Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 17, 2013 2:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Aimee D. Hastings
Aimee az egyetlen életben maradt testvérem. Az elmúlt ötven évben egyszer sem találkoztunk, hiszen kettőnk kapcsolata megromlott, miután vámpírrá változtam. Ez abban rejlett, hogy mikor frissen átváltozott vámpírként friss vérre áhítoztam, megpróbáltam kioltani életét, s majdnem sikerült... Aimee megutált, s én hiába szeretem őt, ahogyan testvér testvért csak szeretni tud, nem tudtam nyomára bukkanni. Nevet változtatott, családi nevünkre talán már nem is emlékszik, s minden kapcsolatot megszakított velem, majd apánkkal, aki az eset után pár évvel meg is halt.
Jellemét nem szeretném megszabni, csak annyit kérnék, hogy ne legyen az a "nagyon jókislány". :)Lehet érzelmes oldala, de ne az domináljon. Smile
A faját illetően alkuképes vagyok, ahogy azt sem szabom meg, hogy az elmúlt ötven évben merre vitte az útja, és hogyan bújt el előlem. El tudom őt képzelni boszorkánynak is, aki megállította saját öregedését, de vámpírként is örülnék neki! Wink 

♠️ vámpír (de alkuképes! ) ♠️ 19 / 83 év ♠️ Meghan Ory
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 14, 2013 11:05 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Carina + ......
Carina és köztem nagyon nagy a versenyszellem, ezért sem kedvelem (jelen pillanatban) annyira, mivel ő is mindent megtesz azért, hogy a lehető legnagyobb énekesnő legyen, akit a világ a hátán hordozott. Egy kezemen nem tudom felsorolni, hogy mennyi minden belső hasonlósággal rendelkezünk. Ezért is furcsa, hogy a versenyszellem mind a kettőnkben ilyen borzalmasan nagy. Talán csak abban különbözünk, hogy ő erre az egészre (az éneklésre) nagyon, de nagyon rágörcsöl, én megy ugye nem!  
Érkezésének a célja: Egy egyetemen tanultunk és mikor felfülelt a hangomra konkurencia lettem számára, azóta figyel engem, de csak most jutott fülébe, hogy itt élek. Azért jön ide mivel furcsája, hogy én itt kötöttem ki. Azt hiszi, hogy ez a hely számomra a Joker, a karrieremet illetően és neki csak aza  célja, hogy megakadályozza a sikeremet, vagy bekapcsolódjon hozzá. De mindenképpen magának akar jót.

/ a későbbiekben szeretném ha a csatabárdot elásnánk és együtt egy duett-ben dolgoznának Patival az egyik szórakozóhelyen Smile
a magánéletében meg azt találsz ki, amit csak akarsz, de légyszi valaki gyorsan alkossa meg nekem 38/

♠️ ember (esetleg vérfarkasgénnel, de ez csak tipp) ♠️ 26 ♠️ Zoraida Gómez (tipp Wink)


Christian + Welvon
Chris egy évvel idősebb nálam. A színművészetin találkoztunk még Mexicóban, nem sokkal azután, hogy elvégeztem a gimit és elbúcsúztam Katietől. Már első nap nagy szemezgetés volt mindkét félről. Felmértük egymást és megállapítottuk, hogy egy egyéjszakás kalandnak tökéletesek vagyunk egymásnak. Még aznap elkezdtünk ismerkedni egy kávézóban és megállapítottuk, hogy többet érzünk egymás iránt, mint egy egyéjszakás kaland. Remekül megértettük egymás, gyorsan kiderült, hogy mennyire hasonló a személyiségünk. Tényleg remekül éreztük magunkat. Ám az utolsó évben történt valami. Chris és én is nagyon lerészegedtünk egy party folyamán és megtörtént az, aminek sosem kellett volna. Lefeküdtünk! Mivel akkor mindkettőnknek volt párja ezért úgy tartottuk helyesnek, hogy elfelejtjük az egészet, ám mikor egy este majdnem megerőszakolt az a részeg ember, akit sikeresen megöltem. (és kiváltottam az átkom) Aznap jöttünk rá mindketten, hogy kicsit többet érzünk egymás iránt. Persze ez még mindig nem szerelem, csak vágytunk egymásra és a biztonságra, na meg a boldogságra! Létrejött köztünk a barátság extrákkal… szükségünk volt egymásra, de semelyikünk, nem mert erősebb szállakat fűzni egymás felé. Chris természetesen nem tudja mi történt velem és miután befejeztük a sulit egy intéssel búcsúztunk el egymástól. Kaptam tőle néha pár képet, meg levelet, megtudtam, hogy van egy új barátnője, de az időmúlásával megszakadt a kapcsolatunk. A további életét nem szabnám meg, de a lényeg, hogy a menyasszony változtat volna át és hagyta volna el.
Érzekésének pedig a célja én vagyok, szeretne egy kicsit ismét "velem lenni". persze még nem tudja, hogy fakas vagyok..

♠️ vámpír ♠️ 26 ♠️Christopher Uckermann
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 14, 2013 11:00 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Natasha + Godwin (de változhat)
Natasha-val mindössze még csak egyszer találkoztam... Londonban, mikor épp egy petíciót szervezett, aminek a célja az volt, hogy  az árvaházak sokkal jobb helyzetbe kerülhessenek. Már akkor feltűnt nekem, hogy egy örök lázadó, aki imádja a családtalan gyerekeket. Sokáig nem is értettem honnan ered ez a szeretete, míg egy megbízható forrásból megtudtam, hogy a lány árva. De nem is akár milyen! Ezek a bizony források úgy tudják, hogy Nati szüleit egy vámpír ölte meg -vérfarkas mivoltukból - , a kislány szeme láttára, még kiskorában, ezért került egy ilyen borzalmas és rideg helyre.
Nati miután betöltötte a 18.ik életévét - csodás hangját kihasználva - bejárta az egész világot, hogy koncertezzen és felhívja az emberek figyelmét az árva gyerekek soráról. Most jelenleg Mystic Falls felé tart, hogy itt is bemutassa tehetségét... de persze van egy hátsószándéka is: Megakarja keresni azt a vámpírt aki végzett a szüleivel... vagyis engem! Akkor talán mégsem most találkoztunk először?!

♠ farkas ♠ 27 ♠ Avril Lavigne (de változhat)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 12, 2013 7:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

AnnaBella Smith


10 századba született velem együtt nevelkedett. Nagyon jóban voltunk idősebb voltam nála egy picit, de nem sokkal. 3-4 év volt köztünk. Mikor testvéremet megölték az ő családja eltiltott minket nem játzshattunk együtt és nem beszélhettünk. Én vámpírrá váltam és Kol egyik nap mikor bevadult megtámadta Annabellt. Síkítva rohantam oda és dugtam a vért a szájába ami belőlem áradt és sírtam. Azt hittem meghalt, de nem vámpír lett. Én erről mit sem tudtam és ott kellett hagynom őt, hiszen emberek jöttek. Kol erre már nem emlékszik, hogy megölte a legjobb barátnőmet, de én emlékszem.

Élete.:
AnnaBella Később meglátott engem még 1920-ban amikor Stefannal töltöttem az időm, nem mutatkozott, de tudta mivé lett  a  családom és a fejébe vette, hogy megöl engem és a családját, hiszen miattunk lett az ami. Rám a legmérgesebb hiszen én véremtől lett vámpír. Vadászathoz remeköl ért és okos nagyon. Szeret vámpír lenni azért mert gyors és halhatatlan visszont amit nagyon utál benne az a vérszomj.

♠ Ősvámpír ♠ 18 ♠ Anna Popplewell
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 12, 2013 7:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Sophie Deveraux írta:
Monique Deveraux

Nos én szellemként szeretném őt, hiszen már Davina nagy hatalmu boszorkány. A történet szerint Monique meghalt elvágták a torkát, hogy fel áldozzák. Az édes anya még él és szeretnénk feltámasztani őt akár az életünk árán is. Legjobb barátnője Davina.
Monique 16 éves lány aki részt vett egy ünnepéjen amiről én mind végig csak azt hittem, hogy mitosz, de tévedtem. A kezemim között vérzett el és nem tehettem semmit érte. Agnes ölte meg.

további infó.: http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Monique_Deveraux


♠ Szellem később boszorkány ♠ 16 ♠ Yasmine Al Bustami
Sophie Deveraux írta:

Jane Anne  + DeverauxMalaya Rivera Drew - Boszorkány - 37


Testvérem

Szerető testvéremet keresem. Nagy szükségem lene rá és örülnék, ha valaki elvállalná.  lényeg, hogy itt Jane NEM HALOTT. És így is szeretném, hiszen ahogy az adminok is mondják nem követjük a sorozatot. Ha láttad a sorozatban azt a rész akkor tudod, hogy Jane anne a testvérem. Ami fontos, hogy Hayley még csak most lett terhes és erről még nem tud és terve van marcellel szembe, de nem a gyermekkel. Legyél találékony regisztrálj és oszd meg velem a terved! Hiszen a kis hugicád elég veszélyes vizekre tévedt, kezd szerelmes lenni marcellbe. Tudd meg és akadályozd meg!


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 12, 2013 7:51 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Christian / Paul / Roy ... (változhat a név)
A 25. születésnapom előtt néhány nappal megismertem valakit, akibe egyszerűen beleestem. Sosem éreztem szeretetet addig a napig. Sok időt töltöttem vele, aztán rájöttem, hogy ő nem emberi lény, hanem sokkal erősebb annál. Váratlanul ért a felismerés, amiről bár olvastam már, és hallottam akkoriban, de nem gondoltam volna, hogy valóban igaz. Egy férfi, aki vámpír. Nevetséges hallucináció, vagy nagyon is valós? Az utóbbi volt az. Ennek ellenére szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, aztán ő változtatott át engem is. Nagyon egymásra voltunk hangolódva, de aztán volt valami, amit titkolt előttem. Mégpedig az, hogy sorra kínozza azokat, akik valamit elkövettek. Ekkor még túl sok volt bennem az érzelem, és emiatt haragudtam rá, és mérges voltam, hogy tud ilyet tenni... Aztán én is félretettem az érzelmeimet, és azt kezdtem művelni, amit ő. Kicsit sem vagyok jobb nála, sőt egészen pontosan hasonlóak vagyunk. Pont ezért bírtunk ki egy évszázadot egymás mellett, azután viszont őt elnyelte a föld... Majd felbukkant ismét az 1830-as években, majd ismét eltűnt.

Név, PB: mindkettő változhat, rád bízom...
Előtörténet: csak ez a kis részlet, amit fentebb írtam, azt kérném, de a további élete és a velem való kapcsolata előtti időszak a fantáziádra van bízva.
Jellem: mesterfokon űzi a kínzást, mondhatni ő volt az én ''mentorom'', szóval nem egy gyenge jellem.

Ha kérdésed van, vagy bármi... PM-ben kifejtheted. Cool

♠️ vámpír ♠️ 700 felett ♠️ Alexander Skarsgard (változhat)


Erik/Karl Larsen
Az én drágalátos édesapám, akit annyira, de annyira gyűlölök, hogy el sem tudom azt mondani. Az, amiért bántalmazott kiskoromban, azt soha sem fogom neki megbocsátani. Soha. Elszöktem otthonról, amilyen messzire csak tudtam elmenekültem. Időközben megismerkedtem valakivel, aki átváltoztatott engem vámpírrá, ezután hallottam, hogy valaki meggyilkolta az apámat. Fellélegezhettem teljesen. Szabadnak éreztem magam... Arról viszont halvány lila gőzöm sem volt, hogy őt egy vámpír támadta meg, és a vérével a szervezetében halt meg, így hát az apám is vámpírrá vált. Eltelt nagyon-nagyon sok év, és rám talált. Azért jött, hogy befejezze azt, amit elkezdett anno? Megpróbál megölni? Oké, legyen. Én kész vagyok megölni téged, lelkiismeret nélkül...

♠️ vámpír ♠️ 451 ♠️ Mads Mikkelsen (nem ragaszkodom hozzá)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 8:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Frederic Bourgouin
Freddie vérfarkas származásának köszönhetően automatikusan utálta a vámpírokat. Úgymond a természetéből fakadt. Nem törődöm, lázadó, kicsit talán irányításmániás és túlságosan magabiztos. Így tudnám őt a legjobban jellemezni.
Egy nap azonban mikor találkozott velem érezhető volt kettőnk között a feszültség. Mindketten a magunk igazát akartunk és úgymond ki nem állhattuk egymást. Talán ezért is maradtam a közelében huzamosabb ideig, mint az terveztem. Szeretek csipkelődni és vele erre bőven volt esélyem, de egy idő után, mint minden játékomra rá is ráuntam. Ezelőtt volt egy őszinte beszélgetésünk, hogy mi lenne, ha mind ketten emberek lennénk és ekkor kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, de mivel én nem tudtam elviselni a tudatát annak, hogy bármit is érezzek leléptem.
Ő pedig rájött, hogy szimpatikus neki a stílusom és voltaképpen nem is gyűlöl, csak ezt hitte.. Fel akart keresni az akkori „lakásomon”, de őt már csak hűlt helyem találta. Még mindig utálja azt, ami vagyok, de a személyiségem annyira megnyerte, hogy most utánam jön a városba..


♠ Vérfarkas ♠ 21 ♠ LUKE PASQUALINO
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 8:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Neal Davis

Nagyon fontos karakter számomra ezért nagyon boldog lennék, ha mielőbb aktív gazdára lelne. Smile
Neal-el a kapcsolatunk eléggé viharos. Egyfolytában ellökjük egymást és szinte apró dolgokon felkapjuk a vizet vagy besértődünk. (Ez leginkább rám vonatkozik, de azért néha rá is igaz. )

Szóval, ha érdekel akkor dobj meg egy PM-mel.

U.i.: Ha az avatar alany esetleg unszimpatikus lenne akkor hajlandó vagyok alkudni.. Smile

♠️ Boszorkány ♠️ 23 ♠️ Andrew Garfield
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 5:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Miranda + Holland
Ő állt legközelebb hozzám a testvéreim közül. Aranyos és imádni való leányzó, aki előszeretettel kerül bajba és a bulikat, illetve a pasikat se veti meg. Olyanok voltunk, mint két legjobb-barátnő, hiszen ha bajba került, akkor jól tudta, hogy én kihúzom őt a csávából.
Betegségben halt még meg ember koromban, de már akkor ott rejtőzött a boszorkányvér az ereiben, csak egyikünk se tudott róla. Jelenleg szellemként tér vissza hozzám, hogy a segítségemet kérje abban, hogy újra élhessen.
Történetben segítség kell, akkor pm-ben szívesen segítek.
Ami fontos: Arielnek a húga és "mindig" hallgat rám. Szeret bajba kerülni, imádja a bulikat és a pasikat. Gyenge boszorkány, mert a halála után jött rá arra, hogy mi is ő valójában.  


♠ faj szellem (boszorkány amúgy) ♠ kor 98 (17) ♠ play by Dakota Fanning (pb alany alku képes)


A hozzászólást Ariel Holland összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 06, 2014 5:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 4:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Zachary Kenway
Zach a bátyám. Egy elég vicces és jókedvű boszorkány, aki szeret másokat megnevettetni és a középpontban lenni. Nehéz kihozni a sodrából, viszont szeretteit bármi áron védelmezi. Nem veszi igazán komolyan ezt a boszorkányság dolgot, annak ellenére, hogy rengeteget tud. Inkább sokszor csak eljátszadozik a varázslással. Hamar feltalálja magát új környezetben, könnyen ismerkedik.

♠ Boszorkány ♠ 29 év ♠ Armie Hammer
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 3:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Nathaniel Leighton
Az életében történő borzalmas dolgok után eléggé forrófejű lett, könnyen ki tudják hozni a sodrából. Elég makacs és utálatos tud lenni, érzelmeit nem szereti kimutatni mások előtt. Aki céljai útjában áll, szó nélkül megöli. Szerettei nagy része halott, de ha megkedvel valakit, az élete árán is védelmezi. Még mindig gyötrik azok a tények, hogy ha betartja szülei parancsát, talán még ma is élnének. Gyűlöli a farkasvadászokat, sokszor összetűzésbe is került velük. Egyik percben bájos és elbűvölő, következőben pedig rendkívül veszélyes, és nincs bűntudata a gyilkosságok után. Sok nőt elcsábított már megnyerő külsejével. Vágyik arra, hogy valaki újra szeresse, hiszen 13 éves kora óta nem volt részese benne.
Az előző user inaktív, így nagyon szeretném, ha valaki elvállalná ezt a "kedves" vérfarkas férfit. :40:PM-ben tisztázhatjuk kettőnk kapcsolatát. Csak gyereeee. :szeri: 

♠️ vérfarkas ♠️ 30 év ♠️ Michael Raymond-James
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Kedd Dec. 10, 2013 3:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Kód:
<center><div class="staffnev2">keresztnév + vezetéknév</div><div class="keresemfokeret"><table style="margin-top:0px;"><tr><td><div class="keresemism"><div style="font-family:verdana;font-size:11px;padding:7px;text-align:justify;">Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
</div>
</div></div></td><td><center><div style="margin-top:0px;">
<center><div style="margin-top:-25px;">
<center><img src="http://kepfeltoltes.hu/131022/kepfelto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" class="keresemkep"></div></center>
</td></tr></table>
<div class="keres"><div class="négyzet"><span class="nyil"> ξ</span> FAJ <span class="nyil"> ξ</span> PLAY BY <span class="nyil"> ξ</span> KOR  </span></div></div><br></div></center>

keresztnév + vezetéknév
Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
ξ FAJ ξ PLAY BY ξ KOR  A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 18, 2014 1:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére Go down
 

Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

 Similar topics

-
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3