Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 04, 2013 7:11 pm
Ugrás egy másik oldalra
Veronica "Ronnie" Rush


Kor: 20
Faj: Boszorkány
PlayBy: Naya Rivera (Nincs alku!)

Minden 2005-ben kezdődött, mikor a Katrina hurrikán szinte végigsöpört a déli partvidéken, többet között a mesés New Orlens városán. A családja New Orlensbe élt, és sajnálatos módon áldozatai lettek a természeti katasztrófának, egyedül Ronnie és az öccse menekült meg mivel aznap este a külvárosban tartózkodtak a lány egyik barátjánál. Alig volt 13 éves, így még legjobb esetben is nevelőszülőkhöz került volna, távol a testvérétől, mivel a nagyszüleivel sose tartotta a kapcsolatot, és a többi rokonáról pedig sose hallott. Egyetlen szerencséje az volt, hogy apja öreg barátságot ápolt a szüleimmel így mikor megtudták micsoda tragédia történt a Rush családdal, azonnal kerítettek nekik otthont egy kedves családnál New Yorkban, akik mindig is szerettek volna gyerekeket. Így pedig megmenekültek az állami gondozástól.
Viszont pár éve, furcsaságokat kezdett észlelni maga körül. Feltámadt a szél egy-egy idegesebb pillanatában, magától megkeveredett a kávéja, és ez csak pár példa a sok közül. Ronnie őrültnek hitte magát, végül pedig belevetette magát a kutatásba, hónapokon át vizsgálta a mítoszokat és mitológiákat, és kereste fel a város legbizarrabb boltjait, hátha választ kaphat a kérdéseire. Végül sikerült találnia valakit, aki elmagyarázta neki mi is folyik itt. Ő bizony boszorkánynak született, méghozzá igen ritka, és veszélyes erővel ami leginkább a hangulatingadozásainál lehet ártalmas másokra. Ezek után szinte mentorának fogadta a nőt, akinek segítségével rájött a titokra és rendszeresen gyakorolta az önuralmat, és a különféle varázslatokat.
Ez így persze mind szép és jó, de emellett ott volt a másik élete is, amit muszáj volt a normális szinten tartania. Ott volt a suli, ahol bár népszerű volt, mindig is normális maradt és nem szállt el a hírnévtől. Még a két évvel alatta járó legjobb barátnőjével - alias velem - is nyilvánosan mutatkozott, pedig az ilyen körökben nem éppen volt jó húzás fiatalabbakkal lógni.
Az érettségi után filozófiát kezdett tanulni, de közben egyre jobban belemélyedt a családfájának felkutatásában. A fejébe vette, hogy megtalálja az elveszett rokonait, hogy még többet tudhasson az erejéről, és a származásáról.
Csakhogy van még itt egy kis apróság. Bár a kapcsolatunk még mindig olyan erős mint egykoron, ő mégse osztotta még velem meg, hogy mégis micsoda ő. És csakhogy fokozzuk, még én se találtam meg a megfelelő időpontot, hogy eláruljam neki, hogy néhanapján képes vagyok rókává változni, csak úgy, spontán. Ebből pedig óriási balhé lesz, ha egyszer kiderülnek a dolgok. Viszont Ronnie nem csupán egy barátnőm, nem, ő sokkal több ennél. Ronnie a nővérem, a bizalmasom és a lakótársam is egyben. Ezért szorul már most össze a gyomrom, ha arra gondolok, hogy ezt mind eltitkoltam előle...


Egy kis jellem... Kiegészítjük egymást. Míg ő leginkább a társaságközpontja, és képes mindenkivel jóba lenni, én nehezen nyílok meg az embereknek. Nagyon közvetlen másokkal viszont ezzel szemben éleslátású és elsőre kiszúrja az olyanokat akiknek ferdén áll a szeme. Jó pár ital után képes vadul bulizni, és elengedni magát, de máskor ő nyugodtabb és megfontoltabb kettőnk közül. Talán a bölcsessége az erejével jött, kitudja. Imád okoskodni, és éreztetni velem, hogy idősebb - mintha azt a röpke két évet, két évtizednek számolná. Mivel csak a kistestvére maradt neki, nagyon védelmező típus is.
Jeles tanuló volt a gimiben, és az egyetemen se teljesít máshogy. És ha ehhez még hozzáveszem az igazán jó ízlést is... Igen, valószínűleg egy kicsit féltékeny vagyok rá, de csak jó szemmel nézve. Mondjuk mióta kikerült a mostohaszülei gondozása alól kikötötte, hogy szeretne önálló lenni, így a saját jövedelméből tartja el magát. Komolyan mondom, szerintem ez a csaj még egy lakatlan szigeten is kihúzná egyedül, simán feltalálná magát.

Városba érkezésének oka: Lehet, hogy a legutolsó beszélgetésünk alkalmával - ami leginkább abból állt, hogy leordította a fejem, amiért ilyen felelőtlen voltam, és szó nélkül leléptem ezzel a frászt hozva rá - felkeltette a figyelmét a Mystic Falls városnév. Mint képzett boszorkány, nem hiszem, hogy most először hallott a helyről, így nem lennék meglepve ha a következő telefonhívására már a helyi térerőt használná.
Vissza az elejére Go down
 

Veronica Rush

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Veronica Rush

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3