Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
Mystic Falls - Grill


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 26, 2013 5:51 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Nem zavart, hogy megzavartam a másik lánnyal folytatott fecsegésüket, jelen helyzetben én fontosabb vagyok. Nem igaz?! De!
- Üljünk inkább egy asztalhoz. - javasoltam, miután sor került a koccintásra, és elfogyasztottuk az italunkat.
Nem akarom, hogy valaki fülébe jusson ilyen-olyan információ.
- Sajnálom, hogy nem jelentkeztem az utóbbi években, de egy kis farkas mizériába keveredtem. Itt Idahóban, megálltam egy kis frissítőre, és akkor elkaptak a szemetek. -
Azóta sincs fogalmam arról, hogy honnan tudták, hogy vámpír vagyok. Bezártak, leláncoltak, verbénával kínoztak, és csak annyi okuk volt rá, hogy pszichopaták, akik utálják a vámpírokat. Két napja, úgy döntöttek eleget kínoztak, és karót akartak döfni a szívembe. Csakhogy nem számoltak azzal, hogy megigéztem a gyereküket. Olyan véres jelenetet rendeztem, amilyen csak erőmből tellett. Férgek! A szerencsém, csak az volt, hogy jóval telihold előtt jártunk, nem voltak olyan erősek, hogy elbánjanak velem.
- Én is örülök neked. Végre egy ismerős arc, őrjítő tud lenni a magány. - jegyeztem meg szinte magamnak, vállat vonva.
Mondandóján csak elnevettem magam. Meg sem lep ez a magatartást, hozzám hasonlóan ő sem bírja, ha hátráltatják, vagy éppenséggel az útjába állnak. D mégis ki az a bolond, aki örül ennek?!
Összekulcsoltam a lában, majd az asztalra könyököltem. Pillanatnyilag ez volt a legkényelmesebb póz, amit Elijahval való kalandom óta tettem. Nem maradhattam. Jó szeretőt játszva, otthagytam, ahogy a spanyol sorozatokban. Így következő találkozásunk várva várt lesz mindkettőnk részéről.
- Ó dehogy, sőt. Köszönet érte. Úgy sincs szállásom. Leköteleznél vele, ha egy ideig megszállhatnék nálad. - nem vártam nemleges választ, de mégis csak így illik.
Vele szemben mindenképp. Bár ő is csak nemrég ért vissza még is meg kellett kérdeztem, ami fúrta az oldalam, hátha ő tud valamit, amit én nem.
- Mond csak. Nem tudsz valamit a Woods családról? Tudod több mint száz éve rohamosan megcsappant a család, már csak két család maradt. Elmentem a házhoz, de nem volt bent senki. - néztem rá kérdően, majd a pincér felé intettem, hogy újabb rendelést adjak.
Még mindig számban éreztem a vér édes ízét, számon pedig még mindig Elijah csókjai égtek, el kellett nyomnom ezeket az érzéseket.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 26, 2013 5:19 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Katniss


Miután elküldtem az sms-t Kat-nek, vártam a választ, s nem sokkal később meg is érkezett az üzenet. Kérdésére válaszoltam, majd újra Roxan-ra figyeltem.
Alig telt el tíz perc, és Kat már a Grill-ben volt. Ezt már akkor tudtam, amikor kezét a vállamra tette.
-Kat! Örülök, hogy látlak.-mosolygok őszintén, s bár kissé restellem, de teljes figyelmem rég nem látott barátnőm felé irányítottam.
-Egy hete még Rómában voltam, most pedig nagyon furcsa itt. De örülök, hogy annyi év után újra láthatlak.-mondom, majd a pultosra nézem, akitől időközben Katniss italt rendelt. Gonosz mosollyal arcomon, rákacsintok, majd figyelem, ahogy távozik.
-Egészségedre!-mondom, s miután koccintok vele, megiszom a whiskyt. Ma már a negyediket, ha jól számolom. Hiába, az italt még most is nagyon jól bírom.
-Nos, az elmúlt évek alatt mindenkit eltettem láb alól, aki keresztbe akart nekem tenni, vagy csak szimplán a vesztemet akarta. És ahogy elnézem, most hajtóvadászat sem indult ellenem.-mondom nevetve, utalva a múltra.
-Remélem tetszeni fog a Vandenberg bírtok. Igyekeztem kicsit a mi korunknak megfelelően berendeztetni. Modern, de elegáns. És remélem nem bánod, hogy egy szobát számodra készítettem.-ezúttal abban is bíztam, hogy több időt tölthetek üdítő társaságában, mint az elmúlt években. Mellette legalább nem kell feleslegesen csacsognom, és túl jól ismerem ahhoz is, hogy hátba támadjon.


Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 26, 2013 4:52 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Rose

Mielőtt még a Grillbe mentem volna, más dolgom volt. Az itteni informátorom, akit megidéztem, hogy kövesse nyomon a rokonaim életét és számoljon be, jó ideje nem adott hírt róluk. Ennek nem lehet más oka, minthogy meghalt. Megálltam a házuk előtt, és az ajtóhoz sétáltam. Az ajtóra tapasztottam a fülem, és hallgatóztam. Nem hallottam lépteket, hangokat, zörgést, életjeleket. Furdalt a kíváncsiság, hogy mi történt, de nem akartam nagyon megvárakoztatni Roseit, visszaültem a kocsimba, és tovább hajtottam. Hamarabb odataláltam a Grillhez, mint gondoltam, beálltam a parkolóba, majd besétáltam. Egy pillanatra megálltam az ajtó előtt, és körülnéztem. Nagy volt a forgalom, ahogy Harmony mondta. A tömegben kiszúrtam a keresett személyt. Ott ült a pultnál egy másik lány társaságában. Őszinte mosollyal közelítettem meg, majd kezem a vállára tettem, tudtára adva, hogy itt vagyok. Annyi év után. Bár mindketten felnőttünk, és változtunk még mindig nem veszített semmi kislányos bájából.
- Rose! - öleltem meg rég nem látott barátnémat, majd helyet foglaltam mellette egy bárszéken.
- Mi újság veled? Bizonyára van mesélni valód, ahogy nekem is. - a pult mögött forgolódó csapos felé intettem.
- Két whiskyt kérek. - rendeltem egyből párosával, hiszen koccintatunk kell a viszont látásra.
Fél szemmel végignéztem az itt tanyázó, és szórakozni próbáló embereken. Hátha egyikük a Woods család tagja. Lehet, hogy rosszkor jártam ott, és azért nem volt ott senki. Biztosan így van!
Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Kedvenc dal :
~I wish I had an angel...~


Tartózkodási hely :
Mystic FallsSelena Cristal ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 26, 2013 3:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AlanaKedves lánynak tűnt, és egyáltalán nem volt bunkó sem. Szintén bemutatkozott, mire rámosolyogtam.
-Alana... szép neved van. -Csak pillanatok múlva jutott el teljesen a tudatomig,hogy mit kérdezett az előbb.- Mit szólnál, ha egy félreeső helyen folytatnánk a beszélgetést?- Kérdeztem, majd az egyik sarokban lévő asztalhoz kalauzoltam.Mikor leültünk, újra beszélni kezdtem.
- Szóval te is..-itt suttógóra fogtam-..vámpír vagy? És mióta? És hogyan lettél vámpír?- kérdezősködtem. Gondoltam, hogy ő is rá fog kérdezni, hogy én mióta,vagy hogyan vagyok vámpír,amire válaszolni is fogok, mert nem vagyok most bunkó kedvemben.
-Egyébként nem volt olyan finom...tele volt mindenféle alkohollal, de vészhelyzet estére jó volt.- Válaszoltam az eredetileg feltett kérdésére.
Vissza az elejére Go down


Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ღ
Hobbi & foglalkozás :
Katie után mászkálni, és jelen pillanatban vigyázni rá. ღ
Humor :
Energikus ღEmma Lucy Prescott ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 24, 2013 8:01 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Zachary

Ismét elmosolyodtam, de csak bólintottam egyet, nem válaszoltam.
-Így van. -helyeseltem, úgy gondoltam, jó társaság, nagyon jól elvoltam vele. Pont ilyen kikapcsolódásra volt szükségem...

Az italt kortyolgattam miközben Zach felsegítette a pasast, aki szinte már-már őrjöngött. Ezen is nevetnem kellett, vicces volt a helyzet. Sok ilyen hapsival találkoztam több mint ötszáz év alatt, és azok is ugyanolyan röhejesek voltak, mint ez a pasas, aki már elhagyta a Grill területét, és a kocsijában tombol tovább. Még hallottam, ahogyan beindítja a motorokat, utána már nem figyeltem rá. A tekintetemet Zachary felé fordítottam, miközben az italom kiürült.

-"Be kéne záratni az ilyet". -utánoztam nevetve az előbb kimenő hapsit, aki, szerencsétlen totál össze volt zavarodva.
-Röhej az ilyen. -forgattam meg a szememet, bár szerintem valahol mi sem voltunk különbek a kis "csínytevéssel".

Zach állta a következő kört, amire köszönésképpen bólintottam, majd a poharamat az övéhez koccintva kívántam egészséget neki, és szinte az egész pohárral lehúztam. Épp az alján maradt valamicske, amivel majd még jól elszórakozok pár percig, majd jöhet az újabb adag.
A problémáim pedig lassacskán feledésbe merülnek...

(bocsi a késésért, a sok hsz-től nem láttam, hogy írtál..>< Smile)
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jan. 23, 2013 8:53 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Selena

//Semmi gond. Very Happy //


A szája széle véres maradt, mikor leült mellém, és mikor szóltam neki az ügyetlenségére fogta. Elmosolyodtam.
Több, mint 200 éve élek a földön, tisztában vagyok vele, hogy ki miféle lény, ha már a közelemben van. Az anyai vonalról származó mágikus képességeimnek, és az édesanyámnak, aki megtanított használni a mágiát, még így vámpírként is, hála már az egy légtérben lévő emberek faját megtudom, ha koncentrálok rájuk. Igazából, csak ezeket a képességeimet szeretem használni. Imádom a mágiát, a varázslatot. Minden nap újabb könyvekre bukkanok édesanyám készletéből, és elvégzek különféle igézeteket, gyakorlásképpen. Ezt anya tanácsára, aki már sok-sok ideje meghalt. szomorúság áraszt el, hogy az egyetlen ember az életemből, aki tényleg feltétlenül szeretett egészen az utolsó lélegzetéig, meghalt. Próbálta életben tartani magát bonyolult, hosszú varázslatokkal, de nem tud olyan örök életet szerezni, mint egy vámpírnak van, anélkül, hogy azzá ne válljon. Ennek a gondolata természetesen elviselhetetlen volt számára. Így hát itt maradtam sok évig egyedül.
Nem vagyok egy kifejezetten társasági ember, de az a magány, ami a múlt évszázadban ért, nekem is sok volt. Emberként sem szerettem iskolába menni, sem parkokba, sem kávézókba, sem bármilyen közösségi helyre. A szobámban szerettem gubbasztani egy kis nasi és pár kupac könyv mellett. Most mégis keresem a tömeget, a dugig töltött kávézókat, kocsmákat, szórakozóhelyeket és parkokba járok suli előtt és után. Nagy váltás.
- Igazán nincsmit. De mond csak... - közelebb hajoltam hozzá. - Finom volt? - vigyorodtam el.
Nem zavart, hogy egy kocsma kellős közepén kostólt bele egy emberbe és idézte meg. Nem az én stílusom, de nem ítélem el. Ez a bunkó pedig rászolgált. Ő még kedvesen is bánt vele. Ha nekem mondta volna már ráolvastam volna valami súlyosabb varázslatot.
- Egyébként veled vagyok. - mondtam neki. - Ezt megérdemelte ez a seggfej. Kár, hogy nem fog belőle tanulni. - fintorogva belekornyoltam a whiskeymbe. - Az ilyeneknek valami súlyosabb büntetés kéne. Hogy emlékezzenek rá egy életen át és rettegjen, ha csak az eszébe jut ilyet tenni megint. - vigyorogtam. - Én Alana vagyok. - mutatkoztam be én is.


Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Kedvenc dal :
~I wish I had an angel...~


Tartózkodási hely :
Mystic FallsSelena Cristal ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jan. 23, 2013 5:15 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
To Alana

// Bocsánat a csúszásért Sad //

Nem indult valami fényesen a napom. Éjjel egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni,hiába is próbáltam, és ez megbélyegezte az egész napomat. Próbáltam lekötni magamat tv-zéssel,olvasással, még sétálni is elmentem, de egyik sem vidított fel igazán. Mivel semmi jó elfoglaltságot nem találtam, inkább elindultam a Grillbe, azzal szándékkal, hogy biztosan találok ott valami olyan löttyöt, amivel jól kiüthetem magam.Amint odaértem, leültem a pulthoz, és magam elé vettem egy itallapot. Épp rendelni akartam, amikor a kettővel melletem ülő, túlzottan is illuminált állapotban lévő srác leszólított:
-Helló szivi, mit szólnál egy körhöz a lakásomon?- Ez most tényleg le akar fektetni engem?!
- Kösz, de az olyanokkal mint te, nem foglakozom.- válaszoltam közönyös hanggal.
-Na szivi, erőltesd már meg magad egy kicsit, és gyere velem.- Ezt már tényleg nem bírtam tovább. Felkeltem, és amint a pultos hátrament valamiért,odamentem, és a polójánál fogva a szemközti falhoz szorítottam.
- Idefigyelj! Te velem ilyen hangnemben nem beszélhetsz, oké? És nem vagyok a szivid sem! Először is: ezt a dolgot elrendezzük az én stílusomban.- Olyan perecízitással, hogy egyik oldalról se lássanak, az egyik ütőerére tapasztottam a számat, és a annyi vért szívtam belőle,amennyi épp elegendő volt. -Másodszor: Szépen hazamész, és elfelejted ami itt történt.- Bűvöltem meg, majd visszamentem a pulthoz,ahol ekkorra már egy fiatal lány ült.
- Öhm..asszonyom, a szája..öhm véres.- zavart fel gondolataimból a csapos. A fenébe, elfelejtettem letörölni a szám!
- Köszönöm, hogy szólt, biztos elharaptam.- hazudtam neki kedves hangon,és közben letöröltem a számat. - És kérnék egy pohár vörösbort.- Amíg a csapos kihozta a bort, a lány felé fordultam:
-Te hogy vagy az ilyen emberekkel? Mármint az ilyen kőbunkókkal? Egyébként a nevem Selena. - mosolyogtam rá kedvesen, mert szimpatikusnak is tűnt, meg amúgy sem volt kedvem még egy konfliktushoz.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jan. 21, 2013 4:18 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
To Roxan


Értetlen csőcselék, mindig akadékoskodnak. Nekem ne mondja meg egy pultos fiatal gyerek, hogy mennyi az annyi. Rég felnőttem már én ahhoz.
Végül felhasználva "bájos" énem, rábírtam egy italra, amiért fizetnem sem kellett. Miután ezzel megvoltam, jött a következő pont, a "kukkolóm". Miután szegény, békés lánynak is véleményt nyilvánítottam, magamra öltöttem a kedves vámpír képem.
Nem kérdeztem, de a megjegyzésemre válaszolt. Figyelmesen hallgattam reakcióját, majd színvallását, "faji" hovatartozásáról. Nem akartam ellenséget szerezni, és ehhez jó ha tudom, ki micsoda. Egy emberrel könnyen elbánok, egy boszival azonban aligha lenne egyszerű a dolgom.
-Örülök.-mondom, miután kölcsönösen bemutatkoztunk, majd székemmel egyetemben, szembe fordultam vele.
-Remélem nem viseled szíveden szegény csaposunk sorsát. Garantálom, addig nem esik baja, amíg kiszolgál.-kacsintok a lányra gonoszan csillogó szemekkel, majd a kezemen lévő napgyűrűmmel kezdek "játszani".
-És téged mi hozott ide?-kérdezem, majd továbbfejtem gondolatmenetem.
-Pezsgővel ünnepelni szokás. Csak nem ez áll az iszogatás hátterében?-érdeklődöm, bár igazából semmi közöm nem volt hozzá, miért iszik. De most komolyan? Mit lehet kérdezni egy bárban egy "embertől"?
Miközben vártam válaszára, a "csaposom" minden lépését figyelemmel követtem, miközben gonoszul mosolyogtam rá.
~Lehetséges, hogy megvan a mai ebédem.-játszottam a gondolattal.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jan. 21, 2013 3:57 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
To RosemarieBékésen üldögéltem a pultnál a pezsgőmet iszogatva, és a mellettem ülő rejtélyes hölgyeményen gondolkodva. Mikor kért még egy italt, és a pultos megkérdezte, hogy nem lesz ez elég sok, felállt, magához húzta, és mondhatnám úgyis, hogy "elküldte melegebb éghajlatra". Bevallom, egy kicsit megijedtem, az évek során ugyanis, -bár már több, mint 500 éves vagyok- sosem kezeltem jól a hirtelen dühkitöréseket, legyen az az enyém, vagy valaki másé. Nem különösebben figyeltem arra, hogy mit mond a pultosnak,csak pár szó ütötte meg a fülemet: ...ha nem akarod, hogy elharapjam a torkod.
Tehát a hölgyemény egy vámpír! Erre onnét jöttem rá, hogy féligmeddig vámpír létemből kifolyólag ezt a mondatot én is sokszor használom. Egy idő után észrevettem, hogy észrevett, és látszott rajta, hogy ő is elgondokozott azon, hogy biztos nem egy halandó ember lehetek. Kijelentette, hogy nem szereti, ha valaki a szeme sarkából méregeti. Ezt én értem, de még mindig jobb, mintha belebújnék az arcába.
- Igen még elég friss vagyok itt, és még csak most ismerkedem a várossal.- válaszoltam a kérdésére.
- És még mielőtt megkérdezed, igen én is egy vagyok az itt fellelhető fajok közül. Bár, ha úgy vesszük, elég különleges fajba tartozom.- válaszoltam a még fel nem tett kérdésére,de már suttogva.
- Egyébként a neven Roxan.- mutatkoztam be, és visszonoztam a mosolyt.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 19, 2013 9:53 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Selena


Úgy döntöttem suli után beülök a Grillbe és megiszok valamit, talán ismerősöket is látok vagy szerzek itt. Sokan voltak és a többség természetesen nem ember volt. Meg sem lep.
Gyanakodva körbetekintettem és miután leküzdöttem az üldözési mániám és tisztáztam magamban, hogy itt aztán a kutya se törődik velem, nemhogy megtámad, odasétáltam a pulthoz és leültem. a táskám magam a magam melletti székre dobtam és intettem a pultosnak, hogy jöjjön. Rendeltem egy pohár wiskey-t, de ahhoz, hogy kapjak is meg kellett igéznem a pultost, mert a egyfolytában a személyimet kérte. Meg is lepődne a, ha elárulnám az igazi korom.
Ráérősen iszogattam és közben körbe szemléltem a helyet. Úgy tűnt elég felkapott. Sok embert láttam, akit az iskolából is ismertem. Csak azt nem találtam, akit kerestem. Pedig ez a Grill, olyan városi gyülekezőhelynek tűnik.
Már most szeretem ezt a várost. Sok természetfeletti lény él itt és ahogy hallottam a világ egyik legnagyobb mágialelő területe is itt van. Minél hamarabb el kell látogatnom oda.
Szórakozottan kortyolgattam az italomat és üldögéltem a pultnál és alig vettem észre, hogy valaki leült a mellettem lévő székre.
Vissza az elejére Go down


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Here Without You
Tartózkodási hely :
✥Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
✥Mások szívatása a varázserőmmel.
Humor :
✥Az akad dögivel....:DZachary Kenway ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 19, 2013 5:42 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Emma

-Nem számít, nekem már az is sokat segít, hogy eltölthetek egy kedves lánnyal pár kellemes órát. mosolyogva mondtam neki, céloztam ezzel rá és arra, hogy milyen jól érzem magam vele. Tetszett, ahogy ő is visszaél a vámpírságból adódó erejével. Ezek szerint nem csak én használom az erőm néha önös célokra.
-Lehet többször is össze kéne futnom velük, egy kis ingyen pia mindig jól jön. mondtam neki nevetve, ez után meghozta a csapos az italunkat.
-Viszont. mosolyogtam rá majd elkezdtem kortyolgatni a whiskymet. Miután összeszakadt az a pasas alatt a szék jót nevettünk rajta. Az csak ült a földön, a drága öltönye pedig piában tocsogott. Sokszor szoktam gonoszkodásra használni az erőmet, de csak egy bizonyos határig. Ez után Emma felszárította az italt róla, ami után még értetlenebb pofával felállt és fizetés nélkül próbált kisétált a bárból. Hát ha már pénzes a fickó, nem hagytam, az egyik útjába eső asztalnál kiborítottam a földre az italt, amin a fickó elcsúszott. Odaszaladtam hozzá, mintha segíteni akarnék, neki felállni. De közben cselesen kivettem a zsebéből a tálcáját. Elég mogorva és dühös volt már és csak annyit mondott.
-Engedj már el, engedj. Mi ez a hely? Egy rendes italra sem lehet beülni anélkül, hogy veszélybe kerüljön az életem. Be kéne záratni az ilyet. morgott dühösen kifelé sétálva. Ez után csak visszasétáltam a pulthoz és leültem Emma mellé. Majd mosolyogva elővettem a zsebemből a tálcáját és kitettem a pultra.
-Úgy tűnik maradt egy kis megtakarított pénzem, szóval a következő kört én állom. mondtam neki nevetve és kértem még két pohárral a csapostól.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 19, 2013 2:50 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
To Roxan


Miután elküldtem a lábatlankodó, és barátkozós kedvében lévő csőcseléket, és megittam a második pohár rendelt italomat is, újra rendeltem.
-Nem lesz ez sok hölgyem?-kérdezi a pultos, mire elmosolyodom, és kezemmel megragadva a pólóját, közelebb húzom magamhoz.
-Először is. Rég nem vagyok már gyerek, másodszor nem vagy az apám. Harmadszor, most adsz egy italt, ha nem akarod, hogy elharapjam a torkod. Értve vagyok?-kérdezem fülébe suttogva, majd miután eltolom magamtól, mélyen a szemébe nézek.
-Adsz egy italt, ami a ház ajándéka, és elfelejted szépen, hogy mit mondtam.-igézem meg, majd elengedem, és bájosan rámosolygok, mintha mi sem történt volna.
Eközben "társaságot" kaptam, de mit sem foglalkoztam vele. Egy ideig. De ahogy teltek a percek, egyre biztosabb lettem abban, hogy a lány, vagy inkább fiatal nő, sem ember, hanem valami tipikusan "Mystic Falls-i" teremtmény.
-Egészségedre.-pillantok a mellettem ülőre, majd kiiszom a whisky-t a pohárból. Ez ma már a harmadik, és még távol van az este.
-Jelen pillanatban, lehet, hogy nem vagyok túl jó társaság, viszont azt világ életemben utáltam, ha valaki csak a szeme sarkából méreget. Gondolom új vagy erre. Már, ha azt nézzük, hogy te is egyedül üldögélsz ebben a bárban.-jegyzem meg.
-Rose.-mutatkozom be, de arcom továbbra is olyan kemény, mint a szikla. Egy perccel később, azonban elmosolyodom, hogy lássa, nem vagyok annyira érzéketlen, mint elsőre tűnhet.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 19, 2013 1:31 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
~to Rosemarie~

Mystic Falls...Igaz,csak nemrég érkeztem a városba, de érzem, ez a város még sok titkot tartogat. Természetesen először a belvárost pásztáztam körbe, hátha találok valami jó boltot, tudniilik vásárlásmániás vagyok. Láttam egy-két jó boltot, de leginkább egy frissítőre vágytam, így betértem a Grill nevezetű..öhm..bárba. Nem totóztam, egyenesen a pulthoz mentem, és kértem egy itallapot. Miközben a sorok között fürkésztem, a szemem sarkából láttam, hogy a mellettem ülő nő egy pillantással elzavar egy hozzá közeledő tinilányt. Azt gondoltam, hogy nincs jó kedvében. Mivel semmi érdemleges ital nem találtam, csak egy pohár pezsgőt kértem, ami éhgyomorra a lehető legjobb választás..persze csak átvitt értelemben.
~Van ebben a nőben valami..valami..természetfeletti....~ gondoltkodtam el magamban. Lehet, hogy nem is egy ártatlan ember, mint először hittem?
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 19, 2013 9:06 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Felálltam a pulttól én is és nyújtottam neki a karom.
- Hát én igyekszem fizetni, de sajnos a várost én sem nagyon ismerem. De szerintem a parkba elmehetnénk, ha neked az megfelel. Tudod én csak egy lány keresésért jöttem ebbe a városba, de még nem sikerült őt megtalálnom, de nem baj ez az én formám.- Mosolyogtam rá és elindultam vele ki a Grillből.
[Folyt.Park]
Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Tartózkodási hely :
Mystic FallsSage Mercer ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 11:08 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Ledöntöttem a poharat és az asztalra csaptam, majd egy kicsit szexisen meg nyaltam a szám szélét.
-Persze. Ötlet? Te jobban ismered a várost én csak 12 században láttam utoljára-Mondtam rá kacsintva.
-Igazi úriember, köszönöm-Mondtam már fel állva a pulttól.
-Nem is kellett volna fizetni itt vagyok én az igézéshez-Haraptam az ajkamba pimaszul. Nem sűrűn fizetek.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 10:15 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Bambultam ki a fejemből és gondolkoztam minden félén.
- Hát igen, köszönöm. Nincs kedved valahová elmenni csinálni valamit? Vagy nem tudom, de azt hiszem mára nekem elég volt ebből a sok piából. Nem szoktam nagyon inni, szóval nekem könnyen megárt. - Mosolyogtam rá és letettem a pultra egy kis pénzt.
- A Vendégem vagy, de amúgy is ez a legkevesebb, hogy kifejezzem hálám a tanácsaid miatt. - Reméltem neki van valami ötlete, hogy hova kéne elugrani, mert nekem semmi ötletem nincs jelenleg.
Vissza az elejére Go down


Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ღ
Hobbi & foglalkozás :
Katie után mászkálni, és jelen pillanatban vigyázni rá. ღ
Humor :
Energikus ღEmma Lucy Prescott ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 7:25 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Zachary

Megkönnyebbülve sóhajtottam, majd mosolyodtam el.
-Akkor jó. -válaszoltam. -Értem, hát én ebben nem tudok sokat segíteni, talán a barátnőm, de kétlem. Meg azt is, hogy találkozni szeretnél vele. -felnevettem.
-Bár ki tudja, hogy milyen hangulatban van... -sóhajtottam fel ismét, majd megint vigyorra húztam a számat.

Ő is azt rendelt, amit én, majd meg is kaptuk, én a poharam szélét az övéhez koccintottam, koccintás gyanánt.
-Hát ha vámpírokkal találkozol, ez igazán természetes. -húztam kissé gonoszkás mosolyra az ajkaimat.
-Egészségedre. -vigyorogtam, majd belehúztam a pohárba. A számban ízlelgetni kezdtem az ismerős, mégis rég érzett italt.

-Na mutasd! -szólaltam fel, majd érdeklődve megpördültem, és a fickóra pillantottam, közben az italomat kortyolgattam. Ő pedig egy cseles trükkel "kiszedte" a pasi alól a széket, összetört alatta. Úgy felnevettem, hogy az italomat éppen csak sikerült lenyelnem.
-Ez nagyon király volt. -lelkendeztem. Én általában csak gonoszkodás céljára használtam ezt az erőmet, a magam szórakoztatására még soha. A pasi már amúgy is elég bambán nézett a földről, a szemeim a csurom vizes zakójára vándoroltak, és egy szempillantás alatt felszárítottam azt.

-Most aztán nézhet, hogy mi történt vele... -kuncogtam fel.
Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Tartózkodási hely :
Mystic FallsSage Mercer ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 7:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Harapásról tudott, ami nem volt annyira meglepő, de reméltem, hogy ezt így tudja és, ha valaki megtámadná akkor megtudná magát védeni.
-Akkor van védekező eszközöd.-Mosolyogtam és a csapost néztem aki elég ügyetlen volt le ejtett egy jó féle sört ami a földre zuhant. Fejemhez kaptam és értetlenkedve néztem ezt. Nem törődve ezzel Patrick felé fordultam.
-Nos van köztünk némi korkülönbség és persze nekem nagyobb a tapasztalatom így igen azt hiszem ez lenne, de nem akarlak bántani.-
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 6:55 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Mondta a harapást, ami nem lepett meg hiszen ezt általában a kezdő vérfarkasok is tudják.
- Persze már hallottam róla, szóval tudom, hogy itt és most végezhetnék veled aranyom. - Fenyegetőzésem közbe elmosolyodtam és oda hajoltam hozzá.
- Ne izgulj tényleg nem kell félnek. De, hogy ezt be is bizonyítsam meg mondom, hogy fél kézzel eltudnál velem bánni sajnos. - Nevettem fel, pedig nem kellett volna. Megittam a poharamban lévő italt és most nem kértem újat. Nem akarom h megártson a pia, mert ki tudja milyen veszély lesekszik rám.
Vissza az elejére Go down


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Here Without You
Tartózkodási hely :
✥Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
✥Mások szívatása a varázserőmmel.
Humor :
✥Az akad dögivel....:DZachary Kenway ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 18, 2013 6:04 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Emma
~Park~

Bementünk, tetszett a hely, lehet épp kicsit sokan voltak, de ez nekem nem jelentett problémát. Csak odasétáltunk a pulthoz.
-Feltartani? Mégis miben? mondtam neki leülve a pulthoz. Egyenlőre fogalmam sincs, hol kezdjem a keresést. Szóval most az a legjobb ha megismerek pár embert itt és így a városról is megtudhatok ezt azt, ami sokat segítene. mosolyodtam el. Tényleg nem siettem el a keresést. Nyilván ha minden erőmet belefektetve kutatnám, nem itt ülnék és mulatoznék. Persze fontos nekem, hogy megtaláljam apámat. De mivel elhagyott, sosem ismerhettem meg, ami csak az ő hibája. Sokkal inkább viszont Crys és Tom miatt aggódom. Félek, hogy tényleg szükségük lett volna rám és most bajban vannak vagy amire gondolni sem merek, hogy halottak. Bűntudatom volt a dolog miatt, hiszen ők mindig a segítségemre voltak. Miután leültünk, Emma már rendelt is egy pohár whiskyt és nekem is amit kérek.
-Ugyanazt. mondtam a csaposnak. Majd csak mosolyogva figyeltem, ahogy megigézi őt, hogy ingyen kaphassuk a piát.
-Hát te nem vagy semmi, nem dehogy is. nevetve mondtam neki. Tetszett az a dolog amit csinált, sokszor jól jöhet ez a képesség.
-Figyu most én jövök. nem feltűnően, de az egyik az egyik asztalnál ülő öltönyös, látszólag pénzes pasas a széklábára koncentráltam. Aki éppen itta az italát, én pedig lassan kihúztam az egyik csavart. Miután a eltávolítottam, a szék összeszakadt alatta és az összes ital a ruháján landolt. Nem nagyon csípem "a bőre alatt is pénz van" fajtájú fickókat, így hát szívesen tréfálom meg őket.
Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Tartózkodási hely :
Mystic FallsSage Mercer ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 17, 2013 8:24 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
-Jó, ha az embernek van egy farkas ismerőse. Legalább eggyel kevesebb akar majd megharapni.-Mondtam széles mosollyal.
-Ugye tudsz a harapásról?-Néztem rá a szemeit kémlelve. Kortyolni kezdtem a piámat és olyan éhes lettem kedvem lett volna valakit megölni, de majd később fogom ezt végre hajtani.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 17, 2013 7:36 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Igaza volt egy bárban nem szomorkodni kell, ha nem inni és vidámnak lenni, szóval felemeltem én is a poharamat és a jövőmre gondolva koccintottam vele.
- Egészségünkre remélem sikeres lesz mindkettőnk jövője. - Mosolyogtam és lehúztam az italt.
- Amúgy meg kell köszönöm a tanácsaidat, szóval köszönöm és ha tudok bármiben segíteni, akkor csak szólj és segítek neked bármikor. - Széles mosollyal a számon közöltem vele a tényt.
Vissza az elejére Go down


Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
Mystic Fall's ღ
Hobbi & foglalkozás :
Katie után mászkálni, és jelen pillanatban vigyázni rá. ღ
Humor :
Energikus ღEmma Lucy Prescott ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 17, 2013 3:44 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
[Park]

Zachary

Egészen a Grillig beszélgettünk, mindenféle eszünkbe jutó témáról. Majd betoppanva a helyiségbe, az történt amire számítottam. Tele volt emberekkel, vagy éppen nem emberekkel, dohány és piaszag lengte körbe az egész termet. Meleg volt, túlságosan is. Az ott züllő fiataloktól, akik tízesével érkeznek percenként, pedig egyre jobban fogyott az oxigén. Nem mintha ebből én olyan sokat érzékeltem volna, de feltűnt.
-Remélem, nem tartalak fel. -szólaltam meg a pulthoz ülve, majd rántottam egyet a vállamon. -Mert, nem szeretnélek feltartani. -magyaráztam majd a pultos felé néztem.
-Én egy Jack Daniels-t kérnék, jó nagy pohárral. Valamint amit ő szeretne inni. -mutatok Zacharyre. Jack Daniels.. Nem valami erős pia, de nem nagyon érdekel, éppen ez jutott eszembe. Elfolytok egy felnevetést.
-És mindez a ház ajándéka, ugye? -nézek mélyen a csapos szemébe, mire ő bólint, én pedig elmosolyodok, és elhelyezkedem a székemen, mint aki jól végezte a dolgát.
-Remélem nem gond, hogy meghívattam magunkat. -sóhajtok fel, majd ismét mosolyra húzom a szám.
Vissza az elejére Go down


Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Tartózkodási hely :
Mystic FallsSage Mercer ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 17, 2013 3:39 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
-Csak egy picit-Mutogattam ujjammal fel biggyesztve a számat. Figyelmesen hallgattam és aranyos kis srác volt.
-Kell neked egy tanár-Suttogtam. Én ebben nem tudok neki segítségére lenni, hiszen megvan a magam baja. megsimogattam a hátát és löktem neki még egy italt.
-Egy bárban inni kell nem pedig szomorkodni.-Mondtam neki, majd koccintottam vele.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 17, 2013 2:58 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Folytatta a tanácsadást, aminek örültem, mert sokat tanulok tőle igaz, hogy ő egy vámpír, de, ha jó fej, akkor mért ne haverkodjak vele?
- Hát, akkor a vizsgán megbuktam- Nevettem és folytattam a mondani valóm. - Úgy lesz, ahogy mondtad köszönöm a tanácsaidat. Az jó sok már elég tapasztalt lehetsz ebben-abban, úgy, hogy egy kicsit irigyellek. Az a baj, hogy én szinte még azt sem tudom ki vagyok, szóval nem tudom mit akarok kezdeni magammal.. - Szomorodtam el egy pillanatra és egy kis bánattal újra kortyoltam egyet.
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls - Grill

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

 Similar topics

-
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls sikátorai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Belváros :: Grill-