Share | 

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic FallsA poszt írója Megan Wallace
Elküldésének ideje Pént. Júl. 18, 2014 3:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zara Henderson keresi:
Teo Henderson
▲ Faj: vámpír
▲ Kor: 22 év
▲ Avatar: Chad Michael Murray (alkuképes)
▲ Státusz: szabad
▲ Ismertető:
// A keresztnév és a play by is alkuképes Smile

Drága kisöcsém.. A kapcsolatunk sosem volt túl fényes, ezt tudom jól. Tükrözi a jelenlegi helyzet is, hiszen abban a hiszemben éltem, hogy te már nem élsz. Ami része ugyan az igazságnak, de az egész sztoritól nagyon messze van. Gondolhatod, hogy meglepődtem, mikor kiderült az ellenkezője. Megöltelek, ez tény, de arról fogalmam sem volt, hogy rákaptál a vámpírvérrel való kísérletezésre. Ha őszinte akarok lenni, nem lep meg, hisz orvosnak készültél, az pedig gyógyít.. Ahogy te is akartál az egyetem után. Derékba törtem a karrieredet, megértem, ha mérges vagy rám. Teljesen jogos.. De a család az család marad, a vér vér marad, a testvér pedig testvér marad, legyen az vámpír, vagy vérfarkas. Soo, igen, téged leginkább ezzel tudnálak jellemezni.

több infó itt.


Kevin Godbert keresi:
Natalia Quinn
▲ Faj: vámpírboszorkány
▲ Kor: 27 év
▲ Avatar: Elisha Cuthbert (alkuképes)
▲ Státusz: szabad
▲ Ismertető:
// A név és a play by is alkuképes Smile

Tipikus bajkeverő, aki mindig a legrosszabbkor bukkan fel. Olyan akár egy szirén: gyönyörű, de ha közelebbről megismered, kezdj el imádkozni..
Még New Yorkban találkoztunk, akkoriban az életem sokkal züllöttebb volt. Ő azon kevesek egyike, akinek nem csak a teste érdekelt. Nem volt sok közünk egymáshoz, hisz ha sokban nem is, abban hasonlítunk, hogy egyikünk sem szereti a komoly köteléket. Mindig csak a baj van vele.. De veled is, Aranyom.. Hiába beszélhetünk kettősünk esetében csupán futó kalandokról, hárpia énedet sosem vetkőzted el, a féltékenységről nem is beszélve..
Csoda, hogy akkor jelenik meg, mikor épp rávenném magam a megállapodásra. Hiába tudja, hogy Jenna az első, képtelen elfogadni, hogy van amit nem tud überelni.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szer. Júl. 16, 2014 12:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

ÚJ MINTA


Kód:
<center><div class="keresnev">keresztnév + vezetéknév</div><div class="kereskeret"><table style="margin-top:0px;"><tr><td><div class="keresism"><span class="soris">▲ Faj: </span> ide
<span class="soris">▲ Kor: </span> ide
<span class="soris">▲ Avatar: </span> ide
<span class="soris">▲ Státusz: </span> szabad // foglalt
<span class="soris">▲ Ismertető: </span> Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.  Mindenre kitérhetsz, amit az előbbiekben nem tudtál kifejteni, jellem, tulajdonságok, és ami a legfontosabb: írd le, milyen kapcsolatban állsz a hirdetett karakterrel. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.  Mindenre kitérhetsz, amit az előbbiekben nem tudtál kifejteni, jellem, tulajdonságok, és ami a legfontosabb: írd le, milyen kapcsolatban állsz a hirdetett karakterrel. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.  Mindenre kitérhetsz, amit az előbbiekben nem tudtál kifejteni, jellem, tulajdonságok, és ami a legfontosabb: írd le, milyen kapcsolatban állsz a hirdetett karakterrel.
</div></div></td><td><center><div style="margin-top:0px;">
<center><div style="margin-top:-25px;">
<center><img src="http://www.kephost.com/images4/2014/4/14/a1_2014_4_14_6ivb18yr01.jpg" class="keresemkep"></div></center>
</td></tr></table></div></center>
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 13, 2014 6:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Killian Wright  

Erick Winter † 28 † Ember/ Vámpír

//Nagyon várlak tesó.  40 //

Killian, Killian, anyánk kitagadott, mikor megtudta, hogy az orvosi helyett a rock zenét választod. Ami nem is lepett meg, hiszen sokszor kaptalak rajta, amint a gitárodat pengeted. Ám amit senki nem tud, hogy elvégezted az orvosit. Neked köszönhettem, hogy megismerhettem Zach-et. De valami nem stimmel, eltávolodtál, és még azt sem tudod, hogy anya halott. Van valami mocskos kis titkod, ami miatt eltávolodtál. Most pedig várlak a magyarázatokkal, és hogy közöljem a tragikus történteket.  

/Egyéb információkért pm-be megtalálsz! /Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 13, 2014 4:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

chase ---  

jr bourne † 100+ † Vámpír

// A név és a play by is változtatható, de ha megérkeztél mindenképpen dobj nekem egy PM-et.  Cool  Nagyon várunk Elsie-vel. 31

Te vagy az a rohadék, aki megölte a családomat és még a legjobb barátomat is egy olyan szörnyeteggé változtattad, mint te magad. Ok neked nagyon nem kellett ahhoz, hogy elhatározd tönkre teszed az életemet. Egyszerűen ebben leled az örömödet, hogy másokat szenvedni látsz és úgy gondoltad én megfelelő személy leszek az idióta kis játékodra. Pontosan ezért is vártál addig az éjszakáig, míg én nem tartózkodtam otthon. A leggyengébb pillanatukban ölted meg a családomat. Aztán pedig hátra hagytál egy újabb ajándékot a számomra. Elsie-t, mint vámpír. Nem akarod személyesen felfedni magad jobban szereted, ha kilétedet titok fedi. Már párszor megfordultál Mystic Falls-ban. Direkt hagytál nyomot magad után, amivel követhettelek ide csak, hogy ezután visszamehess és átváltoztathasd Elsie-t ezek után pedig engem hagytál nyomok nélkül és arra vártál, hogy kialakítsak magamnak egy életet, amit újból tönkretehetsz. Most pedig úgy gondolod, hogy újra kezdetét veheti a játszma.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 13, 2014 12:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

keresztnév + Wrightorn
Kiskorunkban rettentő jó kapcsolatot ápoltunk, ami akkor kezdett rohamosan megromlani, amikor belépett a pubertáskorba. Rettentő keveset láttam onnantól fogva, s szüleink halála után már-már egyáltalán nem találkoztunk. Míg ő New Orleans-ban maradt, addig én és a nagyapám Mystic Fall's-ba mentünk. Ő az én bátyám.

- A keresztnevét az alkotóra bízom, az avatar alanya szempontjából pedig alkuképes vagyok.
ξ boszorkány ξ taylor lautner ξ 24-27  Daphne + Vezetéknév
16 éves koromban, a New orleansi bentlakásos iskolában ismertem meg. Nagyon jó barátok lettünk, de a szüleim halála után a kapcsolatunk egy időre megszűnt. Majd az anyja találkozása után ismét elkezdtük tartani a kapcsolatot, ekkor megtudtam róla, hogy vérfarkas, ő pedig rólam, hogy boszorkány. A faj különbségtől sem szűnt meg a barátságunk. Máig is nagyon jó barátom.

- A keresztnevéhez nagyon ragaszkodom, de ha minden kötél szakad, akkor alkuképes vagyok, az avatar alanya szempontjából is alkuképes vagyok.
ξ vérfarkas ξ selena gomez ξ 22-23  Keresztnév + Wrightorn
A nagyapám, a családom megszentesítője. Vele élek Mystic Fall's-ba. Sok éve keresztül az ő autó javító műhelyében dolgoztam, vele együtt. Igazán jó fazon, s humorból sincsen hiánya. Kedves, és szerethető egyén.

- A keresztnevét és az avatar alanyt is egyaránt a megalkotóra bízom.
ξ ember ξ PLAY BY ξ 60-70  A hozzászólást Ilse Wrightorn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 14, 2014 5:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 11, 2014 3:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

ryan odair

sam claflin † 230+ † Vámpír/Vámpírboszorkány

// A név és a play by is változtatható, de ha megérkeztél mindenképpen dobj nekem egy PM-et. 40 Nagyon várlak. 31

Te vagy az én átváltoztatóm. Rendkívül irányításmániás vagy. Gyűlölöd, ha valaki ellenszegül vagy éppen hazudik neked. Te mindig ott voltál a közelemben én viszont soha nem vettelek észre. Igazából nem is kötötték le a figyelmem az emberek akkor sem és most sem. Mindvégig tudtad rólam az igazat csak a megfelelő pillanatot vártál, hogy szabadjára engedhesd az információt. Úgy gondoltad, mikor 16 lettem eljött az ideje, hogy világgá kürtöld anyám hűtlenségét.
Mikor ezt megtetted hátradőltél és figyelted az eseményeket. Tudtad, hogy Mattias-sal vagyok, de a királynak nem szóltál erről, mert életben akartál tartani. Ezért is változtattál át engem az egyik éjszakán, mikor tovább vándoroltam nehogy gyanút fogjanak a királyhoz hűséges katonák vagy egyszerű parasztok.
Átváltoztattál, amit eleinte büntetésnek szántál, hiszen szerinted nem érdemeltem meg azt a pompát, amiben volt szerencsém felnőni. Azután pedig eltűntél az életemből és csak arra vársz, hogy valahol ténylegesen letelepedjek és újra belerondíthass az életembe. Hogy miből is árad ez a már-már megmagyarázhatatlan bosszúvágy? Az irigységen kívül? Te nagyon is jól tudod én azonban még nem is sejtem, hiszen létezésedről sem tudok.. Az én apám a te apád is.


Villámgyorsan megérkezett. 31
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 11, 2014 12:42 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Leo(n) Moore(Lycus)
Leo Amara gyermekkori szerelme. Együtt nőttek fel egészen addig, amíg Amarát az anyja el nem adta 15 éves korában Tessa udvarába rabszolgának. Leo egy gazdag fiú volt, aki folyton Amii haját húzogatta stb... Very Happy A lényeg, hogy nagyon jó barátság alakult ki köztük... Leo egy vadászat során halt meg 30 évesen. Amikor megtudta hogy Amara "meghalt", utána eredt és egészen haláláig kereste. Van köztük valami erős vonzalom. Szerelmi szálként szeretném kijátszani, ha valaki elvállalná nagyon megköszönném. Leo hűséges, kedves, makacs, önfejű, néha nagyon nagyon bunkóóóó... megértő... de mégis egy seggfej Very Happy nőcsábász..... persze csak amara agyát próbálja ezzel húzni. A többit mind a megalkotóra bízom Very Happy

ξ Halott ξ Rob Mayes ξ 34 év 

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 10, 2014 6:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

William / Josh ...

James McAvoy † 90 † boszorkány

Megjártam a poklot is évekkel ezelőtt, a mélybe zuhantam, a sötét oldal volt az életem. Élveztem -e? Az igazat megvallva, igen. Én jó már sosem leszek, kísért a múlt, akár szeretném, akár nem.
Veled a '70-es évek vége felé találkoztam. Nem kellett téged sem félteni, mert együtt ''dolgoztunk''. Eleinte sokat vitáztunk, csipkelődtünk egymással, kijátszottuk egymást, mert gyűlöltük egymást, de ugyanaz volt a célunk. Pár személynek szenvedést okozni.
Az évek alatt, mit együtt töltöttünk partnerekként, kialakult valamiféle viszony közöttünk. Hamar eldöntöttük, hogy ez nem fog menni, bár mindketten jól tudtuk, hogy hazudunk erről, csak véget vetettünk annak, ami el sem kezdődött szinte. Aztán nem is láttuk egymást többé. Mystic Fallsba tengetem napjaimat mostanában, de mint kiderült, te is. Netán követni kezdtél? Nyomomra akartál bukkanni? A legnagyobb kérdés, miért?!

//infomorzsa: Név, jellem, előtörténet mind a fantáziádra bízom, a fent leírtakat akár pm-ben kibeszélhetjük bővebben is, ötletek és egyebek. A PB-ajánlatom James McAvoy lenne, de vevő vagyok az alkura, mint mindig. :mer:Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 10, 2014 5:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

alaric saltzman
Mystic Falls vérbeli töritanára, aki jó ideje feladta eme foglalatosságát, és inkább kezdett új életet. Bele kellett törődnie abba, hogy Jenna meghalt, valamint hogy ezáltal ő lett Jeremy és Elena gyámja, utóbbi pedig vámpírrá változása óta alig találkozik a vámpírlánnyal.
Alaric a játékunkban még mindig él, azonban az utóbbi időt "megszállottként" töltötte, hiszen egy gonosz lény uralta testét mindaddig, míg le nem győzte azt.
Ezt követően vonult vissza kis lakásába, és próbálja feldolgozni a történteket. Hogy mennyi sikerrel?! Sokat kellett túlélnie, míg testét más uralta... mindent a maga bőrén érzett. És talán ez olyan tudathasadásos állapotba juttatta, melyet... még senki nem vett észre. Talán még legjobb barátja, Damon sem...

// A karakterhez nem tartozik előtörténet, így ha regisztrálod, karakterlappal együtt kell. Smile

ξ Vámpírvadász ξ matt davis ξ 34 év 

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 09, 2014 9:01 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vincent+ Colbert
Vince egy átvehető karakter, akit nagyon várok vissza!  40 Az előző user et-jét ITT találod meg!! Ő lenne az én ex barátom, akivel nemrég ismét összefutottam MF-ban, bár azóta se láttam. Mindenesetre azon az ominózus találkozón még mindig égett köztünk a levegő, mintha nem is szakított volna velem. Kiegészítésképp még megjegyzem, hogy azért szakított velem, mert féltékeny volt és azt hitte, hogy megcsalom, míg a valóság igen távol állt ettől: éppen egy ősi vámpír elől menekültem és ezért voltam folyton elérhetetlen.
A személyiségét a megalkotóra bízom, csupán annyit szeretnék még kikötni, hogy ő a megszokott vadászokkal ellentétben nem megszállottan, hanem csak szórakozásból öldösi a vérszívókat. (Pl. először felbérelték, hogy ezzel foglalkozzon.) Ha bármi kérdésed adódna a karakterrel kapcsolatban,  csak dobj rám egy PM-et és igyekszem  minden egyes részletre válaszolni! Smile
ξ vámpírvadász ξ Dean Geyer ξ26

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
Killian
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
▲ Mystic Falls ▲
Hobbi & foglalkozás :
▲ run away from the past ▲
Humor :
▲ If you play with me, easy to lose your head. ▲A poszt írója Mia Sanford
Elküldésének ideje Kedd Júl. 08, 2014 7:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Killian vezetéknév alkotóra bízott

Daniel DiTomasso † 560-570 † vámpír


//Avi-ban alku képes vagyok, de örülnék neki, ha őt választanád a közös képek miatt is. A vezetéknév alkotóra bízott, a többit pedig itt olvashatod:

Gyermekkoromban egy faluban nevelkedtünk. Ő amolyan boszorkány tanító volt, mivel volt hozzá tehetsége. Aztán én elmenekültem anyámmal, új életet akartunk kezdeni, mert immár vámpír is voltam, és nem tudtam elviselni, hogy hazudjak neki. Végül mégis megtalált, bebizonyította, hogy érdemes arra, hogy átváltoztassam, de ekkor nem számolt azzal a lehetőséggel, hogy elveszti képességét. Kétszáz évig néztem, hogy szenved, hogy amiatt szenved, amiért többé már nincs meg áhított tehetsége, így kikapcsolva érzéseim, elhagytam. Az 1800-as években végül újra láthattam őt távolról, ekkor döbbentem rá, hogy mi mindent hagytam ki így életemből, hát új életet kezdtem. Ő Freya-ként ismert, én Mia-ként éltem tovább. Fogalma sincs tudja e, hogy én hol vagyok, szándékosan egyikünk sem keresi a másikat, mégis valami vonz minket egymáshoz.
A jellemét az alkotóra bízom, ahogy a történet részleteit is, ha érdekel én mit írtam, az et-m rendelkezésedre áll, és ötletelhetünk pm-ben is.  

Athena Sanford

Mädchen Amick † 600-610 † vámpírboszorkány/boszorkány


//Avi-ban és keresztnévben is alkuképes vagyok, a többit pedig itt olvashatod:

Soha nem gondoltam, hogy anyámnak van testvére, egy nap mégis megjelent és az utóbbi években előszeretettel bukkan fel életemben. Nem az a típus, aki zavartatja magát, irányítani akar -legalábbis nem engem-. Közös vonásaink, hogy önfejűek vagyunk, maximalisták és céltudatosak, de még én igyekszem korom ellenére is a lehető legemberibben viselkedni, addig ő nem rejtegeti azt, aminek hatalmában van.  
Nem szívesen mondanám meg a leendő usernek, hogy hogyan alakítsa a karakter életét, és jellemét, a leírtakon kívül bármire vevő lennék.
Ha van több ötleted, keress pm-ben is.  Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Kedd Júl. 08, 2014 11:38 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Elijah Mikaelson
A karakterről rengeteg információt találhattok ezen az oldalon: http://vampirnaplok.hu/szereplok/elijah-mikaelson/

Elijah egy Ősi vámpír, aki Esther és Mikael fiaként jött világra. Testvérei: Finn, Klaus, Rebekah és Kol, de Finn halála után ő vált a legidősebb testvérré.
Klaus szöges ellentéte, örök mottója a "család mindenek felett". Húgát, Rebekaht szívből szereti, még Klaustól is hajlandó megvédeni, míg öccsét gyakran próbálja rávezetni a helyes megoldásra, általában sikertelenül. Az ígéretét pedig mindig betartja.

A szerepjátékban Elijah már letelepedett New Orleansban, és húgával, Rebekah-val őrült tervet eszeltek ki: Klaus gyermekét a védelem céljából magukhoz akarják majd venni születése után. De mi minden sülhet még ki belőle, ha Elijah az érzelmeire hallgatva inkább Hayley érzéseit választja?

Kérdés esetén az adminok állnak rendelkezésetekre! Smile
ξ Eredeti ξ Daniel Gillies ξ 1000+ év  

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
-
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
mystic falls ⊂
Humor :
really hot ⊂A poszt írója Tristan Raymond
Elküldésének ideje Kedd Júl. 08, 2014 12:46 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Gareth Raymond
Új gazdát keresek bátyámnak! Az előző userrel a múltban volt egy játékunk, a jelenben még nem találkoztunk!

"Mikor még ember voltam... volt egy testvérem. Csak hogy... valami probléma volt vele... az agyában, idebenn. Nem volt képes gondolkodni, nem volt képes semmire. Csak az őrültségeket csinálta egyfolytában. Mikor átváltoztam, azt hittem, hogy a vámpírság gyógyír lehet az elmebaj és a fogyatékosság ellen. És... mégsem. Rosszabb lett. Felelőrsödött benne minden. Még mindig életben van. És mindig... ott van, ahol én. Tudom, hátborzongató, de... figyel. És figyeli azt, aki velem van."
A játéktéren eddig ezzel jellemeztem Gareth-et. Nem tudom, jelenleg Mystic Fallsban van-e már... de féltem tőle a szerelmemet, Samantha-t, mert tudom, hogy képes lenne zsarolni vele. Hogy miért alakult így a kapcsolatunk? Ha az ember agyában elkattan valami, az úgy is marad, legyen szó egy szomszédról, vagy az édes testvéredről. Nem tudtam őt megvédeni. Kettőnk kapcsolata megromlott, mikor apánk szeretetéért küzdöttünk, aki idő előtt halt meg, és vitte magával a szeretetét.
Keress fel pm-ben, ha érdekel. 40 31
ξ Vámpír ξ Misha Collins ξ 970 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 07, 2014 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Devonne Cole

Miranda Kerr † 93 év † vámpír

/A pb és a név változhat, csak szólj, ha megérkeztél.  40 /

Eredetileg olyan volt ő, mint egy fagyikehely cseresznyével a tetején: imádnivaló, jókedvet sugárzó és minden pozitív tulajdonsággal rendelkezett, amit egy emberről el lehet mondani. Életének mindössze első huszonnégy évében volt ilyen, azóta csak a látszatot tartja fent. Hogy miért? Mert kénytelen volt egy teljesen más személyiséget magára ölteni annak érdekében, ha el akarja érni a célját: végezni velem úgy, hogy előtte minél többet szenvedjek.
Motivációjának természetesen szilárd alapokat adtam, hiszen 1945-ben megöltem a vőlegényét. A történet felettébb egyszerű, éppen átutazóban voltam egy kisvárosban és egyik éjszaka vadászat közben leltem rá az eldugott utcán turbékoló szerelmespárra. Mivel éhes voltam nem teketóriáztam, feltéptem a fiú nyakát, aki holtan esett össze. A lány szüntelenül kiabált, szinte még akkor is hallottam a sírását, amikor már a város másik végén jártam. Hogy őt miért nem öltem meg? A fiú vére elég volt az éhségem csillapításához.
Devonne azon az éjszakán bosszút esküdött, addig ment, míg nem talált egy vámpírt, aki át nem változtatta és azóta szüntelenül engem figyel fogást keresve rajtam. Megszállott, de precíz és ügyes nyomkövető, valamint stratéga. A bosszú élteti, több trükköt is ellesett tőlem azóta, mióta a nyomomban van. A bosszúja már beteljesedhetett volna, hiszen elvette tőlem azt, akit szerettem, méghozzá 2009-ben Rio-ban, de éltetőereje eltűnne, ha leállna. Nekem fogalmam sincs arról, hogy mit tett, nem is emlékszem rá... és ő sem fogja felfedni magát előttem, ha találkozunk Mystic Falls-ban. Túl okos ahhoz, hogy ajtóstul rontson a házba, sokkal inkább ravaszul a nálam való bevágódással fog próbálkozni.
Ám ha rájövök arra, hogy miket tett ellenem, meg fogja tudni milyen az, ha igazából dühös vagyok.

/ Az előtörténet teljes mértékben az alakítóra van bízva. /Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
♢ the light in the darkness

Tartózkodási hely :
♢ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking bourbonA poszt írója Victor Phillip Radev
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 07, 2014 4:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Thomas ---
// A név és a play by is alku tárgyát képezi! Smile

Hát, itt van ő. Az első férfi, akit én tettem vámpírrá... ő volt az első áldozatom hosszú évszázadokkal ezelőtt. Élete átok volt saját hátán, én megpróbáltam tőle megszabadítani. Cserébe nem vártam mást, csak cseppnyi hálát, amiért hátat fordíthatott azelőtti életének. De nem kaptam meg. Csak gyűlöletet, ridegséget, majd hátbatámadást. Talán Thomas esete döbbentett rá arra, hogy a naívság nem kifizetődő a vámpírok világában. S jószerével ő tehet arról, amiért mára ilyen lettem. Az ő hátbatámadása mindenkiéénél jobban "fájt", hiszen mindaddig színlelte, hogy barátok vagyunk... és én hittem neki, ó a féreg!
A személyisége ezekből adódóan talán némiképpen adott, de ezeken kívül teljesen szabad kezet adok, ahogy azt illetően is, hogy miért volt hányatott sorsú. Smile
ξ vámpír ξ theo james ξ 580 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 06, 2014 5:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

frederic bourgouin

Michiel Huisman † 25-29 † Vérfarkas

// A play by és a név is alku tárgya. Nyitott vagyok bármiféle ötletre. Nagyon várlak. 31

Freddie vérfarkas származásának köszönhetően automatikusan utálta a vámpírokat. A természetéből fakadt. Nem törődöm, kicsit talán irányításmániás és túlságosan is magabiztos. Talán így lehetne őt a legjobban jellemezni.
Egy nap azonban mikor találkozott velem érezhető volt kettőnk között a feszültség. Mindketten a magunk igazát akartunk és úgymond ki nem állhattuk egymást. Talán ezért is maradtam a közelében huzamosabb ideig, mint az terveztem. Szeretek csipkelődni és vele erre bőven volt esélyem, de egy idő után, mint minden játékomra rá is ráuntam. Ezelőtt volt egy őszinte beszélgetésünk, hogy mi lenne, ha mind ketten emberek lennénk és ekkor kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Természetesen ekkor az alkohol is közrejátszott, amiből mind a ketten fogyasztottunk dögivel. Mivel számomra a komolyabb érzelmek egyfajta felesleges teherként nyomodnak a vállamra. Nem akart elengedni. Könnyen elszökhettem volna előle, hiszen vámpír vagyok, nemde? Igen, bár ő nem arról volt híres, hogy könnyen feladja a dolgokat. Ezért úgy döntöttem, hogy kiölöm belőle az irántam érzett szerelmét.. Vagy tudjam is én mit érzett. A lényeg, hogy vonzódott hozzám. Túlságosan is. Megöltem a legjobb barátját és hátrahagytam egy üzenetet, amiben tudtára adtam, hogy én voltam. Így jár az, aki túlságosan közel akar kerülni hozzám.
Most pedig leginkább a bosszúja vezérli, de ugyanakkor még mindig küzd az érzéseivel irántam, mert még ezek után sem volt képes kiölni engem a szívéből teljesen. Gyűlöli magát azért, mert nem tud teljes szívéből gyűlölni engem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 06, 2014 11:33 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Damian

Luke Evans/Chris Hemsworth/Channing Tatum † 270 † vámpír /vámpírboszi

Ha röviden kellene jellemeznem téged, akkor azt mondanám, hogy maga vagy ördög. Pontosan kétszer annyi idős vagy, mint én és ezt előszeretettel használnád fel ellenem, hiszen ennek köszönhetően erősebb is vagy.
Emberként ismertelek meg, de minél közelebb próbáltál kerülni, annál távolabb próbáltam magamat tartani tőled, de ez nem mindig jött össze, de soha se sikerült megkaparintanod. A lelked sötét, mint a pokol és kegyetlen vagy. Azt mondanám, hogy maga vagy az ördög, vagy neki az egyik fia. Megláttál és onnantól kezdve azt szeretted volna, ha a játékszered leszek. Bosszant téged, hogy nem akarlak, pedig próbáltál kedves és megnyerő lenni, de láttam benned a sötétséget. Egyáltalán nem szeretlek, sőt megvetlek és gyűlöllek tiszta szívemből, illetve félek tőled. Félek attól, hogy sok-sok év után újra feltűnsz és nem fogsz többé békén hagyni.
Te vagy az a személy, aki miatt vámpír lettem. Jobban szeretted volna azt, ha a te vérednek köszönhetően válok azzá, de a bátyám vére is megtette. Habozás nélkül megöltél, csak azért, hogy az ígéretedet beváltsd. Te vagy az egyetlen személy, aki "My Little'Bird"-nek hív, de pontosan ezért is utálom ezt a nevet, hiszen nem vagyok a tiéd és soha nem is leszek. Hamarabb halnék meg, mint a karjaidba omlanék. Azzal a céllal érkezel a városba, hogy sok-sok év után megkaparints és a játékszereddé tegyél, de soha se gondoltad volna, hogy ennyi idő után is ennyire nehéz dolgod lesz velem. Igen, szívesen küldenélek a másvilágra, de azt is tudom, hogy bármire képes vagy és pontosan emiatt félek tőled, de ezt soha se vallanám be neked.

/Karakterlapomban is olvashatsz arról, hogy milyen volt a viszonyunk a múltban. Örülnék neki, ha Luke Evans mellett döntenél, de bármelyik pb alanyt választhatod, vagy akár pm-ben is szívesen beszélek pb-ről és névről is. Ami fontos, hogy ne legyél jó fiú, de az hogy mi történt veled, mi tett ilyenné rád bízom, de szívesen segítek, ha ötletre van szükséged. /

A hozzászólást Daisy Aisha Roughley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 06, 2014 9:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 06, 2014 9:48 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mr. Larsen

Mads Mikkelsen/Mark Sheppard † 450 † vámpír

Emberként is egy becstelen, alattomos és lelketlen férfi voltál, aki mindenkivel úgy bánt, mint egy ronggyal, ami már amúgy is szakadt, lyukas és szemétbe való. A vámpírlét pedig ezt fokozta is nálad még, ennél sokkal rosszabb lettél.
Én úgy tudom, megöltek téged még valamikor azután, hogy én vámpírrá váltam. Arról nem volt fogalmam egészen mostanáig, hogy te is az lettél, mivel egy vámpírhölgy (?) volt az, aki téged megpróbált kinyírni... Az elmúlt időszakban kezdtem azt érezni, hogy valaki figyel engem, és emiatt még jobban körültekintőbb vagyok, mert fel vagyok készülve mindenféle meglepetésre.
A kapcsolatunk sosem volt jó, tán még a gyermekkoromban nem voltál ennyire elvetemült állat, de aztán valamiért totálisan megváltoztál.

//infomorzsa: A fent leírtakon kívül mindent rád bízok, a jellem negatív legyen, csak ennyi a kérésem. Hogy kicsoda változtatott át, hol éltél, mit csináltál, azt találd ki... A keresztnév legyen a te választásod, de valami skandináv eredetű legyen, mivel én Dániát választottam, amikor megalkottam Sofiát. A PB-ajánlataim: Mads Mikkelsen vagy Mark Sheppard, örülnék nekik, de ha tudsz olyat, akire szintén illene ez a szerep, akkor alkudozhatunk, természetesen. :mer:Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 04, 2014 9:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Becses Neved

Tom Wisdom † 23-25 év † vámpír


Mivel nem adtam meg nevet, ezért a karaktert hívjuk most xy-nak Very Happy Tudom, hogy nagyon kreatív Cool
Szóval, xy 18-20 éves volt, mikor találkoztunk. Azt sem tudta, hogy mi történt vele, mert egy vámpír alaposan módosította a memóriáját. Én a barátaimmal épp egy buliból tartottam haza, csak megálltunk egy rövid időre még egyet szívni. Már nagyon be voltunk állva, mikor xy odaért hozzánk. Segítséget kért, vagy nem is tudom, hogy miről beszélt. Pár perccel később pedig azt vettem észre, hogy egy kést fogok a kezemben, két haverom lefogja a srácot, a többiek pedig arra biztatnak, hogy szúrjam le. Azt hittem, hogy az egész csak illúzió és senkinek sem lesz baja, így megtettem. Láttam a fiú utolsó tekintetét, de nem elég tiszták az emlékeim ahhoz, hogy teljesen felidézzem, pontosan hogyan is nézett rám. A halálával aktiváltam a vérfarkas átkomat és minden átváltozásomkor az ő arcát látom. Megbántam a dolgot, és azt kívánom, bár visszafordíthatnám. Azt azonban nem tudom, hogy mikor megöltem xy-t, akkor vámpírvér volt a szervezetében, így ő most is él, csak másképp. Ő tisztán emlékszik a történtekre, és bosszút akar állni rajtam, hogy megöltem...
//PB-t illetően örülnék Tom Wisdom-nak vagy Christopher Egan-nak :fogas: de ha ezen múlik, akkor végső esettben talán belemegyek másba is csak akkor árassz el több lehetőséggel is
// a fent leírtakon kívül mindent a megalkotóra bízok SmileVissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Pént. Júl. 04, 2014 9:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Abigail ---

sarah bolger † 20 év † boszorkány


Ne kerteljünk sokáig. Ő a lányom, akinek létezéséről csupán nemrégen szereztem tudomást. Az anyja egy alkoholista volt, aki fiatalkorában testének árulásából kereste kenyerét. Én nem fizettem neki, anélkül töltöttünk el egy túlfűtött éjszakát. Abigail lett az eredménye.
A lány örökölte tőlem boszorkány képességeit, de mikor megjelentek első "tünetei", összezavarodott. Nem tudta, mi történik vele, és nem tudta kontrolállni képességét. Mi történt vele? Gyilkossá vált... megölte az anyját és nevelőapját, ki amúgy is előszeretettel szórakozott a lánnyal. Képességeinek tudható be ez a kis baleset.
Ezt követően keresett fel engem... én pedig megígértem neki, hogy megtanítom kezelni a varázserőt, mely benne lakozik, és amelyre valójában képes. De még neki sem árultam el, hogy honnan merítjük mi az erőnket, mely képes lenne elpusztítani bármit, ami a közelébe kerül...Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 04, 2014 11:10 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Clare ...

diane kruger / kristen bell  † 34-35 † vámpírboszi

A szülei még fiatal korában meghaltak, a nagyszülei nevelték, de amikor megismertem ő volt az iskolaelső. Persze soha nem gondoltam, hogy mellettem köt ki, és huszonéves koromban apa leszek, a közös gyerekünké. Nem tudja, hogy vadász vagyok, de titkai neki is akadnak bőven. De ahogy tizenéves lett a lányunk, Fay, ő egyre kevésbé érezte szükségét társaságomnak, és egy Elsie nevű vámpírnő épp aktuális barátja szórakoztatását élvezte, mikor én nem töltöttem otthon az éjszakát. Persze a férfi szintúgy vámpír volt, s nem egyszer akadt alkalom, hogy a vérére vágytak. Aztán egy nap a házra támadtak, illetve  Elsie támadt rájuk, mikor megtudta a kis barátját én öltem meg, amit Clare végig is nézett, és nem tudta leplezni sajnálatát a férfi iránt. Aztán ahogy a lányunk meghalt, ő túlélte a saját tudtán nélkül, persze számított rá, hogy eljön ez az idő. A saját tudásának köszönhetően éli túl a mindennapokat, és távolról figyel, s gyanúm már így is nagy arra, hogy életben van. Túl sok a véletlen egybeesés. a házasságunk rendbe hozható e? Majd kiderül...

A pb-hez nem ragaszkodom, de mindenképp örülnék, ha szőke alanyt választana az illető. Ha érdekel a karakter, keress pm-ben!Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 30, 2014 11:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Isobel Flemming
Isobel egy sorozatbéli karakter is, így érkezését nagyon várjuk. 40 Fontos információk róla az alábbi linken: http://vampirnaplok.hu/szereplok/isobel-flemming/

Isobel 1978-ban született egy Mystic Falls-hoz közeli kisvárosban. Tanulmányai a vámpírokhoz kötötték, szinte megszállottjává vált a sokak szerint nem létező lényeknek.
Ő volt Alaric Saltzman felesége, mielőtt eltűnt, és Elena Gilbert biológiai édesanyja, de örökbeadta a lányát.
A szerepjátékban mindössze annyi különbséget alakítottunk ki, hogy Isobel nem halt meg, mint a sorozatban, hanem elhagyta Mystic Falls-t, és most szeretném, ha ismét visszatérne, hogy felborzolja a lánya életét, és talán Alaric életét is. :mer:

ξ vámpír ξ Mia Kirshner ξ kinézetre 32 év, amúgy 35 éveslexi branson
Lexi egy eléggé idős vámpír, aki 1864-ben vette pártfogoltjai közé Stefan Salvatore-t, az akkor még újszülött vámpírt, és tartott ki mellette minden nehéz időszakban. Együtt bulizták át a hetvenes éveket, de az sem szorulhat véka alá, hogy Lexi-t egykoron gyengéd érzelmek fűzték Damonhoz is, aki azonban csak játszott az érzéseivel, hogy átvágja a lányt.

Ami a játékban történt: Lexi ismét vámpír lett, miután Esther segítségét kérve az ősi boszorkány feltámasztotta Őt. Bosszúja szinte rögtön lesújtott Damon Salvatore-ra, aki egykoron szíven döfte őt egy karóval, majd megbékélt, s újabb életcélt keresett magának. Stefan Salvatore mellett áll, mint kizárólagos legjobb barát, és egyengeti az ifjabbik Salvatore egyre göröngyösebb útját.
ξ Vámpír ξ Arielle Kebbel ξ 352 év /kinézetre 21 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 30, 2014 8:10 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Újra keresem a húgomat az öcsémet pedig még mindig várom!Daisy Roughley

Selena Gomez † 135 év † vámpír

// A név, ha nagyon nem felel meg az ízlésednek változtatható. Aktív usert keresek! Ha bármi kérdésed van PM-ben megtalálsz. Nem harapok.

Daisy az én kis húgocskám, akiről azt hiszem, hogy halott. Megitattam a véremmel, mikor betegeskedett, majd hátat fordítottam neki és vissza se néztem. Meg kellett volna tennem, hiszen nem sokkal azután, hogy ott hagytam valaki megölte. Hogy mégis ki, hogyan és miért azt az alkotóra bízom, de ha esetleg nem lenne ötleted nagyon szívesen segítek kitalálni valamit.
Daisy egy erős ugyanakkor törékeny nőszemély és a világon mindennél fontosabb a számomra. Érte még az életemet is feláldoznám.

Mivel, már kétszer is eljátszottunk a nagy találkozást ezt annyival módosítanám, hogy akkor a találkozás megvolt, aminek során én rájöttem, hogy az öcsém is él plusz még ő is rájött, hogy én mit tettem az öcsém családjával. Dühös rám, amiért elhagytam akkor s, amit tettem sem éppen tetszik neki, de mivel tudja, hogy mindennél fontosabb a számomra velem marad. Most, mivel egy kis időre ott hagytam Whitmore-t ő is velem jött Mystic Falls-ba.
További információk: ET
Előző userek előtörténetei: EGY || KETTŐ


Warrick Roughley

Penn Badgley † 137 év † vámpír


// Play by teljes mértékben szabadon választható Penn csak egy ötlet. A névhez azonban ragaszkodnék. Viszont, ha nagyon úgy érzed, hogy nagyon nem felel meg az ízlésednek hozhatsz mást is. Smile
Nagyon várlak, öcskös. 31


Warrick a semmirekellő öcsém, aki ellopta az orrom elől a feleségemet. Nem mondom, hogy nagyon lelkes voltam, mikor ez megtörtént, de ez szerintem magától értetődő. Ki örülne egy ilyen fordulatnak az életében?
Pár évvel később visszatértem vámpírként és lemészároltam az egész családját, mindent amit felépített. Úgy távoztam, hogy azt hittem meghalt, de egy vámpír keresztbe húzta a számításaimat, hiszen átváltoztatta az öcsémet. Egyetlen életcélja maradt mégpedig az, hogy tönkretegyen engem és ugyanúgy elvegye mindenemet, ahogy én tettem vele, amit tökéletesen végre tud hajtani az árnyékból irányítva a szálakat. Egy halott emberre soha nem gyanakodnék..
További információk: ETA hozzászólást Nathaniel Roughley összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 05, 2014 1:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 29, 2014 7:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Élise  ---
Élise egy gyönyörű, francia lány. Ismeretségünk egészen csecsemőkorára tehető vissza, mikor megmentettem őt egy kigyulladó autóból. A szülei odavesztek, értük már semmit nem tehettem. Nem mintha akartam volna. Kötődés alakult ki kettőnk között, ám mindez távol áll mindenféle szerelmi vívódástól.
Élise azóta már felnőtt, de útjaink folyamatosan keresztezik egymást, mikor alkalmanként kitérőt teszek Párizsba. Hálás az életéért, és már néhány hónapja azon töri magát, hogy elérje komoly szándékát: vámpír akar lenni, méghozzá általam. Nem egyszer kísérelt meg kárt tenni magában, de a vérem mindig meggyógyította, és kudarcot kudarcra váltott.
Most viszont bejelentés nélkül készül New Orleansba jönni, hogy meglepjen engem. Azzal viszont még én sem vagyok tisztában, hogy mi is az, amit még előlem is titkol. Mert mint mindenkinek, neki is megvan a maga keresztje.

A név alkuképes, a pb-t szeretném tartani. 40 kérdés esetén pm-ben elérhető vagyok. 40

ξ Ember ξ Sophie Turner ξ 18 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 26, 2014 2:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Még mindig keresem.^^

Richard ---

xavier samuel † 20/vámpír év annyi lehet amennyit csak szeretnél, csak nálam ne legyen idősebb  † vámpír

// a pb-n nem nagyon szeretnék változtatni, de a név ha nem tetszik változtathatsz, csak szólj nekem Smile
Richet még jó pár száz évvel változtattam át, Georginában találkoztam vele, ki voltak kapcsolva az  érzéseim, ezért gyilkoltam úgy ahogy kedvem tartotta. Őt is megakartam ölni, meg is tettem majdnem, de érzések kezdtek el kötni hozzá, magam sem értettem hogyan, hisz érzések nélkül éltem. Mivel úgy döntöttem, hogy azon a napon eleget gyilkoltam, megitattam őt a véremmel aztán megöltem. Szükségem volt egy csatlósra aki minden óhajomat-sóhajomat lesi, így hát megalkottam őt, vámpírrá változtattam.
Pár év után tovább álltunk, ő érzésekkel én pedig anélkül. New Orleansba mentünk és ott voltunk egy darabig. Egyik este épp beszélgettünk és egyszer csak bevallotta nekem, hogy ő érez irántam valamit, és az több mint barátság. Szerelmes belém. Én nem tudtam, hogy mit reagálhattam volna rá, hisz hozzám képest csak egy gyerek volt. Aztán másnap el is tűnt....
Én ide jöttem Mystic Fallsba, és immár érzésekkel élek, és valahogy az az érzésem, hogy Richel újra fogok találkozni, csak félő, hogy még mindig szeret, mert sok mindent éltünk át együtt, volt pár egy éjszakás kalandunk, de részemről ennél több soha nem volt. Most viszont... Lehet, hogy ha találkozok vele, adok neki egy esélyt.

UI.: Nagyon várlak, ezért kérlek nagyon siess.Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3