Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Júl. 20, 2012 2:17 pm

Severus Jaspers


Alapadatok

Teljes név: Alan Robert Severus Jaspers
Születési idő: 1985. december 6.
Becenév: Sev (ejtsd: Szev)
Kor: 27
Faj: animágus (kutya)
Avatar: William Levy GutiérrezJellemzés

Személyiség: Rideg. Gonosz. Számító férfi. Nehéz gyerekkora rányomta bélyegét a lelkére. Csak magával törődik. A maga örömével, boldogulásával. Életcélja pedig egyetlen dologban merül ki, felkutatni testvérét, és megbosszulni hogy neki mennyivel jobb élete volt mint neki magának. Egy önző pasas. S bár lehet hogy mindezzel csak leplezni akarja a mélyen, a lelkében élő magára hagyott árvát aki volt, de... ha létezik is ilyen része a lelkének, azt nagyon mélyen eltemette magában. A férfi szív kérge kemény... feltörni azt, és belelátni, lehetetlen feladat, mely csak a legőszintébb szeretettel törhető fel, de... olyat manapság nemigen találni a világunkban. Ő pedig végképp nem hisz az ilyesmiben, hisz még a szeretet gondolatát is gyűlöli.
Külső:Asszem elég ránézni. Wink Erős, izmos, magas, helyes... külsőre szakasztott Warren. Very Happy Ám az Ő tekintete rideg, s hideg, akár az acél.

Előtörténet

Élete már születésétől kezdve kész balszerencse volt. Azzal kezdődött a kisiklása, hogy születése után elrabolták a kórházból. Egy tudatában meghasadt nővér vitte el, aki úgy rendezte az eseményeket hogy ott azt higgyék, a gyermek elhalálozott. Aztán magával vitte. 5 éves koráig ez a nő nevelte őt, igencsak viszontagságos körülmények közt, de hát... egy őrülttől mire másra is számíthatott volna szegény gyermek. Aztán amikor a nőt végül diliházba zárták, a kis Sev-et egy szegénynegyedbeli árvaházba vitték. Ott nevelkedett 16 éves koráig, mikor is örökbe fogadta egy házaspár. Néhány hónapig úgy tűnt élete végre egyenesbe kerül, de aztán az apát kirúgták, inni kezdett, és verni a családját. Sev a 18. születésnapja előtt nem sokkal megszökött otthonról, és inkább a saját lábára állt. Azóta alkalmi munkákból él, főként ezermesterként dolgozik, ugyanis ügyes szerelő, bármit meg tud javítani.


Részletek

Warren-hez fűződő rokonsága ugye egyértelmű a képéből. Aki kíváncsi a "gonosz ikerre", írjon pm-et Warren nevére.

(Kőbevésett részlet nincs, tárgyalni lehet. Wink )
Vissza az elejére Go down
 

Alan Robert Severus Jaspers - Elkelt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katie West - Elkelt
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» Michael Robert Keller
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-