Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :

My mentor
Kedvenc dal :
Is this the World We Created...?
Tartózkodási hely :
Mystic "not a little bit scary" Falls
Hobbi & foglalkozás :
✖ survive and killing
Humor :
szeretnéd megismerniLaura C. Doyle ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 03, 2014 8:46 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Nyx & Laura
What the hell happened to you?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy dolog volt, hogy segíteni akartam neki, egy másik, hogy tudtam, bármibe is keveredett, nem mondhatok neki nemet. Nem olyan volt, aki feleslegesen keresgél embereket, segítség reményében, ahogy én magam sem az a típus voltam, aki csak úgy bárkitől bármit kér. Épp ezért siettem, és száguldottam végig az úton, egyenesen az erdőnek a tisztásra emlékeztető részéig.
Amikor megláttam vegyes érzelmek hada lett úrrá rajtam, és ahogy könnyes tekintete enyémbe ütközött, szinte biztos lettem benne, hogy baj van, nem is kicsi. De fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, így magamhoz ölelve mondtam azt, ami legelőször eszembe jutott, még ha kicsit sablonos szöveg és kérdés is volt.
-Ez jó. azt hiszem.-mondom zavarodottan, mikor válaszol rá, hogy a kis társa, akit hallomásból tudtam, hogy vele van, él. Ez jó jel, legalábbis a vadászok szemszögéből, bár kétlem, hogy miatta borult volna ki ennyire. Végül is ő csak egy volt közülünk, és rajtam kívül nem igazán hiszem, hogy bárkivel össze akart volna valaha dolgozni.
Amikor a földre esik, automatikusan nyúlok utána és kezdem el megnyugtatni. Bár én és az együttérzés két világ voltunk, de komolynak tűnt a helyzet, így egyfajta törődés fellobbant bennem, pláne, hogy róla volt szó.
-Nyugi, biztos él, bárkiről is legyen szó.-kezdek neki, megfogva kezét, míg másik kezem felemeli a fejét, hogy szemébe nézhessek. -Mi történt? Mond el az egész történetet röviden, mert így nem tudok segíteni neked. -kérem vagy inkább kissé parancsoló hangon éreztetem vele, hogy igenis érdekel mi van vele, de ha így folytatja nem igen tudok hasznára lenni. Azt meg nehezen viselem, ha a környezetemben bárki a lelkét darabokra töri és kellek neki, hogy összeszedje, mert én nem értek ehhez. Én egy világba zártam ezt, elrejtettem magamban, és lenyeltem, mintha soha meg sem történt volna, de a múltam nem hagy békén, pláne, ha épp én vagyok az, aki szándékosan üldözi minden lépésével.
-Meg fogsz fázni. Másodszor pedig végy mély levegőket és próbálj meg megnyugodni. Úgy ver a szíved, hogy szinte én is hallom.-tanácsolom neki, mielőtt még rosszabbodna a helyzete, hisz ő maga ember, nem holmi természetfeletti, aki túléli a hideget és a szívinfarktust, ha a közelébe kerül, szinte nevetve öleli keblére.
Lassan felhúzom hát, és leültetem a motorom ülésére, kezébe adva egy zsebkendőt, és halovány mosollyal biztatva őt. Segíteni akarok neki, viszont félek ő is tudja jól, hogy meghallgatom és megteszem, amit tudok, de ha a lelkét akarja ápolni, nem vagyok megfelelő ember. Nem tehetek róla, ha mindenkit lemészárolnak körülöttem egy éjszaka alatt, valami megtörik bennem, és még ma sem tudom, hogy akkor éjszaka mi tört meg bennem. A hitem a világba, vagy a világ hite belém, hogy túlélő vagyok. De vadásztam a gyilkosokra, és én is egy lettem a gyilkosok közül, csak másik oldalról szemlélve. Nem akartam természetfelettiek hadának pusztulását, azokra sem támadtam, akik békés természetűek voltak, de szerettem megmutatni, hogy törékeny külsőm nem annyira törékeny természetet hordoz magában, mint amilyennek mindenki elsőre gondolna.
music:Yellow Flicker Beat|words: 476 [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Kedvenc dal :
The Heart Wants What It Wants
Tartózkodási hely :
☄ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
☄ Saving the world
Humor :
☄ Not so badNyx Fairy Meaney ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 02, 2014 7:48 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
to Laura
Fogalmam nem volt arról, hogy mi történt velem és kinek a hangja volt az, amit hallottam. Ismeretlen volt és én csak ostoba módon elismételtem azt, amit hallottam, de miként is hihettem azt, hogy semmi se fog történni?  Amennyire ügyes vagyok a vadászatba, annyira béna vagyok ebben az egész hóküszpókban. Egyszerűen nem értettem, hogy mit tettem, de nagyon reméltem, hogy nem öltem meg, de féltem.. Nagyon is féltem.. Megrémisztett az, hogy nem mozdult meg és olyanná vált, mint egy bábu. Kapkodva szedtem magamra a nadrágomat és az egyik ingét és minden szabad másodpercemben Laura-nak írtam, hogy jöjjön.
Sietve indultam el az erdő felé, ami egykoron a legjobb barátom volt, de most még se éreztem annak. Sötétnek tűnt és misztikusnak, mintha soha nem is ismertem volna igazán. Mintha csak erre várt volna, hogy az orrom alá dörgölje ezt. Csendesen álltam a fák árnyékában és próbáltam minél kevesebbet hadonászni a kezemmel, mert féltem, hogy még valakiben kárt fogok tenni. Hallottam a szél játékát a falevelekkel, mintha csak ki akarna nevetni és az orrom alá dörgölni azt, hogy semmit se tudok az életről és a világról. Igaza volt, de most nem is ez érdekelt, hanem saját magam. Talán őt se kellett volna idehívnom, de másra nem számíthattam. Alig, hogy megláttam őt sietve indultam elfelé, majd könnyes szemmel öleltem magamhoz. Ő az egyetlen személy, aki igazán ismer és tudja, hogy nem szoktam pityeregni, de most egy-két könnycsepp mégis végig szaladt az orcámon. Csendesen álltam ott és hagytam, hogy a szél kedvére játsszon a hajammal. Hallgattam közben őt és próbáltam közben összekapni magamat.
Kórházban van, de fel fog épülni. - mondtam sietve az egészet, mert valami miatt úgy éreztem, hogy még ez is eltörpül minden mellett. Figyeltem őt és fogalmam nem volt arról, hogy mit mondhatnék. Mit kellene tennem, vagy mondanom. Nem mutathatom meg az erőmet, mert a végén még őt is bántanám. Úgy érzem, hogy ez nem a természet ajándéka, hanem a pokol ajándéka. Soha nem kértem azt, hogy boszorkány legyek, de mégis az vagyok. - Azt hiszem megöltem... megöltem őt. - mondtam egyre jobban szakadozva és végül könnyekben törtem ki és a földre csúsztam le. Soha nem éreztem még ennyire gyengének magamat. Vagyis egyetlen egyszer, amikor a saját fiamat láttam meghalni. Talán én csak mindenkire veszélyt és pusztulást hozok... Talán én maga vagyok a halál egyik szele....
Ƹ̵̡  <3  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :

My mentor
Kedvenc dal :
Is this the World We Created...?
Tartózkodási hely :
Mystic "not a little bit scary" Falls
Hobbi & foglalkozás :
✖ survive and killing
Humor :
szeretnéd megismerniLaura C. Doyle ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 02, 2014 5:39 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Nyx & Laura
What the hell happened to you?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Alighogy kinyitom a szemem, megszólal a telefonom, de ahelyett, hogy ránéznék, átfordulok a másik oldalamra. A pittyegés viszont egyre csak mondja a magáét, még végül a fejem is belefájdul szinte, és kénytelen, kelletlen a képernyőre nézek. Hosszú napokról nem beszélhetünk, inkább felesleges potya körökről újra és újra a harcban, hogy megtaláljam, ki végzett az összes fellelhető barátommal. Azt az egyet kivéve, akit a kiképzéssel töltött időben megismerkedtem. A hamvasszőke hajú lány mosolygós arca egyszerre sugározta felém minden mondatával, hogy bízhatok benne, és tett kételkedővé. Senki sem azért volt abban a táborban, hogy jól érezze magát. Mindenkit odavonzott valami, és mivel ő nem kérdezte, így én sem nyaggattam őt.
ahogy azonban elolvasom a rövid, de velős üzenetet, szinte gondolkodás nélkül vetem magam a fürdőbe és kapom össze magam annyira, hogy emberek közé merjek menni. A Nap, bár magasan jár, a sűrű felhőréteg el is takarja, a nap pontos időszaka szinte behatárolhatatlan. Felkapok hát egy farmert egy pulóvert és a kabátom, majd a motoroscsizmám és a bukósisakot a kezembe véve indulok a megbeszélt helyre, bár kicsit félek, hogy késni fogok.
Átszelem az utakat, míg végül az erdő szélére nem érek, és lekapva magamról a sisakot a motorom mellett ácsorogva körbe nem pillantok. De sehol senki. A távolból viszont egy felém közeledő szőke hajkorona felvillan a szürke időben, és tudom, hogy az más nem lehet, csak Nyx. Elmosolyodom, de mosolyom aggodalommal teli és kíváncsi egyben.
-Rég láttalak, de nem terveztem, hogy így sikerül összefutnom vele.-mondom, miután megölelem, de szinte érzem, ahogy a legkevésbé sincs abban a hangulatában, hogy ilyen formaságokra fecsérelje az idejét.
-Kérdezném, hogy minden rendben van e, de alapjáraton nem nézel ki jól, ami önmagában jót sem jelent. Mi történt?-érdeklődöm, bár tudom, hogy csak akkor fogja elmondani, ami történhetett vele, ha ő is úgy látja jónak, noha az üzenetéből ítélve ez nem volt kérdéses. Azt viszont tudtam, hogy segítséget nem igen szeret kérni, ahogy én sem, szóval a vészhelyzet tényleg vészhelyzet és nem vaklárma, ellenkező esetben felhívna, és vidám hangon szólna hozzám. Aztán kapcsolok.
-Nem arról volt szó, hogy kapsz egy társat? Hogy sikerült őt elhagynod?-fojtom belé a szót újabb kérdéssel, mire legyintek, hogy kezdje az elején, tudhatja, ha egyszerre sok mindent akarok megtudni, hajlamos vagyok többet kérdezni és belefojtani a másikba a választ.
music:Yellow Flicker Beat|words: 375 [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My love My little sister
Kedvenc dal :
∑ Sometimes
Tartózkodási hely :
∑ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∑ Enzo
Humor :
∑ mood-dependentMaggie Ross ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 10, 2014 10:20 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

to enzo, my love
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Ahelyett, hogy a másikat segítettük volna, hogy minden rendben lesz, inkább egymást bántottuk. A szavakkal is képes ölni az ember és mi pontosan ezt tettük, mint valami két idióta vadbarom, akik nincsenek tisztában a szavainak a súlyával. Pontosan tudtam, hogy ő is tudja azt amit mondok, de mintha még inkább az orra alá akartam volna dörgölni, hogy ő szenvedjen annyira, mint én vagy talán még jobban. Azt akartam, hogy érezzen még így is és segítsen nekem. Ne pedig ellökjön, de talán én is pont az ellenkezőjét váltottam ki, mint amit szerettem volna. Legalábbis a tettei és a szavai ezt igazolták.
Egyetlen szóval képes azt elérni, hogy még inkább úgy érezzem, hogy egy karót dőf a szívemre és szép lassan még egy darabg eltűnik. Porrá válik és szinte szerte foszlik.
Nem mondtam le rólad...- ejtem ki a szavakat úgy, mintha ekkor kiszállna minden erő belőlem. Talán pontosan ez fáj a legjobban, hogy így gondolja és nem is akar változtatni a dolgokon. Egyszerűen nem képes meglátni azt, amit érzek, ahogyan a szavai szinte felemésztenek és még inkább lángra kap a pokoltüze, ami a végén tényleg el fog nyelni. Miatta maradtak még érzéseim, miatta nem oltottam még ki egyetlen életet se, még ha olyan voltam, mint egy tébolyult személy, akitől rettegnie kell az itteni embereknek.
Szóval ez a célod, hogy a gyűlöletemet kivívd? Azt akarod, hogy még inkább szenvedjek? Mert akkor sikerrel jársz.. talán.. egy napon...- mondom neki komolyan, majd amikor megérzem a fadarabot a combomban, akkor az ajkamba harapok és nem mozdulok. Nem fogom megadni neki azt az örömet, hogy még jobban szenvedni lásson. Hallgatom őt, de talán, amikor belém szúra azt a vackot, akkor volt az a pillanat, amikor végleg elveszített és úgy éreztem, hogy tényleg nem számítok már neki. Figyeltem ahogyan eltűnik, majd még utána kiáltottam.- Ne felejtsd el, hogy te voltál az, aki hátat fordított nekem és elsétált...- mondom egyre halkabban és újra könnyek lepik el az arcomat. Nagy nehezen kihúzom magamból, majd pedig végül a földre dobom. Egy darabig még ott maradok és utána csak elindulok az éjszakában. Magam sem tudom, hogy hova fogok menni vagy mit fogok tenni....

Ƹ̵̡ Köszönöm a játékot! <3 Ƹ̵̡ This World can't Tear Us Apart Ƹ̵̡ 467 Ƹ̵̡ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
•• I'm A Man ••
•• The Regulator ••
Tartózkodási hely :
••Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
••try to be nice
Humor :
••annoyingEnzo ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 10, 2014 6:51 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Maggie & Enzo
[You must be registered and logged in to see this image.]

Persze, ugyan ott tartottunk, hol pár napja tartottunk. Csak akkor épp az volt a baj, hogy olyan helyeken jártam, ahol ő nem akarta, hogy járjak. De ez ahhoz képest olyan volt, mint amilyen ellentétben állt a hideg és a meleg. Lehet, hogy nem akartam neki ártani, de épp ezen az úton haladtam minden lépésemmel közelebb rúgtam a szakadékhoz, így viszont legalább továbbra is érzett valamit. Arra játszottam, hogy a gyűlöletébe kapaszkodjon, mert az is érzés, jobb, mint a többi, mint az önsanyargatás.
-Pontosan tudom, hogy így van. Nem kell rá sokat gondolnom, egyértelmű.-dünnyögöm, mintha nem is konkrétan neki szántam volna ezt a mondatot, inkább a magam megerősítésének.
Egy szó ragadta meg a gondolatát, amit kimondva talán fel sem fogtam. gy lett volna? Ennyi idő alatt elérte volna, hogy mindent, amibe energiát fektettem, ami életben tartott évtizedekig, ennyi idő alatt megszűnt volna bennem létezni. Nem lehetetlen. Megfeszült állkapoccsal nézek rá, de szememben ott van minden, amit látni akar. az, hogy én sem jelenteném ki ezt ilyen konkrétan, mégis kezdem ezt érezni, így kételyeket hozott létre a gondolat.
-Nem tudom...-nézek szembe az igazsággal és vele is, míg egyszerűen ki nem fordul még jobban magából, én mégsem mozdulok, csak várok. Figyelem a kiejtett szavakat, mozdulatait, és érzem, hogy kezdem azt elérni, ami a gyűlöletnek jár nem feltétlen a jobbik oldala, ami túlélésre sarkall.
-Az első nehézség után?-kérdezek vissza, összevont szemöldökkel.-Neked ez az első nehézség? Hetven év nehézsége után szembe néztem azzal, aki életben tartott. Erre az első nehézség láttán Te nem, hogy bíznál bennem, de még hagyod is, hogy azzal szembesüljek, hogy rég lemondtál róla, hogy visszakapj. És ezek nem csak évek, hanem pár nap.-emelem fel én is a hangom és minden érzelmet mellőzök közben. Rideg vagyok, mintha nem is számítana, amit a másik mond.
-Semmivel, amíg nem jössz rá, hogy igazam van.-hagyom ennyiben, és fordulok el tőle, s elindulok az erdő sűrűbb része felé.
Egy fadarab suhan felém, és akad meg bennem, de nem érzek semmit, mintha ott se lenne. Ennek ellenére figyelem, ahogy még jobban belém döfi, talán még egy másodpercre el is mosolyodom.
-Ha nem tenném, kinek lenne jobb? Kifordultál magadból, nem ismerek rá, de ha engem gyűlölsz, akkor legalább érzel még valamit. Ezt viszont nem érzem. Szellem vagyok, emlékszel?-húzom ki a karót, és egy meggondolatlan mozdulattal combjába vágom.-Ha ennyire nem tudsz kiállni értem, akkor jobb, ha nem is pazarolod rám a jövőben sem az időd. Majd szólj, ha hajlandó vagy úgy viselkedni, mint egy normális ember. Mint a nő, akit szeretek, és nem pedig, annak a tükörképe.-nézek még rá még egyszer, majd elfordulok, és végleg eltűnök a fák között. Szellemként sokat nem tehetek érte, de ha nem távoznék, minden bizonnyal megölném magamat is a szavaimmal.

•• Words: 447 •• Music:Family ••Note:  :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My love My little sister
Kedvenc dal :
∑ Sometimes
Tartózkodási hely :
∑ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∑ Enzo
Humor :
∑ mood-dependentMaggie Ross ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 09, 2014 9:54 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

to enzo, my love
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Minél inkább tovább állt itt és nézett engem, annál inkább kezdtem úgy érezni, hogy a falnak beszélek. Egyszerűen mintha nem lenne képes megérteni azt, amit érzek és mintha nem látná azt, hogy a szavai nem megnyugtattak, hanem sokkal inkább az a bizonyos pont felé lök. Az a pont felé, amikor már úgy érzed, hogy legszívesebben meghalnál, vagy bármit megtennél azért, hogy ne érezd a mellkasodat és  szívedet mardosó pokol tűzét. Nem akart elmúlni, hanem sokkal inkább egyre nagyobb lett a fájdalom és a mardosó érzés, ami szép lassan belülről elkezdett minden érzésemet felfalni, elnyomni egy bizonyos irányba.
Arra nem gondoltál, hogy miattad van ez az egész? Miattad érzek így? - kérdeztem tőle könnyekkel küzdve és azzal, hogy nehogy elmenjen a hangom. Pedig egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy a torkomon akad a szó, hiszen egyre nehezebb volt beszélnem is.
Nem értettem, hogy mivel érdemeltem ki azt, hogy így beszéljem velem és így viselkedjen. Mintha egyszerűen megvetne és azt akarná, hogy tovább szenvedjek a pokol bugyraiban. Talán az lenne a legegyszerűbb, ha most helyben leszúrna és megölne, mert akkor legalább nem érezném ezt a mardosó kínt és tehetetlenséget, amit szintén miatta érzek. Ő nem engedi, hogy segítsek neki... Ő miatta tudtam életben maradni, de ezt  ő miért nem látja? Miért nem tudja megérteni, hogy elvesztem?!
Szerettél? - kérdeztem visszadöbbenten, mintha a többi szavát meg se hallottam volna. Olyan volt, mintha egy vonat száguldott volna át rajtam, vagy egy hangszer vagy egy mázsás súly szakadt volna rám, ami még inkább ki akarna lapítani. Próbálom vissza fogni magam, hogy ne okozzak még több kárt, de nem megy. Ez az egy szó jelenik meg újra és újra a gondolataim között. - Szóval ennyi volt? Ennyit jelentettem csak számodra, hogy az első nehézség után feladod és inkább a pokol karmai közé taszítasz? - kérdeztem tőle minden érzelem nélkül. Miért kellene kimutatnom az érzelmeit, miért kellene éreznem, ha őt egyáltalán nem érdekli a dolog?! Nem érdekli az, hogy mit is érzek?
Nem kell okítanod. Pontosan tudom, hogy szétesnék.. De mivel jobb érezni, ha még te is belém döfőt a késeket? - kérdeztem tőle komolyan és egy apró kíváncsiság is megjelent a tekintetemben. Mit vár? Azt, hogy a szavai le fognak peregni rólam?! Akkor nagyon nem ismer, hiszen ha igazán ismerne, akkor tudnia kellene, hogy minden egyes szava egy újabb döfést jelent, egy újabb karóba húzást a szívemben.
Nem értettem, hogy miért viselkedik így, miért nem hallja meg a halk segély kiáltásomat, ami érte szól. Ami azért szól, hogy reményt adjon és ne pedig elvegyen. Figyeltem az egyre távolodó alakját, majd magad se értve felkaptam egy fadarabot és telibe eltaláltam vele. Tudtam jól, hogy nem érzi a fájdalmat, maximum a szíve és az egója törhet darabokra. Amilyen gyorsan tudtam előtte teremtem és minden érzelem nélkül néztem rá.
Milyen érzés? - kérdeztem tőle dühösen. - Milyen érzés az, hogy az a személy tűz karóra, akit mindennél jobban szerettél? - kérdeztem még mindig egyre ingerültebben. - Nekem pontosan ugyan olyan érzés, ahogyan összezúzod a szívemet. - s azzal még egyet fordítottam is a karón, ami benne állt, majd pedig elengedve őt léptem hátra kettő és próbáltam értelmet találni arra, hogy miért ne kapcsolja ki, ha ő már eleve lemondott rólam.


Ƹ̵̡  <3 Ƹ̵̡ This World can't Tear Us Apart Ƹ̵̡ 467 Ƹ̵̡ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
•• I'm A Man ••
•• The Regulator ••
Tartózkodási hely :
••Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
••try to be nice
Humor :
••annoyingEnzo ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 09, 2014 11:58 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Maggie & Enzo
[You must be registered and logged in to see this image.]

Figyelem, ahogy előtör belőle minden gondolata, amit az általam mondott szavak váltanak ki belőle, de mintha meg se hallanám. Egyenesen azon kapom magam, hogy figyelem, ahogy szája jár, meg se hallva a kimondott szavakat, értelmetlen üresség kerít hatalmába, ahogy rá kell döbbennem, ő kifordult magából, s szinte feladta. Képtelen vagyok már úgy nézni rá, ahogy eddig, mintha egy perc alatt elérte volna, hogy soha többé ne bírjak ránézni, mintha undor jelenne meg bennem, ha rá gondolok. Ez inkább kényszeres, hogy ne akarjam sajnálni, most ne, inkább megpróbáljam észhez téríteni, még ha nem is fog sikerülni, ha ilyen hozzáállása van, és nem akar hinni benne, hogy van remény.
-Hidd el, hogy ez nem így van. Te soha nem voltál vámpír igazán, mindig erősebb volt az emberséged, de ahogy látom, a kitartásod elmúlt létezni is.-hangomban minden szeretet mellőzök, egyszerűen úgy szólok hozzá, mintha egy idegen lenne, mintha soha nem ismertem volna. De arcára pillantva pont ezt az érzést kapom vissza.
Amit mondok neki, szívemből szóló igazság, még ha ezzel csak tovább rontok is a helyzeten, talán így legalább a gyűlölet érzése a földön fogja tartani, míg ha kedves szavakat mondanék, magát emésztené tovább. Így lenyelem, amit mond, és maszkot öltve kezdem el a vámpírként létrejövő, érzéketlen és idegesítően őszinte felem előtérbe helyezni.
-Rád nézek, de pontosan azt látom, amit mondtam. De jó, inkább üvölts velem, mint létezz bármiféle érzés nélkül. Viszont amit most mondok jegyezd meg jól: mindig szerettelek, de nem fogok olyanért bocsánatot kérni, amit csak te nem ismersz be, és amiért te nem vagy képes hinni és bízni bennem.-szólalok meg, mikor már elküldött volna, és figyelem, ahogy a földre zuhan. De még csak arra se méltattam, hogy mellé térdeljek, hogy segítsek neki, inkább hátat fordítok neki, és tekintetem a magasba emelem.
-Azért vagyok itt, mert ha nem lennék, akkor saját magad ölnéd meg. De vak vagy, ha nem ismered be, hogy szétesel érzések nélkül. Pedig a felé közeledsz.-nézek le rá újra, állkapcsom megfeszül, ahogy próbálom legyőzni önmagam, hogy felsegítsem a földről, hogy mellé guggoljak.
Emlékeztetnem kell magam, hogy nem volt mindig ilyen, és talán még ott van benne valahol, de tényleg úgy érzem, hogy valami bennem is megváltozott, ahogy láttam, hogy ő feladta.
-Eltakarodhatok, de akkor élj együtt azzal is, hogy nem csak te adtad fel, de te érted is el, hogy vissza se akarjak nézni.-indulok el a fák között, elfordulva tőle, és csendes magányomban folytatva utam a semmibe. Két világ között ragadni egy olyan helyen, ahol nem látod az út végén pislogó fényt, felesleges harcolnod, ha nincs miért.

•• Words: 420•• Music:Family ••Note:  :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My love My little sister
Kedvenc dal :
∑ Sometimes
Tartózkodási hely :
∑ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∑ Enzo
Humor :
∑ mood-dependentMaggie Ross ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 08, 2014 7:30 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

to enzo, my love
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Talán emlékszem rá és az mit változtat mindenen? Nem fog eltűnni ez a tátongó űr és nem fog tova illanni a pokol összes tüze se a mellkasomból, a lényemet nem fogja szabadjára engedni! - mondtam neki szinte üvöltve és nem értettem, hogy miért. Sokszor tettem azt, amit helyesnek láttam, de most már magam sem tudtam, hogy mi a helyes és mi nem. Emlékszek egy mesére. Alice csodaországban. Abban a lány is eltévedt, de neki voltak segítői és végül ő felébredt, s az egész csak egy álom volt. De minden egyes perc elteltével pontosan tudtam, hogy ez nem állom. Ez a rideg valóság. -Én miért lennék más? Nekem is vannak érzéseim, mint nekik! - mondtam egyre dühösebben és egyre inkább úgy éreztem, hogy még talán jobb is, hogy most ebben a pillanatban szellem, mert a végén még kárt tennék benne testileg. Minden egyes szava egy újabb tű, kés volt a szívemben és egyre jobban kezdek összetörni, miközben a maradék emberségem pedig szép lassan kezdett elpárologni. Mintha ő maga ölné ki belőlem azt, ami még itt tartott. Ami miatt még képes voltam érezni, még ha rohadtul is fájt és meggyötörte minden apró részemet. Fél ember lettem volna? Nem! Inkább kezdtem halott lenni, akinek már nincs mit veszteni, mert elveszett mindent... mindent ...
Én csak annyit kértem, hogy vigyázz magadra! Ennyit és nem többet te istenverte idióta. - közben még felé is lendítettem a karomat, majd pedig hamarosan újra visszahullott mellém. Éreztem, amint a könnyek újra megerednek és versenyt futva végig szaladnak az arcomon. Közben a gyomrom újra és újra görcsbe rándult a fájdalomtól és éreztem, amint a lábam egyre inkább kezdi megadni magát. A szavai szinte mindenre képesek voltak, de legfőképpen arra, hogy még inkább kifacsarjanak és megöljenek.
Feladtam? - kérdeztem tőle szinte üvöltve, majd pedig közelebb léptem hozzá. - Nézz rám! Mit látsz? -kérdeztem még mindig szinte üvöltve - Ha elvesztettél volna, mindent akkor nem így néznék ki! Nem lennének érzéseim te fajankó, önelégült vadbarom!! Még mindig szeretlek, még ha ez neked nem is tűnik fel!! -  mondtam az arcába üvöltve és éreztem, amint a lényem darabjai is kiszakadnak belőlem minden egyes szóval, majd pedig ellöktem magamtól. - Takarodj! Tűnj el! Ha nincs már semmid, akkor minek vagy még itt?! - nem bírtam türtőztetni magamat, hiszen a szavai szinte csak azt erősítették meg bennem, hogy lehet érzelmek nélkül jobb lenne. Pedig csakis miatta küzdöttem ez a gondolat ellen. A kezem az arcomra siklott és próbáltam letörölni a könnyeimet, majd pedig végül a hasamon állapodott meg és éreztem, amint szép lassan a lábaim is megadják magukat. Megtörve és meggyötörve estem a földre, miközben a könnyeim szinte nem akartak szűnni.. Szeretem őt és ő az, aki miatt még mindig vannak érzéseim. Miért nem látja ezt? Miért nem látja azt, hogy szükségem van rá, illetve hogy minden szavával szinte megöl?


Ƹ̵̡  <3 Ƹ̵̡ This World can't Tear Us Apart Ƹ̵̡ 467 Ƹ̵̡ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
•• I'm A Man ••
•• The Regulator ••
Tartózkodási hely :
••Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
••try to be nice
Humor :
••annoyingEnzo ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 08, 2014 6:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Maggie & Enzo
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hogy is gondolhattam, hogy hallgatni fog rám, hogy olyan könnyen megpróbálja magát hatásosan álltatni, ahogy nekem sikerült. Sikerült, mert ha egy valamit megtanultam hetven év alatt kezelni, az az volt, hogy a remény az egyetlen, ami mindig ott van, még ha lángja csak halovány pislákolás is a messzi sötétségben. De pislogott, és ez volt a lényeg.
Ahogy eltűnt mellőlem, úgy éreztem meg, hogy valami nincs rendben, és hívhatjuk ezt hetedig érzéknek, vagy a szellemen ragadt vámpír képességnek, a lényegen nem sokat változtatott. Pontosan tudtam, hogy képtelen lesz túllépni a tényen, hogy úgy láthat, hogy igazából nem vagyok ott mellette, de próbáltam elhitetni magammal is, hogy képes lesz rá. És tudtam, hogy ugyan ezt teszi ő is, de nem gondoltam volna, hogy pár óra alatt meggondolja magát, és máris épp az ellenkezőjét teszi mindannak, amit kértem tőle.
-Talán emlékezhetnél rá, hogy én vagyok ilyen, vagyis voltam, és nem te. Te jobb szeretted a tasakokat, még ha azokat is csak az éhség miatt nyomtad le a torkodon.-reagálok arra, amit mond, de szinte idegennek tűnik, hiába ugyan az az ismerős pillantás, mintha most minden kihalt volna belőle, egyszerűen üvegesen, könnytől csillogó szemek, semmi több. -Lehet, hogy minden vámpír, de te nem.-mutatok a lényegre, az általánosításom meghazudtolva, de valahol legbelül tudnia kellett, hogy még igazam van. Ha csak egy kis része is maradt, ami képes rá, hogy még így is lássa tisztán a helyzetet, akkor az a rész még kapaszkodik az általa felállított elvekhez.
Szinte neki esek, de nem igazán érzem, hogy nincs hozzá jogom, legalábbis akkor nem lenne, ha értelmes gondolatokat tudna magáénak, ehelyett viszont értelmetlen mód kifordult magából.
Szavai nem igazán hatnak rám, szinte meg se hallom, amit mond, igazából pedig rá kell jönnöm, nem is akarom megérteni amit mond, inkább megpróbálnám felnyitni a szemét.
-Valóban nem olyan?-kérdezem, amikor már előtte állok, és próbálok hatni rá, de eddig kudarcot vallok, és olyan, mintha a falnak beszélnék. -Szellem vagyok, aki nem érez a külvilágból igazából semmit. Te pedig ahelyett, hogy hinnél bennem önpusztító hadjáratba kezdesz, mintha ez megoldást nyújtana bármire is. De rád sem ismerek.-jelentem ki erőteljes hangon, elengedve őt, hátrébb lépve tőle, és igyekszem hidegvérem megőrizni, de pontosan tudom, hogy arcomra kiül a kétségbeesés, hogy talán épp most sikerül elvesztenem őt is...
Hátrébb lépve figyelem arcát, próbálok keresni valami kapaszkodót, de mintha minden elveszne, mintha az a reményfoszlány kiégni látszana, mintha soha sem lett volna ott.
-Harcolni akartam valamiért, és mindig is gy tettem, de nem maradt semmink, és lehet, hogy erről én tehetek, de én soha nem adtam volna fel mindent olyan könnyen, ahogy te tetted.-nézek rá, tekintetem pedig pont azt sugallja, amit mondok. Semmi mást nem érzek most iránta, csak csalódottságot és ürességet, ahogy látom, hogy ennyire megváltozott. És azt hiszem, hogy ezt teljesen jogosan érezhetem én is, és most az egyszer fel kell emelkednem azon, hogy magam okoljam.

•• Words: 469•• Music:Family ••Note:  :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My love My little sister
Kedvenc dal :
∑ Sometimes
Tartózkodási hely :
∑ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∑ Enzo
Humor :
∑ mood-dependentMaggie Ross ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 08, 2014 4:48 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

to enzo, my love
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Már magam se tudom, hogy mit akartam volna jobban tudni, hogy mit tenne Enzo vagy mit tennék én normális állapotban.. Az volt a baj, hogy pontosan tudtam, hogy Enzo mit tenne és azt, hogy én mit tennék, de egyszerűen egyiknek se tudtam volna eleget tenni. Soha nem éreztem még ilyet, mint most. Azt hittem, hogy az átváltozásomkor már megtapasztaltam azt, hogy milyen is a pokol tűzében égni és érezni a vér utáni vágyat, de azt kell mondanom, hogy ehhez képest az piskóta volt. Úgy éreztem, hogy a világ már nem színes, se nem fekete és fehér. Egyszerűen csak fekete és pokol keze mindenhova elér. Ha nem kaphat meg téged, hogy a bugyraiban őrizhessen, akkor feljön érted és az életedet teszi pokollá. Nem akartam ezt. Eleinte küzdeni akartam, de Enzo szavai újra és újra ott motoszkáltak a fejemben. Nem akarta, hogy segítsek neki. Mi van akkor, ha ő se hisz abban, hogy visszatérhet és ezért nem akarja, hogy segítsek neki? Mi van akkor, ha egyszerűen csak tovább akar lépni. Nem-Nem az nem lehet, hiszen akkor nem történtek volna úgy a dolgok a halála előtti estén. Láttam a szemében  vágyat, amit a szerelem fűtött úgymond. Szeretnie kell, de vajon ez a tudat elegendő ahhoz, hogy minden bennem tomboló vágynak ellenálljak? Megtudjam fékezni a bennem kavargó vihart, dühöt. Hiszen elvették mindenemet. Megsemmisítettek és erre mosolyogva kellene tűrnöm azt, hogy másik mennyire boldogok? Talán a régi és a normális Maggie ezt tenné, de szép lassan úgy érzem, hogy a vámpírság még se annyira mesés, mint ahogyan eddig azt hittem. Az érzéseim túl erősek és már magam sem tudom, hogy képes vagyok uralni őket. Félek, hogy győzni fognak és nem is tévedtem sokat, hiszen pár pillanat múlva már egy férfi nyakára tapadok úgy, mint egy éhes csecsemő tapadt édesanyja kebleire. Érzem a vérének a mámorító ízét, de nem túl sokáig élvezhetem, hiszen valaki megzavar és legfőképpen az a személy jelenik meg előttem, aki miatt ezt a sok fájdalmat érzem.
Talán mindig is ilyen voltam... És most miattad elrohant a vacsorám. - mondom neki minden érzelem nélkül, de vajon tényleg ennyire érzéketlen lennék? Nem! Egyszerűen csak nem akarom a közelemben tudni, mert szép lassan úgy érzem, hogy összetörök és soha többé nem lesz visszaút. A sötétség értem jön és magával ránt. A szavaival pedig újabb és újabb tört forgat meg a szívemben. Mintha már nem tört volna össze elégé. Mintha nem miatta éreznék így. - Talán neked volt igazad. Talán minden vámpír ilyen. - mondom neki ridegen és minden érzelem nélkül, mintha már semmit se éreznék. Mintha elkésett volna, de amikor az államhoz nyúl és a szemembe néz, akkor úgy érzem, hogy milliónyi darabra hullok szét. Érzem, amint egy könnycsepp végig folyik az arcomon.... Elvesztem nélküle. Csakis miattam tudtam megőrizni az emberi énemet. Majd pár másodperc után kirántom a fejemet a kezei közül, mert pontosan tudom, hogy igaza van és emiatt még jobban fáj minden porcikám. Sietve letörlöm a könnyeimet és nem akarok ott lenni. Elindulnék, de hirtelen előttem áll. - Szerinted nekem könnyű ez az egész? Szerinted ez könnyebb, mint amiken eddig túl éltem? Ez nem olyan, mint amikor kísérleteznek rajtad. Olyan, mint amikor kitépik a szívedet és milliónyi darabra szétzúzzák. - mondtam neki sietve és közben újra rápillantottam. Elhiszem, hogy nem könnyű neki, de talán neki kellene a legjobban megértenie, hogy miért is fordultam ki önmagamból ennyire.


Ƹ̵̡  <3 Ƹ̵̡ This World can't Tear Us Apart Ƹ̵̡ 555 Ƹ̵̡ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
•• I'm A Man ••
•• The Regulator ••
Tartózkodási hely :
••Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
••try to be nice
Humor :
••annoyingEnzo ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 08, 2014 4:25 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Maggie & Enzo
[You must be registered and logged in to see this image.]

Az egyik percben még ébren vagyok, a következőben pedig már alszom, holott tudtam jól, hogy nem tehetném ezt. Nem, mert mire felébredek, pont azon kapom magam, amitől tartottam, és az engem körülvevő szoba üressége nem segít a helyzeten. Tudhattam volna, hogy nem fogja bírni ezt az egészet, ismerhettem volna ennyire. Most mégis olybá tűnt, bármit teszek vagy mondok, szellem létem mellé semmi haszna nincs, ahogy nekem sincs jelen pillanatban. Feltápászkodva jártam körbe a házat, de mivel senkit nem láttam, jobbnak láttam nyomokat keresni és elindulni Maggie után. Persze, ha tudtam volna, merre keressem, jobb lett volna...
Napok telhettek el, magam sem tudom pontosan hány, de tudtam, ha nem találom meg minél előbb, akkor olyasmiket tesz majd, amiket normális esetben elítélne. Hogy is gondolhattam, hogy úgy tesz, ahogy mondom, mikor régen is képtelen volt erre? Annak idején legalább nem volt semmi, ami akadályozhatta volna azt, hogy önmaga maradhasson, még mellettem is. Most viszont vámpír, érzelmei pedig minden bizonnyal nyakába zuhantak, én pedig magam okolhattam ezért. Csak is magam.
Az erdőben bolyongva figyelmes lettem lábnyomokra, és követni kezdtem őket. A távolban már hallottam, ahogy valaki ellenkezni próbál valami vagy valaki ellen. Ez nem jelentett jót, s ahogy közelebb értem, úgy lepődtem meg és egyszerre kezdett el még a bűntudat is még jobban mardosni.
Halkan megszólalok, majd közelebb lépek hozzá, és ahogy elengedi a szerencsétlent, úgy taszítok rajta egyet, hogy haladjon tovább, mielőtt vége lenne. Bár ellenkező esetben én sem hagytam volna, hogy elrohanjon, de Maggie nem olyan volt, mint én, és nem is lehetett olyan. Majd észbe kapok, hogy nem is láthatott, így megjelenek előtte, a semmiből, szinte az orra előtt.
-Ez nem te vagy.-szólalok meg, de hangomban undor és megvetés jellegzetes hangjai jelennek meg, ahogy arcomra ez kiül az értetlenségem mellé.-Képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire nehezedre esik hinni benne, hogy visszafordítható még ez az egész. Nézz magadra. Kifordultál magadból, a saját tükörképed se ismerne rád.-nyúlok álla alá, hogy szemébe nézhessek, de szorításom súlyát minden bizonnyal ő nem érzékelheti. -Hetven évet bírtam ki, kínzások és szenvedés közepedet. Túléltem, ahogy te is. Erre te feladod a reményt és úgy csinálsz, mintha neked ez lenne a normális viselkedés?-mérem végig, tekintetem újra az ő könnyes szemébe mered, de nem ismerek rá arra, akit szerettem és szeretek is. Mintha nem is ő lenne. És szinte biztos vagyok, hogy Ő nem Maggie, még csak az árnyéka sem...

•• Words: 388 •• Music:Family ••Note:  :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My love My little sister
Kedvenc dal :
∑ Sometimes
Tartózkodási hely :
∑ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∑ Enzo
Humor :
∑ mood-dependentMaggie Ross ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 08, 2014 3:32 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

to enzo, my love
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mennyi ideje annak, hogy megtudtam azt, hogy meghalt? Talán pár napja, vagy több hete vagy esetleg azóta már egy hónap is eltelt? őszintén fogalmam sincsen, mert úgy érzem, mintha megállt volna az idő és újra, meg újra ugyanazt a kínt kéne átélnem. Az egész olyan, mintha a földi pokol lángjai újra és újra égetnék a bőrömet és nem akarna elengedni. Nem tudom, hogy miért kellett így történnie, amikor nem volt semmi nagy kívánságom, csak az, hogy végre vele lehessek, hiszen számomra nem a ház, nem a drága ékszereke vagy hasonlók jelentették a boldogságot, hanem azt, hogy minden este mellette hajthatom álomra a fejemet, a karjai között és mellette ébredhetek hozzábújva. Esetleg a gyengéd érintéseire, vagy apró csókjaira. Mégis elvették ezt tőlem. Nem kértem, hogy vámpír legyek, de ha már így alakultak a dolgok, akkor őt kívántam minden egyes nap. Meg is kaptam, de most hirtelen olyan, mintha szertefoszlana. Tisztán emlékszem, hogy milyen boldog voltam amikor mentem haza, majd eddig milyen érzés volt megtudni az igazat.
Régóta bolyongok, hiszen azóta haza se mentem. Nem... Egyszerűen nem ment, hiszen minden ráemlékeztette és úgy érzem ott hamarosan megörülnék, nem mintha most jobb lenne a helyzet. Talán, ha kikapcsolnám az érzéseimet, akkor nem érezném ezt a mardosó fájdalmat, ami minden egyes szívdobbanásnál, minden egyes levegővétellel egyre szörnyűbb lesz. Nem akarom ezt érezni és azt se tudom, hogy mit keresek itt.
Körbe pillantok és ekkor jövök rá, hogy már megint itt vagyok. Az erdőben. Majd hamarosan pedig megérzem valakinek a vérének az illatát. Nem-Nem.. próbálom visszatartani az igazi énemet, azt a ragadozott, akinek ez a napszak a legkedvezőbb. Hiszen minden ragadozó az estét szereti és talán Enzo-nak is igaza volt, hogy én is egy vagyok közölük. Nem vagyok olyan ártatlan és jó, mint amilyennek én gondoltam magamat. Pár pillanat múlva már a férfi mögött állok és mosolyogva pillantok rá, majd mit sem törődve vele egyszerűen az ajkaimat a nyakára tapasztom. Érzem, amint a vére szép lassan átjárja az egész lényemet. Egy jól eső sóhaj szökik fel a torkomon, hiszen már napok óta nem ette vagyis azóta, hogy megtudtam a hírt. Mennyi idő is telhetett el? Hmm..most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy végre valami mennyi dologból is kijut nekem. Egyre erősebben tartom a férfit és nem eresztem. Többet és többet akarok, majd hirtelen valaki megszólalt és szinte ijedtemben fordulok meg. Érzem, amint a vércseppek végig folynak az arcomon, de nem mozdulok meg.
Enzo? - kérdezem hitetlenkedve, majd egy kisebb csalódót sóhaj hagyja el az ajkaimat, amikor hallom az előbbi áldozatom éppen most oldott nyúlcipőt.


Ƹ̵̡  <3 Ƹ̵̡ This World can't Tear Us Apart Ƹ̵̡ 422 Ƹ̵̡ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Szept. 30, 2014 12:27 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
folytatás [You must be registered and logged in to see this link.]!
Vissza az elejére Go down

avatar

Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Keresem :
Bojana Dawson Němec (megtalálva)
Kedvenc dal :
Free to change your Mind from Regency Buck
Tartózkodási hely :
Mystic Falls/Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
Tanuló
Humor :
SzarkasztikusTheodore Ray ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 28, 2014 12:25 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Nekem nagyon sokáig nem segített senki, e ennek ellenére én ezt nem úgy fogtam fel, hogy akkor én se nyújtok segítséget azoknak akik rászorulnak. Inkább pontosan ellenkezőleg. Sok embernek segítettem életemben bár a legtöbb esetben nem kaptam vissza a segítséget, amikor szükségem lett volna rá. Az más kérdés, hogy nem is nagyon tartottam rá igényt az alaptermészetemnél fogva. Legtöbb esetben szívesen és önként segítettem, de sajnos sokszor volt olyan főleg a gimi alatt, amikor a segítség annyira nem volt önkéntes jellegű és nem is szívesen tettem, mint például Bori és a baráti köre esetében. Ennek ellenére azt is megcsináltam hisz sok választásom nagyon nem volt. Épp ezért hiába voltam egy segítőkés ember, akivel könnyű volt kijönni mindig is zárkózott maradtam és senkinek sem nyíltam meg, mert egyetlen ember sem akadt a környezetemben, akire rá mertem volna bízni a titkaimat, az érzéseimet...És, bár próbáltam mindent ésszel felérni, feldolgozni és lerendezni magamban szívem azért nekem is volt. Mindenki volt már szerelmes életében 1-2 alkalommal így én is, de ez még sose talált viszonzásra és ezért mindig csak jobban elkeseredtem és még jobban elzárkóztam az ilyesmitől főleg miután már nem voltam ember többé. Úgy voltam, hogy ha még ember alakban sem tudtak így elfogadni amilyen voltam szörnyként még kevesebb vagy leginkább semmilyen esélyem se lesz rá, hogy bárki a párjának fogadjon, és ha még lehetséges, akkor ezek után még jobban magamba fordultam. Kendra hozott változást az életemben. Ha nem is volt egyszerű, de neki végül életemben talán először teljesen megnyíltam és elmondtam mindent, ami valaha a szívemet nyomta vagy még ma is kínoz. Bori is közel került hozzám, de koránt sem annyira, mint Kendra. Mellette sose éreztem azt a kényszerűséget, hogy csak azért vagyok vele, mert Ő is olyan, mint én. Egyáltalán nem, Őt tényleg kedveltem, megbíztam benne, fontos volt nekem. Nála jobb barátra sose lett volna és sose lesz szükségem, bár néha kezdem úgy érezni, hogy kezd számomra barátnál több lenni...
Egy ideig a viszontlátás örömének érzését elnyomta bennem a passzív elfojtott félelem, hogy mi lesz, ha Kendra nem bocsátja meg nekem, hogy eltűntem hónapokra miután hibriddé váltam se szót, se üzenetet nem hagyva magam után. Most, hogy végre újra rátaláltam féltem tőle, hogy a múltbéli hibám miatt el fog taszítani magától és ismét teljesen magamra leszek utalva, akárcsak az elmúlt időszakban. De nem. Egyre inkább úgy tűnt, hogy nem dühös rám, megérti, hogy egy időre távol kellett tőle lennem és képes lesz túllépni a dolgon, még arra is hajlandó, hogy elfogadjon úgy, amivé lettem és minden a régi legyen közöttünk. Be kell vallanom, hogy kevés dologra vágytam most jobban ennél. - Tévedés.Régen is voltak hasonló bölcsnek mondható megnyilatkozásaid. - felelek neki egy finom mosollyal, ahogy rám kacsint. amikor nagy nehezen végül bevallotta, hogy volt egy időszak, amikor halott volt, de nem nézett nemhogy a szemembe, de rám se, nem tudtam eldönteni, hogy miért teszi ezt. Talán azért, hogy ne lássam benne a vád apró szikráit, amitől csak még erősebb lenne a bűntudatom? Vagy esetleg szégyelli, hogy ilyen helyzetbe sodorta magát miután eltűntem, holott annyiszor megígértettem vele, hogy vigyázni fog magára és nem másik bele semmilyen hülyeségbe, vagy olyan helyzetbe, amiből Ő nem jöhet ki győztesen. Nem tudom, de most talán még jobban féltem, mint korábban. De sehogy sem tudtam elűzni magamtól a gondolatot, hogy ez az egész az én hibám, mert nem voltam ott, hogy még időben megpróbáljam őt észhez téríteni. Hallgatom a légzését, amit próbál kontrollálni mégis mintha csak zihálna és nem kapna levegőt, mintha megint a sírás kerülgetné. Az igazság az, hogy ha valamit, hát ezt teljesen meg tudom érteni hisz ezt ép ésszel nagyon nehéz feldolgozni. Meghalsz és visszatérsz, de nagyon nehéz már utána ugyanolyannak lenned, mint amilyen voltál előtte. De Kendra erős lány és bízok benne, hogy a segítségemmel talán képes lesz visszatalálni a régi önmagához. - Persze. Ahogy szeretnéd. - felelek neki egy biztató mosollyal. Eszem ágában sincs siettetni őt egy ilyen beszámolóval kapcsolatban. Tudok várni amíg magától bevallja azt, ami történt vele és ha engedi próbálok, majd neki segíteni abban, hogy feldolgozza ezt az egészet. Nem akarom, hogy most mikor végre kicsit kezd feloldani a feszültség közöttünk, körülöttünk egy ilyen kényszerített vallomással elrontsak mindent. Nem, majd ha Ő is úgy érzi, hogy képes lesz róla beszélni.
- Jólvan, köszönöm. - mondom neki egy fél-mosollyal. Látom a reakcióján, hogy nem tetszik neki a dolog hisz Kendra alkalmaként elég heves és harcias tud lenni, főleg ha olyasvalakiről van szó ,aki közel áll hozzá és reményeim szerint én ebbe a kategóriába tartozom bele, de egyszer már meghalt és nem akarom, hogy ismét ez történjen vele. Azt egyszerűen nem bírnám elviselni. Persze Bojana-nál is vannak még sokkal-sokkal veszélyesebb lények, személyek, de Kendra-nal Ő is erősebb, sőt talán még nálam is és ez éppen elég nekem, hogy óvjam Kendra-t bármilyen konfrontációtól ami Bori-val kapcsolatos. - Azért, mert nagyon fontos vagy nekem. - vallom be végül neki őszinte hangon a szemeibe nézve. - És, mert ha még egyszer el kéne, hogy veszítselek abba szerintem belepusztulnék. - teszem hozzá kicsit elvörösödve, és jelenleg tényleg így érzem. Kendra-t soha senki és semmi nem tudná pótolni és nélküle az életem pont olyan sivár és semmit érő lenne, mint az elmúlt hónapok során.
A szavai hallatára finoman elmosolyodtam, ahogy az erdőben sétáltam vele. Persze általában azért jobb fizikai állapotban voltunk, mint jelenleg, de nem számít most is úgy érzem, hogy nagyon jól elvagyunk itt kettesben akárcsak a régi időkben. É igaz, hogy Kendra majdnem 5 évvel idősebb, mint én, de valamiért én általában azért komolyabb voltam, mint Ő. És nem is vártam el azt, hogy komolykodjon, hisz az enyém úgy érzem sokszor bőven elég volt kettőnknek is. - Tégy hát úgy. - válaszolok neki, még mindig szelíd mosollyal az arcomon. Biztos vagyok benne, hogy nem bánom meg akármit is talál ki. Kendra mindig is elég kreatív volt az ilyesmiben épp ezért úgy érzem, hogy most is teljesen nyugodtan rábízhatom magamat. - Hmmm. Csábító ajánlat. - felelek röviden elgondolkodva. - De azt hiszem, mégiscsak inkább rád bízom magamat. - felelek felhúzott szemöldökkel. - Kíváncsi vagyok, hogy szerinted mit érdemlek a helyes válaszért. - csapom még hozzá az előzőekhez kicsit játékos hangon. Úgy éreztem, hogy lassanként kezdek kicsit feloldani akárcsak régen, amikor még vérfarkasként jártam vele ide az erdőbe. Hallom az éjjeli állatok neszezését, a susogást, ahogy a fák lombját rezegteti a finom szellő, ami minket is körbe jár. Hiába, tényleg nagyon jó érzés itt lenni így, hogy csak mi vagyunk ketten és senki más. Épp ezért osztoztam Kendra azon véleményén, hogy jó lenne még egy kicsit maradni. Amúgy sem hiszem, hogy jelen állapotunkban a friss levegő megárthat nekünk. - Örülök, hogy örülsz. - felelek egy széles mosollyal, és ahogy a kezeivel egy kicsit finoman megtámaszkodik a mellkasomon érzem, hogy a bizsergető érzés ismét szétáramlik bennem. Még akkor is érzem, amikor már nincs mellettem, hanem a fa másik végén áll. Az érzés, hogy figyel, kicsit még jobban elbizonytalanít és még a szokásosnál is jobban bénázok a farönkön hiába erőlködök, hogy ne égjek be előtte. - Tudom. Én sajnálom. Tényleg. - felelek neki és ismét elszégyellem magamat, amiért képes voltam eltűnni egy szó nélkül és magára hagytam őt. Azt hiszem ez olyasmi, amit sohasem leszek képes megbocsátani magamnak, amíg csak élek még akkor se ha Ő esetleg megteszi. Tudom, hogy őszinte velem hisz eddig mindig az volt én legalábbis sose éreztem úgy, hogy hazudna nekem. Nem volt rá semmi oka...
- Igen, lehetséges, hogy az is sokat lendítene a dolgon. - felelek egy apró mosollyal, ahogy mereven a földet bámulom. Nem merek ismét Kendra-ra nézni, mert félek, hogy ismét elönt az a görcsös érzés és Ő esetleg észreveheti rajtam, hogy hogyan tekintek rá. Nem szorítom görcsösen a kezét, de ahhoz elég erősen, hogy ha esetleg megbotlani még el tudjam kapni, vagy vissza tudjam Őt rántani. Fura, hogy ekkora örömmel tölt el, hogy hozzáérhetek, hogy vele lehetek ráadásul kettesben. Kicsit olyan mintha soha semmire sem vágytam volna ennyire, mint ezekre a dolgokra, mint, hogy vele lehessek, hogy hozzáérhessek, megölelhessem...és próbálom elhessegetni magamtól a további hasonló gondolatokat. Ő Kendra, aki a barátom. Nem szabad rá így tekintenem...- Ismersz. Jó a memóriám. - felelek rá ismételten egy kedveskedő mosollyal és örülök, hogy őt mosolyogni látom. Elengedem a kezét, de vigyázva figyelem nehogy esetleg leessen, ahogy mászik lefelé a rönkről. Amikor látom, hogy leérve a hasához kap, máris tudom, hogy valami baj van és egyből mellette termek. Próbálom finoman hátrasimítani a haját, hogy ha hánynia kell, akkor lehetőleg legalább arra ne menjen. – Kendra, ha úgy érzed hánynod kell, ne tartsd vissza, mert csak sokkal sokkal rosszabb lesz utána. - súgom neki biztató hangon. Reménykedem, hogy a hányáson túl nem lesz semmi komolyabb baja neki. - Utána ígérem, hogy hazaviszlek vagy ahová csak menni szeretnél. - teszem hozzá közben még mindig a haját tartva.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Szept. 27, 2014 12:40 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Kendra & Theo
YOU'RE THE ONLY ONE WHO CARES ABOUT ME
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Mindig is úgy gondoltam, ha valakinek nem kell küzdeni az életben, akkor az biztosan egy elkényeztetett ficsúr. Soha nem vágytam ilyenek társaságára. Talán kegyetlen voltam és sokan úgy gondolták, hogy mindig a gonoszság és a hatalom utáni vágy hajt, s nincs szívem, de ők tévedtek. Mindig is volt szívem, de kevés embert engedtem igazán közel magamhoz. Sok minden történt velem az évek során, de mind ezek ellenére egy dologban mindig hallgattam idáig a szívemre. A szerelembe soha nem ésszel estem, hanem szível, de soha nem lett jó vége, így nem csoda ha még zárkózottabb lettem. Talán a legutolsó alkalom volt az, ami nagy hatással volt rám. Meghalni azért nem mindennapi dolog, de az emberek egymás szívét kegyetlenül össze tudják törni. Néha úgy gondoltam, hogy talán ebben a világban nincs is olyan, hogy boldogság vagy szerelem. De amikor Theo mellettem volt, akkor mindig boldog volta, hiszen sokszor szavak nélkül is megértettük egymást és előtte soha nem kellett megjátszanom magamat. Nem értettem, hogy miért képes elfogadni ennyi rossz dologgal is, illetve miért lett a barátom. Sokszor úgy gondoltam, hogy egy normálisabb lányt is kifoghatott volna maga mellé, aki ott mellette, segít és a barátja. De nem így történt, hiszen szép lassan ő is megnyílt és barátok lettünk. Mindig is úgy gondoltam, hogy igazán szerencsés vagyok amiatt, hogy őt magam mellettem tudhatom, még ha néha távol is van tőlem.
Ha nem róla lett volna szó, akkor biztosan az illetőt felképeltem volna egy ilyen után, de a mérgem szép lassan elszállt mellette és egyre inkább a viszontlátás öröme és a boldogsága járta át a lényemet. Nagyon örültem annak, hogy hosszú idő után újra itt és a szavai alapján soha nem fog eltűnni. - Eddig is az voltam, csak jól titkoltam. - mondtam neki mosolyogva és egy kacsintás is társult hozzá. Amúgy is eléggé érdekes személy vagyok, de most ittasan talán még inkább. Figyeltem őt, majd amikor arra terelődött a szó, akkor nem bírtam ránézni. Nem azért, mert szégyelltem magamat. Na, jó talán egy kicsit igen, hiszen mindig is azt mondtam, hogy vigyázni fogok magamra és nem lépek át egy határt, de mégis  megtettem nem olyan régen. Talán azt hittem, hogy ha veszélybe sodrom magamat, akkor esetleg újra feltűnik, ami mondhatni igaz is lett, mert most itt van és pont akkor érkezett meg, amikor szükségem volt rá. Érzem, amint a gyomrom minden egyes levegő vétel után egyre jobban görcsbe rándul, illetve azt ahogyan legbelül fuldokolni kezdek. Hiába lélegzem szabályosan, mégis olyan, mintha nem jutna el a levegő a tüdőmig. Nem akarom, hogy így lásson, de még se tudok jól lenni ebben a pillanatban. Pontosan tudom, hogy ittasan se fog menni, így megrázom kicsit a fejemet, majd óvatosan rápillantok.- Holnap elmondom, rendben? - nézek rá kérlelően, mert úgy érzem, ha tovább feszegetjük ezt a dolgot, akkor újra sírásban fogok kitörni. Nem tudom kontrollálni ilyen állapotban az érzéseimet, vagy legalább is nem teljesen. Talán holnap könnyebben tudom majd neki elmondani, de legalább nyerek egy kis időt, hogy erőt gyűjtsek hozzá, hiszen az emberek nem szívesen beszélnek a rémálmaikról.... Meg ott volt az tény is, hogy végre kezdett kicsit jobb hangulat lenni és nem szerettem volna ezzel újra elrontani mindent. Majd holnap elmondok mindent neki, ha neki is megfelel.
Ahogy szeretnéd. - mondom neki egy kisebb szemforgatás közben és egy picit le is biggyesztettem az ajkaimat, mint valami kisgyerek akitől most vették el a játékát. Nem értettem, hogy miért félt ennyire, hiszen eddig is majdnem mindent túl éltem, egy dolgot leszámítva. De talán Bori se ér fel egy örült, elvetemült nőszeméllyel. Oh, igen. Ő maga volt az ördög és amiket csinált és mondott.. Hirtelen megrázom a fejemet, hogy elhessegessem ezeket a gondolatokat.- Miért féltesz ennyire? - kérdeztem tőle végül kíváncsian. Tudni szeretném, hiszen tudja jól, hogy mennyi mindent csináltam a múltamban és mégis túléltem azokat. Ennyire megváltoztatta volna az-az egy dolog, hogy tudja...
Helyes válasz és a jutalmad.. - mondom neki játékosan miközben az erdőben sétálunk. Hiába vagyok rosszul mellette még ezekről is elfeledkezem rövid időre. Mellette mindig jó kedvű, vidám leányzó lett belőlem. Idősebb voltam nála, de sokszor úgy éreztem, hogy ő az idősebb és az érettebb is. - ezt még kitalálom. - teszem hozzá egy kicsit megkésve, majd hirtelen újra bevillan valami az én kesze-kusza fejembe, ahol csak úgy cikáznak a néha eléggé fura gondolatok. - Vagy akár te is megmondhatod, hogy mi legyen a jutalmad. - mondom neki mosolyogva, de a játékosság még mindig ott bujkál a szemeimben és a hangomban is. Mellette nehéz volt komolynak maradnom, de néha az is sikerült. Mindig próbáltam úgy viselkedni, ahogyan a helyzet megkívánja, de most csak magunk voltunk, az erdő és a benne lapuló állatok, akik közül már sokan inkább azt szeretnék, hogy legyen csönd és a két betolakodó tűnjön már el, hogy aludhassanak. Viszont ez engem egyáltalán nem érdekelt. Jól éreztem magamat itt és még egy kis időre maradni szerettem volna. - Ezt örömmel hallom. - mondtam neki mosolyogva és egy pillanatra még a kezeim is megpihentek a mellkasán. Nem félek attól, hogy le fogok esni, hiszen egy helyben állunk, illetve pontosan tudom, hogy akkor elkapni vagy pedig együtt zuhannánk innét. Mosolyogva figyelem őt, majd  ott hagyom a rönk közepén és neki támaszkodok a fának, ami az egyik végén áll. - Pedig aggódtam érted. Az elmúlt időszakban sokszor, mert azt se tudtam, hogy élsz-e még. - mondtam egyre halkabban, hiszen ez volt az igazság. Nem szerettem neki hazudni és talán még soha nem is tettem. Ő volt az egyedüli személy, aki szinte mindent tudott és mindig az igazat tudta.
Meg ha lehet, akkor majd ne is másnaposan gyakoroljuk ezt. - válaszolok neki kicsit kuncogva, majd pedig újra kíváncsi tekintettel figyelem őt és mondhatni tűkön ülve várom a válaszát, majd amikor kimondja, akkor újra valami fura bizsergést érzek a gyomromnál. Nem értem, hogy mi lehet ez és miért tölt el ez ekkora örömmel, hogy tudja hol vagyunk, de szép lassan az egész bizsergés bejárja a testemet és mosolyogva pillantok fel rá. Figyelem a tekintetét, majd kicsit arrébb lépek, de közben a kezébe kapaszkodok, hogy ne essek le, mert a fejem egyre inkább lüktetni kezd és ezt talán már semmi se tudja elnyomni. - Igen, ez az a hely. El se hiszem, hogy emlékszel rá... Olyan rég volt már..  - mondom neki széles mosollyal és az írásra pillantok. Pár pillanat után elengedem őt és letornázom magamat onnét. A kezem a hasamra csuklik és érzem, hogy kicsit forogni kezd a világ. Azt hiszem ez a magaslati levegő nem tett valami jót most nekem. Próbálom Theo-t megtalálni a szemeimmel.- Theo, azt hiszem jobb lenne, ha most men... - a végére elcsuklott a hangom, mert féltem attól, hogy esetleg hamarosan hányni fogok. Türelmesen vártam rá és reménykedem abban, hogy nem fogom jobban már beégetni magamat előtte, hiszen biztos vagyok abban, hogy amikor rám talált akkor se nyújthattam valami fényes látványt, ahogyan most se.


१ Bocsánat a késés miatt. 27 १ 1136 szó १ Pretending
©
Vissza az elejére Go down

avatar

Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Keresem :
Bojana Dawson Němec (megtalálva)
Kedvenc dal :
Free to change your Mind from Regency Buck
Tartózkodási hely :
Mystic Falls/Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
Tanuló
Humor :
SzarkasztikusTheodore Ray ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Szept. 25, 2014 1:48 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Az egész életem küzdelmek sorozata volt amióta csak megszülettem, és úgy érzem, hogy mindeddig derekasan helytálltam és nem adtam fel soha. Persze én is nem egyszer éreztem már úgy, hogy elértem azt a pontot ahonnan már nem bírom tovább és összeroppanok. De eddig mindig történt valami vagy jött valaki, ami átlendített a holtponton. Így volt ez akkor, amikor megöltem apámat és vérfarkas lettem. Akkor jött Kendra és Bori akik segítettek, hogy képes legyek végigcsinálni azt az időszakot. Nem szerettem meg a vérfarkaslétet, de elviseltem és megtanultam kezelni. Amikor hibriddé változtam hónapokkal ezelőtt akkor is úgy éreztem, hogy feladom és követem Bori példáját, de végül mégis képes voltam felülemelkedni az ösztöneimen annyira, hogy képes legyek tovább küzdeni. Pokoli nehéz dolog, de a büszkeségem nem engedi, hogy kudarcot valljak. De most tényleg úgy éreztem, hogy most nincs tovább már. A rémálmaim egyre gyakoribbak és egyre borzalmasabbak. Újra és újra azt látom, hogy miként tesznek egész falvakat, városokat élettelen pusztasággá, hogyan mészárolnak halomra ártatlanokat, nőket, gyerekeket, aggastyánokat sokszor minden különösebb indok nélkül. És senki sem volt eddig, akihez fordulhattam volna tanácsért. De most, hogy Kendra ismét mellettem van, kezdem úgy érezni, hogy talán mégis van kiút. Talán ketten leküzdhetjük azt amivel egymagamban nem bírnék el. Kendra egyszer már visszarántott a szakadék széléről és csak remélni tudom, hogy ismét megteszi értem.
Nem tudtam volna szavakba önteni a szégyent, amit éreztem amiatt, hogy ennyire magára hagytam Kendra-t és sose lehetek elég hálás neki azért, mert ennek ellenére még mindig szóba áll velem és remélem, megbocsát. Egy kis ideig szótlanul üldögéltünk és egyikünk sem törte meg a minket körülvevő csendet. - Igaz. - felelek a lánynak egy fél-mosollyal. - Nocsak, micsoda kis keleti bölcs lettél! - teszem még hozzá jókedvűen. Örültem, hogy végre kezdtek visszatérni a dolgok a normális kerékvágásba kettőnk között. Nem tudom és valószínűleg soha nem is fogom tudni megmagyarázni, hogy miért tűntem el ennyire, de remélem, hogy ez a téma többet nem kerül elő közöttünk. Én a magam részéről igyekszem lezártnak tekinteni és megtenni mindent, hogy kiengeszteljem Kendra-t valamiképpen.
Amikor Kendra olyan sokáig nem szól egyetlen szót se a kérdésemre és szemmel láthatóan húzza, az időt mintha csak azt várná, hogy gondoljam meg magamat és mondjam azt, hogy hagyjuk a témát, már tudom, hogy valami nagyon nagy baj történhetett és egyből mellbe vág az önvád, hogy talán azért mert nem voltam itt mellette. - Ismersz. - felelek kurtán és a szemeimet Kendra-ra szegezem. Bánt, hogy kerüli a tekintetemet, mert ettől még inkább úgy érzem, hogy bármi is történt vele az csakis az én hibám lehet. Amikor végre kiböki, hogy mi történt vele akkor egy pillanatra eláll a lélegzetem is és hirtelenjébe semmit nem tudok mondani, egyszerűen teljesen leblokkolok. Beletelik, egy fél percbe mire végül összeszedem magamat annyira, hogy képes legyek reagálni. - Hogyan? Mikor? - kérdezem higgadt hangon. - És ha segítettek szeretném tudni, hogy ki tette. - teszem még hozzá ridegen és Kendra pontosan tudhatja, hogy mire gondolok. Ha megölték, akkor az illető számára még egy part menti kavics sincs, ahova elbújhatna előlem. Most még jobban marcangolom magamat, belülről amiért ennyire önző voltam és eltűntem és lám ez ahhoz vezetett, hogy Kendra meghalt. Ha valaki bántotta őt nem érdekel, hogy kicsoda és micsoda, nincs kegyelem. Kendra talán a legfontosabb ember az életemben és nem engedhetem, hogy bárki is akár csak egy hajszálát meggörbítse ráadásul most még a bűntudat is hajt. És hirtelen eszembe jut, hogy mi lett volna ha Kendra-nak nincs egy boszorkány ismerőse, aki visszahozza őt az élők közé. Bele se merek gondolni, hogy ez is egy eshetőség volt és, hogy mit tettem volna, amikor rájövök. Azt hiszem sose hevertem volna ki, és amíg csak életem volna mindig kínzott volna az önvád. Mert ez az én hibám volt, hisz nem voltam itt, hogy vigyázzak rá, ahogy megígértem neki. Hála az égnek, hogy Kendra most mégis itt ül mellettem. Azt hiszem, van egy boszorkány, akinek ezt nagyon meg kell köszönnöm valamikor a közeljövőben.
- Efelől semmi kétségem - felelek egy szelíd mosollyal. - De Bori-val nem szabad és nem is érdemes kekeckedni. Ezért kérlek, hogy ne foglalkozz vele. - teszem még hozzá békítően. Tényleg jól esik, amit Kendra mond hisz tudom, hogy így is gondolja, és azok ellenére mondja ezt, amiket meséltem neki Bojana-ról. De sokkal jobban féltem Őt annál mintsem, hogy engedjem, hogy miattam ekkora veszélyt vállaljon magára. Be is van rúgva talán ezért bízza el magát ennyire, hogy ilyeneket mondjon. De pontosan tudja, hogy sose engedném, hogy miattam veszélybe sodorja magát. - Ezzel a kijelentéssel nem vitatkozhatok, mert teljes mértékben így van. - mondom egy fél-mosollyal Kendra-ra pillantva. Ha valakikre, akkor ránk ez teljes mértékben igaz. Mindegyikünknek megvannak a maga rigolyái és stiklijei, de talán pontosan ez köt minket össze. Teljesen mások vagyunk, de remekül kiegészítjük egymást. Kendra mindig is kicsit hevesebb, lazább volt, de azt hiszem pontosan ezt hiányoltam saját magamból, mert néha pontosan erre volt szükség bizonyos helyzetekben. Máskor, viszont amikor már sok lett volna ebből akkor én "hűtöttem" le egy kicsit Kendra-t nehogy valami oltári nagy hülyeséget csináljon. És ez így volt jól. Jól éreztük magunkat és csak ez számított, semmi más.
- Ha veled vagyok, akkor az is szoktam mindig lenni. - felelek egy kicsit szégyenlősen a rönkön egyensúlyozó Kendra-nak és továbbra se tudom elhessegetni azt a fura görcsös érzést, azt a nyughatatlan vágyakozást, ami most kerülget, ahogy őt figyelem, rá gondolok. Biztos eleget ittam és dolgoznak bennem az ösztöneim a hormonjaim. Kendra mindig is tetszett hisz nagyon szép lány és kicsivel idősebb, tapasztaltabb, ami szintén imponált nekem, de nem mertem és nem is akartam rá úgy gondolni, úgy tekinteni, mert féltem, hogy utána, már ha rájönne, talán szóba se állna velem plusz ott volt Bori is a képben. Nem akartam, hogy esetleg miattam nekiessen Kendra-nak. - Mert veled tényleg jól érzem magamat. Talán egyedül olyankor vagyok úgy, hogy tényleg boldog vagyok. - vallom be neki őszintén. Csak remélni tudtam, hogy Kendra ugyanúgy élvezi a velem eltöltött, mint én amikor vele vagyok. Mellette szabadnak, gondtalannak érzem magamat és nem azon aggódom, hogy mit hoz a holnap. - Nem terveztem. És a világért se venném magamra azt, hogy miattam aggódj - felelek egy finom mosollyal miközben még mindig azon igyekszem, hogy ne boruljak le a rönkről amin egyensúlyozunk. Szépen elbénázok és kishíján letarolom Kendra-t is, de hál Istenek még időben sikerül megkapaszkodnom. De ekkor megint elönt a vágyakozás, a görcsölés, ahogy hallom a szíve dobogását, érzem az illatát, belenézek azokba az igéző sötét szemekbe. Egy pillanatra elkap a vágy, hogy megcsókoljam, hogy magamhoz öleljem, de szerencsére idejében észbe kapok és összeszedem magamat. Talán kicsit pánikszerűen igyekszek mellé felzárkózni és örülök, hogy nem lát bele a fejembe a mellettem álló lány.
Még mindig azon küzdök, hogy elhessegessem a vele kapcsolatos kínos érzéseket és gondolatokat, amikor érzem, hogy a vállamra hajtja a fejét és ez kicsit helyre ráz. Nem tudom, hogy mit mondhatnék, hogy megtörjem a kínos csendet, de végül Kendra menti meg a napot. - Igen én is így gondolom. - felelek vidáman. - De szerintem jobban tennék, ha legközelebb nem részegen próbálkoznánk, mit gondolsz? - mondom egy mosollyal és a lányra pillantok. A szavai után kicsit körbepillantok és próbálom lokalizálni, hogy hol is lehetünk. - Nagyon ismerős a hely. Nem itt karcoltunk a fába régen? - kérdezem tőle a szemébe nézve. Még mindig nem vagyok benne egészen biztos, hogy mi történt velem az előbb és érzem, ahogy elvörösödöm, ahogy ismét a lányra pillantok és az előbbi gondolatok újra elözönlik a fejemet. Hirtelen nem tudom, hogy mit mondhatnék még, hogy ne legyen annyira cinkes a helyzet most.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szer. Szept. 24, 2014 12:10 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

kendra & theo
You're the only one who cares about me

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az élet soha nem volt könnyű, ezt hamar megtanultam, de emiatt lettem talán ennyire erős és kitartó. Viszont most minden falam lebomlott és hirtelen úgy éreztem, hogy elvesztem. Alice-nak legalább voltak segítői, de én egyedül voltam és fogalmam nem volt arról, hogy mit kellene tennem vagy csinálnom, de a legrosszabbak azok a rémálmaim voltak. Újra és újra meghaltam benne és szörnyebbnél szörnyűbb dolgokat láttam. Egyszerűen nem értettem, hogy miért ilyen az élet. Miért csinálja ezt velem. Sok rosszat tettem már életem során és talán pontosan emiatt nem tudtam már azt, hogy hogyan is kell jónak lenni, jobban mondva féltem az lenni, hiszen annyira rég volt az már, amikor kicsivel is normálisabb voltam. Szép lassan egymás után veszítettem el mindenkit, így talán nem csoda, hogy végül itt kötöttem ki és ilyen állapotban voltam. Talán még se voltam olyan erős, mint amilyennek hittem magamat, de szép lassan kezdtem rájönni, hogy nem fogom feladni és újra harcolni fogok magamért és azért, hogy Theo is el tudja fogadni azt, amivé lett. Valószínűleg második nehezebb lesz, mint az első, de soha nem adtam fel semmit se, amit valaha is a fejembe vettem és ez most is így lesz. Theo megjelenése egy kisebb remény volt számomra és úgy éreztem, hogy van miért küzdenem. Ezért mindig is hálás leszek neki, hogy megint pont akkor jelent meg, amikor szükségem volt rá. Mondhatni ő volt az én hősöm most.
Nem akartam még nagyobb bűntudatot ébreszteni benne, egyszerűen csak nem tudtam megint lakatott tenni a számra és egyből kimondtam azt amit gondoltam. Figyeltem és hallgattam őt csendesen és egy darabig nem mondtam semmit se, majd pedig komolyan ránéztem. - Mindegy, az már a múlt és ez pedig a jelen. A múlton úgyse tudunk változtatni és a lényeg az, hogy most itt vagy. - a végét már kedves és boldogabb hangnemben mondtam, mint a mondandóm elejét. Úgy éreztem, hogy fölösleges erről annyit beszélnünk, hogy miért nem keresett, mert egyikünk se lesz boldogabb ezen töprengve, illetve ami megtörtént az megtörtént és senki se tud már rajta változtatni.
A kérdését hallva egy pillanatra még a lélegzetem is elállt. Mindig is szerettem neki elmondani azt, ami éppen történt velem, de nem akartam még inkább sokkolni őt. Nem néztem rá, próbáltam kerülni a tekintetét és időt nyerni. Végül nagy nehezen megszólaltam... - Ígérd meg, hogy nem akadsz ki nagyon. - néztem rá komolyan és vártam a válaszát, majd miután válaszolt egy kisebb sóhaj hagyta el az ajkaimat. Nem néztem rá, mert sejtettem, hogy hiába igértettem meg vele biztosan ki fog akadni és nem csoda, hiszen én se tudtam még mindig teljesen feldolgozni a történteket. - Röviden és tömören annyi a lényeg, hogy én meghaltam már egyszer. Pár napja tértem vissza egy boszorkánynak köszönhetően... - közben végig a földet bámultam és az ajkamba haraptam. Abban se voltam biztos, hogy ki fogom tudni mondani, mert éreztem, amint a gyomrom görcsbe rándul, a szavak a torkomon akadnak és a szívem is valahol ott dobog, de szerencsére sikerült. Egyszerűen nem akartam visszagondolni rá, de úgy éreztem, hogy jobb ha tőlem tudja meg, mint ha magától jönne rá. Türelmesen vártam a reakcióját, de hiába akartam látni azt, hogy most mit is árul el az arca egyszerűen nem tudtam ránézi. Nem akartam fájdalmat okozni neki, de valószínűleg sikerült. Vajon, ha nem sikerül Mia varázslata, akkor feltűnt volna a fiúnak az, hogy nem vagyok már itt? Egyszer elkezdett volna keresni, vagy soha többé nem jutottam volna az eszébe? Már magam sem tudom, de nem is lényeges már, hiszen élek és virulok, vagyis valami ilyesmi.
Pontosan tudtam, hogy félt engem és ezért, mondta azt, hogy ne is foglalkozzak vele. - Attól még, hogy ő hibrid nem kell félteni engem. Tudok magamra vigyázni. - mondtam neki komolyan, de ha tényleg így lenne, akkor talán nem haltam volna meg korábban, de ettől függetlenül még mindig bármire képes lennék, hogy megvédjem őt. Talán ez a pia hatása volt, vagy csak egyszerűen nem akartam belegondolni a következményekbe és ezért voltam ennyire magabiztos. Meg már a halál se lenne újdonság számomra. Sajnáltam Theo-t, hogy belesétált ebbe a csapdába, de a gyűlöletem erősebb volt Bori iránt. Nem értettem, hogy volt képes ezt megtenni és ezek után nyugodtan álomra hajtani a fejét nap, mint nap. - Senki se egyszerű eset. - mondtam neki komolyan, mert se az a lány, se ő és se én nem voltunk azok, de talán pontosan emiatt is értettük meg egymást ennyire. Mondjuk Theo és én sok mindenben különböztünk egymástól. Ő mindig sokkal higgadtabb és nyugodtabb személy volt, mint én. Mindig megfontolt volt és soha nem cselekedett hirtelen felindulásból, de a legnagyobb különbség az volt, hogy ő még a farkas életet is utálta, míg én vártam és élveztem minden egyes percét. De ezek az ellentétek ellenére tökéletesen megértettük egymást, valószínűleg ezek a dolgok nagyban hozzájártuk ehhez, mert ha annyira hasonlóak lettünk volna, akkor minden sokkal unalmasabb lett volna.
Szeretem amikor mosolyogsz, mert olyankor tudom, hogy tényleg boldog vagy. - mondtam neki mosolyogva miközben egyensúlyoztam a farönkön. Kíváncsian figyeltem őt, mert nem tudtam, hogy hirtelen merre járhat a gondolataiban. Egy pillanatra úgy gondolom, hogy engem nézz és velem kapcsolatban merengett el, de megráztam a fejemet és úgy éreztem a következő pillanatban, hogy ennél nagyobb ostobaságot nem is gondolhatnék. Nem értem, hogy miért töltött el egy másodpercre is örömmel az a gondolat, hogy esetleg velem kapcsolatban merült el a gondoltaiban. Végül úgy gondolom, hogy biztosan a pia miatt vannak most ilyen fura érzéseim vele kapcsolatban, ezért igyekeztem minél inkább kizárni őket. - Ezt örömmel hallom, de talán te vagy az egyetlen, aki azt mondja, hogy boldog volt akkor, amikor velem töltötte az idejét. - mondtam neki egy kisebb habozás után, majd megrántottam a vállamat. Az a fontos, hogy legalább egy embert boldoggá tudtam tenni a múltamban, így talán még se vagyok annyira elcseszett személy, farkas. Nevetve figyeltem őt, majd pedig játékosan megszólaltam.- Nem rossz, de szerintem ilyen mutatvánnyal ne lépj fel sehol se. Nem bírnám végig aggódni az előadást, főleg ha valami magasabb dolgon egyensúlyoznál. - továbbra is mosolyogva néztem őt és közben nem mozdultam el a fától. Jól esett kicsit megtámasztani magamat. Kezdett tisztulni a fejem, de annál inkább kezdtem rosszul lenni. Belese mertem gondolni abba, hogy mi lesz itt holnap, majd amikor reggel felkelek. Tuti, hogy nem lesz kellemes érzés. Figyeltem őt végig, majd egy pillanatra aggódva pillantottam, amikor megláttam, hogy megbotlik és próbálja visszanyerni az egyensúlyát, majd hamarosan szinte a testünk összeért, mert majdnem rám esett. A vállaim fölött támasztotta meg magát még időben. Érzem a testének a közelségét, illetve érzem a leheletét is bőrömön. Hirtelen érezni kezdtem azt fura bizsergető érzést a gyomomban és óvatosan felpillantottam rá, egy másodperc töredékéig találkozott a tekintetünk is, de pár pillanattal később már arra eszméltem, hogy mellettem van. Próbálom összekapni magamat, mert nem értettem, hogy mi történt velem az a pár másodperc alatt. - Semmi baj! - mondtam neki kicsit hebegve-habogva, mert még mindig az előző dolgok hatása alatt votam, majd pedig a fejemet a vállára hajtottam. Egy darabig nem szólaltam meg, majd próbáltam a lehető legjátékosabb és legtermészetesebb hangomon beszélni.- Azt hiszem ezt még gyakorolnunk kell majd. -  majd lopva rápillantottam.- Tudod, hogy hol vagyunk most? - kicsit oldalra fordultam, hogy lássam őt, de a lényeg az pontosan még mindig a hátunk mögött, takarásban volt. Figyeltem őt és álltam a tekintetét. Olyan, mintha a vesémig látna. Ez kicsit ijesztő, de mégis valami miatt nem zavar engem. Szeretném tudni, hogy most ezekben a pillanatokban mi jár a fejében. Miközben ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejemben kíváncsian figyelem őt a válaszát várva.


† Pretending † Remélem tetszik. 40 † 1244 szó
©Vissza az elejére Go down

avatar

Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Keresem :
Bojana Dawson Němec (megtalálva)
Kedvenc dal :
Free to change your Mind from Regency Buck
Tartózkodási hely :
Mystic Falls/Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
Tanuló
Humor :
SzarkasztikusTheodore Ray ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Szept. 23, 2014 2:02 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Nem tudnék értelmes, logikus választ adni arra, hogy miként feledkezhettem meg ennyire Kendra-ról az elmúlt hónapokban. Kendra-ról aki mindig ott volt, hogy segítsen, vagy legalábbis megpróbáljon segíteni és tanácsot adni nekem. Cserben hagytam és eltűntem márpedig úgy néz ki, hogy neki legalább akkora szüksége volt rám, mint amennyire nekem szükségem lett volna az Ő támogatására az elmúlt időkben és ez csak még nagyobb szégyenérzettel tölt el és még erősebb lesz bennem a bűntudat érzése. Nem akarom, hogy Kendra úgy érezze, hogy Ő volt az oka az eltűnésemnek, mert ez egyáltalán nem igaz. Persze néha mérgelődtem miatta és sokszor aggódtam is érte pontosan amiatt, ahogy intézte a dolgait, de sokkal jobba kedveltem őt és fontosabb volt számomra mint, hogy néhány apróságért elforduljak tőle. Most így utólag visszagondolva már pontosan tudom, hogy miért éreztem magamban akkora ürességet a közelmúltban. Nem volt mellettem Kendra, akire támaszkodhattam volna, amikor úgy éreztem, hogy az egész világ összeomlik körülöttem. Amikor vérfarkas lettem Ő és Bori állítottak talpra, de most amikor Hibriddé váltam és az eddigi farkasgondok mellé még betársult az olthatatlan vérszomj érzése is nem volt kihez fordulnom hisz Bori mit sem törődött ezzel. Ő élvezte az újonnan szerzett hatalmát és nem számított, hogy emiatt hány ember életét fogja elvenni. Ha nem lettem volna olyan csökönyös és végiggondoltam volna a dolgot kikérve Kendra véleményét is akkor Ő talán képes lett volna észre téríteni és rávenni, hogy hagyjam a francba ezt a baromságot. Eddig úgy éreztem, hogy teljesen magamra vagyok utalva ezzel az egésszel, de most, hogy újra itt van Kendra velem csak most kezdem úgy érezni, hogy talán mégsem kell ezt az egészet egyedül végigcsinálnom...
Tudom, és...én sem értem, hogy miért nem tettem. - vallom be szomorú hangon a lánynak. - Nem tudom, hogy miért nem hívtalak fel vagy jöttem el hozzád. Nem értem, hogy miért hanyagoltalak el. Bocsánatot kérek érte. Nem tudom, hogy miként tehetném jóvá. - teszem még hozzá és bánatosan pillantok a lányra. Minél többet gondolok rá annál érthetetlenebb a saját viselkedésem, ha kívülállóként próbálom végiggondolni. Egyszerűen utólag nézve fel se tudom fogni, hogy hogyan lehettem ennyire ostoba. Hogy vághattam el hirtelen minden köteléket Kendra-val, hogy zárhattam őt ki az életemből csak így ok nélkül és helyette Bojana-ra támaszkodtam. Mintha csak valami bűbáj hatása alá kerültem volna. Talán ez a viselkedés is a hibridség egyik velejárója volt. Csak a fajtársaimhoz ragaszkodtam és minden más személyt kizártam nem számított, hogy előtte milyen közel állt hozzám és én mennyire szerettem.
- Mi történt veled? - kérdezem összevonva a szemöldökömet. Most kapok csak észhez, hogy milyen állapotban találkoztam most Kendra-val. Eléggé ismerem már ahhoz, hogy nem kis dolog lehetett, ami padlóra küldött egy olyan erős személyt, mint Ő. Mert ha valamit, azt biztosan állíthatom, hogy kevés olyan erőteljes karakterű embert ismertem meg életemben, mint Kendra. Talán Bori az egyetlen, aki felveheti a versenyt, de az Ő szilárdsága teljesen más forrásból fakad talán pontosan abból, hogy annyira kegyetlen, rideg és számító. A fejrázására finoman elmosolyodom, mielőtt rápillantok. - Tudom, de én pontosan ilyennek szeretlek. - felelem neki egy félmosollyal a szemébe nézve, hogy láthassa, nem hazudok neki. Nem szerettem mosolyogni és nem is ment sokszor. A környezetemben mindenki komoly embernek ismert, akinek a szarkasztikus humorát néha elég nehéz lenyelni és már nem egyszer megkaptam, hogy egy kő is szívderítőbb látvány, mint én. De Kendra mindig képes volt arra, hogy legalább egy kis mosolyt csaljon az arcomra. Nem sok ilyen ember volt még rajta kívül az életemben.
- Hagyd. Ne foglalkozz vele. - mondtam a lánynak egy keserű mosollyal. melegség érzése töltött el amikor hallottam a szavait és miattam mondta őket, de meg is ijedtem, hogy komolyan gondolja. Bori még vérfarkasként se lett volna egyszerű ellenfél, de Hibridként Kendra már nem is lenne neki ellenség és nem akarom, hogy Kendra-nak baja essen miattam. Nem bírnám elviselni. És pontosan tudom, hogy Bojana Dawson Nemec, hogy bánik az ellenfeleivel és azok nem szokták neki megköszönni, de nem is teszik zsebre, már ha egyáltalán túlélik a leckét, amit tőle kapnak. A másik az, hogy kettőn áll a vásár, és Bori mindössze a csalit dobta elém, de én voltam az, aki ráharaptam még akkor is, ha tudom, hogy nem mondott igazat és sok dolgot eltitkolt ezzel az egésszel kapcsolatban. - Egyszerű. Ne akart egyedül maradni. - felelem a mellettem ülő lánynak. - És azt hitte, hogy így végérvényesen képes lesz maga mellé láncolni. - teszem még hozzá. - Hát nem egy egyszerű eset az biztos. - szólalok meg keserű hangon egy ironikus mosollyal fűszerezve a szavaimat. Nem folytatom tovább, mert ez olyan téma, amiről tényleg nem szívesen beszélek, és ha tehetné, legszívesebben elfelejteném. Inkább elkezdtem azon gondolkozni, hogy mi másról beszélhetnénk mi kettőnkkel vagy Kendra-val kapcsolatos és mindkettőnket jobb kedvre derítene egy kicsit hisz ez most igazán ráfér mindkettőnkre.
Egyikünknek sem volt sietős, főleg Kendra-nak nem azután amennyit megihatott így szépen ráérősen sétáltunk az erdő felé és nem is telt szerintem túl sok időbe, amíg elértük azt. Örültem, hogy ismét Kendra-val lehetek és belélegezhetem az ismerős, kedves illatát, hallgathatom az ütemes szívverését. Féltem, hogy esetleg nem fogja tudni lenyelni azt, amivé váltam, de egyre inkább úgy tűnt, hogy képes lesz megbirkózni a dologgal és elfogadni az új énemet. Persze azt is megértettem volna, ha ellök magától és többé nem kíváncsi rám, és épp ezért örülök, hogy mégse így tett. Rengeteget jártunk ide anno és most hirtelen jó érzéssel tölt el, hogy újra itt lehetek vele kettesben. Akkoriban mindig nagyon szorongtam, amikor eleinte kihívogatott az erdőbe, mert féltem, hogy valami hátsó szándéka lehet vele. A legelején még nem láttam benne mást, mint Bori egy kicsivel idősebb, de sokkal tapasztaltabb változatát, akitől okkal félhetek. Próbáltam is kibúvókat keresni, hogy kelljen jönnöm, de nem mertem túlfeszíteni a húrt és Kendra mintha csak valami hatodik érzéke lett volna hozzá mindig megtalált olyankor, amikor nem tudtam mit kitalálni. Aztán ahogy egyre inkább megismertem és megkedveltem már lelkesen készültem minden találkánkra, mert Kendra mindig tudott valami újat mutatni és jobb kedvre derített, amikor nagyon magam alatt voltam.
- Meglehet. - felelek egy szégyellős mosollyal. Aztán ahogy elnézegetem a karjait kitárt egyensúlyozgató Kendrat, végigtekintek a szép arcán és az arányos testén hirtelen elfog az a hasgörcsölős, zavarba ejtő érzés, amit régebben is éreztem vele kapcsolatban, és amit a legelején még Bori iránt is éreztem. A lány hangja rángat vissza a valóságba és kicsit el is szégyellem magamat, amikor rájövök, hogy mennyire bámultam. - Se téged, se azokat az időket nem lehet és nem is akarok elfelejteni. Olyankor mindig boldognak éreztem magamat. - vallom be a lánynak. persze az ember sokszor érez boldogságot és velem is azért nem egyszer megesett, de olyan igazán felhőtlenül boldog és jókedvű csak akkor voltam életemben talán legelőször és úgy éreztem, hogy nincs semmi gondom és nem kell mással foglalkoznom csak Kendra-val. Igazság szerint a fán való egyensúlyozásba való bekapcsolódás jobb meggyőződésem ellenére való volt, de úgy éreztem, hogy ennyit igazán megtehetek Kendra-ért, és ha esetleg leesne, idejében el tudom kapni őt. Játékosan megvonom a vállamat a szavaira. - Mindjárt kiderül. - felelem neki, és amikor elengedi a kezemet én is egyensúlyozgatni kezdek, ami piásan még ha nem is súlyos az állapotom, de annyira nem is egyszerű. - Ha te mondod. - tekintek fel egy pillanatra a fának támaszkodó lányra mielőtt folytatnám a "mutatványt". Szép lassan araszolok előre, hogy aztán a rám jellemző bénasággal az utolsó lépésnél botoljak meg és kis híján ráessek Kendra-nak. Épphogy sikerül megtámaszkodnom a kezemmel a fán, aminek támaszkodik, és majdnem összeér az orrunk. Egy pillanatra megint elönt az a fura görcsös érzés, ahogy a szemébe nézek, de gyorsan összekapom magamat - Bocsánat! - hebegem elpirulva és kicsit zavartan fordítom el a fejemet, ahogy próbálok melléállni a rönkön. Biztos csak a pia hozta ki belőlem, próbálom nyugtatgatni magamat.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Szept. 22, 2014 1:20 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

kendra & theo
You're the only one who cares about me

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tudtam volna pontosan megfogalmazni azt, hogy mit is éreztem azokban a pillanatokban, amikor hirtelen eltűnt, illetve most amikor erről beszéltünk. Nem volt jogom hibáztatni őt, hiszen pontosan tudtam, hogy olyan személy vagyok, akit nehéz elviselni. Eleinte próbáltam abban hinni, hogy esetleg valami halaszthatatlan dolga akadt és pár nap, hét után vissza fog jönni, vagy legalább üzenni fog, de semmi ilyen nem történt. Amikor több, mint egy hónapja eltűnt, akkor úgy éreztem, hogy biztosan neki is sok lett belőlem és már nem bírt elviselni. Talán nem elég az a néha jó énem az embereknek, mert a rosszabbik énem túl sok és túlzottan gyakori. Nehéz volt az, hogy nincs itt és nem tudok kivel beszélgetni. Nem volt senki akivel megoszthattam volna a gondjaimat, pedig az életem pontosan akkor kezdett teljesen a feje tetejére állni, amikor ő elment, majd pedig a csúcspontja pár hete volt. Meghaltam, majd pár napra rá visszatértem. Meg kellett volna változnom, új életet kellett volna kezdenem, hiszen esélyt kaptam egy jobb életre, de nem ment. Sok idő után újra egyedül éreztem magamat és már majdnem haza is mentem, de mégis maradtam. Nem akartam azt, hogy lássák a szüleim a bukásomat, illetve azt ahogyan szenvedek a démonaimtól. Egészen eddig talán nem láttam semmi okot arra, hogy újra küzdjek és újra erős legyek, de Theo itt volt és nekem ennyi is elég volt ahhoz, hogy észhez térjek, mert nem szerettem volna elüldözni őt. Tudtam jól, hogy nem lesz könnyű dolgom, de menni fog. Újra lehetek a régi önmagam, bármibe is kerüljön.
Természetesen megértem, de legalább írhattál volna, hogy még élsz...  -mondtam neki kicsit szomorúan és nem néztem rá, hiszen aggódtam érte. Szomorú voltam amiatt ami történt, illetve hogy most másnak a segítségét kérte az enyém helyett, pedig én biztosan nem tudtam volna segíteni neki. Maximum annyit, hogy lebeszélem őt erről az egészről. Nem értettem, hogy miért zavar az, hogy egy másik lány társaságát élvezte, hiszen csak barátok voltunk, így próbáltam elhessegetni azt a fura érzést, amit előtte még soha nem éreztem, legalábbis Theo-val kapcsolatban nem. - Ismerős érzés, ha nem is változtam át mássá az én életem is felfordult, de ez lényegtelen is. Neked biztosan rosszabb lehetett ez az egész, főleg amikor megtudtad, hogy mi is történt. - mondtam neki szomorúan és kicsit aggódva. Apró mosoly jelent meg az arcomon a szavait hallva és kicsit meg is ráztam a fejemet.- Vigyázz meg ne bánd amit mondasz, mert tudod, hogy milyen tudok lenni. Maga vagyok néha az ördög. -tettem hozzá még mindig mosolyogva, de örültem annak hogy ezt mondja. Talán csak kicsit oldani akartam a feszültséget és azért mondtam ezt. Szerettem volna újra látni azt, hogy kicsit jó kedve van és a mosolyát is, amit csak ritkán volt szerencsém megcsodálni, de talán másnak is. Nem az a fajta fiú volt, aki állandóan mosolygott, de ezt nem bántam, hiszen talán emiatt még különlegesebb volt az az alkalom, amikor néha a mosolyával megajándékozott.
Ha egyszer a kezeim közé kerül, akkor jobb ha menekülni kezd az a lány. - mondtam neki komolyan és úgy, mint amikor egy kislány valamit nagyon komolyan gondol és azt hiszi, hogy bármit legyőzhet. Biztosan nem lett Bori-ból se angyali teremtés, de azt még se fogom soha megbocsájtani neki, hogy ezt tette a barátommal, Theo-val, illetve még utána is magára hagytam. Ő biztosan élvezte ezt az egész új dolgot és azt hitte, hogy Theo is csatlakozni fog hozzá, de ismertem már annyira a barátomat, hogy ő minden természetfeletti dolgot utál. Nem értem, hogy tehette ezt vele. - Nem értem, hogy tehette ezt veled. Talán ő még nálam is rosszabb, pedig ritka, hogy ezt mondom, de így gondolom. - mondtam neki szomorúan, s közben újra lesütöttem a szemeimet, majd elkezdtem azon gondolkozni, hogy miként is válthatnánk témát. Éreztem, hogy nem nagyon szeret ezekről beszélni és nem szerettem volna neki még több fájdalmat okozni, mert elég lesz neki azzal is megbirkóznia, amivé lett, illetve hogy engem elviseljen. Tudtam jól, hogy igaza van azzal kapcsolatban amit mond, hogy kihagyta a másikat úgymond cserben, így nem akartam erre már semmit se mondani. Egyedül csakis az volt a fontos, hogy újra itt volt és remélhetőleg most maradni is fog.
Lassan sétáltunk az erdő felé, majd pedig hamarosan el is értük az erdőhatárát. Örültem annak, hogy Theo van mellettem és nem pedig más, mert tudtam jól, hogy mellette biztonságban vagyok. Éreztem gyengéd, de ugyanakkor kicsit erős kézfogását, mintha attól félne, hogy bármelyik fűszálban eleshetek. Talán nem tévedett akkorát, mert néha-néha tényleg megbotlottam. Éreztem továbbra is az illatát, hiszen gyengéd szellő fújt és mindig felém hozta azt. Fura volt, hogy amennyire eleinte nehéz volt elviselnem azt hogy vámpír is, annyira kezdett nem zavarni. Biztos voltam abban, hogy ezt csakis azért van, mert ismertem őt és mert fontos volt számomra. Természetesen továbbra se volt a kedvenc illatom az új illata amit a fajának köszönhet, de már sokkal könnyebben el tudtam viselni. Tisztán emlékeztem, hogy mennyiszer jártunk ide, s arra is, hogy mennyire nehezen nyílt meg nekem, de soha nem bántam meg azt, hogy kitartottam akkor mellette, mert talán egy kincset kaptam az életembe. Olyan személyt, aki képes olyannak elviselni, amilyen vagyok és nem akar megváltoztatni. Egyik pillanatról a másikra olyanná váltam, mint amilyen régen voltam. Kicsit kavargott a gyomrom a sok piától, de most ez se érdekelt. Picit nehézkesen, de feltortáztam magamat arra a farönkre és elkezdtem rajta egyensúlyozni. Láttam Theo aggódó pillantását, majd a mosolyát is. - Az ott egy mosoly volt? - kérdeztem tőle játékosan és az én mosoly egyre szélesebb lett. Rég éreztem már ennyire boldognak magamat. Kitártam a karjaimat, mintha madár lennék és élveztem azt, ahogyan szellő körül ölelt, mintha a szellő képes lenne a gondjaimmal tovább szállni és csak a boldogságot, vidámságot itt hagyni. - Reménykedtem benne, hogy mély benyomást tettem rád anno és nem tudtál elfelejteni, illetve az itt eltöltött perceket se. - mondtam neki egy kisebb kuncogás kíséretében, mert tényleg azt reméltem, hogy ő soha nem fog elfelejtkezni rólam és úgy néz ki, hogy ez így is van. Látom, hogy milyen gyorsan termett ott, amikor úgy nézett ki, hogy esetleg leeshetek és ez melegséggel tölti el a szívemet, hogy nem engedné, hogy leesek és összetörjem magamat. Türelmesen vártam, hogy megfogja a kezemet, majd pedig mosolyogva pillantottam fel rá, amikor ő is felállt rá.- Ohh, milyen lovagias valaki. Elkapni elkapna,de ha leesünk, akkor már nem vállal felelősséget.. - mondtam neki játékosan és megjátszottam egy rosszalló pillantást is hozzá. - Talán nem csak gyorsabb lettél, hanem jobb lett az egyensúlyod is. - mondtam neki mosolyogva, majd pedig hátrálni kezdtem pár lépést és szép lassan elengedtem a kezét. Mosolyogva néztem rá és azt ahogyan próbálja magát megtartani. Végül pedig neki dőltem egy közeli fának és nem moccantam meg. - Biztosan menni fog, csak hinned kell önmagadban. - beszéltem hozzá kedvesen és közben végig őt figyeltem. Továbbra se mozdultam meg. Ott álltam a rönk végénél található fánál és mosolyogva néztem őt. Nem voltam benne biztos, hogy tudja, hogy hol is vagyunk és talán én se tudnám ilyen állapotban, ha nem jártam volna itt annyiszor az elmúlt hónapokban. Egyszer régen sikerült rávennem őt, hogy véssük bele a nevünket egy fába, s még egy kisebb farkas szerű dolgot is rajzoltunk mellé. Pontosan ez a fa állt mögöttem. Türelmesen vártam, hogy ideérjen, illetve mivel egyre inkább kezdett lázadni a gyomrom és a fejem is az esti tivornya után, így nem voltam abban biztos, hogy támaszték nélkül újra képes lennék talpon maradni, így emiatt se mozdultam el a biztos támasztól, a fától. Talán még se volt annyira jó ötlet az, hogy rávettem arra, hogy inkább menjünk az erdőn keresztül, de aztán eszembe jutott a mosolya és pontosan tudtam, hogy ennél jobb ötlet ez nem is lehetett volna.


† Pretending † Remélem tetszik. 40 † 1270 szó
©Vissza az elejére Go down

avatar

Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Keresem :
Bojana Dawson Němec (megtalálva)
Kedvenc dal :
Free to change your Mind from Regency Buck
Tartózkodási hely :
Mystic Falls/Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
Tanuló
Humor :
SzarkasztikusTheodore Ray ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 21, 2014 10:43 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Nem nevezném magamat egy túlzottan nyitott személyiségnek, de ennek ellenére rendszerint mindig jól kijöttem azokkal az emberekkel, akik épp nem megalázni vagy piszkálni akartak és remekül el lehetett velem beszélgetni erről-arról vagy amarról. Úgy éreztem, hogy ez a normális, ha igyekszem mindenkivel jóba lenni, akivel lehet hisz otthon volt épp elég problémám apámmal, de részben pontosan miatta nem is akartam és nem is tudtam nagyon szoros barátságokat kötni. Amíg vérfarkas nem lettem nem is volt gyakorlatilag senki olyan, akiben bíztam volna annyira, hogy el mertem volna neki mondani azokat a tényeket, történéseket, amik bántottak még most is mélyen legbelül, és mindig csak attól rettegtem, hogy mikor ismétlődnek meg újra. Aztán betoppant az életembe Bori és Kendra. Ők mindketten élvezték azt, amivé lettek és Kendra még várta is kiskora óta pedig tudta, hogy mi az ára az "ajándék" kiváltásának. Én, amikor végül vérfarkassá váltam úgy éreztem, hogy az amúgy is elcseszett életem, csak még rosszabb lett és még egy újabb csapás szakadt a nyakamba apám utolsó rúgásaként. Szerintem mind a mai napig azon röhöghet a túlvilágon, hogy mit szenvedek a kéretlen ajándékomon, ami számomra sokkal inkább átok volt és az is marad most már főleg ióta hibriddé váltam.
- Részemről a szerencse. - válaszoltam egy finom mosollyal Kendra-nak. Ahhoz képest, hogy eleinte mennyire unszimpatikus volt, amikor megismertem sose hittem volna, hogy végül olyan személlyé válik aki nélkül nem érezném teljesnek az életemet és akivel élvezek minden percet amit eltölthetek. Kendra a maga módján megértette a problémáimat és a maga módján megpróbált nekem segíteni bár sokszor jobbnak láttam nem megfogadni a tanácsait, amiket a farkas énemmel kapcsolatban adott mégis jó érzés volt tudni, hogy van valaki, aki meghallgat, valaki, akire számíthatok.
Nem csak a vámpírokat nem kedveltem. Ugyanúgy nem jöttem ki a vérfarkasokkal, sőt semmilyen más természetfeletti lénnyel. Mindegyik annyira idegennek, annyira ellenségesnek tűnt a számomra és egyszerűen képtelen voltam elfogadni a tényt, hogy én is közéjük tartozom és képtelen vagyok ez ellen bármit is tenni. Mindegyikben csak ugyanazt a szörnyet láttam, amit saját magamban is és pontosan ezért eleinte Kendra-t is nehezen tudtam elfogadni, mert csak ugyanazt a fékezhetetlen vadságot láttam benne, mint Bojana-ban. Aztán lassacskán kezdtem rájönni, hogy ennél sokkal több is van benne és, hogy sokszor tud szerethető is lenni így lassacskán kezdtem megkedvelni és ragaszkodni hozzá. Az egész lénye egyre inkább fontossá vált a számomra és megnyugtató volt mellette lenni, jó érzés volt vele eltölteni az időt. Amikor vele voltam nem unatkoztam sose és sokszor egy időre még a bajaimat is elfelejtettem. Az erdőben mindig egy olyan Kendra volt a társaságom, akiért úgy éreztem, hogy még a szeretett könyveimet is érdemes letenni és van értelme kimozdulnom otthonról ahova nélküle talán teljesen begubóztam volna hisz akkoriban egyáltalán nem akartam emberek közé menni.
- Igen. - szólaltam meg kurtán. - Te is tudod, hogy milyen érzés, amikor csak egyetlen olyan van a közeledben, mint te magad. Akkor én is ezt éreztem. Bori volt az egyetlen hibrid talán 100 mérföldes körzetben rajtam kívül, akit ismertem. - folytattam. - Soha, de soha nem akartalak kitörölni az életemből hidd el, de ebben a pár hónapban egyszerűen minden a feje tetejére állt. Pont, mint amikor megismerkedtünk. - vallom be neki őszintén, mert a helyzet kísértetiesen hasonló volt azokhoz az időkhöz. Kendra-nak tökéletesen igaza volt és azt is megértettem volna, ha felpofoz és faképnél hagy, mert megérdemeltem volna, de nem tette. - Nem fogok többet eltűnni. És nélküled úgyse mennék sehova. - feleltem neki egy halovány mosollyal hátha sikerül kicsit felvidítanom. Most, hogy újra találkoztunk, most várt igazán világossá számomra, hogy mennyire hiányzott Kendra az életemből és, hogy nem lennék képes elviselni azt, hogy ha újra elveszíteném őt. - Az túlzás, hogy vigyázott rám. - feleltem neki egy keserű mosollyal. nem vigyázott rám, de legalább mellettem volt. Én viszont nem voltam ott Kendra mellett pedig szemlátomást szüksége lett volna rám és ez most mindennél jobban bánt.
- Ez túlzás. - felelek bánatos hangon. - Ő csak elhúzta a mézes madzagot én pedig elég ostoba voltam ahhoz, hogy ráharapjak. - ismerem be. - Annyira megakartam szabadulni a vérfarkasátoktól, hogy szinte gondolkodás nélkül bevállaltam valami olyat, amitől csak valami még rosszabb lettem. - fejezem be végül és ismét csak saját magamat tudom átkozni, mert most visszatekintve talán végig se gondoltam igazán azt, amit tettem és csak annyit tudok felhozni a mentségemre, hogy voltak dolgok, amik már csak azután derültek ki miután átváltoztam. - Nem biztos, hogy megtudtad volna. Annyira, de annyira azt akartam, hogy megszabaduljak ettől az egésztől. Nem vagyok túl jól, de csak magamnak köszönhetem. - mondom egy ironikus mosollyal. - Köszönöm. Neked elhiszem. - teszem hozzá egy fél-mosollyal. Egy ideig csendben üldögéltem Kendra mellett és egy szót se szóltam csak arra vártam, hogy Ő mondjon valamit. Csak arra tudtam gondolni, hogy amit most megígértem neki azt soha, de soha nem fogom megszegni és többé nem hagyom magára. - Most se te hagytál egyedül, hanem én téged. - felelek neki keserű hangon, amibe némi szégyen is merül. Csak csodálni tudom, hogy még így is képes kitartani mellettem és hálás lehetek, hogy olyasvalakit nevezhetek a barátomnak, mint Kendra. Nélküle lehet, hogy tényleg összeroppannék végleg.
Amikor újra megölel, egy pillanatra meghökkenek, de aztán végül én is magamhoz szorítom őt akárcsak az előbb. nem hiszem, hogy valaha bárkitől is kaptam volna annyi ölelést vagy egyáltalán éreztem annyira ragaszkodást, szeretet az irányomba, mint Kendra részéről és ezt soha sem leszek képes neki teljesen meghálálni se szóval, se tettekkel. Egyszerűen sohase lehetek elég hálás azért, hogy Ő van nekem. nem nagyon akartam elengedni, de végül megettem, hogy bemehessen a cuccaiért. Mire visszaért kezdtem úgy érezni, hogy az alkohol hatása lassanként teljesen elmúlik és magamban hálát adtam az égnek, hogy magam helyett inkább a két csajnak vettem a piát odabent amit a pénztárcám alaposan megbánt. De szerencsére, ahogy visszatért Kendra is egyre tisztábbnak tűnt bár a józanság állapotától még elég messze volt és biztos voltam benne, hogy pokoli nehéz reggelje lesz, amit egy jóízű reggeléi rosszullét fog megfűszerezni. Így utólag örülök, hogy nem taxiztunk. Így legalább több időnk van szokni a kialakult helyzetet és kicsit rendbe tenni azt, amit az utolsó hónapok elrontottak kettőnk között.
Gyengéden fogtam Kendra kezét, de ahhoz elég erősen, hogy ha esetleg megbotlik, nehogy elessen. Nem siettettem a lényt hisz nem rohantunk sehova, ráadásul a friss levegő úgy érzem jót fog tenni mindkettőnknek. Amikor egyszer-egyszer éreztem, hogy kicsit erősebben szorítja meg a kezemet riadtan kaptam oda a fejemet hátha valami baj van, de szerencsére semmi sem történt. Szótlanul mendegéltünk egymás mellett, de jó volt ez így. Néha nincs szükség szavakra, hogy jól érezd magadat a másik társaságában vagy, hogy megértsd azt, amit szeretne. Jóérzéssel töltött el, ahogy kellemes emlékeket juttatott eszembe az, hogy most ketten sétáltunk az erdőbe régen. Finoman elmosolyodtam, amikor elengedett és dudorászni kezdett. Amikor elkezdett egyensúlyozni azon a farönkön egy pillanatra elsápadtam, mert féltem, hogy leesik, de aztán végül mégiscsak sikerült kicsit megmosolyogtatnia, mert a régi bolondos, kedves Kendra-t juttatta vele eszembe, aki mindig is volt, amikor csak ketten voltunk az erdőben. - El lehet azokat felejteni? - felelek kérdéssel a kérdésre. Végre kicsit sikerült mindenről megfeledkeznem és nem a sok rosszra gondolni, ami az utóbbi időben történt valószínűleg mindkettőnkkel. Amikor látom, hogy Kendra kicsit megbillen ijedten ugrok oda, nehogy leessen, de szerencsére gyorsan visszanyeri az egyensúlyát. Amikor mosolyogva kinyújtja felém a kezét egy pillanatig habozok, de végül egy félős mosollyal megfogom a kezét és fellépek mellé a fatörzsre. - Vigyázz. Én nem vállalom a felelősséget, ha miattam leesünk. Tudod, hogy béna vagyok. - figyelmeztetem egy fél-mosollyal a lányt.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Szept. 20, 2014 11:25 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

kendra & theo
You're the only one who cares about me

[You must be registered and logged in to see this image.]

Soha nem voltam az a személy, aki könnyen tudott barátságokat kötni. Nem bíztam meg szinte senkiben se. Egy-két személyt engedtem csak közel magamhoz. A középiskolában is talán egy igaz barátom volt, a többiek csak azért voltak velem, mert a középpontban akartak lenni vagy pedig, mert féltek tőlem. Soha nem voltam egy ártatlan, rózsaszín ködben élő személy. A céljaimért bármire képes voltam, illetve olyan személy voltam, aki kihasználta a farkas létének minden előnyét. Én már gyerekkorom óta az szerettem volna lenni, így amikor megtörtént ez a dolog, akkor egyáltalán nem voltam szomorú. Sőt boldog voltam és úgy éreztem, hogy az élet egyik legnagyobb ajándékát kaptam meg. Pontosan tudtam azt, hogy minden embernek általában van hátsószándéka, de Theo másabb volt. Benne megbíztam és olyan dolgokat is elmondtam neki, amit talán soha senkinek. Valószínűleg még a szüleim, illetve Mia se ismert annyira, mint ő. Nem tudtam volna megmondani azt, hogy miért pont benne bíztam meg, de egyáltalán nem bántam meg. Úgy éreztem, hogy a titkaim mindig biztonságban lesznek nála és egyedül ő volt az a személy, aki képes volt olyannak elfogadni, amilyen vagyok. Nem akart megváltoztatni és amikor mondhatni maga voltam az ördög, akkor is képes volt elviselni. Ezért mindig is hálás leszek neki.
Kisebb mosoly jelent meg az arcomon.- Szintén és örülök, hogy anno megismertelek. - mondtam neki még mindig kedvesen és tisztán emlékeztem arra, hogy mennyi időt töltöttünk régen együtt és mennyire jól éreztük magunkat. Szerettem vele lógni, mert soha nem kellett megjátszanom magamat előtte.
Nem bírtam a vámpírokat és amiatt ami nem olyan régen történt még inkább nem szerettem őket, de minél több ideig volt itt mellettem, annál inkább kezdtem elfogadni a dolgot. Nem volt könnyű, de ment. A barátom volt, s mindennél fontosabb volt számomra. Nem szerettem volna elveszíteni őt újra, illetve féltem kicsit attól is, hogy egyszer csak gondol egyet és újra eltűnik. Eleinte nehezen ment az, hogy ne lökjem el magamtól, de úgy éreztem, hogy egyre jobban menni fog és idővel képes leszek teljesen megbarátkozni ezzel az egész új helyzettel. Az ember sok mindent el tud fogadni, ha valaki fontos számára. Nem mondom azt, hogy nem fognak zavarni a vámpírok, vagy nem akarom őket bántani, de ha mindenben lehet kivétel, akkor ebben is lehet. Ő az én kivételem ebben a dologban.
-Emlékszem, hogy miket meséltél róla, de most mégis vele voltál és egy időre a feledés homályába vesztem. - mondtam neki őszintén. Általában kimondtam azt amit gondoltam, s most hogy még ittas is voltam, ha akartam volna se tudtam volna lakatot tenni a számra. Figyeltem őt, majd lassan bólintottam. - Csak ne tűnj el többé vagy, ha esetleg újra el akarsz menni, akkor köszönj el. - mondtam neki szomorúan, mert nehezemre esett ezeket a szavakat kimondani, mert ha csak arra gondoltam, hogy esetleg újra elveszíthetem a gyomrom is görcsbe rándult és úgy éreztem, hogy kisebb része a szívemnek újra darabokra törik. - De örülök annak, hogy legalább volt valaki aki vigyázott rád. - mondtam neki őszintén, mert ennek tényleg örültem. Nem tudtam elképzelni, hogy mennyire lehetett segítőkész Bori, de most nem is ez volt a fontos, hanem az, hogy nem volt egyedül.
Ő miatta lett belőled ez? - kérdeztem döbbentem és talán kicsit hangosan is. Mennyire igaz az, ha az ember sokat iszik, akkor elveszti a kontrollt. Nem akartam túl hangos lenni, de ez most nem nagyon ment. Megráztam a fejemet és újra rápillantottam. - Sajnálom, hogy nem voltam ott, hogy megakadályozzam ezt az egész dolgot. El se tudom képzelni azt, hogy hogyan érezheted magad utána. De most már itt vagyok és minden rendben lesz.- mondtam neki szomorúan és próbáltam nem mondani már semmit se, de ilyen állapotban kicsit nehezen ment. Aprót beleharaptam az ajkamba mintha ezzel megtudnám akadályozni azt, hogy bármit is mondjak. - Tudom.- végül suttogva mondtam neki, mert mindig is tudtam, hogy ilyennel soha nem viccelne és komolyan gondolja azt amit mond. - Én se foglak többé magadra hagyni. - mondtam neki komolyan és őszintén. Nem érdekel az se, hogy félig meddig vámpír lett, mert ő még mindig Theo. Az a személy, akinek sok mindent köszönhetek és nem fogok emiatt hátat fordítani neki, illetve fontos volt mindig is nekem.
Figyeltem őt, majd pedig ahelyett, hogy mondtam volna bármit is inkább újra megöleltem őt, mintha ezzel képes lennék köszönetet mondani neki mindenért. Sok mindent köszönhetek neki és szavakkal talán soha nem lennék képes elmondani neki és kifejezni azt amit érzek. Ezek után pedig felálltam, majd eltűntem pár perc erejére. Összeszedtem a cuccaimat és visszaindultam Theo-hoz. Nem tudom, hogy mennyi idő telhetett el azóta, hogy találkoztunk, de egyre tisztább lett a fejem. Biztos vagyok abban, hogy nem egy hamar leszek józan, de már ez is jó dolog, hogy képes vagyok mondhatni felfogni a dolgokat. Örültem annak, hogy nem kényszerített taxiba, mert nem szerettem volna még hazamenni. Sok rossz emlék kötött ahhoz a helyhez, de annál több jó emlék az erdőhöz.
Egy darabig még haboztam, majd pedig óvatosan megfogtam a kezét, mert féltem attól, hogy esetleg orra bukok. Lassan sétáltam mellette és éreztem a szellő gyengéd simogatását, illetve a szél játékát a falevelekkel. Néha picit erősebben szorítottam meg a kezét, mert majdnem sikerült elesnem. Sokszor azt mondják, hogy a csend kínos, de ebben a pillanatban nem éreztem annak. Csak ő és én voltunk, s ez nagy boldogsággal töltött el. Hirtelen elengedtem őt, majd elkezdtem kicsit dudorászni és hirtelen az egyik kidőlt fán egyensúlyoztam már magamat.  Mosolyogva pillantottam rá, s egy kósza tincset a fülem mögé tűrtem. Ő pontosan tudta azt, hogy ilyenkor teljesen másabb leszek. Az erdő mindig képes volt a kedves, kislányos énemet előhozni. - Emlékszel a régi időkre? - kérdeztem tőle kíváncsian és folytattam tovább a sétát a farönkön. Olyan voltam ebben a pillanatban, mintha semmi gondunk nem lenne, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, de ebben a pillanatban már nem akartam a sok rosszra és bajra gondolni, csakis arra, hogy újra visszakaptam egy olyan személyt az életemben, aki mindig is fontos volt számomra bárhol is volt. Majd hirtelen kicsit megbillentem, de most az se érdekelt volna, ha esetleg kicsit megütöm magamat. Lehet az is segített volna kicsit észhez térítenie engem, de sikerült visszanyernem az egyensúlyomat és kislányos mosollyal figyeltem őt és kinyújtottam a kezemet felé.

† Pretending † Bocsánat, ez nem lett valami jó.  27 † - szó
©Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
to love is to destroy, and to be loved is to be destroyed.


Kedvenc dal :
ԅ F I G H T songG A S oline
Tartózkodási hely :
ԅ mystic falls ♡
Humor :
ԅ lame ♡Scarlett Joy Kournikova ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Szept. 11, 2014 10:35 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

scarlett & ryan
i know how you feel
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tudom, hogy mégis hova tűnhetett belőlem az a düh, ami az előbb mondhatni felépített. Nélküle rettenetesen gyengének éreztem magam, mintha képtelen lennék a lábaimon megállni. Egyszerűen nem tudtam megmagyarázni, hogy pontosan mit is érzek. De a gyűlöletem határozottan lassan elpárolgott. Kíváncsiság volt az, ami átvette a helyét. Már én magam sem tudom követni az érzéseimet. Egyik pillanatban még meg tudnám fojtani a következőben pedig már tényleg érdekel, hogy mi, merre hány méter. Nevetséges vagyok. Kezdem megérteni a férfiakat, akik azt mondják képtelenség egy nőn kiigazodni még én sem tudok kiigazodni magamon. Az előbb még teljes mértékben felemésztett a düh, amit iránta éreztem. Most kíváncsi voltam. Na, meg persze idegesített az, hogy itt van és fecseg, mint egy mindent tudó hülye barom. Igen. Még mindig van bennem egy kis gyűlölet. Ha nem is akkora, hogy beleremegjen a testem, de épp elég ahhoz, hogy gyűlöljem. Csak egy picit. Spórolok az energiámmal. Végül is minek pazaroljam olyan felesleges dolgokra, mint a gyűlölet? Amikor ennyire kevés van. Igaza van azzal kapcsolatban, hogy csak kínzom magam és, ha vérhez jutok most.. Vagy később.. El fogom veszíteni a fejemet, mert őrülten vágyom arra, hogy a valaki mézédes vére az ajkaimat érintse.
Ez most sem sokat változott. Egyszerűen mi csak nem veszünk részt a világnak ebben a részében. Ugyanúgy vannak szegények és gazdagok. Csak most már nem olyan nyilvánvaló, hiszen elvakítják az embereket.   – A társadalom csak látszólag változott. Ugyanúgy vannak emberek, akik a többit úgy rángatják, mintha vakok lennének. Nem kell itt királyi hatalom ahhoz, hogy az emberiség felsőbb részéhez tituláltak azt tegyenek, amit akarnak. Megszerzik maguknak azokat, akiknek még talán hasznát vehetik a későbbiekben a többit pedig eltiporják és megszorongatják őket. Az utolsó leheletéhez közel járó embereket sem sajnálják meg. Néha már undorodom az emberiségtől. Legalábbis egy bizonyos részétől. Őket egytől-egytől kiírhatnám, hiszen megvan a hatalmam hozzá. De mégis ki vagyok én, hogy rendelkezzek arról, hogy ki élhet és kinek kell meghalnia. Egy senki vagyok. Régen lehettem volna valaki, de az én kis álomváram romokban hever. Felesleges azon gondolkozni, hogy mi lett volna ha. Mégis néha annyira jól esik, hogy elkövetkeztessek egy kicsit a valóságtól. Elképzelhetetlen más számára, hogy számomra mit jelent egy-egy álom. Lehet, hogy vámpír vagyok már és nem álmodhatok arról, hogy lesz egy normális családom, de az álmaimat nem vehetik el tőlem. Az álmom világa csak az enyém. Tudom, hogy nem mélyülhetek el benne túlságosan, de ott legalább nem kell éreznem a problémáimat.
Hogy miért érdekel a véleménye? Ha karót tartana a mellkasom elé sem tudnám megmagyarázni. Vagy egyszerűen csak nem akarom megmagyarozni. Inkább a magyarázatot az elmém egy sötét sarkába rejtem. Nincs szükségem rá. Nem is akarok töprengeni rajta, hogy miért érdekel. Hova tűnt az rettenetes düh, ami egész eddig bennem lakozott? Ez adta nekem a magabiztosságot. Olyan üresnek érzem magam ez az érzés nélkül, hiszen teljes mértékben megtöltött. Most pedig, mintha szépen lassan elveszíteném a testemet, ami a földhöz ragaszt. Mondhatni az egyetlen dolog, ami a talpon tartott a gyűlöletem. Ettől pedig nem szívesen váltam meg. Nem az én akaratomtól függött. Azonban a megmaradt kis gyűlöletbe úgy kapaszkodtam, mintha az életem múlott volna rajta. – Szóval van pozitív és negatív tulajdonságom is. Rendkívül meglepő. Azonban be kell vallanom, ha már annyira őszintének neveztél, hogy örülök a véleményednek. Nem gondoltam, hogy ezek után még van valami pozitív véleményed rólam.   – Én nem tudok pozitív véleményt mondani róla. Vagy egyszerűen csak nem akarok. Azt viszont meg kell hagyni, hogy iszonyatosan jóképű. Én sem mondom, hogy egy bányarém vagyok, szóval valószínűleg ez az egész a családban dőlt el. Anyukám is nagyon szép volt. Mindig arra vágytam, hogy pontosan olyan legyek, mint ő. Ma már nem tudom. Vagyis igen. Ő a szerelemért árulást követett el, de most ítéljem el azért, mert szerelembe esett? Soha nem tenném. Bár nem tudom még milyen érzés, ha valaki úgy igazán szeret valakit. Nekem ez még soha nem adatott meg, de annyira szívesen átélném. Úgy szeretnék valakit. Gyermekded álmok, de akkor is így van. Nem tehetek róla. – Az őszinteséged egyáltalán nem fáj. Engem azzal jobban megbántanál, ha az arcomba hazudnál.   – Nem szeretem, ha valaki a hátam mögött tárja ki az igazi véleményét velem kapcsolatban. Sokkal jobban ki vagyok békülve ezzel az állapottal, mikor határozottan a két szép szemembe belemondják, hogy mi a baja az illetőnek velem. – Értem.   – Suttogtam. Nem is tudom, hogyan gondoltam, hogy megtenné ezt értem. Majd talán Mia.. Bár őt sem kérhetem meg ilyesmire. Vagy mégis? Alig ismerjük egymást, de nagyon kedvesnek tűnt. Azonban én rettenetesen nyomorultnak érezném magam, ha egyszerűen csak felhívnám, hogy hé nem tennél nekem egy szívességet? Nem akarom, hogy úgy érezze csak a képességei miatt kell nekem.. Ő a barátom. Legalábbis idővel az lesz. Remélem. Szükségem van barátokra, hiszen az utóbbi időkben eléggé megfogyatkozott a létszám. – Nem mindig lehet mindent leküzdeni. Arra nem gondoltál, hogy anyámnak ott voltam én, akinek nem akart keserű sorsot, mint neked? Úgy viselkedett, mint minden anya. A férfi mellett maradt, akit nem szeretett.. De ezt csak tőle tudhatnám igazán, szóval nem szeretnék a nevében beszélni.   – Megrántottam a vállamat és nem kívántam tovább a szerelmükről beszélni. Nem tudhatom, hogy mégis mi igaz, abból amit mondok. Nem tudok semmit. Ez pedig megőrjít. Ő annyi mindent tud legalábbis látszólag. Én pedig semmi nem tudok. Örülhetek, ha a nevemet megbírom jegyezni. Ez pedig már körülbelül 200 éve ugyanaz. Ebből adódóan ez sem tekinthető túlságosan megterhelő feladatnak. Nevetségesnek érzem magam.  - Legalább megtudtam, hogy milyen az apai szeretet. Ez a tapasztalat is sokat számít.   – Nem akarom megtudni, hogy mégis milyen érzés lett volna az, hogy egyáltalán nincs apám. Legalább tizenhat évig élhettem egy tökéletesnek tűnő családban, ami most már közelről sem az. A tagja voltam és nem vettem észre a jeleket. Talán azért nem, mert mikor mindannyian együtt voltunk tartaniuk kellett a látszatot, mert többen tartozódtunk a teremben, mint hárman. Egy pletyka a királyságot is romba dönthette volna. Ami tulajdonképpen meg is történt. Elindította a pletykát, miszerint nem vagyok a király lánya és tessék. Hittek neki. Ezek szerint gyanakodott vagy nem tudom, de porrá zúzott mindent az életemben, amit valósnak hittem. Most pedig itt áll előttem és a testvéremnek mondja magát. Nem tudom, miért hiszek neki. De mégis mi oka lenne hazudni? Mondjuk az, hogy nem akarja bevallani, hogy az egészet csak féltékenységből tette. Ez egy elég jó indok lenne rá.
Felbukkant egy alak látszólag a semmiből és félbeszakította a civakodásunkat. Nem szólaltam meg túlságosan sokszor. A szavaira néha megeresztettem egy grimaszt. Összezavarodtam. Ryan ezt mondja ő pedig amazt. Mind a ketten idegenek a számomra mégis honnan kellene eldöntenem, hogy ki mond igazat és ki nem? Ryan a semmiért tette volna tönkre az életem? A düh megint tombolni kezdett bennem egészen addig, míg meg nem láttam fájdalomtól megkínzott gyönyörű arcát. Ez az egész fájdalmasan érintette. Hogy minden amiben hitt az hazugság volt. Tulajdonképpen én is ezt éltem át tizenhat évesen és örültem volna, ha valaki ott van mellettem, aki nem elmebeteg és nem abban leli az örömét, hogy nőket kínozhat halálra. Ezért megöleltem. Fel sem fogtam igazából, hogy mit csinálok a testem automatikus reakciója volt. Hogy lehet ilyen tapintatlan seggfej.. Komolyan nem értem a férfiakat, de most mégis tudtam, hogy Ryan-nek szüksége van rám.. Én pedig nem tudok hátat fordítani egy olyan személynek, aki pontosan azt éli át, amit én egykor. A világa darabokra hullik. Tönkretette az életem? Meglehet, de ugyanakkor megajándékozott az örökléttel. Ki kellene egyenlítenie a számlát, de azt még magam sem tudom, hogy megbocsájtottam-e véglegesen. Csak félretoltam a dühömet és a gyűlöletemet erre az éjszakára és meglátjuk mit tartogat számunkra a sors.  
Olyan jó érzés volt, ahogy karjai körém fonódtak. Nem akartam elszakadni tőle. Megmagyarázhatatlan, hogy milyen érzések kavarogtak bennem. Mélyen beszippantottam az illatát, ami egy kicsit meg is bódította a tudatom, de tudtam soha nem felejtem el.. Annyi furcsa érzés. Pontosabban nem helyénvaló érzés. – Miért is ne?   – Nem néztem fel rá. Egy centit sem húzódtam el tőle. Nem akartam megszakítani ezt a pillanatot, ami megmagyarázhatatlan érzéseket keltett bennem. Az pedig már teljesen lényegtelen, hogy vámpír létemre nem igazán bírom a piát.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Szept. 08, 2014 9:37 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Scar & Damian & Ryan
Uhmm... What?!


Türelmetlen szemforgatással legyintettem le kiselőadását a mindentudásomról. Ezzel kapcsolatban úgysem fogunk dűlőre jutni, feltehetőleg soha, tehát nem is próbálkozom meggyőzni. Eszemben sem volt az állítani, hogy mindent tudok. Azonban az tény, hogy elég sokat. Ki tudta meg, hogy az apja félrelépett? Ki tudta, hogy Scar nem a király gyermeke? Ki tudta, hogy testvérek vagyunk? Ezek csak apró példák, amik bizonyítják, hogy meggyőzőképességemmel és kifinomult szimatommal olyasmire is rájövök, amire mások nem. Ez nem azt jelenti, hogy mindentudó vagy, de miért tagadnám a nyilvánvalót és tennék úgy, mintha teljesen lüke lennék? Ha pedig nem teszek úgy, akkor nagyképű és öntelt leszek. Van egyáltalán olyan embertípus – a sajátján kívül -, akibe nem köt bele? Kétlem, így nem is szólok vissza, csupán a hozzám illő gúnyos vigyorom és idegesítő hallgatásom mögé bújtam. Az igazság az, hogy az elején még élveztem dühíteni és vitába keveredni vele, de azóta rájöttem, hogy kitartóbb, mint hittem és már kezdtem unni ezt a veszekedést.
- Igen, tudom. – fintorodtam el. - Én személy szerint soha semmit nem tartottam annyira képmutató dolognak, mint a gazdagságban és kényelemben csücsülő díszripacsok szánakozását. – mondtam őszintén. – És ezt nem kell magadra venned, drágaságom. Magát a rendszert utálom. – magyarázom higgadtan. Ezúttal tényleg nem őt akarom idegesíteni. Ez a hierarchikus rendszer böki a csőröm, amit már kétszáz éve is elavultnak és bugyutának találtam. Nem mondom, hogy most nincsen meg a társadalmi ranglista és nem hasonlóak a szerepek, mint akkor, de a királyi családba tartozók megengedték maguknak azt az álszentséget, hogy érdeklődtek a nyomorban élők iránt. Miközben egyáltalán nem érdekelte őket, hogy élnek-e vagy halnak. Csak a szeretetüket és a tiszteletüket akarták megszerezni, mert nép nélkül a király sem király. A nép pénze nélkül, nem úszkálna a kényelemben egy hercegnő sem. - Ostoba indok. - nevettem fel cinikusan, de azért nem ragoztam tovább. Ha ennyire nem akarja elmondani, hogy igazából miért érdekli a róla kialakult véleménym, akkor én nem fogom kihúzni belőle. Mindebből arra tudok következtetni, hogy ő maga sem tudja a választ. Sőt, a határozottság álarcán át zavartságot vélek felfedezni, tehát valószínűlg úgy érezhet, mint én, amikor arról faggatózott, hogy miért akarom ilyen kétségbesetten életben tartani. Én sem tudtam pontosan, majd a kötlező felelet mgadása miatt kénytelen voltam a legalapvetőbb tényezőre fogni a dolgot. A vérünkre. Magam sem tudtam, hogy ez-e a teljes igazság, de mégis hogyan válaszolhatnék egy kérdésre, amire még én is feleletet várok önmagamtól. Így tekintettel voltam rá és némiképp megértettem a helyzetet. Nem kérdezősködtem, kukacoskodtam vagy vigyorogtam rá kajánul. Csak tettem egy apró megjegyzést és már gondolkodtam is a saját válaszomon. Erre határozottan tudok felelni. - Az elmúlt fél órában azt szűrtem le, hogy elég őszinte vagy, kitartó és harcolsz az igazadért. Ez nem rossz. - ismertem el. Nagyjából ezek azok a jó tulajdonságok, amileyeket hajlandó vagyok kimondani vele kapcsolatban gy ilyen veszekedés után. Szemben sincs megemlíteni, hogy szeretem, ha egy nő csak nagyjából tudja mit akar. Olyan határozottan és magabiztosan adta elő magát a vita közben, mint egy igazi üzletasszony, mégis éreztem, láttam rajta, hogy esetenként összezavarodik. A smaragdzölden csillogó szemeiről pedig még csak véletlenül sem szándékoztam szót ejteni. - De rettenetsen makacs és idegesítő ember vagy a hercegnős nyavalygásoddal és ostoba elméleteiddel a vámpírléttel kapcsolatban. Az olyan személyre mint te azt szoktam mondani, hogy képmutató, de már világos, hogy te csak simán semmibe veszed az alapvető vámpír szabályokat. - mondtam ki kőkemény véleményem. Vannak egyáltalán vámpír szabályok? Kőbe vésett, lapra nyomtatott biztosan nincs, de az íratlan törvények szerint, egy vámpír bizony szokott embert ölni. Nem létszükséglet, de számolni kell ezzel a lehetőséggel is. Ostobaság semmibe semmibe venni ezt, de semmi kedvem újból ezen vitatkozni.- Remélem, nem sértettelk meg, szívem. Azt hittem, hogy a királylányok az őszintségt díjazzák és bármilyen nyavalygást lenyelnek. - mondtam ártatlanságot tettetve.
Noha tetszett az a pillantás, amivel megkérdezte, hogy igazat beszélek-e a varázslattal kapcsolatban, de eszembe jutott, hogy talán még sem kellett volna beszélni erről. Jó, hogy nagyjából tudomást szerzett a képességeimről és remélhetőleg az eddiginél is nagyobb félelemmel jut eszébe még egyszer fakarót döfni a hasamba. Azonban eszem ágában sem volt visszahozni az édesanyját és az egész egyébként is egy elég komplikált bűbáj. Na de most komolyan elvárja tőlem, hogy visszahozzam annak a hűtln királynénak a szellemét a túlvilágról és örömet okozzak nki azzal, hogy beszélhet a lányával? Nagyon kedves, hogy ilyen jószívűnek és önzetlennek hisz, de talán jobb ha maradunk a realitások talaján.
- Természetesen képes vagyok rá. - forgattam égnek szemeim türelmetlenül. - De ez nem azt jelenti, hogy meg is teszem. Ráadásul bonyolult varázslat és nagy áldozatok is szükségesek. - mondtam, mintha valami elég nagy durranás lenne.
Hát végülis az, hisz a varázslat önmagában nem gyerekjáték, csupán a nagy áldozatot túloztam el kissé. A bibliával ellentétben itt nem emberekt vagy bárányokat kell feláldozni, csupán egy csepp vér szükséges a hozzátartozótól, abba pedig még senki nem halt bele. Ettől függetlenül tartom magam eredeti elhatározásomhoz. Eszm ágában sincs visszakántálni azt a nőt.
- Nem magyarázott ő nekem semmit se. Hiszen morgáson vagy kiabáláson kívül nem is volt hozzám egy szava sem. Mi az, nem tudod követni a történetet, édesem? - vigyorodtam el szélesen.
Már nem is bánt, nem is érdkel az ilyen mondatok értelme. Jópárszor ejettem ki a számon hasonlót apámmal kapcsolatban. Az ember egy idő után immunissá válik az ilyenekre.
- De nem ám, örülök, hogy így látod. - szökött ki a számon az őszinte felelet. Kétszáz év alatt nem voltam túl sokszor szerelmes, úgy igazán. Természetesen, azonkívül is volt nő az életemben, volt idő, amikor gyakorta fordultak meg más és más nők az ágyamban, de egyiket sem áltattam komoly dolgokkal. Mindegyik pontosan tudta, mit érzek és mit nem. - Teljesen egyértelmű hülyeségek álltak a szerelmük útjába. A király, anyám, talán én is meg te is, a pénz, a hatalom meg a palota hírneve. Sok akadályba ütközött, de talán igazi sem volt, ha egyet sem volt képes leküzdeni. - osztom meg véleményem a hűtln párral kapcsolatban, meglepően higgadt hangon.
Au. Ez szép volt. Talán jobban fájt, mint amikor az ág a hasamba szúródott.
- Inkább vagyok vele tisztában a kezdetektől, milyen érzéseket táplálnak felém, hogy fel tudjak készülni a várható reakciókra, ha szorult helyzetbe kerülök. - mondtam keményen. - Mit értél el vele, hogy addig szeretett? Nem akkor lett volna szükséged a fenenagy szeretetére, amikor kiderült az igazság? - vontam fel szemöldököm és elégedett fintorba rendeztem arcizmaimat. Szélesen, de felettébb gúnyosan rávigyorogtam, amivel csupán azt kívántam kimutatni, hogy tudom, igazam van, mint mindig.
Már magam sem tudtam, hogy az ekkor megjelenő férfi a színtiszta igazságot mondja-e vagy csak egy szerinte vicces megjegyzést szúr közbe a saját szórakoztatására. Már fogalmam sem volt, milyen érvvel hozakodjak fel magamban, ami megmagyarázza, hogy nem humorizálni jött, hanem véresen komolyan gondolja a dolgot. Az, hogy még mindig itt van és tovább próbál győzködni, amellett szól, hogy valóban ő az apám, mégsem tudtam elhinni. Annak semmi, de semmi értlme nem lett volna... Totális hülyeség, katasztrófa, apokalipszis, meg miegyebek. A világ egybenmaradása érdekében kell ennek az állításnak hazugságnak lennie.
- Igen, határozottan azt várom, hogy beleröhögj az arcomba. - morogtam gyilkos tekintettel fürkészve az arcát.
Nem nevet, nem nevet, nem nevet.... A francba. Sokkal egyszerűbb ltt volna az életem, ha nem jelent volna meg vagy ha alapból el sem tűnt volna. Mélyről jövő, hatalmas düh szaladt végig a testemen. Ereimben vér helyett valami tűzforró, vörös folyadék kezdett száguldozni, melybe méreg keveredett és arra ösztönzött, hogy most azonnal tépjem le a fejét a seggfejnek. Ehelyett csak afféle pótcselekvésképpen kapartam bele a mellettem álló fába. Még szerencse, hogy az nm az apám feje volt, ugyanis a fa kmény törzséb most négy, egymással párhuzamos, függőleges csík futott végig, majdnem egy ujjpercnyi mélységgel.
- Szóval miattam... Miattam kellett apámmal maradnia. - suttogtam magam elé döbbenten. Az én létezésem miatt nem maradt ez az ürge anyámmal. Ha én nem lettem volna, akkor anyu leélt volna egy boldog életet azzal az emberrek, akibe először beleszeretett. Döbbenetes, hogy mégsem hozakodott fel ezzel soha, vagy legalábbis soha nem érzékeltette, hogy okolna valamiért. Mindig úgy hittem, hogy én vagyok számára a legfontosabb, miközben én rontottam el az életét. - Az volt. - válaszoltam keményen. - Fogalmam sincs, hogyan tudott leállni olyan seggfejekkel, mint te meg az ap... a férje. - Tudatosan nem neveztem őt az apámnak. Hittem neki, tudomásul vettem, de őt attól még nem fogom a szívembe zárni.
- És te mikor fogsz bocsánatot kérni? Anyámtól már elkéstél, ugyanis bő kétszáz éve halott, de tőle... - mutattam a megnémult Scarlettre. - Vagy tőlem? Rám próbálod hárítani a felelősséget, miközben te követted el az elsődleges hibát, én csak mentem utánad és tettem azt, amit jónak láttam. - mondtam idegesen. - Hidd el, ha akkor tudom, te vagy az apám, kitaláltam volna, hogy te fizess meg valamivel. - Fogalmam sincs hogyan, de elég találékony vagyok ha bosszúállásról van szó.
- Bizony, nagy kár. Hogy is háláhatnám meg ezt neked?! - mondtam gúnyosan, majd ökölbe szorítottam a kezem. Rettentően idegesített, hogy minden egyes mondata azt az üzenetet hordozta magában, hogy ha van eszem, a lehető leghamarabb megfektetem Scarlettet. Nem nagyon szokott érdekelni a nők erénye és különösebben védelmezni sem szoktam őket, hacsak nem egy érzés vezérel, de ezúttal dühített az apám minden szava. - Úgy beszélsz, mintha mindenkinek az esete lennél. Nem akarok Scar nevében beszélni, de ezek után még bottal sem... Nem csak én vagyok itt az, aki tönkretette az életét. - tettem hozzá motyogva. Ő volt az. Meg persze én is, de valamivel könnyeb így a súly, hogy ketten kell cipelnünk. - Szóval ez volt a célod?! Összehozni minket?! - nevettem fel örömtelenül. Hangomba szkeptikus gúny költözött. - Azt akarod, hogy kinyírjuk egymást? - vontam fel szemöldököm. Ez az ember teljesen úgy beszél, mintha mi annyira összeillenénk, miközben egészen idáig egy kedves szót nem tudtunk váltani egymással.
Most persze, mintha megváltozott volna valami. Nagyon meghökkentem, amikor Scarlett átölelt. Szinte azonnal, reflexszerűen karoltam át, de végtagjaim ösztönössége nem jelentette azt, hogy fel voltam készülve erre a fordulatra.
Már nem is válaszoltam apám búcsúzására, nem is akartam. Helyesen döntött, hogy elment, mert minden bizonnyal a következő dolog, amibe belevágtam volna az öklöm az a feje lett volna. Teljesn ki voltam bukva. Árvának, átvágottnak és ostobának éreztem magam, amelynek tetejébe jött még egy nagy adag bűntudat.
Egyik karommal Scar hátát öleltem, másikkal pedig a derekát és az arcom egy fáradt, keserves sóhajjal a vállába hajtottam. Nem akartam semmit sem tenni. Ott álltam volna még az erdőben ebben a furcsa helyzetben és öleltem volna addig, amíg erőszakkal el nm taszít magától, mert így volt jó. Kellett nnek az aprócska nőnek az ereje, az ölelése és a megbocsátása, különben úgy éreztem, darabjaimra hullok.
- Nincs kedved berúgni? - motyogtam a vállába végül egyetlen valamire való ötletem. Ideje segítségül hívni az egyetlen jó orvost, aki gyógyíthatja a betegségem. Az alkoholt.

zeneszám • jajj, de gyengusz pale 27©Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 07, 2014 12:26 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

scar & ryan & damian
you two are hilarious

Rendkívül szórakoztató volt ezt a kettőt így együtt látni. Ahogy civakodtak. Inkább hasonlítottak egy érdekes házaspárra, mint a testvérekre. Nem igaz, hogy nem veszik ezt észre. Mondjuk ez az egész nem az én hibám. Vagy talán mégis? Ha felvállalom a gyereket ez az egész nem történik meg. Az is lehet, hogy egyszer még hálásak lesznek nekem azért, amit tettem. Ha felvállalom az apaságot és szembenézek a kihívásokkal, akkor Ryan az én gyerekemként nevelkedett volna és a kis hercegnőből soha nem lett volna vámpír. Most pedig nem esnének ilyen nyilvánosan egymás nyakának. Azon csodálkozok, hogy senki más nem figyelt fel a párosukra. Ennyire mindennapos lenne? Vannak az ilyen kibeszélő show-k vagy mik. Teljesen el tudnám őket képzelni ott. Én pedig, mint utolsó vendég besétálnék és a legtávolabbi székben helyezkednék el nehogy nekem essenek. Mikor odaértem hozzájuk fenn tartottam egy kisebb távolságot a biztonság kedvéért. Így volt a legjobb. Mindenki számára. Még a végén egyszerre fordulnak mind a ketten ellenem. Aztán nem vagyok biztos, hogy győzedelmeskednék felettük. Hogy miért nem? Erre rendkívül egyszerűen tudok válaszolni. Nem vagyok annyival idősebb és egy félig boszorkány félig vámpír már magában jelentős.
Szóval szeretnéd azt hinni, hogy ez az egész csak egy poén? Felőlem. Be kell vallanom tényleg odavagyok a hatásos belépőkért és ez most az is volt, de szerinted miért állok én itt, mint valami barom még mindig? Mert várom, hogy koppanjon a poénom vagy mégis miért?   – Kezeimet zsebre tettem és az egyik fának dőltem. Figyeltem minden egyes rezdülésüket. A szeretet és a gyűlölet.. Könnyen összetéveszthető. Még e kettő számára is. Nem adok nekik túl sok időt és kéz a kézben fognak járni-kelni. Én pedig örömmel rásegítek erre a dologra. Ha már nem vállaltam fel az apaságot egy kis örömet szerezzek a fiamnak ennek a tüneménynek az alakjában.
Nem szoktam bokorban ücsörögni. Még a végén összepiszkítanám magam és elhiheted, hogy igen csak adok a külsőségekre. Anyád ezt szerette bennem. Legalábbis részben. Furcsa módon könnyen viselte, mikor azt mondtam, hogy nem akarok az életetek részese lenni, mert a gyerek nekem nem fekszik. Azt hittem kitekeri a nyakam párszor. De nem tette. Okos, intelligens nő volt.   – Még mindig határozottan emlékszem Claire mosolyára. Az a gyönyörű mosoly és a gödröcskék, amik akkor keletkeztek, mikor elmosolyodott. Soha nem tudtam betelni vele. Áradozhatnék róla a fiamnak, de azaz érzésem, hogy ő sem olyan ostoba, mint jelen pillanatban tűnik. Csak egy kis idő kell neki is hamarosan összeáll a kép. Nem könnyű feldolgozni ezeket az információkat főleg, ha egészen eddig teljes mértékben tévhitben éltél arról, hogy mégis kit tekintettél a világ legrosszabb apjának.
Azért el ne felejts majd bocsánatot kérni a kis barátnődtől, amiért megölted az apját. Mert neked ahhoz a férfihoz semmi közöd nem volt. Igaz, hogy szerencsétlen egy alak volt, de az ágyban nagyon lenyűgözte a királynőt ezek szerint. Talán a mögötted ácsorgó szépség is örökölt ezekből valamit.. Ki tudja. Nyugodtan kiderítheted. Most már nincsen ebben semmi rossz.   – Hmm, ezzel egy kicsit kötözködtem és össze is hoztam őket. Bár nem tudom milyen hatással van ez Ryan-re. A fiamra. Figyeltem őt természetesen, de ez nem azt jelenti, hogy ismerem is.
Szerinted mégis miért? Egy ilyen gyönyörű nőt kár lenne testvéredként kezelni, mikor az ég világon semmi közötök nincsen egymáshoz. Ami maximum összeköt titeket, hogy egy elég szar sors jutott ki mindkettőtöknek. Ha pedig még továbbra is a testvéredként szeretnéd kezelni.. Én szívesen elszórakoztatom a hölgyeményt. Bár nem kenyerem az erőszak, szóval csak ha beleegyezel szépségem.   – Rákacsintottam a némán ácsorgó leányzóra. – Bocs, de be vagyok lassulva. Abban a korban nem voltak még ilyen gyorsító tabletták. A vámpírlét sem volt elég gyors nekem.   – Nem tudok magyarázatot mondani arra, hogy miért nem tettem meg. Na, jó nagyon is jól tudom, hogy azért nem vallottam be neki, mielőtt még bármi ostobaságot tehetett volna, mert magasról tettem az egészre. Én is egyike vagyok azoknak a szülőknek, akik a mai modern világban örökbe adják a gyereküket aztán meg sírnak utánuk és persze úgy adják örökbe, hogy szerződésbe legyen foglalva, hogy ne látogathassák. Elég elcsépelt filmek vannak manapság és gyakran unatkozom. – Igen, de nézzük a pozitív oldalát. Sikerült titeket összehoznom.   – Előhúztam a zsebemből a kezeimet és szét tártam a karomat, amolyan gyertek ölelkezzünk össze módon, de nem vártam el tőlük, hogy ide is jöjjenek. Hamar leejtettem a karomat a testem mellé, mert megölelték ők egymást. Vagyis a lány ment oda hozzá. Nem várt fordulat, de pont valami ilyesmire játszottam. – Akkor én mennék is. Jó szórakozást egymás társaságához. Ha pedig meg akarsz találni..   – Nem fejeztem be a mondatot, mert valószínűleg ezek után látni sem akar. Maximum a holttestemet. Minden további nélkül egyszerűen csak felszívódtam.


• köszöntem! ©
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
to love is to destroy, and to be loved is to be destroyed.


Kedvenc dal :
ԅ F I G H T songG A S oline
Tartózkodási hely :
ԅ mystic falls ♡
Humor :
ԅ lame ♡Scarlett Joy Kournikova ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 07, 2014 12:03 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

scarlett & ryan & damian
Too much information
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Komolyan kezd elegem lenni abból, hogy te meg úgy viselkedsz, mint aki mindent tud. Csak hiszed, hogy mindent tudsz. Nem tudsz te az ég egy adta világon semmit sem. – Megforgattam a szemeimet. Annyira elegem volt belőle mégsem voltam képes arra, hogy ne foglalkozzak a véleményével. Mégis miért is érdekel engem az, hogy ő mit gondol rólam? Számít ez egyáltalán? Nem! Legalábbis nem kellene, hogy számítson. Mégis engem nagyon érdekel, hogy milyen véleményt alkot rólam. A dühöm mondhatni szépen lassan elpárolgott a testemből. Még mindig jelen volt, de már közel sem akkor jelentőséggel, mint pár perccel ezelőtt. A kíváncsiság átvette a helyét. Vagy nem tudom, hogy mégis minek nevezzem ezt az érzést, ami a hatalmába kerített engem. –  Egyszerűen csak érdekel. Tudod az uralkodók mindig meghallgatták a nép nyavalygását még akkor is, ha az egy cseppet sem számított nekik. Ettől érezték magukat fontosnak. Én azonban másképpen tettem volna, de ha már elvetted tőlem a lehetőséget, hát hajrá drágám. Mondd csak mit gondolsz te rólam. – Érdekelt is meg nem is. Tudni akartam, hogy pontosan milyen véleménnyel is van rólam. Ugyanakkor azért nem akartam tudni, mert valószínűleg elég negatív lesz erre pedig nem vagyok biztos, hogy felkészültem. Miért is érdekel az, hogy negatív véleménnyel van rólam? Miért érdekel engem egyáltalán, hogy mi a fenét gondol rólam? Az aurám most egyértelműen zavaros lehet. Vajon ő is ért az ilyesmikhez, mint Mia? Vagy ehhez csak az, aki igazi kíváncsisággal elmerül benne? Erre a kérdésre nem tudom a választ. Ahogyan arra sem, hogy mégis mire fel ez a nagy változás az érzéseimben. Rossz előérzetem van. De mi lehetne még ennél is rosszabb?
 Ez igaz? Képes lennél ilyesmire? – A remény felcsillant a szemeiben. Még egyszer láthatnám az anyámat? Megtudhatnám, hogy mi történt vele, hogy mégis keserves élete volt-e avagy sem. Egyszerű halála vagy kínozták, hogy mondja el, hogy hol vagyok.. Nem is értem, hogy Matthias miért állt ki akkor mellettem. Egyáltalán nem. Talán engem is az ő kis kísérleti asztalára akart tenni. Könnyedén maga köré csábíthatta a nőket, hiszen igazán jóképű. Na, meg persze az, hogy a király gyereke is vonzóvá tette. Bár nem igazán származott ebből haszna azonban ez most egyáltalán nem számít. – Szóval még csak meg sem magyarázta neked a dolgokat, hogy szereti az anyámat.. Vagy ilyesmi? – Most már tényleg odafigyeltem a szavaira. Lett volna értelme, hogy megismerem ezt az alakot? Származott volna belőle bármi jó nekem? Nem hiszem. Jobban éreztem volna magam? Vagy jobban érezném magam most ebben a pillanatban? Nem lehetett egy mintaapa erre, már sikerült rájönnöm, de nekem sokat számított a család. Legalábbis azt hittem, hogy sokat számított. Mert igazából édesanyám számít nekem túlságosan sokat. Most itt áll velem szemben Ryan. A testvérem. Mégsem tudok rá szeretettel tekinteni. Vagy nem tudom. A dühöm annyira elvakított eddig, hogy nem is tudom már mit is érzek. Zavaros ez az egész. A király az apám volt tizenhat éves koromig. Igaz elfoglalt volt, de anyám sem rajongott mindig körbe. Anélkül is éreztem, hogy szeretnek. Nekem ez pedig mindennél többet jelentett.
  Egyszerre két embert szeretni lehetetlen.. Legalábbis nem ugyanabban a mértékben.. Szerintem legalábbis. Én még soha.. Na, mindegy. A lényeg, hogyha szerelmesek voltak, akkor csak hülyeségek miatt nem lehetettek együtt. Tipikus elcseszett tündérmese, de a végén azok általában jól alakulnak. Ebből is látszik, hogy az életnek semmi köze nincs a tündérmesékhez. – Rántottam meg a vállamat egyszerűen. Még soha nem voltam igazán szerelmes. Vagy úgy egyáltalán bárhogyan szerelmes. Nem igazán adtam magamnak ilyesmire esélyt. Mindig csak vándoroltam és nem törődtem azzal, hogy mit hagyok hátra. Így volt a legkönnyebb. Többnyire nem is volt mit hátrahagyni. Szükségem volt egy közegre, ahol senki nem ismert ugyanakkor utána pedig hiányoztak az ismerős arcok, mert igen is voltak olyan emberek, akik rövid idő alatt a szívemhez nőttek.
  Legalább addig szeretet. Téged még azelőtt sem. – Csúnya húzás volt ez tőlem, de már nem érdekeltek az érzelmei. Teszek az egészre magasról. Az életemre is. Már annyira elegem van abból, hogy hallgatom az okoskodó fejét, hogy inkább perzselődök el a napon, mintsem tovább kelljen hallgatnom a hülye, bugyuta szövegelését arról, hogy ő mennyire tökéletes, hogy mindent jól tud. Megölte az apámat. Az apánkat. Nem is tudom, hogy van-e olyan vonásom, amit tőle örököltem. Vagy egyáltalán bármi! Nem tudok róla semmit sem csak, amit ő elmondott nekem. Furcsa módon ellenszenvessé sikerült varázsolnia anélkül, hogy ismerhettem volna. Talán velem kapcsolatban is így volt? Hogy voltak, akik féltékenységből valami rosszat mondtak neki rólam és ez is előrébb vezette magát a bosszújában? Nem tudom, de már nem is fogom megtudni ugyanis nem kérhetek túl sok ember számon a múltból, hogy mégis mit mondtál ennek az alaknak, amiért annyira ellenszenves lettem a számára. Vagy egyszerűen nem gondolt bele abba, hogy romba dönti az életemet? Egyáltalán nem érdekelte? Én voltam a járulékos veszteség. Mégis azt akarta, hogy a mai napig éljek. Egyszerűen nem értem a logikáját. Nem hiszem, hogy valaha meg fogom érteni, hogy mit miért tesz.
Az ujjaim remegve, de a gyűrűm felé vándoroltak és le akartam húzni az ujjamról. Esküszöm, hogy képes lettem volna megtenni, ha egy másik alak fel nem bukkan a képben. Nem értettem, hogy ki ő és mégis mennyi ideje állhatott ott vagy figyelhetett minket. Aztán az információk szépen lassan áramolni kezdtek az elmémbe olyan gyorsasággal, hogy abba már beleszédültem. Most akkor Ryan mégsem a testvérem? Ez az egész baromság azért volt, mert tévhitben élt? Nem is vagyunk testvérek! Lehet, hogy ez az alak hazudik. De nem tűnt úgy, mintha hazudna. Mégis miért vállalna be ilyesmit? Eleinte vicces volt, de most már egyáltalán nem tartottam annak. A kérésem után csak némán figyeltem a kettősüket. Mégis mit szólhatnék én hozzá az ő beszélgetésükhöz? Betolakodónak éreztem magam. Úgy éreztem, hogy itt az ideje annak, hogy elmenjek innen. Amíg még senkinek sem tűnik fel a hiányom, de a lábam a földbe gyökerezett és egyszerűen képtelen voltam megmozdulni.
Megrémültem. Láttam az indulatot Ryan egész testében. Most, ha ez igaz akkor nem egy pocsék apát fogott ki, hanem kettőt. Engem legalább egy darabig szeretett a király. De őt? Még ez a férfi sem szerette, ha tényleg ő az apja.. Most bukkan fel az életében? Egy kis ellenszenv most már bennem is kialakult. Nem ismerem, de ezzel a lépésével sikeresen elásta magát előttem. Örülök, hogy kiderült az igazság és most már remélem ez a teljes igazság és nem derül ki, hogy még nekem is van egy gyerekem csak nem tudok róla, mert tíz évig be voltam lőve valahol. Ennek elég kicsit az esélye, hiszen mindenre emlékszem, ami velem történik, de most már komolyan meg fogom rajzolni a családfánkat. Két férfi is van az életemben, akiről azt hittem, hogy a féltestvérem erre kiderül egyik sem az! Ezen nevetnem kellene, de egyszerűen nem tudok. Már régen fetrengenem kellene a röhögéstől. Ez a helyzet határozottan nevetséges nem tudom más szóval illetni.
Megugrottam, mikor Ryan a fába ütött. Én őt képeltem fel dühömben és úgy látom most ő is pontosan abban a helyzetben van, amiben ér. Dühös. Rettentően dühös. Tényleg el kellene mennem, amíg nem tépi le a fejem. Nem vagyok a testvére. Ebből adódóan akár levezetésként meg is ölhet. Mert már nem számítok neki semmit sem, igaz? Nem tudom. Semmit nem tudok már. Szétrobban a fejem ettől az egésztől.
Mikor újra én voltam Ryan figyelmének a központjában végigmértem az alakját. Nem is törődtem a névtelen idegennel egyszerűen csak gondolkoztam. Némán. Tönkretette az életemet. Mégis most nem azt a személyt látom magam előtt, aki ezt véghez vitte. Hanem az elveszett kisfiút, aki kétségbeesetten vágyott az atyai szeretetre, de azt soha nem kaphatta meg. Most pedig pont úgy, ahogy egykoron nekem szétesett az élete. Nekem nem volt ott senki, hogy keresztül segítsen ezen a nehéz időszakon. Egyik rossz jót a másik után. Elveszítettem a családomat. Matthias védelmébe kerültem, de idővel ő is kimutatta volna a foga fehérjét és akkor most nem élnék. Aztán itt vagyok. Vámpírként. Nehezen barátkozva a vérszomjammal, de itt vagyok és élek. Ha nekem ott lett volna valaki, aki átsegít a nehéz időszakomon el sem tudom mondani mennyire hálás lettem volna. A testem magától kelt életre és szelte át a Ryan és köztem keletkezett távolságot. Karjaim szorosan fonódtak a dereka köré, ahogy átöleltem. Nem bocsájtottam meg. Vagyis nem tudom. De jelenleg neki sem túl könnyű. Nekem pedig van szívem. Képes vagyok érzelmekre és az, amit a szemében véltem felfedezni még akkor is, ha nem volt hajlandó a szemembe nézni.. Tiszta és őszinte fájdalom volt.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
Vissza az elejére Go down
 

Erdős rész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

 Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Külváros-