Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 20, 2015 9:40 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Luca & JulieNem nagyon tudom, hogy mi is kéne kezdenem a helyzettel, mert mi van, ha felismer? Talán, ha már ez megtörtént volna, akkor... minden bizonnyal szóvá teszi, vagy látok rajta valamit, amiből ezt következtetem, de eddig semmi ilyet nem láttam, szóval... akkor nem tudja ki vagyok és nem tudja hová tenni az arcomat igaz? Nem is szabad, így is rémes volt, ami történt, nem szabad emlékeznie rá és nekem sem szabad emlékeznem, mert csak pocsékul érzem magam. Nem sokon múlt, hogy majdnem végeztem vele és ez azért rettenetes egy érzés, ha látom akkor csak újra és újra erre gondolok, pedig inkább elfelejteni akarom, hogy milyen is az, amikor felülkerekedik rajtam a szörnyeteg.
- Világos igen, erre rájöhettem volna. Mármint nem úgy értem... csak... tudja. - nem szoktam én bántó lenni és most sem annak szánom, csak hát kellően meg vagyok zavarodva ahhoz, hogy igazán jól ki tudjam fejezni magamat, sajnos most ennyi telik tőlem. Egyébként meg gondolom tisztában van azzal, hogy milyen mondjuk az öltözete, hogy az nem olyan, amiről az ember nagy gazdagságot és sok pénzt feltételezne. - Végül is igaza van, jóval egyszerűbb segítséget kérni, ha van kitől, csak már... sokan egészen elszoktak ettől. - hát igen manapság már nem divat, hogy segítséget kérjünk másoktól, inkább maradunk magunkban, ülünk le a tömegközlekedésen is külön helyre, csak hogy senki se zavarjon a nagy magányban, és persze elmegyünk mások mellett, hogy még véletlenül se kelljen ránézni se a másikra. Én is ide jutottam volna? Nem... csak hát ő más, vele mégis csak nehezebb, hiszen ártottam neki és nem akarom megkockáztatni, hogy esetleg ő erre rájöjjön. Nem akarom látni a szemében az ijedtséget, vagy a félelmet, az... rémes lenne.
- Ha már tudjuk a másik nevét máris nem vagyunk idegenek? Érdekes megközelítés. - mosolyodom el. Hát na ezzel azért nem értek egyet. Persze talán már nem vagyunk teljesen idegenek, de még érdemben ismerősök sem, hiszen ennyi erővel mindenkit ismerek, akinek látom a nevét az újságban és ez azért nem így van, de nem számít, ez is inkább csak egy elméleti apróság, amit nem feltétlenül most kell megtárgyalni, hiszen csak útba akarom igazítani őt.
- Oh én... nem azért mondtam, csak tudja fárasztó napom volt és jól esne a pihenő, gondolom önnek is, ha már szállást keres. - vajon ha arra lenne szükség, akkor varázslattal képes lennék megszabadítani őt az emlékemtől, ha mégis beugrana neki valami és hirtelen emlékezni kezdene? Nem tudom... nem vagyok benne biztos. Az a baj, hogy a vámpír trükkök még annyira nem mennek. Egyszerű az oka, nem gyakoroltam olyan sokat, és hát nem is iszom annyi vért, hogy az indokolja. Nem vagyok valami erős vámpír, még mindig a boszorkányi mágia az, ami több bennem és ez igazából jól is van így, nem is szeretném, ha változna.

Vissza az elejére Go down

avatar
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
i don't need anyone ∁
Tartózkodási hely :
you can find me the best place ∁
Hobbi & foglalkozás :
lazybones ∁
Humor :
bitter ∁A poszt írója Luca Campanella
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 14, 2015 4:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


juliette & luca
to an endless beauty...  

Hát, olybá' tűnik, hogy eléggé egy cipőben járunk. Ő is nemrég érkezett, én viszont még teljesen friss hús vagyok ebben a városban. Ráadásul tudom, hogy ismerem, szóval amit mondtam, azt is csak azért tettem, hogy kaphassak pár percet az életéből, hátha kiderül, hogy honnan és miért. Jó sokat kellett innom ahhoz, hogy elfelejtsem. Vagy megint egy alapos verés áldozatául estem, és ezért nem rémlik, hogy hol láttam vagy milyen körülmények között? A gondolatok visznek egyszer a sírba, többen is megmondták már, hogy ez nem férfinak való hobbi. Inkább csináljunk mindet ösztönösen, abból baj nem lehet. Vagy lehet. Engem az mióta érdekelne, de úgy igazán?
- Hát. - vakargattam meg a fejem. - Sajnos nem engedhetem meg magamnak ezeket a mai luxus cikkeket, tudja. - köszörültem meg a torkom. Szerintem elég rám néznie, és látja a holmijaimon, hogy nem vagyok egy tehetős ember. Örülök ha a szállásomat kifizetem valahogy, de előfordult már, hogy egy utcasarkon vagy padon töltöttem az éjszakát. Sosem koldultam, az nem az én műfajom. Zenéltem. De cseppet sem könnyű olyan helyet találni, ahol ezt értékelni is tudják néhányan. - Meg amúgy is, mire megkeresném, ön már rögtön útba is igazít. - tettem hozzá ezt már vigyorogva, majd legyintettem egyet. Túl sokat fecsegek, egyszer ez lesz a vesztem. Semmi kétség. De egy szép nő társaságában sosem engedem meg azt a modort, amely sokaknak nem tetszik.
- Üdvözlöm... Julie. - mosolyodtam el ezzel hálálva meg a bemutatkozását. - Máris nem vagyunk idegenek. - Nem mintha amúgy azok lennénk. De ezt már csak magsamban teszem hozzá. Lehet, összekeverem valakivel. De olyasmi még sose történt velem, szóval biztosan nem.
- Oké, indulhatunk! - jött ki belőlem a buztdító szöveg, majd rögtön hozzá is tettem. - Miért van olyan érzésem, hogy le akar rázni? Pedig nem vagyok se tolvaj se gyilkos. - magyaráztam, miközben a lábaim haladtak előre. Tudtam én, hová megyünk, annyira új nem vagyok itt. De jobb indokot tényleg nem találtam. Ki kell derítenem, mi ez az egész.

you give love a bad name • i'm here, sweetie Cool©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Feb. 12, 2015 10:36 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Luca & JulieAzt hiszem erre most igazán nem vagyok felkészülve. Így is pont elég az, hogy próbálom rendbe tenni valahogyan az életemet, így is pont elég megküzdenem a démonaimmal, nem szabad még vele is találkoznom. Az az este rémes volt, aztán persze Daniel csal kiosztott és képtelen volt normálisan hozzám állni. Nem szabadna találkoznom vele, mert csak rossz emlékeket hoz elő belőlem és én nem tudom, hogy ezt mégis hogyan tudnám kezelni. Ő pedig... a végén még emlékezni fog arra, hogy mi történt és annak végképp rossz vége lenne. Egyszerű ember, neki... nem szabadna ilyesmibe belefolynia. Épp elég annak, akinek nincs más választása, mint amilyen én is vagyok, de ő... Nem is tudom, hogy mit csinált, ami miatt annyira nekimentek, én pedig hiába próbáltam segíteni, még az sem sikerült túlságosan jól, de valahogy összeszedem magam és újra az leszek, aki voltam. Orvos, aki életeket ment, akinek az a fontos, hogy tegyen másokért. Még nem tudom, hogyan de majd... sikerülni fog, mert muszáj igaz? Mert nagyon akarom.
- Még csak nem rég költöztem a városba, úgy hogy olyan sokat nem ismerek belőle. - rázom meg a fejem. Nem derül ki, hogy hová szeretne eljutni, én pedig őszintén szólva legszívesebben eltűnnék az orra elől, az lenne a biztos, de az is feltűnő lenne, ha köddé válnék hirtelen. Más megoldás kell, talán ha csak szimplán megmutatom neki merre menjen, akkor már könnyebb dolga lesz. - De tudja... a telefonja, nem segít? A legtöbbön ma már van GPS, azzal oda talál, ahová csak szeretne. - igen úgy tűnhet, mintha el akarnám küldeni, de hát így is van. Most öntöttem magamra a kávét, szóval talán érthető, ha nem igazán szeretnék tovább beszélgetni vele és egyébként is nem valami jó emlékeket ébreszt bennem, ami csak újabb ok arra, hogy menjen... vagy én, vagy... bárki, csak ne legyünk egy helyen.
Bemutatkozás... nem jó jel. Akkor tesszük, ha nem akarunk egy pillanat múlva elköszönni a másiktól és úgy fest, hogy ő nem akar. - Julie... Juliette. - bököm ki végül én is a nevemet, de még véletlenül sem merem a kezemet nyújtani neki. Fogalmam sincs, hogy mitől ugranának be neki az emlékek, talán a testi kontaktus segít, akkor pedig a kézrázás kizárt, főleg amíg ő nem kezdeményei. - Azt hiszem a közelben van egy galéria és hotel is akad a városban néhány. - nagy levegő Julie és minden rendben lesz. Nem emlékszik rád, ha emlékezne, ha tudná, hogy mit tettél, hogy majdnem megölted, akkor nem nevetne, akkor nem úgy nézne rád, mint egy ismeretlenre, akkor... akkor riadt lenne igaz? Nem emlékszik, és talán nem is fog, túlságosan sokkolódott. - Jól van, megmutatom merre van a legközelebbi galéria, ott már segítenek majd a legközelebbi motelhez eljutni rendben? - az csak pár perc... na jó picit több, amíg elsétálunk a célig, de csak ennyi, aztán átadom őt másnak és nem lesz semmi baj.

Vissza az elejére Go down

avatar
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
i don't need anyone ∁
Tartózkodási hely :
you can find me the best place ∁
Hobbi & foglalkozás :
lazybones ∁
Humor :
bitter ∁A poszt írója Luca Campanella
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 07, 2015 8:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


juliette & luca
to an endless beauty...  

Láttam valamit az arcán, ami egyértelmű jelzés volt számomra. Tényleg láttam már valahol, s szemmel láthatóan ő is felismert engem. Eléggé nehézkes volt arra az éjszakára gondolnom... még soha nem voltam olyan részeg, hogy ennyire kiessen valami az életemből, de most megtörtént. A pokolba is, vajon mit műveltem, és mit ittam, hogy ez történt szegény fejemmel? Valami nagyon rossz... de ezekre a szemekre mégius. Nyilván nem ő vert meg. Másnap eléggé komoly zúzódások voltak a mellkasomon. De nem hiszem, hogy egy nő tett volna helyre. Egyrészt, sosem engedném, hogy egy nő bántson, vagy üssön. Másrészt, ugyan mivel tudtam volna rászolgálni? Rá kell jönnöm, hogy mi a franc történt azon az estén. Nem rémlik semmi sem!
- Áh, szóval maga sem mindennapos vendég itt? - kérdeztem halkan, de a mosolyom nem hervadt le a képemről. Nem én lennék, ha nem így tennék. Ezt a mosolyt mindig viselem, mikor akcióban vagyok, bár az általában akkor van, mikor zenélek egy bárban. Nem ilyenkor.. de ez is egy bizonyos szinten küldetés. És amíg nem tisztázom, a küldetés nem befejezett.
- A nevem Luca egyébként. - magyaráztam, mint valami leüthetetlen legyecske, és halkan felnevettem. - Igazából valami galériát keresnék. Utána pedig egy hotelt. Talán így sorjában. - vontam a vállamon egyet, a tekintetét azonban továbbra is tartottam. A szem a lélek tükre. Elvileg.

you give love a bad name • i'm here, sweetie Cool©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 16, 2014 2:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Luca & JulieHosszú nap, mostanában valahogy minden egyes nap nagyon-nagyon hosszúnak tűnik. Talán csak ez a végtelen körforgás teszi. Alszom, mert valahogy megszoktam már, de nem azért, mert olyan nagyon szükségem van rá, mint régen. Rémes, hogy rengeteg az energiám, hogy rengeteg mindent tehetnék, de közben mégis kénytelen vagyok... egy padon ülve kávét kortyolgatni. Már attól is hevesebben ver a szívem, hogy valahol a távolban meghallom a mentő jellegzetes szirénáját. Nem hallja más, senki más, csak én, mert nagyon távol lehet innen, de én mégis és... nem lehetek ott. Nem segíthetek. Most még nem, de talán ha folytatjuk ezt Rachellel, ha újra és újra próbálkozunk, ha ott van mellettem, akkor menni fog. Nem most, nem azonnal, lehet hogy hónapok múlva, talán csak hetek, talán még ennél is több, de idővel sikerülnie kell. Szeretnék újra jót tenni, szeretnék újra gyógyítani, tényleg nem vágyom semmi másra, mint hogy az életem újra értelmet nyerjen, mert jelenleg ez az, ami iszonyatos mód hiányzik belőle.
Szinte észre sem veszem, hogy valaki felém közelít, nem nézek fel, kissé sikerül elbambulni egy üzlet kirakatán. Karácsony... hát nem tudom, nem tudom ezt az ünnepet már ugyanúgy értelmezni, bár valahogy sose tudtam. Nem egy ünnepet töltöttem el ügyeletben, amit még általában az anyám is szóvá tett, de hát akkor is kell valakinek dolgozni és mégis csak úgy a fair, ha azok vannak otthon, akiknek ott a család. Nekem nem volt akkor sem és már jó eséllyel nem is lesz. Idővel anya is meghal, akkor pedig... végképp maradék egyedül, kivéve persze azt, hogy legalább Rachel itt van nekem, legalább egy barát. Ez is valami. A hangra e miatt van, hogy kissé összerezzenek, és ekkor nézek csak fel, de nem sok jót ígér az arc, amit felismerek.
Nem néz rám riadtan, ő nem, de én... látszik, hogy falfehér arccal meredek rá. Nem emlékszik, akkor minden bizonyára nem emlékszik, én viszont nagyon is. Ezért van, hogy kicsit elszabadul minden, az ujjaim maguktól görcsölnek rá a pohárra és csak akkor esik le, hogy mi történt, amikor megérzem a combomon a forró kávét. Nem kellemes, de legalább az égő érzés magamhoz térít, ennek is van előnye. Felszisszenek, és szétnyitom végre az ujjaimat, így a papírpohár a földön landol. - Öhm... hello. Semmi gond, még én sem... én sem vagyok túlságosan ismerős a városban, de... hová szeretne eljutni? - oké, vissza kéne szereznem a higgadtságomat, no meg jó lenne úgy tennem, mint akit jobban megrázott a forró kávé igaz? De nem megy minden egyszerre. Mindenesetre felállok és... oké, passz, el kéne köszönnöm gyorsan, hazamenni átöltözni... valami, de az tuti, hogy nem jó, hogy itt vagyok. Mi van, ha felismer, mi van ha végül mégis beugrik neki valami? Nem kockáztathatom, nem lehet.

Vissza az elejére Go down

avatar
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
i don't need anyone ∁
Tartózkodási hely :
you can find me the best place ∁
Hobbi & foglalkozás :
lazybones ∁
Humor :
bitter ∁A poszt írója Luca Campanella
Elküldésének ideje Pént. Dec. 12, 2014 10:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


juliette & luca
to an endless beauty...

A nap már lemenőben, karácsonyi fények világítják meg a főteret... a hajamba túrva lépkedtem New Orleans utcáin. A főtérre érve mindig is várt egy kis képzőművészet. Erre vágytam jelenleg. Művészetre. De múzeumba meg be nem tolom a képemet! Amúgy is... kellene egy friss kávé. Méghozzá jó forrón. Mindjárt lefagy a kezem, és úgy általánosságban az egész testem. Az utóbbi időben mintha kissé több emberiesség szorult volna belém. Talán mióta az alkohol nem ejt foglyul minden este. A főtéren pedig könnyű kávét szerezni valahol.
De... előbb a kávé, aztán a gondolkodás. Talán ebben az állapotban nekem nem is áll jól ez a fajta tevékenység.
Körülnéztem a jelenleg kissé kihalt terepen, és végigmértem a lehetséges kávézó helyeket. Nem mintha annyira ne találnék helyet, ha akarnék. Bár ebben a városban már semmi sem biztos. Remélem, nem futok bele semmi kötözködő huligánba. Olyanba, amilyen én vagyok. Az utóbbi szokásaim szerint az, aki beszól, vagy éppen modortalan irányomba, az körülbelül egy óra múlva felismerhetetlen képpel fekszik egy kórházi kórteremben. Velem nem érdemes szórakozni, kár, hogy ezt nem látják rajtam nagyon sokan. De hát... a hibáiból tanul az ember.
Mindezek azonban jelentőségüket vesztették, mikor megpillantottam egy barna hajú nőt. Magam sem tudom, hogy mi a fene ütött belém, de az arca rögtön felért egy felismeréssel. Láttam már... az az éjszaka, amiről majdnem minden emlék homályba veszett... márpedig akkor láttam... de csak álmodtam? Ugyan már! Ne legyél már gyáva, Luca! Derítsd ki!
Elvigyorodtam egy másodperc alatt a már megszokott, ravaszkás kis ajkaimmal.
- Bocs! - mosolyodtam el, mikor odaértem mellé, és végigmértem. - A zavarásért meg minden. De még új vagyok itt. Nem ismerek senkit, és jó lenne egy kis... útbaigatítás. - mondtam. Hogy ebből mi lesz...

you give love a bad name • i'm here, sweetie Cool©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Nov. 04, 2014 11:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Luca & JulieNehéz nap, újra itt a nem mondhatom, hogy megszokott helyen, hiszen még nem élünk annyira régen New Orleansban anyával. Mármint nem vele lakom együtt, ahogy már túlságosan felnőtt vagyok, de a közelben van, hogy ha valami baj lenne, akkor segíteni tudjon, és hát baj mindig van. Eleve úgy indult az egész, hogy nem akartam elmenni erre a konferenciára. Mystic Falls... már a neve sem hangzik valami jól és persze, hogy minden összejött. Az jó, hogy összefutottam Rachellel, ez tényleg az, aminek igazán örülök, de a többi... Nem tett jót. Sean nem tudom, hogy valaha képes lesz-e elfogadni azt, ami vagyok. Tudom, hogy faji ellentétek... ő vérfarkas, de mégis csak jó barátok voltunk és én nem lettem más. Ugyanaz vagyok, ha leszámítjuk ezt az apró kis problémát, amit a vérszomj okoz, de... de valahogy majd képes leszek felülkerekedni rajta. Valahogy muszáj. Nap mint nap rettegek, hogy nem fog menni és azzal, hogy nem tudott elfogadni, csak még nehezebb az egész. Az a legrosszabb, hogy nehéz ezt összeegyeztetni velem. Világ életemben másoknak segítettem, világ életemben az volt a célom, hogy gyógyítsak, most pedig nem tudok a közelébe menni egy vérző embernek és képtelen vagyok megbarátkozni a ténnyel, hogy embereknek kéne ártanom ahhoz, hogy egyek. Az egész egyszerűen kiborító és sejtelmem sincs, hogy tudom-e kezelni. Daniel szerint lehet, neki megy, de én nem olyan vagyok, mint ő. Benne valahogy sokkal kevesebb az érzelem, sokkal könnyebben le tudja rendezni magában azt, ami lett, de nekem nem megy.
Ott volt az a fickó is Mystic Fallsban. Segíteni akartam neki, mert bántották és meg volt hozzá az erőm. Meg lett volna. Erre én estem neki és majdnem megöltem. Mégis... mégis hogy tehetnék így bármi a kórházban bárkiért? Ha a közelembe kerül egy sürgős eset győz az, aki vagyok, vagy az ami vagyok? Félek kockáztatni, mert nem viselném el, ha el kéne hagynom a várost, és főleg képtelen lennék tükörbe nézni, ha egy súlyos sérültet miattam veszítenénk el. Ez az élet egyszerűen... nem nekem való, csak épp nem tudok rajta változtatni. Anya nem hagyná, ő beszélt rá, hogy tartsak ki, hogy ne adjam fel, pedig megtettem volna, de nem engedte. Ettől még ugyanúgy nem tudom, hogy vészelem át.
A mai is hosszú nap volt, a háttérben, olyan betegekkel, akiken biztos, hogy nem lehet sérülés, külön rendelőben. Ha csak egy-egy ember van a közelemben, nem olyan vészes, de én többet akarok ennék. Segíteni, mert a tudásom meg van hozzá. Olyan, mintha... mintha  festőt nem hagynák festeni, a zenészt nem hagynák a hangszerén játszani, csak hallgathatná, ahogy más teszi. Kifacsar az életem, úgy érzem, hogy napról napra egyre inkább kifacsar, és fogalmam sincs, hogy ez lehet-e még egyszer az életben jobb.
Sötétedik, én pedig hazafelé sétálok, a kezemben kávé, a másikban pedig egy zacskó, a bevásárlás eredménye. Nem vettem sok mindent, nincs rá igazából szükségem, csak megszokás az egész, semmi több. Lassú léptekkel haladok, amíg végül úgy nem döntök, hogy maradok. Elég kihalt ahhoz ilyenkor már az utca, hogy ne legyen gond, nekem pedig nem olyan nagy létszükséglet már az alvás, mint régen. Egyszerűen csak keresek egy üres padot, oda ülök le, kortyolgatom a kávét és kész. Nézem a néha elsétáló embereket, hallgatom az éjszaka neszeit és várok. Nem is tudom mire... nem történik csoda, egyik nap sem ébredek fel ebből az egészből, mint valami lidérces álomból. Nem derül ki, hogy csak a képzeletem játszott velem és igazából minden rendben van, pedig bár így lenne!

Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 18, 2014 5:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

Kicsit eltűnődöm Elijah szavain. Az igazság az, hogy még nemigazán próbáltam elképzelni az ősi családot emberként. Nem volt rá semmi okom, hogy ilyesmivel foglalkozzam, de persze, nyilvánvaló, hogy egyikük sem abban a formában jött a világra, ahogyan most ismerem őket. Azért nem bántam volna, ha Klausnak egy kevésbé akaratos és öntelt oldalával ismerkedem meg, de hát a sors ezeket a lapokat osztotta.
- Egyikünk sem tökéletes - mondom végül, ezzel beismerve a saját tökéletlenségemet is. Egy hozzám hasonló vérkastaltól álszentség is lenne az ellenkezőjét mondani, hisz eleve nem lennék az, ami, ha nem tapadna már legalább egy ember vére a kezemhez. És az az igazság, hogy egynél nekem is több van már a rovásomon. De igyekszem változtatni a viselt dolgaimon a közeljövőben, a lányom kedvéért. Talán tényleg sikerül ez majd Klausnak is. Vagy nem. Már régen felhagytam azzal, hogy hiú ábrándokba ringassam magam. Ismét elmosolyodok, és Elijah felé fordulok a kérdését hallva.
- Igen, kislány lesz. Bár nevet még nem sikerült választanom. Azt hiszem, Klausszal együtt kellene, csak ugye, mostanában nem találkoztunk - vonom meg a vállamat. Közben elérünk az utca végére, ahol a kocsimat hagytam. - Megérkeztünk. Az lenne az enyém - bökök a járműre. - Köszönöm még egyszer, hogy megmentettél. Tökéletes volt az időzítés - húzódnak szélesebb mosolyra ajkaim, közben már a kulcsaimmal babrálok. - Ideje mennem, mert a falka már biztos aggódik. Remélem, hamarosan hallhatok felőled, és jó hírekkel jössz majd - teszem hozzá búcsúzásképpen, mielőtt beülnék a volán mögé, aztán elindulok haza, a mocsárhoz.

† music: music † note: - † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 16, 2014 1:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Eddig nem voltam képes elfogadni, hogy Hayley az öcsém gyerekével várandós, de most már sokkal inkább becsülöm őt, mint előtte. Hiszen annak tudatában tartotta meg a magzatot, hogy tudta, Klaus egy hibrid, ráadásul fajának első tagja. Erős jellemre vall eme tett.
- Mindenképpen megkereslek akár napokon belül. Klaus az öcsém, ennél rosszabb dolgot is megértünk már, mindemellett én is szeretnélek biztonságban tudni - mosolyodom el, de nem tudom, miért hagyják el ezek a szavak ajkaimat. Csak kedves akarok lenni a lánnyal, aki az én rokonomat is hordja a szívem alatt. Persze fogalmam sincs, hogy fiú, vagy lány, hiszen a gyerekes bosszúvágyam elzárt a saját családomtól is, de remélhetőleg ez már a múlté lesz, és fátylat boríthatunk rá. Hiszen a boszorkányok készülnek valamire, és őket sosem szoktam félvállról venni. Nem tehetem, hiszen nekik nagy erejük van, ha többen vannak, még ellenünk is képesek harcolni. Ezt az egyet sosem felejthetem el.
- Pedig egyszer ő is ember volt. Ugyanolyan, mint bárki más. Talán egy kissé lázadó, ami apánknak nem tetszett, de ugyanazok voltak az álmai. Mára sok dolog változott, melyben nem csak Mikael játszott szerepet. Szégyellem bevallani, de részben magamat is hibásnak tartom abban, hogy Klaus mára ilyen kegyetlen és bosszúvágyó lett - az utolsó mondat végére elhalkul hangom. Hát igen, sosem voltunk mintatestvérek, és néha hatalmas az a bűntudat, amit érzek, de nem marcangolhatom magam ilyenek miatt. Inkább tennem kell érte, hogy ne így legyen. - De ennek ellenére hiszem, hogy Klaus változhat - jelentem ki határozottan, majd elhallgatok. Csak egy olyan kérdést teszek fel, ami mindig is foglalkoztatott, és a választ szívesen hallgatom.
Figyelem, ahogy keze a hasára és, biztos csodálatos dolog lehet érezni a benne növekvő gyermeket. Azon kapom magam, hogy még mindig Hayley hasát figyelem, így elkapom a tekintetem.
- Biztos a világ legcsodálatosabb érzése lehet. El sem tudom képzelni, milyen érzés. A nemét esetleg tudod már? - szalad ki a számon a kérdés. Próbálok közvetlen, és kedves lenni Hayley-vel, hogy lássa, nem vagyok én olyan szörny. Persze nem tudom, mit mondott neki rólam Klaus...
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Kedd Szept. 02, 2014 12:02 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

Kezdek kissé bizonytalan lenni azt a témát illetően, hogy hol lenne számom jelenleg a legjobb és a legbiztonságosabb élni. Eddig annyira biztos voltam benne, hogy a mocsárban a helyem a farkasok között, hogy velük biztonságban vagyok. De Elijahnak igaza van, nem csak a vámpírok jelentenek veszélyt, hisz ott vannak a boszorkányok is, és sajnos sosem tudni, melyik oldalról leselkedik rám veszély éppen. Ezekben az időkben pedig nem kockáztathatok. Ráadásul... a lányomnak hála a Mikaelsonok már ugyanannyira a családomnak számítanak, mint a falka a mocsárban. Azt hiszem, Klaus is nyugodtabb lenne, ha újra mellettük lennék, bár furcsa lesz újra egy fedél alatt élni vele. Úgy érzem, már sikerült túltennem magam a történteken, de remélem, nem lesz rám és a kapcsolatunkra rossz hatással az összeköltözés.
- Szólj, ha beszéltél Klausszal, és tisztáztátok a dolgokat - mondom végül. Ez most már leginkább csak tőlük függ. Egy háborús zónába nem akarok beköltözni, szóval megyek, amint kibékültek, és elrendezték a dolgaikat.
Figyelmesen hallgatom Elijah szavait Klausról és a családjukról. Érdekes egy újabb szemszögből hallani erről. Klaus már mesélt néhányszor a családjáról és arról az időről, amikor még ember volt. De teljesen más ezt valaki mástól hallani, aki szintén átélte azokat az időket is.
- Különös elképzelni Klaust egyszerű emberként - jegyzem meg halkan, és lassan elmosolyodom. Biztos nagyon más volt, ha Elijah ennyire szeretné visszakapni az öccse régi énjét. Kíváncsi vagyok, vajon a lányunk tényleg képes lesz-e visszahozni őt, vagy legalább egy részét.
Az arcom szinte érzékelhetően felragyog, amikor Lijah rákérdez az anyaságra. Tenyerem a pocakomra simul, végigsimít rajta, és mintha a kis pocaklakó csak erre várt volna, mozgolódni kezd, amire a mosolyom, ha lehet, még szélesebb lesz.
- Nehéz szavakba önteni. Ez... egyszerűen csodálatos. Főleg amióta először megmozdult, és sokkal inkább érzem, hogy egy élő kis csöppség van odabent. Nagyon eleven tud lenni néha - nevetek fel, ahogy a hasam simogatásával ráhangolódok a szűnni nem akaró rugdalózásra.

† music: music † note: - † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 25, 2014 8:28 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Csendesen sétálok a lány mellett, és csak néha szólalok meg. Szeretek megfontoltan kimondani dolgokat még az előtt, hogy bármit megbánnék. Ráadásul nem sietek sehova, így ráérek mindent elmondani Hayley-nek. Nem tudom, hogy hogyan is kezdjek neki, ezért vágtam bele a közepébe. Klaus én én folyton összevesztünk, majd kibékültünk, néha bosszút is álltam. De mégis én vagyok az egyetlen olyan testvére, aki a legkevesebbet töltött azokban az átkozott dobozokban. Ennek ellenére ez még sem magyarázat arra, miért is marjuk egymást ezer éve már.
- Szóval megmentetted őket attól, hogy csak teliholdkor lehetnek emberek. Igazán sokat köszönhetnek neked - Hayley nem az a lány, aki nem képes gondoskodni magáról, ahogy az említett példa is bizonyítja. Épp mondani akarnék valamit, mikor megtorpan, s ezzel engem is ugyanerre a mozdulatra késztet.
- Hiszek neked, de ha békét tudok kötni az öcsémmel, szeretném, ha adnál egy esélyt, hogy megvédhessünk. Nem csak a vámpírok veszélyesek a kicsire nézve - jegyzem meg halkan. Sokan beszélnek erről a gyermekről, sokan akarják az erejét. Talán már anyánk is rájött, milyen hatalma lehet egy ilyen együttlétből született gyermeknek.
- Nézd Hayley, az én családom sem tiszta. Ezer éve vágytam rá, hogy visszakapjam azt a Klaus-t, akit emberként ismertem. Harcoltunk egymás ellen, és közben élt bennem a remény, hogy történik majd valami, ami visszafordítja az apánk által elindított fertőzést a lelkében, és most, hogy volt időm gondolkodni, ez a gyermek adhat neki valamit, amit még a saját családjától sem kaphatott meg igazán - beszélek a Klaus-hoz fűződő viszonyomról ismét. Nem így kellene ráborítanom mindent, de mégis tudnia kell. Lassú léptekkel sétálok mellette, mikor ismét megszólalok, de akkor már nem egy témát feszegetek folyton. - És milyen érzés? Anyává válni? Egy gyermeket hordani a szíved alatt? - tudom, furcsa, hogy pont én kérdezem, de mindig is érdekelt. Régen anyánkat is megkérdeztem, de már szinte alig emlékszem arra, mit is felelt akkor...
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 21, 2014 4:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

Visszaköltözni? Zsigerből visszautasítanám az ajánlatot, de nem azért, mert ennyire taszít az ötlet, hogy velük éljek, csupán úgy érzem, hogy most a mocsárban a helyem a farkasaim között. Már a nyelvemen van a válasz, hogy egyelőre nem gondolkodom ilyesmin, de aztán mégsem mondok semmit, csak eltűnődöm magamban. Nem fair tőlem, ha egyedül döntök a saját sorsom felől, amíg az egyenlő a lányoméval, aki a Mikaelson családhoz is tartozik. Ráadásul nem elsősorban arra kell gondolnom, hogy mi a jó nekem, vagy a falkának, bármennyire is szeretnék hozzájuk kötődni, hanem hogy mi a jó a babának. Ő most az első, és ha Elijah tényleg el tudja rendezni a dolgokat, biztonságossá tenni azt az otthont, akkor érdemes megfontolnom, hogy visszamenjek. Aztán mielőtt választ adhatnék, Elijah már egy újabb kérdéssel rukkol elő, amire elmosolyodom.
- Persze, ismerem, őket. Ők a családom. Bár csak nem rég találtam rájuk, de mint kiderült, az egykori alfájuk lánya vagyok. Segítettem nekik megtörni az átkot, amit Marcel boszorkánya szórt rájuk évekkel ezelőtt. És most úgy érzem, mellettük van a helyem - mondom meg őszintén, amit gondolok, aztán egy pillanatra megtorpanok séta közben, és Elijahra nézek.
- A farkasok nem veszélyesek, rám nem. És ott biztonságban vagyunk, mert a vámpírok nem igazán merészkednek oda. De ha tényleg kibékültök Klausszal, és úgy gondolod, hogy veletek nagyobb biztonságban lennénk... - megvonom a vállam, majd tovább indulok. Egyre közeledik a szülés napja, és tényleg jó lenne úgy alakítani a dolgokat addigra, hogy minden rendben mehessen.

† music: music † note: - † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 21, 2014 7:56 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Klaus mindig is a testvérem marad, akármennyire gyűlöljük is néha egymást. Rendkívül felelőtlen döntés volt az, hogy egyedül hagytam a gyermeke megszületése előtt, és még felelőtlenebb volt az is, amiket odáig tettem, hogy elrabolhassam a gyermeket. A bűntudat talán egész életemben kísérteni fog, és nem tudom még, hogyan is teszem majd túl magam rajta. Kifordultam önmagamból most, mikor az egész természetfeletti majd a születendő babát akarja. Egy boszorkány utóda, akinek az apja hibrid, az anyja pedig vérfarkas. Ki tudja, hogy mire lesz képes? De ez még azt hiszem lényegtelen, hiszen sokkal fontosabb az, hogy igyekezzem egy normális viszonyt kialakítani Hayley-vel és az öcsémmel is. Megvallom, hiányzik az a viszony, mit régebben ápoltunk, mikor itt éltünk. Azóta tőrök, és koporsók sorakoztak végtelen vitáink mögött, a megfelelő alkalomra várva, hogy mikor tesz engem is pihenőre fivérem. Nem! Ezt többé nem engedhetem meg neki. Ez nem az a világ már, mikor csak úgy bedug minket egy dobozba, most az otthonunk visszaszerzésének kell szentelnünk napjainkat.
- Sikerülnie kell! Sokszor rosszabb vitákból is békét kovácsoltunk. Bár akkor sokkal kitartóbb voltam, és nem akartam öcsém vesztét... - mosolyodom el zavartan. Ritkán vagyok az, csak ha nagyon szégyellek valamit, és most tényleg így van. Nem hiszem, hogy képes lennék szembenézni a fivéremmel, de meg kell tennünk, mivel együtt erősebbek vagyunk. Majd megpróbálok hatni Rebekah-ra is, hogy hárman legyünk a legerősebbek.
Fáj ez az egész helyzet. Nem mutatom, de belül egyre jobban haldoklom, hogy ezt kell tennem valakivel, aki egykor a fivérem volt. Nem tagadom, egy részem piszkosul élvezi, amit tesz, nagyon is, ami annak köszönhető, hogy sosem hallgattam a szellemek intelmeire, és a fekete mágia is kedvelt eszközöm lett.
- A mocsárban? De neked nem kellene ott lenned! Nem kismamának való vidék az - hajtom le a fejem, miközben szabad kezem a zsebembe vándorol. Előre pillantok, majd a lányra nézek, ki Klaus gyermekét várja. - Bár Klaus mellett lenni nem mindig életbiztosítás. Félre ne érts, de néha tényleg eléggé meggondolatlan. Régen tudtam rá hatni, talán ha ismét bíznánk egymásban, visszaköltözhetnél - vetem fel, mint egy lehetséges opciót, miközben tovább sétálok céltalanul. Semmi végállomás nincs, csak az este nyugalma. Fel kell keresnem az öcsémet, hiszen én sem akarhatom, hogy egy mocsárba szülessen a kisbaba.
- De miért élsz a mocsárban a farkasokkal? Ismered őket? - újabb kérdés foglalkoztat. Tudom, hogy ott farkasok élnek, és kiderítettem, hogy el vannak, vagy el voltak átkozva, és azt is, hogy régen ők is a városban éltek. Sokat hall az ember, ha ügyesen hallgatózik mindenhol, mégis foglalkoztat, Hayley mit tud róluk. Vajon veszélyesek? És ha még elátkozottak, akkor mennyi időbe telik rájönniük az ellenszerre? Sok kérdés, mely sok választ vár, de nem akarom mind Hayley-re zúdítani.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 11, 2014 12:48 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

Egyre növekvő érdeklődéssel hallgatom Elijah szavait, melyek lassan őszinte mosolyt csalnak az arcomra. Klaus korábban néhányszor már említett részleteket a múltjából, a családjához fűződő kapcsolatáról, és láttam, amit láttam korábban, aztán úgy gondoltam, semmi közöm hozzá. Egy évezredes viszálykodást nem csak, hogy nehéz lenne a számomra kibogozni, de közben még meg is égethetem magam, ha nagyon belemélyülök a részletekbe, ezért igyekeztem ezzel eddig nem foglalkozni. Most mégis érthetetlen boldogsággal tölt el Elijah felbukkanása, és a kijelentése, hogy szeretné helyreállítani a kapcsolatát az öccsével. A lányunkra így is nehéz sors vár ebben a világban, ahová a hibrid lányaként születik, rengeteg, arctalan, veszélyes ellenséggel, egy háborútól izzó város közepébe. Sehol nem lehet igazán biztonságban, és egyedül ott találhat otthonra, ahol a család van. Ez a család azonban egyelőre elég diszfunkcionális és bizonytalan. Én a mocsárban tengődök a lázongó farkasok között, Klaus isten tudja mit csinál éppen, milyen bosszút forral nevelt fia ellen, a testvérei pedig messziről elkerülik őt. Most először érzek némi reményt rá, Elijah felbukkanásával, hogy talán van még esélyünk kicsit rendbe hozni ezeket a dolgokat, mielőtt ez a baba a világra jönne.
- Örülök, hogy itt vagy, és remélem, sikerül kibékülnöd Klausszal. Családnak és szövetségeseknek eléggé híján vagyunk erre felé, az ellenség viszont mindenhol ott van - húzom el picit a számat, majd megadóan az ősvámpírba karolok, függetlenül attól, hogy fogalmam sincs, merre tartunk. De vele most legalább biztonságban érezhetem magamat.
- Klaus mellett? - húzom fel a szemöldökeimet a kérdésre, pedig nyilván nem kellene ezen a kérdésen meglepődnöm, ha egyszer nincsenek beszélő viszonyban. Nem tudhatja, hogy már máshogy állnak a dolgok. - Most külön vagyunk - világosítom fel hamar. - Én a mocsárban élek, a farkasokkal. Klaus meg... Hát, ő Klaus - vonok vállat. - Gondolom a szokásos dolgokkal köti le magát. Egy ideje már nem beszéltünk - árulom el, majd magam elé révedve idézem fel az utolsó alkalmat, amikor találkoztam a hibriddel. Valamivel a nem túl szép szakításunk után felkeresett a mocsárnál, és sikerült emberi hangon megbeszélni a terveinket. Akkor azt ígérte, hogy segít megtörni végre ezt a köteléket, amivel a boszorkányok megbélyegeztek. De azóta nem hallottam felőle.

† music: music † note: - † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 04, 2014 7:11 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Valamiért fontosnak érzem, hogy megvédjem a lányt, még akkor is, ha nem vonhatta le a megfelelő következtetéseket akkori viselkedésemből. Tény és való, hogy nem vagyok jóban Klausszal, de egyszer minden pohárba tiszta vizet kell önteni, és mi sem jobb időpont elkezdeni, mint megmenteni a lányt, aki a gyermekét hordja a szíve alatt.
Különösebb erőfeszítés nélkül semlegesítem azokat a bátor vámpírokat, melyek nem elmenekültek, hanem reménykedtek abban, hogy a többség győz. Ebből vontam le a következtetést, hogy nem is ismerik az arcom, sem a nevem.
- Hayley - nézek végig arcán, ahogy felsegítem őt, egy pillanatra még fogom a kezét, szinte ösztönös, majd lenézek a kézre, mely a lányét birtokba vette, s lassan eresztem csak el. Van időm végig nézni Hayley-n, és be kell valljam, hogy a terhesség tényleg megszépíti a nőket, hiszen most annyira más a lány arca, nem olyan, mint mikor még a hasa sem látszott.
- Nem csak rád. Ha nem erre jövök, akkor.. De lényegtelen. Te élsz, és minden rendben van - legyintek, s közben két lépést távolodom tőle. Szeretném ezek után haza kísérni, így a jobbomat nyújtom neki, ha szeretne, belém karolhat.
- Voltam itt is, és ott is, de mint tudod, Klaus és köztem a viszony nem a legjobb. Én is sok hibát követtem el, mindemellett nehezen bocsájtok meg az övéiért... - indulok el lassan, de mégis cél nélkül. Valóban förtelmes egy kapcsolat, ami köztem és Klaus közt van, és habár ő kezdte árulásaival, én ugyanezt tettem vele. Elárultam, és szövetkeztem ellene. hogyan is mondhatnám el azokat a dolgokat, amiket ellene tettem, csak mert neki gyermeke lesz? Sehogy. Nem fogom elmondani.
- De most feltett szándékom, hogy végre helyrehozhassam, hogy jobb testvérek lehessünk, mint valaha. Nekem fontos a család Hayley, ahogy a születendő gyermeked és te is az vagy. Csak ezt elfeledtem egy időre, de most a magány eszembe juttatta - most többet mondok el, mint szeretnék, mégis valahogy úgy érzem, hogy mindezt tudnia kell neki. Valahogy szükségét éreztem annak, hogy valakinek elmondjam, még akkor is, ha nem a teljes igazat árulom el. - Sajnálom. Bizonyára untatlak. De te mi járatban erre? Nem Klaus mellett kellene lenned biztonságban? - kérdezek, hogy terelhessem magamról a szót.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 26, 2014 11:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

Felkészülök a legrosszabbra. Négyen egy ellen, és nem kizárt, hogy lesznek még többen. Vámpírok, egy terhes vérfarkassal szemben. Tisztában vagyok vele, hogy rettenetesek az esélyeim. De ez nem jelenti azt, hogy feladnám. Nem. Soha. Voltam már ennél rosszabb helyzetben is, ezt is túlélem. Főleg mert már nem csak saját magamat kell megvédenem.
- Ti aztán szépen bemutatjátok, mit is jelent igazán gyávának lenni. Öten egy védtelen, várandós nőre - mondom gúnyosan, miközben észreveszem, hogy tényleg egyel többen vannak. Vetek még egy utolsó pillantást rájuk, de úgy döntök, nem vesztegethetem tovább a drága időmet. Hátrálok, majd megfordulva futni kezdek a park felé, abban a reményben, hogy ott hamarabb a kezem ügyébe kerül valami fegyverszerű. Itt most semmi fából készültet nem látok hirtelen. Sajnos nem jutok túl messzire, és az egyikük már utol is ér, egyszerűen leránt a földre. Egyszerre ütöm és rúgom, ahol érem, csak hogy biztosan ne kerüljek a fogai közelébe, vagy ő a szívemhez, mert könnyűszerrel kitépné. Ám mielőtt ez megtörténhetne, ő veszíti el a sajátját. A társaival együtt. Meglepetten pislogok. Most aztán tényleg nem vártam segítséget, úgy tűnik, mégis kaptam egy megmentőt.
- Elijah - hagyja el ez az egy döbbent szó az ajkaimat. Hagyom, hogy felsegítsen, majd a válla felett a többiek felé lesek. Felfoghatatlan sebességgel végzett mindegyikkel. Vagy csak én voltam kissé pánikba esve ahhoz, hogy mindent időben felfogjak.
- Köszönöm. Igen, ezek most egy kicsit rám ijesztettek - ismerem el. Nem történik ilyen gyakran, de nem is a saját életemet féltem jobban. Nem gondoltam volna pár hónappal ezelőtt, hogy bárkit magam elé helyeznék, és most mégis ez történik. Jobban féltem a lányom életét, mint a sajátomat valaha. Nagy szerencsém volt, hogy Elijah épp erre járt. Bár ha jobban belegondolok, ez elég furcsa.
- Nem is tudtam, hogy te is New Orleansba jössz. Klausszal laksz? A húgotok is itt van? - Túl sok kérdés egyszerre, de meg vagyok egy kicsit lepve a jelenlététől. Egyszer találkoztunk eddig, és bár akkor úgy tűnt, örül az unokahúga érkezésének, többet mégsem keresett fel minket, mióta a városba érkeztünk. Bár ez talán Klaus miatt van, és az ő lehetetlen kapcsolatuk miatt, amit valahol meg tudnék érteni.

† music: music † note: bocsi a tempó miatt † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 22, 2014 7:35 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Túl sok időm volt gondolkodni, s idővel rá kellett jönnöm, hogy gyerekesen viselkedtem. Hogy miért? Mondjuk azért, mert el akartam rabolni a húgommal karöltve a saját unokahúgomat a fivéremtől, aki csak támogatást érdemelne. Idióta ötlet volt, én mégis hónapokig csak azt terveztem, hogyan tudnám a lehető leggyorsabban elvinni, hogy Klaus ne találhasson rám. Ahelyett, hogy támogattam volna. Nem így kellene lennie, főleg a tudat miatt, hogy apánk biztos, hogy nem akarja élve ezt a családot. Hogy képes lenne elvenni egy gyermektől az apját. Legalábbis többet nem nézek ki belőle. Nem tudom elhinni neki, hogy csak meg akarja védeni a gyermeket az apjától. Túl sok ideje üldözött, túl sokáig gyűlöltem azért, mert megpróbált az öcsém ellen fordítani, túl sok ideig emésztett már a bűntudat azért, mert ahelyett, hogy akkor ezer éve megöltem volna, csak segítettem neki láncra verni a saját testvéremet.
Megtorpanok. Nem tudom, mikor kerültem ide a főtérre, csak azt, hogy beesteledett. A messzi távolból egy nőt veszek észre, majd öt alakot, és nem kell sok idő, hogy rájöhessek, az a nő Hayley, és vámpírok fenyegetik. Talán Marcel hű talpnyalói lehetnek? De a szavak hallatán nem gondolkodhatok órákig, cselekednem kell. Ahogy két alak megindul a lány felé, aki ha nem tud védekezni, akkor a földre kerül, én is megindulok. Két vámpír igen hamar elveszti a szívét, én pedig arcomra kiült fölénnyel ejtem ki a kezeimből a már említett szerveket. Egy elrohan, ami egyik részről szerencse, de őszintén mindet meg akartam ölni, hogy levezethessem a saját ostobaságomból származó haragomat. A két megmaradt közül az egyik egyből nekem esik, de különösebb erőfeszítéssel veszti életét ő is.
- És te aranyom? Mész? Maradsz? Mi legyen? - emelem fel a torkánál az utolsó megmaradt vámpírt, majd egy pillanatig mintha tényleg elgondolkodnék a sorsán. Végül csak kitöröm a nyakát, majd előveszem a fehér zsebkendőmet, hogy megtörölhessem vele vértől ragacsos kezeimet. Csak ezután fordulok Hayley felé. Ha a földön van, akkor a kezemet nyújtom neki, ha nem akkor csak a karomat, ezzel jelezvén, hogy karoljon belém ha akar.
- Mi járatban erre ilyen kései órán? Ezek itt végezhettek volna veled, és a kicsivel - bökök a fejemmel a földön fekvő holttestek felé. Tekintetemben aggodalom csillan, hogy jelezze, helyre akarom hozni a múltkori illetlen viselkedésem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
some kind of salvation
Tartózkodási hely :
beside my brother
Hobbi & foglalkozás :
journalist
Humor :
playfulA poszt írója Zoé D. Gilson
Elküldésének ideje Vas. Júl. 20, 2014 11:14 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextI'm in trouble
Elijah & Hayley

A mai nap nem vezetett sok eredényre, valahogy semmi sem jön össze, vagy csak én vagyok egyre türelmetlenebb. Ahogy közeledik a szülés napja, úgy növekszik bennem a várakozás is, de ugyanannyira várom a dolgot, mint amennyire nem. Persze szeretném látni az én kislányom arcát már, megérinteni a kis kezecskéjét, a karomban ringatni... Mindaz a borzalom ellenére, ami itt vár majd rá, ha megérkezik, ez a veszélyes város, és mindazok, akik a halálát akarják az apja miatt, én mégis szeretném, ha már itt lenne. Ugyanakkor... nagyon furcsa érzés lesz, amikor már nem bennem növekszik, amikor már nem leszünk ennyire közel, ilyen szorosan összekötve. Reflexszerűen simítom a kezemet a pocakomra, és halványan elmosolyodom az érzéstől, ahogy egy kisebbet mozdul odabenn az érintésem alatt. Közben megszaporítom a lépteimet, igyekszem mielőbb keresztülvágni a főtéren, ideje lenne már visszatérni a mocsárhoz és a falkához, a biztonságba. Nem mintha itt veszélyben érezném magamat, de tény, hogy rossz előérzetem támadt.
Abban a pillanatban torpanok meg, és nézek körül, amikor négy-öt alak kerül elő az árnyak közül, és mind engem néznek. Vámpírok, érzem rajtuk, látom rajtuk. Nem tudom, mit akarhatnak, de rosszat sejtve hátrálni kezdek.
- Az a gyerek nem fog a világra jönni - hallom az egyikük nem túl erőteljes, de tisztán kiejtett szavait. A környéket fürkészem valami tárgy után kutatva, amivel megvédhetem magamat, mert futni értelmetlen lenne. Vámpírokat nem tudnék lehagyni.

† music: music † note: - † words: XXX

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 21, 2014 7:40 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- A szövetségeseimnek nincs miért tartaniuk tőlem. Úriember vagyok. A segítséget nem szoktam meghálálatlanul hagyni. De ha a szövetségesem ellenem fordul, a Pokol fenekére küldöm őket - tettem hozzá. Nem fenyegetésnek szántam, hiszen ez a nő nem ártott nekem. Csak amolyan figyelmeztetésnek, hogy jobb ha tudja, mire számítson, ha keresztbe merne tenni nekem.
Felkeltem a székről, és őt is felsegítettem, majd elvezettem az autómig. Közben az járt a fejemben, vajon milyen arcot vágna Hayley ha látná, hogy máris hazaviszek magamhoz valakit.

(Klaus rezidenciája)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 20, 2014 4:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Klaus; my whole life changed

Száz évvel ezelőtt nemigen volt részem abban, hogy Niklaus Mikaelson társaságát élvezzem. Annyit tudtam róla, hogy igazi... rosszfiú. És mellé egy ilyen szemrevaló külső párosul. Azt hiszem, máris megvan a receptje a vonzerejének. Minden lány szeretné azt hinni, hogy egy ilyen férfi végül mellette köt ki. Talán én is erről ábrándoztam, mikor a családja besétált az életembe. Mára viszont változtak a szándékaim.
- Ha már meginvitáltál, szeretném megnézni, hogy... milyen körülmények között fogod tartani a szövetségesed - vigyorodtam el, miközben visszabújtam a kis kabátomba, és a tekintetébe fúrtam a saját pillantásomat. Sejtésem sincs, mit akarhat kérni tőlem. Nyilván oka van, hogy tőlem kéri. Méghozzá az, hogy boszorkány vagyok. Tehát nem hétköznapi dologról van szó. Bár az ő életében van bármi is, ami hétköznapi?


Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 20, 2014 10:50 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Senki nem szereti, ha kihasználják - válaszoltam. - Ahogy azt sem, ha becsapják, meglopják, megalázzák vagy bántalmazzák - sóhajtottam, majd pénzt dobtam az asztalra.
- Akarsz még maradni, és szétnézni, vagy körbenézel a Mikaelson villában? Megéri a látvány. Igazi, királyhoz illő kastély. Vagyis, pont illik hozzám - vigyorogtam el magam. Ami azt illeti, azért kíváncsi leszek rá mikor megtalálja a babaágyat, és leesik neki az egycentes.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 8:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Klaus; my whole life changed

Elgondolkodtam a kérdésén. Nem tudtam, hogy eleinte mit tudnék felelni rá úgy, hogy ne buktassam le valódi szándékaimat. Mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy az álarcom mindaddig fenn maradjon, míg én azt szeretném. A látszat a legfontosabb. Ezáltal jobb lenne Rebekah-t messziről elkerülni, ahogyan Marcelt is, hiszen ők azok, akik le tudnának buktatni.
- Nem olyan szörnyű, mint amilyennek tűnhet - válaszoltam végül elrévedve, majd elmosolyodtam. - Száz évvel ezelőtt minden másként működött. A negyedben is és bennem is. Egy naív nőt, főleg ha boszorkány, rengetegen megpróbálják kihasználni. Leginkább vámpírok. A halálom egybeesett az influenzajárvánnyal, de nem volt véletlen, szándékosan fertőztek meg - emlékeztem vissza. Igen, élénken élt a fejemben a pillanat, mikor Rebekah Mikaelson az orrom alá nyomta a véres ruhadarabot, melyet egy fertőzött betegtől szereztem. - Könnyen elhallgattattak. Szóval... a bosszúvágy rengeteg dologra megtanítja a legártatlanabb lelket is. Nincs nő, aki könnyen viseli, ha kihasználják. Egy boszorkánynál ez talán némileg... hangsúlyosabb probléma - kuncogtam fel végül.

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 11:37 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Néha sajnálom, hogy nem vagyok boszorkány. Vagy hogy nem rendelkezem a gondolatolvasás képességével. Most sokért nem adtam volna, ha belelátok a fejébe...
- A kérésemet majd később - válaszoltam. - Nem illő egy hölgyet az új élete első napjaiban, vagy óráiban máris ilyennel lerohanni. Egyébként is van még rá idő - biccentettem, majd elgondolkodva néztem rá.
- Mi hiányzik a régi életből? Mert ez az egész itt - mutattam körbe - nyilván túl szokatlan. Én évszázadokat éltem át, volt időm minduntalan hozzáidomulni az új korszakokhoz. De ide csöppenni, így hirtelen... nem lehet túl könnyű dolog. Vagy tévedek, és a boszorkányok könnyedén vesznek bármit?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 9:14 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Klaus; my whole life changed

Némileg félrebillentettem a fejem, és elhagyta a számat egy kis sóhaj, amely talán pici lemondást tükrözött. Hiszen ő soha nem tett ellenem semmit, így nem is tudom kibírni, hogy ne sajnáljam. A családja, főleg Rebekah... az árulás jelképe a szememben. Nem ismerem ezer évük történetét, de egy testvért elárulni semmilyen körülmény között nem fair.
Beleittam a csészébe, majd halkan felnevettem szavait hallva, főképp mikor felfogtam, mire is céloz. Száz év a semmiben sokat segített, hogy megváltozzon az, ami bennem 1919-ig volt. Rebekah-nak egyben igaza volt: a rosszfiúkat szeretem. De már én sem vagyok jókislánynak nevezhető.
- Rendben, Klaus. Elfogadom az ajánlatod. És kíváncsian várom, hogy mi az, amiben a segítségemet akarod majd. Mert nyilván nem véletlen, hogy boszorkány kell hozzá - tettem le a csészét.

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Szex, gyilkolásA poszt írója Klaus.Mikaelson
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 8:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Elmosolyogtam magam, ahogy magázásból tegezésre váltott.
- Tudok csábító lenni. És roppant meggyőző is, ha úgy hozza a helyzet. És néha nagyon magányos is- vontam vállat, majd letettem a csészét, és belefúrtam a tekintetem Genevieve szemébe, de a mosoly egy másodpercre sem múlt el az arcomról.
- Szóval, társulsz hozzám? Bármilyen téren, ahogy csak szeretnéd. És ha eljön az ideje, cserébe csak egyetlen kérésem lenne feléd - dőltem aztán hátra. Még valahogy nem akartam kimondani, hogy a megszületendő gyerekem biztonságát kérem majd tőle. Mikaelben nem bízom. Keresnem kell hát valaki mást.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére Go down
 

Főtér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Csüt. Dec. 14, 2017 7:00 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 6:30 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 12:22 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 12:20 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3