Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Pént. Szept. 27, 2013 11:51 pm
Layla Lovellette

KARAKTERLAP
KARAKTERLAP 2.0

Ismét meghirdetném, de ezúttal ha lehet valaki olyan vállalja el, aki tényleg komolyan gondolja és képes lenne aktívan hozni a karaktert, mert nagyon nagy szükségem van rá.
A Play by-t illetően alkuképes vagyok nem ragaszkodom Selena Gomez-hez, de a változtatásról dobj egy PM-et.

Layla egy régebbi ismerősöm, akit egyszer megmentettem pár vámpírral szemben. Nem mintha túlzottan segítségre szorult volna, de azt hiszem legbelül ő maga is tudja, ha nem járok arra akkor.. Már halott lenne. Habár mindig is utált, azért ami vagyok idővel úgymond hozzászokott és már megfeledkezett róla, hiszem mégis én voltam az, aki megmentette az életét.
Egészen jó kapcsolatot ápoltunk az idő elteltével már-már majdnem túlfutott az egyszerű barátság határain. Abba is beavatott, hogy valamilyen módon sikerült megállítania az öregedését. Valamifajta bizalom alakult ki kettőnk között. Természetesen mindez a Ripper korszakom után történt. Valószínűleg ha akkor ismer meg soha nem állt volna még csak szóba sem velem.
Hogy megtartsam a barátságát a mai napig nem tud a múltamról. Most pedig szüksége lenne a segítségemre, amit évekkel ezelőtt megígértem neki, hogy bármikor igénybe vehet.
Az egyik barátját és annak egész családját lemészárolta egy vámpír és őt szeretné megtalálni, hogy bosszút állhasson a barátja miatt, de úgy gondolja, hogy erre egyedül képtelen lenne ezért engem keres fel.

Személyisége: Eléggé szeleburdi még a korához képest is. Vidám és életre való, még akkor is ha az életében túl sok olyan dolog történik amik a padlóra küldhetnék. Kitartó, kedves és barátságos, habár a teljes bizalmat nem szavazza meg mindenkinek túlságosan is hiszékeny ezért könnyen átverhető és kihasználható.
Azonban olyan ritka pillanatok is előfordulnak, amikor saját magán kívül semmi és senki nem érdekli. Azt tesz, amit akar vagy éppenséggel akkor jónak lát. De ez az énje valahol jó mélyen van elrejtve és elég ritkán kerül a felszínre.

♠ Boszorkány ♠ 73(19) ♠ Selena Gomez
Vissza az elejére Go down
 

Layla Lovellette

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-