Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Vas. Dec. 01, 2013 12:41 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

- Mégis mit gondolsz? Olyan vámpírokkal szemben akik ellen még én is csak menekülni tudok?- Tényleg féltettem őt, és ezt igyekeztem a tudtára adni.. ő se jár jól ha velem van..még a végén baja esik. Azt pedig nem bocsátanám meg magamnak..
Már kezdtem magam bele élni a csókba, a kezem pedig egyre lejjebb csúszott a derekán, és erre pont el lépett.. Fogalmam sem volt hogy lehet ennyi lélek ereje hogy pont a legjobb résznél hagyja abba... de már az is átfutott az agyamon hogy direkt szívózik velem ha már én nem csókoltam meg. Mikor az ujjaim a szájára tettem az arcáról egyfajta meg könnyebülés jött le, hogy nem kell mondania semmit. Ezen picit el mosolyodtam. Elvettem onnan a kezemet, és szinte leharapta a fejemet annyira rám förmedt.. csak néztem ki kerekedett szemekkel rá és a végére elégedetten mosolyogtam.
- Mondtam hogy te is rosszul járnál, ha leharapnád a nyelvemet.. - Ki toltam rá ismételten, és reméltem még emlékszik a nem sokkal ezelőtti eseményre mikor még le akarta harapni a nyelvemet a helyéről. Túl komolynak tűnt a helyzet, így próbáltam egy kicsit más irányba terelni a dolgokat és oldani az egészet..
- Ó ha ezt látták volna a bevásárlóközpontba lévők.. - Mosolyodtam el az egészen, nagyon előttem volt minden mikor azt kiabálták hogy csókoljam meg, illetve szerezzem meg a csajt.. akkor még igazából én sem gondoltam volna hogy a nap végére ez lesz..amennyit ott veszekedtünk legalábbis. Bár én örültem neki, de nem kívántam egyenlőre ebből semmit kihozni..főleg úgy amit mesélt Kendra, hogy neki elvileg van most valakije.. Sose szerettem ha valaki félre lép, vagy bele rondít más kapcsolatába.. de ez most nála annyira nem tudott érdekelni. Kendra belém kapaszkodott amit hagytam neki.. tetszett a dolog, de egyben fura is volt.. Mikor megláttam a kis kutyát el löktem magamtól Kendrát, és már el is tűntem mellőle.. már a földön feküdtem háton, és néztem a csillagokat. Tiszta vér volt mindenem.. a távolból egy sikítást hallottam meg, biztos voltam benne hogy Kendra az.. hagytam neki hogy elküldje ezt az autóst de szívem szerint én öltem volna meg.. csak feküdtem ott és vártam.
- Melletted úgy tűnik mindig sikerül össze piszkolnom magamat. - Köptem fel még egy kis vért, és zihálva vettem a levegőt.. tényleg piszokul fájt mindenem. A számról a vért letöröltem, és ekkor éreztem meg hogy Kendra az ölébe húz.. ez nyugodtsággal töltött el és már is jobb volt minden. Sikerült a légzésemet is vissza állítani normálisra.
-Biztos jó ötlet itt az út közepén feküdni ? - Pillantottam fel közben Kendrára, és elmosolyodtam. Nem akartam hogy még egy hasonló dolog történjen, így talán jobb lenne ha tényleg helyet változtatnánk és valahol máshol pihennénk meg. Nem beszélve arról ,hogy jó lenne már lefürödni is.

Zene: B.A.P - Stop It
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 11:26 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Rendben. - mondtam neki komolyan, mert valahogy azt akartam neki mondani, hogy örülök annak, hogy marad. De persze ezt se tudtam kimondani, mint sok mást. -
Azt hiszem nem kell féltened, ezt szerintem bizonyítottam is már. - néztem rá őszintén és egy apró mosoly jelent meg az arcomon.- Csak nem féltesz? - kérdeztem tőle mosolyogva, mert talán még soha senki se féltet vagy nem adta a tudtomra.
Magam sem értettem, hogy miért csókoltam meg őt, de amikor megéreztem a heves csókját, akkor én is kicsit felbátorodtam és még a kezemet is a nyaka köré fontam. De persze ez se tarthatott sokáig, mert idióta módjára elléptem tőle, pedig nagyon is élveztem.  Figyeltem őt és amikor mondani akartam valamit, akkor az ujjait az ajkamra tette. Úgy néztem rá, mint valami tinédzser aki rosszat tett. Nem voltam hozzá szokva, hogy bárki is csöndre intsen, de most mondjuk én magam sem tudtam volna mit mondani. Szavai hallatára kicsit döbbenten pillantottam rá. Vajon neki nem jelent volna semmit se?! A szíve, a heves csókja teljesen másról árulkodtak. - Nem. - mondtam ki határozottan a szavaira. Majd vettem egy mély levegőt és a kabát ujjait kezdtem el gyűrögetni a kezemmel, de közben végig ránéztem.- Én nem akarok úgy tekinteni erre, mintha meg se történt volna. Magam sem tudom, hogy miért de élveztem és nem bánom, hogy megtettem. - mondtam neki őszintén és a végére kicsit elhalkult a hangom. Tényleg olyan lehettem, mint valami tini, de most ez se érdekelt. L-el olyat kezdtem elérezni, amit nagyon régen, illetve még soha se éreztem. Nem voltam gyakran őszinte, de most muszáj volt kimondanom azt, hogy nem bánom a csókot, sőt élveztem... Nem tudtam, hogy mit fog erre lépni, de most nem is bírtam arra gondolni. A gyomrom görcsben volt, de meg is könnyebbültem, hogy legalább kicsit sikerült bevallanom, hogy élveztem a dolgot. Reméltem, hogy nem fog elfutni a hirtelen támadt vallomásomtól... -
Ezek után egy darabig némán sétáltunk egymás mellett, s én pedig a gondolataimba merültem. Szerencse, hogy még mellettem volt L, mert különben sikeresen neki mentem volna egy oszlopnak. - Köszönöm. - mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon, majd belekapaszkodtam a kezébe. Nem éreztem úgy, hogy most mindent fel tudnék fogni a környezetemből, így jó volt egy biztos dolog legalább. Jó érzéssel töltött el az a tudat, hogy L itt van. -
Nem sokkal később egy kóbor kutyát pillantottam meg, aki közeledni kezdett felénk, viszont láttam amint egy autós úgy hajtott mint valami örült. Éppen L-nek akartam szólni, hogy mentse meg, amikor már csak arra eszméltem, hogy ott van és elüti az autó. Hangosan felsikítottam és elkezdtem feléjük rohanni. Láttam amint Kim megvédte a kutyát, de ő nagyon ramatyul nézett ki. Csupa vér volt és minden. Hallottam a közeledő sofőrt, amint mentőt akart hívni.- Ne, hagyja. Hamarabb beérek én vele, mint amíg ők ide érnek és bevinnék. - mondtam a sofőrnek határozottan aki először nem igen akart hinni nekem. - Ott állok a sarkon. - mutattam egy kocsi irányába, mire kis idő után bólintott. Ezek után visszaszállt a kocsijába és elment. Nekem se kellett több. Ott teremtem L mellett és aggódva tekintettem rá. - Ezt is köszönöm, de te... - mondtam neki akadozva, mert tényleg elég szarul festett. Leültem a földre és a fejét az ölembe raktam, mert biztos voltam abban, hogy most nem lenne képes talpra állni, így várnunk kell kicsit, amíg innét el tudunk menni valahova. Közben figyeltem a kutyust, aki szintén L mellé lefeküdt és meg se mozdult. -


►zene: HISTORY - What am I to you


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 10:25 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

- Tényleg. - Néztem rá nagyon is komolyan, nem értettem mit tart annyira viccesnek, mikor én itt komolykodok előtte..ami azt hiszem ritka pillanatok egyike tőlem.
-Tudod.. nem büszkélkedhetek sok baráttal körülöttem, vagy épp olyan személyekkel akik nem akarnak megölni.. - Halálosan komolyan gondoltam a dolgot, bár így bele gondolva lehet jobb lenne őt nem bele rángatni az ilyen veszélyesebb dolgaimba és tényleg jobb lenne ha lelépnék. Nem értettem mire fel így hirtelen ez az egész.. előbb még azt akarta hogy maradjak, szinte maga ellen beszél a csaj. Bár mondhatni én is..Miután én el léptem tőle, ő jött felém.. és nem sokkal ezek után meg csókolt. A csók közbe elégedetten mosolyogtam, egyáltalán nem lepett meg a dolog..számítottam rá, vagyis reméltem hogy ezt fogja tenni ezek után. Nem kellet sok hogy vissza csókoltam neki elég hevesen.. pár pillanattal késöbb pedig el lépett tőlem és nézett rám értetlenül.. Na ez az amit nem szerettem volna.. hogy ez az egész után szinte rám se bírjon nézni. Bele kezdett valamibe, de én oda léptem és a mutató ujjam a szájára tettem..
-Ne.. Ne mondj semmit. Vegyük úgy hogy meg sem történt a dolog. - Magam sem értettem miért akarom ennyire kétségbe esetten nyugtatni őt, pedig simán ki élvezhettem volna ezt a helyzetet is.. de azzal lehet hogy csak még jobban rontanék rajta. Elhúztam az ujjam tőle és rá kacsintottam Kendrára. Szép csendben elindultam én is, és szép lassan utolértem őt. Csendben mentünk egymás mellett, fogalmam sincs min agyalhatott ennyire, de úgy tűnt mintha itt sem lenne.. annyira elmerült a gondolataiba hogy észre sem vette és majdnem neki ment egy villany oszlopnak. Én húztam el az utolsó pillanatban.
- Nem is tudom mi lenne veled nélkülem. - Mosolyodtam el féloldalasan, és elengedtem őt. Egy utcába fordultunk, ahol már messziről kiszúrtam egy kis kutyát. Valahogy.. sosem bírtam őket. Mindig is macskás voltam, és ez részükről is így volt. Ahogy mentünk egyre közelebb értünk hozzá, és neki is sikerült észre vennie minket. A járda másik oldalán volt.. át akart futni hozzánk, és pont jött egy kocsi.. Láttam Kendrán mennyire oda van érte..Magam sem tudom miért, de nem nézhettem tétlenül hogy elüti egy autó, így az utolsó pillanatba át öleltem a kutyust a földön és a kocsi engem ütött el. Ez még nem ölt meg, de nagyon fájt mindenem. Vért köptem, minden bajom volt már de a kutyát egy percre sem engedtem el, akinek látszólag semmi baja nem lett. Mivel a kezeim elgyengültek, így ő ki tudott szabadulni a fogásomból. Az ember aki elcsapott pedig kiszállt a kocsiból, nagyon rémült volt és már tárcsázta a mentőket.

Zene: B.A.P - Stop It
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Kedvenc dal :
FLAWLESS.×
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ×
Hobbi & foglalkozás :
te. ×
Humor :
Nem fogod megemészteni.×Katie Evelynne Pierce ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 10:10 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Kol & Katie

-Marha nagy anyai szeretet van bennem, a szülés nosztalgiája meg még fokozza is a hangulatot..-morgom, szinte csak magamnak. Más nő örülne, ha legalább egyszer átélhetné a szülést, én meg konkrétan mindjárt helyben lelövöm magam..
-Kérlek Kol, vigyél haza! - nem állt szándékomban kérlelni, de arra a pontra jutottam,hogy összeszorított szemmel és foggal markolom a földet, mint egy félőrült, aki csak arra vár, hogy végre a kényszerzubbonyban ugrálhasson a gumjszoba falai között. Egészen szórakoztató látványt nyújthatok..
-Vagy ölj meg. Ember vagyok, ha akarnék se tudnék védekezni, és legalább megszabadulnék mindennemű fájdalomtól..-forgatom meg a szemem, majd habozok..
-Egy pár hónapja megöltem egy szőke nőt. Ember volt, elmesélte, hogy van egy kb. fél éves kislánya.. Az apa elhagyta őket, a húgával él. Szinte könyörgött hogy öljem meg. Megtettem és ráadásul még élveztem is. Talán ismerted a nőt, kis esetlen volt. Pont, mint jelen helyzetben én, és az ilyeneket nem szabad élni hagyni. - megrántottam a vállam vigyorogva, majd ismét a fának döntöm a fejem és lehunyom a szemem.
Látom, hogy gondolkodik, majd megszólal megszólalása után elkerekedik a szemem. Nem akarok kórházba menni ennek hangot is adok.
-Nem akarok bemenni abba a szutykos kórházba, Kol, haza vigyél. -magyarázom,  miközben felemel. Ha akarnék se tudnék ellenkezni, de mivel a helyzetből adódóan járni sem tudok, hagyom hogy cipeljen.

[You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Katie Evelynne Pierce összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 01, 2013 2:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 9:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Néztem a meglepődött arckifejezését. Legalább nem csak magamat sikerült sokkolnom, hanem őt is. Ez kicsit elégtétellel szolgált azért, amiket miatta érzek. De persze nem sokáig néztem őt, hiszen nem bírtam egy idő után már a szemébe nézni. Szégyelltem magamat?! Egyáltalán nem. Egyszerűen csak magam sem tudtam, hogy mit érzek és ez a tény megijesztett, ennek köszönhetően egy kisebb félelem járta át a testemet. Most már nincs visszaút, mert kimondtam és ennyi...
Tényleg? -kérdeztem vissza kicsit érthetetlenül. Ennyi elég lenne neki, hogy én azt akarom, hogy ne menjen el?! És mi van ha csak szenvedést hozok rá, vagy a végzetét?! Komolyan nem akartam elhinni, hogy egy vámpír képes lenne maradni egy farkas miatt...
Megráztam a fejemet és felnevettem azon amit mondott. - Ezt most te se gondolhatod komolyan. - mondtam neki hitetlenkedve és még mindig nevettem. Nem akartam elhinni, hogy tényleg így gondolja. Meglepett az amit tett, hogy hirtelen olyan másabb lett. Erősen kapott el, s tartott meg, majd pár másod perccel később már csak arra eszméltem, hogy a másik keze az arcomon pihen. Feszültem figyeltem rá, s éreztem azt a fura érzést, meg talán egy kis reménykedést is, de a végül nem csókolt meg. Feszültem figyeltem őt a mosolyával az arcán, s hirtelen nem tudom mi ütött belém, de közelebb léptem hozzá és megcsókoltam őt. Olyan volt az egész, mintha nem én uraltam volna a testemet, hanem az csak úgy cselekedett volna az előbbi dologra. Pár pillanattal később hátrébb léptem és magam sem értettem, hogy mi történt. - Én ne.. - nem bírtam befejezni, mert teljesen össze voltam zavarodva. Idegesen a hajamba túrtam és kiléptem a két keze közül. Levegőre volt szükségem, szélre hátha az észhez tud téríteni. Háttal álltam meg neki, mert nem bírtam volna a szemébe nézni ezek után.. Valószínűleg ez, " Azt hiszem most be kell érned ennyivel.. " a kijelentése is közrejátszott abban, hogy így cselekedtem, de hiába próbáltam megérteni, nem ment. Éreztem az előbb is, hogy a szíve hevesebben vert, amikor a kezem ott volt és nem értettem, hogy emiatt miért vagyok boldog. Nem lenne szabad így éreznem. Egyszerűen csak nem, mert ez nem helyes. Ahogy ott álltam kicsit arrébb és háttal neki ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, de mind hiába mert nem jöttem rá semmire se...egyszerűen csak álltam az ismeretlenben..
Amikor megkérdeztem, hogy megyünk-e tovább, akkor pár másodpercre fordultam csak meg, majd bólintottam a válaszára. - Rendben. - mondtam szinte suttogva, majd szorosan összefontam magam körül a karomat és elindultam előre felé. Nem néztem hátra rá, egyszerűen csak bámultam előre felé, de valójában a gondolataimba merültem el.
►zene: HISTORY - What am I to you


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 9:02 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

Kendra csak nézett, én pedig türelmesen vártam hogy vajon mit is fog mondani..ez a csönd..eléggé zavart. Mire nagy nehezen kibökte hogy mit is szeretne majdnem hogy leizzadtam pedig nagyon hideg van kint.. enyhén meglepett amit mondott, ami látszott is rajtam.. nem tudom ezzel most csak össze akar zavarni vagy sem, de nagyon úgy tűnt hogy komolyan gondolja. Elfordult tőlem, amit nem csodálok.. valószínűleg én is ezt tettem volna. Így nem tettem ellene semmit.. egy darabig csönd volt ismételten, mire megtörtem.
- Akkor maradok. - Mondtam neki mosolyogva. Fogalmam sincs hogy ez jó döntés volt e tőlem..de azt hiszem későbbiekben megbánnám ha itt hagynék egy ilyen lányt mint Kendra.. mondhatni megérne bármiféle "szenvedést". Látszólag nagyon élvezte Kendra hogy szívhatja a vérem, amit hagytam is neki persze.. legalábbis még.
- Nagyon akarhatod te azt az ismétlést.. - Erősen agyaltam rajta hogy megtegyem e.. fogalmam sem volt Kendra miért akarhatja ennyire ezt a dolgot..vagyis hogy miért játszik ennyire rá. Megnyaltam a szám szélét, és megragadtam őt a tarkójánál. Közelebb léptem hozzá és a másik kezemmel pedig az arcához nyúltam és megfogtam. Már hajoltam felé, de az utolsó pillanatban meg gondoltam magamat.. ha meg teszem akkor megint bele megyek a játékába, és eleget irányított már ő. Ideje lenne ha átvenném én ismételten. Így a végére csak annyi jött ki hogy lassan megnyaltam az ő száját és elengedtem őt, majd mosolyogtam elégedetten.
- Azt hiszem most be kell érned ennyivel.. - Picit hátráltam tőle, a kellő távolság meg volt kettőnk között. Figyeltem amit mond, azt hiszem volt benne némi igazság..akármennyire is próbált hazudni a szívverése mindent elárult..azt már ő sem tudja befolyásolni. Ami jelen esetben nálam is igaz volt.. amint a mellkasomra nyúlt a szívem elkezdett elég gyorsan zakatolni, már magam sem értettem hogy miért és hátra léptem tőle egyet..reméltem hogy nem vette észre a dolgot és időbe cselekedtem.
- Kétlem. - Vágtam rá, azért ennyire hülye még én sem lehetek hogy beképzelek dolgokat.. tudtam hogy csak nem akarja bevallani, de szinte biztos voltam benne hogy neki is tetszett a dolog.. akkor nem hoztunk volna ki ennyit belőle. Vállat rántottam a kérdésre, majd pedig elálltam tőle, és mutattam elém.
- Csak ön után hölgyem. - Vicceltem el a helyzetet, és engedtem elém Kendrát. Bár itt lényegében közre játszott az is hogy betudjam figyelni nála hátul a dolgokat.. mintha nem láttam volna elégszer de komolyan..

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Kedvenc dal :
Just Give Me A Reasonl
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Vérszívás
Humor :
HalálosKol Mikaelson. ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 8:27 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
- Milyen megható dolog az anyai szeretet - tettem a kezemet a szívemre, mintha komolyan is gondolnám a dolgot. Kis fattyú, ez a becenév igazán Katie-re vall. Egyikünk se gyerekes típus, Emmából előbb kinézem, hogy gyerekeket kezd el vállalni, na de ő? Viszont, nem vagyok bolond, tudom, hogy nem lenne a legtanácsosabb "hazavinnem" őt. Egyrészt, mert Emma drága lenne olyan édes, és kinyírna, amiért esetleg én bántottam Katie-t, meg a porontyát, másrészt meg... nem vagyok bolond, és ezer év alatt sokmindent láttam, igaz szülő nőt nem igazán, szülést meg még annyit sem, de tudom, hogy az a "mini Katie", ha egyáltalán nőnemű, most készül világra jönni.
- Nem, nem viszlek haza. Neked a kórházba kéne menned - jelentettem ki határozottan, majd lehajoltam hozzá, a térdei alá nyúltam, átkaroltam a hátát, és felemeltem, majd vártam, felkészülve az esetleges tiltakozásra.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Kedvenc dal :
FLAWLESS.×
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ×
Hobbi & foglalkozás :
te. ×
Humor :
Nem fogod megemészteni.×Katie Evelynne Pierce ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 8:19 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Kol & Katie

Jobban szenvedek, mint bármikor. Micsoda nosztalgikus élmény.. Egy fiú, egy lány, kész család..lenne..ha bármelyiket is megtartottam volna/megtartanám. Így, meg, hát.. Csupán egy nyűg a hátamon, amíg megszülöm, és amíg sikerül elpasszolnom. Ha Emma nem lenne, nem lenne Emily sem. Rég megöltem volna, finoman fogalmazva.
Levegőm is alig van, már lassan-lassan a füvet tépkedem, amikor egy igen ismerős hang üti meg a fülem a maga gúnyos módján. Lassan emelem fel a tekintetem és meglátva az arcot, bármilyen helyzetben is vagyok, kiült a vigyor az arcomra. Bár most csak két másodpercig sem tartott.
-Figyelj Kol, ez rohadtul nem vicces. Ennek a fattyúnak most jutott eszébe engem kinyírni. Kár, hogy Emma nem engedte, hogy megszabaduljak tőle. -hadarom el gyorsan, két nyögés között.
Felé nyújtom a kezemet.
-Vigyél haza. -kérlelem, enyhén vad tekintettel. -Mert itt halok meg. -átcsapok türelmetlenbe, miközben próbálom ülésből feltolni magam.

[You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Katie Evelynne Pierce összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 01, 2013 2:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Kedvenc dal :
Just Give Me A Reasonl
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Vérszívás
Humor :
HalálosKol Mikaelson. ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 8:13 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Ez az üvöltés... ezer közül is felismerem annak a nőnek az üvöltését, akit már hallottam így sikítani. Valamikor, nagyon régen, amikor még sokat voltunk együtt, és én mentettem meg egy-két neccesebb helyzetből, amikor már ő is érezte, hogy szorul körülötte a hurok. Katie bajban lenne? Nyilvánvalóan, bár ő nem az a fajta lány, aki olyan sokszor segítségre szorulna.
Egy pillanat alatt termettem ott, ahol ő volt, a fának dőlve, kezét a hasára szorítva, ami meglehetősen gömbölyded volt. Csak nem? Oké, egy rossz ribanc, semmi kétség, de még ha teherbe is lenne képes esni, nem az a fajta nő, aki megtartana egy kisgyereket, aki bőg, büdös, ha maga alá csinál, enni követel, és rendkívül idegesítőnek tartja őket. Közbe n meg mégis, és erre a gondolatra egy elégedett, már-már gunyoros vigyor kúszott az arcomra.
- Lám, lám, lám. A nagy Katie Pierce-ben végül megkötött a cement. Hogy történt ez meg? - csóváltam a fejemet, próbálva visszatartani az egyre szélesebb vigyoromat.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Kedvenc dal :
FLAWLESS.×
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ×
Hobbi & foglalkozás :
te. ×
Humor :
Nem fogod megemészteni.×Katie Evelynne Pierce ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 8:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[Katie lakása]

Kol & Katie :loveyou: 

Fáj minden porcikám, már nem bírok egy helyben feküdni, hónapokig azt tettem. Nem tudom mennyi idő van hátra a szülésig, talán pár hét, nem vagyok az a kismama, aki visszafelé számlálva a napokat, tűkön ülve várja az egyetlen pici lányát, aki majd rá fog hasonlítani, okos lesz, hosszú, mézszőke hajú, amit a kedvére fonogathat, ha megnő. Még a gondolattól is kiver a víz. Sötét van már, nem láthat meg senki, talán nincs mitől féljek, de ha van is, nem riadok vissza tőle. Körülbelül fél órája sétálhatok kint, félig átfagyva, jéghideg kezekkel és orcával, amikor óriási, nyilaló fájdalmat érzek a hasamnál. Olyan hirtelen jött, és olyan lassan ért véget. Felnyögve támaszkodok meg egy két lépéssel arrébb lévő fának, aminek végül nekidőlök. Pontosan olyan érzés volt, mintha a baba bukfencezett volna egyet a hasamban. És mégegyszer. A kezdetleges halk nyögés, a harmadik alkalommal már keserves kiabálásba torkollik. A hasam köré kulcsolom a kezemet, miközben a lábaim már nem bírnak tartani, lecsúszok a fa tövébe, és ott ülve kutatom a telefonom, hogy szóljak Emmának. Úgy érzem, még erre is képtelen vagyok.. Elvégre ember vagyok, egy legyöngült terhes nő. Nem sajnáltatni akarom magam, hanem megmenteni ettől az egész rohadt dologtól. Csak ne most, Emily, kérlek. Rohadt módon fáj mindenem, és képtelen vagyok bármire is. A fának döntöm a fejem, abban a tudatban, hogy majd elmúlik. Becsukom a szemem és úgy kapkodok a levegőért.

[You must be registered and logged in to see this link.]A hozzászólást Katie Evelynne Pierce összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 01, 2013 2:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Kedvenc dal :
Just Give Me A Reasonl
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Vérszívás
Humor :
HalálosKol Mikaelson. ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 6:34 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
To my Katie :szivi:


Magányosan bandukoltam az utcán, hogy kiszellőztessem a fejemet... na meg egy kis harapnivaló után is kellett már néznem, mert egyre éhesebb lettem, de Freyát nem igazán mertem egyedül hagyni. Alig kaptam vissza, és féltem őt... hiszen sok az ellenségem, akik most fogást találhatnak rajtam, ő meg gyenge, és védtelen, és nem akar vámpírrá változni, pedig tudja, hogy csak így lehetünk együtt örökké. Így maradhat örökké a hercegnőm. Persze ráncos öreg néniként is gyönyörűséges lenne, talán még szebb is, mint most, de nem akarom ismét meghalni látni. Amíg ezen gondolkodtam, hirtelen egy ismerős hangra lettem figyelmes tőlem nem is olyan messzire, de most meglepően furcsán csengett.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 12:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Rápillantottam a kérdésének hallatára, de meg se szólaltam pár percig, csak néztem őt. Hogy mit szeretnék és mit akarok, illetve mi a helyes azt most nem tudtam, de abban biztos voltam, hogy nem akarom, hogy elmenjen vagy eltűnjön minden szó nélkül. - Nem akarom, hogy elmenj. - mondtam neki suttogva, de alig hogy neki kezdtem a mondani valómnak elkaptam a fejemet. Nem tudtam volna a szemébe nézni. Azon meg már meg se lepődök, hogy nem azt mondom ki amit szeretnék, hanem amit nem akarok. Ez annyira tipikus én vagyok, hogy mindig más irányból közelítek, mert utálom ki mutatni az ilyen dolgokat.-
Elmosolyodtam rajta, s kicsit önelégülten néztem még mindig rá. Élveztem, hogy fordult a kocka és most én húzom az ő agyát.
Szóval egy pofon nem bírsz elviselni azért cserébe? - kérdeztem tőle még mindig mosolyogva és álltam a tekintetét. Komolyan magam sem értem mi ütött belém, de soha se szoktam ilyen téren senkit se provokálni, de most túlzottan is élveztem. Mondjuk az is igaz, hogy soha senkivel se kerültem hasonló helyzetbe kivétel egy embert... Meglepődtem, amikor végül újra enyhült a fogása, szinte már nem is fogta a kezemet. Meglepett a dolog, ez annyira nem rá vall, legalább is eddig nem ilyennek gondoltam őt. Szavainak hallatára megálltam és mosolyogva fordultam meg.
Főnök asszony? - kérdeztem vissza, de nagyon is élveztem, hogy ezt mondja. Lehet csak poénból gondolja így, de akkor is. - Tökéletes. - mondtam természetesen és lazán ezt az egy szót, mert tényleg így volt. Tetszett, hogy nem akar bántani és hogy ennyire képes vagyok a szavaimmal, vagy a tetteimmel befolyásolni a viselkedését. Egyszerűen meglepő dolog volt, de baromi jó érzés.-
Pontosan. - mondtam neki szemrebbenés nélkül, mert ennek köszönhetően vagyok az aki, s nagyon nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. Emiatt vagyok erős és törtető...-
Ez pofon egyszerű. - mondtam neki mosolyogva, majd újból közelebb léptem.- A szem a lélek tükre, de nálam talán annyira nem. - mondtam neki természetesen, hiszen elég jól belejöttem már ennyi év alatt a hazudozásba.- De ott van még .. - kezdtem bele majd a kezem a szívére raktam. Magam sem tudom, hogy miért tettem így, s miért nem csak mondtam neki.- a szíved. A szív mindig az igazat mondja, akár akarjuk akár nem.. Az mindig őszinte velünk. - közben végig ránéztem, majd a mondat végére elkaptam a tekintetemet zavaromban. Magam sem tudom, hogy miért vagyok vele ennyire őszintén, de már kimondtam és ez így is marad. -
Totálisan biztos. - mondtam még mindig tetetett nyugalommal, bár a mosolya mindent elárult, hogy már úgy is tudja, hogy nem mondok igazat, de nem érdekelt. Nem fogom neki megadni azt az örömet, hogy kimondjam... Éreztem ahogy az ajkaink kis híján érintik egymást, de nem mozdultam meg. Nem fordultam el, s nem is hajoltam közelebb hozzá, csak feszülten figyeltem. -
Lehet az elméd játszadozik veled. - mondtam neki egy vállrándítás keretében, majd egy apró mosoly jelent meg az arcomon. Élveztem, hogy húzhatom ezt a dolgot, mert elárulta saját maga is, hogy neki sokat jelentett az a csók. Nekem viszont eszem ágában se volt ezt bevallani....- Szóval mehetünk végre tovább, vagy már nem is fázol? - kérdeztem tőle egy ördögi mosollyal. -


►zene: HISTORY - What am I to you


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 30, 2013 11:33 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

A közelsége annyira nem tudott zavarni. Néztem őt, minden mozdulatát.. láttam rajta hogy jobban össze van zavarodva mint én. Talán ez az ami nyugtatott.
- És te szeretnéd?- Ha már az előbb őszinte voltam, gondoltam bele fér ismételten egy kis titokzatosság.. eszem ágában sem volt kimondani hogy miért is szeretnék maradni, fordított esetben ő is kibújna a kérdés alól.
- Hm.- Mosolyodtam el a lányon. Tényleg nagyon húzta az agyamat már, bezzeg ha megteszem akkor még neki állna feljebb.
- Tudod.. nem hiányzik még egy pofon.- Rá kacsintottam Kendrára, és figyeltem őt. Azt hiszem ez most teljesen jogos volt amit mondtam, én simán megmerném tenni még egyszer. Csak egyáltalán nem szeretném őt annyira magamra haragítani, illetve..ezzel a dologgal sietni se. Bár..szívesen játszadozok mindig. Mióta volt az a dolog régebben a múltamban sose volt normális kapcsolatom, és ez azt hiszem nem is hiányzott. Bár.. nem is találkoztam olyannal aki meg fogott volna, szóval.. Viszont Kendra ezekkel a vissza szólásokkal.. örültem hogy végre találtam valakit, aki nem nyeli el a dolgokat, és bátran mondja a magáét. Nem terveztem hogy eltöröm Kendra kezét, nem nagyon szokásom nőket bántani..csak ha a helyzet már úgy akarja és nincs más választásom. De Kendra nem ilyen volt.. próbáltam annyira gyengéden fogni őt hogy ha már úgyis unja a dolgot, simán kihúzhatná a kezét az enyémtől.
- Megfelel főnök asszony? - Kacsintottam rá Kendrára és féloldalasan rá mosolyogtam. Nem tudom miért de szerettem őt így hívni.. talán az egyik oka az volt , amilyen fejet levágott utána..nem bírtam mosolygás nélkül. Felnevettem ezen amit mondott, de ő úgy tűnt komolyan gondolta..ami kicsit szarul jöhetett ki így.
- Hazudozó királynő? - Mosolyogtam még mindig.
- Ha ennyire jó vagy benne.. honnan tudjam hogy eddig amiket mondtál nekem az nem hazugság? - Vontam őt kérdőre, és próbáltam terelni. Igazából volt benne valami..de nem nagyon éreztem hogy bármikor is hazudott volna.. nekem legalábbis őszintének tűnt. Már amennyire én jó ember ismerő vagyok..
Ha máskor nem is, azt hiszem most feltűnt hogy nem éppen mond igazat.. az előbb ahogy lereagálta, illetve a mostani nyugodtsága legalábbis amit mutatott..A szívére koncentráltam ami nagyon zakatolt...nem voltam benne biztos hogy a közelségemtől, vagy pedig csak a jelenlegi téma miatt.. Vállat vontam a kis gondolataimra, egy volt a biztos hogy miattam vert ennyire a szíve. Ami nagyon is tetszett. Szerintem csak szeretne ő is jól kijönni a dologból, vagy csak nem szeretne erről beszélni.. amit megértek, de ezt tudnom kell..
- Ó igen? - Mosolyogtam elégedetten, és közelebb hajoltam hozzá ismét. Szinte össze ért a szánk, de nem csókoltam meg.
- Nekem nagyon is valódinak tűnt. - Próbáltam kihúzni belőle valamit is, de ez azt hiszem.. nem lesz könnyű.. illetve ennyitől szinte biztos voltam benne hogy nem fog mondani semmit ahogy ismertem őt..legalábbis amennyire egy nap alatt sikerült megismernem őt. De valahogy én sem bírtam megállni hogy ne csináljak hasonló dolgokat.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Pént. Nov. 29, 2013 7:51 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

[justify]Felkaptam a fejemet a szavára, óvatosan rápillantottam és közben azon voltam, hogy a szívverésem visszanyerje a normális sebességét. Egy szó elég volt, s máris fura dolgok történtek velem, magam sem értettem, hogy miért. A szavai közömbösen szóltak, de a tekintette és az arca elárulta, hogy annyira nem is közömbös számára ez a dolog. Kicsit közelebb léptem és próbáltam a meglepettségből észhez térni. - Miért? - kérdeztem meg tőle kicsit halkabban, mert tudni akartam az okot. Nem tudtam ki mondani, de úgy éreztem, hogy anélkül is tudja.
Élveztem, hogy sikerült összezavarnom. Biztos voltam abban, hogy most azon töri a fejét, hogy csak húzni akarom az agyát, vagy esetleg tényleg azt akarom, hogy újra megcsókoljon. Mosolyogva figyeltem őt, de közben folyamatosan azon kattogott az agyam, hogy vajon melyik is lenne igaz erre a dologra, mert pillanat, mint sok mást is most, ezt se tudtam... Egyszerűen nem tudtam.-
Mondtam, hogy szeretném vagy nem szeretném? - kérdeztem vissza önelégülten, majd hangosan felnevettem azon amit csinált. Figyeltem őt és álltam a tekintetét. - Egyszerűen csak megállapítottam egy tényt az előbb. - mondtam neki közömbösen, mintha csak valami általános dologról beszélgetnénk. Türelmesen vártam és néztem őt.  Fogalmam sem volt, hogy mit miért tesz és talán ez is tetszett benne, hogy mindig megtudott lepni a dolgokkal. Egyszerűen kiszámíthatatlan volt, mint az időjárás.. -
Ha eltöröd, akkor biztosan kapni fogsz. - mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon. Figyeltem őt, s tényleg nem értettem ,hogy miért nem enged el. Tényleg attól tart, hogy esetleg elillannék, mint valami szellő. Nos, más esetben biztosan így tettem volna, de a sok rossz dolog ellenére sokszor éreztem jól magamat, amit régóta nem éreztem már. Ezeknek köszönhetően maradtam is. Tudtam, ha eltöri akkor is elég hamar begyógyul, de ezzel csak azt érné el, hogy előbb az épp, majd a meggyógyult kezemmel kapna tőlem.. -
Ennél ügyesebben kellene hazudnod, ha egy hazudozó királynővel állsz szemben. - mondtam neki komolyan, mert annak köszönhetően, hogy sokszor hazudtam már életemben könnyen átláttam az emberek hazugságain. De L-en még talán egy normális ember is átlátott volna.- Szóval ki vele. - mondtam kicsit követelőzően. Mert tényleg nem gondoltam volna, hogy egyszer hazudni fog nekem és azt se gondoltam volna, ha megteszi akkor az kicsit fájni. Túl sok új és fura érzést éreztem a mai nap folyamán, vagy az elmúlt percek alatt... -
Egy idő után folytattam az agyának a húzását és nem érdekelt, hogy mennyire húzom fel őt vagy nem, de élveztem. Vissza akartam adni abból egy kicsit, amit ma velem tettet, amikor ő húzta az én agyamat.... Azt hittem már soha se fog megmozdulni, amikor hirtelen megjelent előttem, majd a falhoz döntött. Nem értettem, hogy mire jó ez, de egyáltalán nem tetszett, vagyis legbelül de... de ezt soha se mutattam volna ki neki, hogy élvezem azt amit csinál. Felnéztem rá, hiszen fölém tornyosult és a két vállam között támasztotta meg magát.
Fogalmam sincs miről beszélsz. - mondtam neki a leghihetőbb hangomon amikor elvette az ujjait az ajkaimról, majd ránéztem.- Szerintem csak te képzeltél bele valami olyat, ami meg se történt. - mondtam neki még mindig higgadtan, de a szívverésem tuti elárult engem, de ez most se érdekelt. Eszem ágába se volt bevallani az igazat. Figyeltem őt és reméltem sikerült kicsit meggyőznöm erről a "füllentésemről".-
►zene: Chery - I like it


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Pént. Nov. 29, 2013 5:09 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

- Szeretném.- Vágtam rá az egészre gyorsan, és morogtam halkan eléggé közömbösen. Szívem szerint talán inkább elfordultam volna tőle amint kimondtam, de nem.. látni akartam az arcát hogy milyen fejet vág.. és vajon mit reagál erre.
Meglepett Kendra, nem tudtam eldönteni hogy vajon ennyire akarja ezt a csókot tőlem, vagy pedig ismételten csak húzza az agyam. Felhúzva szemöldököm figyeltem rá.
- Ha ennyire szeretnéd még egyszer megteszem..- Nyaltam meg a szám szélét, és néztem rá..mélyen a szemébe. Igazából váratlan dolgot nem akartam csinálni, nem hiányzott még egy pofon tőle így lényegében ezért is nem csókoltam meg újra.. pedig ha szívemre hallgatok akkor már rég a karjaimban lenne, azt hiszem. Bár a pofon ellen is tehetnék ha akarnék, szóval ez sem olyan nagy kifogás.. de most minek kapjam le őt ha nem szeretné velem.. én nem erőszakolok senkire semmit..legalábbis akivel törődöm.. és Kendra azt hiszem egy volt a kevésből.
Ahogy észre vettem hogy felszisszent a fogásomtól picit gyengébben fogtam őt, de nem engedtem el semmi esetre sem. A kérdésénél pedig ismételten rá szorítottam picit, egy pillanat erejéig és elmosolyodtam. - A másik kezeddel? - Mutattam a szabad kezére , amit nem jelenleg még nem fogtam.. annyira erősen nem is szorítottam, szóval esélytelen lenne hogy eltörném pont az ő kezét. Bár ha ez meg is történne úgyis hamar begyógyulna ha már nem csak egy szimpla ember. Szóval maradandó kárt semmiképp nem tudnék okozni neki, ha akarnék se. Hát igen, ennél lassabban már én sem indulhattam volna el szóval nem csodáltam a kérdését.. tényleg nem akartam azokba a vámpírokba futni, így ahogy tudtam húztam az időt.
- Ahogy mondod. - Próbáltam kamuzni neki valamit, bár valamilyen szinten ez is igaz volt de most nem erre gondoltam.. látszott rajtam hogy nem mondok igazat, és próbáltam kerülni a tekintetét.. vagy épp elkaptam a fejem. Nem voltam a hazugság híve, de ezt most muszáj volt azt hiszem. Közelebb lépett hozzám, és az arcomon végig húzta az ujját. Én pedig lassan belefordultam, olyan voltam mint egy kis kutya aki élvezi a simogatást.. Így pont az arcomon volt a tenyere, amire rá tettem az enyémet. Nem kellet sok és megfordult, így szinte minden szál haja a számba került.. majd elindult és ismételten ott hagyott. Fogalmam sincs hova és meddig szeretne még sétálni, de jó lenne ha nem arra menne.. Megjelentem mellette és lassan a falhoz döntöttem őt. A kezemet a válla fölé helyeztem és úgy támasztottam meg. Az arcához nyúltam, majd pedig a szájára tettem két ujjamat.
- A csókot.. ha közömbös lennék, nem csókoltál volna vissza. - Mosolyodtam el, és válaszoltam a kérdésére. Felváltva néztem a szemébe , illetve a szájára. Az ujjamat vissza húztam a szájától szép lassan, és próbáltam tartani őt a falnál..bár ha akar akkor úgy is kiszabadul, mivel nem szorítottam oda, csak magamat támasztottam előtte.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 28, 2013 10:25 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Mert egy úriember válaszol egy hölgy kérdésére. - mondtam neki mosolyogva, mert tényleg jobb szöveg nem jutott eszemben. Néztem a mosolyát és elvesztem abban a sötét szempárban. Kicsit zavartan tekintettem félre, majd újból ránéztem és vártam a válaszát. Nem értettem, hogy miért nem mond egyikünk se semmit se, lehet szavakkal nem, de tettekkel annál inkább kimutattuk azt, hogy "kedveljük" egymást és élvezzük egymás társaságát. -
Kíváncsian néztem rá, hogy vajon tényleg képes lenne-e rá, vagy csak a szája jár. Valami miatt nem is zavart ez a tény, nem tudtam, hogy csak tesztelni akarom vagy tényleg ennyire jó lett volna az a pár másodperc. Feszültem figyeltem ahogyan közelebb hajol, majd elmosolyodtam amikor láttam, hogy csak a szája járt.- Sejtettem, hogy csak a szád jár. - mondtam neki egy ördögi mosollyal az arcomon, majd újból az arcára raktam a kezemet, hogy kitoljam őt a képemből, mert az a nézése nem jelentett semmi jót se. Ki tudja még a végén valami olyat tennék a pillanat hevében amit inkább nem kellene.... -
Kicsit felszínszentem a szorításának hatására, de valójában nem fájt csak kicsit húzni akartam L agyát. -A végén még eltöröd az aprócska kezemet és akkor mivel fogom osztani a pofonokat? - kérdeztem tőle játékosan. Magam sem tudtam, hogy miért csinálom ezt, miért vagyok mellette ilyen, hiszen az eszemet se tudom, hogy mikor éreztem ennyire jól magamat, illetve szabadnak. - Vagy esetleg félsz, hogy eltűnök és itt hagylak? - kérdeztem tőle még mindig mosolyogva és figyeltem ahogyan "tetű" lassúsággal elindul felém. Komolyan nem értettem, hogy miért ilyen lassú. Türelmesen vártam rá is, illetve a válaszaira is. -
Mit nem úszok meg? - kérdeztem tőle érthetetlen arccal, majd egy apró féloldalas mosoly jelent meg az arcomon. Közelebb léptem hozzá, majd játékosan az ujjamat végig húztam az arca vonalán.  Ezek után habozás nélkül megfordultam az se zavart, ha a hajam az arcába csapódik. Beleharaptam az ajkamba és egy mosoly jelent meg az arcomon, mert élveztem L arcát nézni miközben azt csináltam az előbb. Ezek után, mintha mi sem történt volna lassú léptekkel elindultam az utcán, s most nem álltam meg, hogy visszanézek rá, mert biztos voltam, hogy hamarosan úgy is megjelenik előttem... hacsak nem gyökerezett a lába földbe az előbbi kis jelenetem miatt...-


►zene: Beast - Shadow


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 28, 2013 9:20 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

- És én miért is válaszoljak erre ha te sem tetted?- Néztem le Kendrára majd pedig rá kacsintottam.. azt hiszem kezdtem ezt az egészet elég gyerekesnek gondolni hogy egyikünk se válaszol a másik kérdésére és próbálja ki kerülni azt.. Nem igaz hogy nem merjük bevallani egymásnak hogy élvezzük egymás társaságát.
- Nem tudod? Akkor emlékeztetlek rá. - Még mindig ugyanolyan elégedetten mosolyogtam rá. Közelebb húztam magamhoz Kendrát, bár eszem ágában sem volt megcsókolni azért hajoltam felé.. kíváncsi voltam mit tesz. Bár valószínűleg úgyis elutasít vagy egy újabb pofont kapok, amit lehet hogy ezúttal nem fogok hagyni. Már készítettem is a kezemet hogy elkapjam az övét, és figyeltem minden mozdulatát. Egy évre elegendő pofont sikerült már beszereznem tőle és nem hiányzik még egy.. még az előzőt se sikerült kikúrálnom. Úgy tűnik Kendra átvette a szokásomat és megragadva kezemet elkezdett maga után húzni.. gondolom ezzel fedezni akarta az előbb történteket, de azt hiszem ezt nem hagyhatom annyiban..mert érdekelt..nagyon is. A kezét pedig egy percre sem engedtem el, mondhatni szorítottam is. Főleg hogy azok után a vámpírok után megyünk, legalábbis ugyanabban az irányban..ami egyáltalán nem tetszett.. így picit nehézkesen is indultam el, így legalább még távolabb kerültek tőlünk. Bár az is meglehet hogy már a városban sincsenek.. az sem lepne meg.. De azért jobb most elővigyázatosnak lenni, legalábbis míg velem van Kendra.
- Nehogy azt hidd hogy megúszod. - Picit megnyaltam a szám szélét, és úgy szegeztem rá a tekintetemet. Azt hiszem jobb lett volna hagyni az egészet még szerintem is, mert a végén még lehet ebből is én jövök ki rosszul..de valamiért.. mégis felhoztam.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 28, 2013 7:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Ilyet se mondtam. - mondtam neki egyszerűen és közben figyeltem őt. Miért kell most mindennek egyszerre ilyen nehéznek lennie az életemben és miért pont most... - Szeretnéd, ha szeretném, hogy maradj? - közelebb léptem hozzá és úgy néztem fel rá. Talán kicsit kihívó is voltam, de ő se gondolhatja komolyan, hogy bármit kimondok ennyire egyszerűen, főleg nem egy ilyen dolgot, amikor még van más valaki is az életemben. Ott van Sean, de valami miatt úgy érzem, hogy L-t se akarom elveszíteni. Ez a dolog kezd megrémíteni, hogy így érzek már most vele kapcsolatban.-
Nem tudom miről beszélsz. - mondtam neki fapofával, mert eszem ágába se volt elárul neki, hogy nem csak a hév miatt csókoltam vissza, mert nem olyan vagyok. Egyszerűen csak valami fura érzés miatt, amit biztos épp elmével soha se éreztem volna. De amióta vele találkoztam már elég sok minden történt, s sok gondolat futott át az agyamon. Kérdésének hallatára újból megjelent az a kép, amikor megcsókolt, én vissza őt, a kezem a mellkasán pihent. Még ha csak pár másodpercre is történt meg, akkor se tudtam elfelejteni és nem is akartam elfelejteni, hiszen élveztem... nagyon is.. Reméltem a kicsit felgyorsult szívverésem nem árult el engem, hogy még se hagy annyira hidegen a dolog, de a tekintetemmel próbáltam ezt tükrözni.-
Semmi. - legyintettem egyet, majd elkaptam a kezét és elkezdtem húzni magam után.- Nem mehetnénk tovább? -néztem rá kicsit reménykedő arccal, mert magam sem tudtam, hogy meddig lennék képes azt játszani, hogy az a csók dolog tényleg nem érdekelt és semmit nem jelentett számomra.-


►zene: Beast - Shadow


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 28, 2013 4:37 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Kendra & L

Pont ahogy terveztem.. tudtam hogy úgy sem fog megharapni, ezzel az egésszel csak biztosra szerettem volna menni..én sem szeretném holtan végezni, Klaushoz meg semmi kedvem menni és könyörögni.. inkább a halál.
- Ezek szerint te sem akarod hogy maradjak?- Tértem a lényegre, talán ha ezt kérdezem akkor úgyis elmondja amit gondol.. bár így utólag vissza tekintve hogy átveszi a szokásom.. így már annyira nem voltam benne biztos hogy elmondja, sőt.. de már magam sem tudom miért hozok ebből ki ennyit, megyek úgyis magam mögött hagyva mindent..de..valamiért érdekel hogy Kendra mit is gondolhat erről.. vagy épp az, hogy szeretne még látni. Ha már adott egy jó nagy pofont, egy jelentéktelen csók miatt gondoltam már meg magyarázhatná hogy miért is kaptam.. ezért nem is hagytam elmenni szó nélkül. Meg aztán tett egy még számomra is meglepő dolgot.. bár lehet őt is elragadta hév, és csak viszonozta az egészet..ezt is meg tudnám érteni.. Kérdésénél ismét közelebb hajoltam az arcához és körbe nyaltam a számat.
- Talán nem tetszett?- Mosolyogtam elégedetten, már magam sem tudom hogy miért nem mondtam el neki mi a helyzet.. talán jobb így hogy nem tudja meg a múltamnak azon részét, hogy vajon miért is üldözhet két idősebb vámpír.
- Sajn...mi?- Néztem rá elég hülyén, igazából gondoltam hogy mit szeretne mondani, csak ezt tőle is szeretném hallani. Ha már ekkora pofont kaptam hogy szinte izzik tőle az arcom.. bár erre már lehet a hideg is rátett. Direkt az arcom azon részét mutattam felé amire kaptam az elég fájdalmas pofonomat..hátha ezzel ösztönzöm őt.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 11:07 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Nem akartam elhinni azt amit mondott. Komolyan ennyire nem érdekli az, hogy él-e vagy nem?! Figyeltem őt és néztem rá kicsit kérdően és biztos voltam benne, hogy látja láttam a hitetlenkedés. Nem akartam megharapni őt, hiszen kezdtem megkedvelni L-t.
Miért lényeges ez, hogy én mit szeretnék? - kérdeztem vissza és kicsit zavartan a hajamba túrtam. Húzni akartam az időt, mert tényleg nem tudtam, hogy kimondanám-e még akkor is, ha ez lenne az egyetlen módja annak, hogy maradásra bírjam. Mélyen a szemébe néztem, majd kicsit a távolba. Most először éreztem azt, hogy zavarban vagyok és nem tudom, hogy mit kellene tennem vagy mondanom.-
Nem értettem, hogy miért csókolt meg. Fogalmam sem volt, hogy esetleg csak védeni próbált vele attól a két vámpírtól, vagy csak kihasználta az alkalmat. Figyeltem őt és próbáltam megfejteni. A pofont részben önvédelmi dolog volt, mert azt a pármásodperces dolgot akartam kicsit vele leplezni. Nem tudtam, hogy mennyire észlelte azt a dolgot, de én tudtam, hogy mit éreztem akkor. Nem is emlékszem, hogy mikor éreztem ilyet utoljára...
Minél messzebb akartam kerülni tőle, hogy helyre tegyen a gondolataimat, de nem jött össze. Alig, hogy elmentem mellette elkapta a kezemet és visszahúzott, de most se gyengéden és így sikeresen megint neki estem, s a kezem megint a mellkasán pihent.
Nem. - mondtam neki határozottan és figyeltem őt. Tényleg nem akartam megütni, de  nem hagyott más választást.- Miért tetted azt az előbb? - kérdeztem tőle kíváncsian és egy percre se vettem le róla a tekintetemet. Egyik lábamról a másikra álltam, s közben figyeltem minden egyes kis rezzenését. Biztos voltam abban, hogy még mindig fáj az arca, hiszen még mindig piros volt. -sajn..- haraptam el a mondat végét, mert nem tudtam befejezni, ezt az egy szót most nem tudtam kimondani. Sajnáltam, meg nem is.-


►Bocsánat, de ez nagyon rossz lett 27►zene: Beast - Shadow


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 9:58 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
kendra & l

Valahogy számítottam arra hogy Kendra hasonlóképp fog reagálni, de engem nem nagyon tudott izgatni a dolog..
- Ahogy érzed. Én nem ellenkezek.- Néztem rá, egyhelyben állva.. most ezt tényleg komolyan gondoltam, mit számít hogy egy hülyével kevesebb a földön vagy több.. ha Kendra így akarja, akkor állok elébe és hagyom magam.
- Szeretnéd?- Mosolygással próbáltam leplezni azt , hogy már én is teljesen össze zavarodtam.. fogalmam sem volt hogy mit csináljak.. ha azt mondja hogy maradjak akkor maradjak e.. csak miatta? nem tudom hogy megérné illetve megtenném-e. Annyira elgondolkoztam magamban hogy fel se tűnt hogy kérdez valamit..néztem azt a kettőt, illetve Kendrát felváltva.. Miután megcsókoltam a lányt és mikor viszonozta pár másodperc erejéig az egészet az nagyon meglepett.. igazából nem gondoltam volna, de jól esett. Mondhatni majdnem hogy örültem is annak a kettőnek, legalább összehoztak egy csókot nekem Kendrával. Miután elengedtem őt,egyszerre le is hunytam a szememet. A kérdésére félszemmel felnéztem, és erre már pont kaptam is a további pofon adagomat.. azt hiszem már kezdtem hozzá szokni, és mivel most senki sem volt körülöttünk így egyáltalán nem is tudott zavarni az egész. A pofon után ismételten elindult, és a vállamnak jött... Elkaptam a kezét és visszahúztam magamhoz.
- Elégedett vagy?- Mutattam a szinte pirosan világító arcomat felé.. elég nagyot csattant, pedig ezt a csókot már csak az ő érdekében is tettem..ez helyett jól esett volna egy köszönöm, de nem..nem láttam szükségét annak hogy mentegetőzzek. Ami megtörtént az megtörtént, ezen már úgyse segíthetünk.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 9:12 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Nem akartam elhinni, hogy belém csípet a fogaival. Elrántottam egyből a kezeimet és rosszallóan néztem rá.- Tudod még mindig egy harapásomban kerül és mehetsz pitizni Klausnak. - mondtam neki szemrebbenés nélkül, mert egyáltalán nem tetszett, hogy ezt tette, annál inkább bosszantót. - Végre valami amiben nem vagy biztos. - mondtam neki kicsit önelégült mosollyal az arcomon, mert tényleg élveztem, hogy végre sikerült választ kapnom az egyik kérdésemre és ráadásul ilyen választ.-
Figyeltem őt, nem értettem, hogy min mosolyog ennyire így folytattam tovább a beszédet, amikor megéreztem, hogy az egyik ujját az ajkaimra teszi. Kikerekedett szemmel néztem rá, mert nem akartam elhinni, hogy most tényleg csendre intet. Engem soha senki se intett csendre. Összefontam a karomat és vártam, hogy mit is mond, de biztos voltam abban, ha pár másodperc múlva nem emeli el az ujját onnét akkor eltöröm.  De hirtelen minden haragom elszállt, amikor meghallottam a következő kérdését. Nem akartam elhinni, hogy erre gondolt. Mégis mit vár?! - Szóval, ha kérlek akkor maradsz, de ha nem mondok semmit akkor képes lennél elmenni szó nélkül? - kérdeztem vissza kicsit halkabban, mert nem akartam, hogy elmenjen, de fogalmam sem volt, hogy ezt ki tudom-e mondani vagy nem.
Felpillantottam rá, s láttam hogy nem is figyel. Fogalmam sem volt, hogy hallotta-e amit mondtam. Nem értettem, hogy mit nézz ennyire. Követtem a tekintetét és láttam, hogy két ember sétál. Nem sokkal később a szél felénk hozta az illatukat és most már tisztán éreztem, hogy vámpírok. Ez egyáltalán nem tetszett. Elég volt ma már a vámpírokból, talán még sok is. - Te ismered őket? - kérdeztem meg, bár volt egy olyan érzésem, hogy a falnak beszélek és semmit se hall meg abból amit mondok. -
Figyeltem őt, a karom még mindig össze volt fonva magam előtt, amikor hirtelen megéreztem a kezét a derekam körül. Még fel se eszméletem, akkor éreztem az ajkait amint megérintik az enyémet, majd pár másodperccel később érezem amint a hátam a falnak dől. Éreztem, hogy egyre hevesebb lesz a csókja és hirtelen magam sem tudtam, hogy miért de visszacsókoltam őt pár másodpercre, majd a kezem a mellkasára helyeztem. Nem sokkal később eszméltem rá, hogy mit is teszek és ekkor megpróbáltam ellökni őt, ami nem túl sok sikerrel ment, de szerencsére hamar elengedett. Biztos voltam benne, hogy legbelül élvezte a dolgot, s biztos valami elme zavarom van, hogy én is élveztem. -
Aww remek, már arra sincs bátorságod, hogy a szemembe nézz? - kérdeztem tőle kicsit hangosan, majd habozás nélkül lekevertem neki egyet.- Ezt az előbbiért. - mondtam neki kicsit hevesebben és elmentem mellette de úgy, hogy kicsit neki is mentem. Pár lépéssel arrébb megálltam, de nem néztem rá és nem fordultam vissza. Egyszerűen csak álltam ott... Fogalmam sem volt, hogy mi fog ezek után történni, de álltam és vártam rá, hogy végre menjünk tovább. Nem akartam arról beszélni ami történt, mert magam sem tudtam, hogy miért viszonoztam pár másodpercre. -


►zene: Beast - Shadow


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 8:21 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
kendra & l

Kezét az arcomba nyomta, és úgy próbált arrébb tolni. A kérdése után egy picit belecsíptem a kezébe, ha már az arcomba van.. csak a tudtára szerettem volna adni, hogy még mindig nem jó velem szórakozni majd a végén kitoltam rá a nyelvemet. - Egyáltalán nem vagyok benne biztos- Elégedetten mosolyogtam, és vártam hogy mitévő lesz ezek után.  A harapásom egyáltalán nem volt erős a kezébe, szóval reméltem nem nagyon fog kiakadni ez miatt. Veszekedtünk ma már eleget. Felnevettem Kendra válaszán, kezdtem úgy érezni hogy szívja a vérem ahogy tudja.. ami pedig inkább az én dolgom lenne, de úgy tűnik viszonozza ő is amennyire tudja. Ez tetszik benne. Úgy tűnt ismételten sikerült félre érthetően kérdeznem,de nem is én lennék. Közbe vágtam Kendrának kivételes alkalommal, mutató ujjamat a szája elé helyeztem, jelezve hogy picit maradjon csöndbe.
- Szóval semmi reakció arra hogy lelépek?- Az ujjamat vissza húztam tőle, és picit oldalra döntöttem a fejemet. A távolból megláttam két alakot,elég ismerősnek tűntek. Bár így messziről annyira nem tudtam megállapítani a kinézetüket. Mivel az utcán senki nem járt rajtunk kívül ezért rájuk szegeztem a tekintetemet.. nagyon ismerősek voltak, és rosszat sejtettem.. Amint egyre közeledtek beigazolódott a sejtésem,olyan vámpírok voltak akikkel régebben volt egy kisebb összetűzésen.. azt hittem már felhagytak a keresésemmel.. bár az se biztos volt hogy most miattam jöttek, de jobb félni mint megijedni.. még én is ezt mondtam jelen helyzetben. Mivel Kendra velem volt, azt hiszem féltettem őt..tőlük. Egyedül meg én sem bírok el két idősebb vámpírral..
" Na most legyél okos.."Azon agyaltam hogy mit tudnék csinálni ebben a helyzetben,hogy azért még se keltsünk feltűnést, és ne vágják le hogy ki vagyok. Mikor már elég közel kerültek egy elég váratlan dolgot tettem még számomra is.. Kendra derekára helyeztem a kezem, és közelebb rántottam magamhoz, majd pedig a falnak dőltem. Így pont takart annyira amennyire kellet, de hogy még biztos legyek a dologban meg is csókoltam Kendrát.. mivel hirtelen jött ez az egész gondolom nem érthette hogy vajon miért is teszem..ezek után szinte biztos hogy pofont kapok. Azt hiszem szabadulni akart, de nem engedtem el addig míg le nem léptek.. kicsit jobban beleéltem magam ebbe a csókba mint kellet volna,de nem baj..akkor már élvezzük is ki a helyzetet gondoltam én. Az egyik vámpír még vissza is nézett ránk, de látszólag nem ismert fel minket, ugyanis tovább ment ő is. Miután már minden biztosnak tűnt elengedtem Kendrát, és lehunyt szemekkel vártam az újabb adag pofont.

Zene: TAEYANG - Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
℘ my soul
Kedvenc dal :
℘ kasanie & ℘ Begin Again &
℘ We kissed, I fell
Tartózkodási hely :
℘ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
℘ Staying alive
Humor :
℘ mood-dependentKendra Fields ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 6:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Kendra & L

Elmosolyodtam ezen, hiszen ezzel nem csak az én szokásomra mondta azt, hogy nagyon rossz, hanem a sajátjára is. Én csak tőle átvettem azt, amit ő szokott csinálni. Tényleg nem értettem, hogy miért érdekli őt. Nem akartam nyitott könyv lenni előtte, hiszen ő se volt az, s ez pont így volt jó.
Mereven figyeltem ahogy egyre jobban közelebb jött, majd a szavai hallatára egy ördögi mosoly jelent meg. Szokásomhoz híven az arcára raktam a kezemet és úgy próbáltam kicsit arrébb tolni.- Miért vagy olyan biztos, hogy tudni akarom? - kérdeztem vissza mosollyal az arcomon, mert húzni akartam kicsit az agyát. S a tekintetét elnézve talán sikerült is. Mikor rám kacsintott, akkor egy aprót az ajkamba haraptam, de végig Kim-et néztem és kíváncsian vártam, hogy vajon erre mit fog mondani. Próbáltam komolynak tűnni, de ez nem igen ment... Most nem... -
Figyeltem ahogyan a kezét kezdi melegíteni és kezdtem kicsit sajnálni, de az előbbi dolog kicsit sok volt, vagyis nem az hogy túlzás volt, hanem sokkal inkább megijesztett az, hogy nem zavart a közelsége. - Majd talán egyszer megtudod. - kacsintottam rá és közben egy féloldalas mosoly jelent meg az arcomon. Nem akartam elmondani neki. Egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy meg fogja tudni. Főleg így, hogy csak átutazóban van itt, meg soha se lehet tudni, hogy egyáltalán akarja-e tudni. Figyeltem őt és közben a hosszú hajammal kezdtem elbabrálni, mert a szél állandóan az arcomba fújta a hajamat. -
Magam sem tudtam, hogy miért mosolygok úgy, mint valami tizenéves tini, de nem bírtam megállni, hogy ne mosolyogjak rá. - Miért lenne több is? - kérdeztem visszahabozás nélkül. - Semmit se mondtam a mai napra. És miért is érdekel az, hogy mit jelentett a mai nap számomra? - kérdeztem vissza újra. Úgy nézz ki ez lassan állandó dolog lesz nálunk, hogy ő kérdez és én visszakérdezek. Figyeltem, ahogy egyre jobban próbálta felmelegíteni a kezét és magam sem értettem, hogy miért, de a két kezem közé fogtam a kezeit és nem engedtem el őket. Az én kezeim melegek voltak hála a kabátnak, kész csoda, hogy ő még nem fagyott meg.-
Nem mondtam, hogy nem mehetünk melegedni. - mondtam neki habozás nélkül, de magam sem tudtam, hogy pontosan mire értem és mire is gondolok. - Nos, esetleg van valami hely ahova szívesen mennél? - kérdeztem tőle és közben végig őt néztem. Figyeltem az arcát és a szemeit is....-


►zene: You're Nobody 'Til Somebody Loves You


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
faded
Tartózkodási hely :
∆ MF
Humor :
yes, no, maybe.. so?Kim Min Jun ÍRTA A POSZTOT
Szer. Nov. 27, 2013 3:17 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
kendra & l

-  Ez akkor egy nagyon rossz szokásod. -   Vágtam rá azonnal.. tényleg nagyon érdekelt vajon mit gondolhat, de láttam rajta esze ágában sincs elmondani így felesleges lett volna még ezen rágódni.. próbáltam mással elterelni a gondolataimat. A kérdésén elmosolyodtam, tényleg élveztem az egészet..
Láttam rajta érdekli hogy vajon mire is gondolhattam az előbb..közelebb lépve hozzá az arcába hajoltam, és úgy tűnt mintha készülnék is valamire..- Majd egyszer megtudod. - Suttogtam elégedetten és rá kacsintottam Kendrára, majd elhajoltam tőle.Mondjuk ez ami egyáltalán nem volt biztos, de ha még is arra kerülne a sor akkor biztos ráfog jönni hogy az a nyelv kell a számba, és hogy mikre képes vagyok vele. Szóval ő is megbánná ha leharapná.
A kezemet a számhoz emelve leheltem rá egy kis meleget, ugyanis már szinte szét fagytam annyira hideg volt..tudtam hogy valamit elfelejtettünk venni.. de hát ott is csak a balhét csináltuk, nem is tudtam már semmire gondolni.. A kérdésénél felnéztem, közben melegítettem a kezemet amennyire tudtam. - Neked vannak? - Kérdeztem tőle, majd folytattam amibe belekezdtem. Azt viszont gondoltam hogy ha már én sem mondtam el a perverz dolgaim, akkor majd ő pont elfogja.. főleg ezek után, hogy átvette a szokásomat. Még maga sem tudta hogy miért lökött arrébb..csak felhúztam a szemöldököm és úgy figyeltem rá, vajon ez lehet az igazság vagy csak a közelségem nem akarta.. pedig mindketten jól jártunk volna ha hagyja..nem értem.Nem kívántam ehhez hozzáfűzni semmit, vagy nagyon össze zavarhattam már tényleg, vagy pedig amit az imént említettem..ezt már csak ő tudhatja. Amint megböktem a hátát megfordult és rám mosolygott. A mosolya valahogy.. nem is tudom, de nem bírtam ki hogy ne viszonozzam a dolgot.
- Szóval ennyi? - Komolyodtam el a kérdésnél.
- Ennyit ért a mai nap számodra? - Néztem mélyen a szemébe, valahogy mélyen legbelül azt hiszem azt szerettem volna ha marasztal és nem enged elmenni, mellette.. mondhatni megtaláltam az izgalmat, amit már egy ideje kerestem.
- Szívem szerint.. melegedni. Csak valaki ezt sem hagyja.. - Mosolyogtam a lányra, és próbáltam célozgatni rá. Tényleg már fáztam, és gondolom ő sem szeretne beteg lenni..az összebújásos dolgot pedig ki is verhetem a fejemből.

Zene: TAEYANG- Ringa Linga
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls utcái

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls sikátorai
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Belváros-