Share | 
A topik címe: Napi összefoglaló

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Júl. 20, 2012 7:46 pm
Ugrás egy másik oldalra

Napi összefoglaló
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Júl. 20, 2012 7:47 pm
Ugrás egy másik oldalra

Június 27 - Írta Sarah Lestwick

Bár odakint tombol a kánikula, kedves ki szerepjátékunkra ráköszöntött az a szörnyű ősz. Az idő még mindig meleg, de mint tudjuk, már nem sokáig. És akárcsak az időjárás, maga a légkör is meleg szeretett városkánkban. (Félreértés ne essék, nem költözött hozzánk Justin Bieber) egyszerűen csak túl sok párocska szemelte ki az utóbbi napot egy kis szerelmeskedésre. Ott van például a most már hivatalosan is év párja, Elena és Damon. Damon, mielőtt különös kérését teljesíttetné, arra kérte Elenát, pótolják be az utóbbi két hét házastársi elmaradásait. Tehát, miután lefektették aludni gyermekeiket, egyenesen a hálóba vezetett az útjuk, hogy áldozzanak a szerelem oltárán.
Sarah és Leó is hasonlóképp tettek, azzal a különbséggel, hogy Vámpírcica csupán szerelmesen szórakozott szerelmével. Vagyis... maga sem tudja miért, de nem érzi úgy, hogy őket kettejüket egymásnak teremtette a sors, hiába is szeretik egymást.
Charlotte és Klaus, ők ketten folytatják szerelmes huzavonájukat: Az eredeti hasonmás szemmel láthatóan féltékeny emberi hasonmására, akiről mint azt később elfeledte, kiderült, hogy lefeküdt Klausszal. Hát... Klaus attól függetlenül igazán büszke lehet magára, hogy az összes hasonmás megvolt neki.
Őket ismerve pedig... hamarosan vagy bunyóznak, vagy egymás karjába borulnak, esetleg kombinálják a kettőt. Mindenképpen érdekes lesz.
Liz és Warren gyerekük nevét tervezik, és Liznek neadjisten, valami isteni sugallatnál fogva a Kol név jutott eszébe, mint fiúnév. Talán megérzés? Vagy szimplán csak hiába törölte ki az emlékeit teherbeejtője, az ő tudata mégis emlékezni akar rá?
Úgy tűnik, Aurora és Sean viszonya is alakulóban van, legalábbis a közös sétálgatás, és a csók erre utal. Talán a férfi tényleg, komolyan meg akarja majd védeni Aurorát, bármi legyen is az ára?
Alex eközben átcuccolt a dampirhoz, történesen Damienhez.
Katherine, miután önmagához híven kufircolt egy jót Andyval, a vérfarkassal, a Gilbert-ház felé vette az irányt, hogy Elenának adja ki magát. Vajon mi oka van rá? Milyen hátsó szándék vezérelheti?
Izi és Emily közben a rejtélyes szellem feltámasztásán munkálkodik. Egyelőre úgy tűnik, jó szándéka van, de vajon komolyan így van? Ezt csak ők tudhatják... És vajon a szellem emlékezete vissza fog térni, ha feltámasztják?
Peiper és Cassie azon munkálkodik, hogy kiderítsék, miért is hasonlítanak ennyire egymásra, ezért a könyvtár felé vették útjukat, hogy felkutassák a családfájukat. Szerencsével járnak? Vagy kudarcot vallanak, és máshol kezdenek el kutakodni? Jó kérdés.
Rebekah pedig Mattie fiú társaságában múlatja az időt, aki talán még mindig nem heverte ki, hogy a vámpírok ilyen rútul kitoltak vele, és előbb az egyik, majd a másik barátnőjét is elvették tőle. Egyiket így, másikat úgy.
Hogy el ne felejtsük: Jace elrabolta, és megkínozza Farraht, akinek az eltűnése már fel is tűnt Vicky Donovannek. Vajon mikorra lesznek képesek a segítségére sietni?
Mystic Falls igazán eseménydús nappal zárhatott.
Kövessétek figyelemmel a következő napok eseményeit is.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Júl. 20, 2012 7:48 pm
Ugrás egy másik oldalra

Július 3 - Írta: Isobel Flemming

Üdvözletem, Mystic Falls derék népe! Íme a mai nap új tollból íródott összefoglalója!


- Az elmúlt néhány napban bizony nem szűkölködtünk l'amourban. Ez alól a mai napocskánk sem volt kivétel.
Miután Emily és Isobel sikeresen feltámasztották a "Szellemet" akiről mint kiderült, nem más mint Curtis, (legendás erejű, momentán agyafogyott... azaz emlékeitől megfosztatott varázsló). Rövid kis csevegés után máris a falon kötöttek ki, és egymásnak estek. Hát igen... a szerelem? Vagy csak a vágy? Mindenesetre jó mulatást nekik.

- Az év szerelmespárjának, Elenának és Damonnek a háza táján már nem volt ilyen szerencsés a lapjárás, legalábbis eleinte. Klaus újabb majdnem éket vert a szerelmesek közé. Egy kis vita kerekedett, ahol nehéz volt megállapítani, ki is haragszik kire, tulajdonképp, de a vége csak azért is különalvás lett. Hát... igen, csúnya, csúnya különalvás... DE szerencsére nem volt hosszú idejű a mosolyszünet, reggel Elena finom reggelivel lepte meg párját, minek utóhatásaként megbeszélték a problémát, és lááám, Damon máris a kádban kötött ki, Elena mellett, Elena pedig megható szavakkal illeti párját. Hmm... dicshimnuszban verhetetlen a lány, ez biztos, ettől talán még Damon hmm... vágya is méreteket ölt.

- Emily a feltámasztást követően végre hazafelé vette az irányt, s rejtélyes okokból nem a saját szobácskája felé indult meg, hiába a kései óra, hanem épp ellenkezőleg, vendége szobája felé igyekszik. Vajon mi lesz ott?

- Warren és Liz napja ágyjelenet képében folytatódott, a kellemes vacsorát és a majdnem tévézést követően. Hmm... nyami.

- Yve városi kiruccanása tragédiába fulladt, mikor betért az egyik helyi cukrászdába, ahol vérben úszva talált egy embert, nevezetesen a cukrászda tulaját, Godfrey Fortmant. A haldokló férfi merész lépésre szánta el magát, s haláltusája közepette varázslatos úton átadta mágikus erejét Yve-nak, aki ezt követően hívta a megfelelő hatóságokat, s elsietett a helyszínről.
Később hazatért, s a padláson döbbenetes erőről téve tanúbizonyságot, megidézte saját nagymamájának szellemét, akivel sikerült is beszélnie egy keveset, de aztán fájdalmasan hamar eljött a búcsú ideje, és a szellem köddé vált, Yve pedig kétségek közt őrlődve tért vissza a nappaliba, ahol aztán Szerelme lehetséges holléte felől aggódott, miközben a nap döbbenetes eseményei keringtek a fejében.

- A Donovan házban Matt és Vicki is hazaértek, és testvéri tereferével múlatják az időt. Matt bánja amiket Rebekah-nak mondott a Grillben, miközben Vicki Farrah-nak írt üzenetet, s próbált rákeresni egy bizonyos Nendonra, mely egy titokzatos kísértetváros, szeretett városkánktól nem messze. Matt-et szemlátomást aggasztja, hogy testvére bejelentette, elutazik egy kis időre. Aggodalma vajon alappal is rendelkezik? Vicki vajon tényleg csak rövid időre menne el? Ki tudja...

- Jenna továbbra is Katherine társaságában van a Gilbert házban. Ami lássuk be, csúnyán meglepő volt számunkra. Katherine, aki épp azt játssza hogy Ő Elena... vajon mire utazik? Gonoszkodni akar? Vagy csak unatkozott és játszik kicsit? Nos... Őt ismerve ez nem lesz túl sokáig titok.

- Kol mostanában Liz életéből ideiglenesen vagy végérvényesen kiszállván, Peiper-el múlatja épp az időt, akinek szüksége volt egy kis segítségre a "családfakutatásban". Előbb a fiú szobájában lapultak, mint két dinnye a magas fűben, majd angolosan távoztak az ablakon keresztül, s most az erdőben "múlatják az időt".
Ugyancsak a Ősikék villájában, csak épp egy szinttel lejjebb, Bekah és hőn szeretett bátyuskája Klaus épp vázolják, hogyan is kell jó testvérnek lenni. Klaus szájából pedig elhangzott újfent az a tagadhatatlanul többünk számára szívmelengető mondat: "Szeretem Tatiát."
Érzelmek, érzelmek. Kellenek? Nem kellenek? Az biztos hogy sok a baj velük, de hát... Aki élni akar, annak néha rosszat is kell éreznie, s néha a legnagyobb jóhoz vezető út is a legrosszabbon át vezet. Azt hiszitek 45 perc hosszú idő? Hahh, kérdezzétek meg Klaus-t milyen hosszú az ezer év? Érzelmekkel vagy épp azok nélkül? Ezt nála aligha tudhatja jobban bárki...

- Tyler hazatért, a "szerencsés defekt" és a Rebekah-val való útszéli kettyintést követően, és a birtokuk pincéjébe szervezett egy hirtelen gondolatú légyottot Caroline-al, aki rögtön dobott is el mindent, s Stefant hátrahagyva indult a Lockwood birtokra. Hmm.. na ebből vajon mi fog következni? Az biztos, hogy alig látták meg egymást, máris izzott a levegő. Úgy tűnt fontos lehet a találka... S ki is derült, Tyler azért hívta a lányt, mert elhagyja a várost. Tényleg szeretheti, ha ennyire küzd, hogy önkontrollt tanuljon, és ne legyen veszélyes a másikra... Ez aztán a férfi! Bár több ilyen erős akaratú ember élne errefelé...
Caroline természetesen marasztalja a fiút, de Ty hajthatatlan. Mindenképp önuralmat akar tanulni. Caroline pedig szemlátomást kénytelen beletörődni ebbe... Ha szereti a fiút, és vele akar lenni... úgy tűnik muszáj...
Habár közben majdnem kisiklott a szerelemvonat, amint Care megérezte párján hogy az valaki mással, egész pontosan Rebekah-val csókolózott. De úgy tűnik ez sem állhat közéjük... Ilyen az igazi, erős szerelem...! Mindent kibír!

- Eközben a feltámadt Esther, az ősiek anyja, s az első boszorkány, felfedezte az új kor városát, mely egykori táborhelyük helyén épült fel. Egyelőre gyanakvóan tekinthetünk azt hiszem a tisztelt asszonyságra, elvégre ezer év koporsófogság az egyik fiának hála... hát ezután azt hiszem nehéz kikövetkeztetni milyen lelkivilágú valaki. Vajon őrült? Vagy teljesen tiszta elméjű? Mindenesetre egyelőre úgy tűnik, Esther rendkívül... elegáns nő. Miután rátörte az ajtót Klaus-ra és Tatiára a fürdőben, nos... azért hangyányi káröröm talán kicsenghetett az olvasók füléből mikor látták hogyan válik a "vámpírok királya" megszeppent gyermekké az anyja bíráló szemei előtt.
Esther életben hagyta a fiát... s azt mondta megbocsát neki... de ki tudja, vajon mi lesz a folytatás? Az biztos hogy Rebekah örül az édesanyjának, na de mi többiek... az még nagy kérdés. Miután az "ősanya" előbb Tatiával vásárolgatott, majd meghívta Elenát és Damon-t az általa adott hamarosan megrendezendő bálra... az egyszer bizonyos hogy unatkozni nem fogunk.

- Adélaide és Bonnie az erdő közepén kezdtek ismerkedésbe, miközben az erdő egy másik részén Sarah és Valerie folytattak előbb diskurzust, majd bosziparádét rendeztek. Ejj-ejj, Sarah, egy ilyen szép leányzónak hogy juthatnak ilyen butaságok az eszébe, mint az önkínoztatás? Ez bizonyosan puskaporos hangulatot robbantott ki a testvérek közt, amikor egyszercsak betoppant a képbe Eyal is, s a dolog vége kiabálás lett. Bár azt inkább úgy tűnt a testvéri szeretet táplálja, nem a düh vagy egyéb hasonló érzelem.

- Mindeközben egy újabb párocska látszik kialakulni, Aurora és Sean személyében. Ember és vérfarkas... bátor gondolat, de hát, az érzelmek bizonyos irányzatokban bátorrá teszik az embert. Szépen mutatnak együtt, szóval drukk nekik, mindenesetre a csókig már eljutottak, és eddig jól megy nekik.

Nesze neked, kedves olvasó, bátor voltál, olvasni kezdtél, és hah, látod, végigolvastál egy kisebb regényt. Igen, bizony, ilyen az amikor rám bízzák a "későesti híradót." Mindenesetre az bizonyos hogy én nagyon élveztem, izgalmas egy nap volt, jóóóó sok minden történt sok mindenkivel. És ahogy ismerem a bandát, holnap se fogunk unatkozni.
Szép jó testét... akarom mondani estét, köszönöm hogyha végigolvastál.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Júl. 20, 2012 7:48 pm
Ugrás egy másik oldalra

Július 05 - Írta: Isobel Flemming

Üdvözletem, Mystic Falls derék népe! Igen, a mai nap is én toltam be a búrám!


Csókoltatom az olvasóközönséget! Na, csapjunk a lecsóba, lássuk mi is történt ma derék kis városunkban! Biztonsági öveket bekapcsolni, ez rázós menet lesz!

- Henry-nek szembesülnie kellett a szörnyű hírrel, mely szerint a feleségét elrabolták! Dühe s félelme nem ismer határokat, tomboló erejének első áldozata a hotelszoba volt... Cseppnyi önuralmat magára erőltetve azonban terve szövésébe kezdett, listába véve, kik is segíthetnek szorult helyzetükön, így elindult vissza Mystic Falls-ba.
Eközben sok-sok kilométerrel arrébb, Nendon városában Jace Cabral kegyetlenül kínozta Farrah-t. Szegény lány helyzete csúfosan keserves, s hogy hogyan fog megmenekülni, ha megmenekül egyáltalán...? Ezt sajnos csak az eljövendő idők lelkei tudhatják, számunkra egyelőre rejtély.

- Caroline és Tyler beszélgetésüket követően visszatértek a házba, és eltöltötték kellemesen az időt, melyet még Tyler otthon töltött. Az elválás előérzete talán még romantikusabbá tette beszélgetéseiket, kedves, szerető mozdulataikat, buja pillantásaikat... Bár cseppnyi fekete foltot ezúttal is képezett együttlétükben amikor mind a ketten kölcsönösen elszólták magukat mit is csináltak az egymással való találka előtt, de... hát az ittas ember ugyebár őszinte, ez ellen nincs védelem.
Kis idővel később majdnem könnyes búcsú közepette elköszöntek egymástól, hogy Tyler aztán elindulhasson Daneville-be, ahol aztán nekiláthatott előkészíteni az önkontroll-tanulást.

- A Salvatore család mini kerti partit tartott, mely alatt a grillsütőn készítették el ebédjüket és a gyerekek játékkal, illetve Delena főleg pancsizással, míg David heverészéssel, a felnőttek pedig beszélgetéssel múlatták az időt. A kis David ezt megelőzően édes kis mutatványt mutatott a szüleinek, mely képében két kezére támaszkodva felnyomta magát. Erős kis legény, apja fia, ez tagadhatatlan.
Damon és Elena a legközelebbi családi nyaralást tervezgették, melyekről lássuk be, mind irigyelnénk őket. Minket is vihetnének. Az lenne aztán csak családi hepaj.

- Emily szerencséjére Joshuát még ébren találta az ágyban, s a férfi nem bánta hogy Vele szeretne aludni. Koros kis boszorkánk emlékezetében mély nyomot hagyott Tatia és Oliver, s félelme a magánytól látszólag állandósult, hisz nem először kérte a kis indiánt, hogy vele lehessen. Kedves kis páros, s Joshua őszinte szívjóságról tesz tanúbizonyságot, hisz panasz nélkül tűri el Emily félelmét.

- Matt egy sürgős üzenetet kapott barátjától Tyler-től, melyben a fiú segítséget kért. Hm-hm, nos, még nem tudjuk hogyan is képzeli Ty ezt a "tréninget", de az bizonyos hogy számára fájdalmas procedúra, míg számunkra érdekes, avagy aggodalomkész lesz.

- Klaus kedves, a testvérével ejtett beszélgetés után a Grill-be vonult. Nanáááá hogy inni ment, hát férfi, azok mindig azért mennek oda! Bár tagadhatatlan, Neki azért most volt oka, elvégre jól megjárja mostanában a nőkkel.
Egy szép szempár, s barátunk máris 1920-ban kötött ki, na persze csak fejben, de hát na... errefelé az is épp eléggé valóságos lehet. Emlékek, emlékek, nos igen, Klaus már zord és kegyetlen alak volt anno is, most is, kegyetlen gyilkos, s teste-lelke minduntalan Tatát kívánta... hajj-hajj, mi lesz vajon ebből? Szerelem, vagy nem? Hmm... hát érzelmeknek nincs híja, az egyszer bizonyos.

- A Grillbeli lazítást követően Klaus hazatért, s vajon ki várta ott? Hát peeersze hogy a drága anyuci, Esther. Bár az újabb találka nem volt épp úrias vagy elegáns, elvégre Klaus finoman szólván ittas volt, s a két lábán alig maradt meg.
Esett szó közöttük a "Miért nem akarsz megölni?" kérdésről, a hamarosan esedékes bálról, a hasonmásról, érzelmekről, melyek mééélyek, és hát a családról. Kétségkívül kellemes beszédtéma mind, főként Klaus számára. Aztán jött egy hideg zuhany, ami tán még józanító is volt Klaus bácsinak, mikor is a jelenleg általam mélyen tisztelt Esther elújságolta neki, hogy a kis hasonmás és Elijah bezony közelebbi barátok... khm... mint azt bárki hitte volna eddig. Nyilvánvalóan nem meglepetés, hogy Klaus-t cseppet szíven szúrta... akarom mondani ütötte a hír. És a végén vajon ki toppant be az ajtón? Hát peeersze hogy Elijah, mondhatni, emlegetett szamár. Hujjujjujj... mi lesz itt? Törés, zúzás, öldöklés? Csonttörés és vérfolyás?

- Eközben Charlottesville-ben is kellemesen elmúúúlt az idő. Vicki és Nevil Gabe távozása után... hmmm... kellemesen "elmatekoztak" egymással. Hajj-hajj, ez fájni fog. Hisz ha itt szex van, az sose marad titokban, miért épp ez lenne kivétel? Neeem, az ahhoz túúúl nagy műsor lenne. Nyilván ki fog derülni... csak az a kérdés, mikor, hol, és ki mondja el?
Pindurival később a kis gerlepár elindult vissza kis városkánkba, majd amikor hazaértek, ment mindenki a maga útján tovább. Nevil a testvérével találkozott a szobájukban, majd némi feszülten ideges (a részéről) csevegés után lelépett Gabe is, és Nevil is, utóbbi a mosodába indult.
Vicki pedig, miután feltámasztotta Esthert az ősök villájában, a hotelhez visszatérve éééép Gabe-el futott össze, némi beszélgetés nekik sem ártott meg, s egyelőre Vicki is titokban tudta tartani a történteket. Lássuk majd, meddig is? Hát, mindenesetre most éppen kettejükről folyik majd a szó... ami Vicki kis trükkjének ismeretében talán érdekessé válhat... Gabe vajon mit érez, mit akar? És Vicki mit akar? Nevil mit lép majd ha úgy alakulnak a dolgok?

- Kol és Peiper még az erdőben beszélgetnek. Volt már Eiffel torony, és "mihez kezdjünk az életünkkel" kurzus, és lááám, még Klaus is szóba jött. Szex, Klaus, Párizs, hogy kerülnek ezek egy párbeszédbe? Hát Kol-éknak sikerült egybe tenni, nem mondom, ügyesek.

- Sean és Aurora sajnos nem túl mosolygósan váltak el egymástól. Miután kölcsönösen meggondolták magukat mind a ketten a szexet illetően, Sean hazament, Aurora pedig kicsivel később szintén elhagyta a házat, fejszellőztetés céljából. Azonban pechére este már nem okos dolog a sötét utcán sétálni, ugyanis nem kisebb személlyel, mint egy vámpírral futott össze. Megpróbált elmenekülni, de sajnos egy vámpír elől... szinte lehetetlen... Két harapás volt a jussa, mire sikerült picit megsebeznie Eyalt, azonban ez... csak a hergelésére volt elegendő... Újabb harapás és csúnya sebek jöttek következményül, mire végül sikerült elmenekülnie...

- Rose hazatért a hotelbe Nath-hez, és rövid egymástól való távollétük elmúltával máris egymás karjaiban kötöttek ki. Szééép pár, szép, nem is vitás.

- Pearl és a doki kellemesen sétálgatnak a parkban, s bár a téma nem túl szívélyes kettejük közt jelenleg, de a társaság annál jobb! Az idő szép, a levegő jó, és kicsi Lucy élvezi az új társaságukat, akárcsak a mamája.

- Városunkba eközben újabb kis jövevények is érkeztek. Egyikük, a méltán neves Katherine Pierce kicsi lánya, Katie Evelynne Pierce, személyesen. Tattaratatattattaaa! Bizony, létezik, él, és mozog! És vámpír! Akár anyuci. Ki hitte volna!!!! Hát mély döbbenet, mit ne mondjak, ez igen. És a kislány nem is vesztegeti az idejét, máris egy szépfiúval akadt össze a parkban, Leonardo Rossi képében. Útbaigazítás, mi? Engem is útbaigazíthatna.
Katie első ránézésre kedves lánynak tűnt, aztán... kibújt a vámpír, azaz a szög a zsákból, a fogak meg Katie kisasszony szájacskájából. Szegény Leo... ez fájhatott, bár azért Katie is megérezte azt a karót és nyilat. Ajj-ajj, asszem ebből is újságcikk lesz, micsoda dolog a park közepén gyilkolászni és vért ontogatni? Ejnye-bejnye, anyja lánya!

- A másikuk pedig Cassidy Faith Gilbert. Széép, szép, szép leányzó, akár a rokonságában sokan, de hát... egyelőre úgy tűnik, messze esett a fától... vagyis a fa egyes ágaitól. Hahhh. mindenesetre kííííváncsiak lehetünk, hogyan alakul majd a leány élete ITT a vámpírvilág egyik cuki kis központjában. )

Bezony, megint regény, megint én... hajj, hát igen, be nem áll a bagólesőm, rémes... hát ide kérem a rozsdás bökőt ha unni kezdenétek a rizsát. *mutogat a szívére, de közben ellenjavallóan mutogat Cassidy felé, hogy NE ő jöjjön szúrkálódni*
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 21, 2012 2:32 pm
Ugrás egy másik oldalra

Napi összefoglaló

Nos, ideje lesz újra összefoglalni, mi is történt az elmúlt néhány hétben, és igen, ezúttal megint én jártatom itt egy kicsikét a számat, ahogyan az előző fórumunk megszűnése előtt is. Wink

Lássunk is hozzá, nézzük meg, mi minden történt az elmúlt (körülbelül) két hétben. Wink

Menjünk először Mystic Falls határain kívülre... a költözésünk előtt Matt és Tyler éppen Daneville-ben voltak, Tyler átváltozott, és Matt hűséges barátként asszisztált mellette. Hát milyen egy valódi barátság, ha nem ilyen? Smile De ők vajon mikor térnek vissza Mystic Fallsba?
Ha tovább haladunk, kikötünk Bulgáriában. Nos igen, kétség sem fér hozzá, hogy Tatia élete igencsak bonyolult mostanság. Visszatért szülőföldjére, ahol szinte rögtön, az első vadászatnál belebotlik a lányába, Erinbe. Óóó, de a kislány rafinált, és használja a 980 év alatt megtanultakat! Még véletlenül se köti anyja orrára, hogy Ő a régen elhagyott kislány. Remek kis bosszú, mit ne mondjak. Wink De vajon hogyan fog erre Tatia reagálni? Hát... a jövő zenéje.
De a valódi meglepetés és sokk csak ezek után jött Tatia számára. Meggyőződött arról, hgy egykori férje halott, ámde ki kopogott be éjjel az ajtaján? Na, kinek van tippje? Természetesen Cedric, Erin apja, és Tatia egykori férje. Ez egyre összetettebb és zavarosabb. Bárhogy is legyen, éppen nem irigylem Tatiát. Sad Wink
Nem kellett hozzá sok idő, hogy Cedric megérkezzen Mystic Fallsba. És természetesen már megy a harc a vacsoráért. Viventem nem túl együttműködő, ha zsákmányról van szó. De meglepődik bárki is a vámpírok viselkedésén? Wink
De az erdő élete sem nyugodt. Eric az unokaöccsével ismerkedik, még kérdéses, hogy mennyi sikerrel. És a love story is megy tovább a vízesésnél. Nos, talán valaki érti Vickit, én egyelőre még nem. Smile De talán túlságosan szereti a rosszfiúkat, ebben az esetben Gabe-et. De mindannyian emlékezhetünk rá, hogy a kis boszorkány se a hűségéről híres. És ráadásul pont Gabriel testvérével... nem akarok ott lenni, mikor mindez kiderül. Smile
Apropó Nevil... miután Sarah elhagyta a mosodát a kis kakaskodós együttlétük után, Nevil a parkba ment, méghozzá Yve invitálására. Ha jól dereng a fejemben, nekik már volt közük egymáshoz. *vakarja a buksiját.* Hm, igen, most már biztos vagyok benne, méghozzá a hotelban. Szépen elmúlatták az időt egymás társaságában, de az akkor történteket nem részletezném. Smile Előfordulhat ismétlés is? Ha igen, előbb-utóbb Viventem mérges lesz, és akkor én félteném az emberek nyakacskáját. Smile
De előtte a parkban szintúgy nem volt csend. Két régi ismerős találkozott. Katherine és Stefan. Még szép, hogy nem sokáig maradt a szög a zsákban, Stefan szinte rögtön kidobta az ütőkártyáját, hogy terve van, és Katherine-t is beavatná. Ha Elenáék tudnák, amit én tudok... No No Hiszen később Katherine búvóhelyére vonultak, és Stefan mindent elmondott Katherine-ek: a célja elrabolni Delenát, Elenáék kislányát. Sokat fog még szenvedni a közeljövőben az év szerelmes párjának kikiáltott Elena és Damon.. Sad
Húh, de még mindig nincs vége a meglepetések sorozatának! Hiszen ott van még Eyal, aki éppenséggel még mindig nem túl szelíd. És ki volt a mostani áldozata? Jenna... Jenna vámpírrá változott... vajon hogyan fog boldogulni ezek után a mindenki által szeretett nagynéni? Sad
És akkor nézzük, mi történt az Ősiek és a Salvatore család körül, mert valljuk be, hogy ők aztán két percig nem tudnak a fenekükön maradni. Smile
Miután Elena meghalt, Damon Miranda segítségével végigjárta majdnem a fél várost, hogy előbb Oliver lakásába térjen ki, majd Tatia birtokára, hogy talán élete egyik legnagyobb ellenségét, Benjamint újra életre keltse. Hiszen Ben már jó ideje porosodott Tatia pincéjében, egy elvarázsolt piszkavassal a szívében. Közben Klaus megérkezett Elenához... furcsa egy férfi, én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy vajon mit akarhat szegény hasonmástól. De úgy véltem felfedezni, hogy nagyon még ő se tudja. Ám olyat láthattunk, amit előtte még nemigen! Elenáék kisfia, David... Klaus karjaiban! És a gondolatok az Ősi fejében... nos, megtudtuk azt is, hogy Klaus régen álmodozott gyerekekről, de a sors másképpen hozta.
Esther aztán a hátsó szándékai miatt úgy támasztotta fel Elenát, hogy visszaadta neki az emlékeit. Úgy bizony... Elena emlékszik, hogy lefeküdt Klausszal. Hjaj, és nem is bírta sokáig magában tartani... hogy mi lett az eredménye? Egy hálószoba, egy vendégszoba, és csak a gyerekek miatt együttmaradó házaspár. Sad
Viszont Elena helyében igazán félteném a férjemet, hiszen visszatért Harmony, Damon egykori menyasszonya. Az a lány valamit nagyon tud, ha egy éve Damont, most pedig Klaust sikerült teljesen magába bolondítani, bár az utóbbit egyelőre csak egy éjszakára. Vajon mi lesz még itt? Mit tervez Esther? Hiszen éppen felfedte, hogy nagyon is tudja, hol van Tatia... és báli meghívót küldött neki!
Egy csomó kérdés... de a válaszra valószínűleg csak a közelgő bál fogja megadni a választ. Wink Na meg persze a naponta frissülő összefoglalók. Smile Nézz be holnap is. Wink
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 29, 2012 8:07 pm
Ugrás egy másik oldalra


Vámpírcica visszatért...

És nem felejti el Mystic Falls eseményeit!
Na, hát üdvözletem, MYstic Falls népe! A nyár történéseit nehéz lenne egyszerre összefoglalni, de valljuk be, izgalomban még ma is igencsak bővelkedünk, és bővelkedni is fogunk.
Kezdjük talán a vérfarkas falkával, akik nem is olyan régen megszabadultak átkuktól, Emily, Joshua, és pár másik boszorkány segítségével. Nos, a kezdeti örömködés (vagy épp tudatlanság után) az életük visszatért a régi kerékvágásba. Vagy mégsem? Hiszen nincs többé átok, ami kötelezné őket az átváltozásra, ha nem akarják... Persze Sean erről még nem tud, mert a hozzá érkező unokahúga, Angela még nem nyitotta ki a szájacskáját, hogy közölje ezt a nemes információt vele. Ó, Sean, drága Sean! Aubrey, egykori szétmarcangolt szerelmed cseles kis bosszút tervezget ellened, akinek legelső áldozata Aurora, akinek problémáiért egyébként is magadat hibáztatod. Mi lesz most? Mit leszel képes tenni, ha tudomást szerzel a dologról?
Eközben Gabe cimbora még nem is tudja, de sokkoló híreket fog kapni testvére, Nevil kalandjairól, egyenesen barátja, Sarah szájából. Vajon megmarad közöttük a barátság, vagy Gabe is faképnél hagyja szegény lányt, mint a testvére, Eyal? Sad
Warren gonosz ikertestére, Severius pedig épp egy szegény, ártatlan (vagy nem is annyira ártatlan? ne becsüljük ám alá a vámpírhölgyeket sem Wink) hölgyeményt, Lucy-t hívta ki egy piapárbajra. Ajaj, ismerve az előzményeket, mi lesz itt még? Főleg ha piával spékelik meg? Hát... hajrá, kíváncsian várjuk a fejleményeket Wink
Stacey és Curtis határozottan készülnek valamire a romtemplomnál... Hm, vajon mire? Az előzményeket illendő megkeresni a város határánál, bár nem sok derül ki belőle, így talán még bármi kisülhet az előbb említett helyszínen, talán szó szerint is. Wink
Édes kicsi hotelünkben is folydogált az élet az ottlakóknak köszönhetően... Liz és Kol tovább folytatták a "nem tudjuk, mit akarunk egymástól játékukat", Ben pedig áldozatot tesz a szerelem oltárára Caroline unokatestvére, Sophie segítségét felhasználva. Dimitri egy ágyba került a gyönyörű "ellenségével", Evelinnel, Vicky pedig egy kötelék-eltörlő varázslatot próbál véghezvinni, Peyton segítségével. Vajon a saját kötelékére gondolt, ami Nevilhez és Gabe-hez fűzi? Ki tudja, mindenesetre egyelőre sikertelenül próbálkozott.
Na ja... és milyen lenne ez a város vámpír-vérfarkas konfliktusok nélkül? Az újabb összecsapásnak a főtér vált helyszínévé, résztvevői pedig a vad és veszélyes Erin, valamint a hasonló adottságokkal megáldott Kendra. Hajaj, amíg ezek elintézik egymást, addig a nem is olyan régen érkezett emberlány, Jessica, Nate társaságában hagyja el a kávézót, akinek feltett szándéka elárulni, hogy micsoda is ő valójában. Innentől már ki lehet találni, milyen lehetséges opciók következhetnek, nem igaz? Wink
Eközben a kórházban igazán szexi doktor bácsink, Steven egy rejtélyes esetet vizsgál ki... Akárhogy is, egészen biztos jobban élvezi ezt a kutatást, mint a dühödt és felbőszült (nem mellesleg terhes) vámpírlány, Sarah kivizsgálását, aki a saját injekcióival fecskendezte a szervezetébe a vérét, hogy meggyőzze őt. Hát... ilyen kalandok után a helyében simán elvállalnék egy rejtélyes, ámde veszélytelen esetet. Wink
Ja, ha esetleg valaki azt hiszi, hogy a Semmi az unalom hazája, hát nagyon téved... Na jó, csak néhanapján, de nem mostanában! Letti, Eyal egykori szerelme valami csoda következtében oda került, egyenesen Oliver mellé, aki... hát, kihasználja az alkalmat, hogy elszórakozzon egy kicsit a védtelen lánnyal.
Na és, térjünk át azon kis csapatra, akinek élete nem csak a játékban, hanem valahol egy másik galaxisban is felborzolja és izgalommal tölti el a kedélyeket. Kik mások lehetnének ezek, mint Gilberték és az Ősiek?
Szegény kicsi Jeremy, még fogalma sincs arról, hogy imádott nagynénije egy vámpír, de jelen pillanatban nem is törődne vele, a drogok hatására, amiket Mila adott neki. Csak én aggódok érte, annak tudatában, hogy Mila mire készül vele, amint magához tér? Sad
Nem, most nem az álompár következik, úgy gondolom, ha idáig eljutottál, a figyelmed nem lankad el az életük történéseiig, aminek részletezése már... nincs is olyan messzi. Wink
Tehát, kik azok még, akik igazán borzolni képesek a kedélyeket? Hát az Ősiek!
Esther próbál közelebb kerülni sokáig elfeledett lánykájához, Candice-hez, és ezért egy alapos anya-lánya beszélgetést folytatnak a vendégszobában. Hát nem aranyos? Kedves, családi idill, aminek egy másik változata játszódik Klaus hálójában... Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ha ő meg Tatia ketten együttvéve nem lennének nemzőképtelenek, akkor már indulna is a gyerekcsinálás, ami a családalapítás elengedhetetlen eleme? Akárhogy is, egy igencsak forró együttlét sikere után Klaus ismételten csak az emberi oldalát mutogatta Tatiának, és megkérte, hogy költözzön hozzá. De vajon milyen nehéz lesz őt meggyőzni, ha most is nemet mondott, bár elég bizonytalanul?
Na és... most kérném a dobokat! 23 Következzen az álompár, akinek az élete a legtöbb embert érdeklődéssel tölt el. Kik mások lennének ezek, mint Elenáék? Ja... ha már a sorozatban nem adja össze őket az a gonosz rendezőbácsi, meg a rendező néni, hát itt... itt ők már megoldották a dolgot. Wink
Tehát... Faith, a város nem is olyan rég érkezett Gilbert-rokon , aki teli van harciassággal, nem mellesleg vámpírvadász, alaposan felforgatja a család nyugalmát. Hát, nem irigylem őket, valahogy mindig jön valaki a nyakákba, aki beleszól a boldogságukba... a lány nyíltan hadat üzent a megjavult Damonnek, aminek értelmében kezdheti félteni az életét, amint valami rosszat tesz... De ott van a kérdés, vajon képes lenne megölni azt a személyt, akit az imádott unokatestvére mindennél jobban szeret? Vagy aki két kisgyermek szerető apukája? Mi a fontosabb, a család vagy az elhivatottság? És milyen messzire képes elmenni a megjegyzéseivel?
Így az összefoglaló végén kijelenthetjük, Mystic Falls korántsem hétköznapi világa most sem hagyott maga után eseménymentes napot - ahogy remélhetőleg holnap sem fog.
Addig is... A viszont látására! Aloha! Goodbye! Auf Wiedersehen! Többet nem tudok, mert nem jut eszembe. Smile
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 01, 2012 6:46 pm
Ugrás egy másik oldalra


Szóval a kérdés...

Mi szél folyik Mystic Fallsban?
Nos, mint mindannyian tudjuk, a szél nem folydogál, hanem fúj, néha eléggé erősen, ami azt illeti... Odafigyeltetetk, vagy csak az én oktondiságom keltette fel a figyelmedet? Oké, ez nem erről szól, jöjjön hát a pici összefoglalócska.
A mai napon haladjunk szépen a külvárostól a belváros irányába. Mivel mással kezdhetnénk hát, mint a városhatárral, ahol a szexi, és mostanság igencsak keresett vérfarkas, Sean unokatestvérével, Angelával keresgéli a szintén vérfakas hölgyemény autóját? Eközben megdöbbentő, drámai vallomások a szerelem elvesztéséről, és a farkassá válásról... Hm. (Nem fényezem maga. Angie kényszerített! Razz)
Haladjunk tovább az erdő felé, ahol Aurora és Aubrey útjai elváltak, egy alapos fenyegetés után, ami leginkább Seant érinti... Vajon Aurora elgondolkodik a szellemlány szavain, mely szerint Sean tehet a szenvedéseiről, vagy figyelmen kívül hagyja? Tőlük nem messze, a romtemplomnál a bájos Stacey visszautasíthatatlan ajánlatot kap. Több erő... Melyik boszit nem kísértené meg ez a dolog? De vajon jó cél vezérli Curtist? Hát, a történeteket hallva ez korántsem biztos Wink
Na ja... a külváros ma nyugis hely volt, szóval máris áttérhetünk a belvárosra.
A piaparti folytatódott a Morning Starban, egyelőre eredménytelenül. Na, gyerünk skacok, húzzatok bele, a női feleim készítik a "Na ugye, hogy egy nő is tud inni táblát!" Na jó, Sev mellett szól, hogy állatira dögös, tehát én egy döntetlennel is megelégednék. Very Happy
Nézzük csak, nézzük csak... Feltűnt már valakinek, hogy a sikátor közkedvelt a vámpírok körében? Na ja... ez még egy kicsit korábban kezdődött, de úgy vélem, illik egy kis előzményt bemutatni. Alexander, Mystic Falls legújabb szexi vámpírja éppen megéhezett, így megfogott egy dögös kisleányt, és a sikátorba húzta... Aztán, miután eleresztette, lássanak csodát, átváltoztatójának egykori (jelenleg bosszúéhes) férje, Christofel éppen belefutott. Hűha... mi lesz itt még? talán összefognak, és akkor Erinnek ideje lenne rettegnie? Á, ő nem olyan.
Apropó, Erin. Nos, úgy tűnik, továbbra is készülnek péppé verni egymást Kendrával, és a vérfarkaslány szavainak hatására Tatia lánya egyre inkább bedühödik. Na igen, úgy tűnik, itt is vér fog még folyni, ami a vámpíroknak egészen jó is lehet Wink
Vérfolyás, vérfolyás... Az bizony folyik még a kávézóban is, egyenesen Nate szájába, közvetítőként dolgozik Jessica. Nate, ne felejts el kezet mosni étkezés után! Razz
Hjaj, nézem itt a hotelt, hát mi történt? Aurora megfogadta szellemke tanácsát, és elvitte minden holmiját Seantól. Szegény Sean... Még szerencse, hogy lesz, aki vigasztalja, vagy épp... megpróbáljon Aurora lelkére beszélni. Wink
Ki szereti Forwoodot? Na ki?Na, aki igen, aki nem, mindenféleképp kíváncsi lehet a Tyler szobájában lejátszódó forró ágyjelenetről. Nos, ha rám hallgattok, őket sem hagyjátok ki. Wink Na és arra emlékeztek, hogy tegnap említettem, Vicky elvitte Bonnie boszi-könyvét? Úgy tűnik, kedvenc boszorkánknak is feltűnt legkevesebb kellékének hiánya, így Violet segítségével a keresésére indult... egy kis trükk, és máris megvan a helyszín. A hotel! Siess Vicky, siess, ha valamit is el akarsz érni!
És még mi újság? Hát Semmi! Szó szerint. (Egyébiránt, gondolkodtatok már el azon, mennyire szófosás vagyok?) Oliver tovább folytatja kisded játékait Lettivel. Sőt, kijelentette, hogy minden éjjel ott lesz nála - amíg meg nem adja magát. Vajon meddig fog tartani Letti ereje egy velejéig romlott vámpír mellett?
Oké, már tényleg nincs sok!
Szóval, mint azt mindannyian tudjuk, hamarosan itt a karácsony, ami bizony még a legkőszívűbb vámpírok szívét is megdobogtatja. Tatia és Klaus egy közös karácsonyt tervezgetnek, amibe úgy tűnik, Tatia is örömmel beleegyezik. Hát... azt hiszem, ezen a napon még véletlenül sem fognak egymás törkénak ugrani, és boldogok lesznek. Ezer év után... Megérdemelnék. Cool
Nos, mint az remélem már vártátok, következnek a Damon-Elena krónikák. Cass távozása után úgy tűnik, végre tiszta vizet öntöttek abba a pohárba, és Damon végre hazaköltözhetett a Salvatore-birtokról. Rend és nyugalom, valamint a karácsonyra való készülődés - Ennek keretében pedig egy karácsonyi vásárt készülnek meglátogatni Stauntonban. Vajon mit kapnak tőlük a családtagok?
Mystic Falls, ó, Mystic Falls! Mára elköszönök krónikáid összefoglalásától, de nem hagylak ám magadra, csak várd ki a végét! Wink
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Márc. 15, 2013 11:24 pm
Ugrás egy másik oldalra

By this time tomorrow...


all members will have known everything.

Igen, úgy bizony... nagyon hosszú, közel fél éves kihagyás után újra készül a napi összefoglaló. Hogy annak idején miért is kezdtünk hozzá? Csupán könnyebbé akartuk tenni tagjainknak az események sorozatát, és mivel nem mindenkinek van ideje minden nap olvasgatni, nagy segítség volt számukra ez a kis összefoglaló. Legyen ez most is így. Wink De én azt javaslom, inkább kezdjünk bele, és menjünk át GossipGirl üzemmódba... Cool Very Happy

Hol is kezdjük? Na igen... Lockwood birtok, Alapítók bálja. Lassan az utolsó páros is távozik, de mindezek ellenére talán nem árt tennünk egy kis kitérőt, mi minden is történt ott. Először is a legnagyobb eseményeket ragadnám ki: Erin visszatérése, Kol váratlan halála, majd Esther-é... Klaus váratlan megfutamodása, miután végzett anyjával, Tatia elrablása, Lucy és Will találkozása... ezek mind-mind olyan cselekményszálakat indítottak el, melyeket aztán lehet csócsálgatni. Hiszen Kolnak miért is lenne vége? Lekerült a semmibe, ahol azóta is hőn szeretett, régi kedvese, Freya társaságát élvezi. De hogy milyen hosszú idő kellett ahhoz, hogy azt az érzéketlen külsőt levesse, és megnyíljon a szellemlány előtt...
Esther halott. Látszólag. Senki nem tudja, hogy jelenleg Candice testében él, még maga Mikael sem, aki eddig még nem bukkant rá Esther halott testére. Vajon hogyan reagál majd arra, ha megtalálja még mindig szeretett felesége tetemét? És mi lesz, ha megtudja, hogy maga Klaus ölte meg egykori feleségét?
Petrovák... jöjjenek hát ők. Erin visszatérése. Hát igen, róla aztán beszélhetnénk naphosszakat is, leginkább azért, hiszen Klaus oldalán ismertté vált ebben a városban. Aucs, de most aztán szó sem volt romantikus beszélgetésről közöttük! Nem... Erin elutasította Klaus baráti ajánlatát is, de ahogy mindannyian láthattuk, a hölgyemény részéről még mindig vannak érzelmek a világ legelső hibridje iránt. Istenem, vajon vége lesz valaha annak a sornak, akik mind Klaus csapdájába estek? 23
Tatia... hát igen, kedvesem, te rosszul jártál. Kellett neked Curtisszel barátkozni... íme. Elárulva érezte magát, hát Te viselheted a következményeit egy jó poros kriptában, ahonnan ki tudja, mikor szabadulhatsz csak ki. De előtte még volt egy kis beszélgetésed Cedrickel... hát, meg kell hagynom, eléggé... meglepő dolgokra is szó került. De a legfőbb problémád ezen az estén neked is Klaus volt. Hogy ő mindenhol ott van? A válasz egy nagybetűs IGEN!
Jujuj, de még felénél sem tartunk! Ki tért még vissza? Na ki? Danielle, aki mint tudjuk, Erin legnagyobb ellensége, mióta csak beleszeretett Erin férjébe, abba a dögös Christopherbe, aki azóta már Hayleyt is fűzögeti rendesen... de ott van Constance, aki szintúgy megjelent a bálon, Hayley-vel egyetemben... most csak egy beteg vámpír perverziójáról van szó, vagy Chris tényleg okkal gyűjti maga köré a vérfarkasokat? Bulgáriában már rátört egyszer az őszinteségi roham. Tud Shane-ről, tud Silas-ről... vajon ez van benne a dologban? Hát... ezt biztosan megtudjuk egy idő után.
Stefan és Katherine... most mondanám, hogy mentetek volna szobára, de megtettétek! Razz Húh, újra felizzott az a régi szikra kettőtök között, amit már végigolvasni is... jó volt... ha már értitek, mire gondolok. Cool Bár Katherine, ezek után én nagyon vigyáznék Victorral. Egy szerelmes férfinál egyetlen dolog rosszabb: a féltékeny férfi! De ezt mondhatjuk fordítva is. Wink
Ha már megvolt a fiatalabbik Salvatore, kalauzoljunk át Damonre. Hát igen, ő ezúttal nem Elenával érkezett, hanem Milenával. Az ok olyan egyszerű... Elena hűtlensége után Damon mindenkivel szívesebben töltötte az estét, csak a feleségével nem. Bántó, nem? Neutral Wink Mila persze minden lehetőséget megragadott, hogy az idősebbik Salvatore méginkább a hálójába pottyanjon, de miután Damon hazavitte Őt, úgy döntött, mégis hazamegy a feleségéhez. Ez már viszont olyan szép. 38
Térjünk kicsit odébb... William és Lucy... jaj, hát az az egyik legutolérhetetlenebb játék. És miért? Mert... óh, ha a sorozatban lennénk, most azt mondanám, erősen spoileres... talán jobb is, ha rátok hagyom azt az egész dolgot... ekkora "poént" még nekem sem szabad lelőnöm. Wink
Voltak olyan párosok, akik egyetlen tánc erejére ugrottak be, aztán már távoztak is. Köztük Rosemarie és Fenrir. Valami kezd alakulni közöttük, pedig az egyikük vámpír, másikuk vérfarkas. Vigyázat, én most itt féltenék valakit! Wink
Sébastien és Katniss... ha őszinte akarok lenni, várható volt Séb, hogy Katnissnak nem véletlenül kellesz olyan hirtelen. Boszorkány vagy, gondolkozz! Hasznot akar húzni belőled! Cool És meg is teszi, valld be, hogy... nem fogsz neki ellentmondani.
Tyler és Benjamin egyre inkább megismerkednek egymással, de közben az ifjú hibrid észre sem veszi, hogy mi folyik barátnője, Caroline körül. Ó igen... Caroline... mázlista... pont Haydent sodorta valami láthatatlan szél évekkel ezelőtt az életedbe? És most újra? A helyedben akarok lenni! 36 36 36
Ha már Hayden... ő is részt vett húga, Trish egyik legnagyobb tervében, amit eddig élete során valaha kitalált. A vámpírok gyűrűjét hatástalanította, legalábbis néhányét. Nem szívesen mentem volna ki a napra... 23 Rolling Eyes Razz
Katie és Warren... nem tudhatnak túl sikeres estét maguk után. Először Curtis kavart be, majd Katie kiváltotta a vérfarkas átkát... szegény lány. Sad Nem ez a sors való neki...
Clarissa és John... szerelmi cívódás, de legalább az 1000. szinten, hiszen azt a drámát utánozni is nehéz lenne... de talán jogos volt? Nem tudom, én azt hiszem, míg nem tudom meg, John mit tett meg értem, ellene kampányolok! (Bocsi, apuci) Razz 40 40
És a fénypontja talán... Selena és Lamia... hát Selena, te aztán jól helyben hagytad szegény boszorkányt... pedig ha tudnád, hogy semmi köze nem volt Kol halálához... No No No

Nos, biztosan volt olyan, ami kimaradt... de ne ijedjen meg senki! Holnaptól nem csak a bálról fognak összefoglalók íródni, hanem az egész játéktérről! Topikról topikra, kategóriáról kategóriára ki lesz tárgyalva minden. Azt hiszem, a középpontban John és Elena halála fog forogni, hiszen ha a nap legnagyobb eseményét kell megválasztanom, ez fogja vinni a pálmát, ha szívszorító jelenetet kell választanunk, vagy ha váratlan eseményt. Addig is... szép álmokat, drágáim! 38 38 38 38A hozzászólást Elena Gilbert Salvatore összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 16, 2013 12:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 16, 2013 12:01 pm
Ugrás egy másik oldalra

Today's news


Egy naprakész társaságért....

Üdvözölnék minden kedves játékost és persze jómagamat is! Akkor bele is kezdenék, hogy mi minden történt mióta Elena írt. Egyből a kedvencemmel kezdeném John és Clarissa párossal. Clarissa néni szépen elásta John bácsit a kerti temetőben, hogy szeretett embere vámpírként éledhessen újra ezzel megmentve a számára fontos Elenát. Az i-re az tette a pontot, hogy Clarissa ráüvöltötte John fejére, hogy várandós. Teljes szívből gratulálok nekik! 24 Most már csak az apukának kell megemészteni, hogy vámpír lett. Sok sikert John bácsi! Fütyül Eközben a tisztáson Eyal és Cora kapott kissé hajba. Az a karó igencsak fájhatott testvér. Egy vérfarkas és egy vámpír civakodása...érdekesen hangzik. Alig várjuk a folytatást. Timothy és Courtney a belváros egyik kis sikátorában társalogtak. Ahogy olvastam még nem igazán forrt ki, hogy mi lesz ennek a vége. Ugyancsak itt Elijah és Harmony is összefutott egy beszélgetésre. Nyugodj meg Harmony! Ha Elijah azt mondja nem bánt többé akkor nem fog. Viszont Elijah még mindig nem tud szabadulni Katniss gondolatától. Én és Claudia a vízesésnél találkoztunk. A hotelben folytatva rávettem, hogy változzon vámpírrá 21 az én segítségemmel, ezzel is egy csatlóst állítva az oldalamra. Lucy hirtelen otthagyta Williamet a lakásán. Kíváncsian várom, hogyan jössz rá milyen hangok is kísértenek. Sean és Auora....Én is megkóstolnám azt a fagyit Razz 40 Khm...viccet félretéve úgy látszik forrósodik a hangulat arrafelé. Katherine mint tudjuk megint összeszűrte a levet Stefannal a bálon. Persze ott van Victor is a képben. Ebből egy jó kis konfliktus kezd kialakulni drága leszármazottam házikójában. 35 Most pedig jöjjön az általam oly nagyra becsült Kol, aki mint tudjuk még mindig a semmiben lézeng szeretett nőjével, Freyaval. Látom azt a megbocsájtást már megkaptad és igen csak forr a levegő a föld alatt. Mindent bele bro! 39 És akkor jöjjön Selena kedves. Úgy látom már kiheverte Kol halálát[elég gyorsan megjegyezném] és mint Petrova gyűlölő elhatározta, hogy egy olyan kedves ember barátnője lesz, mint én Nash Petrova. 24 38 38 Aztán ott van még az én drága anyukám Erin, aki éppen belebotlott drága nagyapámba Cedricbe. Hogy ebből mi lesz?! Jujujj... 28 Mint már tudjuk Klaus menekülőre fogta és hova máshova mehetne, mint a fényes Chicagóba, ami mellesleg elég messze van. Razz És persze a legjobbat hagytam utoljára. Mint tudjuk Damon és Elena kibékültek. Annyira rossz volt látni téged úgy Elena kedves. 29 Viszont ez már régebben volt. Most a kisgyermek születéséről szeretnék beszélni. Elég nehézkes volt, hiszen Elena bele is halt. A legjobb az egészben[számomra legalábbis], hogy Elena nem változott vámpírrá. Hát akkor ennyi volt mára. 36 Üdvözletem! 26
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Márc. 19, 2013 4:16 pm
Ugrás egy másik oldalra

Today's news 2


Egy naprakész társaságért....

Üdvözölnék megint minden kedves olvasót, akit veszi a fáradtságot és idekukkant vagy aki kicsit is kíváncsi mi zajlik a mi kis városunkban vagy annak falain kívül. Wink Hát akkor most egészen kivételesen a legújabb városlakónkkal kezdném Marius Gavrocheval. Kíváncsian várom a találkozást haver és persze nem árt vigyázni egy ősvámpír közeleg. Cool Most pedig utazzunk vissza az időben...pontosan 1046-ba...Bulgáriába... ahol kedves Erin anyukám és Cedric nagypapus éppen egymással civakodnak egy igen fontos kérdéssel kapcsolatban. Igazából én is nagyon kíváncsi lennék kihez mentél végül hozzá, hiszen lehet hogy az az apukám 22 [biztos hogy nem lol! ]. Most pedig lépjünk egy nagyot az időben méghozzá 2008-ba és máris szembetalálkozunk Carolinnal és Haydennel akkor khmm... 41 hogy is mondjam... dúl az amour. A réten pedig itt volna a halhatatlan legendás Oliver Lambrick aki éppen egy vérfarkast ver péppé méghozzá Nathanielt. Most pedig egy hátborzongató helyre megyünk a temetőbe, ahol Jeremy és Anna azon vannak, hogy visszahozzák a lányt az életbe. Persze ennek következményei is lesznek. Jobb lesz ha vigyázol a pasidra April! 17 15 Fütyül Ti is érzitek ezt a robogást... Az autóúton barangolni nem ajánlatos mostanság hiszen még érezhetjük Pearl jelentét a szellem Peterrel. Nagyon izgalamas volt Twisted Evil Mad És most ejtsünk pár szót az én drága nagymamámról ...dádádám... Tatiáról 38 38 aki jelenleg egy lezárt kriptában rohad és egy olyan kellemes boszorka társaságát élvezi, mint Curtis. Üzenem annak aki bezárta, hogy ideje lenne már szabadjára engedni, mert értelme nem volt bezárni oda szegényt. Ez már vámpírkínzás : ) 20 Curtis minden elismerésem...te mindenhol jelen vagy, hiszen ha nem Tatiát kínzod akkor más vámpírokat kísértesz a halálba. Vajon Viventem meddig fogja még elviselni a zavarodott elmédet? Razz 32 Térjünk át Eyal és Corara akik hogy is mondjam Embarassed Embarassed nézőpontot váltottak... és a véres harcból egy kis etye-petye kezd kialakulgatni.... Na ez ám az értelmetlenségek értelmetlensége 30 30 Viszont kíváncsian várom a folytatást 40 vajon még mit hoztok ki ebből?! 31 Ki nem hagyjuk Deant és Naomit akik hát... hozzák a formájukat és a kinti hőmérő ott az erdőben is már túl van a 45°-on...remélem nem kell ragoznom 08 Egy kicsit arrább Katniss és Kevin zsörtölődik... "még így is vállalod?" kedves Katniss lol! ... Most pedig egy izgalmasabb pároshoz értünk... Christopher és Tanya 19 Hogy ennek mi lesz a vége Razz Már alig várom... Benjamin és Crystal egy olyan témán morfondírozik amit már a mi kedvenc Hibridünk Tyler rég megoldott... Remélem ti is rájöttök majd egyszer 23 Lexi igencsak elmerült Jennaval a beszélgetésben. Már ne is haragudj de ha te öregebb vagy mint a város, akkor én mi vagyok? Shocked Elijah kedves nem kellene ÖNNEK ennyire magázódnia szegény Harmanyval. Én is elsírnám magamat az ő helyében Razz De ahogy olvasom Katniss még mindig az étlapon van. Smile Audrey és Angela a szokásos női bájcsevejt űzik a JÁTSZÓTÉRen?! affraid affraid Ennél jobb helyszínt nem is választhattatok volna kedveskéim. 07 A mai legforróbb kaland címet minden bizonnyal Roxi és Jade viszi. Ha lesz kedvetek legközelebb én is csatlakoznék egy édes-hármasba. Cool 28 Viszont a William lakáson már egészen más dolgot zajlanak...Uhh William nincs is rosszabb egy érzelmi töltetes Lucynál. Részvétem haver 14 Finn pedig a főtéren egy kis nézeteltérésben áll Sagel. Kíváncsian várom, hogy végül ki e nyírod a csajt. Vagy idézzelek téged és mondjam, hogy azt a "ribancot"?! Fütyül Aztán ha kicsit visszatérünk az iskolába... amit hány éve is jártam ki? Volt az már 940 is... viszont manapság izgalmas cselekmények helyszíne az iskola... ahol Atticus és Pandora botlott egymásba. Vajon mi lesz a vége? A helyedben vigyáznék a professzorral. Kitudja mit tervez már megint. 21 A város legvéresebb helyszíne mindenképpen a kórház. Ha munkát kellene vállalnom akkor biztosan a vértartalék részlegen lennék éjjeli őr 17 15 Fütyül Viszont hol lenne egy korház orvosok na meg életmentők nélkül... Gratulálunk Steven sikerült egy emberi életet stabilizálni a kórház előtt.... de még ha meg is mented... mi rá a biztosíték, hogy nem botlik majd bele egy vérszomjas vámpírba hazafele menet? lol! És akkor most jöjjön a nagyszerű hír... [amiért ki is kaptam a múltkor, hogy lehagytam de most itt van ] SARAH világra hozta a város legújabb kisbabáját, a kis Willt. 24 22 Ezúton is szeretnék gratulálni neked és a kicsinek. Csak nekem tűnt fel, hogy mostanság divatba jött a szülés errefelé? Fütyül 22 23 23 Még a végén én is bevállalok egyet... 42 Nyugi Sel nem mostanság geek 11 Tristan és Samantha Tristan lakásán társalognak éppen.... Hát én a helyedben nem mennék oda Tristan de végül is te tudod haver scratch Courtney és Timothy nemrégiben még a sikátorban gubbasztott, ahogy azt írtam is de most kissé felgyorsultak a dolgok és már a lányka lakásán találjuk magunkat ha beleolvasunk a történetükbe. Very Happy A nap legsötétebb pontjához érkeztünk el szerintem.... kitágult szempárral olvastam Mikaelt ahogy szeretett felesége Esther testét cipelte és dugta el a házban. Na erre varjunk gombot kedves hű férfitársaim Razz cheers Legalább valami szép szobába dugtad volna a nődet, nem pedig a koszos pincébe te! 28 30 Most pedig elérkeztünk a kedvenc párosomhoz.... 21 Igen Clarissa és Johnhoz. Hát ahogy megmondtam John bácsinak még ki kell hevernie ezt az egészet... Kol korábbi javaslatával élnék csapj fel vámpír vámpírvadásznak és irány a vadnyugat Razz Ha pedig valaki nem olvasta volna még Clarissa néni is várandós. 24 24 29 Még egyszer gratulálnék^^~ Katherine és Victor között a dolgok ahogy má korábban megjósoltam eléggé elfajultak. Mit mondjak nagyon szívszaggató volt az utolsó hsz Kath...Victor te meg rettegj ha szembejössz egyszer az utcán velem, mert senki sem úszhatja meg szárazon, ha így bánik egy oridzsinal Petrovával 15 17 Elena látogatást tett a Benett házba Bonniehoz... Remélem csajok, hogy Happy end lesz a vége mert nem akarom, hogy a kedves Elena megint megsérüljön... 29 Aztán el is érkeztünk hölgyeim és uraim a nagy SEMMIbe afro Ahol Freya és Kol tartózkodik még Isten tudja meddig. A Freya hisztiroham elszabadult és kitudja mikor éri el a Kol sziget partjait... Mindent bele bro! 38 40 39 24 Aztán Molly Séb szobájában van és információkat gyűjt Curtisről..." Megan Xav szobájában van és csókcsatákat vív" csak hogy pontosan idézzek... : P Most pedig egy kicsit rólam... Mielőtt belekezdenék kérném hogy kapcsoljátok fel a villanyt, mert a lámpafényben még tökéletesebb vagyok : ) Tehát A frissen átváltozott Claudiával összebútoroztam egy általam finanszírozott házba és persze ki látogathatna meg minket mint az én édes kis barátnőm Selena 38 38 38 38 Már nagyon várom a folytatást Razz Ahogy elnézem nálunk is kezd forrósodni a helyzet de nem a romantikus értelemben... 23 Aztán Cedric és Erin nem csak a múltban de jelenben is ostromolják egymást... szép teljesítmény emberek 22 Damon és Elena háza megint megtelt és vendégül látták a kedves anyóst Isobelt. Ma pedig az utolsó akit megemlítenék legyen Rosemarie és Fenrir szép kis heves játéka. Remélem nem volt unalmas olvasni, próbáltam senkit sem kihagyni : ) Ha mégis kihagytam volna valakit...hát az így járt Razz

Hát akkor a legközelebbi viszont nem látásra 24 24 37 36 38 38 34

Kedvenc Petrovátok, Nash volt Mystic Falls krónikáival ^^~
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 30, 2013 9:57 am
Ugrás egy másik oldalra


Today's News 3...
Üdv Drágahszágaim! Very Happy Megint itt volnék az összefoglalóval. Előre is bocsánat, ha valaki kimarad. Very Happy Először is üdvözölném a város új lakóit. Dommielt, Meredithet, jómagamat Shirleyt, Marlenet és Gabrielt, Ravivat, Thomast, Jessicat, Charityt, Nemesist és Camillát, Bayt és Ariadnet. [Március közepétől néztem] Igazából azért is soroltam fel őket, mert azt tapasztaltam, hogy mostanság elég nehéz játszótársat keresni az újaknak, szóval tessék elkapkodni őket. A másik fontos dolog, amit már izgatottan várok a következő buli lesz. Oké kissé eltértem ezzel a tárgyról. Szóval amik mostanság történtek, hát arra nincsenek szavak. Tatia végre kiszabadult abból dohos kriptából. Nem tudom, hogy ennek ki örült, de Nash nagyon Razz 24 38 Viszont ha kissé visszanézünk a múltba, mondjuk kb a Vikingek korához ugranánk, akkor találkozhatnánk újra Tatiával, ahogy a kíváncsisága miatt véletlen megzavarja Kolt és Freyat. Én a helyetekben nem bíznék annyira a csajban... Very Happy Be fog árulni*suttog*
Aztán haladjunk egy kicsit előre az időben... meg persze váltsunk helyszínt... Bulgária.. oh azok a szép fényes utcák és Szófia... oh elnézést! 22 Tehát ott is érdemleges események folynak Erin és Cedric között. Éppen ARRA a bizonyos helyre készülnek és az apuka nagyon erőszakos. Viszont Erin elég furmányos, hogy sikerüljön találkozni AZZAL a bizonyos sráccal. Amikor múltkor írtam összefoglalót, említettem, hogy nagyapus Erint férjhez akarja adni. Nos így már ki is találhatók azok a bizonyos kiemelt szavak Razz . Nem akartam árulkodni, nehogy Cedric megtudja. *sss* 15 mit tervezel Very Happy Tudom, hogy már mindenki beleszédült ebbe az időugrálásba, de most 1300 körül járhatunk. Sage búvóhelyén, ahol Williammal egész jól elszórakozgatnak. Úgy látszik mostanság mindenkit férjhez akarnak kényszeríteni, ahogyan Saraht is akarták az 1450-es években. Résztvét csajok! 28 És most ugorjunk az utolsó időpontra 2008ra. Very Happy Erről már meséltem Caroline és Haydenről. Nos most már egészen másfele kezd tartani az egész történet. Pont a legizgalmasabb pontban kaptam el a sztorit Very Happy Caroline éppen megtudja, hogy nem csak emberek élnek ezen a földön..[...hanem állatok is ] 21 20 Na meg a növényekről nem is beszélve Very Happy elértünk végre a jelenbe és félretehetjük azt a romos időgépünket drágashágaim Very Happy Oliver és Enji a külvárosban Very Happy Egy jó tipp Oliver, ne packázz a nővel, elég akaratos és izzik körülötte a levegő Very Happy Erin és Stefan közös kis színjátéka, hogy meglegyen a terülj terülj asztalkájuk Razz Esther kissé gonoszkodik Delenával, de mindent megpróbál, hogy végre visszakaphassa a fiát Klaus, aki éppenséggel már nincs az élők között. Kinek jó kinek rossz hír, viszont én úgy érzem nemsokára visszakapjuk őt az élők közé. Aztán itt van még Nash elveszett lánya, aki kivel is futna össze elsőnek a városból, hát nem az apja ős ellenségével? Aztán úúúh Naomi kitörte Dean nyakát és egészen a vízesésig vonszolta a testét, majd felkeltette. 40 35 Jól verd el Dean! Very Happy Én ezt nem hagynám annyiban a helyedben. 34 Ha eltávolodunk egy kicsit a várostól, akkor egy nagyon véres összecsapásnak lehetünk tanúi. Nash és Claudia elindult kinyírni Dommielt, viszont a helyszínen akadtak komplikációt, vagyis én... Claudia végre találkozott velem az édesanyjával, aki elhagyta, hogy vámpír lehessen. Viszont Nash majdnem ott hagyta a fogát, de hála nekem megmenekültek. Szívesen gyerekek! 31 Aztán Nash mérgében elment az erdőben, hogy egyedül lehessen de belebotlott Darylbe akit rá fog venni, hogy öljön és változzon át. Hát nem kedves? 27 Most pedig térjünk vissza a városba Very Happy Méghozzá a grillbe Very Happy Hayley odahívta Courtneyt, hogy segítsen neki a professzorral kapcsolatban. Kíváncsian várom a tervet. Katie megtudta, hogy ki is az igazi anyja... na vajon ki? Very Happy 17 15 Hát nem Katherine? Very Happy Szégyenfolt az életemben ez elég erős volt szerintem 23 23 A parkolóban Evelyn azt hitte az az ember könnyű falat lesz neki, de neki is megakadt a szálka a torkában, mikor Olivia egyenesen belé döfte azt a hatalmas karót Very Happy 36 32 Most pedig menjünk még beljebb a városban Very Happy Tatia és Selena Very Happy Oké a következő sorokat muszáj volt kimásolnom... Egyszerűen meghaltam rajta Very Happy oh de előtte.. szóval Nash elcsalta Selenát egy gyertyafényes vacsorára, vörös szőnyegre illő ruhával, limuzinnal érkezve az étteremhez, ami nem mást volt, mint a McDonald's Very Happy Igen drága Selena jó nagy pofára esés volt. De aztán a tetőn végül is Nash megkérte a lány kezét és ő pedig igent mondott. Drága Selena Nashről még úgy nagyjából nem tud senki, csak Katherine és Elena Very Happy szóval elég érdekes szituáció sikeredett ki, mikor Selena találkozott ős ellenségével Tatia nagyival az óratoronynál és a lány nagy áhitattal vágta az orra alá, hogy beházasodik a családba. 21 afro Nagyot haltam Tatia nagyi válaszposztjára. Ezért tuti kapsz valahova egy jelölést tőlem vagyis Nashtől Nagyi 41 40 Nagyon nagy volt az egész válasz. Imádtam Very Happy ITT megtekinthető és a kedvenc részem belőle Very Happy Nagyon ott volt Razz " - Ez csak egyet jelenthet.... - Lépdeltem közvetlenül Selena elé komolyan arckifejezéssel. - Hogy szerencsére nem sebzett meg annyira az Elijah-val való kapcsolatom, hogy átállj a másik oldalra és inkább nőket válassz magad mellé. " by: Tatia Petrova Very Happy 24 23 Aztán Clarissa néni közölte Megannel is hogy terhes harmadszorra is gratula nekik Very Happy 24 19 34 Alec és Katie között forr a levegő Very Happy 15 a játszótéren Very Happy oké komolyan egyszer elmegyek én is a játszótérre és megnézem, hogy mit lehet ott csinálni Very Happy Aztán jöjjenek a lakások Very Happy Sébastien éppen Molly fősztjét fogja megenni. Hááát sok sikert Very Happy Reméljük nem kapsz kajamérgezést haver Very Happy Akkor megint csak megemlíteném a város legvéresebb helyszínét a kórházat Very Happy Igazából ezt a történetet nem igazán tudom csak azt, hogy Selena összebalhézott a bálon valakivel, nos ezek szerint Lamia volt az Very Happy és most elpanaszkodott Haydennek. Nash üzeni, hogy csak merd rátenni egyetlen ujjadat is a szerelmére halott vagy Very Happy 22 amúgy béke szeretet van Very Happy 26 Blake megtalálta Jin segítségével Saraht és most a kórházban vannak. Very Happy Gratu Sarahnak is másodszorra Very Happy Claudia kapott egy új lakótársat Bayt és eléggé utálják egymást. Ebből még nagy bunyók lesznek. Aztán Rebeka és Tatia társalognak a bálteremben. Ahogyan olvastam a sorokat, egyszerűen kézzel fogható a tehetetlenségük mindkét oldalról. Pedig Mikaelson már ott van a nyakukon vagy lesz Razz Tőle függ. Katherine most nagyon boldog lehet hiszen Victor végre elárulta neki, hogy szereti. Pedig én nagyon más kifejletre számítottam az előzőkben írtak alapján Razz De hát az élet kiszámíthatatlan Very Happy 22 22 Aztán ugye mindenki észrevette, hogy még nem ejtettem szót a kedvenc párosomról? Very Happy Nos Clarissa néni és John bácsi 29 Örülj Clarissa néni, hogy ilyen férfival áldott meg a sors. Nem is tudnám leírni, inkább olvasson utána mindenki. [meg lusta is vagyok Razz] Már lassan a végére érünk Very Happy Anastasia úgy se tudsz változtatni Vasalisán... Kár a gőzért 23 Az utolsó akit mára megemlítenék az Elena és Damon. Szinte már irigylem őket a családias hangulatukért Very Happy 33 Tudom, hogy sokan kimaradtak, de ennyire volt lelkierőm Razz Üdv kiscsirkék ^^


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 09, 2013 9:56 am
Ugrás egy másik oldalra

Today's news 4


Egy naprakész társaságért....


Sziasztok! Mostanság nagyon el volt hanyagolva ez a rész ezért gondoltam összeszedem magamat és írok még egyet. Először is kezdeném az oldalon található újdonságokkal. Amit látjátok új design került az oldalra és egyszerűen gyönyörű lett. 26 Eleinte idegenkedtem a világosabb színektől, de most már imádom 38 40 Ezenfelül felkerült az oldalra egy ismerd meg az adminokat menüpont is, + az OOC részleg. Közeleg egy buli is, amire remélem minél többen jöttök. 31 Akkor essünk neki az összefoglalómnak. Előre közölném, hogy ha valami nem stimmel, akkor tessék jelezni nekem 32 

Ugorjunk vissza a múltba méghozzá oda, ahol Freyát férjhez akarják kényszeríteni. Tatia megértő vele, hiszen őt is férjhez kényszerítették. Kol bármit megtenne szerelméért. De mint mindenki tudja, sajnos elég rossz vége lesz a dolgoknak. Ha kicsit előrébb repülünk az idővonalon, akkor elérkezünk Bulgáriába, a Georgiev birtokra. Öröm volt olvasni Tatia és Erin sorait. Végre egy *happy end*34 1490.Bulgária Petrova birtokon járunk... Victor és Katerina fogad minket. Annyira édesek 28 Már a maguk stílusában. Éppen jókor kukkantottam be, hiszen még csak most kezd meghitt és forró lenni a levegő arrafelé. 1511.Nyugat Európa. Kol rátalált a "bájos" emberi Katrinára és úgy látszik nem akarja elengedni. Vámpírrá változtatta... Vajon képes lesz megszelídíteni egy olyan vadmacskát, mint ő?38 Cool 1611.Európa ~ Curtis éppen Richarddal szórakozgat. Szegény Richard! :(Jobb ha kezdesz félni, mert elég nagy a szád, ha jól olvastam :PA Salvatore birtokon is folynak ám az események. Farrah terhes és gratulálok neki 24 38 Stefan kezd szembesülni azzal, hogy neki kell döntenie az életéről és kezdi nyomasztani a nősülés gondolata is. New Orleans múltjában is zajlik az élet. 1944-ben Tristan egy New Yorki kis körútra invitálta Serenityt :Phhúúhú 33 ÁÁÁÁ és ahogy látom megérkezett a Gilbert mama is!!! 31 31 24 Oké lehet ez csak nekem újdonság! xD 23 Éppen a kis Elenát viszi az oviba Jenna néni ááá hogy egyem meg őket 38 40 2008. Caroline és Hayden... 35 Kezdem megszeretni a párosukat... Caroline úgy látszik kezdi még jobban megkedvelni a fiút... bár egy ilyen esemény után én is csak mosolyogni tudnék rá. 2009-ben járunk. SAN FRANCISCÓBAN!!!! 31 Istenem oda be kell néznem majd az egyik karimmal. Sarah és Gabriel játszik :)vagyis khm.. a vámpírcica Éppen most találkoztak és a flörtölés sem maradhat el :Pvagy inkább civakodás? 23  Kol és Katie még mindig élvezettel társalog a múltban és nemsokára egy kis estélyt is szerveznek nemde bár? :)Arial pedig bevallotta, hogy elfelejtette magát Carolinnal, hogy megvédje őt 34  Kicsit arrébb Justice és Ghalen "érdekesen" alakuló találkozását követhetjük figyelemmel. Vigyázz Ghalen a lány okos! :PA wickery hídon Hopem és Megan barátsága lépett egy új szintre 40  Aztán pedig egy új helyszín, amire be kell néznem egyszer, a vasútállomás. Regina és Elizabeth... Eva gyűlöli a vámpírokat, ahogy olvastam és Liza egy közülük... a többit a fantáziára bízom :PAZTÁN MOST JÖN A LEGIZGIBB RÉSZ! 31 31 Freya újra az élők sorát éli!!!! :3 Üdv újra köztünk Freya cica[ahogy Kol mondaná]. A feltámasztást, pedig köszönjük meg Emilynek. 23 A játék a Mikaelson villában folytatódott, ahol békés körülmények között pihenheti ki magát az újdonsült gerlepár 41 38  Massie jelenleg a tornateremben targtózkodik Haiden-nel, de különíösebb dolog eddib nem történt 22 Chelsea és Christopher az erdőben vannak és eléggé érzelemdús eszmecsere zajlik köztük. Vajon miért ment el Chelsea?? :(Isobelen próbál segíteni Jenna egy kiadós pofonnal egy útszéli szórakozóhelyen. Iz 38  Talán még mindig Rick szelleme üldöz? Ugyan az már biztos nem mert Rick megint él és virul!!! Felébredt a hosszantartó kómából! :3 Damon el is ment meglátogatni őt a kórházba. John bácsi hatalmas áldozata után úgy látszik mégsem sikerült végre az a happy end. Az erdőben belebotlott Danába és Nemesisbe, akik véletlen mindketten nagy vámpírölő boszorkányok 31 Jól megkínozták szegényt és John valószínűleg örökre kiakarja majd törölni a fejéből Clarissát és a gyerekeket. Közben Clarissa elköltözött otthonról. Mikael Elenát terrorizálja a történelmi könyvtárban, ahol előzőleg Richard és Katrina váltott egy csípős eszmecserét. Elijah visszatért a vározsban és elsőnek a dühös kis húgicájába botlott. Aztán pedig a Mikaelson házban Esther anyukájával törik a fejüket valamin. 32 Hamarosan beindul majd a középiskolai élet is a városban, de addig is sok érdekes játékot olvashatunk ott is. (Ariel&April} {Roxanne&Benjamin][Haiden && Erin] Aztán ugorjunk át Selena és Nash közelgő esküvőjére. Nash lelépett az esküvő előtt Katievel Vegasba, ahol lenyomta a Danatól lopott gyógyírt a torkán és ezzel emberré változtatva a lányt. Most bosszút forral a Pierce fajzat és ezt az esküvőre készül pontosítani. Persze most nem változhat vámpírrá, mert terhes :3 31 Gratulálok Katie 1917  [mégha nem is örülsz neki Razz:15: ]  Nash hazatért, ahol Selena éppen a komornyikkal csalta meg. De most ez nem fontos, mert megölte a fogadott lányát Jint, ezzel jól feldühítve Claudiát. Megérkezett a városba a Petrova család másik ágának egyetlen képviselője Nikola is, Tatia unokatestvére. lol! Utolsónak [ennyire volt erőm ] Silas szervezkedésbe kezdett és a célpontja Atticus lett. Nagy meglepetések várhatók tőle majd. 15 

Sajnálom ha valaki kimaradt :)Csak már régen volt összefoglaló és amihez volt időm összeírtam. 22 További szép napot Smile

Utólagos javítással hozzátennék pár dolgot:
Clarissa néni kérte[vagyis nem kérte de kapja] idézem: bár Cass általi Tátia kínzását sajnáltam,hogy kihagytad (ugyanis nagyon büszke vagyok rá :DD )
Megan nénitől másolom Smile Megan két helyen játszik, vagyis Hope-pal épp befejezte, egyébként a parkban van Cedric bácsival, aki megmentette az egyik gyerkőcöt, akire vigyáz.
Freya.. feltámadt! de azt beleírtad...
Molly, Noah-t próbálja vigasztalni. de tényleg csak vigasztalni, aki részegre itta magát.. valamint Sébastiennel szövi a terveit Curtis ellen.
Roxi és Justice épp mekizni mennek.
Kevin egyrészt Chelsea-vel van az étteremben és megtudta, hogy Jenna az anyja.. valamint Jennával a Grill mosdójában épp benne vannak a dolgokban.. meg egymásban..
Wyett megtudta, hogy Lucynek van egy fia..
piciWill pedig meglátogatta az anyját és csecsemő önmagát, Sarah lakásában, a pici Emilyvel, de őt Katie már magával vitte..
azt hiszem így ennyi..
jaa és Clarissa ismerkedik Duncan-nel.. Cass épp Tatiát bántja.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 17, 2013 1:42 pm
Ugrás egy másik oldalra


Miújság, Mystic Falls?


Bár itt a nyár, elméletileg holtidő, de az események azért most is zajlanak... Óh, de még mennyire, hogy zajlanak!22 
Régi titkok, esküvő, lánykérés, sorolhatnám... No,csapjunk is bele a lecsóba! Remélem készen álltok egy igazán izgalmas mese folytatására. De vigyázzatok, ez nem a kellemes esti mesék egyike. Fütyül 

A vámpírok imádják a várost, ezt kár is tagadni, de vajon milyen titkokat rejtegetnek ők maguk? A vámpírvadász vámpír, Cristopher, és egykori, még máig is élő szerelme, Chelsea beszélgetése igencsak kényes ponthoz érkezett. A lány azt hazudta, van egy lánya, ami már csak azért is érdekes, mert két vámpírnak nem lehet gyermeke. Hajaj, akkor itt mi történhetett? Folytassuk tovább a történetet, az Isobel.krónikák részletezésével. Mindannyian tudjuk, hogy szegény pára egy kissé szétcsúszott az utóbbi időkben. Csoda? Á, nem hiszem, elég nagy lelki trauma érte, amikor az a személy, akiért jobb emberré vált, elhagyta. Igaz, meg volt szállva, amiért ezt a mozzanatot elnézzük neki, de a tényen nem változtat, szeretett [imádott] Izink a szakadék szélére sodródott... És bizony ezért olyan dolgokat tett, amire holnap talán nem is fog emlékeztetni. Van egy olyan érzésem, hogy mégis lesz, ami emlékezteti majd rá. 21  Na szóval, jelen pillanatban két csinos vámpírhölgyemény is igyekszik összeszedni őt, méghozzá Jenna és Ayda, az utóbbi az ő kishúga. Vajon sikerrel járnak majd? Reménykedjünk, hiszen otthon egy nyilvánvalóan kedves meglepetés várja már... Rick! 24 
Aztán... bár a történések még csak kezdenek kibontakozni, a helyen, ahol Darius barátunk végül a halálát lelte, feltűnőben van egy boszorkány, Tracy. És kivel találkozott? A kománk szellemével. Hajaj, vajon mit akar majd egy dühös, bosszúszomja kísértet? A képzelgést rátok bízom. 42  Mi történik, ha kiderül, a gyermekkori képzeletbeli barátunk nem is annyira képzeletbeli? Kérdezhetnénk ezt Caroline-tól, aki bizony összefutott réges-régi barátjával, Ariel-lel. Vámpírként ugyebár mindenre emlékszik, és bizony rá is. Ahogy elnézem, ebbl még lehet igaz és őszinte barátság is, szóval csak hajrá. Wink
Vámpírvadászok... pfúj. Ez az énem legalábbis érthető okokból nem kedveli őket, bár azt el kell ismernie, Galen és Justice meglehetősen bájos szövetséget alkotnak. Ki a szövetség célpontja? Silas, ki más? Hiszen az Ötök egyike igencsak céltudatos, a feladata pedig az ő hidegre tétele. Hajrá, ha hidegre teszed, Kol hálás lesz neked, egészen addig, amíg őt nem szeretnéd emberizálni. Bár én a helyetekben igyekeznék. Wink
Nézzünk szét kicsit az erdőben. Wink Delena Salvatore, a jövőből visszahozott lány éppen a valódi apjával, Oliver LAmbrickkal találkozik. De senki ne számítson békés apja-lánya beszélgetésre! Ezt ajánlom figyelmetekbe. ;)Tovább "sétálva" Diana és Richard párosába ütközhetünk bele. Újabb,saját fajtájára vadászó vámpír...  A viszony egyelőre békés közöttük, de vajon meddig? Ez itt a nagy kérdés. 23  A néptelen tisztáson időközben Curtis és Justice ismerkednek. Nos, Curtis ugyebár egy kicsit őrült, de azt hiszem, nem fog bántani egy olyan csinos hölgyeményt, mint ez a kisasszony. Esetleg valami másra veszi majd rá. Csak ne gondoljatok semmi rosszra. 17 
Tatia, drága Tatia, alaposan rádjár a rúd mostanság. Előbb a hasonmásod az orrod alá nyomta a rózsát, amitől átmenetileg emberré változtál, aztán a legjobb barátod épp emiatt vacsorafalatnak nézett... Buliztatok,minden jó volt, aztán jött Klaus... egy kis testvérbunyó... szakítás. Ráadásul jött az őrült nőszemély, Cassandra, aki még a bajodat is ellátta... Mázli, hogy belebotlottál régi barátnődbe, Milenába. Vagy lehet, hogy nem akkora szerencse? 15 
Haladjunk tovább! Sok ám a közhely, de kevés a közhely. Azért remélem ez nem közhely, és értitek ezt a baromságot. 26 
Nézzünk csak be például a Grillbe. Hogy ott mindig folyik az élet! Jenna néni úgy tűnik, még mindig nem nőtt fel teljesen, legalábbis akkor nem, ha a mosdóbéli kalandját nézzük Kevinnel. A kérdés, mi lesz ezek után? A férfi nem éppen a hűségéről híres. ;)A hátsó boxokban Carlos és Cristopher Britanov lakmározik, a parkolóban  Peyton és Hayden ismerkedik, a bárpultnál meg Noah részegedik... Hm, ha izgalomra vágytok, ide érdemes bekukkantani. Wink
Lessünk be a könyvtárba, ahol egyre inkább úgy érzem, mindenért bejárnak az emberek, csak éppen olvasni nem. Most éppen egy démonhölgyemény, Athina próbálja rávenni Daniellát, hogy adja el neki a lelkét. 10 év... 10 év, amíg minden az övé lehet, de vajon megéri? Úgy tűnik, Daniellának nem. Cool 
Sikátor... hm, egy kis lakomázásra tökéletes helyszín a vámpíroknak! Tudja ezt jól Cassandra, Flavia, és a városba újonnan érkezett Nathan is. Bájcsevej? Ugyan már! Bár a két utóbbi régebb óta ismeri egymást, a három személy között bármi kialakulhat. Csetepaté vagy alkudozás? Ez a nagy kérdés itt kérem. Twisted Evil  Jut eszembe, remélem senki nem mondta, hogy a jégpálya nem alkalmas foróbb pillanatokra, mert ha mégis, akkor muszáj lesz látnia Davidet és Naomit, ahogyan jó alaposan el vannak merülve egymásban. Időközben pedig, Klaus első, és talán egyetlen hibridlánya, Allie Arielle-lel cseverészik a belvárosi irodákban. Két személy, aki eddig csak magára számíthatott. Vajon most kialakul majd közöttük egyfajta barátság? Bármi, ismétlem bármi elképzelhető.  A játszótéren pedig egy ősvámpír, Peter Belikov ismerkedik a bájos tündérlánnyal, Harmony-val. Nem kell minden vámpírtól tartania... vajon igazat mond a férfi? Hamarosan kiderül. ;)A cukrászdában pedig egy apja-lány beszélgetés zajlik Viventem és Hope között, amiből megtudhatjuk, az apuci mennyire félti a pici lányát attól az őrült Curtistől. Talán, sőt biztosan jó oka van rá. tongue
Látogassuk meg a hotelt, amit nyugodtan át lehetne keresztelni Hotel Supernaturalia névre, a sok természetfeletti lakónak köszönhetően. WinkLucy és drága férjecskéje, Wyett éppen azon vitatkoznak, hogy az utóbbi szeretné megismerni Lucy fiát. Vajon sikerülni fog egyszer a dolog? Hm, majd meglátjuk. WinkPati és Severus egy másik szobában pedig éppen beszélgetnek. Csak én érzem úgy, hogy szikrázik körülöttük a levegő? Vigyázat, ide már elég egyetlen apró dolog, hogy lángra lobbanjon az a bizonyos kémia. 32  Molly, aki úgy tűnik, egészen közel került Sebastianhoz, éppen reggelit készül csinálni a férfinak. Kellemes meglepetés lesz, hiszen egy kis gondoskodás a legtöbb embernek jól esik, az már biztos. 42Curtis és Leah felmelegítik a régi barátságukat... na meg a paplant. 22  Curtis, Curtis... olyan sokan beszélnek róla, őt meg ez annyira nem érdekli, hogy amint látjuk, hajszolja inkább a neki kijáró jó dolgokat. Wink Sarah pedig... a drága pici fiának jövőbeli énjével beszélget. Bár nem tudja, talán érzi, hogy valami nincs rendben közöttük. Ha ezek ketten vitázni fognak, Sarah szíve nyilván megszakad, hiszen rajongásig imádja William Cortez Lestwicket. Vivienne meg Kol pedig éppen a kicsi Faith sorsáról egyezkedik. Aki nem tudná, szegény Liz a halálát lelte, úgyhogy a kislány most anya nélkül maradt. Sad
A főtéren is zajlik ám az élet, mint mindenhol máshol. 22  A kávézóban Daniel és Stacey futott össze éppen, talán egy kis boszorkányos csevejre, vagy bármi másra, ami egyelőre a jövő kérdése, az étteremben pedig Chelsea Malon és Kevin fogasztják jól megérdemelt ebédjüket. Titkok... Ó, ha Chelsea tudná, hogy éppen az anyja szeretőjével duruzsol, nyilván nem lenne ilyen nyugodt... A falat azért valószínűleg nem akarna meg a torkán. 23 
Oh, és a középiskolában hamarosan be fog indulni az élet, aminek köszönhetően ott is sok-sok izgalmas játék lesz majd olvasható. 20  Itt van például kezdetnek Haiden kontra Erin páros...érdemes őket figyelemmel követni, hogy mi sül még ki ebből. Ősvámpír és ember? Nem biztos, hogy jó párosítás az emberre nézve. Wink
Jaj, és a kórház: Clarissa éppen meglátogatta... hamarosan ki fog derülni, hogy ikrei lesznek a drágámnak.A nevüket nem árulhatom el, kérdezzétek az illetékest. Fütyül  Jenna pedig a napokban igen fontos dolgot fedezett fel, ami hatással lesz a további életére: Talán nem is Chelsea a lánya, hanem Emmeline Clemens. Szegény nő... aztán végülis, hogy lenyugtassa magát, összefutott Izivel, ami elterelte a gondolatait, de attól kiborult rendesen. 23 
A lakóházak környékén nem sok érdekes dolog történt, bár oda is lehet vetni pár pillantást, azt hiszem, ennek a részletezése még bőven ráér. Wink
És az ősiek... Hát, Original mami megint nem tud meglenni a fiaia és a lánya visszatranszformálásának gondolata nélkül, ezért éppen szövetkezik Elijah-val, aki talán segít a gyógyír felkutatásában. Hjaj, de mit szólnak majd ehhez a testvérei? 30 
Damon és Elena háza táján oly sok idő után végre felforrósodtak a dolgok. Remek páros, őket talán már semmi nem robbantja szét, ez már egészen biztos. 37 

Bár történt még itt érdekesség, azt szándékosan a végére szeretném hagyni. ;)Jöjjön hát az, ami nem Mystic Fallssban történt! New Orleans... miután Klaus a helyzet félreértését követően ismét szakított Tatiával, New Orleans-ba ment vigasztalódni, ahol kivel futott össze? Hayley-vel, természetesen, és ők ketten ki is használták az időt, hogy egymásnak, illetve ágynak essenek. Fütyül 
Silas koma meg már nagyon akar szabadulni, ezért keresi az alkalmat, hogy lepaktálhasson emberekkel, és úgy tűnik, talált is egy alkalmas személyt Mikael lényében. Original tata, mit művelsz? 27 

És most.... jöjjön az egyik leglényegesebb esemény! Esküvő történt! Selena Cristal, a Petrovák nagy gyűlölője hozzáment Tatia Petrova unokájához, Nash Cranfordhoz. Tiszta, őszinte szerelem... de vajon mindkét fél részéről? Aki kételkedik, jobb, ha meggyőződik a kételyeiről, és felkukkant a hálószobába, ahol Nash drágánk kiborult, és kiborulásának tárgya nem volt más, mint Katie Pierce. Hjaj, hát az én Hürremem...  Közben Flavia régen halottnak hitt lányával, Tamarával játszik egy színjátékot, melynek neve: Nem mondom meg, hogy tudom ki vagy! Vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsájtani, és ezzel az anya tisztában is van... És nem akarja ezt kockáztatni. Valószínűleg.
Most pedig... egy kis személyeskedés. Egy kis nagy öröm. Mert Kol egy kis trükk keretében megkérte az imádott nő, Freya kezét, aki... nos, szegénykém végig attól félt, hogy kikosarazzák, de igent mondott! Hát nem csodálatos? A legszebb pillanata Kol életének. 22 31 24 20 25 41 

Ennyi voltam mára, tartsatok velem máskor is. Viszontlátásra, érezzétek jól magatokat a Pokol szappanoperába illő, fordulatos tornácán, Mystic Fallsban. Cool
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Napi összefoglaló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Napi vicc
» Önismereti móka Vol.2. - Valentin napi kiadás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Egyéb :: Újság-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Júl. 18, 2018 9:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3