Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 09, 2015 6:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 A lány úgy tűnik a többszáz éves léte alapján is megőrzött sokat a hamvas naivitásából. Főleg, hogy mint kiderül, nem is élte végig mindezt, bár az nem derült ki, hogy valójában mennyit is töltött az élők sorában. Hiába állítja, hogy a huszonegy többszöröse elmúlt, az nem ugyanaz, mintha minden szenvedést látott volna, amely körbeveszi. Én mondom... aki szó szerint háborúra készül. Vagy éppen az elől menekül? Jelenleg sokkal inkább ez utóbbi, és magam sem értem, hogy a fiatal boszorkányt hogyan karolhattam fel. Ha menekülni vágytam, egyszerűen le kellett volna lépni, nem holmi segélykiáltásként beülni az első konkurens bárba, hátha akad valaki, akivel kellően marhatjuk egymást, mégis összekapaszkodhatunk. És most a nyakamba szakadt a boszorkány, aki mintha Neira is lehetne, még meg is halt, mégis, oly mértékben bizsergető érzést közvetít törékenységével, szinte süt róla a fájdalmasan elfojtott szexualitás, amelynek bizonyára kevesen állnak ellen. Nekem erősnek kell lennem. Legalábbis nem gyengének. Hagytam már, hogy egy boszorkány a szívével együtt az életét adja értem, ez nem isméthet meg. Ha magányban az a jó, hogy nem kell másokat magammal rántanom a mélybe. Vicki bármilyen sebzettszárnyú madár, még van rá esély, hogy ismét magasan szárnyaljon. Sikerül úgy belelovalnom magam más lány talán meg is rémülne, a boszorkány azonban szinte rezzenéstelen arccal figyeli a tombolásomat. Kötélből vannak az idegei. Mégis elküldöm magamtól, miután a vacsoránknak ily kéretlen módon vége szakadt, a csókunk még mindig édes, egyszersmind nyomasztó felhőként lebeg közöttünk. El is küldeném, látni sem akarnám, pedig az én hibám mindaz, amit kiváltottam belőle. Biztosan szánakozik a múltamon, ezért ragadtatta magát kezdeményezésre, és most női mivoltában is talán csalatkoznia kell miattam.
Amikor belépek, megnézhetném magamnak, ám itt most nem az a lényeg, bármennyire is vágyom, folytassa azt, amibe belekezdett. Elsőre ugyan visszautasítás lett az osztályrésze, hogy végül mégis egymásra találjuk, majd mindketten kimondjuk, semmi értelme. Ha legalább az egyikünk a fény felé taszítaná a másikat... Megvolna az alapja. Így.. zsákutca.
- Akkor sem a te hibád, hogy én már alkalmatlan vagyok minderre. Esetleg.. segíthetek abban, hogy visszanyerd önmagad, de hogy... mi ketten. Azzal csak veszítenél. – Eluralkodik bennem itt, hogy mégis engedjek a hús csábításának legalább egy pillantás erejéig, nem állok ellent. Nem vagyok egy nyálcsorgatós alkat, most sem a mustra sugárzik rólam, sokkal inkább némi rajongás, amellyel saját magam fölé helyezem a női nemet. Ezek alapján csupán a külsőm, és a mogorvaságom az, amely szerint a rosszfiú cimke megfelelő lenne rám. Nem akarnék fájdalmat okozni, mégis megtettem, szavakkal, gesztusokkal. Éppen ezért lep meg, amikor úgy véli, ő is ludas volt mindenben. Gondolván egyet odalépek, és egyszerűen megölelem. Nem zavar, hogy tiszta víz leszek, nem tapogatom meg, csupán a hátára fonom a kezem, és magamhoz húzom.
- A szobában megvárlak. Ha akarod... mesélhetek én is. – Súgom oda halkan, majd elengedem, és visszalépek a nappaliba, amennyire lehet behajtva a fürdő ajkaját. Ledobom az ingemet, amelynek száradnia kéne, alatta atléta, szálkás izomzatom igazi farkast idéz. Kitárom az ablakot, a lány látványosan utálkozott a cigizésemen. Kiülök a párkányra, és onnan eregetem a füstöt, közben sötéten pislogok, felsőtestem és még a hajam is vizes kissé.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 08, 2015 6:06 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Sok mindent tudtam volna mondani, de alapjáraton véve tényleg sikeresen visszafogtam magam. Szerencsére volt bennem annyi tapintat, legalábbis azt hiszem, ezt ennek hívják. Még nem tudom az okát, de annyi biztos, hogy most egy kicsit jobb, ha tényleg békén hagyom. Túl mélyre vágtam a fejszémet a múltjában, benne... nem hiszem, hogy bárki bolygatta volna őt az elmúlt... hát, jó sok évben. Oké, az életre nem én fogom megtanítani, hiszen egyrészt eléggé rossz mentor lennék ilyen szempontból, ráadásul nem is hinném, hogy rászorul, vagy ha igen, akkor sem vallaná be. A férfiak bonyolultak, főleg ha idősek. Még hogy a nők csinálnak ügyet mindenből... ilyen szempontból ez tényleg új az életemben. Gabriel jött, és nem kaptam belőle semmi újat, ő olyan volt, mint mindenki más, max annyi különbséggel, hogy ő szó szerint bűnöző volt. De miért akarok összehasonlítani két embert, ha időközben már rájöttem, hogy maximum annyi közös van bennük, mint bennem és a sült krumpliban?
Nem láthatta ugyan, hiszen már háttal álltam neki, de elmosolyodtam, mikor szóvá tette, hogy... hogy is mondta? Leshetem? Ugyan nagyon halvány mosoly volt, nem is illett a helyzet komolyságához, főleg mivel éppen én vonulok át egy másik helyiségbe, hogy azért-e, mert ő azt mondta, vagy kaja után eleve fürödtem volna... remek kérdés, de ezzel nem is foglalkozom. Én szeretem egyedül kitombolni magamból a megbántottságomat, azt, ha valaki feltép bennem valamit. Talán neki is erre lenne szüksége, vagy éppen ellenkezőleg.
Szivacsot vettem a kezeim közé, habár nem voltam túl koszos annak ellenére, hogy az elmúlt egy évben nem utaztam ennyit, mint az elmúlt két órában. A rám zúduló víz valamennyire elfeledtette velem a gondolatokat, egészen addig, míg valami hideg szellő végig nem simított a hátamon, mert ekkor az ajtó felé fordultam. Nem ismerem ezer éve, szóval alap, hogy meg tud lepni... méghozzá nagyon meg tud lepni.
Tekintete nem kalandozott el, habár nekem nagyot kellett nyelnem. Erre egyáltalán nem számítottam, vagy inkább bíztam abban, hogy kiadja a dühét a szobában, és mikor visszatérek, nagyjából már ismét helyreállt a világ egyensúlya.
- Nincs... nincs miért megbocsájtanom - bukott ki aztán belőlem őszintén, bár még mindig magamat leptem meg a legjobban. Ez egy irtó ciki szituáció, de talán azért nem hatódtam meg rajta, mert volt jobb dolgom is, mint azon aggódni, hogy Éva-kosztümben miként is les rám. Ha akarna valamit, nyilván úgy pásztázna végig rajtam, mint egerészölyv a vacsoráján, de semmi ilyesmit nem láttam a tekintetében. Ez némileg elkeserítő ugyan, de az iménti kis beszélgetés alapján egyáltalán nem meglepő. - Túl messzire mentem, nem mindenki... éli úgy az életét, ahogyan én, és nem mindenki gondolkodik úgy, mint én. Nem szabadott volna rád erőltetnem a saját álláspontomat, vagy berágnom rád, amiért másképpen élsz... sajnálom - tettem aztán hozzá végül én is. Ezt eddig végig sem gondoltam. Beismerni valamit, amit rosszul csináltam? Ez még nekem is új. Általában elduzzogok magamban.


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 07, 2015 4:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 Túlságosan hasonlítunk, ám miután ő még nem tud rólam, nehéz is lenne ezt bizonygatnom. Mindennemű célzását, amely arra vonatkozik, hogy érdekli a múltam, sikeresen hárítottam. Ne merészeljen sajnálni. Nem az az ember vagyok, aki érdemes a figyelmére. Egy valódi bukott elme, aki talán még egyszer utoljára visszatérhet, ám mint most kiderült, még ehhez sincsen erőm, túl késő, sokáig vártam, értelmetlenül. Előbb is beismerhettem volna magamnak, kevés vagyok a saját elvásáraimhoz is.
- Akkor nem, ha utána csak fájdalmat hagysz. – Ezt nem rá értem, Neirára, ez logikus, még ha Vicki nem értheti meg, nem ismerheti fel, hogy mi is az összefüggés. Neki csupán a szemrehányás jut osztályrészül, amely alapján most hősnek hiszi magát, ám tette igenis önző volt, lehet, hogy a másik nem is kért belőle. Hiába is magyaráznám, mindegyik ugyanolyan. A természet erői felett áll a barna hercegnő is, azt véli, hogy mindent megtehet, és csak úgy játszhat mindenki érzelmeivel, mint valami bábjátékos. Vajon miért húz ennyire fel? Nem is nagyon tudok ránézni, szikrázok az indulattól, ismét visszatér az az érzés, amelyet már eltemettem magamban, amikor kész voltam továbblépni. Az utóbbi nagyjából ötven évben leülepedett minden, elfogadtam a magányt, megtanultam beilleszkedni, elvegyülni. Úgy véltem, hogy Mystic Falls hatalomátvétele gyors lesz, és csendes. Nem feltételeztem, hogy pár hónap után kész leszek mindent feladni hogy aztán a bárban látott gyönyörű teremtés mindent felforgasson, a szívemet tépje ki még eleven voltában a mellkasomból, csókja új életre gerjeszt, és egyben előrántja a démonokat is, amelyeknek a mélyben kellett volna már nyugodniuk. Elküldhetném, az lenne a legjobb megoldás. És a vacsora... Nem szándékozom folytatni, bár megéheztem, a finom nyelv valami mást váltott ki belőle, félretolt ösztönökre világított rá ismét.
- Azt lesheted... – Rázom meg a fejemet. Csakazért is ellentmondok. Reméli, hogy én fogok lehiggadni.. Eddig sem voltam kitárulkozó, ő kezdeményezett, aztán csodálkozik, ha érzelmeket vált ki. Mindez az ő hibája, nem bírt uralkodni magát. A saját sebeit nézte, nem az enyémekre nyomott volna tapaszt. Elvette, amit akart, hogy aztán ne értse, hogy ezzel gátakat nyit meg. Nem is követem a tekintetemmel, felőlem aztán... mehet, ahova akar, én magam küldtem be zuhanyozni. Az ágyon ücsörögve az ajkaimra tapintom az ujjamat amikor már látótávolságon túl van, várnám az ajtó csukódását, hogy legalább most rágyújtsak. Az ajtó csukódására azonban hiába várok, csak arra figyelek fel, hogy küzd az ajtóval. Egyszerre támad fel bennem az úriember, miszerint segítek, és normálisan rávágom az ajtót, másrészt az előző csók íze kiváncsiságot gerjeszt. Mindazonáltal megváltozni nem fogok csak mert azt hitte, lehengerelhet. Felállok, és elrúgom magamat az ágytól, a tányérért már nem nyúlok ismét. Benyitok, ám nem kell maga elé kapnia a kezét, ha meg akartam volna nézni, már egymás karjaiban lennénk. Ez most másról szól. Nézem a csodaszép, lánytestben rejlő boszorkányt, ám mégsem csupán a külsőt látom. A dacos királylányt, akinek valójában én is tökéletesen belegyalogoltam a lelkébe. Kétszer. Bár pőre, nem fogom végigmustrálni, nem tekintem holmi megkapható kurtizánnak, csak az arcára, a szemére koncentrálok. Nem egyszerű, ám annyit nélkülöztem már, ez meg sem kottyan.
- Bocsáss meg. – Mormolom, a fejemet azért nem hajtom le, felszegett, királyi tartásban mondom mindezt, és megtámasztom az ajtófélfát, de éppen annyira, hogy ha hideg áradna a szobából, azt a testemmel fedjem le, ne fázzon meg. Csupán mondja ki, hogy ki, hogy oké, és már itt sem vagyok.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 06, 2015 5:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Hm, végül is... a legtöbb vihar napsütés kezd el tombolni, miért is lepődöm meg, hogy belőle most bukott ki? Igaz, eleinte azt sem értettem, hogy mi olyat mondhattam, amely ezt váltotta ki belőle.
Az ágyra hajította a tányért, de momentán nyilván neki is, és nekem is nagyobb bajom volt annál, minthogy azzal foglalkozzunk, vajon kiborul-e a tartalma vagy sem. Én viszont még mindig ott ültem, kezemben a sült krumplis tányérral, annyi különbséggel, hogy elment az étvágyam. Hogy minek köszönhetően, az egy remek kérdés lenne, mert nem tudnám megfogalmazni, mi rántotta görcsbe a gyomromat. - Mindannyiunknak a saját döntése, hogy kiért érdemes az életünket adni, és kiért nem - szólaltam meg végül, mikor erőt vettem magamon, és tekintetemmel követtem alakját, ahogyan az ablakhoz sétál. Nagyjából úgy fest, ahogyan én rosszabb napjaimon, csak még mindig nem értem, hogy mi váltotta ezt ki belőle. Mit mondtam, ami túl keserű, túl fájó vagy túl bosszantó lehet számára? Talán nem könnyű kiismerni ezt a férfit, de valószínűleg az ő múltjában is volt valaki, aki... olyasmit tett, amit nem kellett volna megtennie? Alaposan rágtam át minden szót, amelyet kimondott... Ti boszorkányok... na igen, mi boszorkányok rohadt makacsok és önfejűek tudunk lenni, de lassan kezdett összeállni az a bizonyos kép. Ő sem azért ilyen, mert elvesztette a tárcáját, ez nyilvánvaló. És ha nem is szándékosan csinálja, de nagyjából már értem, hogy mi a problémája az élettel... a sorsával, az örökléttel. Sosem könnyű azzal a tudattal, hogy... valakinek a halála a mi lelkünkön... szárad? Talán ez áll az egész viselkedése mögött, ez bosszantotta fel? Szinte fuldokolt, úgy felgyorsult a légzése, de én csak higgadtan ültem ott, csupán a fejemet fordítottam el időközben az ajtó irányába. Még hallottam pár hozzáfűzött szót, mely ajkait hagyta el, de erre már nem tudtam mit mondani, csak nagyot nyeltem. Érte ne. Hát jó. Nekem teljesen mindegy, végül is, ez csak egy kis semleges kirándulás, és talán tényleg az kellene, hogy ne érdekeljen, ki ő és miért olyan, amilyen. De az egész nem ilyen egyszerű, és nem így működik. Nem megy az érzelemmentesség, nem tudom azt mondani, hogy húzza le magát, vagy higgadjon le, különben kilököm azon az átkozott ablakon. Még meg is tenném. Jó ideig a nyelvem hegyén volt mindez, és ezen kívül jó pár szitokszó. Aztán rájöttem, hogy nem oldana meg semmit egy esetleges vita. Ebben a témában majdnem értelmetlen is lenne konfliktust kialakítani. Leginkább azért, mert sok nőtől eltérő módon, nem vitatkozom olyasmiről, amiről nem tudok, és maximum csak elképzeléseim lennének az egészről, az okairól... vagy minden másról, ami kiváltotta belőle ezt a viselkedést. Talán ez a legbeszédesebb... többet mond minden szónál.
Megköszörültem a torkom, majd én magam is letettem a tányérom, főleg mikor felém fordult. Amikor ő visszaült az ágyra, én akkor álltam fel onnét. - Nem tartozik rám, hogy mit csinálsz addig, bár remélem, a lehiggadást, mint fontos tulajdonságot fogod gyakorolni - jegyeztem meg, miközben leguggoltam, és a csomagomból kezdtem el előszedni a szükséges holmikat a fürdéshez. A hangomba vegyült némi szarkazmus is, és ezt nem tudtam csak úgy kiszűrni a viselkedésemből sem. Talán most lenne a legcélszerűbb belelesni a fejébe, de inkább nem kockáztatom, hogy mit láthatnék ott.
A kezembe fogtam a cuccaimat, majd átvonultam a fürdőszobába. Eléggé otthonosnak tűnik, habár csak zuhanyzásra van lehetőség, és a függöny sincs a helyén. De már az mázli, hogy itt legalább nem az egy emelet-egy fürdő hagyományát őrzik. Amikor legutóbb olyan helyen jártam, ahol sorba kellett állni a fürdésért... na jó, a hideg is kiráz tőle. Ismét.
Megpróbáltam becsukni az ajtót, de az nem akart engedelmeskedni. - A francba! - bukott ki belőlem, mikor ismét és ismét kinyílt, majd feladtam a küzdelmet, és résnyire nyitva hagytam azt, ha már becsukni nem tudom. Felesleges lenne ádáz harcot vívni egy szerencsétlen ajtóval, ráadásul most már tényleg csak azért imádkozom, hogy legyen meleg víz is. Mondjuk momentán a hideg víz is kész áldás lehetne a nyakamra, hiszen egyszerre tudnám megfojtani és ismét megcsókolni azt a fickót, akit a szobában hagytam.
Megnyitottam a csapokat, a zuhanyrózsából pedig ömleni kezdett a víz, én pedig kissé türelmetlenül rugdostam le magamról a ruhákat, hogy végül beálljak a vízsugár alá. Egy elégedett sóhaj bukott ki belőlem, momentán nem zavartattam magam, ráadásul még van meleg víz is. Egyre inkább érett bennem, hogy minél később akarok visszamenni a szobába, ki tudja, ezúttal milyen kedvében találom a szökevény társamat.


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 06, 2015 11:56 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 Még mindig tele van élettel, reménykedéssel, még ha a bárban oly mértékben maga alatt is volt. Betudható a szakításnak, amelyből kész lesz talpra állni, lényegtelen tartományba söpörni, hogy milyen régen történt. Kissé talán megtört a szíve, ám nem annyira, hogy elnyelje a sötét. Dacosan szegi fel az állát, harcos hercegnőként nézve szeme az ismeretlennel. Bár én ilyen erős lennék. Mindaz, amit a fizikumomból ered, külső máz csupán. Akaraterőm maradékát a küldetéssel szembeni öntudatom tartja még egyben, sebzett szívem nem vágyik már arra, hogy kiskanállal marják ki belőle az utolsó csepp jóságot. Úgy gondoltam, megteszem, amire Neira kért fel, hogy a családom becsülete ismét tisztára legyen mosva, majd elnyel engem is a végtelen. És hogy képes vagyok rá? Most éppen arra sem érzem kiszemeltnek magam, hogy belepillantsak a boszorkány hittől csillogó sötét szemeibe. Csókja még mindig ott kapaszkodik az ajkamon, nem hagyja, hogy eleresszem az érzést. Hiába táncoltam volna vissza, felvállalva, hogy örökre eltűnik az életemből, önzőségem ezúttal nem ismert határokat, kaptam az alkalmon, ám nem úgy mint férfi, aki csak eszközként kezelve a gyengébbik nemet megtegye, amire az ösztöneire hajtják. Valódi vonzódás állt a hátterében, olyan gyógyír, amelyről abban a pillanatban nem tudtam lemondani, hogy aztán ismét visszazuhanjak a szokásos önsajnálatba, amely sajnálatos módon inkább szánalmassá tesz, nagyon is távol áll attól a királyi viselkedéstől, amelyre elvileg a vérem folytán méltónak kéne lennem.
Bárcsak beengedhetném... Nem, ez nem lehetséges. Magam vagyok a kolera. A két lábon járó betegség, akihez bárki közel kerül, elhullik. Hiába mondaná Vicki, hogy ő nem szokott elhullani, a keserű tapasztalat majd megmutatja. Hiába találtam egy tapasztalt boszorkányt Naevia személyében, az ő sorsa is a bukás lesz, no nem mintha én akarnám megölni. Egyszerűen az átok, amellyel a sors büntet öröklétemért, azt vetiti előre, fizetnem kell, amiért megcsúfoltam a természetet. És most itt ez a lány, aki felfigyel rám, bele sem gondolva, hogy nem én lehetek az, aki magányában társat ad. Jobb is mindezt elfelejteni. A vacsoránk közben is mindezen tűnődöm, elszakítva pillantásomat a hívogatóan csillogó ajkakról, hogy aztán kemény pillantásomat felváltsa az az érdeklődő, és szinte megnyíló tekintet.
- Mint tudod, a szerelem nem csupán vak, ostoba is. Ti boszorkányok nem vagytok képesek felfogni, hogy értünk... nem kell senkinek az életetét adnia. – Pattanok fel, indulatom indítja el a lábaimat. A kezemben tartott tálat csak úgy lecsaptam az ágyra, csoda, hogy nem placcsant ki. Ez a lány is egy felelőtlen, önzetlen teremtés, mint Neira volt. Minden boszorkány ilyen lenne? Túlságosan megélik azt, hogy szeretnek. Azt hiszik, mindez feljogosítja őket arra, hogy egy életre terhet rakjanak a másik vállára. Rám szó szerint az örökkévalóságig. Köszönöm, de ebből már nem kérek. És ez itt... Visszatért, és szintén nem öregszik. Képes lenne meghalni, de még elkerülte a végzet, amelyre már oly szomjasan vágyom. De vajon van értelme annak, amit Neira zsarolt ki belőlem. Hátat fordítok a lánynak, egyszerűen nem tudok lenyugodni, ahogyan nézek ki az ablakon, szinte zihálok. – Értem ne.. – Motyogom még elfúlóan, megrázva a fejemet, mintha valami kábulatból ébrednék. Ez az én terhem, amelyet viselnem kell, amíg élek, vagy be nem teljesítem jogos bosszúmat. Nem mintha a lánynak oly egyszerű lenne. Hozzákötni az életét két farkashoz,  akik viszont már nincsenek a városban. Akkor most lényegében védtelen. Én magam ölhetném meg, hogy megszabadítsam a szenvedéstől. Hogy aztán magammal is végezzek. Mintha olyan egyszerű lenne. Végül lehanyatlik gesztikulásba emelt karom, ahogyan szembefordulok vele, szinte szó szerint.
- Valóban túl sokat beszélsz. Menj inkább fürdeni. Addig én... – Legyintek, és visszaülök az ágyra, mégsem nyúlok a tányér után, valahogy elment az étvágyam. Történetünk félelmetesen hasonlít, csak a másik oldalról. Olyan, mintha találkoztam volna egy Neirához hasonló önzetlen teremtéssel. Ebből egy életre elegem lett. A másik felem elveszett, nem szándékozom egy újabb találni, mert Vicki elvesztésével már semmi sem lennék. Így is csak árnyék vagyok csupán...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 05, 2015 6:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Na, bumm. Mindannyian mások vagyunk, ő másképpen gondolkodik az öröklétről. Nekem inkább áldás, még akkor is, ha az életem tele volt fájdalommal és halállal. Hol én haltam meg, hol az, aki fontos volt nekem, számtalanszor voltam magányos, és ami azt illeti, nem volt kellemes. De túléltem, és minidg volt egy cseppnyi reményem a következő napra. Senkinek sem kötelező élnie, s ő is megtehetné bármikor, hogy véget vet a sajátjának. Ez talán durva gondolat, de nem szeretem az akarat-gyenge embereket. Ugyan ő nem tűnik annak, talán csak... nem is tudom. Azt hiszem, erősebb mint én. Csak eddig szó szerint egy magányos farkas volt. Nem mindig, csak egy ideje. Valószínűleg nem a magány miatt kezdte el átoknak érezni az öröklétet. Vagy mégis?
Néha rápislogtam, de kimondani a dolgot nem akartam. Az ok annyira egyszerű. Nincs szükségem arra, hogy most is olyan helyre tévedjek, ahonnan nem ismerem a kiutat. És egy másik ember bonyolult lelke felér egy labirintussal. Minek merészkednék be? Ahhoz még túl korán van, és félő, hogy... örökre elvesznék benne. Talán okkal nem akarja megmutatni, hogy mi rejtőzik benne. Pihentetni a megismerést... néha nem túl nagy hátrány, de afféle kudarc. Nekem legalábbis mindenképpen. Nem lehet csak ennyi. Valami van a felszín alatt, valami, amit titkolni akar, elrejteni, védeni magát. Vagy én fogom fel rosszul és tényleg ennyi az egész? Egy ember bőrrel és hússal? Nem tévedhetek csak úgy ekkorát.
Megköszörültem a torkom. Nem volt túl nagy az esélye annak, hogy elpirulok, habár ez a megzavarás eléggé rosszkor jött. Talán jól is jött, ki tudja, mi minden történt volna, ha folytatódik a pillanat... heve? Oké, gondoljuk csak végig, mi történhetett volna. Vagy inkább ne gondoljuk végig, mert abba viszont már lehet, hogy tényleg belepirulnék, annak ellenére, hogy egyáltalán nem félek kimondani dolgokat.
Továbbra is a sült krumplival babráltam, mikor meghallottam a kérdését. - A boszorkányok tényleg nem élnek sokáig, ez így igaz. De ahhoz hogy megértsd, többet is tudnod kell - nyeltem le egy falatot. Remek terelés, erről könnyebb beszélni, mint arról, hogy miért csókoltam meg. A pillanat heve, most mit tudnék ezen még magyarázni? - Nekem sem jutott olyan nagyon sok az életből, habár még a tizenkilencedik században születtem - köszörültem meg a torkomat. - Gazdag családba születtem, méghozzá Franciaországban. Nagy birtok, temérdek pénz és rengeteg férjjelölt - fintorodtam el egy pillanatra. - Ezt pedig nem akartam. Az egyetlen férfi, aki érdekelt, nem volt se nemes, se pénzes, ő egy... egy senki volt - ráztam meg a fejem, majd halványan, de keserűen elmosolyodtam. Én most megnyílok neki, de azt hiszem, hogy nem várok érte semmit cserébe. - Beleszerettem, majd kiderült, hogy üldözi valaki... egy szekta, akik végül megtalálták őt. De a szerelem vak és mikor meg akarták ölni, az életemet... adtam érte - sóhajtottam fel, és elfordítottam a tekintetemet, a sült krumplit pedig csak forgattam az ujjaim között. - Meghaltam. Rá ötven évre pedig valaki visszahozott az életbe... eddig azt hittem, hogy a szörnyen idős nővérem volt az, de nemrég kiderült, hogy... valaki más volt, egy nagyobb hatalmú boszorkány. Azóta boldogan élek, a varázslata által nem öregszik a külsőm, de ha ismét felnyársalnak egy tőrrel, akkor valószínűleg az volt az utolsó földi percem - vontam egyet a vállamon. Ha ez ilyen könnyű lenne... Gabrielről viszont nem fogok mesélni. Azért, hogy valaki egy naív kislánynak higgyen, felesleges. Nem mintha a történet kerek és egész lenne nélküle. - A nővéremnek viszont még volt annyi ereje, hogy összekössön egy vérfarkas testvérpárral. Lényegében olyan értelemben, hogy... ha azt érezték, hogy veszélyben vagyok, meg kellett védeniük. Mint valami testőrség - forgattam meg a szemem. - Néhány hónapja szépen felszívódtak - zártam le aztán, majd ismét a számba vettem egy sült krumplit. - Nekem nincsenek titkaim, és talán túl sokat beszélek, de nem lennék nő, ha egyfolytában hallgatnék, nem? - jelent meg egy zavart mosoly az arcomon. Remek, mindjárt lyukat beszélek a hasába. De az biztos, hogy megfeledkeztem arról, mi történt az előbb közöttünk.


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 05, 2015 5:36 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 

Magától értetődő, hogy észre sem veszem a pillantását, ennyire vagyok magammal elfoglalva. Mostanság csakis arra figyelek, hogy mikor jön már meg a vacsora, hogy aztán egy nagyot aludjak, és másnap reggel továbbálljunk. Kedvem lenne a szám közé kapni egy fogvájót, ha már a kiscsaj ennyire nem komálja a cigifüstöt, kell valami pótcselekvés.
- Áldás? Nem tudom, hogy milyen előnye lehet annak, hogy évszázadokon keresztül nézheted ezt az érzelmi pöcegödröt, amely körbevesz minket.. – Kérdezek vissza meglepődve, az újonnan megismert barna lánynak igen furcsa fogalmai vannak arról, mi is a normális. A hozzá hasonlóak csinos kis gardigánban nézik az esti sorozatukat. Az én zaklatott életmódom, az állandó vándorlás lenne a normális? Költői a kérdésem, nem kell válaszolnia. A következőre is pusztán legyintek, majd kialussza. Különben én vagyok a hülye, adom neki a magas labdát. Kérdezek, hát válaszol. Kár volt úgy tennem, mintha érdekelne. Nem, ez nem igaz, érdekel a sorsa, a múltja, csak pokoli nehéz úgy tennem, mintha egy volnék a sok érdeklődést színlelő bájgúnárból, akik a bugyijába akarnak bejutni.  Korántsem arról van szó, hogy leszarnám a körülöttem élőket, sokkal inkább arról van, hogy nem érdemes foglalkozni velük, hiszen ha megteszem, akkor benne van a lehetőség, hogy kötődni kezdek, és akárcsak Neira esetében tehetetlenül nézem végig, ahogyan meghal. Van ennek az egésznek értelme? Nem sok. Az ágyon ülünk, és mégis képes eljátszani azt, hogy érdeklem. Talán annyira maga alatt lenne, hogy úgy véli, ez a megoldás minderre? Elsőre úgy vélem, ennek semmi értelme, már a lendületét megtörném, ám amire hozzám ér az ajka, és szétterül sajátomon a finoman bizsergető hús... egyre nehezebb az elszakadás, amelyet végül megteszem, hogy jól lehordjam őt, majd pár pillanat múlva mint valami szeszélyes kislány, én magam vonjam a bűvkörömbe. Nem tudom, hogy minek szól ez a hirtelen támadt vonzalom, amelyet már a bárban is éreztem, másnak talán fel sem ajánlottam volna, hogy lépjünk le, ám azóta küzdök ellene. Nem az volt a célzat, hogy felcipelem valami motelszobába. Valóban úgy gondoltam, lelépek, és ha hasonlóan magányra vágyik, elszökhetünk a külvilág elől... erre most úgy tesz, mintha egymásnak lennénk teremtve... Jóég, mekkora ostobaság... Most azonban nem a józan gondolatoké a főszerep, pedig reszketegen suttognám ajkai közé, hogy kész idióták vagyunk, és mi értelme vajon értelme az édes bűntetéssel elűzni a magányt, amely úgyis visszatér majd...? Talán jobb is így, hogy nem nekünk kell meghozni a döntést. A bélszínem megérkezik, s pár pillanattal később más mogorván lapátolom befelé. Csupán bólintok a szavaira, nagyon nem árt, ha valami másféle témát találunk magunknak.
- A boszorkányok nem szoktak túl sokáig élni. Na ki vele, te hogy találtad meg a hosszú élet titkát? – Kérdezem továbbra is ugyanabban a stílusban, mintha nem történt volna semmi köztünk, ám az a pillantás, amellyel végigmérem, teljesen másról árulkodik. Hiába, hogy most tömi a fejét, nem tudom elszakítani a pillantásomat az ajkairól. A sajátom még mindig bizsereg, akárcsak az egész testem, cirógatása biztosan a boszorkányvarázsnak köszönhetően, no meg a közel másfél évszázados nélkülözés miatt van ennyire felvillanyozva. Küzdenem kell ellene!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 04, 2015 11:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

A telhetetlenség távol áll tőlem, habár mindenem megvolt régen, mikor még egyszerű emberként éltem az életem. Mindezek ellenére nem felejtettem el, hogyan is kell másokkal törődni, és talán pontosan ez okozta a vesztemet. De valaki a hibáiból sem tanul. Ilyennek születni kell, tanulni nem lehet... és kinőni sem nagyon. Próbáltam változni, méltónak lenni arra az életre, amely megadatott másodszor is, és szörnyű, hogy még most sem vagyok képes teljes mértékben megbecsülni azt, amely megadatott.
- Az öröklét lehet áldás is - tettem hozzá a gondolataihoz. Átok? Ezt így határozottan nem mondanám, bár valószínűleg az ő múltja annyira baljós, annyira szerencsétlen, hogy... neki ez már nem áldás. Sejtésem sincs, vajon mi vagy ki kényszerítette térdre maga előtt, miért lett ennyire keserédes ember, de azt jól tudja, hogy bármikor képes lennék a fejébe látni. A kérdés csk az, hogy akarok-e? Hiszen mindig olyan voltam, hogy ha én kapok, akkor adok is valamit cserébe... mégis mit tuidnék adni cserébe? A saját magam emlékeit, hogyan tett tönkre kétszer is a szerelem? Ezt még vele sem osztanám meg, holott tudom, hogy nagyjából egy irányból fúj a szél nála is és nálam is. - A kérdés csak az, vajon mennyire vagy képes élni azzal a lehetőséggel, melyet adtak neked - köszörültem meg végül a torkom. Tényleg nem tudtam, honnan jön belőlem az efféle szöveg, hiszen nem jártam soha egyetemre, sőt! Még filozófiát sem hallgattam egyetemen soha, szóval ezek szerint ez belőlem jön. Talán naívnak fog gondolni, amiért hiszek az ilyesmiben, miszerint saját magunk életét mi alakítjuk, jobbá tehetjük apróságokkal, és az, aki állandóan kesereg, egyszerűen csak fél a lehetőségektől... mindannyiunk felfogása más és más. Ez az enyém. Vajon mi az övé?
Egy halvány mosoly suhant át arcomon. Nyitott könyv. Bennem volt a gondolat, hogy azt mondom, lapozz bele, de azt hiszem, hogy az eléggé... felhívás lett volna keringőre. Mintha bárki belelapozhatna... ami lényegében így is volt eddig. Bárki belelapozhat. Lehet, hogy nem ártott volna már tanulnom a saját hibáimból, és némileg összezárni azt a bizonyos könyvet, hiszen lehet, hogy Thadeusnak nincs szándékában kihasználni azt, amit abban a könyvben láthat, de... sok olyan személyről is kiderült már az ellenkezője, akiket jobban ismertem. Szóval... néha jó lenne taktikát változtatni. De ő valamelyest... megbízható. Az? Ezt talán erős túlzás így kijelenteni, de a boszorkány radarom még mindig tökéletesen működik. És nem tudom csak úgy figyelmen kívül hagyni azt, ahogyan néha végignéz rajtam. Ó, jó ég, vajon én hogyan nézek rá.
- Szóval álszent? Hm. Megvannak a módszereim, hidd el. És nem csak a boszorkány képességeimmel fogok tudni olvasni benned. Más módszerek is léteznek - vontam egyet a vállamon valami hasonló mosollyal, mint amit ő is villantott felém. Egyáltalán, mikor kezdett el érni bennem a gondolat, hogy jó lenne megcsókolni? Egyáltalán nem akarom, hogy úgy tekintsen rám, mint egy érzelmileg éretlen, szeszélyes tinire, habár van bennem ebből is. Belegondolva, hogy nem volt normális gyermekkorom, lehetséges, hogy ilyesmi is vegyül belém... még ha a korom rá is cáfol erre.
Némileg megdöbbentett, mikor tiltakozó szavai elérték a fülemet, és pár pillanat erejéig el is tűntek ujjaim a rövid fürtökből, közben pedig nagyot nyeltem. A légzésem némileg felgyorsult, habár a csók vehemenciája egyáltalán nem volt egy kegyetlen, de talán nem is ettől lett volna kedvem meggyulladni, valami egészen más állt a háttérben. És ettől a tudattól úgy éreztem, hogy már megint kezdődik.
Meg akartam kérdezni, hogy miért ne... de nem volt rá lehetőségem, hiszen alig mondta ki, alig ért bennem a tudat, hogy talán jobb lenne elhúzódnom, ő tette meg azt a bizonyos lépést ismét.
Ujjai elvesztek a hajamban, jóleső borzongás futott végig bennem tetőtől talpig, még a lábujjaimban is éreztem az apró kis áramcsapást, amelyet ajkai váltottak ki. A szemeim automatikusan csukódtak le ismét, ujjaim pedig vállára simultak, onnan ismét a hajtincseibe túrtak.
Az egész kopogtatás olyan távolinak tűnt, de mégsem álom volt. Csalódott voltam, ez kiült az arcomra, főleg mikor felállt melőlem, és ajtót nyitott. CSak egy sóhajt hallattam, főleg mikor betolták a vacsorát. Eddig is éhes voltam, de ez az egész helyzet némileg elfojtotta bennem az éhséget. Viszont ha ez ilyen kínos lesz, akkor azt hiszem, jobb lesz belefojtani a sült krumpliba az egészet.
Nagyot nyeltem, mikor ismét kettesben maradtunk, majd felálltam, és megfogtam a saját tányéromat, úgy ülve vissza az ágyra, tekintetemmel pár másodpercig elkerülve Thadeus pillantását, de nem bírtam ki sokáig. - A sorsnak furcsa eszközei vannak arra, hogy közölje, valamibe jobb... nem belegabalyodni - motyogtam eléggé halkan, majd lassan beleharaptam az egyik krumpliba. - Szóval... öhm... jó étvágyat - néztem az ő vacsorájára is. Lehet, hogy a furcsa lerohanásommal várnom kellett volna azutiánig, hogy megjön a kaja. Akkor nem lenne ilyen kínos a megszakítás. De elfelejtettem, hogy vacsorára vérunk. Én buta!


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 01, 2015 7:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
  - Ugyan... – Horkantok fel édelgő mosollyal, s a tarkómon simítok egyet végig. Pár pillanatig merőn nézem őt, majd egyszerűen vállat vonok. – Eljöttél, és ezt értékelem. Ne legyél telhetetlen, hercegnőm. – Nem fogok még mélyebben merülni az emlékezés mocsarában. Neira meghalt, és soha többé nem jön vissza. Ha véletlenül ismerne olyan varázslatot, amivel mégiscsak túlélné a sötétséget, akkor sem keresett, így a történetünk örökké nyitva marad. Bármit is teszek, el vagyok átkozva, és nincsen az a csillogó szemű lányka, aki el tudná feledtetni azt, ami történt, bár be kell vallanom, pillantásai megrezdítik a hideg kőfalakat, amiket emeltem magam köré. Hiába mondott kezdi feladni a tippelgetést, miszerint mégsem vagyok annyira rosszfiú, meg kell értenie, nem tudok vele úgy bánni, ahogyan megérdemelné. Vagy már én skatulyázok? Ahogyan időnként rámnéz, és már kifejtette, miért kéne mindenkivel porcelánbabaként viselni? Félek, hogy összetöröm? Ha valóban évszázados boszorkány, akkor az enyémeknél rosszabb emlékeket is láthatott, mégsem tört alattuk össze. Ami az illeti, kisugárzása alapján egy magabiztos, kezdeményő személyiség, míg én már a jelenlétemmel is borongóssá varázsolom az amúgy ránctalan kis homlokát. Türelmesen hallgatom, miközben vetkőzünk a szoba hőfokához alkalmas szerelésre, hogy módjában lenne akár bántani is engem, ezúttal nincsen tűzgyújtó kedvében.
Az érdekes az, hogy még ha nem boszorkány lenne, emberként is oly empatikus, hiszen átlát a szitán, a kifejzetten seggfej viselkedésen túl van még bennem jóság, a történtek nem tudták teljesen kiírtani belőlem.
- Mellőlem viszont elhullani szokás, rajtam van az öröklét átka, és nem tudok szabadulni tőle. - Ismerem be félrenéze a barna szempártól. Bármilyen erősek is voltak a farkasok, akiket kineveltem, előbb utóbb utól érte őket a vég, és porrá lettek, mint a halandók.
Nem véletlen, hogy viszonylag keveset töltöttem a civilizációban, a jelenlétemben kevesen érezték komfortosan magukat, hiszen keserűségem az acélos akaraton is átüt, ember legyen a talpán aki ezt elviseli. Vicki-vel valamiért nem vagyok annyira nyers, mint kezdetben hittem. Már a bárban ahogyan eltettem a cigit, már az is jelzésértékű volt, hogy talán ez esetben nem csupán a magány jut osztályrészül. Ha megtenném, azonnal összetörne a varázs, amely különös módon mellém láncolja az enyébként csinos hátsóval megáldott barnát.
- Az útmutatás már nekem sem osztályrészem, ellenben az a nyitott könyv fogjuk rá... akár érdekelhet is. - Nem is tudom, hogy mit mondok éppen ki, lehet, hogy csak a töreténetére vagyok kiváncsi, vagy mint nő keltette fel a figyelmemet?  Nyilván a Neira-mentes időszak után férfiként muszáj volt valahogy levezetnem a feszültséget, és aligha sikerült volna ez nőnemű egyedekkel, egyszerűen senki esetében nem voltam ráhangolva, hogy lépjek, vagy fogadjam a közeledést, így aztán szép lassan eltávolodtam a vonzódás szabályaitól, megszűnt az, amitől úgy igazán férfinak érezhettem magam, ezért is huny ki lassan a harcos-énem.  Egészen mostanáig, hiszen most már fogjuk is egymás kezét. Bár tudnám, hogy mi visz rá, hogy engedjem, vagy hogy megtegyem. Egyátalán mit akar tőlem? Ha túl lenne azon a szakításon, ilyen csinos pofival biztosan találna magának amolyan igazi rosszfiús hímet, még egy háremre valót is.
- Képes lennél lemondani arról, hogy megismerj... ez igazán álszent, és nem is igaz. – Mondom ki kaján mosollyal, mint ahogyan és sem vagyok az a vigasztalós típus. Őszintén szólva szar ügynek gondolom, ami vele történik, mindenkinek megvan a maga keresztje. De akkor mi a fenét kezdünk itt egymással? Amikor elhúzza a kezét, azt hiszem, hogy megjött a vacsora, csak elgondolkoztam, így én lepődöm meg a legjobban, amikor ajkait a sajátomon érzem, tarkomon pedig cirógató ujjait. Ösztönösen nyitom szét a szám, szinte hivogatóan, farkasként sosem a józan eszem vitt előre. Ezidág... Mert bármilyen is édes is, az a vad tánc, amelybe hív, már a harmadik lépésnél mormolok bele mindebbe.
- Na ezt... ne! - Tolnám el, hogy aztán magam is meglepődve a tettemen finoman, meglepően gyengéden szaladok végig ujjaimmal az arccsontján, hogy beletúrjak a szinte ébenszín tincsekbe, miközben ismét visszahunyom a szemem, és megharapom az ajkát, hogy visszaengedjem a varázslatosan csapkodó halacskát a fogaim közé. Itt történik meg a kopogás, megjött a vacsoránk. Fájdalmasan szakítom el magam, hogy felálljak, és némi komor pislogást vessek a lányra, aki ezt volt képes művelni velem. Az ajtóhoz lépve engedem be a személyzetet, akik gurulós kocsin tolják be a rendelésünket, majd miután kaptak némi aprót, távoznak is. Szótlanságba burkolózva nyúlok a tányérom után.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Márc. 31, 2015 8:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Skatulyák. Talán ő az első olyan ember, aki azt mondja, hogy inkább soroljam őt mindennemű gondolkodás nélkül egy bizonyos csoportba, mintsem hogy beszélnie kelljen róla. Egyelőre még nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány, nem mintha én annyira hagynám, hogy eltitkoljon előlem bármit. Ha csak két napunk is van... a nagy dolgok hirtelen történnek.
Hát csak apró mosolyra húztam a számat, hiszen miért vágjak mufurc pofát, miközben ő is nevet? Eléggé nyersen, de nevet. Jobb nem durcázni, mielőtt kirak a küszöbre.
- Ó, dehogynem! Ennél önállóbb döntésed még sosem volt - kacsintottam rá szemtelenül. Végül is, játhatszánk millió meg egy szerepet, elfedhetnénk egymás elől, kik vagyunk, vagyis... én biztosan megtehetném, nem esne nehezemre. De miért adnám ki magam másnak, miközben tudom, hogy ez vagyok én? És jobb, ha ő is tudja. Egy mindenlében kanál, okoskodó, őszinte boszorkány... és ahogyan előttem is nyitva az ajtó, úgy előtte is. Bár egyelőre azt hiszem, nem örülnék neki, ha elmenne, vagy menekülne. Nem mentem olyan messzire szavakkal, hogy keresnie kelljen a kiutat innen. Vagy a társaságomból.
A pillantásom pár másodperc erejéig az ajtó felé tévedt. Ugyan nem tudom, itt milyen gyors a kiszolgálás, de azt hiszem, hogy a kaja sosem jöhet rosszkor. Főleg ebben a helyzetben. Egyelőre még nem tudok rájönni, vajon mi lesz ebből az estéből. Már csak azért sem, mert sosem voltam könnyűvérű nő, de voltak bizonyos helyzetek, amikor nem attól függött az egész, hogy az vagyok-e vagy sem. Ez millió más dologtól függ, még a világ legprűdebb nőjét is képes elragadni valami, amit egyszerűen kémiának és vonzódásnak neveznek. És azt hiszem, hogy ez a jelenlegi helyzet... talán azért beszélek és gondolkodok ennyit, mert addig sem arra gondolok, vajon közöttünk ez a két dolog mennyire működik.
- Hm - gondolkodtam el, majd elmosolyodtam. - Vannak rosszabb napjaim, akkor kicsit hézagosabban működik a kontroll bennem, deee ez a mai nap nem olyan nap... tökéletesen ura vagyok a képességeimnek. Nem foglak felgyújtani álmodban... remélhetőleg. Akkor sem ha szerinted rászolgáltál - húztem el a számat kissé viccesen, majd halkan felkuncogtam. Miért szolgált volna rá? Újabb rejtély. Hogy mikor fogok én ezekre a kérdésekre választ kapni? És még azt hittem, hogy mi nők vagyunk olyanok, mint egy labirintus... a fenéket.
- A szárnyaim már régen letörtek,s belefáradtam más emberek védelmezésébe és abba, hogy meg akarok érteni mindent... de vannak furcsa kivételek - vontam egyet a vállamon. - Én olyan vagyok, mint egy nyitott könyv, szóval... már nem tudnék hová tárulkozni... szivi - mondtam, beleharapva alsó ajkamba, mikor a pici jelzőt odabiggyesztettem a mondatom végére. Ha neki szabad, nekem is. Nem mintha attól függene, hogy ő mit enged meg magának velem szemben. Értettem persze, hogy mire vonatkozik, de ismét a gondolatok... minden lépésemet meg akarom gondolni, nem akarok elsietni semmit, és úgy egyáltalán... felnőtt ember vagyok, valószínűleg ő is az.
Nem nagyon kellett húznia, leültem mellé, és egy apró sóhaj kíséretében kerestem meg ismét a tekintetét. Talán az előbb azért volt olyan nagy szám, mert míg ő ült, én álltam. Most viszont így, szem magasságból... nem is tudom, mintha biztonságot adott volna a tény, hogy bizonyos értelemben én vagyok "felül". De ez a tényező most megszűnt.
Lenéztem a kezére, amely az enyémre fonódott, majd halványan elmosolyodtam.  
- Semmit sem muszáj mondanod, ha nem akarsz. És nem fogok a... fejedbe sem nézni engedély nélkül, nem érezném... fairnek - köszörültem meg a torkomat, de valamiért minden szó amit mondani tudtam volna, megakadt valahol félúton. Az egész annyira nevetségesen egyszerű, mégis túlbonyolítom éppen. És azt sem tudom, vajon miért érzem azt, hogy meg akarok tenni valamit, amit kerültem hetekig, sőt hónapokig, mióta Gabriel eltűnt. Itt a válasz a kérdésre, itt az a bizonyos vonzódás, amelyet ha ő nem is akar észrevenni, de én érzek. Nem is tudom, és nem is akarom elnyomni, egyszerűen csak élni akarok valamit, amit egyszer már elvettek tőlem, és esélyem van arra, hogy ismét éljem... meg kell becsülnöm. Nem sírással és nem élet-kerüléssel. Hanem ezzel... ezzel itt.
Hát kihúztam a kezemet az övéből, majd lassan emeltem fel azt, ujjaim végigfutottak tarkóján, majd minden szó vagy apró jelzés nélkül döntöttem; megcsókoltam. Hirtelen döntés volt, lehet, hogy öt másodperc múlva megbánom, de azt hiszem, hogy nem. Semmi sincs kizárva, talán lökött nőnek fog nézni, vagy elkönyveli, hogy mégis könnyen kapható vagyok, de ez már igencsak mellékes. Nincs minden felett hatalmunk. És miközben lehunyt szemekkel ajkaim megízlelték az övét, ujjaim elvegyültek rövid hajában.|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 30, 2015 7:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 Nem igazán vagyok tisztában a a pontosan múltjával ahhoz, hogy tudjam, más mint a többi. A saját tapasztalataimra vagyok kénytelen hagyatkozni, amiben nagyon szerepet kap az, hogy bizony manapság a lányok elvárják a vadfeminizmus ellenére, hogy a srác kezdeményezzen, viszont bármikor nemet mondhatnak. A lovagiasság ugyan már kihalt a világból, és összemosódtak szerepek, ám a lányok hajlamosak mindkét nemből a számukra kényelmesnek tűnő szálakat választani.
- Talán mert feleslegesnek érzem magamról fecsegni? Nem szeretnék csalódást okozni, így nyugodtan skatulyázz valami rosszfiúnak, vagy fényes páncélú lovagnak, amelyikhez éppen kedved tartja. – Nevetem el magam nyersen, és bár nem tudok a velem való képzelgéseiről, pont az az érdekes, hogy bennem felmerülnek bizonyos dolgok, és ha nem lennék ekkora seggfej, akkor talán már léptem is volna azon túl, hogy motorozás közben egyszer finoman végigsimítottam a térdén, valahol nem érzem azt, hogy túl sok odafigyelés, vagy gyengédség szorult volna belém. Minden ami volt, elmúlt. Akárcsak a fodrok a tó vizében, miután követ hajtottál bele, előbb utóbb kisimul.
Miután megrendeltük a vacsorát, felsétálunk a szobába, hogy belakjuk azt. Egyetlen éjszakáról lesz szó, reggel már állunk is tovább. Nehéz elképzelni, hogy egy szobában leszünk, minden gesztusára csak úgy süt a nőiesség, illata valóban fenségesen hatol érzékeny orromba, zavart keltve minden érzékemben. Zordan meg kell ráznom a fejemet, hátha kissé kitisztul. Ezért is vetem fel a tényt, hogy a földön fogok aludni, nem fogok közösködni vele az ágyon, hogy aztán rám süthesse, hogy olyan vagyok mint a többiek. Nem szokásom tárgyként kezelni a nőket, nem ő lesz az első, akivel ezt megteszem.
- Nagyszerűen csinálod, hogy még az önálló döntés jogát sem hagyod meg. – Bólintok továbbra is komolyan, mert bár a gesztus valóban kedves, csupán nem érzem azt, hogy felém jogos lenne. Még mindig zavar, hogy úgy kezel, mintha valami rendes faszi lennék, csak mert nem küldtem vissza az anyjába, mintha oly nagyon társaságra vágytam volna. Nem tudom, hogy ami köztünk szövődik, barátság, haverkodás, vagy nőként kéne rá tekintenem? Kora folytán már nem kamasz csitri, aki nagy szemekkel nézi végig elrablását, vélhetően indokolatlannak érzi, ahogyan bánok vele. Eddig is sejtette, hogy nem vagyok egy nagy dumás, a tőmondatok nálam az olyasmiknél ki is merülnek, hogy faszom... leszarom... Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem vagyok arra kiváncsi, hogy a másik mit akarna mondani, csak éppen ritkán kérdezek vissza, mert már az is azt takarja, hogy érdeklődnék én, csak nem akarok még ennyivel sem kitárulkozni.  Minden mozdulatát akaratlanul is követem a tekintetemmel, miután ledobtam magam a pamlagra, várva a vacsorát. A hotdogon kívül idejét sem tudom, hogy mikor ettem utoljára. Talán tegnap éjjel, amikor  véletlenül összedobtam magamnak valami tésztát.  
- Akkor fogjuk a korodra, hogy képes vagy nem oldalba kapni valami varázslattal boszorkány? Rászolgáltam. – Itt elmosolyodom, hiszen kár lenne belemásznia az elmémbe, pedig megtehetné, hogy lássa az összes szenvedést, amit átmentem. Tulajdonképpen amit akartam, azt közöltem, de valami túl személyes, nem rá tartozik, főleg ha ő maga sugalta azt, hogy tovább kell lépni, úgy életet kezdeni, levonva a tanulságokat a szakításból. Így belegondolva nem tudom, hogy másokét hogyan kezelni, hozzám hasonlóan keserű sors, csak míg nekem a tetteim alapján, neki a vérében van a kárhozat, a boszorkányok buja aurájukkal szinte vonzzák azokat, akik összetörik a szívüket.  
- Nyílt kártyák, ez igazán remek... Valami önjelölt angyalnak hiszed magad, hogy mindent tudni akarsz, vagy csak te tárulkozol ki szivi? – Kérdezem, egyértelműsítve, hogy különös hatással vagyunk egymásra,  nincs mit magyarázni. Ha lát bennem valamit, lényegében halálosan mindegy, hogy mit, úgysem áll módomban erősíteni, vagy elfedni. A szimpátia, vagy éppen a vonzalom nem módosítható, bárki bármit mond. Odanyúlok érte, és lehúzom magam mellé az ágyra, míg én felülök.
- Ha akarom, bármikor megadhatom neked az emlékeimet, vagyok annyira idióta, hogy engedjem, hogy belémláss... A kérdés, hogy akarom-e, hogy az én szememmel láss. Talán jobb lenne legalább valamit mondanom, nemigaz,  hercegnő? – Kulcsolom rá ujjaimat finom bőrére, átfogva a kezét.  Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 29, 2015 9:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Ooooké! Az én lelki világom érdekes. Az övé nem. Most akkor hogy is van ez? Lehet, hogy neki nem érdekes a sajátja, de hát engem sem érdekel az enyém... már eléggé régóta. Kivéve mikor éppen arra hajtok, hogy sajnáltassam magam. Tény, hogy rekorder vagyok az utóbbi időben ilyen szempontból.
- Máris megkönnyebbültem. - Egy pici fintor jelent meg az arcomon. Miből szűrte le, hogy nem akarom sokáig élvezni a társaságát? Vagy csak úgy mondja, mert nincs jobb dolga. Neki sem. Na jó, a pillanását nem tudom elkerülni, szóval már csak emiatt sem veszem halálosan komolyan ezt a mondatot
- Hm, de azt még nem tisztáztuk, hogy te miért vagy ilyen... nem is tudom - köszörültem meg a torkom. Kétlem, hogy szakítás állna a háttérben, habár lehetséges. Nem lehet kirázni az ég világon semmit, de az bizonyos, hogy én itt nem állok meg. Túl kíváncsi vagyok, és amennyire próbálja elfedni magát, én pont annyira akarom őt ismerni. Talán azt hiszi, hogy megszabadul tőlem két nap után, de téved. Kivéve ha megtudom a történetét, és kiderül, hogy tényleg olyan, amilyennek mutatja magát. Akkor azt hiszem, alaposan kiábrándulnék, bár kétlem, hogy tényleg csak ennyi lenne ő. Apró jelzések mutatják, hogy ennél többről van szó... és ez nekem pont elegendő. Ó, de még mennyire!
Visszakérdezett. Ha most nem is, egykoron biztos volt benne némi úriember. Most csupán viszont azért kapta ezt a jelzőt, mert egyes férfiak mellett ő tényleg annak számít. Magam sem tudom, hogy miért mondtam ki ennyire nyilvánvalóan a gondolataimat, habár nemrég még azon az elméleten voltam, hogy egy vérbeli rosszfiú ő is... nem a legrosszabbik fajtából, de az.
Sejtésem sincs, hogy milyen gondolatok futottak át rajta, mikor azt mondtam, felőlem aludhat velem egy ágyban. Ahhoz ismernem kellene némileg a gondlatait, de meglepő módon nem engedett túl nagy betekintést az életébe. Ami nem is probléma. Több jut nekem. Imádok búrákodni, és ami azt illeti, most egy eléggé mély vízzel találtam szemben magam. De minél mélyebb, annál izgalmasabb és rejtélyesebb... remélhetőleg a legalján nem egy cápa vár rám, még ha ez egy röhejes hasonlat is.
Nézegettem az étlapot, de végül az egyszerű sült krumpli mellett döntöttem mindennemű velejáró nélkül. A saláta maradjon meg a nyulaknak és kecskéknek, este pedig már egyáltalán nem szoktam húst enni, szóval marad az utolsó szénhidrátbomba, ami szóba jöhet.
Amint ő is leadta a rendelését, követtem, és rögtön végigpásztázott a szemem a kissé egyszerű, de otthonos szobán. Az ágy nagy, a tévé is nagy, a helyiség viszont bámulatosan szép, de eléggé eltér a Mystic Falls-i hotelszobák berendezésétől. Nem mondanám, hogy tartós ideig itt tudnék maradni, de egy éjszakára tökéletes.
Míg ő az ágy szélére ülve meditált, én levettem a kabátomat, és mellé dobtam az ágyra, de a tekintetemet rajta legeltettem.
- Tudom hogy szeretnéd ezt hallani, de akkor sem fogok hálózsákban aludni, ha ez a bizonyos velem alvás csak eme tény elhangzásakor válna lehetségessé - fontam karjaimat a mellkasomra, majd félrebillentettem a fejem, és megtámasztottam hátsó felemet az ággyal szemközti asztalban, így álltam meg vele szemben. - Felőlem játszhatunk nyílt lapokkal. Ha te nem is, én azokkal fogok játszani - vontam egyet a vállamon. - Régen elmúltam már huszonegy, sőt! Azt hiszem, már ennek a tripláján is régen túl vagyok, de a matek nem az erősségem - sóhajtottam fel. - Tudok kezelni bizonyos helyzeteket, és ez is közéjük tartozik. Főleg hogy azt hiszem, téged sem most engedtek le a falvédőről... szóval mondhatni, mindketten régi kiadások vagyunk... egy frissnek tűnő csomagolásban - mértem végig, majd megköszörültem a torkomat. Talán túl sokat beszélek, mondjuk nemcsak talán, hanem biztos. Eddig sem fogadtam túl jól, hogy kislányként kezeltek, de jó, ha tudja, hogy jóval idősebb vagyok annál, hogy hercegnőnek higgyem magam, vagy hogy úgy kezeljenek. - Szóval nem érdekel, egy ágyban alszunk, ügy lezárva - mondtam aztán. Hát, erről ennyit. - Vagy ellent mondasz egy hercegnőnek?


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 29, 2015 8:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
   Karbafont kézzel méregetem, már megint úgy érzem, hogy ez a motyogás valami zavar jele lehet. Valami szikra táncol köztünk, és már másodszor szökik meg velem, ezúttal hosszabb lélegzetvételre, ám én a hippi külső ellenére sem érzem magam feljogosítva, hogy egy fiatal erényébe másszam bele, akár lelkileg is. Ahogy mondta, bármennyire is odavágós stílusom volt, mindig voltam annyira korrekt, hogy ne bántsam igazán. Még az álcám is pocsék, remek...
- Bennem nincsen semmi érdekes, remélem nem fogsz faggatni. Azt kifejezetten rühelleném. Ez az utazás nem erről szól. A lelkivilágod valahogy érdekes, nem kell kölcsönösnek lennie. – A hangom most is bársonyos, sehol a kioktató él, nem tudok vele keményebb lenni. Tudom, hogy kihasználhatnám a helyzetet, talán vissza sem utasítana, minden érintésemért úgy tűnt, hogy ha nem is rajong, bizonyos fokig felvillanyozza.
- Ne aggódj, nem kell sokáig elviselned a társaságomat. – Szólok vissza élesen, őziketekintete ellenben pajzsként szolgál, hárítja az arroganciát, így vissza is küldöm felé, amolyan lehengerlő pillantás kiséretében. Enyhén szólva is fel van vértezve azzal, hogy ne vegye magára azt, ami nem inge. Bár én lennék lelkileg ennyire összeszedett, és harmónikus. Jobb is, ha gyorsan indulunk, és nem folytatódik az eszmecsere, ami az utolsó percekben kialakult. Nem igazán öltözött át, nem is volt rá szükség, megelőzően is csinos volt. Az úton nem hallom a zenét, amit a fülébe dugtam, nem is gond, a szél bőven átsüvít rajtam, és elmerülök a gondolataimban. Vagyok már annyira ösztönös motoros, hogy szinte tudat alatt váltok sávot, vagy éppen sebességet, fel sem tűnik, automatikusan repesztünk a cél felé, a hegyekbe.
- Azt már tisztáztuk, hogy szakítottál. Ennyire lelkizős alkat vagy, hogy nem tudsz továbblépni.  – Ez nem kérdés, egyenesen felszólítás arra vonatkozóan, hogy nála hol a kaki  palacsintában. Valóban lehetünk még jobban elszigetelve, ezen az estén ez jut, ha nagyon menni akarnánk tovább, majd korán nyugovóra térünk, és a kelő nappal célozzuk meg a kihalt csúcsot. Ott még a szarvasok is közel merészkednek, szinte sosem látnak embert, ezért nem félnek.
- Úriember? - Lepődök meg. Ha a lány annyira rámerőltette a bárban a rosszfiú klisét most a csúszka másik végére helyez el, mintha próbálna kiismerni. Attől félek, egyik sem vagyok már igazán, sikerült elvesztenem magamat. Valóban mindig is tiszteletben tartottam a gyengébb nemet, ám mellett sötét, szörnyű dolgokat tettem, ez is megállja a helyét.
Sokszor van egy olyan érzésem, hogy tényleg el kéne húznom, hogy soha többé vissza se nézzek ebbe a rohadt városba, ahol nincsen kiért, vagy miért maradnom. Még a saját leszármazottaim is a saját életüket élik. . Most még itt vagyok, a napommal, aki nem úgy tűnik, hogy nagyon prűd lenne, hiszen már az együtalvást készíti elő gondolatban. Átfut elmémen az, hogy az enyhén kényelmetlen lenne, hogy ha viszonylag kevés ruhában, érezve a haja, s bőre illatát, egymáshoz feszülve mennyire tudnék ellenállni a vágynak, amely egyfajta szerethiány is. Már nem tizenhat éves, nem rontanám meg a lelkét azzal, ha elveszem, amit akarok? Magam sem tudom...
- Megfelel. – Megint tőmondatokat használok, amely annak a jele, hogy járnak a fogaskerekek, érnek a dilemmák, amelyek azt húzzák alá, hogy ismét nem tudom, hogy ki is vagyok én. A rosszfiú álcájában élő hallgatag hős, vagy az, aki eleve szarik a világra, és sosem volt pozitív. Attól félek, hogy így a lány fogja eldönteni, hogy kit akar belőlem faragni. Egyszerűbb is lenne átadni az irányítást. Bólintok a válaszára, odalépünk a recepcióra. Kiveszem az egyetlen szobát, és odakérek egy étlapot. Megvárom, amíg a lány választ, magamnak egy hátszínt fogok kérni, mézes-vajas mártásban, hiába na, húsevő vagyok. Amint megkaptam Vickitől a zöld utat már megyünk is fel a szobába, amely egészen tágasnak bizonyul, franciaágyas, tévés változat, falusias, ám tiszta ágyneművel, a falakon tájképekkel. Behúzom magam mögött az ajtót, és lepattanok az ágyra. A kipakolás még várhat, legalábbis ami a tisztálkodáshoz kell, hajnalban úgyis húzunk tovább.
- Csak akkor alszom veled, ha ragaszkodnál hozzá, hogy különben te alszol a földön, ha nemet mondok. - Kissé szánalmas, hogy még egy ilyen dologban is kéretem magam. Nem szándékozom megcsáklyázni nőiességét, ám lenne értelme? Együtt aludni, még ha nem is történik semmi, igen intim dolog.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 28, 2015 8:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

Hercegnő? Érdekes megfogalmazás, habár ezt elnézem neki abból az okból kifolyólag, hogy nem ismer, és nem tudja a múltam bizonyos állomásait. Egyelőre viszont nem akartam mélyebben beleártani magam a témába. - Talán igazad van - motyogtam csak ennyit egy apró mosoly kíséretében. Ha napokig egymásra leszünk utalva - én legalábbis biztosan -, akkor úgyis ki fog derülni egyetsmás, szóval nem részletezem életrajzom rögös pontjait. Az amolyan hercegnős hisztis lenne. De azt el kell ismernem, hogy van bennem egy piciny ebből a vérből, hiszen a szüleim annak idején nemes emberek voltak, vagyis... a felső tízezer tagjai.
- Remek indok. Túlságosan is. De... az érzés kölcsönös - szólaltam meg ismét, bár még mindig próbáltam nem egy könnyen kapható nő szerepében tetszelegni, és szerintem ez eléggé jól megy. Vagy mégsem? Saját magam viselkedését mindig nehezebben ítélem meg, mint másokét, de ez általánosságban így működik, vagy nem? Lényegében attól függ, ki mit ért az ismerkedés alatt.
- Holnap? - kérdeztem vissza, közben továbbra is kezemen éreztem az ő kezének szorítását. Nem nagyon akartam elhúzni onnan a sajátomat, hiszen egyrészt megfagytam, másrészt pedig egyáltalán nem volt szükségem arra, hogy udvariatlan és pofátlan szavak illetve jelzők érjenek, ha belépek egy ismeretlen helyre, ahol ki tudja, milyen alakok járnak. Csak könnyebb így, kéz a kézben... mindennemű.. érzés nélkül? - Ez jó hír... azt hittem, hogy tovább fog tartani - gondolkodtam hangosan, észre sem véve, hogy ezt kimondtam.
Nem is tudom, mi vegyült a hangomba. Nappal szerencsére meleg van, de nem a hegyekben. Szóval én, aki világ életében olyan helyeken élt, ahol meleg van és jóidő, ez most egy kisebb tortúra. Mindenesetre bízom benne, hogy ő nem az a fajta gyilkos, aki úgy gyilkol, hogy megfagynak mellette a nők. Na jó, ideje lenne lezárnom ezt a gyilkos-témát. Már nem is vicces.
- Akkor is így van, nem mindenki olyan, mint te - billent oldalra a fejem. A sajnos szót csak magamban tettem hozzá, majd tovább folytattam a gondolatmenetemet. - Egyesek számára hidd el, még az is külön probléma, hogy elmondja, lelép, szóval... mondhatni, te egy úriember vagy - sóhajtottam fel. Ezt tényleg kimondtam? Túlontúl zabos vagyok, és úgy tűnik, alkohol nélkül is tudok szarkasztikus lenni, de ezúttal ez nem rá irányult. Ezért is próbáltam meg kellemesebb vizekre evezni fejben, hiszen miről is volt szó? Viszlát, Mystic Falls, viszlát, problémák és Gabriel.
Míg egyedül maradtam, körbefordultam a helyiségben, különböző régiségeket figyeltem, amelyek valószínűleg azért jelentősek, mert az itteni történelemhez kapcsolódnak, és Thadeus hangjára figyeltem fel ismét. - Hm, szóval egy szoba? - fogtam meg ismét az előbb letett táskámat. Valamiért zavart a tény, hogy ez az ő útja lett volna, és miattam egy kényelmetlenebb helyzetet kell választania alváshoz. Röhejes, hogy emiatt bűntudatom van. - Nem vagyok már kislány - köszörültem meg a torkom, és belenéztem a szemeibe. - Azt hiszem, el fogunk férni egy ágyon is, elvégre... egy hálózsák... legutóbbi emlékeim szerint kényelmetlen tud lenni - nyeltem egyet. Túl sok a körítés, kevés a lényeg, de ha zavarban vagyok, sokat beszélek. Végül is, most nagyjából azt mondom neki, hogy aludjon velem egy ágyban. Remélem, nem gondolja, hogy ez másra is "felkérés" volt.
A lábaim elindultak előre, közben okosan mérlegelve a lényeges kérdést. Végül is... kaja, én pedig éhes vagyok. - Én eléggé öhm... elfáradtam, szóval a szobában kajálás valamelyest jobban tetszik - küldtem felé egy halvány mosolyt. Nem tudom, hogy ő mihez szokott igazából, de én nem készültem fel soha az éjszakázásra és semmi ehhez hasonlóra.


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 28, 2015 5:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
 Tipikus, elkövettem a hibát, amit férfiember elkövethet, kimondtam, hogy valami komoly. A lányok szemében menthetetlen dolog, ha skatulyát húznak rájuk, aminek vagy meg akarnak felelni, vagy dacból direkt az ellenkezőjére hajtanak. Nem vagyok bocsánatkérős típus, ebben az esetben úgy vélem, legalább magyarázatot érdemel.
- Vagy inkább még nem sikerült kinőni az álmodozásból. A rideg valóság nem olyan, mint amilyenre a magadfajta hercegnők rá vannak készülve. – Valahogy mégis mosolyogni sikerül, és akaratomon kívül mégis minősítem mindezzel. Végülis simán lehet, hogy tévedek vele kapcsolatban, hiszen szóba elegyedett velem, az idegennel, eljött velem a város másik végébe, aztán most a vad senki földjére tartunk. A lényege a dolognak az, hogy régen sem értettem a nőkhöz, és most sem. De az észt aztán nagyon jól tudom osztogatni, miközben megy a búskomor önsajnálat. Talán még az merül fel bennem, hogy kárpótolni akar valamiért...? Miért tenné? Nem tartozik nekem semmivel.
- Azért viszlek magammal, mert meg akarlak ismerni. Ez megfelelő indok? – Ezzel nem mondtam semmit, így végképp nem tudok ráhúzni semmilyen halmazt, hogy vajon pusztán ismerősök maradunk, netán többet akarnék tőle. Magam sem tudom. Az egyértelmű, hogy valamiért nem kötődik túlzottan a városhoz, hogy ha kétszer egymás után kész ilyen gyorsan elszakadni, és mindkettőt az én kedvemért. Nem mondom, hogy a másodikat viccből mondtam, ám igenis meglepődtem rajta, hogy ajánlatnak vette, és már mehetünk is. Ez azért tényleg azt jelenti, hogy valamennyire érdeklődik irántam.
- Nem megyünk ma már tovább. Ha mindenképpen arra vágysz, hogy távol legyünk mindentől, holnap érünk fel a kulcsos házba. - Érdekes, hogy amennyire maga alatt van, mégis képes mosolyogni, vidámságot erőltetni magára. Mintha valami megmentési kényszere lenne velem szemben. Ez eleve hamvában holt ötlet, ám akkor miért hoztam magammal? Nem sikerül eldönteni, hogy mit is akarok. Az ideúton logikus volt, hogy oly szorosan simul hozzám, bukósisakot nem kapott, és boszorkányként sem hiányzik, hogy szétnyíljon a feje.  Elindulunk befelé, kéz a kézben, mert bár nem vagyunk egy pár, de ha már velem jött el, kitaposnám a belét bárkinek, aki meg akarja magának szerezni. Feltámadt volna a birtoklási vágyam? Meglehet. Túlságosan csinos és bájos ahhoz, hogy a szemem előtt kezdjen ki valakivel. Inkább ne is tudjak róla. Ha úgy alakul, hogy nincsen értelme, még barátkoznunk sem, úgyis elmegyek majd, miután visszavittem.
- Ezt azért erőlteljesen kétlem. - Ezúttal nem vagyok zord, de nem tudom elképzelni, hogy korábbi kapcsolataiban nem volt senki, aki egy kis kreativitással rendelkezett volna azon a téren, hogy nem szerveztek számára programot. Nem véletlenül illettem a hercegnő megnevezéssel. Az a típus, akiért rajongani szokás. Akiért olyan szinten megtesz mindent az ember, hogy kiszakad tőle a szíve, s lábai előtt hever. Ráadásul amióta ismerem, folyamatosan próbál lelkileg támogatni, holott nem kértem, és hálásnak sem tudok mutatkozni, ezzel viszont azt mondom, amit velem tesz, azzal igenis jobbá tette a napomat. Még ha csupán erre a rövidke kirándulásra szól a dolog. Beljebb lépünk, és amíg nézelődik, addig tárgyalok a recepcióssal, hogy aztán pár perccel később térjek hozzá vissza. – Az egybenyíló szobákról lemondhatunk. Egy szobát tudtam foglalni, majd alszom a hálózsákban. – Hoztam magammal azt is, a Sziklás hegységben többször megtörtént velem már az, hogy akár az erdőben tölötttem az éjszakát. Megszokható. Megkapom a kulcsot, és azon tűnödöm, hogyan érinti a dolog. – Lepakolunk, és itt eszünk lent, vagy kérjük a szobába a vacsorát?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 27, 2015 5:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

- Az életemben nincs olyan, ami egyszerűbb lenne... itt minden komoly - sóhajtottam fel. Nos, ebből talán rájön, hogy tényleg nem vagyok komolytalan kislány. Jó ideje már annak, hogy a világra jöttem, egyelőre még nem ismert céllal, de elvileg az ember célja mindig változik, ahogy halad előre az időben. Ez persze nem biztos, hogy igaz mindenkire.
Egyáltalán nem tudom, hogy mire is számíthatok ,de talán pontosan ez a kaland az egészben. Sosem éltem, pontosabban nagyon ritkán éltem a lehetőségeimmel, amelyek megadatottak volna, szóval ezen változtatni kell. Ha egy férfi fogja ezt elérni valami tó mentén, vagy panzióban, vagy tudom is én, hogy hová megyünk, akkor így lesz. Elég a marcangolásból, és ha nekem kell, hát őt is kirángatom belőle, bármennyire is mélyen süllyedt bele abba a bizonyos gödörbe. Na igen, meg vagyok áldva az ilyesmi tervekkel. Szeretem boldognak látni az embereket, még ha ez általában a sajátoméba is kerül. És néha nem az a legjobb megoldás, ha beszélünk a problémáinkról...
Csak suttyomban mértem őt végig, egyáltalán nem volt szükség az, hogy azt higgye, másféle szórakozásra is utazom, ráadásként az efféle terveit már ő is, és én is kiterítettük az asztalra. A szolgáltatásaink eme része szünetel.
- Persze-persze. De remélem olyan helyre fogsz elásni, ahol nem háborgatnak majd - billent oldalra a fejem. Szavai egyre inkább azt a bizonyos új célkitűzést lengetik előttem. Akkor is ki fogom deríteni, hogy ki ő, ha az életembe kerül. Na jó, ismerem én a témát, és nem hiszem egyáltalán, hogy bármi igazság lenne abban, amit mond. Maximum ő gondolja magáról, bár azt hiszem, hogy az egészet erősen eltúlozza. Vagy netán egy másik valaki mondta neki, hogy baj van vele, esetlegesen pár vélemény miatt marcangolja magát? Még nem tudom összerakni a képet. De ott van az, hogy még. Szóval bármi jöhet, ha törik, ha szakad, de meg fogok világosodni.
Egy apró mosolyt villantottam felé, mikor a nyűgjeimről tett megjegyzést, és nem kerülte el a figyelmem, hogy ő is elmosolyodott. Nem beszélhetek róla úgy, mintha ezer éve ismerném, de azt tudom, hogy ezt ma este még nem gyakran láttam tőle. Kifejezetten haladás. Vagy ki tudja, kinél mi az. Ehhez több kell egy óra ismeretségnél.
Magam sem tudom, hogy meddig tartott az út, mármint valószínűleg nem a végállomáshoz érkeztünk, hanem a sötétedés miatt egy kis pihenőhelyre, de most nem bántam. Nem szoktam hozzá, hogy túl sokáig üljek egy helyen, hát még egy motoron... kissé fáztam is, de nem vacogás szintjén, na meg próbáltam nem mutatni, hiszen még csak az hiányzik, hogy azt monda, milyen koloncot vett ő a nyakába.
Leszálltam, méghozzá a segítségével, majd ugyan nem kérte, de átvettem tőle a saját cuccaimat, megragadva a táska fülét. A másik kezem szóba sem jöhetett, hiszen azt meg ő ragadta meg. Eleinte meglepett, főleg azért, mert a jéghideg kezemet egy fokkal melegebb bőr érintette, ami jólesett.
Az épületre néztem, ami előtt megálltunk. Már a látványa is melegséget árasztott, hát még a küszöbét átlépve... egy pillanatra még átfutott rajtam a hideg, de csakis a váratlanul jövő meleg végett, és körülnéztem. Elég barátságos. - Még sosem jártam hasonló helyen - bukott ki belőlem, de nem néztem Thadeusre. Ideje lenne már a nevén szólítanom, de valamiért ez még nem megy reflexből. Amúgy sem beszélek túl sokat. A részletekre azonban kíváncsi vagyok, hiszen gondolom nemcsak egy szobát akar kivenni, hanem vacsora is... és ettől a nyál is összefut a számban, hiszen az illatok körbejárták a helyiséget. Nem voltam éhes az utóbbi időben, nem kívántam az ételt... azt hiszem, most egyszerre több tányérnyi kaját is meg tudnék enni, habár jobb lenne valamelyest a nőiesség minimális szikráját megőrizni.
  


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 27, 2015 1:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Vicky & Thadeus
Tényleg nem érzi azt, hogy csúnyán bánnék vele? Lehet, hogy pusztán a modorom karcos, de legbelül gyengéd és figyelmes vagyok, ahogyan azt Neira is mondta annak idején? Bármennyire is keserű akarok lenni, a lány kihozza belőlem azt, amit Neira után több lánnyal sem sikerült egymásba gabalyodni, mindenkinek megvolt a saját élete, belső félelmeik, ám mintha Vicki rám lenne hangolódva, szinte vágyja azt, hogy beszéljek, hogy tárjam fel a titkomat, s miközben méregetem, elképzelésem sincsen, hogy miért teszi ezt? Meg akar talán menteni? Van értelme egyátalán ennek az egésznek?
- Ő volt akivel szakításon estél át...? Akkor nem is csupán szakítás volt, hanem valami komolyabb?  - Lehet, hogy az egészet félreértem, mert valami családi, rokoni, netán baráti kötelék is lehet a szerelmi szálon túl, akire most gondolhatott és elveszített. Én is egyedül vagyok, mégis ha kimondanám ezt, az olyan, mintha nem lenne létjogosultságom megszöktetni őt. Nagyon is van, tovább már úgysem tudom tetézni a bűnlajtsromot, így is halálbüntetés várna rám, ha megtudnák, hogy azonos vagyok azzal, aki innen majd kétszáz éve megszökött. Megérkezem nemsokkal később a főtérre, hogy elkezdjük a bepakolást. Azon tűnödtem a visszaúton, hogy vajon csak a hirtelen támadt ötletnek köszönhetően értékelem fel a külsejét, s a kedvességét. Lehet, hogy a bár, a kifőzde esti fényeinél az ember azt hisz amit akar, s valójában teljesen átlagos, sőt, érdektelen lányról van. Amikor ismét feltűnünk egymás közelében, egyértelműsíti, erről szó sincsen. Tisztán élt bennem az emléke. Pont ez nehezíti meg, hogy továbbra is kimért, szarkasztikus maradjak.
- Remélem akkor felkészültél:  te leszel a következő áldozat. Ha már úgyis minden ilyesmiben felmerültem nálad, elhiheted, nem jártál messze a valóságtól olyan tekintetben, amit rólam tartanak. - Az más kérdés, hogy milyen a hírem, csak az számít, ami valójában történt, ezt azonban nem feltétlenül kell tudnia. Miért is küzdenék a rámaggatott jelzőkkel? Egyértelmű, hogy hibás vagyok Neira halálában, ezen túl pedig már minden mindegy. A lánnyal azonban különös módon  nagyon egy hullámhosszon tudunk lenni, pedig elméletileg a a korát sem ismerem, bármennyi lehet a mágiának köszönhetően. Talán a keserűség miatt nem is nagyon érdekel. Egyenlőre azonban nem szándékozom teljesen feladni a terveimet, ha elmegyünk pár napra, akkor semmi értelme nem lenne még Mystic Falls problémáját is magammal hurcolni. Legyen ez holmi kirándulás, amelyre elviszem magammal a lányt. Nem merül fel bennem, hogy perverz az ötlet, több száz év is lehet köztünk.  Na nem mintha annak közelében lennénk, hogy hirtelen egymásra vetődünk, de akkor miért is jön velem? Puszta szeszélyből...?
- Legalább nem kell egyedül a hegyekben magamat sajnáltatnom, bámulatosan jobbnak igérkezik a te nyűgödet hallgatni.  – Finom mosoly, majd mégsem viszem tovább a gondolatmenetet, elveszem a csomagját, és berakom a poggyásztatóba, aztán már ülök is fel, hogy mögém pattanjon, ha megkapta a zenét. A napszemüveg fel, és már fordulunk is ki a város főtérén át. Rálépek a gázra, és a hegyek felé vezető autóút felé vesszük az irányt. Ahogyan az említve volt, másfél óra múlva már kezd lemenni a nap, lassan ideje lesz megállnunk. Nem terveztem nagyobb túrát, pusztán éppen annyit, hogy a természetben legyünk majd egy kicsit. Ha minden igaz, még valami horgásztó is van a közelben. Ami így első körben eszembe jutott egy hegyi panzió, amelynek aljában élőzene, szalonnasütési lehetőség, meg úgy általánosságban társasági összejöveteleknek megfelelően van kialakítva. A motor lámpája a biztonság kedvéért be van kapcsolva, nehogy elcsapjon minket valami kósza kamion. Befordulunk a panzió parkolójába, és a kirakott láncok egyikével megkötöm a Harleyt. Kiszedem a csomagjainkat, már jó messziről country zene szól. Miután lesegítettem a leányzót, kézen fogom, és megindulok vele befelé. Iparkodva, már elég hűvös van, ne itt fázzon meg nekem. A kézfogás csak egy szükséges óvintézkedés, ki tudja, bent milyen társaságra lelünk, akkor ne legyenek csak úgy bepróbálkozók, ha együtt vagyunk.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 26, 2015 8:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Let's be clear, I trust no one
thadeus && vicki

- Az egyetlen, akinek hiányozhatnék, már nincs - jegyeztem meg, de hónapok óta először fordult elő az, hogy nem szakadt bele a szívem a mondat kimondásába. Egyáltalán, miért aggódom mindig emiatt? Lényegében ha azt nézzük, már a kötődésemnek is vége. A varázslatnak nagy eséllyel már nincs jelentősége, hiszen ha még továbbra is élne köztem és Gabriel között az a bizonyos láthatatlan kapocs, érezném, hogy hol van és hogy jól van-e. De nem érzek semmit. Talán akkor sikerült ezt ilyen szépen elintéznem, mikor észre sem vettem... hiszen valamit csak éreznem kellene. Vagy sem. Már... azt hiszem, nem is érdekel. Jobb, ha mással foglalkozom. És ez a fickó, nevezzük nevén, Thadeus, most olyan lehetőséget adott a kezembe, amelyen nem gondolkodhatom. Ez számomra már nem igazi otthon, a melegség minden csíráját kiirtották belőlem. Nem várom el tőle, hogy mutassa meg nekem, hol lehetek boldog, és hogy kivel, csak azt tudom, hogy túl sokáig fájt a fejem olyasmi miatt, aminek már vége. Vége.  
Halványan elmosolyodtam, de csak akkor, mikor hátat fordítottam neki, és elindultam a hotel irányába. Éreztem a hátamon a tekintetét, de nem szenteltem neki figyelmet. Most nem. Féltem, hogy ha túlságosan gondolkodni kezdek, talán még meggondolom magam, és ismét ott leszek, ahol voltam. De egyáltalán... az előbb még nem is ismertem! Csak megérte picit kimozdulni, és nem a falak magányában tölteni a napot. Talán azt hiszi, csinos küllememből kiindulva gyakran van férfi társaságom, de ki kellene ábrándítanom. Az utóbbi időben maximum egy-egy italt fogadtam el hímektől, de még azokhoz sem én ragaszkodtam.
A hotelba érve rögtön elővettem egy táskát. Rendelkezem azon ritka erénnyel, amellyel nem sok nő. Képes vagyok anélkül elindulni valahová, hogy tükörbe néznék, vagy hogy előtte órákat tollázkodtam volna a fürdőben. Nem csapkodom a tükör felületét, ha netán nem úgy nézek ki, ahogyan azt megálmodtam.
Felsóhajtottam, és nadrágokat, kényelmes pólókat, egy-két pulcsit és persze az elengedhetetlen fogkefémet is becsomagoltam. Nem akarom, hogy meglepetés érjen, na meg talán abban bizonyosak lehetünk, hogy nő létemre valamelyest jobban szeretem a tiszta körülményeket. Sok férfinak ez nem számít, talán ennek köszönhető, hogy ők tényleg minden túlélnek, mindegy, hogy hol és miért. Mi nők pedig sírva fakadunk, ha két percnél többet kell állni egy koszos helyiségben.
Nem vittem túlzásba a készülődést, csak cipőt cseréltem egy kényelmesebbre, illetve a nadrágomat váltottam le, de ez nem számottevő változás. A fejemre húztam egy kis sapkát, hiszen ez elengedhetetlen kellék, ha valaki motorral utazik. Ezt már Gabriel mögött megtanultam.
Időben érkeztem, hiszen már ott várt a főtéren, én pedig készségesen adtam át neki a csomagomat. Próbáltam nem telepakolni felesleges holmikkal, de ki tudja, hogy holnap mi válhat hasznossá? Csak ki ne rakjon valahol félúton. Vajon lenne hozzá szíve?
- Köszi - bukott ki belőlem, pár pillanatig időzve a gyönyörű kék szemekben, amikor a fülembe dugta a fülest, és megköszörültem a torkom, ahogy egy pillanatra ugyan, de bőre az enyémhez ért. A fene sem tudja, hogy mikor volt hozzám ilyen közel egy férfi utoljára, de nem is problémázom emiatt, nálam sosem merül fel olyan probléma, hogy muszáj bizonyos szükségleteket kielégíteni. Ebből a szempontból mások vagyunk férfiak és nők.
A zsebem túl kicsinyek bizonyult a készülékhez, így az övébe került, és kíváncsian hallgattam, vajn milyen zenei ízléssel találkozom. Hm, nem ábrádulok ki, ez nem olyan rémes, sőt! Úgy tűnik, ő maga is élvezi az ilyen típusú zenéket.
Ugyan nem tudtam, hogy hová megyünk, remélhetőleg olyan helyre, ahol végre felejthetek. És ő is, bár nem akartam magam beleártani az ő ügyeibe. Egy férfinak egy nő a legbonyolultabb gépezet, míg részemről ez fordítva van így. A sebesség egyáltalán nem zavart, igazából a végcél sem. Valami rémlett a kajáldából, hogy mit mondott, de nem érdekelt ez sem. Ez most megint nem arról szól, hogy hol.
A levegő hideg volt, de ő maga melegséget adott, főleg a tenyeremnek, hiszen ahelyett, hogy esetleg találtam volna más kapaszkodót, a derekát találtam meg ilyen célzattal. Nem vagyok nebánts virág, sok mindent túléltem már. És azt hiszem, hogy ő is. Az út közben nem sokat fogunk beszélgetni, a zene teljes mértékben szórakoztat, és most először a gondolataim teljesen új értelmet nyertek. Azon gondolkodtam, vajon hogy tudnám őt jobban megismerni, hogyan fogom kiismerni a múltját, azt, hogy miért ilyen... nem ismerem, talán sosem fogom, talán megbánom, hogy meg akarom ismerni, de nem érdekel... és minden, amit eddig gyötrőnek éreztem a városban, eltűnt. A városban hagytam mindent, ami eddig bántott.   


|| ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 03, 2014 12:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextHey siss
Meli && Tim


Lássuk, mikor megtudtam, hogy a nővéremmel több, mint kétszáz évvel idősebb nála, nem akartam elhinni, aztán mikor már betöltöttem a huszonhármat és feltűnt, hogy nem öregszem, akkor már kezdtem élvezni az életet. Hála a géneknek nem lettem egy elcseszett férfi. Jól nézek ki és ki is használom ennek előnyét. Bár az nem tetszett, hogy a nővérem ennyivel idősebb. Azt se értettem minek vállaltak gyereket, ha már van egy. Na, mindegy, már nem is tudnám megkérdezni. Meg, hát ha meg is kérdezném úgy járnék, mint eddig kikerülnék a válaszomat és mindenről beszélnének csak nem a lényegről. Ehhez nagyon is értettek.
Mióta kiderült, számomra, hogy a test nincs meg, de a lelke még valahol ezen a világon repdes megkönnyebbültem. Mert az azt jelenti, hogy vissza tudom varázsolni. Még ha nem is használom ezt a fantasztikus tulajdonságomat. Régen imádtam varázsolni, mindig lenyűgöztem az embereket, micsoda képességeim vannak. De mióta vámpír is vagyok, nem nagyon van rá szűkségem, de most lesz. Amint a kocsim motorházát felnyitottam a gőz szinte pofán csapott. Halk káromkodásba fogva csaptam le vissza a tetejét. Nem hiszem el, hogy ennyire felelőtlen lenne.
[color=#5e4939]- Nekem ez minden napos, szellemek, vámpírok, vérfarkasok. – vontam meg a vállam. Remélem azért arra rájött, hogy nem vagyok egy szokványos ember, aki most éppen akar szívrohamot kapni, mert hallucinál. így jár aki a tűzzel játszik, ne csodálkozzon, hogy nem maradhat ember. És csak lebeg.
- Azt meghiszem. – vágtam egy fintort, sosem voltunk jó testvérek, ez van, ha a nővéred majdnem háromszáz évvel idősebb nálad. Még néha az öt évet is soknak tartják nem, hogy a háromszázat. Normál esetben nem lehetnénk azok, de i mondta, hogy normálisak vagyunk? Mellesleg, simán azt hiszik, hogy a bátyja vagyok, mert idősebbnek tűnök. De ez csak a látszat, és jól tudjuk a látszat csal.
- Jobbik esetben az férjed lennék. – hajoltam meg előtte, színpadiasan. Először arra gondoltam, hogy beetettem, hogy valóban nem ismer és igazat mond, mert ha csak kamuzik, ezt nem hagyná annyiban. Felcsattanna és közölné, hogy egy bunkó vagyok, aki kihasználná, hogy nem emlékszik semmire. Mivel kárt nem tudok tenni benne, már mint fizikailag nem vagyunk képesek tudtommal érintkezni. Meg, hát bármennyire jó bőr, nem tudnék úgy közeledni hozzá, hogy akkor most hajrá. Hiába nem vagyunk emberek, még is, nem tudnám azt tenni vele, mint a többi nővel. Attól még a testvérem.
Gúnyos mosoly jelent meg a számon, tényleg nem emlékszik, sose volt ilyen szeleburdi.
- Ismerlek, mint a tenyerem, Melisandre . – néztem a szemébe, játék indul! Így jár, aki elcseszi az eleve rohadt reggelemet és százötven éve kutatom. Nem mintha lenne jobb dolgom és néha nem pihentem volna meg, napokra, hetekre. Azért összekötöttem a kellemest a hasznossal. Férfi vagyok, na.
- Én pedig örülök, hogy végre megtaláltalak. – elővettem a kedves arcomat és belül majd meghaltam a röhögéstől. Ezért még elég nagy valószínűséggel kapni fogok, de kit érdekel. Most jól érzem magam és ez a lényeg.
- A motornak lőttek. Meg kell szállnunk ebben a kisvárosban. – néztem a nem messze lévő várostáblát. Üdvözöljük Mystic Fallsban. Felirat fogadott egy hídtól ne messze.


words: 501
note: Wink
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Ahol épp akarom
Hobbi & foglalkozás :
újra élni
Humor :
hidd el, tudok én szellemes is lenniA poszt írója Melisandre Faith
Elküldésének ideje Kedd Júl. 29, 2014 10:00 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Timothy & Melisandre
[You must be registered and logged in to see this image.]


Azzal, hogy lényegében kockára tettem egy ember életét, nem tudtam foglalkozni igazán. Önző mód, nem érdekelt, inkább az lelkesített, hogy valaki végre észrevett. A vérző sebe oly sebesen tűnt el, miközben beszéltem hozzá, mintha soha nem is lett volna ott, ami egy dologra hagyott következtetni. Vámpír volt. Mégse féltem tőle, miért is tettem volna, nekem nem árthat. Tárgyakhoz képes vagyok hozzá érni, de az emberek hozzám nem képesek, csupán hűvös fuvallatként érzékelik jelenlétem, ami kissé abszurd, ha már látnak. Nem is értem, miért nem lehet ezt a két dolgot összehangolni. Éreznének és látnának egyszerre. Persze ennyi erővel már élő is lehetnék. Bonyolult így ez a világ, de megvan a maga szépsége is.
Értetlenül nézek, mosolyom eltűnik arcomról, s kisgyermeki kifejezéseim közepedet emésztem, amit mond. Megrázom fejem, és a nyugalmas létem teljes valójában válaszolok neki.
-Kissé furcsán használod a normális szót. A szellemi létben semmi normális nincs. Az, hogy ki lát meg, eléggé leszűkült. Ha nem vagy látó, minimum boszorkánynak kell lenned. Errefelé pedig nem igen vettek még észre.-vonok vállat, mintha csak az időjárásról beszélgetnék vele. Nem reagálom tűl, ahogy ő tette, nekem ez már megszokott volt. Bár a balesetek okozása nem volt első számú célom. És mikor leesett, hogy a nevem is tudja, nem csak ismer, újabb széles mosoly szökött arcomra.
-Minden bizonnyal ha már látsz és ismersz is, az egy jó jel.-vonok vállat széles mosollyal arcomon.-Dereng, hogy ismernem kellene, de fogalmam sincs, hogy honnan. Százötven éve vagyok szellem emlékek nélkül. Láttam a vérbe fagyott hullám, ez az első emlékem ebben a létben.-ismételten vállat vonok, és figyelem, ahogy egy-két autó elhúz még mellettünk, az ablakon pedig kibámulnak az emberek. Biztos érdekes látványt nyújt, egy fára félig felcsavarodott autó, ahogy a sofőrje a levegővel beszélget.
-De minden bizonnyal te tudod ki vagyok.-pillantok újra arcára, mintha eddig ez nem lett volna elég nyilvánvaló számomra. -Szóval örülök, hogy beléd botlottam.-teszek kissé naiv kijelentést. Ártani nem árthat nekem, ennél rosszabb helyre sem igazán tud küldeni, de jó tudni, hogy van, aki még ennyi idő elteltével is tudja, hogy ki vagyok. Vagyis... Kételkedni kezdek. Vajon tényleg tudja, hogy ki vagyok? És, ha igen, akkor vajon az igazságot mondja majd? Honnan is tudhatnám, hisz nincs ráírva. Hiszékeny vagyok, mert azt se tudom, igazából milyen vagyok. És igaza volt, jelen pillanatban olyan gyermetegen viselkedtem, mint egy friss iskolás, aki a tudásra szomjazik. Én a múltamra szomjaztam és arra, hogy újra emberként létezhessek. Bár, ha egyszerű ember lettem volna, kis eséllyel jutottam volna ide. S félek ez az a dolog, amit a legkevésbé sem akarok majd megtudni. Vajon mennyire esetem közel a normális ember kifejezéshez...

• Music:[You must be registered and logged in to see this link.] • Note:  :cukorborso:  • Words: 426

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 28, 2014 7:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextHey siss
Meli && Tim


Az az utolsó levél óta semmit nem tudok arról az átkozott nőről. Ami még jobban feldühít. Mert hát még a holteste sincs meg. Amit előbb kéne, megtaláljam, mint sem a lelkét. Mert a halott teste legalább nem bír, kiakaszt az ócska fecsegésével. Ahogy hajtottam közben idegesen lapozgattam a térképet, egy fura nevű kisváros volt bekarikázva, amit nem igazán tudtam elolvasni, teljesen elmosódott. Aztán mikor felpillantottam ott állt. Nem hiszem el, hogy ennyire könnyen meg tudtam volna találni. Hiába tudtam, hogy halott, nem tudtam elütni, elrántva a kormányt neki csapódott a kocsi orral egy fának. Darabjaira hullott a motor, az én fejem is felrepedt. Bár nem izgat, vámpírból vagyok, ami azt jelenti, hogy percek múlva már meg se fog látszani. Erőtlenül egyenesedtem ki, és valami nem stimmel, Meli csak összevissza hadovált, és sötét tekintetem végig futott rajta. Vajon miért beszél úgy, mint egy óvodás, és miért nem úgy, mint egy ötszáz éves boszorkány? Még kótyagos volt a fejem, mikor felültem és kiszállva a kocsiból ordibálni kezdtem.
- Még jó, hogy látlak, de te normális vagy? És ha egy ember lát meg? Akkor az itt halt volna szörnyet. Meli nem vagy gyerek, aki azzal játszik, hogy ijesztgesse a népet! – idegesen csaptam be a kocsim ajtaját, vagy is, ami maradt belőle, fel alá járkáltam. Vajon tényleg nem emlékszik rám? Meg akartam érinteni, hogy még is milyen, óvatosan nyúltam felé, de mielőtt hozzá érhettem volna, elhúztam a kezem.
- Timothy vagyok, nem emlékszel?  - hunyorogva néztem rá. Ez akár még magam malmára is hajthatja a vizet. Mert kimondta, hogy sietnem kéne azzal, hogy visszajutassam a testébe, még dögösebb, így, ártatlanul, ahogy néz, ahogy bánkódik a tettén. Olyan akár egy szűz kislány. Gonosz mosoly jelent meg a számon és neki támaszkodtam a kocsimnak. Még gondolkodnom kéne, mit tegyek, de késő. Ő már itt van és ezzel elindult a láncreakció és ez nem épp a legjobb érzés. Mert nem sikerült semmit kiötlenem. De nem baj, kíváncsi vagyok mit fog ezen túl összefecsegni. Meddig is élhetett úgy, hogy senki nem látta és most talált valakit, aki látja és hallja.


words: 342
note: Wink
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Ahol épp akarom
Hobbi & foglalkozás :
újra élni
Humor :
hidd el, tudok én szellemes is lenniA poszt írója Melisandre Faith
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 26, 2014 12:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Timothy & Melisandre
[You must be registered and logged in to see this image.]


A szellemvilág unalmát gondoltam felpezsdítem azzal, hogy sétálok egy kicsit, felmérem tüzetesebben is a helyet. Senki nem vett észre, sehol nem volt egy látó se, aminek kifejezetten örültem. A határhoz értem, amit a várjuk vissza városunkba, vagy valami hasonló szöveget olvashattam, de nem álltam meg. Miért is tettem volna? Senki nem vett észre, az autók között elhaladva, az se különösebben zavart, hogy keresztül jár rajtam néhány, hiába próbálok kitérni előle. A reflexeim kissé belassultak, vagyis valami hasonlóra gyanakodhattam.
Egy autó közeledett felém, amivel eljátszottam, hogy milyen is az, ha tényleg keresztül megy rajtam. De az autó fék csikorgatva próbált megállni, körbe pillantottam, de sehol nem láttam senkit. A kocsi lesodródott az útról, s nem messze egy fától állt csak meg. Sietve indultam el a szerencsétlen felé, aki a jelek szerint nem nézett át rajtam, sőt, még majdhogynem össze is törte magát miattam, egy szellem miatt, akinek nem árthatott volna. A lehúzott ablakhoz lépve bepillantok az ablakon, de különösebb sérüléseket nem veszek észre a benn utazó férfin, akinek ismerős volt az arca. A kocsi pedig egy karcolással se lett csúnyább, leszámítva a bal első, s immár lapos kereket.
-Te látsz engem.-ütöm össze kezeim boldogan, hatalmas mosollyal arcomon, bár kétlem, hogy az öröm kölcsönös lenne. -Nem sokan vesznek észre, nem gondoltam, hogy...-kezdek fecsegni, majd megrázom fejem és összevonom szemöldököm.-Megsérültél?-érdeklődöm, bár annyira örülök, hogy végre valaki észre vett, hogy még ezt is mosolyogva kérdezem tőle, ami kissé abszurd. Napok óta nem találkoztam senkivel, a szellem világ, pedig nem volt éppen a pezsgésről és a sok szellemről híres. Sőt. Egyre kevesebben voltuk, voltak akik eltűntek, mások visszatérhettek az élők sorába. És az igazság az, hogy egyaránt irigyeltem őket. Jó lett volna emberek közé menni, beszélni velük, kiélvezni az élet apró örömeit.
Tekintetem elmélázik az engedő kerekeken, és szinte elfelejtem azt is, hogy hol vagyok, és a körülöttem lévő világ vibrálva vonz vissza a szellem világba. Megrázom fejem, mire újra bekapcsolódok az előbbi közúti balesetembe, ami sikeresen én okoztam. Még örültem is ennek. Még ha a másik fél kevésbé érezhetett így. Arcomon gyermeki mosolyommal ácsorgok és figyelem reakcióit, mintha az se érdekelne, hogy mit mond, szinte meg se hallom, csak örülök, hogy látnak.
 

• Music:[You must be registered and logged in to see this link.] • Note: Lesz ez még jobb is • Words: 359

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 29, 2013 7:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextTo NashHamar eltűnt a felkavarodott porfelhő mögött és én szinte azonnal fel is álltam és az autóhoz vettem az irányt. Elhatároztam magamban, hogy egy ideig még gondolni sem fogok Dommiel-re. Elég volt a stresszből, még csak most lettem vámpír és máris vérengzek.
Hazamegyek és alaposan lefürdök, majd elmegyek vásárolni és annyi mindent összvásárolok, amennyit csak fizikailag fel tudok emelni.
Bepattantam az autóba és tövig nyomtam a gázt hazáig.

{Köszönöm a játékot! Very Happy }
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 29, 2013 7:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


o Nash Claudia
Nagyon meglepődtem amiket mondott. Az anyja? Mondjuk kissé hasonlítottak. Szóval neki köszönhetem az életem. Én nem így gondoltam. Engem Claudia mentett meg, amikor bátran Dommiel hátába vágta a kést. Viszont ezzel saját magának ártott.
Mindegy, most nem volt időm ilyeneken rágódni. Azonnal el kell intéznem pár dolgot. Elsőként bebiztosítani a házat. Bár nem hiszem, hogy Jin miatt be merné tenni a lábát. Egy démon azért még neki is sok lenne. És akkor már ki is lyukadtunk, hogy miért is hoztam Bayt a házba. Itt volna a válasz. - Most mennem kell... Otthon találkozunk... - egy csókot nyomok a homlokára és már el is tűntem, de még a slusszkulcsot a kezébe ejtettem, aztán eltűntem a szél kavarta porban.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 29, 2013 10:01 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextTo

NashMegkönnyebbülten felsóhajtottam, amikor Nash kinyitotta a szemét. Meglepetten nézett rám, valószínűleg csodálkozott, hogy életben vagyok. Hát igazság szerint én is. Sosem voltam egy szerencsés típus, de ehhez írtó nagy mázli kellett.
Aztán az arca elsötétült a dühtől és váratlanul felpattant. Ő nem úgy gondolta, hogy óriási mázlisták voltunk, amiért életben vagyunk. Kudarcnak érezte az egészet, amiért nem sikerült megölnünk. A tenyerembe temettem az arcom. Nem tudna örülni a szíve dobogásának és, hogy egyáltalán levegőt tud venni? Miért csak a másik életének kioltása számít?
- Ő az anyám... - motyogtam félrenézve, mert megint könnyek gyűltek a szemembe. Nem akartam bőgőmasinának tűnni, csak nehéz volt az édesanyámról beszélni, főleg azután, amiket most tett. - Tudod... akiről meséltem.
Feltápászkodtama földről és megtöröltem könnyektől nedves arcom.
- Nem védeni akarom, mert tényleg gyűlölöm őt, de ha nem csalta volna el az utolsó pillanatban Dommielt... egyikőnk sem élne már. - motyogtam. Nem volt nehéz kimondanom, hogy utálom, hisz tényleg így van, de csak azért, mert irigy voltam. Irigy voltam Dommiel-re, a sok természetfelettire, a kutatásaira, mert ők megkapták azt a kitüntetett figyelmet, ami nekem nem járt tőle soha.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére Go down
 

Hatvanhatos út

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: A határokon túl
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Május 23, 2018 11:11 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3