Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Márc. 04, 2015 11:04 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Lexi&Milena
Who Are You?
☄ Sara Hickman - Mad World ☄
Lerí róla, hogy rosszban sántikál. A hideg rázott tőle, ahogy kiejtette száján a szavakat. Megriadtam és most először ténylegesen nem tudtam eldönteni, hogy mit érezzek vele kapcsolatban. Egyrészről hátborzongatóan zavart, hogy tisztában vagyok vele, hogy milyen és mennyiféle lény van itt, másrészről hajtott a kíváncsiság, hogy többet megtudjak róla. Elvégre a kíváncsi természetemnél nincs is rosszabb, de tudni akarom, hogy ki ő és mi ő, na és persze, hogy miért van itt. Nem tetszésem jeléül válaszára egy sóhajszerű nevetés tört fel belőlem.
-  Akkor te se várj sokat.  - bólintottam. Bátor, vagy botor dolog ujjat húzni egy idegennel, fogalmam sincs. De sok veszíteni valóm nem nincs. És borzasztóan elegem van már a fölényeskedő, arrogáns vámpírokból, akik uralni kívánják a földet, csak mert halhatatlanok. Ezen mind túlesünk, csak van aki később, vagy aki korábban. Úgy vélem a nő még igazán benne mozog a témában. Nem tetszett, ahogy közelebb lépett.
-  Ha arra számítottál, hogy gyilkoscimbik leszünk, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak.  - pillantok le róla valahova a távolba. Nem számít, hogy mit gondol. És az sem érdekel, ha lemészárolja a fél várost. Az már inkább Elenáék gondja lesz. Én megvagyok a magam világában és semmi szükségem rá, hogy ismét vér tapadjon a kezemhez, legalábbis nem olyan brutális módon, ahogy ő képzeli. -  Pontosan.  - bólintok egy elégedett mosollyal arcomon. Talán mélyre ásom magam a szemében, hisz rengeteg olyan vérszívó él közöttünk, akik lenézik, gyűlölik azokat, akik nem képesek gyilkolni, de oda se neki. Egy idegen véleményére nem érdemes adni. Mégis, ahogy belevési tekintetét arcomba, úgy érzem jobb távolságot tartanom tőle, mert rendkívül veszélyes. -  Legalább egy valami közös bennünk.  - most először, ajkaim vonala ívesen görbül, mintha barátságosan mosolyognék rá, miközben magába szívja a levegőt. Minden porcikám retteg tőle, de ahogy most előttem áll, mintha ez valamelyest háttérbe szorulna.

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingA poszt írója Erin Josslyn Hart
Elküldésének ideje Kedd Márc. 03, 2015 9:14 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nagy sóhaj bukott ki belőlem. A hozzá hasonló férfiak az őrületbe tudnak kergetni, s azt hiszem, ő pontosan ezt a célt tűzte ki maga elé. Egyáltalán nem élvezem a helyzetet, de annyi biztos, hogy ő sem fogja.
Végignéztem rajta. Nem tűnik régimódinak, sőt! Ha a külsejét nézem, még az esetemnek is mondanám. Nyilván ezért láttam őt érdekesnek annak idején. Nem igézett meg, önnön akaratomból tartottam vele. Még ha ez kissé... nagy árat is követelt.
- Nem eleget. - fintorodtam el, látva mosolyát. Direkt csinálta, ppróbált engem felhúzni. - A lista akkor lett volna teljesen teljes, ha téged is el kellett volna földelnem. - fűztem még hozz, hogy megértse mondanivalómat. Egyáltalán, azt gondolta, hogy elkerülheti ezt a pillanatot? Hogy... kegyes lesz vele az élet? Bár, eddig is eléggé kegyes volt, ha még életben van. Ezek szerint eddig boldogan és gondtalanul tudta élvezni az életét, és senkinek meg sem fordult a fejében, hogy eltegye láb alól.
Összekoccantak a fogaim. - Ne fáradj. - feleltem, de egyre inkább idegesített a elem szemben megengedett hangneme. Nyilván hozzászoktam, hogy aki velem beszél, az tisztelettel telve teszi azt, mert ezt követeltem meg tőlük. Ő azonban áthág minden eddigi általam megszabott határt. Mindent, amelyet követelni tudok valakitől. És láthatóan nem zavarja egyáltalán, hogy táncolhat az idegeimen.
- Á, szóval úgy gondolod, hálával tartozom neked, amiért átváltoztattál. - nyeltem egyet, de úgy, hogy ő ezt ne láthassa. - Ne haragudj, ezen baráti gesztis teljesen kiment a fejemből. De ha adsz egy címet, még ma orvosolom a problémát. Csak imádkozz, hogy ne verbénával felhígított bort kapj tőlem. - pislogtam ártatlanul.
Elhúzta az ujját a nyakamtól. - Befejeztem. - jelentettem ki, ezzel jelezve hogy befejeztem a múlt ecsetelését. - Sok mindent veszítettem miattad, de még többet nyertem. Talán ezért tényleg jár neked egy üveg bor. - rántottam egyet a vállamon. - Még mindig változtatsz át nőket hobbiból? -

you're my past, you should be dead
drake & erina
egyre jobban és jobban élvezem a játékot *.* || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Feb. 26, 2015 5:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lexi & Milena


Nyers hangja szöget ütött a fejemben. Egyáltalán nem szoktam hozzá, hogy velem szemben valaki így, ilyen hangnemben szólaljon meg. Igaz, ideje lenne változtatnom azon a társasági körön, amelyből válogatok az utóbbi időben. Elegem van a mihaszna, senkiházi vámpírokból. Egyáltalán nem becsülnek engem, nem mintha ez fordítva igaz lenne. Viszont az élet még a vámpírság ellenére is túl rövid, nem fecsérelhetjük feleslegesen az időnket ilyesmire.
Felsóhajtottam. - Óh, engem nem fogsz egykönnyen kiismerni. Nem vagyok egy olyan nő, aki... nos... szeret nyílt lapokkal játszani - húzódott meg ismét ravasz mosoly ajkam szegletében, majd közelebb léptem hozzá. Ez a birodalom a nők fellegvára. A vásárlás minden problémát megold. De én most egyáltalán nem vagyok problémás. Vele vajon mi a helyzet?
- Kérlek! Ne gyere te is ezzel a szent beszéddel! Felfordul tőle a gyomrom - forgattam meg aztán a szemem. Tudtam, hogy figyel. Veszélyesnek tart. Minden egyes rezdülést, melyet produkálok, szem előtt tart. Nem hajlandó levenni rólam a radarját, muszáj hogy szemmel tartson. Igen, valószínűleg érzi, hogy valami nincs rendben. De nem akarom egyelőre felfedni magam.
- Szóval egyfajta gyerekes hobbinak tartod a gyilkolást? - kérdeztem felvont szemöldökkel, szinte égve a vágytól, hogy választ kapjak kérdésemre. Tudni akarom, vajo ő milyen. De szavai azt igazolják, hogy a dorbézolást ő maga sem veti meg. Csak éppen gyilkolni nem szeret.
- Ami azt illeti, a kis stílű szórakozás hozzám is közel áll. Élvezni az életet... ez a vámpírok életcélja - szívtam magamba a levegőt. Nem akartam felhagyni. Ez a nő még hasznomra lehet. Megvan benne minden, amit keresek egy-egy másik vámpírban. És remélem, nem akarom majd megenni félúton.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Feb. 24, 2015 6:19 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Erin & Drake
But I'm alive
-Szóval innen fúj a szél… -annak ellenére, hogy valószínűleg egyáltalán nem kellemes emlékek jutottak eszébe az átváltozásáról, rámosolygok. Eddig még nem akadt ki annyira, mint amennyire általában a nők ki szoktak akadni,kötelességemnek érzem kihozni belőle az állatot, másképp nincs ebben az egészben semmi izgalom. Én halálosan nyugodt tudok maradni és szemtelen, neki pedig úgy érzem nem sok kell ebből az énemből, hogy elkezdjen ordibálni. Már csak popcorn kéne a kezembe, mire elkezdi. –Na és mondd csak, hány gödröt kellett ásnod? –kérdezem ezt legalább olyan hangsúllyal, mintha a tegnapi meccsről beszélnék vele. Az arcomról még mindig nem tűnt el a mosoly, annak ellenére, hogy egyébként lehülyézett. Eljutottam arra a szintre, ahol már egyszerűen nem érdekel ki mit gondol rólam. Persze van, hogy még mindig bosszant, ha beszólogatnak, de… ők basznak rá, mert nekem csak egy kis erőfeszítésembe kerül másokat megölni. Ez a vámpír mondjuk annyira még nem húzta ki a gyufát, egyelőre élvezem azt, hogy húzhatom az agyát valamivel.
-Szépen összeforrt –jegyzem meg, miközben azt a pontot nézegetem, ahol megállította az ujjamat. Természetesen továbbra is óvatos vagyok, minden apró rezdülésére odafigyelek, mert az életembe kerülhet egy-egy mozdulata… még mindig nem tudom van-e nála valamilyen fegyver, illetve mennyi harci tudást halmozott fel cirka 900 év alatt. –De ha szeretnéd visszacsinálom –vonok vállat, mintha csak egy szívességet ajánlottam volna fel… ami tulajdonképpen így is van, csak nem mindegy milyen szemszögből. Ha megengedné, hogy megharapjam, akkor biztos, hogy meg is ölném, azzal pedig szívességet tennék a bolygónak. Semmi szükség a hálátlan nőkre.
-Igen… pont ezért nem értem miért nem hoztál nekem valami ajándékot –csóválom  a fejem lemondóan. –Például valami jófajta bort, mert még azóta sem tudtad meghálálni, hogy átváltoztattalak –tulajdonképpen eddig alig volt olyan, aki megköszönte volna. Persze találkoztam olyannal, aki örült az örök életnek és azóta is jóban vagyok vele, amióta vámpírrá tettem, de a többség sajnos nem ilyen. Úgy kezelik ezt az egészet, mintha valami átok lenne, holott lényegében ajándék. Aki puhap*csű annak nem is muszáj feltétlen embert ölnie, nincs ebben semmi rossz.
-Eltaláltad picim, sajnos vannak sokkal érdekesebb programjaim is, mint azt hallgatni, hogy mennyire hálás vagy nekem azért, amiért átváltoztattalak –húzom el a számat, majd elveszem a nyakától a kezemet és várom a következő lépését. Valószínűleg már kellően felbosszantottam ahhoz, hogy nekem essen, szóval  arra számítok, hogy támadni fog.
† Music: Gladiator † Note: remélem tetszik (: † Words: 379 †
©

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingA poszt írója Erin Josslyn Hart
Elküldésének ideje Szer. Feb. 18, 2015 8:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fogalmam sincs, honnan bennem ez a nagy uralkodó ösztön. Pontosabban, most azon látszódott meg, hogy képes voltam uralkodni saját magam érzésein, s azon az indulaton, amely képes lett volna kitörni belőlem akár egy másodperc alatt, ha elönt a hév. És a gyűlölet amelyet érzek eziránt a férfi iránt. Az a tűz, melyet egykoron éreztem iránta, amely szinte elvakított, s elérte, hogy eláruljam a házasságomat, mára pont az ellenkezőjét jelenti nekem; életem keserítője itt áll a szemem előtt. Megannyiszor lejátszódott a szemem előtt, hogy vajon mi lett volna, ha ő nem jön... ha akkor valaki másra veti ki a hálóját, s nem engem pécéz ki. De mindig rájöttem, hogy a mi lett volna, ha-nevezetű kérdések és lehetőségek oly' szinten feleslegesek, hogy az már nevetséges. Butyutaság azon gondolkodni, hogy mi minden lehetett volna, ha... bizonyára meghaltam volna. Egyszerű emberként. Feleségként. Anyaként és nagyszülőként... nem tudojm, hogy akartam-e volna azt az életet. Cserébe kaptam egy nagy lehetőséget, amelyben az lehettem, aki szerettem volna. Voltam is... egyetemre járó diák. Országokat járó kíváncsi utazó. Pénzben fürdő üzletasszony. Minden, ami csak akartam. És minden, amire ráuntam. Az örök életnél akadnak kellemesebb dolgok is. Igaz, ritkaság ma már, ha tudunk erre példát mondani. Elvakít minket a hatalom. Rám pedig nem túlzás azt mondani, hogy egy nárcisztikus vámpír vagyok. A lehető legjobban passzol rám. Lehet, hogy szándékosan rám találták ki ezt a kifejezést. Vagy az anyámra. A gondolatra fintorogni tudtam csak.
- Hogy honnan tudom a neved? Ugyan, édes. - nevettem fel halkan. - Fiatal voltam, de nem hülye. Bár nyilvánvalóan te azt voltál, amikor elárultad a valódi neved. Nem mintha kerestelek volna utána, jobb dolgom is volt. Például eltemetni az átváltozásom áldozatait. - Ajkaim megrándultak. Keserédes emlékek. Mind az ő hibája. És az enyém. Ostoba, ostoba!
Közelebb lépett hozzám, és meglepett mikor megérintette a hajamat. A szél némileg összekócolt. Ezt utálom. Mi jogon érint meg engem?!
- Hm, pedig felejthetetlen volt. - jegyeztem meg, és megragadtam az ujját, mikor ahhoz a ponthoz érintett, ahová annak idején a harapást kaptam tőle. Eleinte azt hittem, akkor és ott megöl. Helyette új életet adott nekem. Mégsem érzem úgy, hogy köszönettel tartoznék neki. - Majdnem ezer év... megértem a hiányos memóriád. De a nők sosem felejtenek. - Egy ravasz vigyor kíséretében billentettem oldalra a fejem, de még mindig nem engedtem a kezét, amely az imént még azt próbálta felderíteni, hol is harapott meg, és változtatta meg vele az egész életem.
- Van egy olyan sejtésem, hogy hiába is remélem, hogy én vagyok a világ közepe, nem miattam jöttél ide. - biggyesztettem le az ajkaimat. Játék? Igen, az. Jobb, mint a kétszázas vérnyomás és a teli torokból üvöltés.

you're my past, you should be dead
drake & erina
bocsánat a késésért, imádtam a reagod *.* || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 07, 2015 10:00 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Lexi&Milena
Who Are You?
☄ Sara Hickman - Mad World ☄
Figyelem, arcvonásait és azon tanakodok jó magamban, hogy láthattam-e már és ha igen, akkor hol és miért. Nem ugrik be egyelőre semmi, ezért mintha nem is tudatosan tenném, de lépek irányába egyet. Megemelve állam figyelem a nőt, ahogyan tekintetemmel arcomba vág, ha komolyabban nézne, lyukat vájhatna a homlokom közepébe. Úgy gondolom veszélyes, ezért inkább nem is veszek tudomást arról a nézésről, ahogyan szemeivel vizslat. Elfordítom arcom és alig észrevehetően bólogatva járkálok fel-alá. Nem hinném, hogy barátságos vámpír, akkor már megközelített volna. Inkább tűnik lesben álló vadásznak, mint barátságra vágyó vérszomjas vámpírnak. Akármelyik véglet is az, nem vagyok ostoba, megtartom a távolságot.
-  Én pedig szeretem tudni, hogy kivel társalgok.  - hangom kissé nyers, és tudom, hogy némi ellenszenvet is érezni belőle.
Nem vagyok mai, nem vagyok védtelen. Erőm teljében vagyok. Mióta újra élek, azóta csak még vadabb vagyok és nem kívánok vele pont az utcán véres harcot vívni. Azt inkább Damon-ra bíznám. Nem tetszik a nő kisugárzása, a viselkedése, mintha szomjazna a véremre. Megtorpanok és mélyen beszívom a levegőt, majd szemben állok vele, kellő távolságnyira ahhoz, hogy elsuhanjak, ha úgy adódna. Tartom a szemkontaktust és mélyen nézek a szemébe. Kijelentése biztosít arról, hogy nem mai, nem friss közöttünk. Ez elbizonytalanít, de tudom, hogy nem mondhatok biztosat, mert ha megbizonyosodik arról, hogy fiatalabb vagyok, azonnal rám veti magát. Nem tudom, hogy ösztönből, dühből, bosszúból, vagy milyen inditatásból készülne rám támadni, de bizonyos vagyok abban, hogy azonnal végezne velem. Legalábbis megpróbálná. És nincs itt senki, aki mellém állhatna.
- Az idő megváltoztatott minket. Rádöbbentünk, hogy az öröklét nem merül ki a végtelen gyilkolásban, annál többről szól.  - bólintok igazolva saját magam, majd lépek egyet oldalra elfordítva rólam tekintetem, mintha szánalmat éreznék az iránt, amit képviselni próbál -  Őrült vagyok, imádok élni, imádom a vért. A mámoros érzést, mikor valakivel együtt lehetek.  - köszörülöm a torkom nőiesen -  De a gyilkolászásban nem látom az élvezetet. Kinőttem belőle.  - vonok vállat lemondóan, majd megtorpanva figyelek egy fickót, aki elhaladva mellettem lazán dúdolgat.
Szám sarkának íve felfelé görbül és le sem veszem tekintetem az emberekről. Szükségünk van rájuk és nem csak a vérük miatt, némelyik szórakoztatónak bizonyul még számomra is.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Feb. 04, 2015 6:29 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Erin & Drake
But I'm alive
A legkevésbé sem számítottam több, mint 800 évvel ezelőtt megismert személyekre ezen a délutánon. Az a helyzet, hogy akikkel akkoriban jóban voltam, nos… nagyrészt már elrohadtak a föld alatt. Még azok is, akik természetfelettiek voltak. Bár akkoriban azért nem volt annyi vérszívó sem, mint amennyi ma van. Vérfarkasokkal 200 év alatt alig találkoztam. A hibrid fajok meg még lehet nem is léteztek. Vagy csak én nem jártam elég nyitott szemmel.  Mindenesetre tényleg eléggé meglep, hogy a hátam mögötti hang tulajdonosa Bulgáriát emlegeti.  Az meg még inkább, hogy akármilyen ismerős is a lány arca, nem tudom hova tenni. Erőlködök, mert tényleg szeretném tudni, hogy milyen szívességet kellett volna megköszönnie, de sehogy sem jön össze. Nem mai gyerek vagyok, úgyhogy a memóriám már helyenként lyukas. Egyszerűen nem tudok elraktározni ennyi információt és emléket, amit a több mint 900 éves pályafutásom alatt átéltem. Van, akinek jobban megy, szerintem ez is adottságfüggő. Nekem sosem volt híresen jó a hosszú távúm. Emlékszem, mikor próbáltam magamnak diplomát szerezni, a tanulandó anyag körülbelül addig maradt meg bennem, ameddig megírtam a vizsgákat. Utána mintha kimosták volna. De mindegy, mára már feladtam, hogy valaha is megpróbálkozzak egy kicsit normálisabb élettel. Rájöttem, hogy nem tudok alkalmazkodni a törvényekhez és nem is akarok. Jobban szeretek bűnözőként élni függetlenül, mint mondjuk egy gyárban hallgatni más dirigálását. Attól már úgy is kiver a víz, hogy nem tisztelnek eléggé. Lekezelően beszélnek velem, mint egy 18 éves  seggdugasszal. Legszívesebben az összes pofátlan majmot lefejezném nyilvánosan, hogy megmutassam mindenkinek kit hívott tegnap mocskos kölyöknek. Csak ez azért nem lenne ésszerű, mert… azért a figyelemfelhívásnak is megvannak a határai. Plusz nem hátrány, ha az ellenfeled alábecsül.
-Honnan tudod a nevemet? – komolyodik el az arckifejezésem, amint meghallom azt a nevet, ahogy nagyjából 900 évvel ezelőtt hívhattak. A kérdésére azonban még nem felelek. Előnyöm származhat abból, ha nem tudja a jelenlegi nevemet. Mert hát fogalmam sincs miért van rám bepöccenve. Lehet, hogy a rendőrséget is még jobban a nyomomra állítaná, ami miatt megint új iratokra lenne szükségem.  Nem mintha félnék tőlük, de tény, hogy szeretek egy lépéssel előttük járni. A menekülős játék csak úgy izgalmas, ha tudom, hogy nyerhetek.
A vámpírlány szövegére akaratlanul is mosolyognom kell.  Szóval innen fúj a szél… –Engem nem lehet megunni  –csóválom a fejem, majd közelebb lépek a másikhoz és néhány tincsét a füle mögé tűröm. –Hol is haraptalak meg? Talán itt? Vagy a másik oldalon? Sajnos már nem emlékszem rá milyen felemelő érzés volt hallani a sikolyodat –hümmögök egyet, miközben látszólag a távolba meredek. Valójában azonban a vámpír minden egyes mozdulatára figyelek, résen vagyok, ezért ha netán ütni szeretne, akkor a még szabad kezemmel ki tudom védeni a támadást.
† Music: Gladiator † Note: remélem tetszik (: † Words: 435 †
©

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingA poszt írója Erin Josslyn Hart
Elküldésének ideje Kedd Feb. 03, 2015 10:05 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
Magam sem tudom, hogy hogyan vagy egyáltalán miért jött meg a hangom. Eleinte azt hittem, csak összekeverem őt valakivel, hiszen jó ideje nem is gondoltam már a férfira, aki átváltoztatott, és nekem adta az örök halhatatlanságot. Ha tudtam volna, hogy az anyám és az apám is ezt az utat választja, valószínűleg sosem választom ezt az utat. Sok fájdalomtól kíméltem volna meg magamat... a világról nem is beszélve.
Megforgattam a szemem, ahogy reagált a szavaimra. Hát, tény, hogy Mystic Falls az utóbbi időben - vagy talán mindig is? - távol áll a napos oldaltól, de határozottan szebb, mint Bulgária télen... igaz, miután vámpír lettem, nem voltam képes gyönyörködni Szófia szépségében, a csodálatos tengerpartban. Talán mikor Klausszal mentem oda, visszanyerte a tekintetemben a szépségét, de végül maga Klaus fosztott meg attól hogy ismét hazámként szeressem Bulgáriát... bonyolult életem volt, mi sem mutatja jobban.
Felsóhajtottam, és félrebillentettem a fejem. - Oh, nem. Vannak kellemesebb témáim is, Damyan... vagy az utóbbi időben már más névre hallgatsz? - Vontam fel kérdőn a pillantásomat. Tény, hogy kettőnknek lennie kellene pár izgalmasabb témája is. Legalábbis erre következtettem, hiszen amióta átváltoztam, nem láttam őt. Próbáltam visszaemlékezni, de a homály már elfedi azt az estét... az arca itt van a fejemben, úgy világítanak a szemei, mint éjszaka a hold az ég tiszta felszínén... majd a pillanat, mikor szinte megfürödtem barátaim és férjem vérében. Akkor már vámpírként... - Soha nem hittem volna, hogy még egyszer látnom kell téged. Bíztam abban, hogy valaki már belefáradt a játékaidba, és eltett láb alól. A hobbid mit sem változott, ugyanúgy ártatlan lányokat teszel szörnyeteggé? - Hangom gúnyos, de közel sem annyira, mint arra amúgy képes lennék. Ez a férfi túl profi ahhoz, hogy ne tudjon előkelően visszaszólni.

you're my past, you should be dead
drake & erina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Feb. 03, 2015 7:10 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Erin & Drake
But I'm alive
Van pár kecóm –hogy a fiatalok nyelvén beszéljek - szerte az államban. Természetesen mindegyiket feketén vettem… már amelyiket megvettem. Mert van olyan épület is, amelyik úgy került hozzám, hogy megöltem a lakóit. Mondjuk azokban már rendszerint már áram és víz sincs, de búvóhelynek mindegyik tökéletes. Igaziból egy-egy hotelbe is becsekkolhatnék néhanapján, de az a helyzet, hogy jobb szeretem otthon érezni magam és azt csinálni amit akarok. Ki nem állhatom az emberivadékok puffogását, ha minden tiszta vér. Valamit ennem kell, nemde? Valamiért mindig hatalmas ügyet csinálnak a takarításból és abból, ha esetleg hullaszag van odabent. És ezért sajnos azokat is meg kell ölnöm, akik fel akarnak jelenteni.  Ebből kifolyólag sokkal kevesebb munkával jár az, ha a saját házaimban tartózkodok egy-két nap erejéig. Több ideig úgy sem igazán szoktam maradni, az üzleti ügyeimet ennyi idő alatt bőven el tudom intézni.
Jelenleg azért vagyok itt,  mert egy elég agresszív fickó komoly összeget ajánlott egy vérkorcs haláláért. Vele lenne ma találkozóm az üzletsorok mögött, úgyhogy kénytelen vagyok erre eljönni, a különféle női szarságok mellett. Komolyan mondom a manapság  minden a csillogásról szól és a feminizmusról. Régebben nem volt ilyen a világ. Sokkal nyugodtabb voltak a parasztok is, a nők nem hőbörögtek az egyenlőségért, hanem  elfogadták, hogy nekik azon kívül, hogy gyereket szülnek és felnevelik nincs más dolguk. Most meg mi van?  Napi 24-ben a plázában „shoppingolnak”, hogy sikeresen lefagyasszák a keményen dolgozó férj bankszámláját. Ráadásul pofátlanul visszaélnek a jogaikkal. Persze heteroszexuális vagyok már jó 1000 éve, de ez nekem akkor sem tetszik. Lehet, hogy én vagyok régimódi –sőt biztos-, de  engem zavar a mai felfogásmód. Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha idáig elfajulnak a dolgok. Szomorú ezt látni.
Éppen az egyik prosti növendéket nézem, amint nagyban hajolgat, azt remélve, hogy legalább annyira feltűnő jelenség lesz a kivillanó bugyijával, hogy majd leszólítja valami jött ment férfi modell, amikor a közelben meghallok egy apró „te” szót. De egyelőre nem foglalkozom vele. Igaziból legbelül abban reménykedek, hogy nem nekem szólt. Semmi kedvem most még egy plázalakóval is „összekapni”. Dolgom van, nem állhatok le nőkkel veszekedni. Azonban nem hagy a zaklatóm, legközelebb már a hangját  a hátam mögül hallom és nagyon úgy fest, hogy régi ismertségről van szó, mert Bulgáriát emlegeti. Sóhajtva megállok és megfordulok. Felmérem az előttem álló vámpírt, de akármennyire is ismerősek a vonásai hirtelen nem tudom őt hova rakni majd’ 1000 év idővonalán. Nagyon régen találkozhattam vele, még 1200 körül, de annyi arcot láttam már az évek során és annyi nevet tudnék hozzákapcsolni, hogy hirtelen gőzöm sincs ki lehet az és mi a baja.
-Aranyom, Mystic Falls és a napos idő két külön fogalom  –válaszolok a kérdésére, bár nem egyenes úton. Egyébként tényleg nem értem hogyan képes ehhez a lepukkant városhoz kötni a jó időjárás fogalmát. Én akárhányszor jártam errefelé mindig vagy be volt borulva az ég vagy esett az eső.  Bulgária viszont… messze nem olyan zord, mint amilyennek mondjuk egy Amerikai elképzeli (legalábbis mostanában semmiképp).  Északon például a nyár forró és párás, ráadásul irigylésre méltó tengerpartja van. –De ha az időjárásról szeretnél velem csevegni, akkor sajnálom, de nem érek rá. Van annál fontosabb dolgom is.

† Music: - † Note: remélem tetszik ^^ † Words: 511 †
©

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingA poszt írója Erin Josslyn Hart
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 02, 2015 9:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mystic Falls. Mit keresek itt megint? Úgy tűnik, valaki semmiből nem képes tanulni. Ez leginkább jellemző rám, mindig visszatértem oda, ahol életem nagy vereségei csattantak a hátamon. Megannyiszor visszatértem Bulgáriába, életem legmeghatározóbb helyszínére... ahol az életemet hozzákötöttem egy férfihez, kinek gyermeket szültem, s kit végül egyszerűen csak... odébb dobtam, mert jött az a másik, az a vámpír, aki engem is azzá tett. Tönkrevágtam mindent, mert azt hittem, ettől jobb leszek.. s mindent ki akartam hozni magamból. Anya nélkül felnőni... miután nekem ezt a sorsot kellett elszenvednem, soha nem kívántam ezt saját gyermekemnek. Habár az apámban lehetett volna annyi, hogy egy új nőt vesz feleségül, ki szeret és gondoz engem. Sosem kaptam annyit, mint más gyermekek.. csoda, hogy végül én is elszöktem, hogy mással lehessek boldog?
Felsóhajtottam. Mystic Falls egy mini Bulgária a szívemben. A családom itt ismét egyesült, ki az egyik, ki a másik oldalon. Hol összetörték a szívem, hol összeragasztották, de nem vagyok ép. Sosem leszek, mert valami mindig fájni fog... de ez ellen tudok tenni. Egy jó vásárló túra orvosolni fogja a problémámat. Nem hiszem, hogy van ennél jobb ötletem. Amúgy is, mióta majdnem eladtam a birtokomat a városban, elültettem egy gondolatot a saját agyamban; mi köt még ide? Azon az átkozott, emlékekkel teli házon kívül. Az anyám? Ugyan, kérlek. Tatia Petrovát a legkevésbé sem érdeklem. Az apámat? Őt még annyira sem. Le merném fogadni, hogy amennyire ezek utálták egymást, mára annyira fetrengenek egymással ismét. A vámpírság megváltoztatja az embert. És felerősíti az érzéseket.
Az egyik kirakat mellett sétáltam el éppen, vadul bámulva egy legalább tíz centiméter magas sarkú cipőt a hozzá tartozó mini szettel, mikor hirtelen magam elé néztem, és megdermedtem. Túl ismerős volt az arc, aki velem szemben tartott. Szentséges...!
- Te... - Bukott ki belőlem először csak ennyi, hiszen köpni se, de nyelni se tudtam. Egyszerűen megállt bennem az ütő, a vérem megdermedt ereimben. Ez minden kétséget kizáróan Damyan... az a férfi, aki megpecsételte a sorsom. Ha Ő nincs, meghaltam volna emberként, s ma már nem lennék itt. Nem öltem volna meg Christophert az átváltozásom után... vele teljesedtem ki, az ő vérével... Damyan miatt öltem meg a számomra legfontosabb embereket...
De ahogy egyre közeledett, és láthatóan egyáltalán nem érdekeltem őt, tudtam, hogy egykori gyanúm beigazolódik; soha semmit nem jelentettem neki. Egy voltam a sok közül. Azóta lehet, hogy már több százon túl van. Vajon mindegyiket átváltoztatta?
Ahogy elhaladt mellettem, megfordultam. Arcom nem tükrözött érzelmet, de belül tomboltam. Miért pont itt van? S ahogy követtem, hirtelen megtorpantam. Háttal állt nekem, de ettől függetlenül mégis szóra nyílt a szám.
- Milyen érzés Bulgária zordon vidékei után egy napos, amerikai városban? - Hangom legalább olyan zord, mint Bulgária sötét vidékei.

you're my past, you should be dead
drake & erina
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 24, 2014 10:41 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lexi & Milena


Nem csalódtam benne. A reagálása rögtön stílusosságra utalt, bár nem mintha öltözéke nem valami ilyesmit akart volna sugallni. Elegáns, vad és laza... egyszerre. Imádom. Milyen kár, hogy az én alakom, s az egész arcberendezésem nem illene ehhez a szetthez... bizonyára bennem a hiba, hogy ilyesmiről fantáziálok, miközben a vére illata egyre inkább csábít, de... meg kell tanulnom nemet mondani. Egyelőre. Azt nem garantálom, hogy nem találom meg később a nyakán kidudorodó ütőerét és nem mártom meg bennük fogaimat... igazán szeretném tudni, hogy ki is ő; hány éves, mennyi esélyem van ellene. De ha ilyen bátran drasszál az utcán, valószínűleg nem egy újszülött kis senki. Legalábbis ez lenne logikus, nemde?
Hm... érdekes kérdések. De nem az én feladatom megválaszolni őket, hiszen az ő feladata. Nekem csupán annyi dolgom van, hogy megtudjak mindent, amit akarok...
- Szeretem az őszinte... vámpírokat - ízlelgettem a szót, miközben végigmértem. Még továbbra is tartotta a távolságot, de számunkra így sem volt lehetetlen a kommunikáció. Vámpírok vagyunk, kérlek! Megnyaltam alsó ajkaimat. Szerettem a ravasz játékokat. Én magam is egy ravasz játékos voltam, csak az utóbbi időben mindez kissé megkopott. Hogy miért? Remek kérdés... talán mert nem volt kivel játszani.
- Sajnos az a tapasztalatom, hogy a beteges vámpírok hiánycikké váltak. Pedig egykoron... még a reneszánsz idején... - sóhajtottam fel elmélázva, kellemesen emlékezve vissza azokra a szép időkre. - Mintha mindenki jó útra akarna térni. Vagy ha nem... akkor sem elég betegek ahhoz, hogy... az én társaságomat élvezhessék - szólaltam meg aztán újra, kissé egoista stílusban. De ez tőlem már megszokott volt. Igazából egy célom volt. Kideríteni, hogy ő emlékszik-e a reneszánsz időkre. Ha igen, nos...

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 02, 2014 8:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Lexi&Milena
Who Are You?
☄ Sara Hickman - Mad World ☄
A halálból visszatérni, több volt, mint sok.
Képtelen voltam feldolgozni, hogy újra élek, és örökké - ami egy percig sem mellékes -. Kissé komolytalanul vettem az ezzel járó akadályokat, úgy szomjaztam a vérre, mint friss vámpír koromban. Tartottam tőle, hogy az önkontrollom elhagy, és eszeveszettül gyilkolászni fogok.
Az iváson kívül nem volt semmim. Stefan nem sokat lógott velem, és nem volt komolyabb kapcsolatom senkivel. Mióta visszatértem csak szórakoztam és élveztem az élet apró örömeit. Koncerteken nyomultam, részt vettem minden híresebb eseményen, de nem utaztam semerre. Itt akartam maradni, ha ifjabb Salvatore-nak szüksége lenne valakire, a külső körökből. A magam züllött fajtájából a legrosszabb voltam, mintha sosem nőtt volna be a fejem lágya.
Úgy szeltem az utcákat, mint egy zabos vadállat. Szinte érintés nélkül fellökhettem volna mindent magam előtt. Természetesen a szembejövő egyéniségek megérezték sötét aurám, és maguktól oszlopba fejlődtek körülöttem. Ez így jóval egyszerűbb volt.
Éreztem, ahogyan a szél beletép hosszú szőke zuhatagomba, és apróbb fejbiccentésekkel próbáltam lerázni azt, miközben előfordult, hogy sűrűbben kellett pislognom.
Ahogyan önfeledtem haladtam, egy lágyan csengő hangot hallottam meg, ahogyan éppen hozzám szól. Megdöbbenve torpantam meg, és vontatottan a kellemes hang irányába fordultam.
-  Azt nem csodálom.  - egy apró grimasz kíséretében félmosolyra görbült szám, és azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy milyen teremtmény.
Közelebb léptem hozzá, de még mindig tisztes távolságból figyeltem. Bájos, gyönyörű nőnek gondoltam, de egy éjjeli vad sosem tudhatja ki vadászik rá éppen.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 4:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lexi & Milena


Az utóbbi időben nem adódott semmi dolgom a városban. Egyszóval: unatkoztam, mint a fene, és úgy tűnt, hogy senki nem akar gondoskodni arról, hogy ez ne így legyen. De hát... mit is vár egy vámpír azoktól, akik utálják? Nem mintha én szeretném őket. Egyedül Tatia iránt érzek barátságos érzéseket, hiszen ő a teremtőm, és sokat jelent nekem az, hogy bízott bennem, pont bennem annyira, hogy örök élettel ajándékozott meg, majd fogadott barátjai körébe.
Egy mély sóhajtás, és leültem egy padra a játszótérrel szemben. Nem okozott örömet gyermekeket nézni, hiszen soha nem vágytam rájuk. Egy gyerek... az én fejemen átok lenne. Még jó, hogy nem vagyok képes arra, hogy gyermekem legyen. Az egy igazi viccújságba való történet lenne!
A kezeimre tévedt a pillantásom. Mások mindig a kezükön állapítják meg, hogy az idő elszállt, ők pedig megöregedtek. Én viszont már itt vagyok majdnem hatszáz éve. A kezeim még mindig makulátlanok. A ráncaim még mindig ott bújkálnak, ahol kell. Másszóval... kérhet egy nő ennél többet az élettől? Bár az utóbbi időben engem is megkísértett valami, amiről nem hittem, hogy létezik... pontosabban valaki. De mondhatni, a kettő kéz a kézben jár. Damon Salvatore... és az a furcsa érzelem, amit én még tényleg nem éreztem soha...
Gondolataimból egy megjelenő női alak ébresztett fel, és talán két másodperc kellett, nem több... az arcomon széles vigyor jelent meg, ahogy végigmértem őt.
Ahogy a parfümjének illata végigáramlott a tüdőmön, jólesően lélegeztem be... egészen vámpír szaga volt.
- Hm, régóta vagyok ebben a városban, de téged még nem láttalak itt - jegyeztem meg némileg csendesen, de ő biztosan hallotta a hallásának hála. Arról már ne is szóljon a fáma, hogy nemcsak a parfümje voltz olyan jó illatú... hanem a vére is.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 4:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & CarolineMegrémített a saját legjobb barátom. Nem tudom, hogy mégis mi ütött belé, de egyszerűen felfoghatatlan volt a számomra, hogy ennyire nekem támadt. Nem tettem semmi rosszat, de mégis alig pár másodpercre a torkomat szorongatta most pedig elzavar maga mellől. Ellök és tudom, hogy nem szabadna távoznom, de nem bírom már. Tudom mindez azért történik, mert el akar lökni magától. Most sikerült. De nem fogom feladni. Újra fel fogom keresni csak időt kell neki adnom, mert a barátságunk nekem ennél sokkal többet ér, minthogy az első kudarcnál feladjam az egészet.
Még találkozunk.. Nem fogom ennyiben hagyni. – Mondtam és fel is szívódtam, majd pár utcával arrébb egy sikátorban adtam át magam a zokogásnak. Végigkúsztam a fal mentén és csak sírtam. Gyászoltam a legjobb barátomat, aki elveszítette önmagát.


©️


|| köszönöm a gyors játékot. 40 ||
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 4:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & Caroline
Zihálásom folytatódott, a hajamba túrtam, majd az arcomba temettem a kezeimet. Nem hiszem el! Ideges voltam, nagyon. Beleütöttem egyet a falba a kezem vérezni kezdett, de inkább a falat ütöm, mint Caret bántom még egyszer.
- Már mondtam, hogy mit akarok, csak nem fogod fel! - mutattam fel a mutató ujjamat magyarázom közben. Mit tegyek, hogy megértse.
- Tűnj el! - mondtam halk szavakkal, majd láttam, hogy még ott áll.
- MOST! - kiáltottam rá torkom szakadtából, egyszerűen szerettem volna letépni a fejét, annyira idegesített engem.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 4:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nextto Delena; you are the girl from my dreams

Mosolyogva fürkésztem az arcát. Nem voltam benne biztos, hogy elnyeri tetszését a merészségem, miszerint meghívtam őt, de volt bennem annyi bátorság, hogy megtegyem. Nem tudom, talán a kor tette - ami több mint valószínű - hogy ennyire magabiztos voltam, s nem féltem túlontúl a kosártól, amelyet kaphatok, de végülis... mégsem olyan könnyű ez. Erre a lányra már régóta vártam. Mióta kisfiúként láttam őt álmomban... még csak boszorkány sem vagyok, hogy előre ráérezzek egy effajta történésre! Érti a pokol, hogy mi történik itt az utóbbi időben.
- Alig várom, hogy ismét lássam, kedves! - szóltam még utána, mosolyomat továbbra is őrizvén, és felsóhajtottam halkan, miközben továbbra is a botomon támaszkodtam. Ki kell találnom valamit holnap estére, egy kellőképpen megfelelő ajándékot, ahogyan az régen szokás volt. Végülis... már azt hiszem, tudom, mit viszek magammal.

|| Köszönöm a játékot, dearie! 40 ||


©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 4:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & CarolineÚgy éreztem, hogy bármit teszek vagy mondok az csak rossz lehet, de nem adom fel. Én nem az a személy vagyok, aki egyszerűen csak hátat fordít a barátainak, ha ők arra kérik. Nem fogom itt hagyni, mikor láthatóan szenved. A nyakamhoz kaptam, hiszen Stefan keze szorosan fonódtak köré. Nem értettem, hogy miért teszi ezt, de láttam a szemében, hogy egyáltalán nem önmaga. A tekintete ürességről, ugyanakkor hatalmas fájdalomról árulkodott, ami az én szívemet is darabokra szaggatta. Mégis mit tehetnék, hogy csökkentsem a fájdalmat Stefan? Csak egy kis jelet kérek, mert tényleg bármire képes vagyok azért, hogy őt visszakapjam.  
Nem hagylak békén. – Mondtam köhögve, miközben próbáltam összeszedni minden erőmet, hogy beszélni tudjak és a tüdőm újra megtelhessen levegővel. – Nem foglak békén hagyni, mert a barátom vagy és segíteni akarok neked. Segíteni fogok, mert ezt teszik a barátok Stefan. Nem fogok egyszerűen csak hátat fordítani neked, mikor látom, hogy szenvedsz. Csak mondd meg kérlek, hogy mégis hogyan segíthetnék rajtad és megteszem! Bármit megteszek, Stefan! – Könyörögtem a segítségéért. Hogy mondja el mégis mire van szüksége, mert tényleg nincs olyan dolog, amit ne tennék meg érte.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 4:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & Caroline
Újra megszédültem, gondolataim ismét feketeségben úsztak a fájdalmak folyóján. Istenem, kapaszkodtam bele a falba, de a kezemben maradt egy kis darabja.
Tényleg pocsékol voltam és még jobban zsongott a fejem, hogy Caroline itt akart nekem segíteni. Ez már nagyon sok volt nekem. Felnéztem rá, szemeim elfeketedettek, arcomra erek kerültem fogaim előjöttek.
Kezem akaratlanul is a lány nyakára ment és fel emeltem őt.
- Hagy engem békén Caroline! Nem érted? - Kiabáltam rá, majd eszméltem, hogy mit is teszek, hogy mit cselekszem éppen és szorításom engedte a lány nyakát. Megráztam a fejem, majd rá pillantottam. Bocsánatot kellett volna kérnem, de nem tettem.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 3:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & CarolineOlyan volt, mintha karót döftek volna a szívembe, mikor egyszerűen lerázta magáról a kezeimet. Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt a viselkedést, mikor csak segíteni akarok neki. Tudom, hogy nem voltam ott vele abban a három hónapban és hosszú ideig csak szenvedett, miközben talán nem is gondoltam rá és nem kérhetek elégszer bocsánatot, de most itt vagyok és segíteni akarok neki. Fáj, hogy nem enged közel magához, hogy ilyen intenzíven eltaszít, mert nem akarok mást csak azt, hogy ő jól legyen és ne úgy nézzen ki, mint egy totális élőhalott.
Stefan.. Nem tudsz ellökni magadtól. Pocsékul nézel ki és a legkevesebb, hogy segítek. Kérlek, Stefan hadd segítsek rajtad. – Nagyot nyeltem és a szemeim újra megteltek könnyekkel, mert azt hittem mi ennél jobbak vagyunk.. Hogy szorosabb a barátságunk ennél az egésznél.


©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 3:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & Caroline
Olyan szemekkel pásztázott engem, mint ha beteg lennék vagy is ilyen nem tudom, hatalmas sajnálattal. Na pont erre nem volt most szükségem. Most pont egy hatalmas csendre és egyedül létre lesz szükségem.
Vállamra tette a kezét én meg elléptem egyet és rá néztem kissé mérgesen.
-Nem kell aggódni értem. - mondtam.
- Egyedül akarok lenni, nem kellesz nekem most érted? - Próbáltam világosan fogalmazni, hogy megértse, de láttam a szemében, hogy most jön a hiszti, és az, hogy ő segíteni fog rajtam. Nem kell senki segítsége.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 3:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & CarolineGörcsbe rándult a gyomrom Stefan látványától. Talán még rosszabbul nézett ki, mint akkor, mikor kihúztuk abból a ládából. Tisztában voltam azzal, hogy mély nyomot fog hagyni rajta ez az egész, de nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a probléma. Miért nem kérte a segítségemet? Mégis miért akart felszívódni előlem? Annyi kérdés van bennem, de nem vághatom a fejéhez egytől-egyig mindegyiket, hiszen most nem az én érzéseim számítanak, hanem az övéi, hogyan akarja ezt az egészet megoldani, mert én segítek neki megoldani. Muszáj lesz. Nem hagyom hátra a barátaimat. Az nem én vagyok.
Egyáltalán nem úgy nézel ki, mint aki jól van. Stefan aggódom érted. – Kezeimet óvatosan a vállára helyezem, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy szüksége van egy kisebb támaszra, mert a lábai egyáltalán nem tűnnek túlságosan biztosnak. A sápadtsága pedig csak tetőzi az aggodalmam.
Téged kerestelek.. Stefan mi a baj? – Tettem fel a kérdést, miközben óvatosan végigsimítottam az arcán. Rég láttam őt ennyire rossz passzban, de nem fogom csak úgy itt hagyni. Nem azok után, hogy hagytam, hogy egy őrült nőszemély magával vigye. Azok után meg végképp nem, hogy ennyi időt töltöttem a keresésével, mire végre megtaláltam.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 3:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & Caroline
Folyton emlékeimet mardosta az a láda, nem tudtam kiverni a szörnyű, keserves dolgokat a fejemből. Silas mit tett velem? Bedobott egy ládába és hol életre keltem, hol pedig haltam, inkább kapcsoltam volna ki az emberségem.
Botorkával ugyan, de eljutottam egyik faltól a másikig. Nagy levegő, ki, be. Másnak úgy tűnhettem, mint egy részeg.
Bex is a helyett, hogy segített volna, áááá! Ismét egy emlékkép. És, ha nem térnek vissza az emlékeim boldogan leszek a férje vagy mi lett volna?
Megálltam egy pillanatra és csak meredtem magam elé, mikor egy ismerős lágyan csilingelő, dallamos hang csapta meg a fülemet. Caroline. Most pont rá nincs szükségem, hogy mondja nekem, hogy ő már keresett eltűntem hasonlók.
- Igen, öhm persze. - Ráztam meg a fejemet és néztem bele zöld íriszébe. Nincs kedvem ehhez, de ahhoz se, hogy anyáskodjon felettem.
- Mit keresel itt? - kérdeztem, egyenlőre azt se tudtam, hogy én hol vagyok.©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 24, 2014 3:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Stefan & CarolineIsmét Mystic Falls utcáit koptatom. Újra itt vagyok, hogy megtaláljak egy olyan személyt, akinek bizonyára nincsen szüksége rám. Azt hittem, hogy számítok neki valamit, de ezek szerint nem is tévedhettem volna nagyobbat. A barátom és tényleg nagyon sajnálom, hogy úgy cserben hagytam, de azóta minden tőlem telhetőt megtettem, hogy megtaláljam és segíteni tudjak rajta, de nem értem el semmit sem. Pedig tényleg rengeteg energiát öltem bele ebbe az egészbe, de mégis olyan, mintha egy árnyat kergetnék, akit talán soha nem fogok utolérni.
Vásárlással próbálom elterelni a figyelmem, ami többnyire sikerülni is szokott, de most megint túlságosan sok reményt fűztem ahhoz, hogy megtalálom Stefan-t, de megint kudarcot vallottam. Megálltam és körbenéztem, miközben lehordtam magamat a fejemben, hogy mennyire ostoba vagyok. Arcomat a kezeimbe temettem és úgy éreztem, hogy itt és most el fogom sírni magam nem érdekel, hogy hányan lesznek ennek a szemtanúi egyszerűen csak teljesen darabokra hullok Stefan nélkül. Tudom, hogy neki van szüksége inkább támaszra azok után, ami történt vele nem pedig nekem, de számomra már a közelsége is bőven elég. Tudnom kell, hogy nem veszítettem el a barátomat. Nekem ez mindennél fontosabb. Segíteni akarok rajta, mert a tehetetlenség engem teljesen megőrjít.
Könnyek gyűltek a szemembe, de nem engedem, hogy végiggördüljenek az arcomon, mikor elveszem a kezem a szívem nagyot dobban, hiszen meglátom Őt. S ez most nem Tom. Pedig tisztában vagyok, hogy kettő van belőlük is azonban tökéletesen képes vagyok megkülönböztetni őket. – Stefan.. Jól vagy? – Teremtem előtte és végignéztem rajta. Rendkívül pocsék állapotban volt.  


©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 17, 2014 6:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Phillip & Delena

Amikor megálltam a kirakat előtt nem gondoltam volna, hogy ennyire magával ragad a hely és hogy a tulaj ennyire... nem is tudom megnevezni, milyen érzések kavarogtak bennem. Mintha mióta az eszemet tudom, azóta ismerném, egyáltalán nem az kattogott az agyamban, hogy egy idegenről van szó. Több óra hosszáig képes lettem volna itt ácsorogni és szimplán beszélgetni vele, de tudtam, hogy az túlontúl furcsa lett volna, ezért is takaróztam inkább azzal, hogy mennem kellene. Más nem jutott eszembe, amitől nem leszek még furcsább.
Arra viszont tényleg nem számítottam, hogy vacsorameghívással rukkol elő. Szó, mi szó megdöbbentem, de nem negatív, hanem sokkal inkább pozitív értelemben. Örültem a meghívásnak, szinte azonnal bólintottam a kérdésre és készségesen a kártya után nyúltam, amit felém nyújtott. Nem akartam túl lelkesnek látszani, de az tény, hogyha valamilyen oknál fogva zárós határidőn belül vissza kell mennem a  saját világomba, ott már biztosan nem fogunk találkozni. Így és ilyen körülmények között esélytelen, hogy húsz évvel később összefussunk.
- Elfogadom a meghívást. - Mondtam ki szavakkal azt, amit a szememben egyébként már láthatott volna. - Akkor holnap este nyolckor... - Mosolyogtam változatlanul és a kijárat felé kezdtem araszolni, szigorúan lassan, hogyha még lenne valami mondandója, akkor ne fojtsam belé a szót hirtelen távozásommal.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 28, 2014 10:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nextto Delena; you are the girl from my dreams

Egyetem. Jómagam már el is felejtettem, hogy milyen az. Akkoriban még nem volt nagy divat, hogy nők tanuljanak, vagy csupán ott nem kerültek előtérbe, ahová én bekerültem, s folytattam a tanulmányaimat. Ez egy rettentő régi történet, és azt hiszem, hogy jobb, ha erről nem is gondolkodom tovább.
- Nos, ez igencsak sajnálatos, kedves - jegyeztem meg, majd előre léptem, de továbbra is határozottan támaszkodtam a "támaszomra". A mosolyom még mindig ott időzött arcomon, bár tény, hogy egyáltalán nem estek jól azok a szavak, melyeket kénytelen voltam felfogni. Tehetek mást? Ez a lány egy fiatal nő. Én már legalább három évtizede álmodtam vele... s sokáig hittem, hogy csak egy ostoba téveszme. De nem, itt van. Nem engedhetem csak úgy kisétálni az életemből... akkor is, ha a boltomból hamarosan kisétál.
- Nem tudom, elég frappáns-e, de... umm... - gondolkodtam el, de tekintetemet nem szakítottam el az övétől. - Esetleg holnap este egy vacsora mellett szívesen folytatám a beszélgetésünket, ha nincs más... programja - nyújtottam át neki egy névjegyet, melyet az imént vettem fel az asztalról. A hátára gondosan az étterem nevét firkantottam fel, mikor elmerült a tárgyak halmazában, és nem figyelt. - Mondjuk este nyolckor.

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Üzletsor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3