Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 30, 2014 4:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

curtis & vivienne
because of your eyes
Szavain elgondolkodom de nem hagyom magam. Tudom, hogy aggódik értem. Látom a tekintetét, érzem a hangjában az aggodalmat. Nem tudok haragudni érte. – Van, amikor nem tudok parancsolni mások vágyainak. S van amikor mások nem képesek parancsolni a maguk vágyaiknak. – ujjaim karjára futnak, arcára apró, baráti csókot nyomok. – Megéltem már rosszabbat is. Mielőtt megismertelek Curtis, az életemben semmi állandóság nem volt. – megköszörülöm a torkom. Már régóta ez a világ vonz. A fájdalom, a szolgálat… az engedelmesség, a büntetés utáni vágyakozás. Megélni és átélni a szolgálatot, az önfeladást. De Curtis előtt nem tudtam, mit jelent mindez. Curtis előtt a vámpírok szajhája voltam, akik kézről-kézre adogattak, tekintet nélkül arra, hogy mennyit bírok még. – Emlékszel arra az estére? – mosolyodom el – Azt mondtad ha elérem, hogy az a vámpír velem tartson a hotelbe… - nem folytatom. – Azóta hány vámpírt hoztam el neked? – kérdem bizalmasan közel hajolva és beleiszom a felszolgált italba. – Te vagy az egyetlen barátom Curtis, az egyetlen aki úgy ismer ahogy más nem és mégsem ítél meg. Ez ne az a nap legyen amikor mindez megváltozik. Ha bajban vagyok, arról úgy is tudni fogsz a varázslat lévén, nem? – kérdem csendesen és inkább úgy döntök nem szépítgetem a dolgokat. Lehúzom az italt. – Festek. Nemsokára lesz egy galéria megnyitó, nem is olyan messze innen. Az én képeim közül is kitesznek párat. Eljössz, ugye? – remény csendül a hangomban és ha igennel felel, a nyakába vetem magam. – És akkor most ideje megtáncoltatnod! – szólítom fel határozottan és akarata ide vagy oda, beljebb rángatom a kocsmában, oda ahol épp most készülnek belecsapni a fellépők az ír folk zenébe.

zeneszám • megjegyzés • ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 27, 2014 8:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vivienne & Curtis


Az elmélet, miszerint egyikünknek még a másiknál is hatalmasabbnak kell lennie, igencsak érdekes. Már csak azért is, mert mindkettőnk olyan domináns személy, hogy ezt aligha tudom elképzelni. Én magam már azon is meglepődöm, hogy idáig eljutottam, nem még hogy valaki másnak adjak hatalmat a fejem fölött. Ez aligha van tervbe véve részemről... de az olyan ócska közhely, hogy általában a nőknek kell meghódolniuk. Én örülnék mindennek, de van egy határ nő és ősi vámpír között... gondolom. Fogalmam sincs, hogy amúgy mit jelent mindaz, ami közöttünk van Tatiával. Még nem fogtam fel.
- Jöhet az, amit a hölgy is fogyaszt - tettem még hozzá az ő rendeléséhez, de rögvest láttam is, hogy lefagy arcáról a mosoly, és mindennemű érzelem. - Nézd, kedvesem. Annak is vannak határai, amit te csinálsz. Nem hiszem, hogy.... szóval hagynod kellene, hogy valaki ilyesfajta nyomot hagyjon benned - köszörültem meg a torkom, tekintetemmel még mindig a nyakát ostromozva. Valamiért egyáltalán nem esett jól a látvány, bár tényleg hozzászokhattam volna, hogy ő ilyen, és bátran viseli magán fájdalmának és szenvedélyének nyomát. Ez szinte már betegség, de... ő érzi, hogy mikor elég.
- Jól van, jól van - sóhajtottam fel, majd ahogy kihozták az italt, bele sem kortyoltam, már kértem a következőt. - Remélem, ez a lötty elég erős, hogy levigye a fejem. Már idejét sem tudom, mikor éreztem utoljára alkohol mámorát - jegyeztem meg keserű fintorral, majd belekortyoltam a pohárba, és egy húzóra ittam ki az egészet. - Áh! Ez most nagyon jól esett - nyeltem még egyet. - De mesélj... mivel ütöd el az idődet az utóbbi időben? Azon kívül, hogy... ezt csináltatod magaddal - böktem a nyaka irányába.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 5:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

curtis & vivienne
because of your eyes
Szavain elgondolkodom de nem hagyom magam. – Lehet Curtis. Sőt. Az egyikőtöknek uralmat kell nyernie a másik felett. Ha végre valamelyikőtök feladja az érzések Ellen való küzdelmet… nos, akkor a világ gazdagabb less egy halálos zseni párossal. Akkor majd légy oly kedves és ne felejts el és ne hagyd, hogy az ellenségeitek a nyakamat szegjék. Azt kimondottan szeretem. – kacsintok rá félig komolyan félig pedig mosolyogva, hiszen kettejük párosa veszélyes és sok ellenséget hozhat a fejükre. Ettől azonban még megéri, ha valóban szeretik egymást, akkor nincs is min gondokodni. – Rendeljünk. Én a szokásosat kérném Meg. Az úrnak pedig… hmm, Curtis, mond csak mit kívánsz? – kérdem mosolyogva de a mosoly lefagy az arcomról, mikor leadja a rendelését, Meg eltűnik és ő, kiszúrja, hogy valami nincs rendben. Persze, hogy kiszúrja. Kicsit összébbhúzom magamat, combjaim összezárom, megfeszülök. Megköszörülve torkomat hajolok közel, egészen közel. Suttogóra fogom. – Ha valaki azt élvezi, hogy vámpírok vájják belé a fogaikat, annak mindig van rejtegetnivalója, nem gondolod? – húzódok el egy cinkos kacsintással és mosolyogva veszem át az áfonyás vodkát, remélve, hogy Curtis nem feszegeti tovább a témát, aminek az emlékétől is rosszul vagyok. Az a férfi, majdnem megölt, miután elvette amit akart. – S amúgy sem miattam vagyunk itt – húzom le az italt, úgy ahogy van és rendelek máris újabb kettőt, miközben Curtis teli poharára bökök. – Na lássam azt a pohár fenekére nézést! – nyomatékot adva szavaimnak már a kezébe is tolom az öblös poharat. – Még a végén azt fogom gondolni, hogy csak le akarsz itatni. És akkor bizony elverlek Curtis. – mondom halálosan komolyan de nem bírok egy percig sem ilyen komoly ábrázattal nézni rá, helyette nevetve kérek az italaink mellé némi sósmogyorót is.

zeneszám • megjegyzés • ©

Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Vas. Nov. 30, 2014 4:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vivienne & Curtis


Halványan elmosolyodtam. Nem véletlenül szerettem a társaságát olyannyira, hiszen bárhonnan is nézzük, egy-egy kósza mosolyt még a legrosszabb napjaimon is ki tudott váltani belőlem. Szó se essék arról, hogy általánosságban ritkán van rosszkedvem, de Vivienne szabad szelleme egyszerűen... hogy is mondják ezt? Megnevetteti az én - létezését gyakran kétségbe vont - lelkemet is. Mindenkienk szüksége van egy barátra. Én azt hittem, hogy Tatiában megtaláltam ezt. De rájöttem, hogy... az már nem barátság. Pontosabban, az IS. Annál azonban már jóval több is... nem akarok belemélyülni valamibe olyannal, akit ellenségemnek kellene tartanom. Nem beteges ez az egész? Beleszeretek valakibe, akinek fajtáját egész életemben gyűlöltem.
Valamiért pontosan ilyen reakcióra számítottam, majd mikor a hátrálás után ismét közelített hozzám, hogy végigsimítson az arcomon, rajtam volt a megdöbbenés sora, annak ellenére, hogy ezt talán nem látta rajtam.
Sóhajtottam egyet, és pár pillanatra lehunytam a szemeimet. Igen, erre most akaratlanul is szükségem volt. De szerencsére még azelőtt végetért mindez, mielőtt teljesen megváltozott volna a viselkedésem, és a talpraesett férfi helyére egy féleszű szerelmes ugrott volna.
Ismét belém karolt, majd felnevettem szavaitól. - Nos, nem hiszem, hogy ellenemre lenne egy párszor a pohár fenekét vizslatni - kacsintottam rá végül, ekkor már jóval lazábbra fogva a figurát. Nem fogok siránkozni sokáig. Nem éri meg. Legalábbis azt hiszem, hogy nem. - Természetes, hogy én állom. ki más állná? - tettem aztán még hozzá meglehetősen pimaszul, ekkor már örülve, hogy az iménti témától talán megszabadulhatunk, de eléggé gyorsan vissza is kanyarodtunk.
Csak egy halk sóhaj bukott ki a számon emiatt. - Azt hiszem, hogy... hogy igen - vallottam be. - De abból, ha két megalomániás, szíívtelen és lelketlen lényt egy helyiségbe engedünk, semmi jó nem sülhet ki. Nem ha még szerelembe is esnek... - Lemondóan sóhajtottam. Most tényleg őt untatom ezzel?
Nem álltam ellen, készségesen mentem utána, hogy beüljek vele az első adandó helyre, ahová mehettünk. Tejesen igaza van. Én döntöm el, hogy kivel teszek kivételt és kivel nem.
- Erre később visszatérünk. Rendeljünk inkább - bújtam ki a válaszadás elől, és leintettem a csapost, hogy tolja ide magát, miközben fél szemmel felfigyeltem Vivienne mozdulatára. - Esetleg van valami takargatnivalód?

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 02, 2014 12:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

curtis & vivienne
because of your eyes
Újra belebokszolok a vállába és zavart, kislányos mosolyra húzom ajkaimat. – Azt nem tudom. – felelem és szélesebbre húzom számat – De igen, eszes vagyok. Különben nem barátkoznék veled. – öltök nyelvet játékosan de ez az igazság. Curtis megadhatja nekem az örök életet ha úgy adódna, hogy egy vámpír túl messzire menne. Elfogadja, hogy a fájdalomban lelek élvezetet és nem ítél meg, nem bélyegzi vágyaim aberrált betegségnek, őrületnek. Cserébe pedig igazán nem kell sokat tennem. Olykor magamhoz édesgetem azokat akiken kutatásokat végezhet. Aztán ahogy kiböki mi aggasztja ennyire, megtorpanok. Felé fordulok. Eleresztem, ellépek, egy lépést hátra. Próbálom elfojtani a megdöbbenést de tudom, hogy most nem fog menni. – Tessék? – kérdem mintha nem hinnék fülemnek majd ismét közel lépek. Arcára simítom ujjaimat és gyöngéden cirógatom meg. Nem úgy, mint egy szerető tenné, mégis intim a mozdulat ami ki nem mondott szavakként simít végig lelkén. Bár néha kétlem, hogy van neki. – Nem történt semmi. – felelem kissé még mindig gépiesen, aztán ismét karjába karolok. – Neked most másra van szükséged. Úgyhogy elmegyünk és berúgunk! Ellenvetésnek helye nincs. És természetesen te állod. –lábujjhegyre magasodom és gyors puszit lehelek arcára. Most még korai lenne arról beszélni, miért és hogyan. Csak egy kérdés motoszkál bennem. – Ő is szeret téged? – csendes vagyok és nem kívánom, hogy most azonnal válaszoljon. Berángatom a legközelebbi puba és csak a rendelés után vágok bele ismét a témába. – Nem kell, hogy mind az ellenséged legyen Curtis. Ez a te játékod. Te vagy a bábmester benne Curtis, te hozod a szabályokat. – így gondolom. Az ő játéka. Ha ő szeretni akar benne, nincs sem isten, sem ember, aki nemet mondhat erre. Megfeszülök a benti melegtől és kicsit szorosabbra fonom a nyakam körüli sálat. Nincs most arra szükség, hogy megtudja mi történt. Az ujjak szorongató nyomai, jobb ha titokként festik meg csupán bőrömet.

zeneszám • megjegyzés • ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Vas. Nov. 02, 2014 10:40 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Vivienne & Curtis
you were my only frined
Már nem illene meglepődnöm azon, hogy milyen is ez a lány. Valójában, midnig is azt szerettem benne, hogy engem is úgy kezelt, mint bárki mást. Nem egy boszorkány voltam a szemében, aki vámpírokat öl meg, miután jó alaposan megkínozta őket... nem, barátjaként kezel. Bár ebben bizonyára az is szerepet játszik, hogy nem sok barátja van a városban... olyan, mint én. Nekem sem volna soha... sok barátom. Sőt, azt kell mondanom, nem vagyok egy olyan barátkozós fajta, miközben nap mint nap kínzott dögöket lesek.
Meglepődve pislogtam rá, mikor megkérdezte, hogy mi a bajom, bár rögtön meg is magyartázta, hogy honnan tudja mindezt. - Eszes vagy, mondták már? Vagy csak egyszerűen minden nőnek ilyen nagyszerű tulajdonsága van, hogy meglátja, ha baj van? - kérdeztem költőien, bár tudtam a választ előre is. A nők nagyrésze azt hiszi, mindent tud. Azt is, amit nem. Egy férfi gondolatmenete túl bonyolult egy nő számára, ahogyan egy férfi számára is bonyolult, ha rá kell jönnie, hogy mit gondol egy nő egy adott helyzetben. Bár én ezzel aligha szoktam sokat foglalkozni.
Mikor azonban megölelt, eleinte elfelejtettem reagláni is erre a gesztusra, hiszen nem szoktam meg ehhez hasonló reakciót.. engem nem szokott megölelni senki sem. Igaz, mire viszonoztam volna bármit is, már vége is lett, én pedig csak elfordítottam a pillantásomat. Való igaz, a viselkedésem nem olyan, mint szokott lenni, ez valószínűleg annak is feltűnik, aki nem jártas az érzelmek világában.
- Hibát követtem el... - sóhajtottam fel. - Beleszerettem valakibe... valakibe, aki a legnagyobb ellenségem kellene, hogy legyen... egy vámpírba... - suttogtam elfojtott hangon. Aligha lenne szüksége efféle apróságokra, én mégis ezzel terhelem most őt. Nem érdemli azt, hogy lelki szemetes legyen.
- De félretéve ezt a nőies hisztit... biztosan nem történt semmi? Nem láttál olyan példányt, akinek nem ártana egy kis... öhm... kezelés?

• ^.^ • ©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 10, 2014 11:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

curtis & vivienne
because of your eyes
Végre szembefordul velem és legnagyobb szerencséjére, egyetlen szót sem szól a ruházatomat illetően. Legszívesebben a nyakába vetném magam de a tekintete megakasztja a meg sem kezdett mozdulatot. Összevont szemöldökkel hallgatom a magyarázkodást, miközben karbajaim egymásba fonva pillantok fel rá. Még így, magassarkúval a lábamon és két fejjel magasabb, mint én de sokan döglenek az alacsony nőkért, szerencsémre. Ajkaim ugyan mosolyognak de tekintetem komoly és kutatja az igazi Curtist. - Áh, nem elég tökösek hozzá. - rántom meg a vállamat és megragadva Curtis kezét indulok el vele az utcán. - És most mesélj! Mi a baj? - kérdem azonnal a tárgyra térve és mielőtt megkérdezné, miből gondolom, hogy valami baj van, már válaszolok is. - A szemeid. Mindig tudom. - felelem csöndesen és bár tudom, hogy nem az ölelkezős fajta, mégis megtorpanok és ellenkezést nem tűrve húzom magahoz és kulcsolom át nyakát. Az egész egy pillanatig tart de tudom, hogy jól esik neki. A következőben pedig a vállába bokszolok. - Legközelebb viszont szólj, mielőtt így eltűnsz! - rovom meg szemtelenül, játékosan, megpróbálva kissé kizökkenteni őt abból az állapotból amiben hozzám jött. Nem tetszik. Nem tudom mit tehetnék, pont én, hiszen hozzá képest mi vagyok? Ő egy ki tudja hány éves boszorkány, aki vámpírokat tanulmányoz már nagyon hosszú ideje, még én? Én egy egyszerű halandó, aki azt élvezi, ha vámpírok mártják meg benne a fogaikat... ó, az az érzés... semmihez nem fogható. A férfiak - mármint, úgy értem, az emberek - nem tudják nekem megadni azt a fájdalmat, ami végigvág rajtam és ahelyett, hogy kínozna, egész testemet valami földöntúli, különös és vágyott kéjjel tölti fel s meg. Még nem találkoztam olyan emberrel aki képes lett volna erre.
Oldalra pillantok, fel Curtisre. Tudom, hogy valami nincs rendben, hogy valami bántja, valami megzavarta, felkavarta és én nem tudom, képes leszek-e neki segíteni. Pedig szeretnék. Rajta kívül nincs túk sok barátom, pláne nem olyan aki tudja a kis titkomat és mégsem ítél el érte.
zeneszám • megjegyzés • ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Kedd Aug. 26, 2014 6:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Jessy & Curtis
you were my only frined
Az én türelmem sokak szerint végtelen. Sajnos azt kell hogy mondjam, ez nem minden esetben igaz. Félreértés ne essék, most egyáltalán nem unatkoztam, hiszen mindig akadt valami vagy valaki, amit és akit alaposan végig tudtam mérni, és meg tudtam állapítani, hogy mely fajhoz tartozik és vajon hogy éppen mivel próbál beleolvadni a nagy tömegbe. Hiszen tudjuk, milyenek a vérfarkasok és boszorkányok ebben a városban, nem? Teljesen elrejtőzködtek... és az, hogy ennek jócskán oka van, elszomorító. Nekem is meg kellene próbálnom rejtőzködni? Köszönöm, de inkább nem. Mondhatni, teszek magasról arra, hogy ki és mit lát bennem, velem kapcsolatban és sorolhatnám. Ha eddig nem kerültemm ég bajba, nem is most fogok.
Felsóhajtottam, és mikor egy vékony, mégis határozottan nőies hangot hallok meg a hátam mögött, rögötn odafordítottam először csakis a fejemet, de már ott figyegett a vigyor a képemen. - No lám! Az elveszett bárány megkerült - jegyeztem meg, majd egész testemmel felé fordultam, és megmasszírozva az állam, végigmértem őt. - Sajnálom az elmúlt hónapok csendjét. Volt... öhm... némi elfoglaltságom egy másik, vámpírokkal teli civilizációban innen eléggé... nos... khm... messze - makogtam, mint valami szerencsétlen. Ismert már, tudta jól, hogy ennél én is ezerszer határozottabb vagyok, és nem vall rám ez a viselkedés. De a találkozás Tatia-val teljesen instabillá tette a lelki világomat. Nem is beszélve egy bizonyos tényről, aminek jelenleg nem akarok hinni...
- Jól vagy? Senki nem próbált meg megölni a napokban? - kérdeztem nyelve egyet. Egyelőre nem akarok rátérni még a lényegre. Kis udvarias csevely... és majd utána.

• ^.^ • ©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 22, 2014 11:14 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A mai napom? Katasztrófa. A főnököm nagyon kipécézett magának miután az ölébe borítottam egy csésze kávét... forrón... a tárgyalása előtt. De mentségemre szóljon, hogy rohadtul véletlen volt! Persze nem is én lettem volna ha ahelyett, hogy rögtön rohanok új öltönyért inkább nekiestem kétségbeesetten letakarítani sűrű bocsánatkérések között... ami szintén érdekesen vette ki magát és nem csak ő nézett rám furcsán, de a kollégáim is. Húsz percnyi ordibálással és néhány óra túlórával megúsztam ugyan, de alaposan lehúzott. Ilyenkor kezdek álmodozni, hogy mennyivel könnyebb lenne vámpírként. Átváltoznék, szereznék egy gyűrűt és már indulhatnék is felfelé a ranglétrán. Semmit nem kellene túlkomplikálni. Persze ezek csak kósza gondolatok a bizonyos „mi lenne ha...” kezdettel, nem akarok én vámpír lenni, már csak a Curtis félék miatt sem. Apropó Curtis! Az egyetlen dolog, ami segített a mai, eszméletlenül kínos napot átvészelni a tény, hogy este végre újra láthatom. Őrültség lenne azt mondani, hogy már hiányzott? Hogy ő az egyetlen szilárd pont az életemben? Hm... Hát valljuk be, a kis szenvedélyem nincs túl jó hatással a szociális életemre... Az utóbbi fél évben három pasi mondta, hogy fura vagyok és hátrált meg néhány randi után. Pöcsök. Már nem mintha érdekelne, eddig is jól megvoltam magamban, ezután is megleszek.
De a lényegre visszakanyarodva, mikor végre kiszabadultam az irodából azzal kellett szembesülnöm, hogy túl késő van, már nem érnék haza elkészülni és vissza a Bourbonra, így irány egyenesen a találkozóhely. Ha esetleg úgy találná, hogy jót szórakozik a munkaruhámon, ahogy még nem nagyon látott... legfeljebb a fejébe húzom a táskám. Így bakancs helyett egy csinos magassarkúban, farmer helyett egy térdig érő, testhez simuló szoknyában és flanel ing helyett egy elegánsabb darabban huppanok be a taxiba. Hamar megérkezünk, dugó sem volt, de ebben az átkozott tíz centiben képtelen lettem volna ennyit legyalogolni. Esküszöm mindjárt leveszem.
Most pedig, hogy végre vége a nap rosszabbik részének, bevetem magam a tömegbe, hogy elérhessem a megbeszélt helyet. Beletelik néhány percbe, de megpillantom Curtist. Ezer közül is felismerném, még hátulról is azt a borzas fejét.
- Hé! - Állok meg mögötte egy nagy vigyorral az arcomon, várom, hogy felém forduljon.
Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Kedd Aug. 19, 2014 5:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Jessy & Curtis
you were my only frined
Mindenki életében van egy pillanat. Az a momentum, mikor úgy dönt, nincs tovább folytatni azt az életet, amit azelőtt élt, mert szimplán nincs értelme. Nekem ez a pillanat körülbelül tíz évesen köszöntött be. Talán mert akkor tudtam meg, mi történt valójában anyámmal és testvéremmel. Tudtam, hogy valaki megölte őket. Nekem pedig muszáj volt rájönnöm, hogy ki tette. A mai napig nem sikerült. De helyette találtam mást, amivel levezhetem minden feszültségemet. Nem mindennapi hobbi. Persze mostanság már minden bokorból kiugrik egy-egy vámpírvadász, de én nem az vagyok. Valami rosszabb... ők rögvest megkönyörülnek a vámpíroknak azzal, hogy megölik őket. Vagy fordítva történik. De én hagyok nekik időt, hogy mindenen elmélyüljenek. Végiggondolják életük minden egyes megtörtént pillanatát. Mert tudom, hogy az őrjítő számukra. Mindegyikük képes megtörni egy idő után. Én kivárom az időmet. Mintha nem sütne rólam, hogy türelmem egyszerűen határtalan és végtelen. Már gyerekkoromban is szembetűnő volt az a másságom, amit egyszerűen senki nem értett. A pszichológus, akihez járattam magam néhány éve, puszta kíváncsiságból, na meg hogy nevessek egy sort a mai orvostudományon, annak tudta be, hogy hiányoznak a szüleim, és még nem dolgoztam fel azt a monumentális tragédiát, amit a családom halála okozott a lelki világomban. Imádtam ezeket a blablákat. Nem mondanám, hogy nekem sokat segített az a pár óra hossza egy csomó pénzért.
Persze ők meggazdagodtak. Én meg maradtam olyan elvetemült más fajzat. Talán egy normális pszichomókus megakadályozta volna, hogy ilyesmivé váljak. Mert mi más az oka, ha nem a szeretet és a nevelés hiánya?
Mystic Falls a tökéletes hely volt számomra. Tipikusan az a hely, ahol én tökéletesen boldog lehetek. A sok vámpír... a sok remek hely, ami elrejt minket a világ elől. Persze nem sikerült mindig minden. Néhány nem bírja sokáig. Ezért sem szokásom újszülött kicsikékkel kezdeni, mert ők simán hagyják magukat, és abban semmi szórakozás nincs.
Viszont a kérdés valamennyinél újra felbukkan, méghozzá a saját szájukból. Mikor kattantam be ennyire? Hehehe, nevetséges. Nem őrült vagyok. Hataloméhes. Bár talán ehhez őrült módszerek párosulnak. De rá kell jönnöm, hogy mi okozza a másságukat. Miért nem képesek járni a napon, vagy éppen miért képesek olyan gyorsan meggyógyulni. Úgy tűnik, senki sem foglalkozott ezzel túlságosan eddig, hiszen ha tudnák, akkor nem halnánk meg mi sem, földi halandó emberek. Na jó, boszorkány vagyok, ettől eltekintve viszont emberibb, mint a vámpírok.
Ezúttal viszont nem miattuk érkeztem. Egy régi ismerősöm... talán mondhatom barátomnak... itt élt. ITt alkotott. És valószínűleg még él, hiszen jómúltkor a segítségéért cserébe halhatatlanságot adtam neki, ha vámpír támadja meg. Ha elüti egy kocsi, az már az ő problémája. A vámpír általi haláltól tudom csak mwegvédeni... máshoz nincs erőm.
Megálltam az utca közepén, zsebre vágtam az ujjaimat és vártam... türelmesen. Tudtam, hogy itt lesz... pontban a megbeszélt időpontban... most szükségem van rá. Nem mint vámpírbefogóra... barátra van szükségem... mielőtt megölök valakit, aki nem vámpír és nem érdemli meg.

• mondd, hogy szép vagyok Razz©


Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 26, 2014 11:23 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Mosolyogva követtem Davinát, ahogy otthonosan beszállt a kocsimba. Hajlékony a kicsi lány... és ki tudja, talán a Marcel iránti hűségét tekintve is ilyen lehet. Ezt majd alaposan körül kell járnom.

(Klaus rezidenciája)
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 26, 2014 11:22 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Mosolyogva követtem Davinát, ahogy otthonosan beszállt a kocsimba. Hajlékony a kicsi lány... és ki tudja, talán a Marcel iránti hűségét tekintve is ilyen lehet. Ezt majd alaposan körül kell járnom.

(Klaus rezidenciája)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 20, 2014 6:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Megforgattam a szemeimet. Feleslegesnek láttam belemenni ebbe a szócsatába, hisze mindketten ismertük a másik véleményét. Ő biztos volt abban, hogy uralkodhat a város felett és mindenki követni fogja, én pedig a mostani rendszert támogattam. Nem egyeztünk. És soha nem is fogunk annak ellenére, hogy egyfajta közös ügyletünk van láthatáron...
- Nem félek tőled. Ne bizonygasd, hogy nem fogsz bántani, mert nem is hagynám. - Vetettem oda neki, miközben elindultam a kocsi felé. Igazán elkezdhetné realizálhatni magában, hogy engem nem tud megrémíteni.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Vas. Jún. 15, 2014 4:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Nem, nem én vagyok a király, Davina - mondtam roppant türelmesen. - De leszek. És a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy viszonyulj hozzám. Apropó... tudom, hogy a kis hókuszpókuszoddal képes vagy átmenetileg kiütni, de ezt sem ajánlom. Kérdezd csak meg Marcelt, mivel jár, ha engem elpusztítanál - vonom fel a szemöldökömet.
- Megmutatom a könyvet.... feltéve, ha hajlandó vagy eljönni a Mikaelson villába. Ne aggódj. Míg nem adsz rá okot, nem foglak bántani. Szóval.... - tettem invitáló kézmozdulatot a kocsim irányába.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 14, 2014 10:30 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Végre kibökte, mit szeretne. Egy szétválasztó varázslat? Nem lesz egyszerű. Még sohasem csináltam, nem volt alkalmam és varázsigém sem rá, ám most mindkettő adott volt. Az erőm pedig szintén velem volt, azzal a résszel nem lesz semmi baj. De tisztában voltam vele, hogy az ilyen varázslatok koncentrációt, odafigyelést és nyugalmat kívánnak... ezzel lehet a legnagyobb problémám, emiatt nem biztos, hogy képes vagyok megtenni, amit kér tőlem.
- Nem bölcs dolog fenyegetéssel kezdeni. Egyedül kevés vagy ahhoz, hogy bántsd a városlakókat. Itt még mindig nem te vagy a király, Klaus. - Vontam fel a szemöldökömet kellő pimaszsággal. A fenyegetéseivel nálam nem ér el semmit. Nem akartam a nyílt utcán demonstrálni, hogy varázsige nélkül és felhúzva mire vagyok képes... a temetőben már láthatta.
- Mutasd meg a könyvet és megteszem, ami tőlem telik. Nem ígérek mást akkor sem, ha azzal fenyegetsz, hogy kitekered a nyakam. - Mondtam végül teljesen beadva a derekam.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 12, 2014 8:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Meggyőztem. Legalábbis a jelek szerint nagyon úgy fest a dolog.
- Láthatod - biccentek. - Nyilván nem hordom magammal mindenhová, ergo a Mikaelson villában van. Méghozzá elrejtve. Nem szeretném, ha egy nap boszorkányok marakodnának a lapjain. Mivel az anyámé volt, remélem megérted, ha tárgyi emlékként kezelem. Vagyis, tárgyi emlékként IS - teszem hozzá. - Egyébként már most elmondom, mit várok tőled. Egy szétválasztó varázslatot. Egy boszorkány megátkozta a lányt, aki a gyermekemet várja. Vagy összekötötte magát vele. Ennek eldöntése a te dolgod lesz. A lényeg, hogy egy rossz, bár szándékos mozdulattal Hayley és a lányom halálát okozhatja. És ha ez bekövetkezik - mosolygom el magam kedvesen - esküszöm, megtizedelem a város lakosságát. És elsősorban a boszorkányokkal kezdem majd.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 07, 2014 8:32 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Van benne valami. Nem ismertem őt eléggé ahhoz, hogy el tudjam dönteni, vajon igazat mond-e az ígéretmegtartási szokásaival kapcsolatban, csupán a már eleget emlegetett és taglalt előítéleteimből tudtam kiindulni. Nem kellene bíznom benne. Nem kellene segítenem neki, mert ki tudja? Ha engedek, akkor talán mindig engem fog megkeresni az ilyesfajta kéréseivel és én soha nem leszek a szolgálólánya. Olyan erő nincs a földön.
- Először látnom kell a grimoire-t. Abban biztosan benne van, hogy milyen varázsigét kell használni. - Mondtam ki hangosan, magam is megdöbbenve, hogy igazából most mentem bele egy üzletbe vele... innen már nem lehet visszatáncolni. Miért vagyok ennyire kíváncsi?
- És el kellene mondanom, hogy pontosan mit vársz tőlem. Nyeltem egy nagyon. Éppen most hazudtolom meg önmagam...
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 05, 2014 10:31 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Láttam a szemén, hogy gondolkodóba ejtette az ajánlatom, és legkevésbé sem lepődtem meg, mikor végül - gyanakodva bár - de kezdett kötélnek állni.
- Hogy bízhatsz-e bennem? - kérdeztem, komolyan nézve a szemébe. - Nos Davina, lehet hogy engem látsz a megtestesült Sátánnak, de egy valamit higgy el nekem. Ha van valami életem során, amire igazán büszke vagyok, az az, hogy mindig, minden körülmények között álltam a szavamat. Most sem lesz ez másképpen. Szóval, tudni akarom, hajlandó vagy-e segíteni nekem. Mert ha igen, minél hamarabb nyélbe kellene ütni a dolgot. Lehetőleg még ma. Sőt, lehetőleg az elkövetkező néhány órában.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 04, 2014 8:01 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Elismerem, tökéletes kártyát dobott be. Az anyja varázskönyve? Egy boszorkánynak ez olyan, mintha egy kisgyerek beszabadulna egy cukorkaboltba, ahonnan kedvére válogathat a jobbnál jobb, tökéletesebbnél tökéletesebb édességek közül. Egy pillanatra még a gondolkozásomban is probléma esett... távol álljon tőlem, hogy segítsek neki, de az ártatlan gyerek és az anyja varázslatai egyre jobban nyomták lefelé a mérlegnek azt a nyelvét, ami a szamaritánusságra biztatott.
- Honnan tudjam, hogy bízhatok benned? - Kérdeztem kellő komolysággal. - Bár a grimoire-ra eleve szükségem lenne, ha azt akarod, hogy megvédjek valamit... ilyen varázslatot még nem végeztem, szóval garantálni sem garantálhatok semmit. - Jelentettem ki.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 02, 2014 12:34 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Nem vagy vak, csak elvakult - mondtam komoran. - És ez csaknem ugyanolyan rossz - támaszkodtam aztán hátammal a falnak, és merőn néztem a szemébe.
- Akkor elmondom, mi az alku tárgya. Te segítesz nekem megmenteni azt, akit mondok neked. Cserébe megkapod anyám grimoire-ját. Legalábbis néhány varázslatát. Nyilván tudod, hogy ő volt az Ősi és máig a legerősebb boszorkány. Beletekinteni a varázskönyvébe olyan, mintha a Szent Grált találnád meg - fejeztem be, és vártam a választ. Biztos voltam a sikerben. Őrült lenne, ha ezt az ajánlatot visszautasítaná.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 01, 2014 6:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

- Ismerem a történetet, nem mondtál újat. Talán azt hiszed, hogy csupán egy vak kislány vagyok, de nem. - Mondtam komolyan. Marcel-nek megvan a sajátos stílusa és talán hirtelenjében nem mindig lehet érteni a cselekedeteit, de jó ember. Néha ugyan nekem is olyan érzésem van, hogy egy titkos fegyvernek tart, akit azért kell megvédeni, mert nélküle elveszítene egy közeledő háborút és a csatát, amit folyamatosan vív a boszorkányokkal, ám olyankor mindig eszembe jut, hogy neki köszönhetem az életemet.
Nyeltem egyet és összefontam a karjaimat a mellkasom előtt. Alku? Vele? Kihagyhatatlan ajánlat? Van egy olyan érzésem, hogy inkább kihagynám, akármiről is szól.
- Mivel szeretnél megvesztegetni? -Vontam fel kérdőn a szemöldökömet.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Szomb. Május 31, 2014 11:23 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Tehát Marcelnek köszönheted az életed? - fontam karba a kezeimet. - Ő pedig nekem köszönheti a sajátját. Elmesélte vajon neked, hogy miből mentettem ki? Elmesélte, hogy jószerével örökbe fogadtam, fiamként szerettem, és megtanítottam mindenre, amit tudok? Elmesélte, hogyan köszönte ezt meg, és hogy támadott engem hátba? Nem, Davina. Nem Marcel építette ezt a várost, hanem én, és a testvéreim. És ha el kellett menekülnöm innen, hát azért volt, mert Marcel orvul hátba szúrt engem a hugom segítségével. Kérdezd csak meg tőle, hogyan is teljes a történet, ha ő még magától nem mondta volna el! - mondtam dühösen, de aztán jobbnak láttam lecsillapodni. Ha másért nem is, Hayley és a gyerek miatt mindenképpen.
- Ami a varázslatokat illeti... kössünk alkut. Te segítesz nekem, én pedig neked. Kihagyhatatlan ajánlatom van számodra.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 30, 2014 1:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Megcsóváltam a fejem. Egy ártatlan kisgyerek? Mégis miért érdekelné őt akármilyen gyermek sorsa? Az nem érdekli, hogy abban a székfoglalóban, amit Marcel ellen tervez játszani temérdek kisgyermek halhat meg? Őket ne mentsem meg? Elismerem, hogy felkaptam a fejem arra, hogy egy ártatlannal lehet probléma, hiszen... ha engem nem mentettek volna meg, akkor nem élnék. Kötelességemnek érzem, hogy törlesszek az univerzumnak azzal, hogy valakit nem engedek a halálba sétálni, de... ezzel Klaus-t is segítem.
- Nem azért vagyok Marcel-el, mert bajom van veled. Hanem azért, mert neki köszönhetem az életemet és azért, mert ő a családom. És a családom mellett fogok állni, nem olyasvalakinek segíteni, aki fel akarja dúlni az életünket. - Nagyot nyeltem és a fülem mögé tűrtem a hajam. - Nem érdekel a verziód... tudom, amit tudnom kell. Talán te vetted a szárnyaid alá Marcel-t, de most elpusztítani készülsz, amit ő felépített, miután te gyáva módon elmenekültél innen. - Néztem komolyan a szemeibe, aztán sóhajtottam egyet. Nem azért jöttem ki az utcára, hogy erről beszélgessek egy felfuvalkodott hibriddel, hanem azért, hogy friss levegőt szívjak. Úgy tűnik, most nem tudok csendesen, nyugodtan sétálgatni.
- És egyébként is... nem tudom, van-e elég erőm ahhoz, hogy megvédjek valakit. - Hazudtam. Az erőm megvolt, csak irányítani nem tudtam... majdnem ugyanaz. - Nem tudom, hogyan kell. - Vallottam be csendesebben.
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Pént. Május 30, 2014 11:26 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Kereshetnék másik boszorkányt, de a te erődet már ismerem. Nekem te kellesz - mondtam komoran. - Lehet, hogy nem szívlelsz engem, de jelenleg egy ártatlan kisgyerek élete a tét. Elszámolsz a saját lelkiismereteddel, amiért hagyod őt meghalni mindössze azért, mert gyűlölsz engem? - kérdeztem. - Mellesleg, engem is olyan dolog miatt gyűlölsz, amit nem is értesz. Lojális vagy Marcellel.... hm. Szép, dicsérendő dolog. Csak nem épp fair, főképp annak a tükrében, hogy nem ismered kettőnk történetét. Csak azt, amit ő mesélt el neked.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 29, 2014 5:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Klaus & Davina
You’re afraid that everyone can see what you really are. An animal.

Összevontam a szemöldökeimet. Egyezséget? Ne volt világos, hogy beszélni sem akarok vele, nemhogy belefolyni akármilyen olyan dologba, amihez köze van? Vagyis jobban belefolyni, hiszen a Marcel-el folytatott harca kellős közepén táncolok így is, mint erősítés. De nem az ő oldalán harcolok, ezért nem is értem, miért tőlem kér akármit is.
- Nem én vagyok az egyetlen boszorkány a negyedben. Kénytelen leszel keresni valaki mást. - Néztem a szemeibe magabiztosan. Nyeltem egyet. Miért kellene bárkivel foglalkoznom, akit nem ismerek? Lelketlennek tűnhetek, de... ha komolyabban használom az erőket és nem állok védelem alatt, akkor a saját testi épségemet kockáztatom. Az életemet. És még mindig nem éreztem késztetést arra, hogy az oroszlánok elé vessem saját magam.
- Nem kell semmi, ami a tiéd. Semmi, főleg, hogy nem tűnsz el innen. - Megvolt róla a véleményem. Nem más, mint egy hatalomőrült, aki mindent és minden áron magának akar és aki képmutatóan más segítségét kéri, hogy utána megtapossa. Talán fiatal vagyok, de nem ostoba.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére Go down
 

Bourbon Street

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros :: Francia negyed
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3