Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Szept. 12, 2014 7:46 pm
Ugrás egy másik oldalra

Halványan elmosolyodtam. Nem tudom, hogy vajon mit tett, vagy milyen apa lehet, de az biztros, hogy ha valaki eltette láb alól, akkor nem lehetett ő olyan ártatlan kis akárki. Vagy netán tévednék?

De ahogy előhozakodott azzal, hogy ezúttal ő lesz olyan nagylelkű, hogy segít nekem, kicsit megkönnyebbültem, miközben a szívem kicsit nehezebben vert. Most van lehetőségem, hogy... talán megtaláljam azt, akiért végülis idejöttem. Ha itt és most elbukok, bizonyára nincs több esélyem, hogy megtaláljam a bátyámat.

- Ha azt kérem, hogy... találd meg a testvérem... a kapcsolataid el tudnák intézni ezt? - kérdeztem rekedten, és kíváncsian vártam a reakcióját. Tudnom kell, hogy hol van a testvérem!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 17, 2014 6:31 pm
Ugrás egy másik oldalra

- Mert jól titkolom a dolgokat. – sóhajtottam fel halkan. Nem lenne szerencsés, ha világgá kürtölném, hogy van egy lányom. Biztos vagyok benne, hogy megtudja magát védeni elvégre az én vérem, de mivel önző, mocsok alak vagyok, csak magamra figyelek. Nekem lett volna rossz, ha az ellenségeim tudomására jutott volna Natasha létezése. Elgondolkodva simogattam a szakállamat, kicsit ideges voltam,s ez volt a jele.
Elvettem tőle a poharat, belekortyoltam végül letettem az asztalra.
- Nem érdekes, ha itt van velem ellentétben nem tud hidegvérrel ölni. Még akkor sem, hogy én már megöltem egyszer. Mellesleg köszönöm a vizet. – mosolyodtam el egy pillanatra, aztán újra a maszkom mögé bújtam vissza. Biztonságos volt még mindig az érzelem nélküli embert játszani. Bah…ember..szörnyű belegondolni, mi lett belőlem.
- Te segítettél nekem, most én jövök Tracy. Biztos van valami amit még most is eltudnék neked intézni. Csak az állapotom változott meg, az ismeretségeim még mindig ugyanazok. – pillantottam rá. Biztosra veszem, van valami amit nagyon akar, de nem tudja hogyan is lásson hozzá. Nos , ha már a helyzet így alakult segítek neki. Az alku az alku.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 15, 2014 9:33 am
Ugrás egy másik oldalra

- Csak... meglep, hogy eddig még nem derült ki, hogy apa vagy. - nyeltem újabbat. Azt hiszem, vannak olyan dolgok, amelyekről jobb is nem tudni. Nem tudom elképzelni, hogy ő miylen apa lehet, s talán jobb is, ha nem próbálok erre választ találni, hiszen ismerve az előélete pár mozzanatát, semmi szerencsés dologra nem tudnék felfigyelni vele kapcsolatban.

- Akkor... - köszörültem meg a torkomat, és felé nyújtottam egy pohár vizet. - Talán jobb, ha most... öhm... nem is tudom. - suttogtam rekedtesen.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Feb. 07, 2014 6:47 pm
Ugrás egy másik oldalra

- Remélem nem kell elmondanom a gyerek születését, és annak az előzményeit. Mondjuk úgy, hogy egyszer voltam szerelmes. Aminek a következménye Natasha lett. Bár, megöltem, így vámpírboszorkány lett, mert az anyja visszaadta az erejét. Igen, még mielőtt kimondanád, szörnyű apa vagyok, de nem tehetek mást gonosz és kegyetlen vagyok . - vonogattam meg a vállam. Valahogy nem nagyon érdekelt az egész, régen volt. Csak hát jelenleg eléggé sebezhető vagyok így kicsit aggasztott a tudat.
- Nem tudom, hogy itt van-e, ha igen hamarosan megtudjuk . - néztem meg az étlapot.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 24, 2014 8:49 pm
Ugrás egy másik oldalra

Míg ő zuhanyozott, én csak néztem kifelé magamból... és közben csináltam pár szendvicset. Engem nem érdekel, mi ő. Ha az én lakásomban él, emberi ételt eszik, hiszen.. rosszul vagyok a vértől! És jobb is, ha ezt tiszteletben tartja, mert elvezsem az életét, ha ezen múlik. Utálom, ha valaki engedetlen.

- Na várj.. - köszörültem meg a torkomat. - Azt mondtad, hogy lányod van? - néztem rá bambán. - Mi a fene? - nyeltem még nagyobbat.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 03, 2014 7:08 pm
Ugrás egy másik oldalra

Rendeljek kaját..Jézus istenem , eddig véren éltem, nem akarok emberi szennyet magamba tömni. Megszabadultam a koszos ruháimtól , s beálltam a zuhany alá amit extra forróra állítottam, nem érdekelt, hogy marta a bőrömet. Miután piros lett a bőröm kimásztam a tus alól, hogy megtörölközzek. Felvettem Tracy bátyának ruháit, sürgősen ruhára van szükségem.
- Nos, van még egy gondom, van egy vámpírboszorkány lányom. Aki megakar ölni. - dobtam le magam a fotelbe.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 25, 2013 8:45 pm
Ugrás egy másik oldalra

Hogy miért vagyok paprikás?! Nem akartam felelni erre. Jobbnak láttam inkább magamban lenyugodni, mintsem aztán itt kitöreni, és a végén tényleg béka lenne belőle... méghozzá egy egészen szép kis béka, de ez már részletkérdés.
- Van - indultam meg a vendégszoba felé. - A bátyámmal.. mikor találkoztunk, ide költözött pár napra.. és hagyott itt pár göncöt. - rángattam ki a szekrényből a rongyokat, majd elvigyorodtam. Hát igen, ezek a hangulatingadozások... biztosan nem vagyok a kedvence jelen pillanatban, de hát.. mindegy.
- A fürdőt ott találod! - böktem abba az irányba, ahol az ajtót láttam, és a ruhákat a kezébe nyomtam. - Itt is éjszakázhatsz, rendelhetsz kaját.. én nem tudok főzni sajnos. - sóhajtottam, de egyáltalán nem bántam.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 07, 2013 5:20 pm
Ugrás egy másik oldalra

- Még mielőtt leharapnád a fejem, nem úgy értettem, de valamivel honorálnom kell téged. - túrtam a hajamba egy sóhajjal. - Csak tudném miért vagy ilyen paprikás. Lehet óvatosnak kell lennem, jelenleg ember vagyok, te meg átváltoztatsz békává. - álltam meg a szobája ajtajánál.- Még egy kérdés, ugye van valami férfi ruhád ami jó rám? - mentünk be, de nem vártam meg a választ kiszolgáltam magam és a fürdőbe mentem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 09, 2013 8:56 pm
Ugrás egy másik oldalra

***
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Tracy lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Hotel-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3