Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 24, 2013 2:07 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Curtis + Abigail

Az ősz ugyan beköszöntött már de még nem volt zimankós hideg. A földön ültem és hagytam, hogy a természet végigcirógassa testem; hagytam, hogy megismerjen engem ahogy apám mondta. Curtis egy ideje már eltűnt én pedig egyedül ültem a tó partján és engedtem, hogy a víz mossa lábaim, a szél felkapja tincseim, a föld körmeim alá kússzon és a tűz mi mellettem békésen pattogott, füstjével kormosítsa arcomat. Egyáltalán nem bántam, sőt. Soha nem láttam tisztábban a dolgokat magam előtt.
Pár méterrel odébb vertünk sátrat. Nem az én ötletem volt ez a kis kiruccanás de a lehető legjobb döntés volt életemben, hogy úgy döntöttem, száz százalékig megbízom ebben a férfiben és rábízom magamat. A tiszta levegő, a gyönyörű táj, a természet erői kitisztították a fejemet. A gondolataim lecsillapodtak és a fekete vér mi eddig ereimben folyt, lassan újra pirossá változott. Éreztem ahogy a méreg mi eddig fojtogatott, lassan elhagyja a testem, épp úgy ahogy a tüskék is kihullottak belőlem a túra alatt. Letisztult gondolatokkal maga a varázslás is jóval könnyedebben ment; végre, most először, képes voltam irányítani az erőmet. Persze apám segítsége nélkül, mindez nem ment volna. A lángok melyek vidáman táncoltak, az én erőmből jöttek létre… épp úgy, ahogy az enyhe szél is mi rakoncátlan tincseibe mart-mart bele olykor, miközben a leveleket is terelgette maga előtt.
Mikor apám visszatért, pár nyúl volt a kezében. Én halat fogtam a délután, az már sült a lángok között. A hegyek felől érkező hideg kellemesen birizgálta bőrömet; egyáltalán nem fáztam, sőt, jó barátként üdvözöltem az időjárás változást.
- Annyival tisztábban látom a dolgokat… mindaz amit mondtál… hogy az erő miképp áramlik testünkben és miképp tudjuk irányítani… most hirtelen olyan egyszerűnek tűnik. – vallottam be mikor leült mellém és nyársra húzta a már lecsupaszított nyulakat. – Köszönöm, hogy elhoztál ide. – mosolyodtam el és még számomra is furcsa volt, hogy ezen az egy napon hányszor nevettem fel őszintén és hányszor mosolyodtam el, szinte minden ok nélkül.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 24, 2013 1:50 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


l'Archer valley egy ősi boszorkánycsalád birtoka volt még éltek. Varázslat védi-e helyet, csak boszorkányok képesek belépni rajta, mások számára ez a hely nem is létezik. A térképeken nem szerepel, a halandó szemeknek csupán egy szakadék, nem más. Vámpírok és vérfarkasok számára is láthatatlan birtok mi védelmet nyújt még a l'Archer vonal is él.


Vissza az elejére Go down
 

l'Archer valley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Külváros :: Erdõ és kripták
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3