Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
Chatkép :

Keresem :
The bad teacher
Kedvenc dal :
So Cold
Tartózkodási hely :
Mystic Falls, Whitmore College
Hobbi & foglalkozás :
planning to graduate from college
Humor :
mm, of courseLorelai S. Gilmore ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Okt. 26, 2013 9:44 pm
Lorelai + Gilmore
 Ő egy átvehető karakter, akit csak és kizárólag olyan valakire bízom rá, aki garantálni tudja a folytonos jelenlétet, illetve azt, hogy nem hanyagolja majd el a karaktert!! Mert  nem azért adom őt le, mert meguntam a karakterét, hanem azért, mert nem tudom őt már olyan aktívan vinni, mint eddig.. Átvételi szándékkal nálam lehet jelentkezni! SmileWink 

Néhány infó a karakterről:
Rory egy kedves, megértő, inteligens, barátságos lány. Pozitív tulajdonságai csak még inkább fokozzák a tündéri mivoltát. Kedvessége lévén rengeteg barátot szerzett az életében, azonban csupán néhányukkal tartotta a suli után is a kapcsolatot. Tündéri képességei lévén hamar meggyűlt a baja a vámpírokkal, és ez jócskán rátett egy lapáttal a személyiségére is. A hiszékeny, törékeny, önfeláldozó lányból az évek alatt egy erős, kitartó, magabiztos tündérlány lett, aki nem fél felvenni a harcot egyetlen vérszívóval sem. Egy dolgot viszont nem hagyhat figyelmetlenül... a vérét ijesztően finomnak tartják a vérivók. De valahogy mindig sikerül talpra állnia és tovább küzdenie. És ez így megy már évek óta.
Hosszú, sötétbarna haját leggyakrabban kiengedve szereti hordani, amit a mélykék szemei csak varázslatosabbá, tündéribbé tesznek. Rory sosem szerette kihasználni az adottságait, pedig jócskán kijártak neki belőlük. Ígéző kék szemeivel, karcsú, feszes alakjával, nőies stílusával bárkit képes lenne levenni a lábáról. Neki viszont mindvégig megmaradt a méltósága, sosem adta fel önmagát. A régi énje a lelke mélyen még ott volt, csak nem mutatta ki. Nem szabadott érzelmesnek lennie. Nem, egy természetfeletti világban, ahol sosem tudhatod, mikor bukkansz bele az ellenségbe. Hála Kolnak, az ősvámpírnak, Rory néha már-már paranoiásként viselkedik.

♠ Tündér ♠ 20 ♠ Rachel Bilson
Vissza az elejére Go down
 

Rory Gilmore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-