Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szer. Nov. 06, 2013 6:35 am
Ugrás egy másik oldalra

ÚJRA SZABAD KARAKTER!
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Szer. Júl. 18, 2012 7:24 pm
Ugrás egy másik oldalra

Cedric Nikolaj Georgiev

Személyiség: Cedric személyisége igen összetett, ezért ebből kiindulva nehezen lehet kiismerni. Csak azzal kedves, aki első pillantásra szimpatikus neki, de ezt a kedvességet sem úgy kell elképzelni, hogy azonnal örök barátságot köt az illetővel. A maga távolságtartó módján alakítja ki kapcsolatait, szeret uralkodni az embereken és utálja, ha valami nem úgy történik, ahogy ő eltervezte. Egyik oldala gondoskodó és normális, képes az emberi érzelmekre, de ezt az oldalát rendre elnyomja, de nem csak azóta, amióta vámpírrá változott. Emberként is sokszor tette ezt, mestere a manipulációnak, ahogy annak is, hogy eme tulajdonságát szépen elrejtse. Még az is képes bedőlni neki, aki már nagyon jól ismeri, hiszen gonosz és rossz tulajdonságai ellenére akárkit képes levenni a lábáról, emiatt nagyon nehezen lehet kikerülni az általa szőtt hálóból. Nehezen tűri, ha túljárnak az eszén, minden akadályt kihívásnak tekint és mindig megszerzi, amit akar, legyen annak akármi az ára, semmi sem állhat az útjába. Ha a helyzet úgy adódik, akkor vérmes és bosszúszomjas. Nem akar szeretni, de maga elől nem tudja titkolni, hogy egyszer már megtette, hiába volt szinte teljesen viszonzatlan az a szerelem, ő akkor is boldog volt.
Külső: Elég csak ránézni ahhoz, hogy lássuk, hogyan is néz ki: haja színe világosbarna, ám attól függően lesz sötétebb vagy világosabb, hogy hogyan esik rá a fény. Szeme sötétzöld, tekintetében rendre huncut csillogás tükröződik, amivel csak még jobban elvarázsolja az áldozatait vagy éppen csak az embereket, álla pedig viszonylag szögletes. Magas és izmos, de nem egy kigyúrt állat. Női szemmel nézve tipikus szépfiú.
Tatia és Cedric kapcsolata: Cedric-et és Tatiát igen erős szálak fűzték egymáshoz, hiszen férj és feleség voltak. A fiú 19, míg a lány 15 éves volt, amikor megismerték egymást, vagyis amikor a szülők bemutatták őket egymásnak. Tatia, mint naiv kislány nem is sejtette, hogy a leendő férjét látja maga előtt, hiszen egy évig mindössze barátok voltak, ez ellen pedig a lánynak sem volt semmi kifogása. Ám amint megtudta, hogy Cedric a férje lesz, neki pedig nincsen választási lehetősége, rögtön megváltozott a véleménye a fiúról, ez pedig a kapcsolatukat is megváltoztatta.
Cedric már azalatt az egy év alatt megszerette a lányt, amíg csak barátkoztak és örült, hogy egy évvel később már a magáénak tudhatta, a feleségének nevezhette. Birtokolni akarta a lányt, de arra is vágyott, hogy Tatia viszont szeresse. Megpróbált hát úgy játszani, hogy mindkettejüknek jó legyen: hogy Tatia boldog legyen, ő pedig megtarthassa szerelmét. Kedves volt vele, mindent megpróbált, amit csak lehetett, de Tatia nem tudott egy olyan emberrel boldog lenni, akit rákényszerítettek. Egyedül az az egy éjszaka volt szenvedélyes és érzelmes a kapcsolatukban, amikor a kislányuk megfogant, hiszen Cedric elvarázsolta Tatiát azzal, hogy zongorán játszott neki, aztán kedvesebbnél kedvesebb és szebbnél szebb szavakat suttogott a fülébe. De ez nem tartott sokáig.
Három év múltán Cedric egyedül maradt a lányukkal, hiszen Tatia nem bírta tovább elviselni az igazi érzelmek nélküli életet. A férfinak ekkor alakult ki véglegesen a rossz oldala, amikor pedig Erin 7 éves volt, Cedric egy Bulgáriában kóborló vámpír segítségével maga is ragadozóvá változott. A családja nem tudott erről, Erint pedig felnőttként ugyanarra a sorsa akarta kényszeríteni, amire egykoron Tatiát kényszerítették a szülei. Amikor ez nem sikerült, betört a feje és elhagyta az országot, bolyongani kezdett az akkori világban.
Azóta is személyiségéhez hűen éli a vámpírok gondtalan életét, de soha nem felejtett. Két évvel ezelőtt visszatért Bulgáriába, ám azt magam sem tudja, hogy miért. Csak abban volt biztos, hogy itt is ugyanazt fogja csinálni, mint mindenhol: önmagát adni.

♠ ősvámpír ♠ 1005 év ♠ ryan gosling (alkuképes)


A hozzászólást Tatia Petrova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 06, 2013 9:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
 

Cedric Georgiev ;; Ősvámpír

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3