Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Dec. 01, 2013 4:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Nem emlékszem, már az utolsó alkalomra, amikor egy kocsit használtam erre a célra, de számít ez? Biztos vagyok benne, hogy jó móka lesz. Főleg, ha a kocsi tulajdonosa visszatalál.. Mondjuk nem különösebben foglalkoztatna, de az egyszer biztos, hogy érdekes szituáció lenne. Mindenesetre nem érdekel, ha pampog, ha nem. Az ő baja, hogy itt hagyta voltaképpen a semmi közepén az autóját.. Mi csak kihasználjuk a lehetőséget, ami éppen megadatott. Bemásztam mellé a kocsiba és, mikor az ölembe fészkelte magát kezeim automatikusan végigsiklottak a testén. A vigyor az arcomról, már levakarhatatlanná vált.
Nem mondhatom, hogy túlságosan sok hely volt a kocsiban, de ezt is sikerült megoldania, majd pedig szenvedélyesen tapadt az ajkaimra én pedig természetesen viszonoztam, miközben kezeim újból formás fenekére kalandoztak.. Nehezen bírtam visszafogni magam. Legszívesebben, már most széttéptem volna a ruháit, de azért szüksége van valamire, amiben elmehet.. Szóval óvatosan elkezdtem megszabadítani őt a ruháitól.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Dec. 01, 2013 1:33 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Nem gondolkoztam sokat, nem is hezitáltam, ugyanis nem volt miért. Mindez a részemről ösztönös cselekvés volt. Onnantól kezdve, hogy kinyitottam az ajtót és lendületből átmásztam az anyósülésre, egészen addig, míg ő is beült és átlendítve rajta a lábamat az ölébe fészkeltem magam. A szituáció még nem volt az igazi, mivel éreztem, miként nyomódik a kormány a derekamnak, így megkerestem a kart és az ülést teljesen hátratoltam. Bár lehet, hogy nem egyedül, mivel az nehézkes lett volna. Így tapadtam ajkaira, közben pedig már azon ügyködtem, hogy levehessem róla a pólóját. Szívem szerint lecibáltam volna, de türtőztettem magam. Még mindig ki akartam élvezni minden pillanatot. Csak másodpercekre szakadtam el ajkaitól, azt is csak azért, hogy levegőhöz jussak, mivel már most is ziháltam, pedig.. A java csak ezután jön. Szemei pedig néma ígéretet hordozva biztattak.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Dec. 01, 2013 12:01 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Szavakba nem tudnám önteni, hogy mennyire kívántam őt. Talán a dolgokat még az is fokozta, hogy tisztában voltam azzal is, hogy ő is pontosan ugyanennyire vágyott rám. Mégis miért ne tette volna? Nem vagyok egy Kvazimodo, szóval már eleve ezért plusz pontot érdemelek. Azt már ne is említsem, hogy tudok bánni a nőkkel. Legalábbis az esetek többségében. Vadul ajkaimra tapadt és karjait a nyakam köré fonta én pedig ezzel egy időben a derekát karoltam át és szorosan magamhoz vontam egy pillanatra sem eresztve ajkait. Kabátomtól való megszabadulásban segédkeztem, már amennyire tudtam és hagytam, hogy egyszerűen a földre essen. Valószínűleg még szükségem lesz rá, de nem vagyok akkor idióta, hogy ne találjam meg újra még akkor sem, ha esetleg úgy alakulna a dolog, hogy egy kicsit arrébb helyezkedünk el.
Mintha a gondolataimban olvasott volna megfogta a kezem és az egyik autó felé kezdett húzni, amit az előbb még nem is figyeltem. Nagy valószínűséggel, már akkor is itt állt, különben hallottam volna, ha jön. Nem volt olyan messze, szóval még egy átlagember is hallotta volna.. De nem is az autókkal kell foglalkoznom, mikor egy ilyen gyönyörű nő társaságát élvezhetem, mint amilyen Zara is.
Végig mögötte álltam, miközben ő az autóval volt elfoglalva. Azt hiszem minden egyes percben tud valami újat mutatni nekem. Ezekkel pedig csak azt éri el, hogy talán többször is érdeklődjek felőle.. Nem, Sean, nem. Megegyeztettek egy éjszakában és neked sem kell ennél több. Nem vagy egy idióta zaklató.
Örülhetek annak, hogy egyetlen egy éjszakát eltölthetek vele nem akarok telhetetlen lenni. Főleg, mivel tudom, hogy ez az egy is felejthetetlen lesz. Már, ha most elválnánk is az lenne.. Nem találkoztam még egy hozzá hasonló nővel.. De azért nem szívesen hagynám abba pont itt.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 6:54 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Ez könnyebben ment, mint gondoltam vagy vártam volna. Nagyon könnyen belement, és az a vigyor a képén.. Kezdtem benne kételkedni, ám mikor megerősítette a feltételemet, elszállt minden aggodalmam. Tudjuk, mire vállalkoztunk, és immár ahhoz mérten kell kezelnünk a helyzetet is. Nem haboztam nyakába csimpaszkodni és vadul ajkára tapadni. Ajkaim közé szívtam száját, közben pedig kezeimmel lesepertem a válláról a kabátját és hagytam leesni. Lett volna még egy szabályom, hogy a ruháim maradjanak hordhatóak.. Ha már a kedvenc felsőm van rajtam. Ám erre nem hívtam fel külön a figyelmét. Nem volt igazán fontos. Sokkal inkább hajtott a vágyam, na meg az, hogy megmutassam neki - ha eddig magától nem jött volna rá -, hogy mennyire nem vagyok én hölgy... Elvégre.. Van néhány szabályom, amiből kapott egy kis ízelítőt. A következő, ami szerint élem az életem, hogy a szex legyen feledhetetlen. Kölcsönös alapon, bár nálam a dolog mindig kétesélyes.
Hirtelen ötlettől vezérelve szakadtam el tőle néhány másodperc erejéig, hogy aztán megragadhassam kezét és az egyik autóig húzzam. Nem tudom, ki hagyta itt, de bánhatja. Némi matatás után megtaláltam a mágneskártyámat, amivel hamar fel tudtam törni, kulcs nélkül is, mintha mi sem történt volna. Hmm.. rossz szokás, tudom. De legyen valami haszna, hogy sokmindent tudok a bűnözésről, még ha magam nem is vagyok echte törvényszegő.
Nem terveztem sehová sem vinni az autót, hisz ha már illegális dolgot művelek, nem hagyok tanúkat, mégis kényelmesebb lesz bent mindkettőnknek. A reakcióját nem láttam, mert végig, amíg ügyködtem mögöttem állt, de reméltem, hogy nem riasztja el őt már semmi, főleg nem egy kis meglepetés..
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 5:55 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Eszem ágában nem volt visszafogni magam. Most már voltaképpen csak ketten vagyunk. Oké.. Lehet, hogy lesz pár kíváncsi szempár, akik erre járnak, de ha annyira kíváncsiak a műsorra kétlem, hogy megzavarnák az előadást, szóval én ezzel nem igazán fogok foglalkozni.. Nem örülnék, ha ő pont ezért vetne véget a szórakozásunknak, de úgy ismertem meg ebben a gyenge órácskában.. Vagy igazából talán még annyi sem telt el. Ilyenkor mindig megzavarodok.
- Értettem, hölgyem. - Mondtam egy ravasz vigyor kíséretében. Tisztában fogom tartani a kérését eszem ágában nincs megszegni őket, mert azzal egyetemben el is rontanám a szórakozásunkat. Annak pedig még nem jött el az ideje. - Egy éjszaka.. - Ismételtem meg első szavait. Nekem ez volt az egyetlen kikötésem. Ezután mindenki mehet a maga dolgára, mintha mi sem történt volna. Szerintem ez így van rendjén.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 4:09 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Nem tagadom, meglepett, hogy ilyen hevesen esett nekem, de cseppet sem bántam, sőt.. Ezek szerint eddig visszafogta magát, de most, hogy csak ketten vagyunk, máris sokkal határozottabb és mer cselekedni. Éreztem a mélyen barázdált fatörzset a lapockámnak nyomódni, és a testét ahogy az enyémnek préselődik. Minden szégyenkezés nélkül nyögtem bele csókjába, aztán ismét elhúzódtam tőle, de csupán néhány centire.
- Egy éjszaka.. - hangom rekedten csengett, de muszáj volt tisztáznom vele a játékszabályokat. Volt már abból kellemetlenségem, hogy utána többet akart az illető. Nem áll szándékomban, jó ha tudja. A szerelem, és egyéb nyáladzások nem jellemzőek rám. Talán azért, mert csak én számítok magamnak. Mindegy is.. Nem lényeges.. - .. és nem jelölhetsz meg.. - fejeztem be végül, lefektetve a szabályaimat. - Részedről valami kikötés? - hajoltam hozzá ismét közel. Az enyémeket tudja, és... kénytelen lesz elfogadni.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 3:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kezdett, már megőrjíteni.. Élveztem, hogy húzzuk egymást agyát, de nem hiszem, hogy sokkal tovább bírtam volna ezt az egészet. Ha most nem mondja ki a bűvös szavakat, akkor valószínűleg helyben felrobbantam volna.. Vagy akarata ellenére ráncigáltam volna be a mosdóba vagy valahova.. A helyszín számomra teljesen mindegy csak egy a lényeg mégpedig az, hogy a lehető leghamarabb kaphassam meg őt magamnak.. Ez a mi kis előjátékunk csak növelte az iránta érzett vágyamat, ami nem gondoltam, hogy lehetséges, de mit számít? A lényeg, hogy mind a ketten jól fogjuk érezni magunkat.
Szinte éreztem, ahogy átégetik a bőrömet az emberek.. Úgy bámultak minket, mintha nem lenne hétköznapi, hogy egy férfi is egy nő összeismerkedik a bárban rájönnek, hogy elég jó párost alkotnának egy éjszakára, de persze előtte egy kicsit haboznak, de végül is ugyan ott lyukadnak ki mégpedig, hogy lelépnek. Nem értem, hogy miért vagyunk mi annyival különösebbek.. Lehet, hogy egy picit túlságosan is belementünk a játékba? Mondjuk engem aztán rohadtul nem érdekel mit gondol rólam pár balfék alkoholista.
Tetszett, ahogy úgymond nekem esett, de azért ez a helyszín még nekem is kicsit túl bevállalós. Túlságosan is sokan járnak erre ahhoz, hogy élvezni tudjuk a pillanatot. Nem szavazok az unalmas hotelszobára, de a kettő között is van egy megoldás.
Erre is ő is hamarabb rájött és egy erdősebb rész felé vettük az irányt. Azalatt az idő alatt amíg ide jöttünk egyáltalán nem csökkent az iránta érzett vágyam.. Ezt be is bizonyítottam azzal, hogy az egyik fa törzsének nyomtam őt a testemmel és szenvedélyesen kezdtem el csókolni ajkait.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 2:23 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
- MORNING STAR PUB -

Most sem kellett csalódnom, sem benne, sem a reakciójában. Hmm.. Csak arra várt, hogy kimondjam?! Drágám.. ha ezt tudom, húztam volna az idegeidet még egy picit.. Gonosznak tűnök, pedig csak telhetetlen vagyok.. Szeretem a végtelenségig kiélvezni a helyzeteket, ez pedig .. felettébb kellemes számomra. Arról már ne is beszéljünk, ő mit érezhet.
Talán mindenkinek nyilvánvaló volt, miért lett olyan sietős a dolgunk. Na nem mintha egyikünk is törődött volna a kísérő pillantásokkal. Hamar ki is értünk a hűvösbe, amitől kissé megborzongtam, a szó jó értelmében. Nem fáztam ugyan, de tudom, hogy egy szimpla ember azt tenné.
Minden óvatoskodás nélkül löktem a téglafalnak, hogy aztán ajkaira tapadhassak, aztán észhez tértem, hogy nem épp helyénvaló, hisz bárki láthat, én meg ma este nem akarok semmiféle kellemetlenséget, így kénytelen voltam elszakadni tőle és elindulni.. Valamerre.. Mindegy hová, csak gyorsan el a tekintetek elől. Ami láthatólag be is jött.. Túl egyszerű lett volna a hotelban kivenni egy szobát, abban nincs semmi izgalom.. Itt viszont, fent áll a lebukás veszélye is. Legalábbis arra utal, hogy egy autó parkol itt elhagyatottan. Majd nem messze tőle még egy. Talán néhányan túrázni mentek az erdőbe.. De mit érdekel ez engem? Én csak kihasználom a környezetet, amit ők teremtettek nekünk ahhoz, hogy remekül szórakozzunk ma éjjel.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 18, 2013 6:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next


kendra & kim


Hirtelen nem tudtam, hogy mit mondjak arra amit mondott és amit még hozzácsinált. Egyszerűen tényleg nem értettem, hogy honnét van ennyi bátorsága, de nem is érdekelt. Egyre jobban nem, sőt egyre jobban tetszett az, hogy ilyen bátor és a szövegei is igen jók voltak. Végül egy mosoly jelent meg az arcomon. - Miért vagy ebben olyan biztos? - kérdeztem vissza egy féloldalas mosoly kíséretében és közben folyamatosan őt néztem. Kíváncsi voltam, hogy miért mondja ezt, mert attól még, hogy így nézek ki eléggé romlott lelkem van. Nem hiába hívnak néha ördögnek.-
Nem oltottalak, csak elmondtam a véleményemet.- válaszoltam egy mosoly kíséretében, mert biztos voltam benne, hogy ő se gondolhatja komolyan azt amit mondott. Talán még ő is élvezte kicsit ezt a szó csatát. Rég akadt ilyen remek társaságom, főleg olyan aki mindig valami frappánsat tudott mondani azokra a dolgokra amiket én mondtam nekik. -
Kim Min Jun. - mondtam vissza a nevét úgy ahogyan ő mondta nekem. Nem vagyok szőke se belül, se kívül. Elég hamar megjegyzem az emberek nevét és ráadásul helyesen.- De L-nek hívlak akkor. - mondtam neki kedvesen, de ebben én magam se voltam biztos, hiszen lehet néha a nevén fogom hívni. Tetszett a neve, hogy nem annyira hétköznapi erre felé.-
A kérdésének hallatára kicsit lefagytam, mert ezt ő se kérheti komolyan. Az előbb mentettem meg az életét, most meg menjek vele vásárolni is?! Biztosan csak viccel, de hamarosan megéreztem a kezét, amint megfogja az enyémet és maga után kezd húzni. "Remek" gondoltam magamban.- Legalább ne olyan gyorsan. - mondtam neki kicsit üvöltve, mert hiába próbált normális emberi tempóban menni nekem ez még mindig túl gyors volt. Fáradt voltam és éhes is. Szóval már kezdtem nyűgös lenni.
▲ Folytassuk a belvárosban/a plázában vagy ahol gondolod. 40


[You must be registered and logged in to see this link.]
©[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 18, 2013 5:47 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

 Ekkor esett le minden, hogy miért ennyire előítéletes a vámpírokkal szemben.. Frissen szerzett seb, azért volt ennyire indulatos az elején.. bár valószínűleg már ezelőtt se bírta a vámpírokat ha a faji tartozását nézzük.
Nem tudtam nem mosolyogni a fején, amit levágott.. Lehet hogy ő ezt most halálosan komolynak szánta, de én valahogy nem bírtam az lenni.
- Ha férfi volt a tettes ez esetben megértem, hogy a véred után sóvárogna..- Ismételten körbe nyaltam a számat, amiről az jöhetett le hogy én is bele szeretnék kóstolni a lányba, ami nem lenne ellenemre..de ez most eszem ágában sem volt. Túlzottan a harapásával fenyegetőzött, és nem bírtam ki hogy ne kérdezzem meg..
- Ezt tisztázzuk mielőtt megtörténne..- Kisebb hatás szünet, a lány fejét elnézve biztos valami komoly dologra vár tőlem, amin szintúgy mosolyra húztam a számat.
- Szóval...megvoltak a szükséges oltások?- Néztem rá rezzenéstelen arccal, amiből az jöhetett le hogy komolynak szánom a kérdést pedig csak próbáltam oldani a feszültséget..már amennyire tőlem telt. Úgy tűnt hogy meglepte a nevem, és leragadt a becenevemnél. Na igen, általában ezt mindig megkapom.
- Köze nincs a nevemhez, csak egyszerűen könnyebb megjegyezni és számotokra a kiejtéssel se kell bajlódni.. De végülis hívhatsz ahogy akarsz, nincs megszabva.. Kendra.- Személy szerint örülnék ha Lnek hívna ő is, de azt is megértem ha nem szeretne beállni a tömegbe, hanem inkább kitűnni belőle.. ő olyan csajnak tűnik. Kezdett felkelni a nap,elég hűvös volt kint. Ahogy vettük a levegőt látszott a leheletünk. Egyre jobban kezdtem fázni és remegni, így elég alul öltözötten..meg már eléggé zavart is a ruhám állapota..most hogy már teljesen begyógyultak a sebeim.
- Szerinted vagyunk annyira jóban hogy elkísérj ruhát venni?- Elkezdtem közeledni felé, majd megragadtam a kezét és megse vártam a válaszát csak elkezdtem húzni magam után. Elindultunk ki fele normál sebességben, az erdőből.


A hozzászólást Kim Min Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 18, 2013 6:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 18, 2013 3:42 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next


kendra & kim


Ne mond nekem azt, hogy pont egy farkas vére után éheztek. - mondtam egy grimasz keretében és még a szemeimet is megforgattam. Ezt senki se mondja nekem, hogy a vámpírok vágynak a mi vérünkre. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy egy elcseszett és megtört ősi ivott belőlem. Tudtam, hogy meg fogom ezt még rajta vagy a szerettein bosszulni, de majd akkor, amikor nem számít rám. - Bocsánat az előbbiért. - mondtam kicsit halkabban, mert én nem igen szoktam bocsánatot kérni, de majdnem belőle lett áldozat Elijah helyett. Mondhatni majdnem ő lett a járulékos veszteség.-
Milyen udvariatlan vagy ahhoz képest, hogy te kértél tőlem szívességet. - mondtam neki dühösen.- Vigyázz mert a végén még egy harapással is gazdagabb leszel. - tettem hozzá szinte mormogva ezt, mert nem állt szándékomban, de soha se bírtam, ha valaki utasítgat vagy parancsol nekem. Én mindig a magam ura vagyok és ezt jobb, ha ez a vámpírka is meg tudja, hogy velem nem beszélhet így.-
Meglepődtem, amikor megéreztem az ölelését, mert először nem tudtam hova tenni. Meglepetésemre viszonoztam egy apró öleléssel az ölelését, de amikor kikaptam a kezemből a golyót, akkor nem tetszés ült ki az arcomra. Nem gondoltam volna, hogy ezek után is még ennyire bizalmatlan marad velem. Összefontam a karomat és úgy figyeltem őt.
L? - kérdeztem vissza, mert semmi "l" nem volt a nevében.- Miért hívnak így? - kérdeztem érdeklődve miközben azon gondolkoztam, hogy én is bemutatkozzak-e vagy ne.- Kendra. - tettem hozzá sietve.-


[You must be registered and logged in to see this link.]
©[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 18, 2013 2:18 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

 Már épp hogy szópárbajba keveredtünk volna mire fel nem hagyta hogy megszólaljak, és még hozzá tett egykét dolgot. Teljesen magamra ismertem, az a rész valamilyen szinten igaz hogy ok nélkül támadok, de ennyi. Nem tudok mit kezdeni az éhséggel, próbálkoztam már vértasakokkal is de az nem jött be. Embert általában nem ölök, ha csak nem felhúznak.. Nem tartom magam hazudósnak, pont ellenkezője.. persze..itt is ha valaki épp megérdemli. Általában úgy viszonyulok a másikhoz ahogy ő hozzám, van kedves oldalam is amit nem nagyon szeretek kimutatni, valahogy azt a gyengeség jelének tartom. - Azt nem mondanám hogy ok nélkül, egyszerűen csak az éhség irányít minket. - Végül csak sikerült vissza szólni valamit hosszas gondolkodás után, egyszerűen nem hagyhattam hogy övé legyen az utolsó szó. Néztem ahogy a lány méregette a sebemet, elég sokáig agyalt rajta hogy megtegye vagy sem,végül kinyögte.
- Csak csináld már. - Förmedtem rá a lányra, elég türelmetlen vagyok. Meg aztán minél előbb túl vagyok rajta annál jobb. Felsóhajtottam, és bent tartottam a levegőt. A fogaimat össze szorítva vártam hogy belenyúljon a sebbe, amit meg is tett. Elég sokat elidőzött benne, próbáltam leplezni hogy mennyire fáj.. Legszívesebben ordibálni tudtam volna a fájdalomtól, de ez nem lett volna túl jó ötlet erre felé, és ilyenkor. Végül csak sikerült ki operálni belőlem, el se hittem hogy vége van. Legszívesebben a lány nyakába ugrottam volna, hogy kifejezzem mennyire hálás vagyok neki..de végül csak egy ölelés lett belőle. Valahogy nem bírtam magammal, nem gondolkoztam csak cselekedtem.
- Köszönöm. - Súgtam a fülébe már teljesen higgadtan és mielőtt elugrottam tőle elvettem a kezéből azt a fa golyót, hát ha még vissza él vele. Sose lehet tudni..
Le poroltam a ruhámat,ami tök felesleges volt végülis, így is tiszta retek az egész.
- Egyébként.. Min Jun.. Kim Min Jun. De maradjunk az L-nél. Legtöbben csak így ismernek. - Mutatkoztam be, így kicsit megkésve.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 18, 2013 1:09 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next


kendra & kim


Ezt se mondtam. - néztem rá komolyan, csak valahogy a vámpírok a legalantasabbak szerintem. Nem akartam megbántani őt, így egy darabig haboztam, hogy mit is mondjak neki.- Csak tudod általában ti vagytok azok, akik ok nélkül is támadtok és utána meg meglepődtök, hogy miért is bántanak titeket. - mondtam neki higgadtan, mert így gondoltam. Neki is a veszte majdnem az lett, hogy az egyik fajtársa felhúzott, nem is kicsit. -
Fura volt látni, hogy elpirul attól amit csinálok. Elgondolkoztam, hogy vajon mitől pirult el, mi lehet az oka, illetve az is átfutott az agyamon, hogy az is lehet, hogy tényleg olyan fiatal, mint aminek kinézz. Bár akkor, hogy lehet ennyire nyugodt és higgadt... Követtem a tekintetemmel lefelé, amikor végül a mellkasánál megálltunk. Ott volt benne egy fagolyó. Magam sem tudtam, hogy meg tegyem-e neki vagy ne, hiszen mi garantálja azt, hogy utána nem fog nekem esni, mert ettől ennyire gyenge.
Amikor széttépte még jobban az így is cafatokban lévő pólóját, akkor kicsit felszaladt a szemöldököm. Vékonykának nézett ki, de közben pedig tiszta izom volt. Óvatosan felpillantottam rá. - Rendben. Megteszem. - mondtam neki alig hallhatóan és picit szúrósan néztem rá, mert reméltem, hogy nem fogom senkitől se visszahallani. Próbáltam közben az elmémet kitisztítani ami sikerült is, hiszen szép lassan visszanyertem teljesen az emberi alakomat. Közelebb léptem hozzá, majd elkezdtem piszkálni a fagolyót. Fogalmam sem volt, hogy mennyire fájhat neki, mert kivételesen nem ezt volt a célom, hogy fájdalmat okozzak valakinek. Nehézkesen, de végül sikerült kiszedtem belőle.- Azt hiszem meg is van. - mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon.-


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 11:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

 Nem tetszett hogy ennyire lenézi a vámpírokat,amit ki is mutattam. Bár mondjuk én sem vagyok annyira oda a legtöbb fajtársaimért, de azért van egy két kivétel. - Most ezt úgy mondod, mintha mindenki más kis szerény és áldott lélek lenne..- Morogtam oda neki ebben a fura helyzetben, úgy tűnt nem szándékozik elengedni a torkomat egy jó darabig. Engem pedig nem zavart, meg aztán úgyse tudnék mit tenni ellene. Valahogy számítottam a reakciójára, így egy kicsit bele is pírultam. Elég durcis fejet vágva néztem felé, ahogy maga felé fordította a fejemet.. ezek után nem tudtam hogy kinyögjem e , de a mosolya..valahogy erre késztetett. A mellkasom felé mutattam, és meg vártam míg oda néz. Gondoltam biztos levágja hogy mit szeretnék.
- Mint mondtam.. elég nagy kérés..- Kicsit szét téptem ott a ruhámat, hogy jobban hozzáférjen. Nem ez volt a leggusztusosabb kérés amit valaha kaphatott, de nekem nem ment.. Valakinek muszáj volt, meg aztán az előbb még meg akart ölni, biztos elő szeretettel okoz nekem fájdalmat.

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 11:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next


kendra & kim


Fura volt hallani ezt egy vámpír szájából, hiszen én farkas voltam és a nem "jó kislány" dolgok közé tartozik az is, hogy olyanokat harapok meg, mint ő. Védtelen vagy éppen bosszantó vámpírokat, utána meg nézem ahogyan szenvednek. - Sokkal jobb az élet izgalommal és veszéllyel fűszerezve. - válaszoltam neki és figyeltem, amint megnyalja a szála szélét. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy vajon mi járhat a fejében, de mindegy is volt. Az indulatom és a farkas ösztöneim már is cselekedtek.. Meglepődtem, amikor a pólómnál fogva nem eltolt, hanem közelebb rántott. Tetszett a merészsége, nagyon is tetszett, de másrészről meg fura volt érezni a teste közelségét. -
Még szép. - mondtam neki és közben figyeltem őt és arca minden egyes rezzenését. - Tudtommal még nem haraptalak meg, de a vámpírok alantasak és előszeretettel hazudnak. - adtam választ a kérdésére, hogy miért is kérdeztem azt az előbb.  Szerettem volna most bántani egy vámpírt, de nem őt. Túlzottan is tetszett a merészsége. Pár pillanattal később el is engedte a pólómat aminek következtében kicsit hátrébb léptem, de még mindig nem engedtem el őt. Nem vágytam arra, hogy egy újabb vámpír igyon a véremből. -
Kérés? Egy vámpír kér tőlem szívességet? - Hangosan elnevettem magamat ezen, hiszen eléggé hihetetlen volt számomra ez a dolog. Visszafordítottam az arcát az állánál fogva miközben a nyakát elengedtem.- Miről lenne szó? - kérdeztem érdeklődve, mert nem ígérek meg semmit se előre. Közben egy apró mosoly jelent meg az arcomon.-


▲ Bocsi, ha van benne elírás, de már picit kómás vagyok.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 10:36 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

 Megfogott a csaj a kérdésével, tetszett benne hogy ő sem az ilyen rá parázós fajta és ahogy láttam benne van mindenben.- Nem is mondtam hogy legyél jó kislány.- Körbe nyaltam a számat, és egy pillanat alatt jött és a fának szorított a nyakamnál fogva. Tüzes kis csaj, talán kétszer megkéne gondolnom hogy mit mondok neki ebben a helyzetben.  Meg ragadtam a felsőjét és magamhoz rántottam őt.
- És még te kérdezed hogy bántanálak-e ?- Súgtam a fülébe és elengedtem a felsőjét, hát ha még ezért is be rág rám. Magamból indultam ki, én egyszerre ugrottam volna érte.. bár most nem, ugyanis alig maradt valami a ruházatomból. El gondolkoztam egy darabig azon, hogy ki kérjem e a segítségét.. most komolyan.. mit vesztenék vele? Felsóhajtottam, nekem sem tetszett a helyzet, de muszáj volt, magamtól nem ment volna. Meg már rajta sem éreztem azt az elöbbi ölési szándékot.
- Szóval mit mondasz... lehetne egy..óriási kérésem?- Nyögtem ki nagy nehezen és oldalra fordítottam a fejemet, nem sokszor kértem szívességet főleg nem egy farkastól. Nem lenéztem őt , csak új volt..és nem szoknék rá.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 8:36 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next


kendra & kim


Miközben a torkomnál fogva tartott, addig a kezemmel próbáltam rajta sérülést ejteni ott ahol értem, majd nem sokkal később egy mosoly jelent meg az arcomon a szavai hallatán. - De még se tudtok meglenni nélkülünk. - mondtam mosolyogva, mert nem igen érdekelt, hogy a nyakamnál fogva tart, hiszen elég gyengének tűnt, így nem féltem tőle. -
Abban mi a poén, ha jó kislány módjára viselkednék állandóan? - kérdeztem vissza, mert talán annyira még se unalmas személy és annyira szánalmas, mint a legtöbb vámpír. Közben pedig szemügyre vettem a sérüléseit. Egyáltalán nem tűnt farkas által, vagy vámpír által szerzett sebnek. Talán vadász sebezte meg így, de ez se biztos. -
Éreztem, amint a földre esek, de hamar talpon is voltam, de közben egy percre se vettem le a tekintetemet róla. Magam sem tudtam, hogy öljek, szórakozzak, mert kíváncsivá tett ez a személy. Végül még egy utolsó lendületet vettem és most én kaptam el a nyakánál fogva őt és a fának nyomtam aminek már eleve támaszkodott.- Ki vagy?  - kérdeztem tőle, de továbbra se engedtem el őt. - Képes lennél bántani? - kérdeztem meg tőle. Soha nem kérdezek ilyet, de a nyakamon található sebem kivételesen eléggé lassan gyógyult így én se voltam az erőm teljesében.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 1:52 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

Elég rossz érzésem volt már azzal is kapcsolatban hogy ide jövök. Tudtam hogy nem éppen a legbiztonságosabb hely ahova jöhetnék, és hogy számíthatok arra hogy valaki megfogja zavarni a nyugalmamat.. na de nem gondoltam volna hogy ilyen hamar. Felpillantottam, és egy farkas szinte az arcomba lihegett.. Ezzel nem is lett volna problémám, ha nem ölési szándékkal jön felém. Össze szedtem a maradék erőmet és megragadtam a lány torkát, így távol tartva őt magamtól.
- Ti nők fogtok a vesztembe vinni.. - Sóhajtottam fel és mondtam teljes nyugodtsággal, pedig lett volna okom rá hogy aggódjak, ugyanis elég nagy előnyben volt a farkas lány. Ekkor pillantottam meg a harapás nyomot a lányon és elmosolyodtam.
- Látom te sem vagy az a fajta személy, aki meg bír lenni a kis hátsóján.- Ellöktem magamtól és a fa segítségével felálltam nagy nehezen. Be görnyedve álltam előtte, nem tudtam magam ki egyenesíteni annyira nagy fájdalmaim voltak.
" Na most légy okos L.. " Fogalmam sem volt mit tehetnék, nagyon úgy tűnt hogy a lány nem fogja annyiban hagyni a dolgot.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 1:22 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
kendra & kim
[You must be registered and logged in to see this image.]


Egy darabig még ott álltam és próbáltam lehiggadni azután, amit Elijah tett. Lecsillapodva mindig jobb bosszú terveim vannak, így most is erre készültem, de közben megtapogattam a nyakamat. Még mindig nem gyógyult be teljesen és ez megint felhúzott. Mér épen sarkon akartam fordulni, amikor megéreztem egy vámpírnak a vérét.
Nekem se kellett több elkezdtem szaladni abba az irányba ahonnét jött és éreztem, hogy nem sokára teljesen farkas leszek. Közben már azt tereztem, hogy rajta fogom kitölteni a dühömet, amikor megláttam, hogy már így is egy agyon tépázott vámpírral lesz dolgom. Egy darabig még a fák közül néztem őt és figyeltem, hogy mit is csinál. Nem olyannak tűnt, mint aki mindjárt el fog tűnni. Fura volt, hogy ennyire kiszolgálgatott volt egy vámpír számomra, de élveztem.  "Gyerünk Kendra. A sors akarta így, hogy legyen kin kitöltened a dühödet." Sikerült meggyőznöm magamat elég hamar, így elkezdtem egyenesen felé futni és már azon voltam, hogy megharapom és még több sebet ejtek rajta...


▲ Bocsánat, nem lett valami jó. :|Lesz még sokkal jobb is. (:
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 12:46 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & L

Eléggé kivagyok.. az előző kis vadász csajnak sikerült elég jól lefárasztania, és meg sebesítenie. Már azon csodálkozok hogy eddig hogy sikerült eljutnom,ugyanis szédülök és a járás is nehézkesen megy. A sebeim valami brutálisan lassan gyógyulnak, amin végülis nem csodálkozok amennyire elbánt velem a csaj. Az hajtott előre, hogy minél messzebb vagyok tőle annál jobb, így csak mentem a fejem után minden fának neki dőlve és vérnyomokat hagyva rajta. A ruhám szanaszét volt szabdalva, és mindenhol véres volt szinte, de leginkább a mellkasomnál. Még mindig bennem volt a  fa golyó elég mélyen,erőm nem nagyon van ahhoz hogy kiszedjem..az egyik fánál megálltam, jó mélyen az erdőbe.. Neki támaszkodtam háttal, majd a hátam végig csúsztatva a fán leültem a földre.  - Szedd már össze magad.. - Magamban beszéltem.. Nem lehetek ennyire tápos. Felemeltem lassan a kezemet és a sebbe nyúltam hogy kiszedjem a golyót, de annyira mélyen belém furódott hogy nem ment. Iszonyatosan fájt, így inkább hagytam ott, gondoltam majd később kiszedem, addig is erőt veszek magamon és gyógyulgatok. A fa tövénél pihengettem lehúnyt szemekkel, külső szemmel nem lehettem valami bíztató látvány.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 11:08 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & Elijah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Lehet számodra az, de számomra egyáltalán nem az. - mondtam neki határozottan, mert sokkal sebezhetőbb valaki, ha vannak szerettei vagy fontos személyek számára..- Látod, nekem azért feltűnt. Megjátszod az úri embert, közben pedig csak undorító vagy és szánalmas. - mondtam neki szaggatottam, mert még mindig eléggé lüktetett a nyakam. - És akkor mi lesz? - kérdeztem tőle nevetve, hiszen a halál se annyira rossz. Szellemként is megtudnám keseríteni az életét, arról meg már ne is beszéljünk, hogy mennyire mókás lenne az a dolog. Illetve elég egy boszorkányt keresnem, s akkor máris vissza tudok jönni és utána na is tudom bántani őt vagy a számára fontos embereket. Felnevettem azon amit mondott, mert kíváncsi lettem volna, hogy mit gondol mit fogok tenni ezek után, de nem volt már szerencsém megkérdezni, mert alig hogy felsegített el is tűnt onnét. Tudtam, hogy nem fogom ennyiben hagyni a dolgot, de bosszúra még bőven van időm.-


▲ Köszönöm a játékot. (:
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 17, 2013 9:18 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Elijah & Kendra


~ Az nem gyengeség, hanem erő. ~ legyintettem a családról tett megjegyzésére. Felnevettem keserűen, mégis udvariasan . ~ Valamiért nem te vagy az első aki ma ezt mondja. De ha találkoztál már az öcsémmel, akkor igen. Én sokkal rosszabb vagyok nála... Csak valamiért ezt senki nem veszi észre. ~ vontam vállat. ~ Jobb ha visszafogod magadat. Még a végén itt helyben kitekerem a nyakadat. ~ a lánytól nem féltem, hiszen még mindig a szervezetemben volt Klaus vére az utolsó farkasharapás miatt. Amúgy sem halálos rám nézve a harapása. ~ Kicsinyes vagy és kiszámítható. ~ nyújtottam feléje a kezemet, hogy felhúzzam a földről. ~ Most pedig... További szép napot... ~ biccentettem és eltűntem a sötétségben.     


»» Listening to: Sorry seems to be the hardest word »» Comment: Tőlem is egy bocsi nem volt ötletem mit írjak :)Köszi a játékot. »»
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 14, 2013 6:28 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & Elijah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Szerintem meg pont fordítva van. - mondtam habozás nélkül.- A család, a barát és a szerelmed személye tesz gyengévé. - miközben ezeket mondtam végig figyeltem őt. - Hiszen pontosan ők lesznek a gyenge pontjaid, ha valaki bántani akar, akkor elég az, hogy őket bántsa és te már is megtörsz, kifordulsz önmagadból. - folytattam nyugodtan, de közben egy másodpercre se vettem le a tekintetemet róla. Egyáltalán nem tetszett az ahogyan közelített felém. Valami miatt úgy éreztem, hogy most nem önmaga és ilyenkor tuti rosszabb, mint az öccse, Klaus... -
Pár pillanattal később éreztem teste közelségét, majd azt ahogyan a hajamat arrébb igazította . Ezek után olyan történt amire egyáltalán nem számítottam, megharapott és úgy nézett ki, hogy élvezte minden egyes kortyát a véremnek. Először megpróbáltam magamat megvédeni, az se érdekelt, ha megöl, de soha se adtam fel küzdés nélkül a dolgokat. Először a körmeimet mélyesztettem a nyakába, arcába és oda ahol értem a bőrét, majd még a lábammal is próbáltam küzdeni, de egy ősi ellen nem sok esélyem volt....
Pár pillanattal később éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni, hiszem az erőm egyre jobban elhagyott a vérveszteség miatt, a dühöm meg egyre nagyobb lett és ezeknek köszönhetően egyre jobban kezdtek előjönni a farkas génjeim.
Sajnálod? -néztem fel rá  undorodva és bosszúvággyal.- Tudod, undorítóbb vagy, mint az öcséd. Csak van egy baj, hogy te nem vagy hibrid, mint ő. - sziszegtem és nem érdekelt az se, hogy megérti-e vagy nem, hogy most arra célzok hogy egy harapásomba kerül és megérzi a farkaskorsárgót. Az se érdekelt, ha belehalok, de azt tudtam, hogy megfogom bosszulni rajta vagy a szerettein a dolgot.-
Kiszedtem a hajamat az arcomból és álltam a tekintetét. Tudtam, hogy a szememben már lehet látni, hogy nem sok választ el attól, hogy teljesen előjöjjön a farkas mivoltom, de egyáltalán nem bántam. Ha játszani akart, akkor játsszunk. A szavai hallatán nevetnem kellett, hogy lehet ennyire  szánalmas és összetört lelkű egy ősi. Komolyan már majdnem sajnáltam őt, csak az volt a bökkenő, hogy ez a szó és érzelem hiányzott belőlem. Soha senkit se sajnáltam, hiszen én mindenkin áttiportam habozás nélkül. Ránéztem egy ördögi mosollyal.- Talán csak nem ismered az igazi énemet és ezért gondolod így. - mondtam neki habozás nélkül.- Tudod a legjobb az egészben az, hogy elárultad önszántadból a gyenge pontodat, ami nem más, mint a családod és az a Tatia nevű lány. - még mindig mosolyogva mondtam, hiszen soha semmi se tartott vissza attól, hogy bosszút álljak valakin. Nos, úgy nézett ki, hogy Elijah-án talán nem tudok, de a számára fontos embereken valószínűleg annál inkább. -

▲ Bocsánat, hogy nem lett annyira jó, de kicsit húzós hetem van/volt. :/ Legközelebb jobb lesz.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 11, 2013 8:38 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Your fear seems to hide, deep inside your mind..
I was lost in Paradise. I wish I never opened my eyes. ~
~ Túlságosan naiv vagy farkaslány. ~ jelentettem ki. ~ Tudod az egyik legnagyobb lecke, amit az öcsémtől tanultam az hogy, a fájdalom és a lelkünkbe tiprás sosem tesz erőssé... Inkább gyengévé. Amitől valamiért automatikusan erősnek akarod mutatni önmagadat, elrejtve ezzel a gyengeséget önmagadba. Ami igazán erőssé tesz az a szeretet. A család. A szerelem. Ezek azok a dolgok amiktől tényleg erősek leszünk... mindenféle gyötrelem nélkül. ~ magyaráztam miközben elindultam feléje. ~ Persze ezt te nem értheted... Nem is fontos... ~ legyintettem. ~ Viszont egy kedves baráti szívességet tehetnél nekem... ~ tettem jobb karomat a fa törzsére a feje fölé, ezzel a fakéreghez tolva őt. Gondolkoztam rajta, hogy megigézem, de nem. Túl sok fájdalom volt bennem... Nem voltam önmagam. Félrekotortam a haját és beleharaptam a nyakába. A vére felfrissített. Nem érdekelt, hogy él e vagy hal... Azt akartam, hogy szenvedjen... mikor végeztem testét finoman a karjaimban a fa gyökeréhez helyeztem. Valamiért semmi különlegest nem látok ebben a lányban. Talán csak Tatia miatt elegyedtem szóba vele. ~ Sajnálom. Te vagy a mellékes kár... ~ kértem még ebben a helyzetben is elnézést a magam módján. Rossz helyen volt rosszkor. ~ De te mondtad, hogy ettől izgalmas az élet, nem? ~ vontam kérdőre. Egyenesen a szemébe néztem és leguggoltam hozzá. ~ Lehet még nem mondták, de még életemben nem találkoztam olyan unalmas és sablonos lánnyal, mint te. És most nem a farkas-előítélet beszél belőlem. ~ vontam vállat. ~ Vagy csak én látom rosszul a dolgokat. ~ jegyeztem meg közömbösen.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Pént. Nov. 08, 2013 10:02 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Kendra & Elijah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem azt mondtam, hogy állandóan szenvedni kell. - álltam a tekintetét, majd összefontam a karomat magam előtt.-De ritkán nem árt, illetve néha nem rossz elveszíteni valakit, mert akkor jövünk rá igazán, hogy mennyire is fontos volt az a személy. Talán néhanapján a lelkünkbe tipornak, de akkor mutatkozik meg igazán, hogy mennyire is vagyunk erősek. - mondtam neki higgadtan és természetesen. -
Attól még, hogy fiatal vagyok nem jelenti azt, hogy nem gyötört meg az élet. - mondtam picit ingerülten, mert soha se szerettem, ha valaki a kor alapján ítél meg mást.- Ez úgy hangzik mintha tapasztalatból mondanád. - néztem rá kíváncsian, hiszen az izgalomban és a veszélyben nincs semmi rossz, legalább is szerintem. Én örök bajkeverő maradok, ami nem is baj, mert sokan tudják, hogy nem éppen tündéri lány vagyok és jobb, ha elkerülnek messzire.-
Egy ősi, aki kedves egy farkassal? - vontam fel a szemöldökömet.- Ez már eleve furán hangzik. - nevettem el magamat.- De nem bánom, hiszen nem tűnsz rossz társaságnak. - tettem hozzá egy mosollyal az arcomon.-
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Vissza az elejére Go down
 

Erdős rész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

 Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Külváros-