Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 01, 2013 8:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Egyszerűen nem tud meglepni semmi újjal... Mindent pontosan úgy tesz és úgy mond, mint ahogy az eddig ismert vámpír "barátaim" is.
- Egyszerűen nem az én stílusom. Az ilyen szakadt szőke libákon áll csak valahogy!- húztam kicsi mosolyra az arcom. Hogy milyen egyszerű a dolgom. Visszaraktam a ruhát a fogasra, majd megállapítom, hogy ez tényleg nem Katie stílusa,mert szó mi szó jól esett lecikizni a lány stílusát. Viszont én ennél érettebb vagyok....
-Csak nem új vagy erre fele? Nem láttalak itt eddig.- váltok más témára, de a gonosz kis vigyorom még mindig az arcomon ül.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 01, 2013 8:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Amikor megláttam, ahogyan rám nézett, akkor nem tudtam visszafogni magamat és elkezdtem a szememet forgatni. Még is mit képzel magáról, hiszen ő csak egy kutya gondoltam magamban, de még ekkor is próbáltam vissza fogni magamat, de amikor meghallottam, hogy milyen stílusban szólt hozzám, akkor már egyre jobban kezdett az idegeimre menni, s ekkor rájöttem, hogy szinte mindent direkt csinált.
Szíved? - húztam fel a szemöldökömet. - Kicsit sokra tartod magadat, ahhoz képest, hogy mi vagy. - mondtam neki, miközben folyamatosan néztem őt, hiszen játszunk nyílt lapokkal akkor. Kicsit szórakoztatott, úgy is olyan régen volt már dolgom farkassal.-
Gondoltam, hogy nem magadnak nézed. - mondtam picit gúnyosan.- Neked mi? Hmm?- direkt elkezdtem húzni az agyát, hiszen engem ne oktasson ki egy vörös kutyuska..- Túl kicsi vagy inkább túl divatos. -felnevettem picit.-
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 01, 2013 8:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Egyszerűen nem érem ezt a helyet... Ki mondja, hogy Mystic Falls csendes? És ki, hogy halálos? Az utóbbinak igaza van. Már az üzlet elején kiszúrtam a szőke lányt, akinek kezén egy gyűrő csücsült, valahogy megéreztem, hogy csak egy vámpír lehet. Szándékosan csaptam az orrára az ajtót, majd mit sem törődve ezzel az egyik ruhás sor felé siettem. És kit látnak szemeim? A vérszívó karja ép ugyanahhoz a ruhához közeledik, mint amit Katienek néztem ki. A lehető leggyorsabban elvettem előle a ruhát és magamhoz tartottam. Nem tartoztam neki magyarázattal, én kaptam el előbb a ruhát.
-Ó szívem bocsi. Biztos rossz érzés, hogy egy magamfajta leköröz gyorsaságban- tudtam jól, hogy tudja miféle lény vagyok, hisz én is gyorsan rájöttem ő mi.
- Nem magamnak lesz. Nekem az túl.... mindegy is!- rájöttem, hogy felesleges magyarázatot adnom a csajnak. Ki ő nekem? Egy csúnya emberméretű szúnyog!


A hozzászólást María Patrizia Chavez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 01, 2013 8:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 01, 2013 7:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Eléggé unalmas napnak indult ez mai nap is, így gondoltam jó ötlet lesz, ha benézek a bevásárlóközpontba és veszek valami új ruhát az esti partira, amit Mystic Fallsban tartanak. Gyorsan felöltöztem, s gyalog elindultam a bolthoz. Közben elkezdtem hallgatni zenét, közben gondolkoztam, hogy milyen csendes város ez, mert a korábbi városok eléggé hangosak voltak, de jó volt egy picit nyugisabb helyen élni, bár nem tudtam, hogy most mennyi ideig lesz kedvem itt maradni, mert imádtam a nyüzsgést. Amikor pont beakartam menni a bevásárlóközpontba, akkor egy hosszú vörös hajú lány kis híján az arcomba csapta az ajtót, ahogyan bement. Majdnem utána kiabáltam és neki ugrottam, de akkor megéreztem azt az "ázott kutya szagot". "Remek egy farkas" mormogtam magamban, s így visszafogtam magamat, mert nem akartam feltűnést kelteni, mert az egyik alapszabályon mindig is az volt ne keltsek feltűnést és akkor tovább maradhatok egy helyen. Reméltem, hogy többé nem futok össze vele, mert nem volt valami jó illata. Már éppen kinéztem egy szép ruhát és nyúltam is érte, amikor valaki elvette előlem, s nem mással találtam magamat szemben mint a vörös hajú farkassal. Összefontam a karomat magam előtt, s szúrós tekintettel néztem rá.
-Szerintem az neked nem állna jól. - s próbáltam kedvesen mondani, de igazából csak a ruhát akartam, mert az volt az utolsó belőle.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 01, 2013 7:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9To Ariel

/Hotel/
Igazából nem is értem miért vagyok itt. Mármint amióta Katietől elmentem, csak menekülnék a városból.. Majd mikor összefutottam azzal a helyes sráccal... kmmm mi is a neve?
Emlékszem csúnyán ott hagytam, de nem volt kedvem ribancnak beállítani magam. Mert nem vagyok az, de a fiú megtetszett. Nem vagyok hiú, de tudom, hogy megkaphattam volna, de nem akartam. Most szeretném Kativel tudtani, hogy mi is a helyzet. Arra gondoltam, hogy elmondok neki mindent, hogy miért is lettem olyan rosszul a pezsgőtől, pont karácsonykor. Húú de régen volt az már! Elmondom neki, hogy frakasölő volt benne, amit gondolom neki szántak. De hát Kate nem is farkas. Azt már megéreztem volna, meg el is mondaná, hisz én vagyok a legjobb barátnője! Nem Katie nem lehet ilyen, mint én, mert ő ezt nem viselni el. Katienek egyszerűen gyenge ehhez a lelke, de ezt szeretem benne annyira. Olyan más! Tudom, hogy megbocsátja és elnézi nekem ezt a kis lelécelést, hisz ő is tudja, hogy miatta jöttem ide, mert szükségem van a barátnőmre. Ezen gondoltok közepette léptem be a kis bevásárlóközpontba, ahol a barátnőmnek nézetem ruhát. Még most is jól emlékszem a méretére és a stílusára is, ilyen megmarad ennyi év baraátság után. Dudorászva emelem le az egyik ruhát, majd megállapítom, hogy ez nem Katie stílusa.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 29, 2013 9:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Messua and Claudia

Dühösen ráncoltam a homlokom, mikor megláttam, hogy egy másik lány kaparintotta meg azt a cipőt, amit én néztem ki magamnak. Ránéztem a lányra, aki kárörvendve méregetett és még jobban feldühödtem.Nagyban közrejátszodtak az átváltozás miatt felerősödött érzelmeim, de az is, hogy ez az első cipő, ami tetszik és amit meg tudok venni magamnak. Persze ezelőtt is számtalanszor volt olyan, hogy beleszerettem valamibe, de eddig sosem volt rá pénzem. Most végre igen és túl makacs és büszke vagyok ahhoz, hogy csak úgy hagyjam, hogy elvigyék az orrom elől. Vámpír vagyok, ez is egy kicsit segít a helyzetemen.
- Tévedés.- ráztam a fejem magabiztosan. A cipőt néztem és úgy éreztem magam, mintha vadásznék. - Az a cipő az enyém. - jelentettem ki és próbáltam kitalálni valami hihetőt. - Eltetettem még régebben. Az enyém. - bizonygattam molyogva és a kezem nyújtottam érte.
Közel járta ahhoz, hogyha most nem adja oda a cipőt, a fél karjával együtt veszem el.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 28, 2013 7:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Messua & Claudia

Már úgy gondoltam, hogy rám fér egy nagyobb bevásárlás.. Nem voltam az a ember aki minden nap elmegy és felvásárolja a boltok nagy részét, de persze én is nő voltam, és ehhez hozzátartozik, hogy szeretem a ruhákat. Nemcsak viselni szerettem, de megvenni is. Ha nem is fél napokat, de jó ideig tudtam válogatni a szebbnél szebb, és drágábbnál drágább ruhák között. Sosem nélkülöztem, kivéve az alatt a 18 év alatt amíg ember voltam, utána nem volt gondom, olyan életem lehetett amilyet csak akartam. Ebből a szempontból szerencsésnek is érzem magam, sosem kellett azon aggódnom, hogy miket nem tehetek meg.
Egy cipőboltban sétálgattam keresve a megfelelő cipőt. Fel is próbáltam jó párat. Persze mind magassarkú volt, de egyik se volt az igazi így mindegyik újra a dobozba végezte. Nem különleges alkalomra néztem cipőt, szimplán csak vágytam egy különleges cipőre amit majd akár az utcán is hordhatok. A válogatósabb nők közé tartoztam így általában meggyűlt a bajuk az eladóknak velem, de türelmeseknek kellett legyenek. Ha nem voltak azok, akkor tettem róla hogy máshogy legyen.
Megláttam egy szép magassarkút, csipkés volt, és azonnal tudtam, hogy megtaláltam amit kerestem. Egy lépésre voltam tőle, így hamar eltudtam nyúlni érte, és már a kezemben is tartottam a cipőt. Akkor láttam meg, hogy egy lány éppen sietős léptekkel tartott a cipő felé amit végül nekem sikerült előbb megkaparintanom. - Bocsi, erről lekéstél! - Sóhajtottam fel hangosan a cipő dobozát is a kezembe kapva, ahogy közelebb ért hozzám a lány.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 23, 2013 4:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9To Messua


A beteges anyámmal és a vérengző Dommiellel való találkozás után úgy döntöttem, hogy egy kicsit kényeztetetm magam. Ezzel a kis fekete kártyával felvásárolom fél Mystic Fallsot és közben olyan helyekre megyek, ahol sok ember lézeng és egy rosszakaróm sem tud a torkomnak ugrani. Hát az üzletsor ilyen. Sokan mászkálnak az utcán is és némelyik butik is tömve van emberekkel.
Nagy sóhajjal vetettem be magam az egyik elegánsabb butikba és megcéloztam a farmernadrágok széles választékú, hatalmas tornyát. Egy jobbra sikerült nap reményében válogattam az újabb ruhatornyok között és minden másodikat a vállamra csaptam, hogy majd elvihessem felpróbálni. Sosem csináltam még ilyet. Sosem volt pénzem még arra sem, hogy betérhessek egy ilyen boltba. Amikor egy kis pénzhez jutottam rendszerint csak egy sarki turkálóba tudtam bejutni, vagy az iskolai tankönyveimet kellett megvennem. Apám természetesen nem adott zsebpénzt, minden pénzét italra költötte vagy cigarettára és ha tőle kaptam pénzt csak arra, hogy kihozzam a börtönből, ha bezárták egy éjszakára részeg verekedésért. Most viszont Nash segítségével új életet kezdtem és soha nem fogok más emberektől függeni vagy félni. Megkezdődött az új életem és csak magammal és azokkal fogok foglalkozni, akik velem jól bánnak. Nem leszek szende, szelíd, félős és gyáva kislány, hanem erős, határozott és magabiztos nő leszek.
Elnéztem a cipők felé és megláttam egy csipkés magassarkút, azonnal beleszerettem és gyorsított tempóban sétáltam is felé.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 18, 2013 8:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Mindig imádtam azokat a nőket, akik így mosolyogtak rám. Nem tzudom, mi volt ebben olyan megnyerő, de ekkor már nyert ügyük volt, ha komolyabb dolgokra eveznénk tovább.
- Nos.. Christopher. A vezetéknevem külföldi, szóval talán nyelvtörést okozna, így hagyjuk. - vigyorogtam ezres szemtelenséggel, majd hozzáértem az anyaghoz, ahhoz a ruhához, melyet elém tárt.
- Attól függ, milyen alkalomra lesz. - sóhajtottam gondolkodva, de az órámra néztem már közben. - Ne haragudj, de ideje mennem. Sajnálom. - biccentettem felé. Tartson modortalannak, nem bánt meg vele.

Erin birtoka
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 04, 2013 4:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Elmosolyodtam amikor a kezembe adta azokat a cuccokat amiket ő szedett fel. Talán mégsem olyan bunkó mint amilyennek először tűnt. Sőt. -Neked megbocsájtok. - húztam egy kacérabb mosolyra a számat- Egyébként Alyssa...Alyssa Mariano. - nyújtottam oda kezemet. Ekkor éreztem, hogy nem egy emberrel van dolgom, hanem egy vámpírral, méghozzá az idősebbik fajtából. -Nos ha már belém ütköztél és itt vagy, és persze ha szánsz rám egy percet akkor mondhatnál erről a ruháról véleményt. - mértem ismét magamhoz a ruhát, hogy ő is lássa.
Elképesztő, hogy még saját magamat is megtudom lepni. Nem szokásom jó pofizni senkivel, de néha-néha megtehetem, hogy szerzek egy kevéske ismeretséget. Sosem árt.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 04, 2013 4:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Csinos nő volt. Bár nem tudom, mondhatnám-e nőnek, mert olyan kis fiatalos volt, meg.. hát gyönyörű! Ez az, ami először eszembe jutott, ahogy mély szemeibe meredtem és fogtam magam, lehajoltam, hogy segítsek neki én is összeszedni a cuccokat. Csak én vagyok ilyen agresszív?
De kis idő elteltével már rájöttem, hogy nem olyan nagyon ember ő, mint ahogy először tűnt. Megköszörültem torkomat és visszanyújtottam neki a cuccait, amit én szedtem fel.
- Még egyszer.. bocs. - nyögtem ki nehezen, majd felvontam szemöldökömet. - Sietek. De nem kellett volna leteremtenem téged.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 03, 2013 7:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Úgy döntöttem, hogy megveszem a ruhát, ezért is kezdtem el kotorászni a táskámban. A következő pillanatban arra lettem figyelmes, hogy valaki belém ütközik. A táskámtól kezdve minden kirepült a kezemből. Remek, senki nem tud az orra elé nézni. -Tudtommal te jöttél belém. Ha nem vetted volna észre én egy helyben álltam. - Azt hiszem már a tekintetemmel meg tudtam volna ölni. Elképesztő, hogy mennyire elkorcsosult ez a mai világ. - Lásd milyen nagylelkű vagyok, nem haragszom. - vontam meg a vállamat, majd leguggoltam és összeszedtem a földre hullott cuccaimat. Amit egyedül csodáltam, hogy nem akadtam ki túlzottan. Más helyzetben már rég elküldtem volna egy melegebb éghajlatra, de amint alaposabban végigmértem a férfit elment ettől a kedvem, vagy mondjuk úgy, hogy kár lett volna érte. Meg amúgy sincs túl sok kedvem szópárbajba keveredni senkivel.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 03, 2013 7:33 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Nem voltam a nagy vásárlások híve. És hangulatom sem volt most itt időzgetni, de néhány ruha már rám fért. Viszont nem adom lentebb, a lehető legdrágább öltözéket akarom. Márkásat, ami hozzám illik!
Kutattam és kutattam, de rá kellett jönnöm, hogy nem a Rodeo Drive-on vagyok, és nem is Los Angelesben. Bár oda nem is kívánkozok, hiszen női ruhaboltok sokasága sokasodik ott. Jobb lesz kihagyni.
Beleütköztem valakibe véletlenül.
- Nem tudsz az orrod elé nézni? - kérdeztem dühösen, ám ahogy láttam, hogy egy fiatal nő az, rögtön megszelidült az arcom. - Oh.. bocsássa meg a pofátlanságomat.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 02, 2013 9:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

||Valahonnan||

Mostanság az időm nagy részét a semmittevés töltötte ki. Általában azzal kötöm le magam ha mások életébe rondíthatok, de most még ahhoz sem volt kedvem. Komolyan nem tudom mi van velem.. Talán megártott a város levegője. Ezért is döntöttem úgy, hogy ideje kilépnem az unott mindennapokból és csinálni valami érdekeset. A vásárláson kívül nem volt nagyon más ötletem. A plázába sem akartam menni ezért is jöttem ide. A jó öreg üzletsorok.. Itt az "ember" mindig talál valami jó cuccot.
Majdnem mindegyik butiknál egy negyed órát időztem el. Elvégre időm mint a tenger. Egy egész örökkévalóság.
Az egyik helyen a kelleténél is többet időztem mivel azon filóztam, hogy megvegyek-e egy felsőt. Ami bár jó drága volt, de kimondottan csinos darab volt. Várjunk, a pénz az engem mióta is érdekel? Ezzel sosem volt gondom.
Hosszú percekig szemezgettem továbbra is a felsővel, néha-néha magamhoz próbáltam. Na igen ezeknek a kis üzleteknek az a hátránya, hogy nem mindegyiknél van próbafülke..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 01, 2013 9:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

***
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére Go down
 

Üzletsor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3