Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Tartózkodási hely :
melófüggő, de átlag Seattle
Hobbi & foglalkozás :
rendőrnyomozóRenn Kramer ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Máj. 18, 2015 10:27 pm
A kislány rendesen meg volt zuhanva. Az orvos szerint egy kisebb sokk élt meg, ezért nem volt kihallgatható állapotban. Bosszantó volt, de nem tehettünk mást. Meg kellett várnunk, hogy a gyógyszer hasson, és kicsit jobban legyen. Frau Berger a lány mellett maradt. Úgyis testhez álló feladat volt neki mások pátyolgatása. Én addig közelebbről szemügyre vettem az összeégett testet. A lángok csúnyán elbántak vele. Az alkatából viszont látszott, hogy szebb napjaiban feltehetően nő volt.
-Szép lesz ezt hamukupacot azonosítani. - jegyeztem meg magamban. Aztán a hátam mögé néztem a mentőautó felé. A társam nekikezdett kihallgatni a lányt.
-Kézgyük az éléjén. Mi á névé? - kérdezte, majd elővett egy papírt és egy tollat, hogy jegyzetet készítsen.
-Élmondáná mi is történt pontosán? Hogy kérült idé? - folytatta. Berger próbált nagyon lassan, nagyon artikuláltan és érthetően beszélni, hogy a lány megértse, mit akar megtudni. Frau Bergert csak pár hónapja érkezett az államok, és még tanulta a nyelvet. Eddig Németországban élt, 18 éves koráig novícia volt egy nürnbergi zárdába. A családja apácának szánta. Aztán elérkezett élete fordulópontjához, amiről nem beszél, de valamiért úgy döntött, hogy a keresztet lecseréli egy dupla Berettára, és ima helyett golyókkal térít. Meg kell hagyni, jól bánik a fegyverekkel. Időközben a tűzoltóknak sikerült eloldaniuk a lángok nagy részét, legalább már nem terjedt tovább. Miután beszéltem a halottkémmel is, odasétáltam a kolléganőmhöz és a pokrócos lányhoz.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Máj. 18, 2015 9:09 pm
Renn

Nem így terveztem. Én nem ezt akartam, nem így, de nem gondolkodok sokat, kiszaladok a házból, nehogy elérjenek a lángok, és remegő kezekkel kapok a telefonom után, hogy a már jól ismert számot tárcsázzam.
- Nagyi... baj van... nagy - könnyeimmel küzködve, zaklatottan szólok bele, és már-már magam előtt látom, hogy megáll ő is a mozzanat közben, és meredteb hallgat.
- A varázslat... - hangos sóhajt hallok, és még így is leszegem a fejem, mert igen, ostoba voltam és makacs, és teljes mértékben megérdemlem, hogy megdorgáljon.
- Figyelj rám... tedd, amit mondanak, nehogy eláruld magad. Ha be akarnak cipelni a kórházba, netán az örsre, hát menj... a többit bízd rám - nem értem, egyszerűen nem értem, ő hogy tud ilyen nyugodt lenni. Oké, a rutin meg az évek mellette szólnak, de könyörgöm, én csak egy karót akartam belédöfni, és felszívódni, nem felgyújtnai a házat.

A zokogást meg se kell játszanom, kitűnően megy, sőt.. a testem remegése sem improvizáció. Fel se fogom, hogy valaki átkarol, elvezet valahová, majd pokróc kerül rám, ahogy azt sem, egyre többen lesznek az égő ház előtt.
Ezt még megbánod, boszorkány!

Csak ezt hallom, s csak annak a fekete hajú nőnek megvillanó tekintete lebeg a szemem előtt, csoda, hogy nem hagy alább a remegés, pedig a nyakam rá merném tenni, hogy valamit még belém is szúrtak.
Csak zsongást hallok, hiába tudja az agyam egy rejtett része, ohgy hozzám intézik a szavakat, belőlem csak a zokogás tör ki.
- A hölgy sokkos... próbáljuk lenyugtatni - a mentős tárgyilagosan szólal meg, ahogy unott tekintetét a két rendőrre szegezi, majd el is rakja az injekciós tűt.
- Pár perc és hatni fog - motyogja, holott ő maga se biztos ebben, csak azt tudja, hogy le kellett mondania az ebédjéről, egy ostoba, piromániás kölyök miatt... nem ez a legjobb napja.
Vissza az elejére Go down


Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Tartózkodási hely :
melófüggő, de átlag Seattle
Hobbi & foglalkozás :
rendőrnyomozóRenn Kramer ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Máj. 18, 2015 8:51 pm
Chloe Noir

Egy átlagos nap volt, bár kicsit kaotikus állapotok uralkodtak az irodában. Egy asztalon kellett osztoznom a zöldfülűvel, amitől nem voltam boldog, mert egész nap csak a vöröskéről áradozott és a munka meg nem haladt. A múltkori kis lövöldözés után még javában folytak a helyreállító munkálatok. Ugyanis két héttel ezelőtt egy részeg tántorgott be az őrsre géppuskával a kezében. Köszöntésként ellőtte a mennyezetet, majd két tárnyi lövedéket hintett ránk. Azt hitte az a szerencsétlen, hogy bankban jár, mert azt ordította, hogy nyissuk ki a széfet és pakoljuk a pénzt a zsákokba. A rendőrfőnök felvilágosította, hogy eltévesztette a házszámot, a bank a szomszédban van. A férfi hevesen szitkozódott, de már a bankba nem jutott el. Kapott egy csinos kis cellát nálunk.
-Kramer, Berger. - lépett ki a főnök az irodájából, majd kiadta nekem és a partneremnek a feladatot. Pár perccel ezelőtt egy hívás jött, hogy a reptér közelében tűz ütött ki, a tűzoltók és a mentők már úton voltak. Valószínű, hogy szándékos gyújtogatásról volt szó. Frau Bergerrel kiszálltunk a helyszínre. Már messziről láttuk az égő épületet. A tűzoltók keményen küzdöttek, de az egész ház lángokban állt. Odaléptem az egyikükhöz és informálódtam, de túl sokat nem tudtam meg. Annyit viszont elmondtak, hogy a tűz szándékosan keletkezett, és hogy van egy darab összeaszalódott hullánk és egy túlélőnk. Utóbbiról még nem tudni milyen szerepe volt a tűzgyújtásban. Lehet ártatlan szemlélődő, de lehet akár maga a gyújtogató.
-Hol van? - kérdeztem a túlélőre utalva, mire a kolléga távolabb, a mentőautó felé mutatott, ahol egy lány üldögélt pokrócba csavarva.
-Jó napot, Kramer nyomozó vagyok. - léptem a lány mellé.
-Ő pedig a társam, Frau Berger. - pillantottam a mellettem álló női kollégára.
-Lénné pár kérdésünk. - tette hozzá Berger erős német akcentussal.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 27, 2013 8:57 pm
.
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Vissza az elejére Go down
 

Repülőtér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Halak Kódexe
» [Küldetés] Repülő Pingvinek
» Thomas Repülőtér
» Cerebro

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: New Orleans :: Belváros-