Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 14, 2013 7:28 pm
Ugrás egy másik oldalra
Dimitri James
Kor: 24-25 körül
Faj: ember
PlayBy: Bradley James

Mivel a karakter már "él", létezik, ezért ÁTVEHETŐ!!!
Dimitri egy kissé mulya, naiv fiatalember, de szinte éhezi az életet és a történéseket. Egy orosz apa és egy amerikai anya között fogant huszonegynéhány éve egy német konferencián, azóta a fiú az anyjával és a nagyanyjával élt Amerikában. Problémás gyerek volt. Kettős.. ahogy a pszichológusok fogalmaztak, néha teljesen gyámoltalan és szende, néha, ha előjött személyisége mélyéről a saját ördöge, tombolt és dühöngött, bárkit vagy bármit  tönkre téve. Gyógyszereket kapott. Amik egy ideig a helyén is tartották a fiút, de lassan elérte azt a kort amikor már hívogatta az élet szele és anyja legnagyobb aggodalma ellenére maga alá kapott egy rozzant kocsit, egy teli bankkártyát és elindult felfedezni a világot, azon belül is főleg Amerikát és Kanadát.
Mystic Fallsban forrt fel épp a kocsi hűtővize.. Amikor a Grill-be betérve épp üvegekkel hordta ki a friss vizet, már későre járt, igencsak sötétedett és amikor a megnyitott motorháztető fölött megjelent egy kedvesnek tűnő lány, ő egy percig sem gyanakodott. Rámosolygott, a lány vissza, és onnan minden kiesett. Kis idővel később véres nyakkal találta magát a Grill előtt, a ruhája csupa vér, és ő azt hitte a régi személyisége tért vissza és talán újra ölhetet. Hogy megtette e már!? Azt mondják meg. Egykor. Régen. Még gyerekként, amikor kivégzett egy állatot, egy macskát, nem is  gyermeteg módon.
Dimitri rettegni kezdett, és azonnal kivéve egy szobát a közeli motelben lemosott magáról minden bizonyítékot. Csak egyetlen arc maradt meg a fejében. Egy lány.. csodaszép szemek, akivel úgy tudja a Grill előtt találkozott, de nem tudja hogyan.. mikor.. miért.. vagy mit tehetett.
Azután szinte az életét tette rá, hogy megtudja mi is történhetett. Naponta tért vissza a Grillbe, hátha valami az eszébe jut vagy valami kiderülne, amikor is egy sötét éjszakán a vele szemközti parkban egy lány lépett elő a sötétből. Ugyanaz az arc, ugyanaz a szempár. Kedves volt.. és szívélyes, Dimitri szíve mégis egyből vadul ütlegelni kezdett. Azt mondják a test nem felejt, a tudatalatti hatalma rejtélyes, de a lány rámenős, és amíg Dimitri eszét teljesen elvette végül kikötöttek a Hotelben egy kellemes éjszakát átélve, ami után egy vacsora, és a fiú azóta nem látta többé a lányt. Csak egy nevet ismert és egy arcot. Evelyn... Ez az a név ami bevésődött a fejébe, ami rajongással, és ami mélyen, legbelül.. rettegéssel tölti el. De fogalma sincs hogy miért. Talán a gyógyszerek mennyisége az ami már kevésnek bizonyul és valami legbelül mocorog?? Nem... Csakhogy ezt Dimitri nem tudja. Nem volt más, mint egy vámpír játékszere, egy olyan behízelgő és lehengerlő nőé, aki kellemes játékot látott benne, hogy egy teljesen tudatlan - nem tud a vámpírok létezéséről - és naív fiút magához édesgessen és végül megígézve táplálkozzon belőle. De vajon milyen hatással lesz ez végül Dimitrire? Az amúgy is labilis személyiség végül kifordul önmagából teljesen? Vagy inkább összetörne!? Esetleg maga lesz a sátán és a könyörületet nem ismerő "Isten"??  Persze csak a saját fejében... Döntsd ezt el TE magad! Wink

A szerepre jelentkezni az al.saltzman@gmail.com mailcímen vagy Alarick Saltzmannál PM-ben. Wink
Csak annyi legyen a kérésem, hogy olyan user vállalja magára aki képes is lesz vinni és alkalmazni Dimitri bonyolult lelkivilágát.
Előre is köszönet! ,)
Vissza az elejére Go down
 

Dimitri James - ÁTVEHETŐ KARAKTER

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3