Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 12, 2013 9:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Jolie jobbat domborított? Chh... Mondja ezt akkor, ha rájön, hogy leoperáltatta a melleit... Ja, azóta vannak implantátumok... Hát... Akkor nem szóltam. De legalább értékelte a standup műsort, amit előadtam. Kézfogásnál esküszöm nem szándékosan szereztem meg az információt arról, hogy mi is ő. Nem tehetek róla, kontrollálhatatlanabb és erősebb ez a gyakorlatilag "mechanikus lekérdezés", amióta az öreg cukrász cimborám, Godfrey ereje átáramlott belém. Egyébként most, hogy tisztában vagyok a mivoltával... Hát ez elég szexi.
- Ugyan, ki beszél itt pályákról? - léptem hátrébb, hiszen a vérfarkasok elmeállapota gyakran labilis. Bár a vámpírokéról nem is kell beszélnünk... akkor inkább a bolhások.
- Mit is mondtál, Té, mióta laksz itt? - dobtam fel a labdát. Tisztában vagyok vele, hogy nem említette még meg, hiszen szóba sem jött ez a téma. Belegondolva, egyetlen valós téma sem jött fel, mind a ketten hülyeségekről beszéltünk. Értelmetlen zagyvaságokról. Ám mielőtt válaszolt volna, már folytattam is a mondandómat. Ez olyan izgalmas, már olyan régen nem találkoztam farkassal! Nehogy belepiruljak, és autogramot kéregessek a végén.
- Vajon van itt tengerpart? Mindig féltem a tengerpartoktól, Té, mindig. Félek a cápáktól, meg az örvényektől. Arról nem is beszélve, hogy sosem értettem ezt az apály-dagály mizériát. A holdhoz van köze, nem? Utálom a holdat... Mindenbe beleszól. - ratáltam végig, szinte levegőt is alig vettem ezalatt. - Nincs igazam? Ez a szemét hold mindig uralkodni akar, és megszabni dolgokat... - mosolyodtam el tudatlan arckifejezéssel.
- Utálnám, ha uralkodni akarnának rajtam... - tettem még hozzá, miközben a táskámban kotorásztam egy cigit keresve, amit aztán a számhoz emeltem. - Milyen szerencse, hogy csak egy égitest... Szóval, van tüzed? - néztem bele a szemeibe. Már éreztem ekkor, hogy elkapkodott volt az előadás, még gyakorolnom kell az improvizációt.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Szer. Dec. 11, 2013 9:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Még mindig azon kattogtam, mi a francért üldögél itt egyedül valami noname lapot bújva, mikor sokkal jobb dolga is akadhatna. De ez megint az én véleményem és gyakorta rájövök mostanában, hogy a világ dolgai rohadtul nem úgy alakulnak, ahogy azt én okosan és ügyesen megtervezném. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a helyzetem..
- Mindennek van valami oka, bogaram.. - vigyorodtam el. Nyilván, nem egy antiszociális hajlamú ember, legalábbis nem úgy néz ki. Esetleg problémája van a környezetével, nos ezt előbb elhinném.. Csakhogy nem ingem pszichomókust játszani és azt hiszem, ő is jobban jár, ha nem adok neki semmilyen lelkifröccsöt. Még a végén eret vágna magán.
Ha tudná, valójában mennyi vagyok, talán még komolyan is venne. Elvégre a korral általában bölcsesség is társul, csak csupán engem került el ez a kézenfekvő összefüggés. Az viszont stimm, hogy a csaj nem teljesen ép fejben.. Vagy baromi jól játssza a félig zakkantat, minden esetre jót röhögök bemutatkozásán. Really?!
El kell telnie néhány másodperc hatásszünetnek, míg végül szóhoz tudok jutni a sokktól. Mert ez az volt, talán a nap pillanata..
- Jolie jobbat domborított.. - vigyorogtam tovább aztán. Igazából nem nagyon hatott meg, hogy nem vállalja a személyazonosságát. Sejtet néhány dolgot, és már csak a rutin miatt is szemügyre veszem ismét, de még mindig semmi. Én nem töröm magam a bemutatkozáson, hívjon csak Mr. Té-nek, engem különösebben nem zavar. A felém nyújtott kezet elfogadom, határozottan fogom meg, nincs itt semmiféle döglött hal effektus.
- Kezdem azt hinni, hogy kispályás vagyok hozzád képest.. - És igen.. Az első dolog, ami sérti az önbecsülésemet. Ne már.. Mégis csak egy nőről beszélünk, könyörgöm..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 06, 2013 7:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nem igazán szeretem, ha egy vámpír van a közelemben.. Vagyis egy ideig nem volt vele különösebb problémám, de jobban szeretném, ha egy egyszerű emberrel találkoznék az utcán vagy bárhol máshol csak egyetlen egyszer! Már nagyon kezd elegem lenni ebből a természetfeletti baromságból. Elmenekülni nem tudok előle, hiszen én magam is az vagyok és befogadtam egy gyereket, aki szintén az.. Nem tudom mi jogon akasztom rá a gyerek jelzőt, mikor még tulajdonképpen én is az vagyok, de ez most nem számít.. Csak egy kicsit szeretnék elszakadni ettől, de még ekkor is kudarcba fullad az egész.
– Akkor megpróbálhatnánk megkeresni.. Az még talán menne nekem.. – Azt hiszem van valami varázslat, de már annyira berozsdásodtam, hogy örülök, ha megtudok gyújtani egy gyertyát nem egy embert megtalálni.. Ebben a városban pedig nagyon nagy szükségem lenne az erőmre. Össze kell szednem magam.
– Három hónap.. – Ismételtem meg magam sem tudom miért.. Három hónapja tud rólam és még csak most talált meg vagy most vette a bátorságot, hogy elém álljon? Mindegy. A lényeg, hogy most már itt van és ki fogjuk deríteni, hogy mégis ki nekem ez a Serenity vagy ki nem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 05, 2013 6:29 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Leginkább azt utáltam, mikor nekem tettek fel kérdéseket, és nem tudtam úgy válaszolni, ahogyan én azt igazából akartam. Meggondolatlan vagyok, váratlanul cselekvő, és... ami azt illeti, eddig ehhez szoktam hozzá.
- Eltűnt. Legalábbis a szemem elől. Nem tudom, talán megunta, és máshoz csapódott, vagy egy vadász ölte meg, a bánat tudja már! - legyintettem morcos arckifejezéssel, hiszen semmiféle érzést nem akartam átadni ennek a lánynak. Egyértelműen nem az a Serenity-típus, szóval semmi hangulatom vele érzelmekről beszélgetni. - Nem igazán próbáltam... Serenity mindig olyan egészen különleges lány volt, más felfogással, mint a többi... én pedig már az elején féltem, hogy elveszem a rendes életétől való jogát... talán ezért állt tovább egyedül... már ha továbbállt - sóhajtottam fel kiszáradt torokkal.
- Utánad pedig... kérlek szépen, három hónapja kutatok - billent oldalra a fejem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 03, 2013 9:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Hát jó... "ráharapott" a játékomra, szóval kezdjük is el. Kicsit fészkelődtem a padon, miközben figyeltem a szavait. Nem miatta, hanem mert szó szerint szúrta a fenekemet a pad. Szálka állt bele, vagy a fene tudja, hogy mitől bolondult meg minden odalent. Felpillantottam rá. Szomorú? Inkább közbe sem szóltam, megvártam, hogy magunk mögött tudjuk ezt a témát. Ki akarná firtatni, hogy miért szomorú? Mellesleg úgyis elmondaná, ha úgy érezné, hogy el kell mondania, hogy muszáj kiadnia magából a terheket, amiket a vállán hordoz. Ámde! Ha most olyan nagy spanok is tudnánk lenni, én meg előadok neki egy teljesen valótlan történetet magamról, nem indítok túl nagy előnnyel. Szóval vagy soha nem leszünk barátok, mert egyből a hazug kategóriába sorol, vagy nevet egy jót rajta. Nem tűnik annak a tipikus "törődő" embernek, de mint azt már korábban megállapítottam, az első benyomásaim pocsékak tudnak lenni. Mindenki úgy vezet meg, ahogy csak akar.
- Haladni kell a korral, így is túlzottan kiközösítenek a társaim. - biggyesztettem le az ajkaimat.
- Talán igazad van, tényleg túl fiatal vagyok. De te sem lehetsz sokkal idősebb, hisz mi az a két év plusz áfa? Mindenesetre pofátlan viszont nem vagyok. - álltam fel és egy lépést közeledtem felé, majd a kezem nyújtottam - A nevem Lara Croft. Titkos ügynök vagyok. - vágtam totálisan komoly képet, hogy az előadásom maximális sikert érhessen el. Sajnos rettenthetetlenül tökéletes színészi játékomnak mindig hamar vége szakad, mert nem tudok hű lenni a szerepemhez, így mindig lebukok. Most is felesleges lenne sokáig húznom.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Kedd Dec. 03, 2013 7:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Kezeimet tarkómra csúsztattam és ott fontam össze ujjaimat, miközben kicsit sem érdekelt, ki néz meg, vagy ki se.. Odakint meg, mintegy varázsütésre eleredt az eső is. Korrekt, mondhatom. Minden esetre nem volt bajom vele, éltem én már olyan helyen is, ahol az év 320 napján fix, hogy esik.. Eső, hó.. meteor.. valami biztos.
Vártam, mit fog mondani, vagyis mit fog leolvasni rólam, de talán kár volt.. Ó.. én meg a feltételezéseim. Minimum arra gondoltam, hogy drogcsempésznek néz, vagy mittudomén.. De.. Én mint családapa.. NA ez az, amit ő sem gondolhat komolyan.
- Túl önző vagyok ahhoz, hogy másnak vásároljak bármit is.. - nevettem fel. - Három gyerek után, valószínűleg felkötném magam, de lehet, hogy egy után is, ki tudja.. A szomorú stimmel.. - sóhajtottam nagyot, aztán felröhögtem. Ez a komoly ábrázat, plusz család, meg három gyerek dolog, megspékelve a gondoskodó Kevinnel, nem hiszem, hogy mást váltana ki az emberek többségéből. You know, nem szeretek semmit, ami kicsit is megkötés az én amúgy is heves természetemnek. - Minden esetre, ha ez látszik a szemeimből, örülök, hogy nem látod a többit.. - vakartam meg a fejem búbját.
- Nem vagy te még egy kicsit fiatal hozzá?! - néztem végig rajta tetőtől talpig. A tizenéveit taposta. Persze nem a szexre gondoltam, láttam én már fiatalabb lányokat is, sőt, néhányan az ágyamban is megfordultak már azt sem tagadom. - A szex-rovat általában a begyöpösödött harmincasoknak szól, akiknek muszáj felrázniuk a nemi életet, hogy a férjük ne hagyja ott valami tizenéves kis ágymelegítő miatt. És újra.. És újra.. - vezettem végig a gondolatmenetemet. De aztán lehet, hogy valami kézenfekvő összefüggés nem világos számomra. Érdekes téma.. Így az első öt perc után.
- Bocs, szivi.. nem erősségem a csapatmunka.. - hátráltam ki ajánlata elől. - Tudod én szeretek dirigálni, te meg nem tűnsz olyannak, aki lenyeli a dolgokat.. - húztam el a számat, aztán vele nevettem. Jól esett. De semmi különös. - Meg egy idő után téged is ki kellene nyírnom.. - szisszentem fel, mintha valóban fájó pont lenne. Bár.. Nem első és nem is utolsó eset lenne az életemben. Sorry, sweety..
- Höhh.. Bezzeg az én időmben.. - kezdtem a sablon szöveget szemforgatva. - Nem volt szükség igazolásra a lógáshoz.. - vigyorodtam el, hogy mind a harmincegy fogam kivillant. Bezony, harmincegy, egy sikertelenebb kocsmai verekedés után ténylegesen is otthagytam az egyiket. Szuvenír. Bár nem sokáig élvezhette az ipse..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 02, 2013 9:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

És ismét ugyanott tartunk a kis történetemben, mivel lefiatalozott. Tény és való, hogy nem tartozom az öregek közé, szóval bóknak is vehetem. Sőt, mi több! Annak is veszem! Hiszen valljuk be, a húszéveseké a világ, én pedig alig pár évvel hagytam magam mögött ezt a gyönyörű kerek számot. Kérdésemre kérdéssel felelt, ami először meglepett, hiszen az emberek általában önzőek, és egyből ömlesztik minden vadidegennek a problémáikat, ami senkit az ég világon nem érdekel. Kellő odafigyeléssel fürkésztem az arcát, hogy ő maga is észrevegye, hogy feltűnően bámulom. Nehéz lett volna nem kiszúrni, hiszen egymás szemébe néztünk közben.
- Hogy mi látszik? - hümmögtem egy apró mosoly keretében. Most minden apró bőrhibájára vonatkoztathatnék, vagy nemes egyszerűséggel megérinthetném, hogy belekurkásszak kicsit a gondolataiba. De még nem volt elég közel, és a helyzet is hülyén jött volna ki, ha nekiállok tapogatni, mint valami elmebeteg.
- A szem a lélek tükre, legalábbis így tartják. Nem látok problémát, Mr. Té. Bizonyára ön egy elégedett családapa, épp csak a sarki kemencés pékséghez ugrott le, hogy a legfrissebb tízórait vihesse a három csodaszép gyermekének. Persze ezzel kicsit elkésett, mert dél van, ezért szomorú. - fogtam bele egy rövid és általam kreált történetbe, amit még csak véletlenül sem kötöttem hozzá, egyszerűen a hasamra csaptam, és ez lett a végeredmény.
- Igen, az elejét nem is nézem, egyből a szexes témánál kezdek, hiszen haladni kell a korral. - forgattam meg mosolyogva a szemeim, mintha tudatlan 70es éveiben járó hölgy lennék.
- Te? Gyilkos? - kérdeztem vissza halkan, majd közelebb húzódtam hozzá. - Akkor már ketten vagyunk. Csinálhatnánk csapatban is. - tettem fel a visszautasíthatatlan ajánlatot neki, majd kacsintottam egyet. Ezután komolyan akartam rá nézni, de kitört belőlem a nevetés. Hiába, sosem voltam a legjobb színész. Hogy engem nevelő keressen? Röhejes, ezért is nevettem rajta. De ha játék, akkor játsszunk.
- Nem hiszem, - kezdtem bele széles vigyorral, ami a röhögésből maradt a számon - Édesanyám az egész napomat leigazolta. Senki nem sejti, hogy csak lógok. - tűrtem hátra az arcomba lógó tincsemet.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 02, 2013 6:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Már most kellően tiszta képet kaptam arról, hogy nem épp egy divatőrült tinibe botlottam. Bár ez is lehet egyfajta divat, a maga szubjektív értelmében. Persze nem volt célom azzal, hogy leszólítottam, még ha hátsó szándéknak tűnik is. Sose tartottam magam átlagos fickónak és ez a megállapítás most értelmet is nyer, elvégre nem állt módomban tenni neki a szépet. Túl korán volt még ahhoz..
- Titokzatos?! - vigyirodtam el szavain. Úr?! Én. Ugyan már, babám, nem vagyok olyan öreg..
- Miért élvezi egy magadfajta fiatal a semmittevést?! - néztem végig rajta. Sokkal inkább el tudtam képzelni az elém vetülő igazságnak, hogy egy klubban vergődik a férfiak gyűrűjében. Ez volt ugyanis az átlagos kép, ami beugrott, de nem mozgatott meg bennem semmit.
- Mr. Té?! - vontam fel látványosan szemöldökömet. - Ezt megtartom.. - rántottam vállat. Nem azért döntöttem emellett, mert valóban titkolóznék, hanem mert ha nem túl jó emberismerő, azt adok be neki magamról, amit csak akarok.. Ez pedig fölény, amit én személy szerint még az ilyen tiszavirág életű kapcsolataimban is szeretek magaménak tudni.
- Mi látszik rajtam, hogy vagyok? - kérdeztem vissza voltaképp azért, hogy megtudjam, mennyire ülnek ki arcomra a gondolataim. Meg persze az sem mellékes, hogy a kishölgy elég merész, szépen felvágták a nyelvét, kiváncsi vagyok mit hord össze rólam..
Magamat ismerve nem kellett volna kérvényt benyújtani, hogy ugyan fáradjak már közelebb, de csak nyomatékosította magát ahogy az is, hogy az újságját elpakolta.
- Jó tanács.. Az elején vannak az unalmas, átlapozható cikkek.. Ha a végén kezded, többre mész.. - mutattam rá gyakorlatiasan a dolog lényegére, amit annak idején már kitapasztaltam. Közelebb léptem hozzá, miután egy utolsót szívtam a cigarettámból, aztán a fának nyomtam a parázsló végét, és hagytam a földre pottyanni.
- És a helyedben nem bocsátkoznék feltételezésekbe.. Honnan veszed, hogy nem állok szóba gyilkosokkal? - igazából elég sok alvilági fazonnal tartottam kapcsolatot, a múltam pedig csak tetézi a kapcsolati skálám milyenségét. Sokkal több kétes eredetű "üzleti" tranzakciót bonyolítottam már, mint amiről pelenkás kora óta értesült. - Mi van, ha én is az vagyok.?! - fújtam ki a füstöt és ültem le mellé, aztán kényelmesen elterpeszkedtem. Vonja le a konklúziót.
- Egyébiránt fiatalnak tűnsz ahhoz, hogy a nap közepén magadban ücsörögj ebben a.. Mi is ez? - pillantottam körbe a tákolmányon, de nem igazán érdekelt a neve. Ha eddig túléltem nélküle, ezután se lesz bajom a tudatlanságtól. - Mindegy, szóval.. itt.. Nem fog keresni valami nevelő? - homlokráncolva kerestem tekintetét, még mielőtt jóhiszeműen azt hinné, szívemen viselem sorsát. Minden esetre a neve érdekelne..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 02, 2013 12:53 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nem volt kellően riasztó a tekintetem, mivel folytatta a kis diskurzusunkat. Jobb is ez, mint az otthonülés, meg a megszokás, ugyanakkor jobb a magányos gondolkodásnál is, hiszen teljesen új minden perce. Új arcok, új kalandok. Nem valószínű, hogy ezzel a sráccal fogom megváltani a világot, de semmi sem kizárt.
Egy mosoly kúszott a számra nevetése hallatán. Mindig elmosolyodok, ha valaki a környezetemben nevet. Vagyis hazudok, mert ha egy vadidegen mellettem két méterrel elröhögi magát, az nem érdekel. Csak akkor, ha nagyon nevetségesen nyerít fel szinte.
- Óó, akkor ön biztos Mr. Titokzatos Úr!
Az igazat megvallva nem vettem magamra, hogy nem ismerem. Mivelhogy nem ismerem.
- Áhh, nagyon a végére rakják. Mire elolvasom ami érdekel, addigra megunom. Nem zavarsz, habár roppant érdekes a semmittevés. - Letekintettem a kezemben pihenő újságra, aztán összecsuktam és egy laza mozdulattal a táskám mélyének fogságára ítéltem. - De hozzá kell tennem, hogy kedvességed lenyűgöz, Mr. Té. Hogy vagy? - Ki mondja, hogy csak azoktól lehet megkérdezni, hogy éppen miként érzik magukat, akiket ismerünk? Ez egy ostoba szokás. Engem minden ember érdekel... minden olyan ember, akinek jó teste van, hogy őszinte legyek. Vártam, hogy egy lépést beljebb sétál-e vagy ácsorog tovább ugyanabban a pozícióban, ahogy eddig, esetleg leül, elkezd lebegni, vagy bánom is én... Csak mozgást présel ki magából.
- Beljebb fáradsz? Vagy netán rohanásban vagy? Csaknem állnál szóba egy vadidegennel, aki akár pszichopata gyilkos is lehet, ha sietnél. - fogalmam sincs, hogy milyen okból kifolyólag invitáltam közelebb. De ne ácsorogjon már ott szegény lelkem, senki sem vette a lábait.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 02, 2013 12:26 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Kényelmesen helyezkedtem el, hanyagul dőlve a lakkozatlan fának, ami aprót nyekkent a nem várt tehertől. Vigyorom széles lett, első reakciója láttám. Megriasztottam. Pedig egészen addig nem szokásom riogatni senkit, amíg jó kedvem van. Most pedig az van. Nem látszik?!
- Ebbe most vagy csúnyán beletrafáltam, vagy most olvastad.. - nevettem fel, igazából saját magamon, és mert épp jólesett. Nem tűnt annak a tipikus otthon ülő, begyöpösödött, popcornt és fagyit felváltva zabáló sorozatfüggőnek, bár biztos ennek a kategóriának is vannak végletei, csak én vagyok tudatlan..
A füstöt hosszan fújtam ki, váratni akartam, de hát azt hiszem a kérdésre ő maga is tudja a választ. Minek futni az illedelmességi köröket feleslegesen, ezt sosem fogom fel. Lehet, hogy ehhez is én vagyok kevés.. Nincs kizárva.
- Nem hinném.. - vágtam rá aztán, hiszen hiába próbál nevet társítani a képemhez, kétlem, hogy sikerülne. - De ne vedd maradra.. Engem senki sem ismer.. - doboltam szórakozottan a fán. Ja, hogy talán idegesítem vele?! Egyéni szoc probléma. - Zavarok? - kérdeztem rá aztán. Nem igazán fog meghatni a válasz, de feleslegesen inkább nem koptatnám a számat. - Ha gondolod magadra hagylak a.. szennylapoddal, hátha eljutsz a horoszkópig.. - ajánlottam könnyedén. Csak olyan tessék-lássék módra. Nem vagyok én akkora tahó, mint amilyennek első ránézésre tűnök.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 01, 2013 11:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Leképeződött előttem minden a főszerkesztő hölgyről, miközben lapozgattam ezt a gyöngyszemet a kezemben. Először is, a nőt tutira nem elégítik ki rendesen, pedig mocskosul perverz.
Elpöcköltem a cigit, mikor a végére értem, aztán ismét belefeledkeztem a környezetembe. A hideg is végigfutott a hátamon, amikor egy férfi hang csapta meg a fülemet. A kommentárt pedig, amivel feltehetőleg hozzám szólt, kifejezetten pimasznak rangsorolom. Nálam a megszokás az, hogy ilyen köszönés nélküli váratlan felbukkanásokat a barátaim csinálnak. Ja? Hogy nincsenek barátaim? Ez mondjuk átírja a mesét.
- Azokat csak három után kezdik el játszani. - reagáltam ugyanolyan könnyedséggel, amit a kisugárzásából egyből következtetni lehetett. - Ismerlek téged? - szólaltam meg ismét, egyből nekiszegezve egy kérdést. Nem tűnik sorozatgyilkos típusnak, habár az ítélőképességem eléggé berozsdásodott az utóbbi időben. Akarva-akaratlanul végignéztem rajta. Nem az a tipikus "tűzben ég a testem tőled, te férfiállat" nézéssel, csupán érdeklődés szempontjából, hogy ki lehet ez a daliás férfiú, aki megzavarta édes magányomat.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Vas. Dec. 01, 2013 11:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Kis kalandom Jennával ide vagy oda, nem éreztem szükségét, hogy tovább henyéljek nála. Csak megtépázom a lelkivilágát, holott nem ígértem én neki semmit. Egyébiránt meg szavatartó ember hiszemében élem a kis életemet, tehát azt a semmit nagy valószínűséggel betartom. Felbukkanok és lelépek, mert nincs maradásom. Hiába akarok szabadulni az egyik mókuskerékből, a megszokás ugyanolyan csapda, mint egy fix kapcsolat, annyi az eltérés, hogy nem tartozok senkinek elszámolással. Maximum magamnak.. Az meg nem rám vall, hogy magamban picsogjak, szóval hagyjuk is a francba...
A parkon keresztül hamarabb otthon lennék, hogy legalább valami tisztes, vagy inkább tiszta ruhát húzzak magamra. Persze, csak a látszat kedvéért, mint aki ad is magára valamit. Nem mintha bárkinek lenne hozzá köze, hogy a majdnem nőmmel voltam... A miérthez meg a hogyanhoz meg még annyi se.
Nem volt itt senki, a lelkek ilyenkor éledeznek csak fel, bár hétköznap lévén lehet, hogy tisztességes módra csak dolgozni vannak. Ezt az unalmat.. Naa de.. Mikor egy fiatal kis szöszi került látóterembe, egyből kinyílt a csipám. Nem is azért mert jobban megnéztem magamnak, hanem mert megbontotta a rutint.. Hogy sehol senki.. Na meg mert tökéletesen egyedül volt. Vagyis lesz.. Még fél percig, míg oda nem érek hozzá. Közben telefonomra pillantottam, ahol már egy sms jelezte, hogy valaki baromira hiányol, de sajna ilyenkor csak sürgős esetben vagyok elérhető. Pech, babám.. Vigyorogva csúsztattam a telefonomat vissza belső zsebembe, majd ugyanazzal a mozdulattal vettem elő a cigisdobozt, és gyújtottam rá.
- Azt hittem, a szappanopera sokkal menőbb ennél.. - álltam meg a fakorlátnak támaszkodva, és figyeltem, ahogy valami lapot olvasgat a hölgyemény.. Ehh.. nők..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 01, 2013 11:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Úgy érzem, mintha megújultam volna, pedig pár napja engedtek ki a kórházból. Vagyis... Ki sem engedtek, csak eljöttem saját felelősségre. Senki sem bírta volna ott egy perccel sem tovább. Ami pedig a mai sétámat illeti, szintén ugyanez volt rá igaz. Szükségem volt egy óra magányra, mert a gyerek is megőrjít. Imádom és ő a mindenem, de néha nekem is kell egy kis szabadidő. Csak egy kicsi. Így azzal a lánnyal van, akit vélhetően jobban szeret, mint engem, hiszen fél éven át őt látta minden nap, helyettem. Az apja meg... Az isten tudja, hogy hol lehet.. Talán még az sem.
Teljesen felkészültem érkeztem a kis privát sziesztámra, céltudatosan egyből a félreeső bódéhoz jöttem.. Filagória, vagy mi ezeknek a hivatalos neve. Valójában, engem totálisan hidegen hagy, bódé és kész, nem kell ezt ennyire túlbonyolítani, hogy saját gondolatmenetet pazaroljak rá. Habár, már megtettem.
A szél kellemesen fújdogált, nem azon az őrjítő módon, amikor az ember megfagy. Örömmel nyugtáztam, hogy senki nincs itt, amit betudtam annak, hogy még csak dél van. Az iskolások ilyenkor még nem jönnek stikában narkózni ide, mert vagy iskolában vannak, vagy lógnak... de akkor még minden bizonnyal alszanak. Elővettem egy szennylapot, amit azelőtt állandóan olvastam. Nem változott sokat, ugyanolyan használható információk, hogy melyik pózban érjük el hamarabb az orgazmust, és melyik a legtrendibb hajviselet mostanság. Ja, meg a smink. A sminket sosem hagyják ki. Természetesen egyből átlapoztam az interjúkat, és nyilván ott kezdtem a tanulmányozásba, ami a legjobban érdekelt... Hát persze, hogy a dugásnál. Mindenki ezzel kezdi az újságokat, ha van benne ilyen témájú rovat.
Csak ültem ott, kezemben a frissebbnél frissebb praktikákat rejtő lappal, amikor beugrott, hogy rá kellene gyújtanom. Ezzel a képpel tökéletes helyet tudhatok magaménak a társadalomban: a henyélő, semmittevő, környezetszennyező suhanc. Utóbbi leginkább azért feltételezhető, mert még csak 24 sem vagyok, és gyakran lecsippentenek egy bő 7 évet a koromból, amikor tippelnek.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 25, 2013 6:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Szóval pár együtt töltött év után csak úgy nyoma veszett és még azt tudod, hogy egyáltalán él-e? Egyáltalán megpróbáltad ezt az egészet kideríteni? Meg mióta tudsz arról, hogy én ugyanúgy nézek ki, mint ez a lány..? – Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő kellett neki ahhoz, hogy végre összeszedje magát és felkeressen vagy éppenséggel valami gyökér szöveggel leszólítson az utcán, mint ahogy most is tette.
Na, de inkább térjünk át arra, hogy mégis mit akarsz tőlem? Mert csodát még én sem tudok tenni. – Mindennél jobban szerettem volna tudni, hogy ez az egész, hogy lehetséges és mivel ő régebb óta benne volt ebben az egész ügyben úgy gondoltam ő talán többet tud mondani, hogy mégis hogyan induljunk el és merre. Talán Serenity keresésével kellene kezdeni.. Sokkal egyszerűbb lenne.
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 25, 2013 5:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Azzal kénytelen voltam szembesülni, hogy ez a lány bizony nem Serenity. Soha nem lesz ő. Egyszerűen... nem tudnának hasonlítani egymásra akkor sem, ha... illemleckéket vennének egymástól.
- A probléma még mindig az, hogy... pár együttöltött év után teljesen eltűnt a szemem elől. Először azt hittem, hogy meghalt... belekeveredett valamibe, és elkapták, de... erre sosem kaptam bizonyítékot. Talán még mindig él, de akkor nem értem, miért hagyott el szó nélkül... de neki nem lehetett lánya... - nyeltem egyet szárazon. Nem, biztosan nem. Az a tény nyugtatott, hogy ha Serenitynek volt is lánya, tőlem biztosan nem lehetett. Mert vámpírnak vámpírtól ugyebár...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 09, 2013 10:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Szedd össze magad Bailey! Próbáltam, de még mennyire.. Mégis annyira lehetetlennek tűnt. Rokonom? Vagy mégis ki a fene? De, ha azt mondja nem volt boszorkány, akkor lehetséges, hogy nem? Bár lehetett olyan rokonom, aki nem boszorkány.. Ez annyira zavaros és nekem kellene megválaszolnom! Jó, hogy nem azt várja el tőlem, hogy fessem pirosra az eget. De talán az még egyszerűbb lenne ennél az egésznél.
A rágósabb falat megjegyzésére, csak megforgattam a szemeimet nem volt kedvem rá reagálni.. Mondhat, amit akar. A lényeg, hogy közös a célunk. Megtudni miért is hasonlítunk ennyire. - Én most szembesültem ezzel az egésszel, de te már egy ideje tudod és nem jutottál semmire? Az ég világon semmire? - Nem tudom, hogy mit tudnánk elérni ketten, amire ő nem volt képes..  
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 09, 2013 9:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Majdnem megforgattam a szemeimet. Máskor mindig ezek a tudálékos banyák vannak olyan nagyra magukkal, erre most egy szimpla kérdésre nem tud válaszolni rendesen... hát, talán jobb is, ha nem mondom el a véleményemet, mert itt vér folyna. Ha olyan, mint Serenity, ő is makacs... nem mintha ez eddig nem tűnt volna fel.
- Nos, mivel úgy tűnik, te rágósabb falat vagy, ezért sajnos lemondok azokról a szép évekről, és benned nem őt keresem. - húztam el a számat. - Helyette inkább azért, mert érdekel, miért vagytok ilyen egyformák.  
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Nov. 01, 2013 9:51 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Alig bírtam kontrollálni az érzéseimet, amik felgyülemlettek bennem. Mégis, hogy lehetséges ez? Nem.. Ez valami vicc. Tudnom kellett volna valami ilyesmiről! Apa.. Apa elmondhatta volna, de nem tette.. Mégis miért? Ez annyira érthetetlen.. Levegőért kapkodtam, hiszen úgy éreztem, hogy mindjárt megfulladok, hogy itt helyben összeesek és nincs tovább. Ugyanúgy néz ki, mint én.. De ennek semmi értelme.
- Attól még, hogy boszorkány vagyok nem tudok válaszolni minden egyes kérdésre és elhiheted, hogy nem csak téged foglalkoztat.. Most már nem csak téged. - Tudni akarom, hogy mégis hogyan lehetséges ez. Az ősöm lenne vagy valami? De akkor nem értem apa miért nem beszélt róla. Vagy annyira régi lenne? Tudni akarom, hogy mégis mi történt! - És ezért kerestél fel? Azokért a legszebb évekért? - Kérdeztem már-már cinikusan, de most nem tudtam uralkodni magamon. Egyszerűen túl nagy sokk ért..  
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Pént. Nov. 01, 2013 9:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Egyáltalán nem így terveztem ezt. De... valahogy így jött ki. Higgadt akartam lenni, és úgy beszélni vele, hogy egyikünk se akarjon percről percre megfutamodni. De kibukott belőlem az őrült énem, egyszerűen képtelen voltam kontrolállni magamat. Nem volt itt Samantha, hogy visszabillentsen az útra, melyen járnom kell... mert a bátyám révéről valahogy bennem is ott lakozik az őrület, mely bármikor felütheti a fejét... és nem tudom, kinek az életébe kerül legközelebb, ha elvesztem a fejem és az eszem.
- Te boszorkány vagy... mondd meg, hogyan lehetséges ez!! - bukott ki belőlem már szinte kétségbeesetten, és hajamba túrva kezdtem el fel-le sétálgatni, mintha tényleg most engedtek volna ki az elmegyógyintézetből. - Nem értek semmit... ezzel a lánnyal életem egyik legszebb pár évét töltöttem el... eltűnt... majd évek múltán jössz te, és ugyanúgy nézel ki, mint ő. De ő még csak boszorkány sem volt - nyeltem nagyot.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 25, 2013 10:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBailey & Tristan

Már rég faképnél hagytam volna, ha képes lettem volna rá. Valószínűleg őrült, szóval sok esélyem nem lenne arra, hogy elmeneküljek. Meg hát egy vámpír elől nem éppen a legjobb módja a menekülésnek az, hogyha elfutok. Még akkor is utánam jönne, ha egyszerűen csak hátat fordítok neki. Kénytelen leszek megvárni míg elmondja mire is akar kilyukadni. Az már teljesen más kérdés, hogy nincs olyan dolog, amiért hinnék neki.. Belebolondult az örökkévalóságba ügy lezárva.
Továbbra is arról a Serenity lányról beszélt én pedig már a szememet forgattam. Tényleg megőrült, de hogy ennyire? Aztán egy pillantást vettem a kezében lévő képre. Lesápadtam. Hiszen ez én vagyok.. De mégsem. Nagyot nyeltem.
Mi a francot akar ez jelenteni? – Fakadtam ki és hátráltam egy lépést a fejemet elfordítva. Ez valami beteg vicc.. Ez nem lehet..

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Pént. Okt. 25, 2013 10:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zsákutca. Egyre inkább érzem, hogy ebbe nem kellett volna beleütnöm az arcomat. Egyelőre nem tudom megmondani, miért is érdekel ez ennyire... talán mert nem létezik, hogy ok nélkül ennyire egyformák... nem tudom elképzelni, hogy mi játszhat még közre ebben a rejtélyben, de nem adom fel.
- Hé, figyelj rám, kérlek! - szólaltam meg aztán hangosan, hogy biztosan rám figyeljen. - Jártas vagy a természetfeletti világban - kezdtem el suttogni. - Boszorkány vagy. Én vámpír... nem jó párosítás, ez igaz, de... vannak olyan dolgok, melyre nincs kézzel fogható bizonyíték. És... Serenity egy... gyönyörű lány volt... de nézd meg magad! - nyúltam a zsebembe, és elővettem egy megtépázott képet... reméltem, ezzel itt tartom. Lássa, hogy ugyan régi a kép, de aki rajta van, az... ő... saját maga...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 19, 2013 10:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBailey & Tristan


Összevont szemöldökkel pillantottam rá, amikor valami Serenity nevű nőről kezdett el beszélni. Mégis, hogy jön ez most ide? Az egyszer biztos, hogy nem tudom követni. Közelebb lépett hozzám annyira, hogy már éreztem a leheletét az arcomon. Legszívesebben már cselekedtem volna, de mivel az erőm még mindig kétséges nem akarok semmi olyat tenni, amivel magamra haragíthatnám. Láthatóan beszélgetni akar.. Legalábbis egyenlőre. Viszont fel kell készülnöm arra az esetre is, hogy esetleg nekem esik. Akkor pedig nem leszek olyan gyenge kis senki, mint Dean-nel voltam..
Nem tudom, hogy miről beszélsz. Nem ismerek semmiféle Serenity nevű embert.. Azt meg végképp nem tudom, hogy miben segíthetnék. – Nagyot nyeltem, miközben próbáltam magabiztosnak tűnni. Nem értem miért pont engem talált meg ez az alak.. Csak azt tudom, hogy a lehető leghamarabb magam mögött szeretném hagyni ezt az egészet. .

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 19, 2013 9:33 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Serenity nem jött rá ilyen gyorsan, az egyszer biztos... - sóhajtottam fel, majd felvontam a szemöldökömet. - mond neked valamit ez a név? Serenity... - ismételtem meg, majd odaléptem elé úgy, hogy a lélegzetemet érezhette az arcán. - Szükségem lesz a tudásodra... boszorkány - jegyeztem meg foghegyről. Nem akartam én bántani... de talán ő megpróbál engem. És akkor bizony nem tűnhetek laza fiúcskának, mert... milyen lenne már, ha egy nő elbánna velem? Nem akarok itt ilyesmit, de mindenre gondolni kell.
- Szóval...? - vártam még mindig a válaszát.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 12, 2013 5:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBailey & Tristan


Nem tudom, hogy miért vágtam ezt rögtön a fejéhez. Talán azért, mert mostanság a természetfeletti lények eléggé megkavarták az életemet és, ha ő is éppen ezt szeretné tenni hát akkor essünk túl rajta a lehető leghamarabb felesleges kertelni. Nem tudom mi lehet az oka annak, hogy pont engem szólított le.. Talán csak unatkozott. Talán van valami oka is, de nem érdekel. Csak a lehető leghamarabb magam mögött akarom hagyni..
Nagyon jól értetted. – Néztem rá kicsit szúrós tekintettel. – Teljesen felesleges. Inkább mondd el, hogy mit akarsz. – Úgy is akar valamit.. Legalábbis az utolsó mondatából ezt sikerült leszűrnöm.

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Szer. Okt. 09, 2013 4:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

bailey tristan
to the nice witch
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na, ez valami új. És szokatlan... és... és... azt hiszem, az idegrendszerem már msot felmondta a szolgálatot. Mert mi a fene...?! Na jó... boszorkány. Ezzel tisztában vagyok. Azt hiszem, annak idején Serenity egy sima ember volt, nem voltak boszorkány felmenői. Hát... nem tudom, akarom-e érteni. Talán vérszerinti kapcsolat nincs is kettejük között, vagy mi a halál.
- Hogy mit mondtál? - kérdeztem szinte hátrahőkölve, és nagyot nyelve sóhajtottam fel. Ennyi. Mindenről tud. - Akkor felesleges a körítés gondolom.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére Go down
 

Filagória

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Május 25, 2018 12:12 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3