Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
☆ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
☆ nyomozó
Humor :
☆ állítólag szimpla zsaruhumorA poszt írója Denise Oberlin
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 24, 2015 1:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


noah & denise
Már napok óta itt vagyok New Orleansban, Klausszal viszont még mindig nem sodort össze a sors, pedig ez a mai már a sokadik várost felfedező utam, amit az elmúlt pár napban beiktattam a napirendembe. Valahogy abban bíztam, mivel Houstonhoz képest nem túl nagy a város, bőven van esélyem beleszaladni egy Eredetibe. Ehhez képest egyet sem láttam. Pedig a létező összes kávézóba, étterembe és szórakozóhelyre beugrottam már, sőt a temetőben is jártam, de semmi. Bár elég erős vagyok, hogy megvédjem magam, de a sikátoroknak még a gondolatától is kiráz a hideg. Nem is félelemből, csupán jobb szeretem a barátságosabb környezetet, na meg a kevésbé szűk utcákat. Sebaj, lassan már csak ezeket nem jártam végig. És ki tudja? Lehet, valamelyikben totál részegen ott fekszik Klaus. Nem tudom, ha így lenne, azt mázlinak vagy pechnek kéne-e tartanom. Lépések hangját hallom. Nem is igazán tudom eldönteni, előttem vagy mögöttem van az illető, de azt tudom, hogy az érzékelőim kiakadtak. Ez tutira egy vámpír. És Scarlett nem lehet, ugyanis ő az egyedüli vérszívó, akinek közelségétől nem érzem, hogy feláll a szőr a hátamon. Körbepillantok a sikátorban, de sehol senki. Márpedig az érzékelőim nem szoktak becsapni. Még a gondolataim végére sem érek, mikor hirtelen tőlem pár méterre ott terem egy régi ismerős, akit reméltem, soha többé nem kell látnom.
- Noah. - Préselem ki a nevét dühösen a fogaim közül. Mit keres ez itt? Mivel a szolgálati fegyverem mindig nálam van, egy hirtelen ötlettől vezérelve előkapom, és kétszer is belelövök. Tudom, hogy nem árt neki, de a fenébe is, rohadt jó érzés. Szégyellem, de még farkassá válásom előtt volt egy kis kalandom vele, sőt azt hiszem, a hülye csitri fejemmel még beleszeretni is képes lettem volna. Fúj. Ma már a gondolattól is hányingerem támad. Mikor kb. négy éve újra találkoztunk, és megéreztem, mi is ő pontosan, elöntött a méreg. Megölni akkor és ott a döbbenettől meg sem próbáltam, de ez nem jelenti azt, hogy most ne tudnám. Itt a remek alkalom. Senki nincs a közelünkben, csak egy harapás az egész. Én mégis itt állok, mint a cövek. Na, Denise...mozdulj már meg, a dühtől izzó tekintettől még nem fog a túlvilágra kerülni. Meg aztán vagy te támadsz előbb vagy pedig ő. Akkor miért nem lép? Valószínűleg azt tervezi éppen, hogyan nyírjon ki. Na, abból nem eszik. - Mégis mit keresel itt? Úgy tervezed, ebben a városban is felzabálsz mindenkit? - Vetem oda neki még mindig méregtől fortyogva. Már szinte idegesít, hogy egyikünk sem támad. Mi lesz már?

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 04, 2015 4:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Hayley ©
A világ egyre homályosabb lett. Olyan, mint amikor hirtelen esni kezd és szinte alig látsz valamit, csak itt nem esett semmi, hanem mintha valami függöny hullott volna alá a semmiből. Egyre sötétebb lett minden, egyre homályosabb, már nem igazán tudtam kivenni azt, hogy melyik tárgynak hol a kontúrja. Mintha valami groteszk festménybe bekerültem volna, vagy mint valami örült világ, ami minden fajta szabályt  figyelmen kívül hagy. Mintha semmi se számítana. Egyszerűen minden megszűnt és nem értettem, hogy miként lehetséges ez. Ennyire súlyos lett volna a sebem, vagy ennyire elveszítettem volna az időérzékemet, s oly régóta beszélgettem volna ezzel a fura lánnyal, aki tagadta, hogy csak vámpír lenne, de annyira hihetetlenek hangzott a meséje, de miért is ne mondhatna igazat. Nem tudom, ez már annyira nem számít, hiszen lehet hamarosan meghallok, ha csak nem szán meg és segít rajtam annak ellenére, amiket mondtam vagy tettem. Mielőtt pedig még a talaj is kicsúszna a lábam alól valaki elkap, felemel és hamarosan pedig valami fura fémes ízt érzek a szánban. Vér.... Egyből hányingerem támad és annak ellenére, hogy legszívesebben kiköpném és ellökném magamtól még se tetszem. Pontosan tudom, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy életben maradjak, így az ujjaim a kezére fonódnak és pár pillanat erejéig úgy iszom, mintha egyszerű teáról vagy esetleg borról lenne szó. Végül szerencsére megszűnik ez a fura íz és minden normális kerékvágásba kerül. Még mindig érzem az ismeretlen hölgy, vagyis Hayley közelségét, de már legalább a vérét ne érzem a számban, vagy legalábbis újabb adagot nem. Legszívesebben most fogat mosnék, de ahhoz képest, hogy a testem mennyire gyenge az elmém nagyon is él és aktív. Egy darabig még csukva tartom a szemeimet, majd lassan kinyitom és próbálom újra felfogni azt, hogy hol is vagyok. Jó pár percig csendesen állok még és pislogok csak, de egész hamar újra minden normális alakot ölt. Már ha egy ilyen fura esten lehet még bármit is normálisnak nevezni.
Ha nem ismerném ezt a világot, hogy milyen alakok is élnek itt, akkor most biztosan azt hinném, hogy valaki valamit az italomba csempészet, csak az a gond, hogy még sehova se ültem be. Végül egy kisebb sóhaj keretében pillantok a barna hajú lányra, aki megmentette az életemet, de de még mindig kicsit zavart lehet pillantásom, mert ez még számomra is túl sok volt.
- Köszönöm. - nyögöm ki végül, majd picit sietve még hozzá teszem. - Veronica vagyok. - egy félszeg mosoly jelenik meg az arcomon. Amikor már úgy érzem, hogy az egyensúlyomat is visszanyertem, akkor újra felkapom a táskámat, majd  körbe pillantok ,de őszintén szólva hirtelen még azt se tudom, hogy melyik hotelben szálltam meg. Lemondóan nézek a félig vámpírra és megrázom a fejemet. - Valakit keresek, de hogy merre szálltam meg. Nos, azt nem tudom. Esetleg nem mehetnénk hozzád, amíg visszanyerem a többi emlékemet is? - kérdezem meg tőle óvatosan, hiszen megmentette az életemet, így talán tényleg nem akar nekem esni, illetve még ott van az is, hogy valami fura szomorúságot látok a szemében és talán neki pontosan annyira szüksége van valakire, mint nekem.


|| Gyenge 27

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 03, 2015 1:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Veronica

Megértettem a lány érzéseit, hiszen a helyében még én sem bíznék magamban. Kiszámíthatatlanok a vámpírok, és lehet bennem van vérfarkas, én is csak egy vérszívó vagyok a sok közül. Fájt ezt beismernem, de a tényt nem tagadhatom le sosem. Mindig is bennem lesz az a szívszorongató tudat, hogy egy hibrid vagyok. Semmivel sem lenne jobb, ha letagadnám, hiszen nagyobb fájdalmaim is vannak. Elvesztettem a kislányom, úgy élek, mintha az angyalok vigyáznának rá ezentúl. Nem tudom mi lehet vele, csak annyit tudok, hogy az én kicsikém a nagynénjével van. Nem ismer engem, nem tudja ki vagyok. Biztos vagyok benne, hogy Rebekah a mézes álmait megvalósította, és valami fehér kerítéses szép házban élnek kettecskén. Nem kívánom azt, hogy hazatérjen, mert még nem biztonságos, de az lenne a legjobb, ha most elmehetnék hozzá. Nem kérnék sokat, csak annyit, hogy tarthassam újra a karijaimban, és halljam a babahangját, ahogy értelmetlen dolgokat kiabál teli torokkal, hogy mindenki hallja, hogy ő van.
- Ő nem a fajtársam. - ráztam meg a fejem kellemetlenül, és mélyen érintett, hogy a vámpírokhoz hasonlított. Bennem maradt az a kis farkas, aki voltam, és ő sosem megy el. Át tudok változni, amikor akarok, a szemem aranyfényben világít még mindig. Ugyanaz vagyok! Mindenki fogja fel, hogy én az vagyok, aki voltam, csak segítségre van szükségem. Nem is.. nekem a lányomra van szükségem.
Láttam rajta, hogy szédül, és kezdi elveszteni az ép eszét, de ahogy ő mondta, nincs szüksége a véremre, és a kérését tiszteletben tartom. Nem mondtam neki éppenséggel kedves dolgokat, ahogy ő sem nekem, de nem akarok rátenni egy lapáttal az állításaira azzal, hogy nem állok arra készen, hogy segítsek. Nem akarok olyan lenni, mint azok a vérszívók. Meg akarom mutatni, hogy én igenis több vagyok! Harcos vagyok. Királynő vagyok. Ami pedig a legfontosabb.. anya vagyok. Hope tőlem fogja eltanulni amit tudni fog, hiszen egy kislány az anyukájától szeretne példát kapni, na meg az apjától. Remélem ha visszakerül, Klaus mutat némi emberséget, bár én ismerem őt, és tudom, hogy képes lesz az apaságra. Most visszavonult, de érzem, hogy lassan összeállunk egy bosszúra, hiszen ez nem Elijah harca, és nem is másé. Ezt a dolgot nekünk kell megoldanunk, mivel mi vagyunk a szülők, és harcolni fogunk a gyermekünkért!
- A lista? - vontam fel a szemöldököm, aztán legyintettem egyet, hogy tök mindegy. Nekem nincs ilyen halálosztó listám, hiszen felesleges lenne. Aki megérdemli, az meghal a kezem által, aki nem, az nem. Előre megfontolt gyilkosságot pedig nem fogok annyiszor elkövetni, mint ahogy azt képzelik.
- Gyere! - hibridsebességemmel odamegyek hozzá, és az egyik karomat a hóna alá helyezve megtartottam a testét, hogy ne neki kelljen ezzel megküzdenie egy fal segítségével. Átharaptam gyorsan a csuklóm, és a szájához emeltem, reménykedve, hogy még nem ájult el, és képes segíteni magán. Pár csepp elég lesz neki, hiszen ez nem akkora seb.
A vérzés elállt, ahogy a harapásnyom is eltűnt, és a lány sokkal jobban mutatott, mint újkorában. Már nem tűnt olyannak, mint aki mindjárt összeesik, és remélem barátságosabban áll majd hozzám.
- Te tudod már a nevem. Megosztod velem a tiéd? - kérdeztem egy barátságos mosolyra húzva ajkaim szélét, és kész voltam arra, hogy talán szóba elegyedjek vele, de az sem lepne meg, ha szó nélkül lelépne. Azon sem, ha leszúrna valamivel, mert azt hiszi, hogy megölni akarom, hogy legyen egy vámpírom, pedig erről egy szó sincs. Én csak próbálok neki segíteni, ha már rajtam senki sem akar. - És ugyanakkor elmondhatnád, hogy mit keresel itt egy sikátorban késő éjjel. - aggódó pillantásokat vetettem a nyakára, mintha régóta ismertem volna. Hűlt helye sem maradt, és ennek örültem, de remélem nem hisz még annak a szörnyetegnek akinek az előbb.

१ bocsi a minőségért és a késésért :hug: १ nem tudom १ elastic heart
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Márc. 24, 2015 9:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Hayley ©
Tudtam jól, hogy most kellene lelépnem, hiszen most már a táskám is megvolt és ha tényleg nem akar bántani, akkor el is engedne, vagy tévedek? Őszintén szólva most először voltam ilyen téren bajba. Most először nem tudtam azt, hogy mit is kellene tennem vagy mondanom, vagyis egy dologban azért biztos voltam, hogy azt az aprócska félelmet se fogom kimutatni. Soha nem voltam az, aki mások szoknyája mögé bújik, hanem sokkal inkább az, aki a csatasor legelején áll. Mindig is szerettem a veszélyt és soha nem futamodtam el, így részben ezért maradtam. Illetve volt még valami a lányban. Mintha titkolna valamit, mintha küzdene valamivel. Jól ismertem ezt az érzést, talán emiatt ismertem fel a pillantásában. Segíteni szerettem volna neki, de ez azt hiszem eléggé nehezen fog menni, mert mindent elkövettem szóban azért, hogy ne legyen könnyű dolga, de én már csak ilyen vagyok.
Csendesen hallgatom azt, amit mond és próbálok hinni neki, de eléggé nehezen megy. Minden vámpír remek színész, így soha nem lehet tudni, hogy mikor mondanak igazat és mikor nem. Újra végig mérem őt, majd a tekintetem megállapodik a szemeim és azt fürkészem. Talán ő annyira nem remek, hiszen a szemei már így is sok mindent elárultak nekem, de vajon csak azért, mert hasonlítunk kicsit vagy pedig azért, mert már ő is segítséget akarna kérni, hogy valakivel megossza azt, ami a lelkét nyomja? Nem tudom, de remélem hamarosan fény derül erre a titokra is.
Tudod nehéz kiigazodni rajtatok, mert a legtöbben közületek képes még a finom falatért is bántani a fajtársát. - mondom neki egy kisebb zavart mosoly keretében, majd oldalra pillantok. Összefonom magam előtt a karomat, hiszen kezd csípős lenni az idő, illetve a vérveszteség is egyre jobban megvisel. Érzem, amint nem akad apadni a vöröslő lé, amint szép lassan végig folyik a nyakamon és átitatja végül még a sálamat. Ha így haladunk, akkor tényleg igaza lesz és saját magamnak köszönhetően fogok meghalni.
Pontosan úgy, ahogyan ő az előbb úgy vonom fel én is a szemöldökömet, hiszen nem nagyon szoktak kioktatni. Csendesen hallgatom őt, de kár lenne tagadni, hogy nem kalandoztam el a gondolataimban. Egy bizonyos személyre emlékezett, aki sok esetben fejmosást tartott számomra. De mégis másabb, s nem értem, hogy miért akar segíteni nekem, majd egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkaimat, de még mielőtt bármit is tudnék mondani, egy pillanatra megszédülök és neki esem a mögöttem lévő falnak. Próbálom megtartani magamat, ami szerencsére sikerül is. A szavai kezdenek elmosódni, mintha csak valami fura nyelven beszélne, de nem ez nem lehet igaz. Ennyire erős csak nem lehet a vérzés, nem kaphattam ennyire erős sebet... Próbálok koncentrálni, összeszedni magamat és hamarosan picit sikerül is, de szinte alig értettem abból bármit is, amit mondott.
Mit mondtál? Mármint hogyan? Milyen lista? - kérdezek vissza zavarodottan, de még mindig nem bírom felemelni a fejemet. Olyan érzésem van, mintha minden egyes apró mozdulat hirtelen elvenné az összes energiámat, mintha maratont futottam volna, pedig nem... - Kérek a véredből... Szükségem van rá, hogy életen maradjak- mondom sietve és most először újra ránézek, de érzem, amint a szemeim is kezdenek lecsukódni, de még mielőtt teljesen elvesznék a homályba sikerül kinyögnöm még két szót. - kérlek Hayley... - azt hiszem így hívták, de sok időm nincs már ezen gondolkozni, mert hamarosan elsötétül minden. Szinte hallom a szívem a ritmusát, azt ahogyan egyre lassabban dobog. Tudom, hogy sok ember nem helyeselné azt, amit kértem, de nincs más választásom. Egyedül ő segíthet rajtam és most már teljesen az ő kezében van az életem. Vajon sikerül még a halálom előtt átváltoztatnia? Nem akarok vámpír lenni. Nem akarok meghalni.. Nem most és nem itt!! Próbálok koncentrálni és a maradék erőmmel azon vagyok, hogy életben tartsam magamat, de mozdulni már alig bírok a hideg kövön.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 23, 2015 4:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Veronica

Lassú, mély levegővétel be, aztán ki. Talán ez lenyugtatja a felébredni készülő bestiát, ami bennem lakozik. Túl sok ideje várakozok a csodára. Azt mondták nekem, hogy a gyászom legyen hiteles, ne legyek feltűnő, mert akkor lebukunk, és az a kislányom életébe kerülhet. Nincs annál fontosabb, minthogy azt megvédjem, így nem szabad ölnöm sem, főleg nem ártatlan embereket. Az arcán látom, hogy nem az a nagy pszichopata gyilkos, de a megmozdulásáról levehető, hogy nem egy anyámasszonykatonája. Olyan ijedten néz, mégis van valami benne ami erőssé teszi, és eltántorít azoktól a rettenetes gondolatoktól, hogy hogyan fogok végezni vele. Túl nagy volt a vágy, túl kevés volt az akaraterőm ahhoz, hogy csak úgy hagyjam. Nagyon nehéz ezt irányítani, és ezt aligha tudja bárki, csak az aki azt éli át, amit én.
Látom rajta az ijedtséget, bár nem okolom érte. Egy vámpír cuppant a nyakára az imént, erre egy másik menti meg, és eléggé rá feni a fogát ő is. A helyében én is félnék magamtól, tekintve, hogy védeni is alig tudnám magam. Sejtem, hogy van valami a táskájában ami megvédi, mivel a tekintete mintha akaratlanul odaszökött volna az ominózus kiegészítőre. Nem vagyok kegyetlen, nem vagyok gyilkos, távol álljon tőlem ez a pár jelző. Tettem dolgokat, de olyanokkal akik megérdemelték. Megadom neki az esélyt, hogy megvédje magát, ha esetleg nem tudnék magamon uralkodni.
- Nem akarlak bántani. - mondtam határozottan, nem is neki, inkább az elmémnek, hogy fogja vissza magát, az ég szerelmére már! Ez a fiatal lány nem különb a sima városi emberektől, nem lehet áldozat, főleg nem egy sötét sikátorban. - Nem általam fogsz meghalni, ezt megígérem. Nem azért mentettem meg a hátsód, hogy végezzek veled. Ha nem érdekelne egy csöppet sem az életed, akkor hagytam volna annak a vámpírnak, hogy az utolsó cseppig igyon belőled. - mutattam arra az irányra, amerre a vámpír menekült, hogy biztosra vegye, hogy rá céloztam, és emlékeztessem arra, hogy mi történt az imént.
A következő mondata miatt a két szemöldököm igencsak magasra emelkedett. Nem válaszoltam semmit, mert amikor a sálát visszaemelte a sebhez, tudtam, hogy még biztos mond valamit. Bevallom, nagyon meglepett a lány lépése, mert sokak a helyébe kérdés nélkül már innának a véremből. Nem kispályás ez a nő, úgy tűnik ő inkább tűri a vérzést és a fájdalmakat, hogy ne legyen nagyobb baja. Csöndben végighallgattam minden egyes szavát, és az arcomra kiült a véleményem a mondatokról. Volt amikor meghökkentem, amikor elmosolyodtam gúnyosan, és amikor teljesen lenézően néztem. Különféle érzelmeim lettek tőle, de tiszteltem is a bátorságáért.
- Először is.. - sóhajtottam, és letöröltem a kibuggyant vérem a csuklómról. - nehogy azt hidd, hogy szívességet tennél vele, ha bíznál bennem, és elfogadnád a vérem. - szögeztem le először, mert nem kevés mondanivalóm akadt számára. - Másodszor pedig, ha elvérzel, nekem nem lesz rossz éjszakám tőle. A paranoiádról nem tehetek, és ha ennyire nem bízol senkiben sem, még a megmentődben sem, akkor ajánlani tudom, hogy kerüld el a sikátorokat. - résnyire húztam a szemem, és a barátságom átalakult kioktatásba, pedig nem ezt akartam. - Harmadszor pedig, lehet rajta vagy a listámon, de kicsit gondolkozz már.. - nevettem fel szórakozottan, mert ez már több volt, mint hülyeség. - ha rajta lennél, akkor már rég halott lennél, de nem vagy, élsz. - mutattam a teljes egészére. - Ha pedig át akarnálak változtatni, akkor nem kérném, hogy igyál, hanem beléd erőltetném. Ha már ennyire akarod tudni, hogy mit akarok csinálni, akkor elmondom. - emeltem fel a kezem védekezően, és kicsit hátráltam. - Hallottam, hogy segítségre volt szükséged, jöttem, segítettem. Csábít-e a véred? - tettem fel a költői kérdést, és mivel elég szűk sikátor volt, hamar a falhoz is értem, majd nekidőltem. - Abszolút. Rád támadtam? Nem. - fejeztem be ezennel a beszédem, és a megjelenésem ismét kedves lett. - Én hajlandó vagyok még adni a véremből, ha szükségesnek érzed. - mosolyodtam el halványan, mert segíteni akartam. Rosszul esett, hogy egy számba sorolt a vámpírokkal. - Egyébként.. Hayley. A nevem Hayley Marshall. - mutatkoztam be, mivel mondta, hogy a nevemet sem tudja. - Nem egy sima vámpír vagyok, hanem egy hibrid. - említettem meg csak pluszként, hogy tisztában legyen vele, hogy nem csak egy vagyok a sok vérszívó közül. Bennem van a farkas énem is, ami nemesebb és tisztább is, és ez számomra egy nagy erény.

१ bocsi a minőségért :hug: १ nem tudom १ elastic heart
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 23, 2015 8:08 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Hayley ©
Komolyan lassan már be kellene engem zárni, hiszen annyira a rabja lettem ennek a kutatásnak, hogy még az se tűnt fel, hogy valaki bántani fog. Eddig legalább ott volt valaki, hogy megmentsem, ha pedig nem volt mellettem senki se, akkor saját magamra vigyáztam, ami egészen eddig jól is ment. Talán ez a támadás valamiféle égi jel akar lenni, hogy inkább fogjam a cuccaimat és menjek haza, de erről szó se lehet. Nem fogok megfutamodni. Soha se tettem, így nem most fogom elkezdeni. Élek még és még a fejem is a helyén maradt, így nincs mitől tartanom vagyis van, de erre inkább most nem kellene gondolnom. Egyelőre örüljek annak, hogy még mindig életben vagyok és nem ölt meg senki se. Mert lehet ez a lány meg fog ölni, de akkor is van esélyem arra, hogy nem egy ilyen büdös és kószos sikátorban haljak meg, illetve most már felkészült leszek, így annyira könnyű dolga se lesz, mint az előtte lévő vámpírnak. Nem vagyok én vacsorának való, így még szép, hogy lesz egy-két keresetlen szavam hozzá, de előbb a táskámat kell megszereznem, mert akkor még nagyobb biztonságban lennék.
Figyelem a lány zavarodott tetteit és pillantásait. Egyszerre tűnik barátságosnak és egyszerre olyannak, akitől az ember legszívesebben menekülne. Van valami a pillantásában és minden egyes mozzanatában. Mintha ő maga se tudná azt, hogy mit akar tenni és mit gondol. Félek tőle? Igen, de ezt a világért se fogom kimutatni. Nem vagyok én nebáncsvirág, aki mindjárt sírva fog fakadni amiatt,mert egy csúnya és rossz vámpír bántotta őt. Tudom jól, hogy milyen a világ és az én hibám, hogy újra slamasztikába kerültem. Most már majd figyelni fogok és résen leszek.
Valahogy ez nem volt igazán meggyőző. - mondom neki egy kisebb fejrázás keretében, majd egy nagyot sóhajtok, amikor a vérével kezd el kínálni. Ez azért elég bizarr, de ugyanakkor igaza van.
- Ohh, hidd el, ez nem csak neked szenvedés, hanem nekem is, mert szemmel láthatóan éhes vagy. - mondom neki könnyedén, majd visszateszem a sálat a nyakamra, mert nem akarom még inkább kísérteni a sorsot. Elég az, hogy most éppen valami fura dologra és elég undorító dologra akar rávenni az ismeretlen lány. Egy darabig figyelem őt, majd megrázom a fejemet és még a nézése se tud megrémiszteni. - Nem akarok inni a véredből, mert mi van akkor, ha valami őrült vámpír vagy, aki előszeretettel változtat át másokat? Én nem akarok vámpír lenni, így ne is nézz rám így! Nem bízom benned! - vallom be neki, hiszen ez az igazság. Lehet megmentett, de az még nem jelent semmit se. - Még a nevedet se tudom. - teszem hozzá kicsit halkabban, majd a táskát elveszem tőle, amikor felém nyújtja. Legalább már van egy védőeszközöm, ha esetleg rám támadna.
Nem vagyok törékeny és miért mesélnék neked, hiszen te is pontosan olyan vagy, mint az. Véren éltek és számodra én még rajta lehetek a listádon. - mondom neki egy kisebb habozás után, de amíg nem leszünk valami bizalom gerjesztőbb helyen, addig ne is várja azt, hogy bízzak benne. Mert az is lehet, hogy azért akar több dolgot megtudni nekem, hogy legalább a halálom után tudja értesíteni azokat, akik a hozzám tartozóim. Lehet kicsit bizalmatlan vagyok, de megvan rá az okom. Az egyik szeretettemet is azok árulták el, akikben megbízott, a családja árulta, így nem csoda, ha nem akarok egy vadidegenben bízni, aki éppen annyira lehet zavarodott, mint én.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 21, 2015 10:51 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Veronica

Kezdek megőrülni, mivel mindenről a lányom jut eszembe. Valahova pillantok, mindig eszembe jut, hogy mi lenne ha velem lenne újra. Nagyon nehezemre esik pár percre is csak másra koncentrálni, szinte lehetetlennek tűnt. Ilyen az anyaság, legalábbis én így ismerem. Csak a saját anyai ösztöneimre hagyatkozhatok, előttem nincs semmiféle anyapélda, akivé válhatok. Bár anyám is lemondott rólam, ahogy én is Hope-ról. De én nem örökre, nincs az a pénz, hogy elvegyék tőlem egy életre. Lehet, hogy Rebekah mellett jó helyen van, de nem hiszem, hogy ugyanazt megadja neki, amit én adnék. Nincs az anyai szeretethez fogható, és akármennyire is akarják imitálni, mindig ott lesz az a hiány. Vajon Hope hiányol? Rebekah sokat mesél neki a szüleiről? Fogalmam sincs, de ha nem lehetünk ott mellette, legalább az esti meséiben nekünk kell lennünk a hősöknek. Nem szabad egyikünket sem úgy ismernie, mint szörnyetegeket, mivel mi vagyunk a családja. A családban pedig védik egymást az emberek. A legkisebb farkasért ölne egy anyafarkas, én pedig ugyanezt teszem.
Gondolatok cikáznak a fejemben, mikor hallottam a megmentett lány hangját. Nagyot nyeltem, amikor a vér szaga állandóan ingerelt, legszívesebben én is ízlelnék belőle. Biztos gyenge már a lány, és ahogy sejtem, teljesen ártatlan ember. Nem ölhetem meg, nem tett ellenem semmit.. de annyira finomnak tűnik. Most nem szabad átadnom magam, de majd később lehet én is kicsit megharapdálom. Nem akarom, de alig bírnám ki, hogy ne. Mindenesetre, most egy kicsit a bizalmasommá kell tennem, mivel ha kicsit jobban lesz, sokkal élvezetesebb lesz elkapni. Ez nem én vagyok, de a gyászt is így kezelem. Nem nyugtat a gyilkolás, de kicsit jobb, minthogy a szobámban üljek, és várjak a csodára.
- Nem. - ráztam a fejem, mikor a megevést emlegette. Igaza van, tényleg részben azért mentettem meg, de nem most fogom megtámadni. Velem meg mázlija is van, mert az a vámpír megölte volna, miután jól lakott, én pedig meggyógyítom, és elengedem. Körbepillantottam, és a táskáját láttam a földön, biztos elejtette mikor a támadója a falhoz nyomta. Messzebb volt tőlünk, így pár lépést téve felvettem, majd odaadtam neki. - Mutasd. - tűrtem arrébb a sálját a sebtől, és a látványa nem éppen volt gusztusos. Felszisszentem, és oldalra húztam a számat, elég csúnya volt. Nem haboztam, egyből átharaptam a csuklóm, és a szájához emeltem. - Gondolom nem vagy új a világunkban. Tudod mit kell tenned. Iszol, vagy még vérzel kicsit, te döntésed. - közöltem komor arccal, de a hangomból levehető volt, hogy hogyha nem iszik, akkor én tömöm belé. Fiatal még, nem ilyen halált kellene átélnie. Biztos van egy őrangyala.
- Na de most inkább mesélj.. - sóhajtottam, mintha egy szívességet tennék neki. - egy ilyen törékeny lány mit keres egy sötét sikátorban?! Eltévedtél, vagy kerestél valamit? - vontam fel a szemöldököm kérdőn, és felvettem a barátságos arckifejezésem. Nem akarom a szívemen viselni a sorsát, de gondolom nem öngyilkossági kísérletre jött késő éjjel egy sikátorba. Na de miért? Nem láttam még itt, gondolom új is. Bár fogalmam sincs ki költözött már ide, egy ideig a külvárosban éltem, sokszor átváltoztam. Így tudtam lenyugodni, mivel a hibridélet is felzaklatott. Nem pártoltam a vámpírokat, de most félig az vagyok, és ez.. olyan idegen. Elveszettem a farkasságom tisztaságát és nemességét, de vissza fogom szerezni. Erről gondoskodom! Lehet tudok neki segíteni is. Jól esne most egy olyan társaság aki nem állandóan a lányomat hozza fel. Akármikor találkozok bármilyen ismerőssel, felmerül a nagy kérdés, hogy hol a lányom, nekem pedig el kell mondanom, hazudnom kell, hogy halott. Ő talán nem hallott még a csöppségről, és tudok valakivel beszélgetni talán vidámabb témáról is.

१ bocsi a késésért :hug: १ nem tudom १ old yellow bricks
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 15, 2015 9:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

to Hayley
Friends or foes?


A családom tökéletes volt, legalábbis a külvilág felé. Egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy ez csak a látszat és sokkal sötétebb titkok lappanganak a sötétségben, mint azt bárki is gondolná. Kezdjük ott, hogy soha nem meséltek arról, hogy volt egy unokatestvérem, ahogyan azt se tudtam, hogy édesapámnak volt egy testvére. Nem értettem és még mindig nem értem, hogy miért kell titkolni, hiszen egy gyermekről van szó, aki mára már valószínűleg idősebb, mint én. Ki tudja, hogy mi történt vele és merre van. Az is lehet, hogy a szüleimnek a segítsége kellett volna számára, de még se voltak ott neki. Nekik csak én számítottam és ez valamilyen szinten fáj, hiszen soha nem kértem tőlük azt, hogy miattam ne törődjenek a család többi tagjával.
Amikor megtudtam ezt a titkok - egy fényképnek köszönhetően-, akkor elhatároztam, hogy meg fogom találni és kiderítem mi történt a másik Lowell lánnyal. Nem tudnám megmondani, hogy miért volt ez annyira fontos számomra, egyszerűen csak úgy éreztem, hogy meg kell tennem. Hosszú hónapokon keresztül nyomoztam és ennek köszönhetően most itt vagyok egy idegen városban, ami New Orleans névre hallgat. Egyszerre élvezem az itt létet és egyszerre félek kicsit, pedig én nemigen szoktam így érezni. Lassan szelem az utcákat és közben szorosan magamhoz fogom a táskámat, mert nem szeretnék kellemetlen meglepetést. Nem akarok vámpír vacsora lenni, hiszen már jó párszor sikerült túl élnem őket, de mindig csak a szerencsének köszönhettem és egy bizonyos személynek. Tudom, hogy egy nő legyen harcias, de az öldöklés akkor is annyira távol áll tőlem. Nehezen tudom elhinni azt, hogy képes lennék direkt bántani valamit, de mire észbe kapnék valaki elkap, a táskám a földre hull, a túlsó háznak a falához nyom, majd pedig hamarosan az ajkai a nyakamra tapadnak. Érzem, ahogyan a vérem kibuggyan és végig folyik a bőrömön. Próbálom ellökni, karmolni, marni és még segítséget is kérni, de olyan, mintha hirtelen minden élet eltűnt volna az utcákról. Ennyire elmerengtem volna, hogy észre se vettem azt, hogy egy kihalt sikátorba tévedtem? Azt hiszem, de még mielőtt teljesen lemondanék az életemről valaki megjelenik és megment. Letörlöm azt a pár könnycseppet az arcomról, majd sietve kapom fel a sálamat a földről és a sebemre nyomom.
Igen, mondhatni. - mondom óvatosan és közben a lányt fürkészem a tekintetemmel Van benne is valami fura. Egyszerre tűnik barátságosnak és veszélyesnek. - Köszönöm, hogy megmentettél, de ha továbbra is így nézel rám, akkor azt fogom hinni, hogy csak azért tetted, hogy te ehessél meg. - teszem hozzá kicsit rekedtes hangon, majd óvatosan a táskámra pillantok. Valahogyan el kellene addig jutnom, mert ha esetleg ez a nő is rám támad, akkor a benne lévő karóval megvédhetném magamat, vagyis remélem. Teszek még egy-két lépést arra felé, de közben a tekintetemmel nem engedem el őt.Lesz még jobb is. 27 40 || ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 09, 2015 7:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

to Veronica
let's save your ass.. almost.


Az életem gyökerestül megváltozott. Már akkor tudtam, hogy változások következnek majd be, mikor kiderült, hogy terhes vagyok. Kilenc hónapon keresztül vártam a babámat, majd mikor megszültem, elszakították tőlem. Azt a megoldást választottuk, hogy eljátsszuk a halálát, minden családtag gyászba vonul a veszteség miatt. A szívem darabokra van törve, pengeélen táncolok egész álló nap. Ha leesek, csak két lehetőség van. Elkezdek sírni, mert az érzékenyebb pontomra érkeztem, vagy egy szörnyeteg leszek. Nem érzem fairnek, hogy sok anya képtelen lenne nevelni a gyerekét, én pedig igen, mégsem lehetek vele. Pluszban a szívfájdalmamra az is rásegít, hogy mindenkinek azt kell mondanom, hogy életét vesztette. Akárhova nézek, akármit hallok, a lányom jut eszembe. Nem tudom kiverni a fejemből, az arca ott lebeg előttem.
Késő este volt már, nem kellene az utcán lennem ilyenkor. Nem is tudom miért jöttem le.. sétálni akartam, kicsit ki akartam szellőztetni a fejem. Ha sokáig otthon maradok akkor csak rosszabbul leszek. El akarom mondani valakinek az igazi fájdalmam, de nem tehetem. A tudat, hogy más viseli gondját helyettem az egyetlen reményemnek, felemészt. Vissza kell kerülnie hozzám minél előbb.
Kimért léptekkel lépkedtem New Orleans járdáin, a fények gyéren megvilágították az előttem lévő utat. Hangos város este is, de nem bánom, nem érzem magam antiszociálisnak. Magányos vagyok most, mert az akarok lenni. Hiteles gyásznak kell lennie, el kell játszanom, hogy egy halott gyermek anyja vagyok. Belegondolni is rossz, hogy mennyire összezuhannék ha valójában örökre elvesztettem volna.
Gondolatmenetemből egy sikátorból áradó vérszag és hangok zökkentettek ki. Hirtelen kaptam oda a tekintetem, aligha, de ki tudtam venni két alakot a sötétségből. Tudtam mi folyik ott, egy ártatlan embert bántanak. Ráadásul.. isteni illatú vére van.
Vámpírsebességem bevetve kerültem oda, egy gyors mozdulattal kitörve a támadó nyakát. Egy vámpír volt, ez kétségtelen. Egy szőke, ártatlan arcú lányt csapolt éppen, aki még mindig nagy veszélyben van. Közel vagyok hozzá, a vére vadított, éreztem ahogy az erek megjelentek a szemem alatt, egyre lejjebb kúszva. Alsó ajkam súrolta a két éles szemfog, el kellene tűnnöm innét, de nagy a csábítás.
- Jól vagy? - szakadozottan jöttek ki a szavak a számon, egyre közelebb hajolva a nyakához, a sebhez, ami szüntelenül vérzett. Nem bántani szándékozom, de új nekem ez az élet. Meg kell tanulnom uralkodni a szomjamon, és ha most türtőztetem magam, minden menni fog.


flares || kicsit gyengusz, de kezdőnek remélem megfelel. 40 || ©

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 9:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Most már igazán kíváncsi lennék rá, mi van még azon a bizonyos listán. Emlékszem, megismerkedésünkkor épp azzal érvelt, hogy ha megiszom vele egy italt, kipipálhat egy pontot rajta. Bár valószínűleg nem sejti, hogy ez jutott eszembe, amin mosolygok, de amint alkalmam nyílik rá, kíváncsi lennék arra a felsorolásra.
- Én is elég sokkal tartozom neked, attól függetlenül, hogy te nem így gondolsz rá.. - szusszanok nagyot, aztán felülök mögé a motorra. Néha még mindig úgy érzem, nem tudom eléggé érzékeltetni, hogy nem használom ki.. Hogy nem azért vagyok vele, mert a segítségét akarom csupán. Egyre többre vágyom, hiába nehéz bevallanom.
- Igen. Nem gondoltam meg magam és nem tudsz lebeszélni sem... - ölelem magamhoz, amint indítja a motort. - Nem hagyom, hogy egyedül csináld. Miattam van, ez az egész az én saram.. - motyogom, fejem a hátának támasztom és menet közben mélyeket lélegzem a friss éjszakai levegőből.

(Temető)
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 5:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Rámosolygok Gwenre, ahogy végigsimít az arcomon.
- Nem sok kívánság van a listámon. Ami meg van, azon ő nem segíthet - teszem hozzá. Nem fejtem ki bővebben, hogy az egyetlen kívánságom Gwen szíve. Talán egy szerelmi kötéssel megkaphatnám, de aljas féreg lennék, ha ilyesmihez kellene folyamodnom. - Amúgy is, ő nem szeret tartozni, én meg nem szeretem, ha tartoznak nekem. Tiszta lappal indul most már minden - vonok vállat, majd felülök a motorra, és kezem nyújtom Gwennek, hogy őt is felsegítsem.
- Egyébként ne mondd, hogy pazarlás, amit rád szántam. Én sosem így gondolnék rá. Azt hiszem, jobb helye nem is lehetett volna ennek a kívánságnak - mondom, aztán nagyot sóhajtok.
- Azt hiszem, a következő a sorban a temető. Biztos, hogy készen állsz rá?
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 5:17 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Úgy hiszem, Coreyval nem leszünk barátnők, bár igazából azt sem sajnálnám, ha az életben nem találkoznánk többet. Ő nem kedvel minket, én meg őt. Ez tiszta sor. Már alig várom, hogy mehessünk, de a tiszteletköröket még lefutják. Csak bízni tudok abban, hogy tényleg nem vág át, és nem ez lesz az utolsó éjszakám.
- Kösz! - Csak biccentek egyet Corey felé, aztán már megyek is kifelé, vissza a sikátorba. A friss levegő elönti a tüdőmet és megnyugszom. Eddig nem is tűnt fel, hogy mennyire egy csomóban volt a gyomrom.. Csak azt várom meg, hogy néhány lépéssel magunk mögött hagyjuk a helyet, aztán már Chriesten csüngök.
- Ez a nő ijesztő.. - motyogom magam elé. - De.. Egyszerűen ki is fizethettem volna neki. Akkor még mindig jönne neked egyel, sosem rossz, ha tartoznak neked... - pillantok fel rá a sötétben. Minden egyes vonását tökéletesen ki tudom venni. - Mégis rám pazaroltad. Köszönöm.. - simítok végig arcán, immár mosolyogva. Egészen mulattat a tény, hogy már nem esik nehezemre kimondani, ha hálás vagyok neki, holott eddig semmiért nem mondtam köszönetet.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 4:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Követem a gyűrű útját a levegőben, és nézem ahogy puhán Gwen ölébe esik. Ő felkapja, és máris felpattan, "menekülésre" készen.
- Így van. Nincs más kérésem, csak ennyi volt - nézek bele Corey szemébe, és ez alkalommal nem fordítom el a fejem, látva egyik szeme hiányát.
- Köszönöm, hogy segítettél nekünk. Remélem, működni is fog - jegyzem meg, mire biccent egyet.
- Én készítettem. Biztos lehetsz benne, hogy működni fog - veti oda, és szemmel láthatóan alig várja, hogy már kinn legyünk az ajtón.
- Köszönöm, Corey - nyújtom a kezem. - Ezennel letudtad a tartozást.
Hezitál keveset, aztán megrázza a kezem gyorsan, mintha egy kellemetlen kötelességet szeretne letudni.
- Azért ha lehet, a közeljövőben ne keress fel, Chriest - szól utánunk Corey, mikor már az ajtónál állunk, de hallom a hangján, hogy halványan mosolyog. - Ettől még nem rajongok a fajtátokért.
- Észben tartjuk - válaszolom halvány mosollyal, aztán kiterelem Gwent.

Bezárom magunk mögött az ajtót, és megcsap a sikátor hűvös levegője, fejünk felett pedig keskeny sávot látok az égből, ahol ragyognak a csillagok.
- Minden oké? - fordulok Gwen felé, aztán megfogom a kezét, és megcsodálom a gyűrűt. Semmi változást nem látok rajta, de talán ez így is van rendjén.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 1:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Csak figyelem, ahogy hanyag mozdulatokkal, ámbár otthonosan mozogva igyekszik vissza a pult mögé. Chriest lenyom egy székre, na nem mintha megterhelő lenne az ácsorgás.. De a gondoskodó hajlam így is munkál benne, ezt nem fogom a szemére vetni. A folyamatos testi kontaktus viszont segít abban, hogy ne essek ki ebből a szerepből. Nem szólalok meg, bár a nő hozzáállása nem tetszik, de itt most én vagyok az, akinek voltaképp szívességet tesz. Pontosabban Chriest rám pazarolta el, hogy Corey tartozik neki. Ha nem ver át minket és tényleg működni fog a gyűrű, nagyon sok mindennel fogok neki tartozni. De senki másnak nem tartoznék szívesebben.
Nem tudom, mit is akar jelezni a szorításával, de úgy fogom fel, hogy érzékeli a hangulatomat, azt hogy mennyire kényelmetlen ez és mennyire irritál ez a nő. Mintha azt akarná mondani ezzel, hogy tartsak ki, mert hamarosan már megyünk is. Végül mintha csak előre tudná, be is igazolódik. Kedvtelenül és kisebb fintorral az arcán lép vissza elénk a nő és szinte hozzám vágja a gyűrűt. Egy darabig forgatom a tenyeremben, valami jelet keresve, hogy működött a varázslat, de semmi változás, így kételkedve húzom vissza az ujjamra, de nem is érzek semmit. Hmm.. Ennyi lenne? Hamarosan megtudjuk. 7-8 óra csupán, hogy hajnalodni kezdjen. Minden esetre én nem is óhajtok tovább maradni, már pattanok is a székről.
- Nem. Ennyi lenne.. - válaszolok Chriest helyett sietősen, akár zokon veszi, akár nem. Nem akarom, hogy a továbbiakban bármiféle üzletet kössön ezzel a nővel. A hideg is futkos tőle a hátamon.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 12:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Corey elveszi a gyűrűt, és az asztalhoz sétál vele. Közben mintegy mellékesen int egyet, hogy üljünk le valahová, ehhez nincs szükség ránk.
Noha nem látok csak egy széket, ez nem akadály. Gwent lenyomom rá, én magam megállok a szék mögött. Lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, de mintha érezném, ahogy a titkos, rejtett mágia életre kel a falak között.
Corey egy könyvet vesz elő, markába szorítja a gyűrűt, és halkan pusmogni kezd maga elé. Nem értem a szavait, pedig a hallásom kitűnő. Nyilván nem angol szöveget gajdol, hanem latint, vagy valami beavatott nyelvet. Nem szólalok meg, egy szorítással jelzem Gwen vállán, hogy ő se tegye.
Nem tart sokáig a varázs. Alig egy-két perc elteltével Corey hozzánk lép, és nem túl szívélyesen dobja a gyűrűt Gwen ölébe.
- Kész - jelenti ki. - Remélem nincs több kívánságod a listádon, Chriest.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 12:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Úgy érzem, nem nekem kell felvállalnom, hogy előterjesszem, miért is toppantunk be ilyen hirtelen, ráadásul látva az ellenszenvet, mindenképp a nem szívesen látott vendégek kategóriájába tartozunk. Egy pillanatig aggódom, amiért Chriest ilyen hirtelen kibökte miért is jöttünk, de úgy tűnik a nő is jobban szereti, ha nincs köntörfalazás. Igazából úgy terveztem, hogy ha mégsem állja a szavát, akkor lefizetem. Nem mintha úgy nézne ki, mint akit meg lehet vesztegetni, de mindenkivel meg lehet próbálni.
A gyűrűt lehúzom ujjamról, majd miután egy futó pillantást vetek Chriestre, átadom a nőnek. Nem lepődöm meg, mikor megpillantom arcát, amit már nem takar a szemüveg, fel lettem rá készítve, ahogy arra is, hogy jobb, ha nem bámulom túl feltűnően. Hát nem teszem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 10:58 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

A csend kissé hosszúra és kínosra nyúlik, hát megköszörülöm a torkomat.
- Nos, ha megismersz, nyilván emlékszel, mit mondtál nekem annak idején, mikor megmentettelek - nézek Corey szemébe. - Azt mondtad, jössz nekem eggyel. Azt hiszem, itt az ideje, hogy törlessz - intek Gwen felé. - A lány újdonsült vámpír. Szükség lenne egy napfénygyűrűre - bökök a gyűrű felé. - Kivitelezhető?
Corey gondolkodik, majd bólint.
- Nem gondoltam, hogy valaha behajtod a tartozást - dünnyögi. - De nem másítom meg a szavam. Ide a gyűrűvel - nyújtja ki a kezét. - Ha végeztünk, remélem távoztok. A tény, hogy megmentetted az életemet, nem jelenti azt, hogy a fajtátok barátja lettem - veszi le a szemüvegét, és megvillan a fél szemének hiánya.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 10:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Nem mintha emlékeztetnie kellene arra, hogy nem csak én bukhatok le, hanem ő is szerezhet egy halálos ellenséget... De azért nagyot nyelek, mielőtt belépnénk az üzletbe. Persze elhatározom, hogy innentől kezdve igyekszem majd szótlan maradni. Nem teljesen, nehogy a nő gyanút fogjon, hogy sántikálunk valamiben, de épp eléggé ahhoz, semmi meggondolatlanság ne szaladhasson ki a számon. Másrészt az sem probléma, ha azt hiszi, hogy Chriest egy kis nebáncsvirágot fogott ki magának, annál kevésbé lesz lehetősége arra, hogy esetlegesen lebuktasson. Valószínűleg Chriest is érzi a változást a tartásomon is, talán a viselkedésemen is. Ha mázlim van nem lepődik meg.
- Üdv, Corey.. - emelem intésre kezem. Egyáltalán nem szeretném, ha hozzám érne, bár ahogy elnézem, nem is nagyon forgat ilyesmit a fejében. Az, hogy viszolyog a fajtámtól, látszik rajta, most pedig csak az előnyömre válik. Persze egészen addig, míg el nem kerget minket azért, mert napfénygyűrűt akarunk csináltatni vele.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 10:15 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

- Nézd... Nora - hunyorgok Gwenre hamiskásan, kiválasztva egy nevet a sok közül. Mindegy végül is, mi az, úgyis csak ideig-óráig lesz rá szüksége. - Mondhatod, hogy paranoiás vagyok, de muszáj minden nyomot eltüntetni ami utalhat arra, hogy valahogyan mégis életben maradtál. Mindketten vásárra visszük a bőrünket Benedict-nél - dünnyögöm. Valahogy nem akarom elképzelni mi történhet vele és velem is, ha a pasit nem sikerül átejtenem a "kinyírtam-az-exedet" történettel.
Elteszem a nyakláncát, aztán az ajtó felé fordulok, és bekopogok, majd a kilincset lenyomva belépek. Nagyon régen jártam már itt, alig emlékszem a berendezésre. De a pult mögött álló nőre szinte azon nyomban ráismerek.

- Hello Corey - köszönök rá, majd közelebb lépek, és magammal húzom Gwent is. Látom a lány arcán a felvillanó dühöt - nyilván megérezte miféle is vagyok - aztán elsimul az összevont szemöldöke. Szemmel láthatóan ő is rám ismer.
-Chrest... Mi járatban? - teszi fel nekem a kérdést, miközben kisétál a pult mögül, és kérdő tekintetet vet Gwen felé.
- Öhm... ő itt Nora - mutatom be egymásnak a két lányt. Corey nem ad kezet. Megértem... nem szívleli a vámpírokat. Alighanem mindkettőnket ívben dobna ki innen egy átokkal, ha nem lenne a lekötelezettem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 9:54 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Kíváncsian várom, mi az, ami még a segítségünkre lehet, amit nem mond el, de nem is faggatom. Ez az ő terve, én meg kénytelen vagyok türelmesen várakozni, míg megérkezünk. Egészen besötétedik, mire leállítja a motort valahol a belvárosban. Nincs szükségem arra, hogy megjegyezzem az utat és ki is használom ezt, méghozzá úgy, hogy egész úton tapadok a hátához és ölelem a derekát.
A nyugtalanságom viszont erősödni kezd, amint egy sikátorba vezet. Ez a hely elég elhagyatott és ha nem lennék elég edzett, na meg ha nem tudnám biztosra, hogy eszében sincs ártani nekem, most pánikolni kezdenék, de így csak idegesen fészkelődöm mellette.
- Jó.. - egyezem bele és a láncom csatja után nyúlok. Ez tényleg hasznunkra válhat. A neven pedig nem is kell sokat gondolkoznom, egyből sorolni kezdem azokat, amiket az elmúlt pár napban már használtam. - Nora, Kate, Vicki.. - mosolygok rá. Lényegében teljesen mindegy, hisz a valódi nevemet kevesen tudják, főleg ebben a városban. Minden esetre abból bajom nem lehet, ha máshol már bemutatkoztam valamelyik változaton. A nyakláncom végül átnyújtom neki, jobb ha nála van. Ámbár hazudni remekül tudok, nem próbáltam meg még boszorkányt átverni, nem tekintem hazai pályának. Jobb az óvatosság, ahogy arra Chriest is felhívja a figyelmem.
- Nem hiszem, hogy Benedict kiszúrná, hogy hozzá jöttünk, ha csak nincs akkora pechem, hogy a sok boszorkány közül éppen Corey-n akad meg a szeme, emiatt nem is kell aggódni... - forgatom a szemeimet. Benedict szereti összekötni a kellemest a hasznossal, és amennyiben nem egy könnyűvérű nőtől várok most segítséget, nem fog kérdezősködni. Remélem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 6:37 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

(Mocsár, Chriest lakókocsija)

Leállítottam a motort a sikátorban, és csakhamar ránk borult a majdnem-csend. Csak egy-két beszélgetés foszlányait, meg a főúton járó autók hangját lehetett ide hallani. Sötétben ez a környék már nem épp tartozott a fényes, sűrűn látogatott helyek sorába.
- Tökéletes időzítés - fogtam meg Gwen kezét, aztán beljebb kezdtem kalauzolni a sötétségbe, mígnem megálltunk egy falba épített ajtó, és egy szerényen, magányosan lógó cégtábla előtt.
- Itt van Corey boltja - mutattam az ajtóra, majd Gwen nyakára néztem. - Vedd le a láncodat - súgtam neki, és felmutattam a sötét égboltra. - Már nem lehet bajod nélküle, nincs napfény. A sztori a következő: nem kell a boszinak tudnia, hogy van már egy láncod. A lényeg: újszülött vámpír vagy, és napfénygyűrűre van szükséged. A neved pedig nem Gwen, és nem Amelia... válassz valamit, ami neked tetszik. Noha kétlem, hogy Benedict közel merészkedne egy boszorkányhoz, aki egy puszta legyintéssel is árthat neki, jobb az óvatosság. Minél kevesebben tud Corey is, annál jobb. Ne feledd, innentől roppant vékony jégen járunk, és nagyon ügyesen kell hadoválnunk.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 15, 2014 11:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Egy furcsa mosoly kúszott arcomra, mikor azt mondta, hogy rajzoljam le. Hát, ezen már ne múljon!
A zsebembe csúsztak ujjaim, és előhúztam egy papírfecnit, majd egy tollat. Milyen mázlista vagyok, és előrelátó, hogy a táskámban mindig van minden. De szerettem művészkedni is, ha eddig még nem említettem volna. Általában rajzokat készítettem.. és ez feloldozást nyújtott minden alól. Jóleső feloldozást.
- Szóval... itt elmész egyenesen. - húztam egy vonalat felvont szemöldökkel, ahogyan rákoncentráltam a feladatra, közben pedig egy apró mosoly jelent meg rajtam, hiszen szemmel láthatóan tetszett, ahogyan próbál minden négyzetcentire figyelni. Igencsak... szemrevaló a hölgy, ha ezt szabad így mondanom.
- Így már talán világos. - adtam át neki a papírlapot, miután elkészítttem egy jól ábrázoló rajzot, és egy halk sóhajjal ismét hátradőltem, de reménykedtem még abban, hogy nem fog magamra hagyni. Kezdett tetszeni a társasága, s azt hiszem, hogy régen mulattam már ilyen jól, mint most. Főleg női társaságban, hiszen engem ők általában elkerülnek.
- Kíváncsivá tettél. - suttogtam, ahogy nógatva beszélt és beszélt, és hívogatott... kíváncsivá tett. Tényleg.
Kezemet felé nyújtva próbáltam rájönni, hogy mi is a célja ezzel. - Mit is szeretnél? - billent oldalra a fejem.  
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 05, 2014 9:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextstay with me, forever

Egyáltalán nem repdestem az örömtől, hogy sikerült átvernie. Mégis ki örült volna ilyesminek? Nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor Peter és mikor Seth. De miért is lepődök meg annyira ezen? Én alig ismerem Peter-t ő pedig, már hosszú évek óta parazitaként él a testében. Utálom, hogy tehetetlen vagyok. Nem csak azért, mert nem tudom őt megszabadítani ettől az egésztől, de azért is, mert magamat sem tudom megvédeni. Mégis mim van a nagy számon kívül? Törékeny vagyok. Olyan könnyen elintézhetne engem is, mint az egyik őrt odabenn. Semmi perc alatt halott lennék. De nem akarja, hogy halott legyek. Kínozni akar mindkettőnket, de ha rajtam múlik nem sokáig teheti meg. Túlságosan sok szabadidőm van az intézetben.. Már pedig ezek után biztos vagyok abban, hogy vissza kell mennem. Igaz, hogy nincs sok dolog ott, amiből kiindulhatnék de legalább megpróbálhatnék találni egy megoldást Peter helyzetére.
A fejemben össze kell állítanom valamit. Muszáj lesz. Mondjuk, ha kutatnék az álmaim és a képzelgéseim között talán találnék valamit, amit később felhasználhatnék annak érdekében, hogy segítsek rajta. Most már legalább neki köszönhetően tudom, hogy ezek nem csak képzelgések, hanem igazán valóságosak. S ez teszi őket még félelmetesebbé. Félek, hogy egyszer valóra fognak válni. Ezért is nyomom el őket az elmém egy rejtett zugába. Nem akarok rájuk emlékezni, mert rettegek. Nem csak attól, hogy megőrülök, de attól is, amit látni szoktam.
Annyira megkönnyebbültem, mikor újból térdre rogyott. Ebből tudtam, hogy Peter visszatér hozzám. Vagy egyszerűen ez az egész csak egy újabb műsor azért, hogy elnyerje a bizalmam. De szemének elfeketedése az mellett érvelt, hogy ez igen is Peter az. Örömömben vagy bánatomban, már én sem tudom, de megcsókoltam. Mert meg akartam csókolni, amíg még megtehetem. Nem tudom, hogy Seth mikor tör a felszínre és azt akartam, hogy ő kapja az én első csókomat, amit mindennél jobban akartam.. Nem engedem meg Sethnek, hogy kettőnk közé álljon. Még akkor sem, ha szó szerint ezt teszi.
Elpirulok, mikor azt mondja, hogy nem ilyen helyen szeretné az első csókunkat. Ez annyira édesen hangzott tőle, hogy legszívesebben ugrándozni kezdtem volna. De egyszerűen csak csillogó szemekkel figyeltem rá és hallgattam, hogy mit fog mondani. Nem biztonságos vele lennem és a lehető leghamarabb vissza kellene mennem, de eszem ágában nincs nemet mondani neki. Lehet, hogy egy jó darabig nem fogunk találkozni ezek után és utálnám magam, ha nem használnék ki minden egyes percet vele. Pár percig telefonált, de hogy kivel beszélt vagy miről azt nem tudtam megmondani. Annyira sejtelmes volt, hogy egy picike kis félelem kezdett bennem növekedni. Viszont még így sem voltam képes nemet mondani neki. – Persze. Gondolom nem árulod el, hogy hova megyünk.. – Kérdeztem féloldalas mosollyal az arcomon, miközben hozzábújtam. Közel akartam tudni magamhoz. Őt igen.. Sethet pedig olyan távol amennyire csak lehetséges.words: 448
tags: peter belikov & heather frost
music: stay
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 05, 2014 7:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Heather and Peter
what are you doing here?

Jó érzéssel töltött el az, hogy mennyire betudom adni neki hogy én vagyok Peter, de közben mégsem. Én vagyok vele már több évszada, én tudom hogy pontosan milyen. Ennyi idő alatt még szép hogy kiismertem minden kisebb lépését, reakcióját mindenre. S bár tudom hogy az ő fejében is megfordult hogy kihozza őt arról a helyről, de nem most, nem ilyen körülmények között. Keresnek minket, ezért is nem túl szerencsés az, hogy egyhelyben vagyunk.. ráadásul ennyi ideje. De engem aztán nem érdekel hogy megtalálják a csajt.. én könnyedén eltűnök, vele ellentétben. Bár ezt mind jobb lett volna úgy hogy nem fedem fel magam.. és úgy tűnök el.. az jobban fájt volna neki,s nekem valami eszméletlenül szórakoztató lett volna végig nézi szenvedését.
Felnevetek baljósan hallatán reakcióját. Nem tudom mit gondol magáról.. nem tudom hogy akarja elérni mind ezt, de amint visszakerül arra a helyre a kezei talán még jobban kötöttek lesznek mint eddig. Ez pedig számomra csak jót jelent. Mondjuk, nem mintha félnék tőle.. nem mintha bármit is tehetne ellenem. Egyelőre még csak egy egyszerű emberről van szó akinek bármelyik pillanatban kitörhetném a nyakát, talán ezzel okoznám a legnagyobb fájdalmat másik felemnek. De.. hagyom ezt a tervet. Szenvednek maguktól is, míg én képbe vagyok.. nem lehetnek egymásé. Ez pedig számomra jobban kifizetődő mint egy gyilkolás.
Felsóhajtok, egyszerűen megkönnyebbülök amint hallom őt, s biztosít az felől hogy semmi baja. Az arcát simítva ellenőrzöm ugyan, biztos ami biztos. Aggódom érte.. nagyon is. Érdeklődve figyelem, hogy vajon mi lehet az amit megakar tenni, s magához rántva megcsókol. Egy pillanat erejéig viszonozom tettét, s fogalmam sincs honnan szedek erőt magamon, de elhúzódom tőle kezeimet arcára tapasztva. - Ne.. ne ilyen helyen. - Nem ilyen helyen akarom az első, igazi csókunkat.. egy sikátor nem méltó erre. S bár nem értem hogy mi ez hirtelen, mire fel ez a sietség de biztos vagyok benne hogy köze van Sethez. Elengedve arcát a kezét fogom meg, majd másik kezemmel előveszem telefonomat, s egy számot tárcsázva emelem fülemhez, közben a lányt nézem. - Én is annyira akarom mint te.. de.. elszeretnélek vinni egy helyre.. mielőtt.. - Nem fejezem be a mondatot. Felveszik a telefont, s a vonal másik végén lévő személlyel kezdek beszélgetni. Senki nem gondolná hogy mennyi kapcsolatom is van.. szinte mindenhol, akik bármit megtesznek nekem. Van valami jó is abban, ha van egy olyan oldalad aki tart magának agymosott szolgákat, kik mindent megtesznek neki. Letéve a telefont újra a lányra koncentrálok. A telefonban kissé titokzatosan fejtettem ki magam. - Mit mondasz.. eljössz velem? - Én elintéztem a dolgok rám eső részét, s már csak Heather-ön múlik minden. Az pedig hogy hova szeretném vinni.. legyen számára is meglepetés.


▲ gyenge.  ▲
falling inside the black
▲ xxx ▲ made by
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 05, 2014 1:46 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextstay with me, forever

Átvert. De még hogy. Észre sem vettem, hogy nem is Peter az. De mégis miért akart kihozni onnan Seth? Egyszerűen nem értem, hogy milyen előny származhatna ebből. Oké.. Itt talán anélkül tehetne el láb alól, hogy bárki bármit tehetne. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a célja. Mert akkor már rég megtehette volna. Sajnálatos módon nem látok a fejébe. Annyira szeretném tudni, hogy mégis mik a céljai. Azt tudom, hogy meg akarja keseríteni Peter életét.. Megcsókolt. Pedig Peter-nek akartam adni az első igazi csókom. Mert vele el tudnám képzelni. Mikor kicsi voltam is rémlik, hogy óvodában volt egy szájra puszi. De ez volt az első igazi csókom. Az elmegyógyintézetben pedig nem volt lehetőségem arra, hogy kiszemeljek valakit.. Esetleg összeszűrjem a levet valakivel. Az elmebetegek nem tartoznak az eseteim közé bármennyire is nyilvánítottak engem is annak.
Nem félek tőle. Egy pillanatra sem adom meg neki ezt az örömöt, hogy félelmet lásson a szememben. Nem jár ki neki az a luxus.
Csak szeretnéd. Soha nem leszek a tiéd. Megpróbálhatsz minden hülye trükköt, ahogyan csak szeretnéd. De köztem és Peter között nem fog történni semmi addig, amíg te a testében tartózkodsz. Egy pillanatra se hidd azt, hogy olyan sokáig fog ez így maradni. Mert, ha rajtam múlik, akkor már a jövő héten alulról fogod szagolni az ibolyát te rohadék parazita. – Még soha nem éreztem ekkora dühöt magamban és úgy éreztem, hogy helyben megfulladok, ha nem adhatom ki magamból. A legrosszabb az egészben, hogy ezzel nem csak Seth-nek ártottam volna, hanem Peter-nek. Neki pedig soha nem szeretnék fájdalmat okozni. Túlságosan jó volt hozzám nem érdemli meg, hogy bárki is keresztbe tegyen neki. Ő az, aki legkevésbé érdemli meg azt, hogy valaki birtokolja a testét akarata ellenére.. Nem, mintha ezt bárki megérdemelné.
Mikor Peter újra térde rogy nem merek odamenni. Félek, hogy ez egy újabb trükk ugyanakkor a lelkem mélyén remélem, hogy nem az. – Nem.. Nem bántott. Nem történt semmi. Amíg te, te vagy szeretnék megtenni valamit. – Nagyot nyeltem, majd magamhoz húzva őt megcsókoltam. Megígértem, hogy nem lesz köztünk semmi.. Ezen a csókon kívül nem történhet köztünk semmi, amíg a kapcsolatunkban van egy felesleges harmadik. Nem mellesleg még nem állok készen arra.. Lélekben nem. Azt hiszem. Nem tudom.

words: 363
tags: peter belikov & heather frost
music: stay
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére Go down
 

Sikátor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Mystic Falls sikátorai
» Utcák / Sikátorok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3