Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szomb. Május 31, 2014 10:42 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Kimberly ---

emily browning † 20 év † ember/vadász

A play by és a név is alkuképes! 40

Kim a csoporttársam a Whitmore főiskolán. Ismertük egymást, hiszen már a középiskolát is Mystic Fallsban végeztük el mindketten.
Visszahúzódó személyiség, legalábbis a felszínen. Nekünk sosem mesélt a sötét múltjáról, miszerint a családja valójában nem is a valódi családja volt, és csakis azért fogadták örökbe, hogy pénzt kapjanak utána. Mikor a családlátogató vendégségbe érkezett, Kimberly-t szép ruhába öltöztették, de mikor távozott, visszalökték a sötét pincehelyiségbe, ami a szobájaként funkcionált.
A szüleit váratlanul ölték meg. Ő azért úszta meg, mert a pincében nem hallotta őt az a vámpír, aki végetvetett szülei és testvére életének. Kim ezek után kiszabadult, de jelleme hagyott kívánnivalót mindig is. A pincében töltött évek alatt nemigen találkozott emberekkel, szép szerével szociopatává nőtte ki magát. Talán ezért is nem mutatott magából többet a gimnáziumban, ahol mi csak annyit tudtunk róla, hogy nevelőintézetben élt, majd áthelyezték egy családhoz.
A kettőnk kapcsolata mindig szoros volt. Ugyan Caroline és Bonnie volt a legjobb barátnőm, de vele is sokat törődtem. De nem tudom róla, hogy azóta már kegyetlenül gyilkolja a vámpírokat...


Savannah ---

billie piper † 23 év † ember

// A név és a play by szó nélkül alakítható, de a névváltozás esetén írj kérlek egy pm-et, hogy tudjam: megjöttél. 40

A hölgyemény már évek óta a Whitmore főiskolán tanul. A külleme alapján is megállapítható, hogy ritka szépség, ámde a szépsége mögött ész is lapul, és tudja, hogyan tudjon mindenről, ami körülötte zajlik az egyetemen.
Tud Maxfield kísérleteiről... a pincében fogvatartott vámpírokról. Mindenről. De senki nem tudja, főleg nem Maxfield, hogy a lány úgy járkál éjjel a folyosókon, az irodájában, a pincében, mint egy szellem.
Elena még nem ismeri, de mivel hamarosan a Gilbert lány előtt is megnyílik a főiskola kapuja, nem fog sok idejébe telni, hogy rájöjjön: valaki mindent tud. És mindent meg fog tenni, hogy Savannah bizalmába férkőzzön. De arról Elena sem tud, hogy a lány miket képes megtenni azért, hogy nehogy felfedjék kis titkát. Hisz mint mindenkinek... neki is vannak sötét titkai. Melyet senki nem tudhat meg.
A részleteket pm-ben bárkivel szívesen megosztom. 40

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 30, 2014 10:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Donna +Abrams
Elkelt! Very Happy
Ezt a lányt már az egyetem óta ismerem. Mindig is meg volt köztünk az a bizonyos kémia, bár ezt eddig még egyikünk sem merte felvállalni. Talán, sőt biztos, hogy azért, mert egyikünk sem szerette volna elrontani a kettőnk közti szoros barátságot. Az egyetem első éveiben találkoztunk, szinte mindent együtt csináltunk, bulizni jártunk, együtt tanultunk, kisegítettük egymást, amiben csak lehetett. Ugyanarra a szakra jártunk, ám ő végül tanár helyett, újságíróként kezdett el dolgozni. (Lehet más is.) Nem szeretnék sok mindent kikötni, kedved szerint alakíthatod a sztorit!
Mindenesetre, amint Donna megjelenik a városban, ismét össze fog futni velem, s ekkor talán valamelyikünk végre elég bátor lesz ahhoz, hogy felvállalja az érzelmeit. Kitudja? Lehet, hogy forever after lesz a dolog vége  Wink Fontos karakter, szeretném, ha megalkotná valaki Smile
 
ξ ember(lehet más is) ξ Sarah Rafferty,Kate Cassidy ξ 26  A hozzászólást David Winchester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 07, 2014 12:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 30, 2014 8:07 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Jake/Colin ...

Luke Evans vagy Jesse Spencer † 35 † vadász

A kórházban találkoztam veled nagyjából egy éve, meglőttek a karodon. Nem ért semmi komoly artériát, ezért nem volt nagy vérveszteséged sem, és a sérülésed sem volt komoly. Én azonnal rájöttem, hogy a természetfelettiekre vadászgatsz, de te is tudsz rólam egy s mást.
Különös fickó vagy, különös dolgokkal körülvéve. Teljességgel ki lehetne jelentenem, hogy te aztán igazi őrült vagy... De mégsem mondanám ezt rólad. Ha te az vagy, akkor én, aki vámpírvért használ fel olykor-olykor, hogy megmentsen emberi életeket, én akkor mi lennék? Sokan szeretnék, ha elzárva lennél valami kis lyukban, én viszont tudom, nem érdemelnéd meg ezt...
Egy időre kámforrá váltál, most visszatértél az életemben. Rólad sok mindent el lehet mondani, de felém mindig közvetlen, rendes, segítőkész vagy, és mindenképp kedveljük egymást. Baráti a viszonyunk, de az is lehetséges, hogy több is kialakul közöttünk?!

//infomorzsa: Azokon az infókon kívül, amiket leírtam, minden rád van bízva... Nem szeretném jobban megkötni a karaktert, ezért az élete, jelleme meg a neve is a te fantáziád szüleménye. A PB-ajánlataim Luke Evans & Jesse Spencer, szeretném, ha kettejük közül választanál, de természetesen, mint mindig, most is alkuképes vagyok. :mer:Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 29, 2014 9:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

stacey lydia jordan

taylor momsen † 21 év † boszorkány


Kedves természetével mindenkit levesz a lábáról. Ha boldog akkor azt nagyon ki tudja mutatni, de ha nagyon maga alatt van alig van ember aki fel tudja vidítani. Vannak pillanatai amikor senki és semmi nem érdekli. Tudd önző lenni, de szerencsére ez nem kerül a felszínre olyan gyakran. A barátait mindig próbálja segíteni, de cserébe ő is elvárja ugyanezt. Nehezen bízik meg bárkiben is, hiszen sok csalódás érte az életben.
Anyjával nevelkedett. Apját gyerekkorában elvesztette. Nem beszéltek neki a mágia létezéséről egy idő után kezdte észrevenni a furcsaságokat maga körül. Elég korán alakult ki nála az ereje, ami annak volt köszönhető, hogy nyitott volt a világ dolgaira. Ekkor ismerte meg Violetet akivel mindent megosztottak egymással. Az egyik Mystic Falls-i nyaralásukon ismerkedtek meg Carolineal. Igaz barátság kezdett kialakulni közöttük, de mivel ez csak egy pár hetes kiruccanás volt nem tellett sok időbe, hogy megfeledkezzenek egymásról. A mai napig levelezgetnek, de a levelek közötti időtartam csak nőtt és nőtt. Hetek, hónapok és végül évente egy-egy levél.
De a kislányból végül felnőtt nő lett. Anya elvesztése után egyedül csak Violetre támaszkodhatott akinek most fontosabb volt a szerelem. De nem akarta egyedül érezni magát ezért követte őt Mystic Fallsba, de nem ő volt az egyetlen dolog ami ide vonzotta. Ott volt az a srác akiről Caroline olyan sokat mesélt. Tyler Lockwood. Talán most neki is fontosabb lesz a szerelem.

(A városba érkezése után sikeresen találkozott Tylerrel.. Aki egy kicsit furcsának találta. Violet segítségével próbált megszabadulni Carolinetól ami rosszul sült el ezért minden esélye elveszett Tylernél.. ; Segített visszahozni Violetnek a szerelmét..)

// Ha kérdésed van csak dobj megy egy PM-mel. Olyan usert várok, aki nem tűnik el pár hónap múlva vagy még a karakterlap megírása előtt. Nem várom el, hogy minden órában hozzám vágj, majd egy reagot, de azért azt sem szeretném, ha havonta csak egyszer jutna rá időd.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 28, 2014 5:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Caleb Owens

dylan o'brien † 533 év † vámpír


Caleb az idők során elég sok mindent megélt. Túl korán kezdett el ragaszkodni az emberekhez és elég hamar szerelembe is esett. Míg ő örökké élt körülötte mindenki meghalt. Nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy bárkit is átváltoztasson, mert úgy gondolta az öröklét nem akkora öröm, mint azt mások gondolják. Plusz két évszázadba terült, mire rendesen uralni tudta a vérszomját, de még a mai napig vannak gyenge pillanatai ilyenkor általában valami érzelmi trauma éri..
Mondhatni bejárta az egész világot, de egyik helyen sem töltött túl sok időt. Voltak persze kivételek ezek egyike Franciaország. Ahol megismerkedett Adélaide-vel és udvarolni kezdett neki. Adél azonban nem igazán fordított rá különösebb figyelmet azonban egyszer mégis sikerült tőle egy csókot lopnia. Több nem történt közöttük, habár a lelke legmélyén vágyott arra, hogy a kapcsolatuk elmélyüljön. Adél mondhatni leordította a fejét a helyéről és ez a szimpla tett miatt eluralkodott rajta az éhség, ami miatt több ember életét oltotta.
Nagyon sok vámpírral ellentétben ő ennyi év után is még arra törekszik, hogy megőrizze az emberségét. Természetesen nem mindig jár sikerrel, mert az érzelmeit csak úgy tudja levezetni, ha táplálkozik.

Azonban egyszer velem is találkozott és az volt azaz idő, mikor félretette a vér iránti vágyát és egy kicsit visszakanyarodott az emberségéhez. Több éjszakát töltöttünk együtt eleinte csak beszélgetéssel később persze volt több is. Ekkor még én nem igazán voltam tisztában az erőmmel és a megérzéseimmel. Azt tudtam, hogy valami nem stimmel, de egy pillanatra sem sejtettem, hogy mi is ő. Annyira emberi volt, hogy egy pillanatra sem gondoltam azt, hogy vámpír. Édesapám halála után őt is kizártam teljes mértékben elzárkóztam előle. Úgy éreztem a „régi” életemből nincs szükségem senkire.. Tiszta lappal akartam indítani ezért is jöttem Mystic Falls-ba.. Részben.
Ezért, mert én ellöktem magamtól újra tombolni kezdett, de most sikerült visszatérnie magához és elhatározta, hogy minden erejét arra fordítja, hogy megkeres engem. Azt nem is sejti, hogy Adélaide is pontosan ugyanebben a városban tartózkodik. Elég sok izgalmat tartogat a számára az a kisváros.

// A név csak egy tipp változtatható a play by is, de örülnék, ha Dylan maradna. Ha valamivel kapcsolatban kérdésed van csak dobj meg egy PM-mel. Plusz segítségnek itt az előző user ET-je: ET
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 28, 2014 5:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Dylan ---

robbie amell | Barry Sloane † 643 év † vámpír / vampwitch


Te.. Utálatos dög. El sem tudom mondani, hogy mennyire gyűlöllek. Hogy miért? Megerőszakoltál. Ekkor pedig megfogant első s egyetlen gyermekem, akinek miután életet adtam rögtön elhagytam, hiszen rád emlékeztetett. Kihasználtad, hogy még gyenge és törékeny voltam. Keresztül tapostál rajtam és élvezettel tetted.. Az én kezeim által ismerkedtél meg a halállal, hiszen miután az erőm kiteljesedett keresve sem találhattam volna jobb tesztalanyt, mint téged. Örömmel kínoztalak halálra. Amiről azonban nem tudok azaz, hogy vámpírvér volt a szervezetedben és azóta is az árnyékban lapulsz, hogy újból tönkretehess. Nem olyan régen szereztél tudomást arról, hogy újra az élők sorába tartozom. Már el is kezdtél terveket szövögetni és szövetségeseket keresni, akik hajlandóak lennének keresztbe tenni nekem. Hogy ezt mind miért? Mert szerelmes vagy belém én pedig soha nem viszonoztam az érzéseidet. Minden egyes tetted erre épült.. Ezért akarsz megbüntetni ahányféleképpen csak lehet. De, hogy hol kezded el? Ez legyen a te titkod. Wink

// A play by szeretném, ha a kettő közül lenne valamelyik viszont a név teljes mértékben alkuképes.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 27, 2014 6:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Chuck /szabadon választható/

Danila Kozlovsky/javaslat/ †  22-24 /kb. 570/  † Faj: alkotóra bízom

Őt tudtommal halálra ítélték a tettéért, hiszen abban a korban szigorú törvények uralkodtak. Szerelem volt első látásra, de eléggé tragikus lett végül. Született egy gyermekünk akinek a létezéséről nem tud semmit se, illetve ő engem halottnak hitt, ahogyan én őt.
Nagynénémnek a segítségével szabadult ki miután én eltűntem, de mivel üldözték el kellett hagynia a várost. Sok balszerencsének köszönhetően elkerültük egymást, így mire én elhagytam az egykori lakóhelyünket ő addigra tért vissza. Soha se volt az a tipikusan jó fiú, de mindig is egy úriember volt, legalábbis velem.
Régóta járja a világot és sok szörnyűséget tett, mivel nem tudott senkin se bosszút állni miattam, hiszen a szüleimet én öltem meg. Sokan haltak meg a keze között, míg végül egy szép napon az egyik áldozata elárult neki egy titkot. Sejtette, hogy rólam szól és ezek után pedig igyekezett megtalálni engem.
Egy kérésem van, hogy ne legyen az a tipikusan jó fiú. Wink


..... Myerscough /szabadon választható/

Lucy Fry †  16-17/546/† Faj: Vámpír

Ő az én halottnak hitt lányom. Még születésekkor elvették tőlem és azt mondták nekem, hogy megölték. Nem ismeri az apját, se az anyát. Soha se sejtettem, hogy még életben van, hiszen nem találtam sehol se. Kirakták a szüleim őt az út szélére, hiszen nem voltak képesek megölni és egy vándor házaspár talált rá, akik végül magukhoz vették és sajátjukként nevelték. Pedig ő egy nemesi család leszármazottja. Több száz év után sikerült kiderítenie, hogy én vagyok az édesanyja, hiszen mindig is tökéletesen tüntettem el magam után a nyomaimat, így nem volt könnyű dolga.
Azzal a céllal jön Mystic Falls-ba, hogy megismerjen és végre megtaláljon engem. Milyen is ő valójában? Nos, azt az alkotóra bízom, hiszen én nem ismerem őt és 16-17 éves fejjel lett vámpír belőle.Vissza az elejére Go down

avatar
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Chatkép :

Keresem :
daddy
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
in MF for a case ❣
Hobbi & foglalkozás :
being a good lawyer ❣
Humor :
hmm, it depends ❥A poszt írója Laurel O. Delgado
Elküldésének ideje Kedd Május 27, 2014 6:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Loretta Montgomery

Allie Gonino † 17(120) † vámpírboszi

ELKELT! Very HappyLor lenne az én neveltlányom, akit úgy szeretek, mintha a sajátom lenne. 1800 körül akadtam rá, még kisbaba korában. Vártam néhány napot, mielőtt még magammal vittem volna a kis csöppséget, hátha felbukkanna a környéken valamelyik családtagja, de mivel ez nem következett be, gondoltam egyet és magamhoz vettem őt. Felneveltem, gondját viseltem, mindent megadtam neki, amire egy kisbaba vágyhat. Idővel annyira a szívemhez nőtt, hogy képtelen lettem volna megválni tőle. Lor lett az én kis menedékem, a mentsváram, aki visszatartott engem attól, hogy ijesztő szörnyeteggé váljak.
A személyiségét majdnem teljes mértékben a leendő userére bízom, abban a reményben, hogy egy imádnivaló, kissé temperamentumos, makacs(akár az anyja), jószívű karaktert hoz majd, aki felnéz rám s ragaszkodik is hozzám.
Ez az első eset, hogy távol vagyok tőle, de még így is tartjuk a kapcsolatot egymással. Legutolsó levelemben megírtam neki, hogy Mystic Fallsban vagyok és szeretném, ha csatlakozna hozzám. Nagyon fontos karakter, szeretném, ha mihamarabb megalkotásra kerülne! Very Happy


A hozzászólást Lucy Montgomery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14, 2014 3:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 25, 2014 8:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Roy/Vincent/Charles ...

Cory Monteith (alkuképes) † 26-28 † vérfarkas

Londonban ismertelek meg egy bárban, ugyanis épp ott ücsörögtem egy finom koktél társaságát élvezve. Hoztam a formámat, kissé idegesítő is lehettem, de te mégis ott ültél mellettem, és nem is gondoltál arra sem, hogy egyáltalán elmenj onnan, még a kicsit sem kedves modorom sem taszított el... Iszogattunk, táncoltunk, énekeltünk, meg egy icipicikét beszélgettünk. Hamar letelt az este, és hajnali órákban szétváltak útjaink, te erre, én arra.
Ez a néhány óra mindkettőnkben mély nyomot hagyott, de úgy gondoljuk, ez elmúlik, hiszen amekkora a világ, soha többé nem látjuk egymást. Azt hiszem, rá fogunk döbbenni, mennyire apró ez a világ...

//infomorzsa: Nem kötök meg semmit, a nevet sem, azt is rád bízom. A családi háttér meg előtörténet a te fantáziád szüleménye. New Orleans-i vagy, itt születtél, csak egy nyaralás/kiruccanás miatt voltál Londonban. Miattam lehetsz egy befolyásos szülőkkel rendelkező személy, aki ezt utálja, ezért is dacol és lázad mindig... A jellem ne legyen az a halálosan komoly, de bizonyos szinten mégiscsak komoly, határozott legyen. Legyen kicsit rosszfiú is, de azért ne egy sorozatgyilkos szintjén. Persze, ezek csak amolyan támaszpontok, mindent rád bízok! A PB-ajánlatom Cory Monteith (a közös gifek miatt), de ez is alku tárgya, ha mást is el tudsz képzelni, én bárkit elfogadok. :mer:Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 25, 2014 4:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Erica + Lovegood
Te lennél az én kollégiumi szobatársam, akivel az egyetem kezdete óta még nem sikerült összefutnom. Hogy miért? Hát, te egy eléggé hiperaktív jellem vagy, ám mindemellett szerény is, így emiatt csak a legközelebbi barátaid társaságában vagy képes teljesen megnyílni. Nehezen oldódsz fel mások társaságában, de amikor ez sikerült, többé be nem áll a szád.  Nagyon szereted a a szórakozást, a bulizást, az alkoholt is csak mértékkel és ezt a határvonalat mindig meg is tartod. A szakot, melyre jársz rád bízom; lehetsz dráma tagozatos, orvosis vagy akár a pszichológia hallgatója is. Amennyit eddig tudok rólad az az, hogy szereted Bon Jovit, az 1D-t és a Little Mix lányokat(a kiakasztott plakátjaidból megítélve), illetve a sminkkellékeket sem veted meg.
A személyíséged további pontjait az alkotóra bízom!  40 
A play by-t  meg nagyon szeretném, ha megmaradna, de kivételes esetben hajlandó vagyok alkúdni is. Légyszi, gyere, mert nagyon várlak!  40 
ξ ember/boszi/tündér/utazó ξMegan Nicole(változtatható) ξ 19  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 24, 2014 11:59 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Nicholas ---

michael fassbender † 157 év † vérfarkas


Nicholas a vérfarkas, az alfa, akinek falkáját fogságban tartottam amikor Cedric megigézett. Nicholas a szerelmem, a szeretőm, barátom, ki nem engedte, hogy felszabadítsam a falkáját, mert félt, hogy Cedric rajtam állna bosszút.
Cedric végül végzett velem és a halálommal a bűbáj is feloldódott. Ők megszabadultak de Nicholas nem engedett el, képtelen volt rá. Egy boszorkány segítségével megállította az öregedést; ezért élhet ma is. Tudja, hogy Cedric birtokában van a testem és soha egyetlen pillanatra sem adta fel a keresést.
Hideg, határozott jellem akiből soha nem veszett ki a kegyelem. Gyors észjárású, végtelenül türelmes jellem. Bosszút esküdött Cedric ellen és ebben viszont nem ismer könyörületet.

// Nicholasként szerepel az ETben de el tudom engedni a nevet... a képet csak akkor, ha meg tudsz győzni másról. Nagyon várom  40 Vissza az elejére Go down

avatar
Warlock •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
• light of the night sky
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• a riddle: why they call me frankenstein's monster?
Humor :
• agelessA poszt írója Curtis Alcwyn Straug
Elküldésének ideje Pént. Május 23, 2014 7:36 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Abigail ---

sarah bolger † 20 év † boszorkány


Ne kerteljünk sokáig. Ő a lányom, akinek létezéséről csupán nemrégen szereztem tudomást. Az anyja egy alkoholista volt, aki fiatalkorában testének árulásából kereste kenyerét. Én nem fizettem neki, anélkül töltöttünk el egy túlfűtött éjszakát. Abigail lett az eredménye.
A lány örökölte tőlem boszorkány képességeit, de mikor megjelentek első "tünetei", összezavarodott. Nem tudta, mi történik vele, és nem tudta kontrolállni képességét. Mi történt vele? Gyilkossá vált... megölte az anyját és nevelőapját, ki amúgy is előszeretettel szórakozott a lánnyal. Képességeinek tudható be ez a kis baleset.
Ezt követően keresett fel engem... én pedig megígértem neki, hogy megtanítom kezelni a varázserőt, mely benne lakozik, és amelyre valójában képes. De még neki sem árultam el, hogy honnan merítjük mi az erőnket, mely képes lenne elpusztítani bármit, ami a közelébe kerül...Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueA poszt írója Matthias St. James
Elküldésének ideje Pént. Május 23, 2014 6:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Scarlett ---

lily collins † 225 év / kinézetre 21 év † vámpír

// A play by-hoz ragaszkodnék, a név változtatható! Smile

Ahhoz, hogy megértsd Scarlett történetét, betekintést kell nyerned az enyémbe is... egy király törvénytelen gyermekeként láttam meg a napvilágot, s ugyan részesültem apám "szeretetében", de sosem kaptam tőle annyit, amennyit Scarlett. Ő a királyné gyermekeként jött világra, nem egy egyszerű parasztlány fattyaként, ahogyan én. De míg a király biztos volt abban, hgy a lány ereiben az Ő vére folyik... a királyné tudta, hogy nyakának megvédése érdekében nem árulhatja el az igazságot: Scarlett egy szeretőjétől fogant.
Mikor a titokra fény derült, Scarlett már 16 éves volt. Menekülnie kellett, és miután gyermekként gyakran játszottunk, barátjaként egy ideig nálam rejtőzködött, míg tovább nem állt. Rájött ugyanis beteges rögeszmémre... rájött, hogy más élőlények szenvedése számomra élvezetet okoz, és szórakozást. Tőlem is elmenekült... fogalmam sincs, hogy hová ment, és arról sem tudok, hogy vámpírrá változtatták őt.

Szeretném, ha hamar gazdára lelne, és olyan vállalná, aki nem ad túl rajta pár hsz után. 40Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 22, 2014 8:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

maya ---

billie piper † 26 év † vérfarkas

// A név és a play by is alkuképes Smile

Maya egy fiatal, ámbár velem egykorú hölgyemény. Mielőtt Mystic Fallsba érkeztem, egy olyan vérfarkas falkához tartoztam, melynek vezetője nem más volt, mint Maya bátyja. Az ő halála lett a kiváltó ok, amiért úgy döntöttem, hogy továbbállok, s vissza sem néztem. Sötét idők voltak ezek... Maya pedig magába bolondított. Soha nem voltam az a típus, aki könnyen esik szerelembe, ő mégis elérte, hogy vágyat ébresszen bennem. Mire volt jó neki? Talán egy határozott férfit kívánt maga mellé, mert pontosan tudta, hogy mi fog történni, ha a testvére életét veszti... de azt senki nem tudja, köztük én sem, hogy ő maga volt az, aki csapdát állított a bátyjának, hogy eltegye őt láb alól. Miért? Így próbálta megszerezni magának a hatalmat, mely ígéretesebb volt számára, mint bármi, ami körülvette őt addig. És engem akart maga mellé. De nem vette számításba azt, hogy hiába vannak érzéseim irányába, nem fog tudni maradásra bírni.
Azóta nem láttam. De valószínű, hogy... nem szívlel engem "árulásomért".

// A karakterem nemsokára New Orleans-ba tesz látogatást, és szeretném, ha ott találkoznánk. ^^Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 21, 2014 10:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Felicity +Roberts
 Felicity volt az a vámpírlány, aki 17 éves koromban csúnyán kijátszotta az érzéseimet, elhitetve velem, hogy fülig belém van zúgva. Feltűnő szépség lévén nem volt nehéz dolga elcsavarnia egy tinédzser srác fejét. Ő volt az első és egyben az utolsó is, aki iránt valaha többet éreztem. Miatta történt az is, hogy azóta se tudok úgy ránézni egy lányra, mint jövendőbelire, helyette mindenkit kalandnak tekintek.
Csodás kis románcunk úgy ért véget, hogy egyik pillanatban megunva a játékát, csak úgy szakított velem, holmi semmiség miatt, majd kijelentette, hogy látni se bír.. Én viszont nem adtam fel, utána indultam, de bár ne tettem volna. Kis srác révén bővebb magyarázatot vártam tőle, ám helyette egész más információt szereztem. Bronxban, éjféltájt, egy sikátorig követtem, majd egy eldugott helyen néztem végig, míg kéje kedve szerint lecsapol egy halandót.. Az a pillanat mindent vitt. Felicity lett a legfőbb oka annak, hogy részmunkaidőben vámpírokat ölök.
Személyiségét illetően nem fogok korlátokat szabni, akkoriban ripper volt, de ha szeretnéd, idővel simán megváltozhatott és áttérhetett a korházi tartalékokra.  Ha kérdésed adódna, várom a pm-edet!
Nagyon szeretném, ha valaki megalkotná őt nekem! Very Happy
 
ξ vámpír ξ Felisha Terrell ξ 500(25 körüli)  A hozzászólást David Winchester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2014 11:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingA poszt írója Erin Josslyn Hart
Elküldésének ideje Szer. Május 21, 2014 9:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

marcus ---

nicholas hoult † 988 év † vámpír

Liam Szófiában született, és 25 évesen változott vámpírrá. A belső tulajdonságaira nem szeretnék kitérni. A külsőre főleg nem, hiszen csak rá kell nézned. A nők tekintetét automatikusan magára vonzza, de a lényeg mégis a belső jellem lenne, amit szeretnék a megalkotóra bízni. Ami a kikötésem, hogy nem szeretném, ha nyálas karakter lenne belőle. Ő egy kemény, határozott jellem, olyan, amilyennek lennie kell annak, aki átváltoztatta Erint. Kíméletlen, nem kegyelmez senkinek és semminek. Az apróbb részleteket rábíznám a megformálóra.
Hogy hogyan vált vámpírrá, hol és hogyan nevelkedett, az alakítóra bízva. A lényeg, hogy 1048-ban legyen Szófiában, ahol megismerkedett Erinnel, és ott át is változtatta őt. Hogy érzelmek miatt, vagy sem, hát az sem fontos, nem szerelmet szeretnék a karakterek között, az Erinnek sok(k) lenne. RazzVissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 21, 2014 2:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Charity +Winchester
Ő egy átvehető karakter, bár némileg változtattam rajta, mivel a saját karakterem is átalakításokon esett át.
Személyiség: Pörgős, életvidám csajsziról van szó. Hozzám hasonlóan Ő is él-hal a partikért, annyi különbséggel, hogy Ő jókislány mivoltából adódóan sosem marad néhány óránál tovább egy buliban. Nincsen sok barátja, nehezen megnyíló típus, pont emiatt nagyon meg is válassza a barátait. Okos, inteligens, talpraesett, ahogyan a családunk többi tagja is. Más szóval, Ő lenne az én női változatom, picit visszafogottabb kiadásban. Velem ellentétben ő mindig is tudta, mivel szeretne foglalkozni az életben.. nem engedi magát befolyásolni és pont ezért, meg is tesz mindent a céljai elérése érdekében. Egészen kiskora óta szereti a nyelveket, sőt harmadikos korára már két nyelven is beszélt (angolul és a spanyolt is törte). Legmerészebb álmai között két dolog szerepelt, ugyanis a jövőben vagy angoltanárként, vagy újságíróként akarta megkeresni a napi betevőjét. Végül sikerült is felvételt nyernie a Whitmore egyetem angol irodalom szakára. (Jelenleg első éves.) Ha egy szóval kellene jellemeznem a húgomat, akkor az a kitartó lenne. Bármire képes, ha a céljainak elérése a tét.
Külső: Vállig érő, sötétbarna haj, kerek arcforma, fürkésző, barna szemek, elengedhetetlen mosoly, kecses mozgás, formás testalkat. Mi mást írhatnék?
Cher lenne az én egy szál húgom, akihez mindig is szoros szálak fűztek. Habár akadtak azért komolyabb vitáink, mint az általában történni szokott a testvérek között, de soha nem fajultak el annyira a dolgok, hogy ne végződjön nevetéssel az egész. Bár jóval fiatalabb nálam, mégis sokkal érettebb a koránál. Kettőnk közül mindig is ő volt az okosabb, hiába szereztem majdnem jogi diplomát, Ő sokkal szorgalmasabb nálam. Mindig megszerzi amit akar és ez a pasik esetében is igaz.A kapcsolatunk kiskorunk óta páratlan, szinte mindig kiállunk egymás mellett ha probléma adódna. Ha későn jöttem haza, ő falazott nekem a szülőknél, én meg cserébe bemutattam pár multimilliárdos pasi ismerősömnek, hadd élvezze az életet. Persze a vérmérsékletünk is hasonló, nemcsoda tehát, hogy ő sem veti meg a kalandokat. De ő nem adja oda magát bárkinek, aki szembe jön vele az utcán! Visszafogottan flörtöl, ahogyan azt kell.
Jelenleg a Whitmore Egyetemen tartózkodik és én vagyok az angol tanára, amit nem igazán szeret hangoztatni. Szeretném, ha velem ellentétben ő ember maradna, de ezen a téren hajlandó vagyok változtatni.
ξ ember ξ Sofia Black D'elia ξ 19  

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
♢ wrong issue, love. i'm never looking for someone... they want me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
♢ mostly mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking your blood
Humor :
♢ creepyA poszt írója Cedric Nikolaj Georgiev
Elküldésének ideje Hétf. Május 19, 2014 10:07 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

anna ---

gemma arterton † 520 év † boszorkány

// a név teljes mértékben alakítható, de ha valaki beregisztrálná, és nevet változtatott, mindenképpen értesítsen. Razz

Hát Ő lenne az. Az én Annám. Félreértés ne essék, kettőnk között sosem állt fenn szerelmi viszony. Azt azonban nem áll módomban nyilvánosság elé bocsájtani, hogy történt-e kettőnk között valami. Sosem szerettem, s ha ő táplált is irántam gyengébb érzéseket, nem vettem róluk tudomást. Nekem ő csak arra kellett, hogy sakkban tarthassak vele egy falka vérfarkast. Nem volt túl békés a módszerem, hiszen igézéssel tettem mindezt, de ő erről nem tudott. És amiről nem tud, az nem fáj neki.
Játszadoztam vele, az érzéseivel, míg meg nem próbált támadni, és kénytelen voltam olyan döntést hozni, mellyel életét vettem. De nem véglegesen! Egy boszorkány segítségével varázslatot szórattam rá, mely által egy koporsóban pihen. Csak én vagyok képes feltámasztani őt onnan... és ki tudja? Azt hiszem, hogy nagyon nagy szükségem lesz rá hamarosan...
 Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
♢ the light in the darkness

Tartózkodási hely :
♢ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking bourbonA poszt írója Victor Phillip Radev
Elküldésének ideje Hétf. Május 19, 2014 10:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

virginia ---

dakota johnson † 122 év † Vámpír

/ A név és a play by is változtatható, csak dobj pm-et! Smile

Virginia az egykori legjobb barátomnak, Joseph-nek leánya. Pontosan százhuszonhárom éve történt, hogy Joseph bejelentette, apai örömök elé néz, ámde mivel ember volt, hát sebezhető is. Halála előtt kért meg, hogy viseljem majd gondját gyermekének, de sosem voltam apa, mit tehettem volna azon kívül, hogy magam is elhagyom őt?
Így volt ez közel húsz éven keresztül. A leányzó felcseperedett, érett nővé vált, szerénysége súrolta a fellegeket, soha senki nem gondolt volna rosszat. Ezzel csábított magához, hisz egy magamfajta férfi pont egy efféle szépséget ne kívánna meg?
S mint annyi minden, ez is sikerült. Egy nyári éjszakán magammal csaltam őt, mindketten jól éreztük magunkat, az alkohol hatására pedig jószerével máig nem emlékszem, pontosan mi történt azon az éjjelen... ahogyan ő sem. De valamire igen, hisz következménnyé vált: vámpírrá változott. S nyilván én tettem.
Ő jelenleg New Orleans-ban időzik, talán ideje lennem meglátogatni... hiszen amennyire ártatlan nebántsvirág volt, most éppen annyira erőszakos, durva és csábító. És sosem maradhatok ki én sem az elcsábítottak köréből.  Vissza az elejére Go down

avatar
Storyteller
perhaps i'm your friend or your enemy
Keresem :
λ a kérdezz-felelek alanyaim
Tartózkodási hely :
λ az oldal témái között
Hobbi & foglalkozás :
λ kérdezgetés
Humor :
λ Kérdezd ezt meg az alanyaimtólA poszt írója The Questioner
Elküldésének ideje Hétf. Május 19, 2014 3:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Matt Donovan

Zach Roerig † 19 év † ember

Matt egy átlagos srác kevésbé átlagos környezettel körülvéve. Ha a szükség úgy hozza, megmutatja kivételes bátorságát. A barátaiért bármikor, bármit megtenne. Gyerekkorát nem nevezhetjük tökéletesnek mivel az apját nem is ismerte az anyja pedig mindig valamilyen pasikkal szórakozott. Nővére sokban hasonlít édesanyjára ezért a kortól eltekintve ő volt az, aki mindig odafigyelt rá. A személyisége így alakult át egy felelősségteljes magabiztos talpakon álló fiatal férfivá. Habár még egy valamit nem küzdött le és az a szerénysége.
Rövid szőke hajához párosulnak mélykék szemei, amivel talán ha jobban próbálkozna több nőt is levehetne a lábáról. Többnyire sportos öltözéket visel, de nem állnak messze tőle az elegánsabb ruhák sem.
Matt most már túl van az érettségin, de a főiskolán még nem jelent meg... és a szerelmi élete sem lehet könnyű... hiszen Rebekah Mikaelson...

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 18, 2014 6:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Bellamy xy

BOB MORLEY † 50-150 † Hibrid vagy vérfarkas

"Csúnya" gonosz vérfarkas/hibrid, aki úgy vigyáz rám, mintha a testvére lennék. Soha nem tudhatod, milyen meredek dologra készül, hogy mit akar tőled, vagy, hogy egyáltalán mi a célja az életben. Ismerte apám is anyám is, tudja, mit tettem, hogy megöltem a nevelő szüleim, hogy szándékosan változtattam át magam vámpírrá is, de azt nem sejti, hogy a köteléket megbontottam, és nem vagyok már senki kutyája.
Pb megbeszélés alapján változatható, akárcsak a név SmileVissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 17, 2014 9:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextDaniell ....
Ő egy vadász, akivel akkor találkoztam mikor New Yorkban éltem. Tudta, hogy kutatom a vámpírokat, de nem mondta el, hogy ő kicsoda. Ő az ősi vadászokhoz tartozik, akik minden vámpír után tetoválást szereznek, akárcsak Jeremy Gilbert. Néha agresszív, és ezért se álltam vele többé szóba, de nagyon megkedveltem és érdeklődtem iránta. Mondhatni beleszerettem. Ő is viszont szeretett engem, összesen fél évig voltunk együtt. Szeretném, ha ez a titok, hogy ő vadász egy izgalmas helyzetben kerülne elő, amit majd az elvállaló USERnek mindenképpen megírok. Szeretném kissé továbbá, hogy őrült legyen a karakter, ahogyan Jeremy is volt.
Névváltás engedek, viszont az arcot nem engedem leváltani.


ξ ősi vadász ξ Henry Cavill (maradjon) ξ 26  -----Mason Lockwood

Mikor még itt laktam találkoztam Mason Lockwoodal, tudtam, hogy ő a polgármester testvére és tudtam, hogy így kerülhetek be a tanácsba. Össze szűrtem vele a levet, de sajna beleszerettem. Egyik nap el vitt a családi barlangba és elmondta, hogy ő micsoda, persze tudtam már ezekről a dolgokról, de kezdtem megrémülni. Szerelmet vallott nekem én pedig viszonoztam. Mikor elküldtek engem, időm se volt, hogy elköszönjek. Azóta nem tudom mi van vele, nem tudom, hogy meghalt semmit nem tudok róla. Szeretném, ha fel lehetne támasztani a karakter. Nem sokáig maradna szellem.


ξ szellem egyenlőre ξ taylor_kinney) ξ 26  

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Kedd Május 13, 2014 4:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

lexi branson

Arielle Kebbel † 352 év /kinézetre 21 év † vámpír

Lexi egy eléggé idős vámpír, aki 1864-ben vette pártfogoltjai közé Stefan Salvatore-t, az akkor még újszülött vámpírt, és tartott ki mellette minden nehéz időszakban. Együtt bulizták át a hetvenes éveket, de az sem szorulhat véka alá, hogy Lexi-t egykoron gyengéd érzelmek fűzték Damonhoz is, aki azonban csak játszott az érzéseivel, hogy átvágja a lányt.

Ami a játékban történt: Lexi ismét vámpír lett, miután Esther segítségét kérve az ősi boszorkány feltámasztotta Őt. Bosszúja szinte rögtön lesújtott Damon Salvatore-ra, aki egykoron szíven döfte őt egy karóval, majd megbékélt, s újabb életcélt keresett magának. Stefan Salvatore mellett áll, mint kizárólagos legjobb barát, és egyengeti az ifjabbik Salvatore egyre göröngyösebb útját.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 11, 2014 3:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lindsey Burns

Summer Glau (változhat) † 25-27 † vadász

Addig jártál a nyakamra, míg nem tanítottalak meg vadászni, fegyverekkel bánni, és a természetfeletti lényeket megölni. Igaz, az ismeretségünk nem nagy távlatú, hiszen aligha egy évig voltam a ''mentorod''. Azután nyomod veszett... Próbáltam felvenni veled a kapcsolatot, de nem sikerült.
Nemrég bukkantál fel itt megint, de nagyon megváltoztál. Eddig se voltál egy szelíd kiscica, de most megállíthatatlan lettél. Még engem is megtámadtál, amikor megmondtam neked, hogy ideje lenne felfüggesztened ezt a hobbit, ami sokkal inkább a mánia és a függőség keveréke lett. Mégis, mi történt? Hol jártál? Valami történt veled, mert ez, amit csinálsz, ez már több a sokknál.

//infomorzsa: Semmit nem szabok meg, minden a fantáziád szüleménye lehet. A név változhat, a jellem+előtörténet rád van bízva teljesen. A PB-ajánlatom Summer Glau, de ez is alkuképes teljesen. :mer:
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Szomb. Május 10, 2014 2:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sefa Rukova

Holly Marie Combs † a kezdetekben 32 év † utazó

Ha nem vagyok indiszkrét, elmondanád nekem, drága anyám, hogy hányszor haltál már bele abba a föld alatt is, hogy a kislányod ilyenné vált? Tudom, hogy nem ezt az életet szántad nekem.. azt akartad, hogy úriasszony módjára létezésem minden percében illendően mosolyogjak férjem oldalán úgy, hogy élvezzem is ezt a szerepet. Nem jött össze, hiába szerettelek, néztem fel rád és csodáltalak, nem sikerült belekényszerítened egy olyan sorsba, amelyet te is választottál. Mégis, van az a mondás az almáról és a fájáról... te sem voltál sohasem szent. Pontosan tudtad, mi vagyok. Utazóként tudtál arról az ősrégi meséről, amely szerint egy boszorkány hasonmásokat teremtett, tudtad, hogy egy vagyok közülük és hogy szinte száz százalék esélyem van a tragikus végre. Magad mellett akartál tartani, hogy ne eshessen bántódásom, de nem számítottál szökésemre. Kétségbe estél, segítségért fordultál, de a boszorkány, akit megbíztál a védelmemmel elárult és ahelyett, hogy megvédett volna inkább csak felgyorsította a vérvonal átkát. Meghaltam, vérem a vámpírok teremtője lett, te pedig idővel lassan, de biztosan (és persze csak titokban, mert mit szólna a nép, ha látnának összetörni?) beleőrültél mindebbe.
Sokban hasonlítunk egymásra. Anyának mintapéldány voltál, hiszen mindig törődtél velem, szerettél, gondoskodtál rólam, én voltam a kis hercegnőd, akit imádtál. Mégis makacs vagy, határozott, tökéletes szervező, a céljaid elérése érdekében mindig furfangos és ravasz voltál. Látod, büszkének kellett volna lenned rám, nem pedig sírni az elvesztésem miatt.

//Múltbéli karakternek szánom, az előtörténetet az alakítóra bízom. A pb-nek és a névnek örülnék, ha maradna. 40//Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

 Similar topics

-
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3