Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
it's a cruel, cruel world

Tartózkodási hely :
wherever i wanna be ❥
Hobbi & foglalkozás :
practising magic and trying to be good at this witchy thing ❥
Humor :
im a hilarious person ❥Lucy A. Montgomery ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jún. 16, 2013 6:18 pm


William + Ackworth
Kor: 923(24)
Faj: ősvámpír
PlayBy: Josh Dallas

Ő lenne az én apám, akire nagyon, nagyon nagy szükségem lenne a későbbiekben! Az előző user inaktív, és több mint valószínű, hogy már nem is fog visszajönni..
Légyszi alkossátok meg nekem, mert nagyon nagy szükségem lenne az apukámra!! 3138
Amit a külső takar:
Vámpírrá változása után hosszú évszázadokig előjött a vad és érzéketlen énje. Bolyongott a világban városokat mészárolva le csupán az élvezetekért. Nem foglalkozott senkivel és semmivel, aki az útjában állt végzett vele. Egy vérengző fenevad volt, mindaddig míg Lucy-val nem találkozott. Lucy megtanította a kontrollra és megmutatta neki újra milyen az ha számíthat valakire. Ez után előjött újra, habár nem teljesen emberi énje. Aki azelőtt volt, hogy bátyja szörnyeteggé tette volna. Mindig is gyötörte a múlt, amiben végzett nevelőapjával és sok számára fontos emberrel. Ezért sokszor gyengébb pillanataiban elvesztette újra az önkontrollját. Egy nap azonban egy családnál járt, ahol újabb mészárlást rendezett. Csak a végén vette észre, hogy a kislányuk végignézte, ahogy végez szüleivel. Látva az ártatlan kislány ijedt arcát, teljesen magába fordult. Az elkövetkező 25 évben pedig megpróbálta minimális vérrel beérni, hogy véletlenül se vegye el senki életét táplálkozása közben. Sok szenvedés árán, de sikerült neki, viszont 25 év elteltével, beleunt ebbe az életstílusba. Többé nem akarta megfosztani magától az élvezetektől. Nem akar vérszomjas fenevad lenni, de a vérhiányban szenvedni sem. Hiszen eddig neki csak ez a két véglet létezett. Mostanra viszont megtalálta az arany középutat. Teljesen ura önmagának, amiben sokat segített neki az a 25 év amit hihetetlen kontroll alatt élt. Újra elkezdte élvezni az életet, még ha ehhez emberek életét is kell elvennie. Már nem az a kérdés, hogy tudja e uralni önmagát hanem, hogy akarja e.
Célok a városban:
Elsősorban azért érkezett a városba, mivel már régóta járja a világot, arra gondolt, hogy ideje lenne valahol letelepedni. Persze szeretne újra találkozni Lucy-val is hiszen elbúcsúzni sem tudott tőlem a múltkor. Carlos-al pedig meg akarja beszélni a a dolgokat ha még egyáltalán életben van.
Vissza az elejére Go down
 

William Marcus Ackworth(Az apám)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» William Luminers

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-