Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Nov. 19, 2013 9:17 pm
keresztnév + vezetéknév (nem ragaszkodom névhez, ami épp megtetszik)
a rólad szóló részlet az előtörténetemből:

A férfi
Ki vagy? Mit akarsz? Miért akarsz engem tanítani? Miért akarod, hogy okosabb legyek? Mi szükségem nekem holmi tündérképességekre? Miért hiszed azt, hogy van bármennyi türelmem? Miért akarod, hogy jobb legyek? Mi közöd neked hozzám? Hiszen még csak biztos sem lehetsz abban, hogy tündér vagyok!
Te mégis az vagy. Elhitted, és valamiért most a legtöbbet akarod kihozni belőlem. Tudom én, hogy te magad is a gusztustalan kis szárnyasok (scratch that, nincsenek is szárnyaink) egyike vagy. Biztosan van valami módszered, amivel rám találtál. Csak nem tudom még, hogy miért. De Isten, Buddha, Micimackó, vagy bárki is uralkodjon az ostoba kis világunk fölött, a tanúm rá, hogy nem tetszik, amit csinálsz.
Nem tetszel te magad sem. Túl szép vagy férfinak, de persze mégis az vagy, jól láttam, mikor úgy döntöttél beköltözöl a lakásomba. Túlságosan vidám vagy. Miért szereted ennyire azt a furcsa, virágillatú gyertyádat, hogy aztán a lakás minden apró szegelte árassza magából a szagot. Túl édes. Túlságosan is olyan, mint te.
Bármi is tett biztossá abban, hogy jobb ember lehetek, hogy megváltozhatok, nagyon rossz érzéked lehet. Nem akarok, és nem fogok.
Haragszom rád, amiért felforgattad az életem és még a ruhatáramba is belepiszkáltál, mondva, szükségem van pár színes ruhára is. Haragszom rád, amiért attraktívnak talállak és bár egyáltalán nincs problémám a homoszexualitással, magam sosem tartottam egynek közülük. Szóval kérlek, szépen hagyj engem békén. Ne zavarj össze. Miért kell neked hirtelen a tökéletes megváltót játszanod.
Válaszolj, vagy menj innen.

elöljáróban talán ennyit szeretnék, igazából bármiben benne vagyok és nem szeretnék formálhatatlan kereteket szabni a karakternek. ez csak egy kesztyű, ha úgy döntöd felveszed a te kezedre fog idomulni.
viszont szeretném őt mihamarabb viszont látni. Smile

p.s.: a képen George Daniel szerepel, és imádom is őt. viszont ha csak nem vagy nagyon merész, akkor valószínűleg nem őt fogod választani. szívesen látnám még: Gerard Way, Frank Iero, Ben Bruce, Brendon Urie, Ryan Ross, James Cassels... vagy akárkicsodást, nem vagyok válogatós csak ötletelek

♠ tündér ♠ kor (?) ♠ a képen: George Daniel
Vissza az elejére Go down
 

Igazán szükségem lenne rád

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Igazán szükségem lenne rád
» A Kazekage irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-