Share | 

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Hétf. Május 13, 2013 4:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Fél füllel hallottam, és fél szemmel láttam, hogy Milát nem nyűgözte le úgy a mondókám, ahogy engem. Bár ez érthető. A mások múltja, és mások emlékei nem kötnek le minket. Nyilván azért, mert nem a sajátunk.
- Mi van? - kaptam fel a fejem Mila megjegyzésére, miután kizökkentett az ábrándozásból, majd a tekintetét követve átnéztem az utca másik oldalára.
- Ez nem lehet igaz - mondtam, egyszerre dühösen, és elképedve. Komolyan, ez valami testőrszolgálat? Vagy meghalt Tatia, és most úgy áll rajtam bosszút, hogy kísérteni fog, utánam lebegve városról városra?
- Mondd, van olyan város, ahová nem loholsz utánam? - kérdeztem, még mindig az úttest két oldalán állva, de tudtam, hogy tökéletesen hallja minden szavam. És azt is kihallja a hangomból, hogy meglehetősen morcos vagyok a ténytől, hogy itt látom. A legutolsó elválásunkat tekintve ez nem is meglepő.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 13, 2013 1:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Ah... - követtem úgy Klaust, mintha teljes mértékben érdekelne, mit hadovál nekem. Engem valamiért sosem tudtak lenyűgözni a városok, meg a nevezetességek, de a hiba bennem volt nyilván, és nem menne. Ha a drága Petrováit hordaná ide, biztosan nagyobb érdeklődést mutatnának, mint én.
- Nem vagyok kíváncsi arra, hogy a testvéred hány nőt próbált itt fel. Bár ahhoz képest, hogy mindetek közül ő a legerkölcsösebb... - húztam el a számat, tovább sétálva, majd magam elé néztem, és hirtelen ledermedve álltam meg, ahogyan átnéztem az utca túloldalára, és Tatia tekintetével találtam szembe magamat.
- Ó... - bukott ki belőlem csupán ennyi, és máris egy apró, ravaszkás vigyor díszelgett a képemen. - Remélem, ezt nem te szervezted - fordultam Klaus felé. - Egyesek szerint nagyon élvezetes, ha hárman esnek egymásnak, de még így sem vagyok a gruppen megszállottja - jegyeztem meg.
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Hétf. Május 13, 2013 11:55 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Párizs

Még Párizsban, a reptér felé tartva kaptam egy fülest, hogy Klaus nem Mystic Fallsban, hanem New Orleans-ban ontja a nyomort. Szerencsére a forrásaim megbízhatóak voltak, hiszen tudták, hogy mi vár rájuk ha hazudnak nekem. Éppen ezért mindig is a lehető legjobban teljesítettek és a legfrissebb infókkal láttak el. Szerencséjükre.
Nem is csodálkoztam azon, hogy Klaus itt bukkant fel. Várható volt, imádta ezt a helyet. Természetes, hogy ezt is tudtam róla... ahogy minden mást is: ez az ő városa volt, amit azért hagyott el, mert Mikael üldözte. Minden egyes részletről tudtam, előttem semmi sem maradhat titokban.
Én is jártam már itt néhányszor, legutóbb három éve. Visszagondolva az nem is volt olyan régen... vámpírévekben mérve meg pláne nem. Valami azt súgta, hogy először ott kell körülszimatolnom, ahol a régi New Orleans központja volt, hiszen mindennek az az utca volt a szíve és a lelke. Klaus pedig élvezi az ilyen helyek légkörét, nekem pedig az a legnagyobb harci feladatom, hogy megtaláljam őt. Nem mintha annyira nagy kedvem lett volna ismét találkozni vele, elég volt akkor, amikor gyönyörűséges módon visszahozta őt az anyja a halálból.
A régi főutcán sétálgatva nézelődtem az üzletek és házak között. Szó mi szó, engem is magával ragadott a város hangulata, pedig mindössze egy napja tartózkodtam itt. Ha nem kellene visszamennem Mystic Fallsba, akkor biztosan itt maradnék még egy kis ideig. Főleg, hogy az egyik üzlet ajtajában megláttam egy ismerős arcot.
- Charlotte! - Kiáltott Tom, az ajkaim ennek hatására széles vigyorra húzódtak. Na igen, itt Charlotte voltam, nem Tatia, de ehhez is hozzá voltam szokva. Főleg, hogy Tom bárja volt az egyik legjobb a környéken, ahol amikor itt tartózkodtam szinte majdnem minden nap megfordultam. - Mióta vagy a városban? Ugye beugrasz ide? Néha elég sivár nélküled a hely. - Elnevettem magam szavai hatására. Az tény, hogy jó kis bulikat csaptam itt is.
- Sajnálom, drágám, de most nem szórakozni jöttem ide. De lehet, hogy benézek. - Kacsintottam rá, aztán tovább is sétáltam, néhol-néhol megálltam és eltöltöttem egy-két percet. Megittam egy kávét, kérdezősködtem pár embertől, talán ezért is tartott tovább a kis felderítő-hadjáratom.
Ám egyszer csak megtörtént az, amire én magam sem számítottam. Komolyan, mint a mesékben, hirtelen a szerencse angyala megfogta a kezem és vezetni kezdett. Hiszen a távolban megláttam két nagyon is ismerős alakot és azt hittem, hogy belül megszakadok a nevetéstől. Ilyen tényleg nem létezik!
Közelebb lépdeltem hozzájuk, de maga a tudat, hogy Mila és Klaus együtt sétálgatnak New Orleans utcáin még mindig eléggé mulattatott. Na, erről a tényről megfeledkeztek az informátoraim, el is kel majd velük beszélgetnem, de jelenleg sokkal jobban érdekelt, hogy mi ez a nagy barátkozás köztük? Te jó ég, mindjárt elhányom magam.
Kb. tőlük öt méterre álltam meg, de láttam, hogy Klaus nagyon magyaráz valamit Mila-nak, ezért csak megforgattam a szemeimet, majd ravasz, gúnyos, olyan igazi én-fajta mosolyra húztam a számat. Amikor pedig felém pillantottak aprót intettem nekik. Ez érdekes lesz.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Hétf. Május 13, 2013 11:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

(hotel)

A járókelők között szlalomozva megtorpantam - Milával az oldalamon - a széles sugárút közepén.
- Ez az utca volt annak idején a város főutcája - vágtam zsebre a kezem, és körülnéztem, nyakamat tekergetve a magas épületeken. - Persze, akkor még nem így nézett ki. Ott példának okáért egy szalon volt. A mai napig emlékszem milyen mámorító volt a pálinkájuk, meg a kurváik - vigyorogtam el magam önkéntelenül is a szép emlékeken. - A nyilvánosházak nagy előnye, hogy vámpírként nem kaphatok el semmiféle kellemetlen altáji betegséget. A másik előnye, hogy ezekért a lányokért a kutya sem nagyon sírt, ha jelentős vérveszteségben elhalálozva találták őket. És most meg fogsz lepődni, ki volt ennek a szalonnak nagy látogatója. Nem, nem én - csóváltam a fejem. - Bár tény, hogy én is megfordultam itt egyszer-kétszer. De a bátyám, szentéletű Elijah egyenesen imádta ezt a helyet. Kár, hogy a mai napig nem tudakoltam meg tőle, melyik részét élvezte jobban. A kefélést, vagy az étkezést.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 8:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére Go down
 

Utca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3