Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
A hotel kávézója


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Jún. 25, 2013 10:02 am
- Gasy... Valami német vagy? - kérdeztem felvont szemöldökkel. A neve enyhén úgy hangzott, mint mikor a gazdag milliárdosokat jelentik be egy tv műsorban, aztán előlépnek és felmásznak a pulpitusra. - Rendben köszönöm a meghívást ez esetben. - mondom mosolyogva és a bárpult fele mutatok, ahova leülhetünk és szürcsölgethetjük a kávénkat. Közben a takarítószemélyzet már el is kezdte felnyalni mögöttünk a padlót, ahova a kávéja ömlött. Mikor leültünk megsimogattam az öltönye vállát. - Rajtad van mit fogni... Sportoló vagy? - kérdezem miközben flörtölök vele. Aztán a pultoshoz fordulok. - Két Latte Macchiattot! - emelem fel az ujjamat is miközben kérek.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 9:41 am
-Örvendek Katrina, az én nevem Gasy Zimmermann. -tetszett Katrinában, hogy megértő, mégis ilyen játékos,pajkos. De egyben féltem is... Mi van hogyha elcsábít és elbizonytalanít az elhatározásomban? Próbáltam barátként közeledni de kezdtem egyre jobban felül kerekedni magamon. Volt ebben a lányban valami izgalmas,amit eddig még senki másnál nem tapasztaltam. Így hát belementem a játékba. -Természetesen a vendégem vagy. Még új vagyok itt. Ismersz valami jó kávézót a közelben? 
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jún. 20, 2013 2:55 pm
A férfi erősen ittasnak látszott, erre csak elmosolyodtam. - Ugyan semmi baj. - mondtam kedvesen és leporoltam a ruhámat. - Katrina Rice. - nyújtottam a kezemet bemutatkozásképpen. Valamiért az az érzésem, hogy ebben a férfiban több is van, nem csak a két szép szeme. Bár meg kell hagyni azok sem utolsóak. Különben is ez egy ember... Meglesz a mai vacsorám is. - Nincs kedved inni egyet? - szaladt széles mosolyra a szám sarka miközben incselkedően néztem rá. - Mármint, legalább egy italra meghívhatnál ezek után! - jegyeztem meg.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jún. 20, 2013 2:48 pm
-Ó bocsánat, elnézést kérek.-hebegtem, habogtam szégyenemben. A tragédia után szörnyen éreztem magam,azt se tudtam hol vagyok. Nem csoda hogy ilyen ügyetlen voltam,főleg hogy már az ötödik pohár Martininál jártam. Kicsit jobban szemügyre vettem a leányzót akit leöntöttem. Mit ne mondjak, nagyon szép látványt nyújtott szőke hajával és kék szemével,alakja kifogástalan volt. Biztos voltam benne,hogy csak úgy rajonganak érte a férfiak. De én továbbra is kiakartam tartani a szerelmem mellett, ezért próbáltam vele tartani a távolságot.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jún. 20, 2013 2:23 pm


Katrina & Gasy
A hotelhez visszaérve úgy éreztem szükségem van pár emberi pillanatra, mielőtt lefekszem aludni. Ezért beültem a Hotel kávézósarkába és üres tekintettel meredtem magam elé. Vajon hol lehet most Kol? Mit csinálhat? Ő is gondol rám? Hiányzom neki, annyira amennyire ő nekem? Hatalmas sóhaj hagyta el a testemet, aztán rájöttem, hogy fölöslegesen rágódom ezen, hiszen Kol és köztem már vége. Hirtelen felpattantam, hogy felszaladjak a szobámba, de beleütköztem valakibe és a gyönyörű rózsaszín kis ruhám Martiniben úszott. - Mégis mi a francot képzel maga? - meredtem magam elé, aztán felnéztem és két gyönyörű szempár fogadott engemet.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jún. 20, 2013 2:16 pm
***
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Vissza az elejére Go down
 

A hotel kávézója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Belváros :: Hotel-