Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 01, 2016 4:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


leslie && keith


Nagyon furcsa ez az időszak, ott volt az az eset a bárban azzal a fickóval, csak akkor érkeztem meg és már letámadtak, azt kell hogy mondjam ez a város kicsit sem barátságos. Egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nem kellett volna idejönnöm. De mondjuk az még jobban bosszant, hogy mi történt még aznap este a bárban, mintha valami erő elszabadult volna, vagyis.. olyan érés volt, mintha én csináltam volna. De az kizárt, nincs nekem varázserőm vagy kezdek megbolondulni. Nem tudom, talán ideje lenne elmenni arra a címre, amit a nagyi adott nekem a halála előtt. beszélnem kell ezzel a 150éves nővel, ő állítólag minden kérdésemre választ tudna adni, még arra is, amit még fel sem tettem. Nem hiszek az ilyen marhaságokba, de ki tudja, főleg azok után amit láttam. Egyik este például egy férfit láttam, aki egy nő nyakát szívta.. igen, szerintem ez történt, nem pedig épp a vérét itta, vámpírok nem léteznek és nincs természetfeletti sem a világon, csak az agyunk meséli be ezeket a hülyeségeket.
Elképzelésem sincs róla, hogy mi vár rám azon a címen, de ideje lenne elindulnom, még mielőtt ez a határozottságom alábbhagy és el sem megyek. Sietek ahogyan csak tudok, de két nagy problémába ütközöm, amit nem tudok megoldani: 1. GPS nem mutatja, hova kell menni, 2. elvesztem a város közepén. Az biztos, hogy most én innen el nem mozdulok, kell keresnem valakit, aki hajlandó lesz útbaigazítani engem.. Azonban még mindenki idegen itt számomra, kihez merjek odamenni és megkérni, hogy segítsen nekem? Lehet jobb lesz, ha itt fogok állni , míg meg nem halok. Nem fogok én senkit sem zaklatni, inkább csak csendben meghalok és eltűnök a világról.. Na jó, nem hagyom az optimista felfogásom ennyire előtörjön, szóval próbáljunk szerencsét, vajon kit válasszak ki?
Az a lány ott túl magas, az ott hátrébb nem szimpatikus, ott a padon meg olyan.. csendes gyilkos feje van, tehát marad a mosolygós barna hajú lány, aki épp most jön erre. Bár még nem találtam ki, hogy hogyan szólítsam le az utcáról, hisz lássuk be ez nem lenne épp ideális: "Szia. Ne haragudj. Ugyebár a nagyi meghalt és halálakor kezembe nyomott egy címet, valami híres boszi van rajta, aki tudja előre a fel nem tett kérdéseimre a választ, véletlen nem tudod, hogy merre lakik?" Ugye, hogy nem lenne meggyőz? De most túl sokat álldogáltam itt, így már elsétált mellettem, utána kell mennem, ha nem akarom, hogy csak úgy eltűnjön. - Szia, tudnál nekem segíteni? - kérdezem tőle kedvesen, mikor megállok előtte. Remélem, hogy nem olyan, mint amilyen én vagyok. Ilyenkor én csak simán elküldöm az idegeneket a fenébe, hogy hagyjanak magamra. De még mielőtt válaszolhatna odatartom felé a címet. - Új vagyok a városban és nem tudom megtalálni ezt a házat, tudod merre van? - vajon segíteni fog?

Music | Béna kezdés, de lesz ez még jobb majd  27 | Clothes
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Vas. Május 29, 2016 9:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahMagam sem tudom, hogy miért vagyok itt. Talán csak jól esik egy egész kicsit kibeszélni magamból az életem egyes részleteit. Bár nem tudom, hogy ez ér-e bármit is, vagy van-e haszna. Igazából nem hiszem, maximum a mai estémre jó időtöltés, de ennyi... Ha már ennyire kíváncsi, valamelyest segíthetek neki és persze meg is kell róla bizonyosodnom, hogy azok a képek tényleg nem kerülnek majd olyan helyre, ahol nem kellene lenniük, vagy nem terjeszti el azokat a dolgokat, amiket látott. Persze jó eséllyel őrültnek néznék, de akkor is... nem szeretek mások után takarítani.
- Ez csak tapasztalat. Te túlságosan optimista vagy, vedd úgy, hogy kell, hogy legyen egy ellenpólusod, aki nagyon nem az. - nem igazán tudom én már meglátni a dolgokban, az életben a jót, a napos oldalt mondhatni. Nem is tudom, hogyan lehetne ezen változtatni. Persze csodás lenne hirtelen változtatni, más életet élni, de erre nem látok esélyt. Ez az egész bűbáj... ha még meg is oldanám, ott van az átok. Nem igazán lehet az életemnek jó vége, hiszen élővel nem köthetem össze, akkor pedig végeredményében értelmetlen.
- Igen, igazad van, megtehetném és fogalmam sincs, hogy eddig miért nem tettem meg, de tudjuk mindketten, hogy ez csak időleges, amíg kérdéseid vannak, amikre válaszolni is akarok. - nekem akar segíteni, erre nem is reagálok. Szándékosan persze, hiszen mit érnék el vele? Nem tudom, hogy mit tudna tenni értem, épp ő. Ezzel nem csak lebecsülöm, de nem tudtam megoldani az engem körbevevő varázslatok titkát, akkor ő aki még csak nem is ismeri ezt a világot hogyan tudná? Ha viszont nem lehetséges, akkor mitől legyen hirtelen jó kedvem és legyek boldog, amit annyira vár? Nem, nem hiszek benne, hogy rajtam lehet segíteni.
- Változik... de ez csak egy este Bastian, ezt te is tudod igaz? - egy este és kész, hiszen miért lenne több? Maradok, ha akarja, maradhatok még talán egy keveset, de ennyi, többnek egyszerűen nincs értelme és nem is akarok. - Jól van. - sóhajtok egyet végül és visszaülök az eredeti helyemre. - Kérdezhetsz, de ne akarj megváltoztatni olyasmit, amit nem lehet, amit nem értesz... amit tudom, hogy nem lehet megváltoztatni rendben? - mert úgy se tehet semmit és amíg ezt nem fogadja el, addig nem lesz semmi se jobb, vagy rosszabb, addig ez marad a helyzet, ami most és kész, hogy végül elmegyek. Ha akarja válaszolok kérdésekre, akár még magamról is, de ne várja, hogy pozitívabban gondoljak a jövőmre, mert az nagyjából lehetetlen.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 25, 2016 9:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 

Abban igaza van, hogy totál nem tudom felmérni, hogy mi is történt az életében. Rengeteg filmet láttam, volt köztük vámpíros is, meg mindenféle természetfeletti, úgyhogy ezekből, meg a saját elképzelésemből rakom össze, hogy mi lehet a gondja az élettel. Ha találkozunk még, hátha egyszer megnyílik annyira, hogy ne csak gépies válaszokkal szolgáljon, hanem fel is tárja, hogy miért ilyen szomorú mindig. Addig kénytelen vagyok a vagdalkozására, az elutasító viselkedére hagyatkozni, és már annak is örülni, hogy legalább eljött velem, hogy hajlandó szűk szavúan válaszolni amennyire tőle telik. Nem  mondom ezt első randinak, hiszen úgy tűnik én nem is tudnám megfogni, de még ha így is lenne, nem vagyok türelmetlen, csak megvan az a sajátos stílusom, ami azt hiszem enyhén iritálja, viszont ennek ellenére beszél hozzám, és beavat amibe tud.
- Ez nem igaz. Nem szögezheted le ennyire. Lehet, hogy hosszú az életed, és sok mindent láttál, de azt nem tudod, hogy mi vár még rád. Mindenesetre megértem, hogy ha úgy érzed, hogy túl sokat csalódtál, és nem akarsz kockáztatni, de azért nem mondhatod ezt így ki. – Rázom a fejemet, a tekintetemben továbbra is ott az a fiatalos tűz, hogy élvezem a társaságát, és korántsem azért, mert valami sztorit látok benne. Azon már túl vagyunk. Valóban érdekel, hogy ilyen különleges lány, de hogy pontosan mit is akarok tőle, azt nem tudom. Megfejteni a talányt, hogy mitől olyan szomorú. Igen, meglehet, hogy túl szeleburdi vagyok, de engem úgy neveltek a szüleim, hogy legyünk jó fejek másokkal, főleg ha rászorul a segítségre. Ebben még az sem gátol meg, hogy Serah szinte ellök magától.
- Most vitakozhatnánk azon, hogy ki mit veszített el, elhiszem, hogy neked volt a durvább. Igen, engem még támogattak is. És le kell becsülni, hogy netán én meg most neked akarok segíteni? Csak mert szaros kis fiatalnak gondolsz? Ennyivel azért nem rázol le. Jó, ha belenyúlsz a fejembe, biztosan, de az tudod hogy nem fair. – Nevetem el magamat, ha kell, akkor én varázslat nélkül is győzködöm, játszom az idegeivel, mert tudom, hogy valami ilyesmivel talán azon az úton tartsam, hogy még egy nagyon minimálisat élni akarjon.
- Én nem is akarlak meggyőzni. Ez nem egy tárgyalás. Különben meg látod máris nem monoton. Valami máris változott. Az ilyenekért talán megéri úgy gondolni, hogy változik. – Hagyom magamtól elvenni a gépet, ha így nem, akkor nem. Viszont azt nem engedném, hogy ilyen gyorsan lelépjen. Nem ülök mellé, csak a konyhapult felé mutatok. – Ne tedd kérlek, nem az a lényeg, hogy faggatozzak. Szeretnék még veled maradni. Ha gondolod, összedobok egy finom vacsit is, vagy.. rendelhetünk. Nem kell több kérdésre válaszolnod, vagy kérdezhetsz te engem. – Igenis szeretném vele megismertetni, hogy milyen is egy átlagos este, ahol nem nyomasztja semmi. Kérdés, hogy ebbe vajon belemegy?Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Kedd Május 10, 2016 8:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahBiztosan jót mosolyognék rajta, ha tudnám, hogy mik járnak az eszében, hogy szerinte csak azért akarok meghalni, mert unatkozom. Természetesen erről szó sincs. Nem unatkozom, belefáradtam már az életbe, a folyamatos küzdelembe, ami már túlságosan régóta tart. Vannak, akik hosszú életre vágynak, de olyan ember is létezik, mint én, aki inkább vágyna egy rövid, de teljes életre, mint arra, ami jutott neki. Ettől, ami nekem van szeretnék megszabadulni és ha tehetném, akkor meg is tenném, de sajnos képtelen vagyok rá. Próbáltam már, kikezdeni veszélyes alakokkal, próbáltam már bántani olyanokat, akik erősebbek nálam, de nem voltak képesek megölni, mert a mágia nem engedi. Amíg Oliverhez van kötve az életem, addig nem halhatok meg, csak az a kérdés, hogy őt is meg kell-e ölnöm ahhoz, hogy az én életem fonalat végleg elszakadjon, vagy van más út is? A nagyobb kérdés pedig az, hogy akarok-e más utat keresni, vagy örülnék neki, ha magammal ránthatnám, mert már így is túl sok rosszat vitt véghez ebben a nyomorult életben.
- Előre? Ez nem ilyen egyszerű, rám már nem vár semmi sem. - sóhajtva rázom meg a fejemet és nem tudom, hogy ebben hogyan tudná megváltoztatni a véleményemet. Mégis hogyan nézzek előre és mit lássak ott? Az átok nem engedne nekem boldog életet és ez tény, akkor pedig miért küzdjek azért, hogy bármit is elérjek. A múltamat úgy se tudom kitörölni, örökké kísért és bár most őt végül megmentettem, de épp elegeknek ártottam már és ezzel ő egyáltalán nincs tisztában. Ki tudja, talán az, hogy életben vagyok még mindig pont hogy vezeklés számomra, de meddig kell még tartania?
- Oh Bastian... hidd el egészen más dolog anyagi javakat elveszíteni, mint ennél sokkal fontosabbat, egy részt magadból, vagy azokat, akik fontosak neked. Elhiszem, hogy történtek veled rossz dolgok, de... ahogy mondtad voltak melletted olyanok, akiknek fontos vagy támasznak, és így máris szebbnek tűnik még a rossz is. - még egy halvány, afféle beletörődő mosolyt is kap. Tényleg így van igaza van, ha van aki segít, akkor mindent könnyebb elviselni, de nekem nem volt. Anyám meghalt, a nagymamám is és onnantól nem. Nem volt családom, nem volt senki, már nagyon régóta, csak a magány és a néha-néha mellém csapódó kapcsolatok, de ők se voltak meg soha sem sokáig... mert nem is akartam.
- Nem érted és pont amiért nem érted nem tudod megérteni az indokaimat sem. Azt gondolod, hogy meg tudsz győzni arról, hogy maradjak egy olyan életben, ami a végtelenségig tart... monoton és nem változik? - nemet intek a fejemmel, amikor arra kér, hogy álljak fel. Nem fogok neki pózolni, nem vagyok modell és kedvem sincs hozzá, akár fel teszi a képeket valahová, akár nem. Egyébként is tudtommal a többit se tehetné fel sehová sem, hiszen nem adtam rá engedélyt és vannak személyiségi jogok is a világban. Ha nagyon fel akar húzni persze felállok, de úgyis leülök újra, vagy elveszem tőle a gépet és leteszem az asztalra. - Ha nincs más kérdésed, akkor távozom. - jelentem ki végül határozottan. Nem akarok itt játszani vele, úgy tenni, mintha fotózna. Lehetséges, hogy ő képes bármin és bármikor mosolyogni, de én nem ilyen vagyok és nekem ez nem megy. Ha nem fogja el, hát nem fogadja el, ez már nem az én gondom.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 07, 2016 11:16 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 
Nem látok bele a fejébe, de ha magamból indulok ki, arra mernék gyanakodni, hogy ha igazán le akart volna rázni, akkor ott hagy meghalni, vagy csak valami boszorkányos trükkel eléri, hogy ne tudjak róla. Biztosan megvannak a megfelelő eszközei, és valóban játsza a megbántott, magabiztosan keserű boszorkányt, de tudom, biztosan tudom, hogy valahol legyezgeti a hiúságát, hogy nem tud lekoptatni, és hogy ennyire érdeklődöm iránta. És ahogyan látja a lakásomból, nem csak valami szenzációt látok benne, nem lehet akárki, aki iránt csak úgy koslatnék, mert természetfeletti. Az ő külseje, kisugárzása, és jelleme is kellett ahhoz, hogy ennyire ne tudjak leszakadni róla. Eddig is azt mutattam, hogy nem félek tőle. Miért is tenném? Az ember a mának kell, hogy éljek, amit most megtapasztalhat. Nem vagyok az a menekülős alkat, hogy mindenáron mentsem az irhámat. Ha ma vége lett volna mindennek, akkor úgy lennék vele, hogy akkor ennyi volt, de legalább megtudtam, amit akartam. Ez talán vakmerőség, sőt, életigenlés annak ellenére, hogy gyorsan utolérhet a vég, ha nem vigyázok. Viszont rá akarom picit erőltetni az akaratomat, és úgy tűnik, hogy sikerül, mert beszél magáról, még ha keserűen is, de ebből úgy veszem, hogy igenis egyedül van, hiányzik neki a társaság. Unatkozik, és már nincsen miért, kiért élnie.
- Igazad van, a múlt sok mindent megváltoztathat. De.. lehet ez még máshogy is. Előre is lehet nézni. – Igen, ez is közhely, de nem kell feltétlenül belesüppedni a keserűségbe. Van amelyik egér elmerül a tejben, és megfullad. A másik meg addig kapálózik, hogy vajat köpül maga alatt, és kijut rajta. Lehet, hogy ha Serah sokat dolgozik rajta, én lehetek a vaj? Végülis jó úton van, itt van már nálam, határozottan jó kezdet! Nem vártam tőle azt, hogy az első bor után máris jobb kedvvel látja a világot, akkor elég hiteltelen lenne mindaz, amit képvisel. Viszont az, hogy bele tud nézni a tükörbe, amit tartok elé a szavaimmal, és a fotókkal, azt jelzi, hogy ez valami segélykérés is egyben. És én voltam az, aki rátalált, felfigyelt rá.
- Oh, csak azért, mert mosolygok? Csak azért, mert most rendezettnek látod az életemet? Valójában nagyon is szerető emberek vettek körül, és ez a kulcs. Nyolc éve volt egy akkora földrengés Kaliforniában, ahol laktunk. Igaz, nem halt meg senki a családból, de mindenünk odalett. A ház darabjaira hullott, az összes vagyonunk benne volt egy épitkezést követően. Az apám viszont erős ember, mindent elkezdtünk előlről. Nem volt ruhánk, és nagyjából semmi megtakarított pénzünk, mégis összetartottunk, pedig a biztosító nem fizetett, mert nem abban a kategóriában voltunk, mint kellett volna. Tudod ilyenkor is össze lehetne omlani. De nem, erőt adhat, ha valaki ott van mellettünk, és azt mondja, hogy kelj fel Serah! Szedd össze magadat! – Ezt most szó szerint értem, és mindez csak egy rövid részlet volt a megpróbáltatásaimból. Igaz, nem láttam olyan szörnyűségeket, mint amiket vélhetően ő, de azért mindenkinek megvan a maga keresztje. És ezek nem összehasonlíthatóak.
- Dehogynem. De nem ugyanez vár rád. Mindig valami más. Mert erről szól az élet. Az enyém rövidebben, a tiéd hosszabban. Nem mondhatod, hogy nem votl egyetlen jó pillanatod sem. Tudom, hogy képes vagy mosolyogni. És nem azért, mert naív vagyok, vagy csak a jót látom. Az élet szívás, de azért kell élned, mert van, akinek számítasz, vagy lesz, akinek számítani fogsz. Szerinted olyan könnyen lemondanék egy sztoriról? Érted megtettem, mert sajnállak. Ez nem szánakozás, azért angyal nem vagyok. De igenis felfigyelhetünk valakire, aki érdekel, akinek mi tudunk adni. Úgyhogy ne attól tedd függővé, hogy meghalnál, hogy megteheted-e, hanem úgy akarj élni, hogy nem kötöd semmihez. Mellesleg nem is értem, miért nem tudsz meghalni, de ezt most ne firtassuk. Na és most állj fel! Nem teszem fel sehova ezeket a képeket. – Vigyorgok rá, és ha kivettem a kezéből a poharat, akkor felállok, és felsegítem őt is. Elveszem az asztalról a gépemet, és anélkül, hogy memóriakártyát dugnék belé, a lányra tartom, és kattintok. – Tessék pózolni. Csípőre a kezeket, és szegd fel az álladat. – Újabb kattintás, és most bátorítóan a lányra pillantok.Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 30, 2016 9:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahTalán igaza van, talán ha csak egy kis ideig is nem is zavar annyira, hogy ilyen nagyon nem hajlandó békén hagyni. Talán mégis csak érdekesnek gondolom, hogy ennyire érdeklődik irántam. Az a sok fotó, az a naiv és kíváncsi tekintet... szó se róla valahol tényleg magával ragadó, még ha könnyebb is lenne elzavarni véglegesen, hogy békén hagyjon végre. Mégis valahogy a lelkesedése hatással van rám és egyelőre még nem menne, pedig bármikor eltudnék tűnni a szeme elől úgy, hogy ne is nagyon találjon rám újra, ha én nem akarnám.
- Antiegoista? - erre azért kissé felszökik a szemöldököm, főleg az indítás után, amivel majdhogynem ki akart indítani. Igazság szerint ez még valahol tetszett is, nem az az ijedős fajta. Nem fél tőlem, pedig adtam rá okot, ahogyan mondtam akár ki is törölhetnék mindent a fejéből, ha akarnék vagy falhoz vághatnám, mint a többi pasast és azzal ütném ki elvéve a képeket, a fényképezőgépét, akármit, de még sem teszem. Valahogy tetszik ez a pimaszság, amire a legtöbben nem vetemednének. Vakmerő annyi szent nagyon is és valahogy ez az előnyének számít. - Ha olyan életed lett volna, mint nekem akkor te sem lenné ilyen, elhiheted nekem. - jegyzem meg végül visszafogottabb hangon, mint eddig a beszélgetéseink során szinte bármit. Hát szó se róla tényleg nem tudja, hogy miken mentem át és miért akarok magamnak más életet, de talán megérti, hogy így vagyok vele, ha egy kicsit megismer és ha már annyira erőlteti a dolgot, akkor kaphat legalább néhány infot rólam. Akkor talán lesz, amit megért és talán nagyobb eséllyel hagy majd békét nekem.
- Ne haragudj, de ha rád nézek nehéz elképzelnem, hogy olyan sok megpróbáltatás ért már az életben. - ahhoz túlságosan vidám. Persze értem én, hogy emberként is érthették már rossz dolgok, de mégis csak nehéz elhinni, hogy olyan szintűek, mint amik mondjuk engem. Persze én is próbáltam kezdetben a nehézségeket áthidalni, próbáltam megoldani, megtörni a bűbájt, de nem sikerült és az ember idővel egyszerűen feladja, mint ahogyan én is és szeretnék már túl lenni az egészen, végre tovább lépni és magam mögött hagyni mindent.
- mindenből... az életből. Több, mint hétszáz éve élek már. Ez egyszerűen túl sok idő. Túl sok mindent láttam és éltem meg, túl sokakat láttam meghalni és nem vár rám más csak ugyanez újra és újra... Szerinted ebbe nem fáradhat bele valaki? Meg szeretnék pihenni, teljes életem úgy se lehet soha, akkor... minek folytassam? - na igen ez a nagy kérdés, hogy miért éljek egyáltalán? Csak hát a legnagyobb gond itt az, hogy még csak meghalni sem tudok. Nem rajtam múlik. Ha így lenne már nem élnék. Próbáltam már, de képtelen vagyok végezni magammal és még az sem megy, hogy mást hergeljek fel annyira, hogy meg tudjon ölni. Talán Oliver képes lenne rá, de ő van annyira kegyetlen, hogy csak azért se tenné meg, mert én ezt akarom, pedig lássuk be én nem vétettem neki soha. Segítettem neki a családommal együtt, ő még sem hajlandó viszonozni a szívességet, mert fél, hogy netán rá is hatással lenne a halálom.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 26, 2016 10:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 

Ha nagyon akarná, el tudná érni, hogy lekopjak róla, de van egy olyan érzésem, hogy azért nem akarja ezt teljes szívből. Olyan szomorú a tekintete, mint az öngyilkosjelölteké, akik még egy utolsó mentsvárat keresnek és mindez segélykiáltás. Azért remélem, hogy nem akar meghalni, mert azt azért nem hagynám. Nem kötődöm még hozzá túlzottan, csak pár hete leskelődök utána, de igenis bánnám, hogy ha mondjuk elcsapná a vonat, vagy ilyesmi, mert rendes lánynak tűnik. Lányként kezelem, noha elmondása szerint több száz éves boszorkány, de ezt úgysem fogom mantrázni magamnak, hogy az öreganyám lehetne. Különben is, ha ilyen fiatalnak néz ki, akkor teljesen mindegy, hogy amúgy mennyi háborút látott. Vagy pont az lenne a bibi, hogy elege van abból, hogy régóta él, és sok rosszat látott? Nem is tudom. Azért mégsem kéne csak úgy feladni, lásd itt vagyok most neki én, mindig lehet szebb a holnap. Nem vagyok én romantikus alkat, hogy ilyesmit meséljek be neki, de azt kéne elfogadnia, hogy az ilyen hosszú itt töltöt idővel még kezdhet is valamit. Nem tudom, hogy az örökkévalóság adatott meg neki, vagy csak pár száz év, de biztosan nem a rossz oldalát kell nézni. Bólogatok, valóban nem tudom, hogy miért ilyen keserű, de talán ezért vagyunk itt. Nem csak borozgatni, vagy a képeimet nézegetni, hanem megbeszéljük a lelki zűrjeit, mert azok vannak dögivel. Persze a hivatalos indok az, hogy én kérdezek erről az egész természetfelettiről, ő pedig válaszol, aztán talán lekopok, de egyrészt nem kopok le, másrészt a szomorúsága igenis jobban érdekel, mint a varázsereje, azt már láttam, és jó, elég nagy szám volt, de arról még beszélhetünk később is.
- Te nem hallod magad Serah! Ezt nevezed hatalomnak, hogy kitörölsz valamit a fejemből? Vagy hogy embereket dobálsz a falnak? Nem az a hatalom, hogy ha tudsz uralkodni az érzéseiden? Nekem nincsen ilyen erőm, és biztosan úgy gondolod, hogy itt a tojáshéj a seggemen, de nem kell állandóan lenézni. Te meg mindenkit alulértékelsz, magadat is beleértve. Te... antiegoista! – Az eleje kicsit veszekedős a hangvételnek, de a vége már azért mosolygósabb. Nem fogok kitérni az esetleges konfrontáció ellen, hiszen ha le akar nullázni úgyis megteszi, igazán bántani meg nem akar, hiszen akkor felesleges munkát végzett a megmentésemmel. Szeretnék valahogy segíteni, de nem azért, mert segített, hiszen magamnak köszönhettem ami történt, de az igenis rossz dolog, hogy ennyire maga alatt van. A félmosolyát azért viszonzom, naívnak azért nem gondolom magamat.
- Talán. Azért emberi léptékkel is érhetik rossz dolgok az embert, és azon is túl lehet lenni. Engem nem érdekel hogy milyen veszteségek érnek, tűröm a pofonokat, és előbb-utóbb vége lesz. – Odakoccintom az övéhez a boromat, és sármos kék szemeimmel picit hunyorítok, jelezve, hogy úgysem állok le a nyaggatással, akár el is mondhatja. És végül belekezd, már ez is valami. Meghökkenve hallgatom, hát tényleg belehibáztam. Azért nyelek a vámpír szó hallatán, hát ez egyre jobb.
- Uh.. én meg azt hittem valami szerelmi csalódás. Legalább azt kipipáltuk. De... miért akarsz meghalni Serah? Miből lett eleged? – Kortyolgatok inkább a borból, mert azért engem is elnémít egy kicsit ez a mentalitás. Más búskomornak lenne, meg vágyni a halálra. Ezt még nekem is fel kell dolgoznom.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 18, 2016 1:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


denise & klaus
Még sosem volt szerencsém ahhoz, hogy egy ilyen gyönyörű farkas csak úgy a semmiből azt érezze, hogy kötődik hozzám. Főleg, hogy még egyszer sem találkoztam vele. Ó, egek arra én emlékeznék, ha így lett volna. Nem felejtenék el egy ilyen gyönyörű teremtést ez egyszer már biztos. De mégis valahogy olyan értelmetlennek tűnik a magyarázata, hogy miért követett mégsem látom rajta, hogy hazudna, de sosem lehet tudni, hogy kitől várhatjuk a hátbatámadás kellemességét. Megtévesztő lehet a gyönyörű külső. Sőt a legkeményebb fegyverek egy gyönyörű külső mögött rejtőzik.
- Ha ki is akarnék állni értünk nem hiszem, hogy nekem kellene a szószólónak lennem. Megvan a maguk királynője, aki intézi az ügyeiket. Olyan vezető kell tudod, akire felnéznek és nem  megvetik. - Bármennyire is szeretném azt mondani, hogy a puszta jólelkűségükből követnének engem ez egyáltalán nem igaz. Maximum azért lennének hajlandóak mögém állni, hogy hátba szúrjanak, avagy még ott van a lehetőség is, hogy megfélemlíteném őket. De hosszútávon nem mondhatnám ezt működő opciónak. Így pedig felesleges megpróbálkozni ezzel. Hagyjuk meg ezt a lehetséges vészesetekre.
- Gyönyörű és még okos is. Ez határozottan tetszik. - Elismerem, hogy igaza van. Mert bármi is legyen ez az érthetetlen kötődése azt hiszem valamilyen szinten kihasználható lenne a számomra, ha úgy akarom. Legalábbis szeretném azt gondolni, hogy erről lenne szó. De, ha pedig idővel átfordulna valami negatívummá, akkor azt szeretném tudni. Na, meg persze elsősorban azt, hogy mégis milyen előnyöket rejteget magában az egész helyzet.
- Akkor talán jobb lenne, ha ennek a helyzetnek a lehető leghamarabb a végére járnánk. - Nem szeretem azt, hogy boszorkányokra vagyok utalva és kétlem, hogy Miss Emerson örülne még egy újabb látogatásnak a részemről. Szerintem ennek a kinyomozására egy pótboszorkány is elég lesz. Ha pedig mégsem, akkor végső esetben megint csak ugyanazon az ajtón fogok kopogtatni segítségért. Milyen ramaty érzés, amikor most ténylegesen magamnak kérném.

©
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 12, 2016 9:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahVan egy olyan érzésem, hogy nem igazán fogom tudni elérni nála, hogy békén hagyjon, vagy hogy ne kérdezősködjön tovább. Valószínűleg addig csinálja, amíg ki nem borulok, vagy amíg nem adok válaszokat, és ha már energiát öltem abba, hogy életben tartsam akkor elég furcsán jönne ki, ha én lennék az, aki megrövidítem az életét. Ennyire még nem érzem magamat isteni hatalommal megáldott valakinek, akkor már olyan lennék, mint Oliver, akit mindennél jobban gyűlölni akarok. Nem, ha más nincs hát kénytelen leszek számára válaszokkal szolgálni majd... bár az lenne az igazi, ha befejezné és egyszerűen békén hagyna, de erre szinte semmi esély nincs, már csak a képeket látva is biztos vagyok benne.
- Közhely... ebben igazad van, tényleg közhely. Amíg nem tudod, hogy miről beszélsz, kár mindenbe belekotyognod. - megrázom a fejemet és inkább várok. Próbálok nem nagyon a képekre koncentrálni, pedig van belőlük jó pár és így elég nehéz. Furcsa dolog, hogy megjelenik rajtuk olyan sok minden és mégis olyan kevés. Aki nem ért ehhez nem tudná, hogy mit jelentenek, de rólam készült nem is egy... én tudom, hogy mit éreztem akkor, amikor egy-egy készült és furcsa így visszalátni. Hát ennyire ki lennék égve? Még a képek is ezt mutatják, ami olyan furcsa érzés. Hát ezért akarom már, hogy vége legyen, mert tudom, hogy ez így nincs rendben. Egyszerűen csak túl akarok már lenni az egészen és akkor nem lenne annyi bánat és kétely a tekintetemben.
- Szándékosság? Hallod te, amit mondasz? Vannak helyzetek, amikor nem arra figyelek, hogy elrejtsem magamat, de... ha kell akkor ki tudok törölni a fejedből mindent és máris nem lesz gondom, hogy mit láttál. Ne bízd el magadat. - azért mert itt vagyok, mert beszélek vele, mert segítettem neki és mert elfogadom a bort, amit nekem ad... még ne gondolja, hogy minden olyan tökéletes és máris elérte a célját, mert ez még véletlenül sincs így. Nem, ennél az életem sokkal bonyolultabb és még mindig nem hiszem, hogy csak azért, mert kitárulkozom neki máris minden jobb lesz. Nem, de akkor legalább békén hagy, ennyi értelme legalább lenne, ebben az egyben igaza van, végül is lenne haszna.
- Rettenetesen naiv vagy... őszintén szólva irigyellek miatta. - ezúttal kap azért egy halvány mosolyt és ezt nem a bor mondatja velem, hiszen már az előtt, hogy kortyoltam belőle is egy-egy félmosolyt kaphatott tőlem, és olyan nagy mennyiségű alkohol sincs benne, hogy az hirtelen jó kedvre derítsen. Mindenesetre, ha annyira akarja... hát nagy levegő, sóhajtás, csak hogy érezze semmi kedvem ehhez, de sok választásom sincs úgy fest. - Amit tudni akarsz egyszerű. Azt akarom, hogy vége legyen, ezért látod, hogy túl komoly vagyok, hogy elegem van, mert... túl sok már ez nekem. Az élet... túl régóta tart és nem szakad vége egy bűbáj miatt, amit a nagymamám vetett ki rám évszázadokkal ezelőtt. Hibázott, én pedig nem tudom megtörni. Összekötött egy vámpírral, akivel nem szabadott volna és arra keresem a megoldást, hogyan szakítsam el ezt a köteléket, hogyan halhatnék meg. Most már jobb? - ezt akarta hallani igaz? Az életem teljes történetét nem fogom most itt felvázolni neki, ez biztos, de ennyit megtudhat. Végül is ez a lényeg, hogy miért vagyok olyan bús és komoly. Hát ezért... mert nem kellene itt lennem, mert már rég föld alatt kellene lennem, mert nincs semmi más célom az életben, mint meghalni.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 10, 2016 2:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 

Valóban nem tudom átlátni, hogy mitől van ennyire van alatt, de valahol ez lenne a cél, hogy kihúzzam belőle. Mint kiderül, hihetetlenül régóta él, és lássuk be, a többi idő alatt többször lehet pofáraesni. Mintha nem számítana, hogy milyen különleges hatalma van, sima emberként éli meg a fájdalmát. Ez azért szimpatikus, még akkor is, ha úgy tesz, mintha egy eltaposnivaló, naív kis halandó lennék, akiben idegesítő, hogy mindig jó a kedve. Holott ez nincsen így, én is magam alá kerülök, de van valami istenadta optimizmusom, ami miatt állandóan összeszedem magamat igen gyorsan, és feltámadok a hamvaimból mint valaki kicseszett főnixmadár. Serah olyan, mintha képletesen szólva menekülne, de a saját démonaival nem tud megküzdeni. Ha azt mondanám, hogy egy bizonyos személlyel van baja, akkor az ő maga. Nem tud magával együtt élni. Azért ez elég veszélyes megállapítás így, napok óta figyelem, nagyon depressszív alkat, azért nem akarom, hogy a provokációimmal mittudomén abba taszítsam, hogy kiveti magát az ablakon. Húzom az agyát, de azért szadista nem vagyok. Perverz is csak kicsit, módjával.
Beharapom az ajkamat belülről, hogy ne vigyorogjak megint, csak a nyelvemmel tömöm ki a fogaimat, hogy barátságos, derűs arcot varázsoljak kifelé, hogy jó hallgatóság lennék. Bátorítóan nézek rá, holott ő itt a nagy tudású boszi, én meg egy senki vagyok.
- Te meg túlságosan komoly, az jobb szöszikém. Oké, marha régóta élsz, és biztosan... sok szörnyűséget láttál, és ez a megoldás? Hogy ennyire elhagyod magadat? Miért nem próbálsz meg profitálni abból, aki vagy? Nekem a szüleim mindig azt mondták, hogy ne mutogassunk másokra, nekünk saját magunknak kell kihozni a helyzetből, ami a legjobb. Közhely, de így van. – Rázom a fejemet meg dacosan, nem is vettem észre, hogy hol kezdtünk el veszekedni, de most tökéletesen az ellenkezőjét mondom, mint amit ő, ezúttal nagyon is komolyan. Hiszen már bent van a lakásomban, beszélgetünk, ez nem szimpla flört, bár az elmúlt pár napban azért fényképeztem őt rendesen, és nem csak mint blogger, művészi szemmel is, ez pedig olyan, hogy hogy ha valaki nem felszínes, megláthatom benne azt, ami valójában ő a felszín alatt. Adhatom én itt a jó fej srácot, aki még a bugyit is leimádkozza róla, de itt többről van szó. Az érzéseit fényképeztem le. Sajnálatos módon nem a vidám arcát, talán az most nincs is. De a szomorúságát, a komorságát. Mintha előtörne belőlem valami kisangyal, aki meg akarja menteni. Hogy mitől azt a jóég sem tudja. Azért szándékosan nem akartam lebukni, az csak megtörtént.
- Mázli? Talán te annyira nem is rejtőzködsz, mint mások, nem? Látok benne egy pici szándékosságot, mintha fel akartad volna magadra hívni a figyelmet. Egyre kevésbé érzem ebben a véletlent. – Rázom meg a fejemet, most már ismét mosolyogva, és felállok, hogy megkeressem a vészidőkre tartogatott francia boromat. Mikor máskor bontsam ki? Nagy bulikat egyébként is szoktam tartani, akkor szinte mindegy, hogy mit iszik az ember. A dugóhúzóval, és két pohárral térek vissza. A dohányzóasztal felett bontom ki, és pár pillanatig még nem töltöm ki, elvileg így szokás, hogy beszívja egy kicsit a levegőt az ital, ne azonnal üljön le a pohár aljára. Ezután viszont kitöltöm, és átadom az övét, majd a sajátomba is kortyolok. Finom!
- Nem csak akkor van értelme, ha változtathatunk rajta. El is terelhetjük a figyelmedet. Búslakodni egy dolog, és mellette... kezdhetsz új életet. Tudod ha akarod, ha nem, olykor megismerkedsz másokkal, akik a világnézetedet változthatják meg. Lenne erre ötletem is, de előbb nyíltan rákérdezek.. mi a baj Serah?
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 31, 2016 8:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahAki nem olyan életet él, mint én az nem tudhatja átérezni sem a fájdalmamat, hogy mitől szenvedek. Ezért nem érti, hogy mi a gondom. Ezért nem érti, hogy miért szenvedek ennyire, hiszen nem tudja, hogy miken mentem keresztül. Ez az élet nem igazán tartogat már nekem semmi jót, épp e miatt nem akarom már tovább élni, de még csak ebben sem dönthetek és ha nem dönthet az ember az a legtöbbekre nagyon nincs jó hatással, én se viselem valami jól, hogy nem vagyok befolyással a saját életemre csak sodródom benne.
- Hát persze egy normális világban, normális körülmények között ez így lenne, de számomra nem opció. - sóhajtva rázom meg a fejemet. Hát ezért mondom én, hogy nem érti, nem is értheti, hogy mi a gondom és mitől olyan nehéz az életem. Soha sem lesz ez jobb, már képtelen vagyok hinni benne. Annyi mindent megpróbáltam már, annyi varázslatot, ellenmágiát, de egyik se használt. Jártam odahaza, hátha a nagymamám elrejtett valamit, ami segít, de semmi. Próbáltam más boszorkányokkal együtt megtörni az átkot, de semmi. Tényleg kezdem feladni a reményt. Már azon is elgondolkodtam mi lenne, ha csak lefeküdnék aludni, vajon nem végezne velem az éhhalál sem, vagy a szomjúság? Akkor is élnék tovább, ahogyan most is csak mert össze vagyok kötve egy vérszomjas vámpírral?
- Túlságosan komolytalan vagy. Nem hiszem, hogy túl sok mindent megtapasztaltál már az élet sötét oldalából. Fogalmad sincs róla, hogy mik zajlanak a háttérben. - lehet, hogy most látott pár dolgot, egy varázslatot, egy kevéske mágiát, de csak ennyi és nem több. Attól még nem tudja, hogy milyen a kétségbeesés. Nem tudja, hogy milyen, amikor nincs választásod az életben, nem tehetsz semmit, hogy jobban alakuljanak a dolgaid. Nem tudja milyen rettegni, igazán mélyen csalódni, legalábbis mindezt nem nézem ki belőle. Lehet, hogy tévedek, de akkor sem hiszem, hogy olyan rémes dolgok történtek volna vele már az életben, hiszen akkor nem lenne ilyen víg kedélyű.
- Igen, nagyon úgy tűnik, hogy hatalmas mázlid van, hogy pont velem találkoztál és nem valaki mással, aki lecsavarta volna a fejedet. Ha az ilyen kotnyeles emberek sok mindent tudhatnának meg büntetlenül akkor mit gondolsz nem tudna még a világ mindenről? - költői kérdés, hiszen tudom, hogy így van, akkor már régen mindenki mindent tudna, de nem tudnak. Ha valaki megismeri a világunkat az megtartja magának az infot, mert nem tehet mást, vagy a rosszabb verzió, hogy rövid úton belül utoléri a fájdalmas és kínokkal teli vég. Szerintem ő nem vágyna a második opcióra.
Azért a nagy meglepetésére az koromat illetően mégis csak halványan elmosolyodom. Várható volt az efféle reakció végül is, nem szokványos, hogy valaki már hétszáz éve él ezen a földön. - Sokuk csak élni az életét, mások a terveiket szövögetik, a rosszabbak gyilkolnak és akadnak akik csak játéknak tekintenek mindent, számukra az emberi lét nem más csak értéktelen szórakozási eszköz, amit bármikor el lehet pusztítani. - csak hogy érezze, hogy nem nyom sokat a latba, hogy ő mit gondol kiről, mert nála jóval erősebb alakok bármikor azt mondhatják, hogy vége, ha úgy döntenek. - Miért olyan fontos, hogy engem mi bánt? Nem tudsz rajta változtatni, senki sem tud, akkor... miért érdekes ez annyira? - nem tud jobb kedvre deríteni, nem tudja megoldani a problémáimat, hiszen én se vagyok képes jobbá tenni az életemet, akkor pedig... mi értelme lenne beszélni róla?

Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
☆ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
☆ nyomozó
Humor :
☆ állítólag szimpla zsaruhumorA poszt írója Denise Oberlin
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 26, 2016 11:30 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


klaus & denise
Így is tökéletesen tisztában vagyok azzal, milyen idiótán hangoznak a számon kiejtett szavak, de mi a frászt csináljak, ha a témát tekintve köd ereszkedett az agyamra? Fogalmam sincs, miért kötődöm ehhez a szarkasztikus vadbaromhoz - de jó, hogy ezt nem mondtam ki hangosan, valószínűleg akkor már nem lenne fejem -, és engem bizonyára jobban idegesít a tudatlanság, mint őt, aki mindössze láthatóan gyanakszik. Oké, ezért nem hibáztatom, az évszázadok során garantáltan átverték már. Amin szintén nem csodálkozom, amilyen természete van, na meg azok alapján, amiket hallottam róla, jesszusom. Na jó, hagyjuk. Rohadtul nem Klaus ezer éves múltján óhajtok rágódni.
- Azért kicsit jobban is kiállhatnál a farkasokért, ha már egyszer a te DNS-edbe is beékelődött a bundás verzió. - Ezt most miért mondtam? Egyáltalán mi a fenéért poénkodom? Minden bizonnyal nincs humorérzéke, és ezzel csak egy lépéssel közelebb kerültem az "utolsó kívánság" kérdéséhez. Csak tudnám, mikor lettem ennyire pesszimista. Kezdem unni ezt az egészet, most már szeretnék előrelépést tenni az ügyben, nemcsak veszekedni egy nálam lényegesen erősebb illetővel.
- Mikor három éve találkoztam a neveddel, aztán éreztem ezt a furcsa késztetést a felkutatásodra, próbáltam elnyomni magamban, mondván, mekkora hülyeség az egész. És nem vicc, röhögtem saját magamon. De aztán...minél jobban véka alá rejtettem a szándékomat, annál inkább felszínre tört. Iszonyúan idegesít, elhiheted. Ezért is szeretnék a végére járni, mert lassan felrobbanok. Tudom, ez téged hidegen hagy, de mi van akkor, ha ez az egész később rád is hatással lesz? Szóval azt gondolom, a te érdeked is megtudni az igazat. - Ingyen tanácsadás. Ezt kéne csinálnom a szabadidőmben. Remélem, hallgat rám, mert máskülönben elpocsékoltam három évet a drága életemből egy öntelt tuskó felkeresésére. Jaj, tényleg elmondhatatlanul örülök, hogy képes vagyok magamban tartani ezeket a sértő jelzőket. Könyörgöm, vigyen el egy banyához vagy akárkihez, aki tud segíteni, mert előbb-utóbb felemészt ez a keszekusza ügy. Gyűlölök a sötétben tapogatózni.

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 25, 2016 6:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 

Az már világos, hogy nagyon életúnt, és mogorva, ezt pedig nem igazán értem. Komoly hatalom van a kezében, mégis annyira meg van keseredve, amit nem túlzottan tudok felfogni. Én nem vagyok hatalomvágyó, viszont azzal hogy varázsolni tud, sok mindent megoldhat. Felötlik bennem a mondás, a pénz nem boldogít; talán itt is erről van szó, a pénz esetünkben a varázshatalma. Látok valami különös árnyékot az arcát, amikor nekiszegezem a gondolatomat, miszerint egyedül van. Nem véletlenül figyeltem őt, nem csupán a különös furcsaságai érdekelnek, és még csak felcsípni sem akarom, legalábbis... más értelemben, mint az elvárható lenne tőlem. Olyan szomorú, nem csak ő, hanem maga az egész helyzet is. Igen, igaza van, nem mindenkinek jön be a stílusom, igenis van, akit idegesít, másoknál meg célt érek, a cél viszont most nem csak az, hogy kielégítsem a kiváncsiságomat, hogy milyen különlegesség veszi őt körbe, amelyhez eddig foghatót még nem tapasztaltam, pedig imádok utánajárni a botrányoknak. Ezt félre tudom tenni, és emberként is érdekelne, de ezt kategórikusan elutasítja, ha kedves vagyok, akkor az a baj, ha provokálom, akkor meg még inkább. Nem tudok rajta kiigazodni, de azt sem akarom, hogy trófeának higgye magát, mert túlzottan élvezem a kihívást.
- Az eredeti családod, de... attól még lehet új családot is alapítani. Ez még nem sikerült ugye?  – Észreveszem, hogy vonakodva ugyan, de válaszol, sőt még olykor vissza is kérdez. Látszik, hogy nem gyakorlott az odavissza társalgásban, de a nagy sóhajtozás mellett, mintha különös módon tudnék rá inspiratív módon hatni. Ezt rendkívül diplomatikus módon nem mosolygom meg, csupán csillan egyet a szemem, amit egy nyújtózkodással álcázok, még véletlenül sem ásítozva, ami egyértelműen azt jelentené, hogy unatkozom. Végig tartom a szemkontaktust, és minden elrévedésem után visszatér a pillantásom a szemére.
- Nem elég az, hogy érdekelsz? Vagy csak mert én nem tudok varázsolni, vagy nem élek olyan régóta, mint te, már egyből le kell szólni? Boszorkányosság vagy sem, nem vagy mindenható szöszi, és ezt nem bántásként mondom. Mi van, ha mondjuk jobban csinálom nálad a sonkás omlettet? Na... ? Ennyit a világban zajló eseményekről... – Rázom a fejemet, visszatér a vidor mosolyom, igenis bele tudok szólni bárki játékába, mert sokak életére vagyok hatással az írásaimmal. Nem csak akkor lehet valaki tényező, ha olyan központinak gondolja magát, mint a másokat falhoz vágó boszi. Sőt, mintha ő sokkal inkább el akarna rejtőzködni. Akkor valójában ő a kicsi. Viszont ha rendesen viseli magát, megkóstolhatja a ház specialitását.
- Izgi... és nem voltak mindig olyan okostojások, akik rájöttek, amire én? Őket nem hallgattaták el? Nem hiszem, hogy mindenki olyan sötét angyal, mint te boszikám, valaki biztosan lecsavarta volna a fejemet, ha túl sokat tudok, nem? – Vigyorgok rá kacsintva, azért igenis értékelem, hogy segített, holott el is hallgatathatott volna, sőt, kapóra jöhetett volna neki, hogy megtámadtak engem, és mégis, odajött, megmentett, ezzel leleplezve magát.
- Hétszáz... aztakurva... Mármint... bocs. És a sötétség teretményei mit akarnak? És téged.. tényleg... mi bánt? Tessék kitárulkozni, most itt az alkalom, hogy beszélhess róla. – Bólintok bíztatóan, rém magabiztos vagyok, talán még nem is találkozott hozzám hasonlóval, és ezt nem egoizmusból gondolom. Na jó, egy picit talán igen.
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Pént. Márc. 18, 2016 4:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahNincs mit tenni, kénytelen vagyok belemenni ebbe az egészbe, kérdésekre válaszolni pedig nem igazán van hozzá semmi kedvem, de annyi már világossá vált számomra, hogy úgy sem fog addig békén hagyni, amíg nem teszem és annyira még én sem fordultam ki magamból, hogy csak úgy végezzek vele, mert pusztán idegesít. Egyébként is nehéz lenne, hiszen úgy néz rám, mint aki valami csodát lát. Én nem látom magamat ennyire különlegesnek, ahogyan ő néz rám, és talán valahol legbelül jól is esik a dolog ez a rajta rajongás, amivel hozzám viszonyul. Nem igen találkoztam még ilyesmivel, aminek persze meg volt az oka, én magam tartottam távol magamtól mindent és mindenkit, mert így volt jóval egyszerűbb, mint hogy végignézzem, hogy hogyan hal meg valaki csak azért mert... Nagyon remélem, hogy ez, amit látok rajta nem több, mint puszta rajongás valami ismeretlen iránt.
- Ha azt mondom baj, akkor az egyáltalán számít. - halk sóhajt engedek meg a kétkedő tekintem mellé. Nem hiszem, hogy csak azért annyiban hagyná, mert nekem baj, hiszen akkor már eddig is megtehette volna, szóval erre nem sok esélyt látok. Nincs mit tenni, adnom kell neki pár választ, aztán tovább léphetek remélem, ő pedig majd fényképezget valaki mást. Biztosan talál magának valamilyen hasznos elfoglaltságot, vagy új tárgyat a rajongásának.
- Az én családom már túlságosan régen meghalt ahhoz, hogy bármi közöm legyen hozzájuk. - vonom meg a vállamat. Vannak leszármazottak, de ennyi, őket pedig nem ismerem és nem is igen van rá szükségem, hogy ismerjem őket. Csak újabb terhet vennék a nyakamba, annak pedig mégis mi haszna lenne nem igaz? Egyelőre ennyi elég is, inkább a lakást mérem fel és máris meglep az, hogy mennyi képe van és hogy még a háttérképeként is az én fotóm szerepel. Talán más imponálónak venné ezt, én... egyelőre még fogalmam sincs, hogy minek vegyem. Őrült, megmagyarázhatatlan rajongás?
- Miért akarod tudni? Úgy sem változtathatsz rajta. Túlságosan kicsi vagy ahhoz, ami a világban zajlik körülötted, nem szólhatsz bele. - értetlenkedem, tényleg nem tudom felfogni, hogy miért olyan fontos ez neki, miért az én bajommal akar foglalkozni, hiszen nem tud rajta segíteni. Egy egyszerű ember bármennyire is leszólásnak tűnik ez most, de akkor is így van. Csak egy szimpla ember, aki nem igen szólhat bele a nagyok játékaiba, akkor meg mi értelme van egyáltalán csak foglalkoznia vele?
- Létezik, mindig is létezett, de az emberek nem tudnák elviselni, ha tudnák, hogy mi folyik a háttérben. Összetörnének, rájönnének, hogy túlságosan gyengék és abból csak háborúk, acsarkodás alakulna ki. Az ember fél attól, amit nem ismer... legalábbis a legtöbb. - itt azért megejtek egy halvány mosolyt mégis csak, hiszen ő nem ilyen, de a legtöbb mégis. Ha tudnák milyen lények léteznek a sötétben rettegnének tőlük és el akarnák őket pusztítani, ami végül is érthető is. - Hogy én ki vagyok? Ezt nem tudom csak így összefoglalni. Boszorkány... értek a mágiához, a természethez, a környezetemből merítem az erőmet, az a dolgom, hogy egyensúlyt tartsak a sötétség teremtményei és az emberek világa között immár... több, mint hétszáz éve. - nem, igazából nem ez lenne a dolgom, nem lett volna. Nekem is meg kellett volna halnom, de erre nem került sor egy elhibázott varázslat miatt és már nincs mit tenni, vagy legalábbis még mindig nem jöttem rá, hogy mi lenne a kiút.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Márc. 15, 2016 11:10 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?
 A szőke boszorkány értetlenül kezeli le azt, ahogyan hozzá állok. Ez az egész mégsem teljesen szól, én ilyen vagyok, bár igaz ami igaz, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, nagyon rápörögtem, még a blogomban is leírnám a találkozás részleteit, ha nem ígértem volna meg neki. Szó sincsen róla, hogy félnék tőle, a hatalmas kék szempár számomra minden, csak nem félelmetes. Olyan határtalan szomorúság van benne, szinte a tisztemnek érzem felvidítani, egyébként is életigenlő vagyok, a buli a mindenenem, de azt valahol jól látja, hogy én is egyedül vagyok, nem véletlenül ücsörgök a műteremben sokszor, és a gép mögül próbálok világot kreálni magamnak. Látom azt is, hogy mennyire idegesítem, nem akarom én túlfeszíteni a húrt, csak... érdekel. Érdekel az, hogy milyen hatalma van, de ahogyan fényképeztem őt, a lelkivilága is megfogott. Művész szemmel néztem őt, minden gesztusa számomra olyan rezdülés, amelyek a képeken teljesen jól átjönnek. Elbűvölt, mintha valami kisgyerek lennék, aki az állatkertben rácsok nélkül nézheti a fennséges tigrist. Na jó, ha ezt elmondanám neki, még biztosan nagyobb maflást kapnék tőle, mint attól, aki igazán a falhoz kent.
Végre megtudom a nevét, azt pedig egyenlőre félreteszem, hogy olyan elvásárom legyen, hogy ne nézzen csúnyán. Úgyis fog, erről nem tehet, mert rágja belülről valami méreg, amit talán kideríthetek. Nem gondolom magamat hős megmentőnek, végülis ő az, aki nem hagyott ott, én amolyan szárnysegéd volnék, de tudom, hogy ha valami sorsfordítóra vártam egész életemben, akkor most megjött. Imádom a titkokat, ő pedig állati sokat hordozhat, csak nem szabad elijesztenem. És hogy ő lenne a lehetőség, hogy felkapszkodjak? Ugyan, sosem azért csináltam, hogy híres legyek. Polgárpukkasztásért igen, de a magánéletét most nem tárnám a publikum felé. – Áh, dehogy kislány, vagy Serah. Úgy vélem, hogy ez jó kezdet, hogy megismerjük egymást. Most lehet, hogy be fogom érni pár válasszal. Viszont lehet, hogy további kérdéseket vet fel, amit megtudok. Ez ugye csak nem baj? – Nem látom benne a gonosz boszorkányt, akinek el akarja magát adni, viszont az sem volna szerencsés, hogy túlzottan cukinak állítsam be, ha ő magát nem gondolja ilyennek, mert nem akarom hogy úgy vélje, rá akarok húzni valami szerepkört, ami nem. Talán ha megismerem, gondolhatom kedvesnek, és bájosnak, most csak a saját stílusomhoz ragaszkodom úgy kb.
- Láttalak ugyan egy-egy emberrel beszélni, de úgy értem, hogy családot nem láttam, ha csak nem távol élnek, és... pasid sincsen. És... igaz, ilyen szempontból én is. A családom Californiában él, ritkán látom őket, ki akartam repülni az otthon melegéből. Van ugyan pár haverom, akikkel együtt bulizunk, de úgy összességében, ja. – Bólintok, kicsit halványabbra szűkítve a mosolyomat, miközben levetjük a cipőket, és a kabátokat. Egyenlőre még nem gondolom, hogy feloldódna, viszont a laptopom nyitva maradt, bekapcsolva, és képernyővédő híjján meg is látja magát. Az itallal a kezemben ülök le mellé, na ne szorosan, azért tartva a távolságot. – Ja hogy az.. Hát.. Nem gondoltam, hogy ma feljössz, nem akartalak vele zavarba hozni... Én csak... szóval tényleg figyeltelek, és... nem tudom, hogy mi bánt téged, de ezt is meg akartam tudni. – A szokásos cserfes mosoly mellé most becsúszik egy kis félénkebb is, amolyan pirulós, mint ha egy rajtakapott gyerkőc lennék, aki csent a családi édességből.
- Ezt nehéz összefoglalni. Hogy-hogy létezik a mágia? És miért nem tudunk róla? És te.. ki vagy Serah? Tudom, hogy ez így sok... de nehéz megfogalmazni, annyi kérdésem lenne...Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 07, 2016 9:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahNem igazán értem, hogy mire fel ez a nagy ragaszkodás és érdeklődés. Annyi biztos, hogy én aztán nem lelkesítettem ebben, vagy nem mutattam jelét, hogy van értelme egyáltalán csinálnia, mégis úgy fest, hogy nem tudom levakarni magamról, pedig nagyon igyekszem, de még a sértéseket se nagyon veszi magára, mintha nem is neki szólnának igazából. Lepereg róla nagyjából minden, mégis vajon mit kellene tennem, hogy elfogadja nem akarok mesedélutánt tartani neki? Viszont úgy fest választásom nem igen van, mert amíg nem teszem meg, addig nem hagy békén.
- Serah. - rövid válasz, a nevemet akarja, úgyhogy ezt is kibököm, ha már annyira mindenre kíváncsi. Amúgy se hagyna békén addig, amíg nem mondanám ki, annyira pedig már látta, hogy mire vagyok képes, hogy ha valami butaságot akarna csinálni, valahol kiadni ki vagyok és mire képes abból biztosan komoly baja származna. - Megmentettelek és egyből azt hiszed innentől minden oké. - kétkedőn csóválom a fejemet, hiszen azért ez... Nem tudom, hogy naivitásnak mondjam, vagy valami egészen másnak, de annyi biztos, hogy nem valami okos döntés csak azért bíznia bennem, mert megmentettem. Nem akartam, hogy pancserek verjék halálra, de ha az istennek se hagy békén, akkor biztos, hogy nem lesz hozzá azért végtelen türelmem.
- Ezt pár nap alapján el is döntötted? Akkor hidd ezt, egyedül vagyok, mint te? - mert nekem nagyon úgy fest, hogy ő is egyedül kommandózik itt naphosszat és annak nem biztos, hogy jó vége lesz, mert nálam sokkal rosszabbakba is belefuthat, akik nem valószínű, hogy ilyen könnyedén fogják venni, hogy megfigyeli már őket egy ideje. Vannak rosszabbak nálam sokkal.
- Hát ezért viselem rosszul manapság az embereket. - jegyzem meg még egy sóhajjal, mielőtt elindulnék vele a cél felé. Úgy érzem, hogy semmivel sem tudom letörni, vagy megfélemlíteni, szóval az is lehet, hogy lassan feladom a dolgot és nem erőltetem, hogy rá hozzam a frászt, mert jó eséllyel úgy se fog sikerülni. Azért a képeit megnézem magamnak a lakásába érve. Na nem látványosan, csak úgy futtában, mielőtt megnézném hová kerüljön a kabát és figyelem ő leveszi-e a cipőt, mert ha igen, akkor én is. Annyi illemet bőven ismerek, hogy tudjam, azért ezt mégis csak illik megtenni. A laptopon lévő képet meglátva viszont azért rendesen meglepődöm, na erre igazán nem számítottam, látszik, hogy meglep.
- Az miért van ott? - a kanapéra ülök le feszes háttal, nem valami laza módon, bár azért az italt elveszem tőle, de épp csak egy korty után teszem le végül az asztalra, vagy oda ami a legközelebb van és stabil felületnek tűnik. Elég laza legénylakás, viszont valamelyest mégis rendezett gondolom a miatt, hogy részben még műterem is. - Szóval mit akarsz tudni? - a lényegre török, mert addig nem hagy élni, amíg nem tudja meg, amit akar, és akkor már legyünk túl rajta, ha lehet akkor minél előbb, mert van még dolgom és egyébként is a túlzott lelkesedése határozottan fárasztó tud lenni.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 05, 2016 6:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


denise & klaus
Még sosem találkoztam olyan nővel, aki vágyott volna a társaságomra, vagy egyfajta vonzást érzett volna hozzám anélkül, hogy találkoztunk volna. Persze vannak olyan nők, akik szeretik a veszélyes férfiakat és nekem természetesen megvan a magam hírneve, de nem tudom elhinni, hogy valaki csak ezért rám akarna tapadni, mint egy pióca. Nem tudom komolyan venni pedig egy kis részem talán még igyekszik is azért, hogy megpróbáljam őt komolyan venni. Mármint még ő maga sem tudja pontosan, hogy miért van ez, akkor nekem miért kellene elhinnem, hogy igaz? Talán azért, mert hazugságnak túlságosan is ostoba. De talán pontosan ezért olyan jó.
- Hát ettől hiszed vagy sem, nem lett jobb a kijelentésed. - Nem érzem azt, hogy közelebb kerültünk volna bármihez is, mert nem tudja megmagyarázni. Ezzel pedig bennem egy vészjelzés indul el legbelül, hogy jobb lenne kideríteni, hogy mi is ez az egész, mert egy ember nem ébred csak úgy arra fel, hogy egy ismeretlen emberhez kezd el vonzódni. Ez egy hatalmas hülyeség. Most mégis úgy igyekszik tálalni, mintha ez maga lenne az igazság.
- Kedvesem sértő, hogy úgy emlegeted, hogy a saját fajtád, amikor valamilyen értelemben a sajátom is. Egyszerűen csak vámpírként teremtettük ezt a várost és ezért itt mindig is a vámpírok voltak azok, akiknek tényleges hatalom járt. - Nem olyan nehéz összerakni a képet a város történelmét tekintve, hiszen akkor építettünk, amikor még én magam is egyszerű vámpír voltam álmodozva arról, hogy egy nap talán ennél sokkal több lehetek majd. De azt hiszem nem is állunk olyan távol a valóságtól, mert most már sikerült felébreszteni a bennem szunnyadó vérfarkast, de ettől függetlenül még nem mondhatnám ezt, hogy a vérfarkasok a mocsárban nagy rajongóim lennének. Az ő vezetésüket jobb, ha Hayley csinálja. Előtte még meghajlanak. Jobb ember, mint én ezért ezen igazából meg sem lepődöm. Nem mindenki akarhat egy olyan vezetőt, mint én. De nem is mindenki kaphat olyan vezetőt, mint én.

// bocsánat, hogy késtem! 27

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Márc. 02, 2016 9:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?


Szerencsére nem látok bele a fejébe, hiszen nem két alakkal bánt el, hanem hárommal, de a személyes varázsomnak betudható, ha netán nem tud számolni. Különben pedig gyönyörű, boszorkány, nem kell okosnak is lennie. Na de mivel nem tudom, hogy mit gondol, csak az arcára kiülő zavarral szembesülök, ezt amolyan szórakoztató dolognak tudom be. Nem túlzottan izgat, hogy majdnem meghaltam. És hogy gyerekes lennék? Végülis van benne valami, ám így lehet elviselni, könnyen venni az életet. Viszont van bennem annyi empátia, hogy észrevegyem, hogy valamiért ő rohadtul eszi a kefét. Talán megbántották, vagy gyászol, erre tudnék így első körben tippelni, és idegesíti a jelenlétem, a viselkedésem. Holott úgy gondolom, hogy ez a nyomulás be szokott jönni a nők egy komoly rétegének, de nem, a szöszi boszorkány bizony olyan konzervatív, mintha most ástam volna elő valami évezredes sírból. Szerencse, hogy nem úgy néz ki, valahogy nem lenne gusztusom egy oszladozó banyához. Külsőre azonban nagyon pöpec, be kell vallanom, hogy ezért is figyeltem fel rá, furcsán viselkedett, ami egy ilyen jó nőtől nagyon furcsán jön le, így a nyomába eredtem, remélve, hogy csak találok valami komromittálót, legrosszabb esetben meg lesz róla pár jó képem.
- Oké, de lassan bemutatkozhatnál. Bastian vagyok, és nem is nyomom bénán. Az, hogy neked nem jön be, hát istenem, most miért kell gúnyolódni? Te veszélyes? Édes, imádlak, hogy megmentettél, és nagyon tudsz, de te meg ne játszd az ősgonoszt, mert ha úgy igazán szemétkedni akarnál, ott hagytál volna megdögleni. Szóval... azt hiszem ez patthelyzet. – Felszisszenek, ahogyan megkocogtatja a fejemet, hát a gyógyító buzergálása ellenére sem tökéletes még az összhang, zúg a fejem, és szédülök, csak az óriási lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy nem csuklom megint össze, így belékapaszkodom, és csúnyán nézek rá, főleg, hogy még le s kölyköz.
- Kölyköket? Most megsértődhetnék, de csak féltékennyé tesz ez a rohadt többesszám. Különben meg nincs is senkid boszi, figyellek már pár napja. Egyedül vagy. – Na jó, ez talán bántó, biztosan van társasága, de olyan állandó nincsen, nem bukkantak fel az életében visszatérő szereplők, amióta fotózom. Nem akartam én odarúgni, láthatóan rajtam kívül is megvan a maga baja.
- Ahha... hát igen, amilyen csinos vagy, nem is tudnálak elképzelni mondjuk egy cipőboltban. Na de hagyjuk a külsődet, mert még elszállsz attól, hogy megint csajozni akarok, pedig tényleg azt akarok. – Nevetem el magamat, tényleg nem akarok én tovább nyomulni, csak furcsa ezen a bájos arcon ennyi idegrándulást látni, nem illik hozzá. Jó, azért durván kék a szeme, mintha ez is sugallná a varázserejét.. – Lelkes? Fáraszt? Te hol élsz? Manapság mindenki ilyen... – Csóválom a fejemet, ez azért tényleg nem igaz, én szoktam lenni a társaság középpontja, egyfolytában pörgök, még a félhulláknak is életcélt adok. De hogy mit kezdek a boszorkánnyal, azt még nem tudom. Pár perc alatt átvágunk a parkon is, előhalászom a kulcsomat, és benyitva előreengedem. Nem kell attól félnie, hogy becsaltam magamhoz, hiszen az már bebizonyosodott, hogy lenyomna, mint egy kislányt. Azért felkapcsolom a villanyt. Egy sorház egyik lakásában van a műtermem, egyébként egész tágas, a falakon fotók, csakis művészi jelleggel, beállításokkal tehát érzékelheti, hogy nem kezdő vagyok. A laptopom bekapcsolva az amerikai konyhán tálalópulton, és képernyővédő nincsen, lehet látni, hogy ő van a háttérképként beállítva, egy igen szomorú pillanatában magányosan kávézgatva. Hát lebuktam, de most már mindegy.
- Tedd le magad. – Akár a kanapéra, akár a bárszékek egyikére a pultnál, hiszen kajálás közben onnan nézem a tévét. Kinyitom a hűtőt, s paradicsomlevet, meg vodkát mixelek gyorsan össze, hogy pár pillanttal később már adhassam is a Bloody Maryt. Azt hiszem ránk fér.Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Szer. Feb. 17, 2016 9:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahNem ez volt a mai terv, hogy el kell bánnom két alakkal, plusz ezek után még meg is kell mentenem valakinek az életét. Nem épp így terveztem az estét, főleg nem olyan valakinek az életét, aki minden áron a nyomomban jár, pedig lehetne annyi esze, hogy nem követünk csak úgy idegeneket az utcán, főleg akikről semmit sem tudunk, sőt ki tudja, talán még veszélyesek is... Arra mondjuk már rájöhetett, hogy veszélyes engem követni, bár azt hiszem az még nem teljesen evidens számára, hogy én magam is tudok veszélyes lenni, ha igazán akarok, bár a fickókat elég gyorsan és könnyen eltüntettem az útból, tehát ennek fényében azért ha kicsit logikusan gondolkodik... Túl sokat várok?
Ezek után nekem kell megmentenem őt, életet lehelnem belé, ami az én erőmet is kiveszi rendesen. Kelleni fog egy jó erős és kiadós kávé és egy nagy pihenés, de csak úgy nem hagyhatom hogy itt grasszáljon körülöttem, vagy akárhol miután még a titkomat is tudja. Kellemetlen egy helyzet, nem mondanám, hogy túlságosan élvezem.
- Azért szédülsz, mert majdnem megöltek... és hagyd ezt a béna csajozós dumát. Nem vagyok szivi és nagyon is veszélyes valakivel futottál össze, csak nem fogod fel azzal a buta fejeddel. - sóhajtva csóválom meg a fejemet, kicsit még a fejét is megkocogtatom, mintha attól félnék, hogy nincs a fejében semmi sem, és erre látok is esélyt. Ha nem fogja fel, hogy veszélyes dolgok után kutat a kis gépével... Nagyobb bajba is kerülhetett volna. Ha mondjuk egy vámpír kap lencsevégre, akkor most valószínűleg nem szédülne, hanem egyáltalán nem lenne életben. Nem is értem, hogy ebbe miért nem gondolt bele. Emberek... a naivitásukkal... komolyan nem értem, hogy miért nem gondolkodnak egy kicsit többet és fogják fel, hogy csak egy életük van, és abból nincs ismétlés, ha sikerül elszúrni.
- Kölyköket mentek meg, akik nem tudnak leakadni rólam. - cinikus kissé a válasz és persze a szemöldököm is az égbe szökik már csak a kérdés okán is. Mégis hogyan kérdezhet ilyet? - Boszorkány vagyok, nincs hétköznapi foglalkozásom. - válaszolok aztán megrázva a fejemet. Nem árulok shake-et a Mekiben és nem is szolgálok fel senkit sem pincérnőként. Az ilyesmi nem igen illene hozzám és nincs szükségem efféle elterelő álcára, vagy ilyesmire és persze a pénzkeresetet is könnyedén meg tudom oldani máshogy. Boszorkány vagyok, és elég jó a tetejében, hiszen régóta élek már, volt időm gyakorolni és fejleszteni magamat. - Te mindig ennyire... lelkes vagy? Ez nem fáraszt másokat? - a kezemet azért elhúzom, én ennyire nem vagyok nyílt és nem is ismerem és persze határozottan az a célom, hogy lekoptassam miután elmondtam neki egy részét annak, amit hallani akar. Annyit, amiről azt hiszi, hogy minden, de persze még véletlenül sincs így. De komolyan folyamatosan fecseg, olyan mint valami felhúzhatós játék, ami sosem merül le. Nem tudom, hogy ezt ki bírja cérnával, de hogy én nem könnyen, annyi biztos. De most nincs más út, irány a lakása, aztán ott majd felvázolok neki pár dolgot... na persze azért nem túlságosan sokat, ne vigyük túlzásba.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Feb. 14, 2016 12:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?


Próbálom összekaparni magamat, valahogy nem akarok lemaradni életem legfontosabb pillanatairól. Lényegében még örülök is neki, hogy lebuktam a követés közben, még azt is bevállalom, hogy jól jött, hogy az utcai rabló trió aprósüteményt akart belőlem csinálni, mert így a lánynak is fel kellett fednie magát előttem, bebizonyosodott, hogy nem vagyok teljesen paranoiás, mégiscsak volt értelme őt követni. Oknyomozó ügyeim közül még sosem jártam ennyire közel az igazsághoz. Lassan tíz éve csinálom, még kiskoromban kezdtem, egy szál diktafonnal, amit születésnapomra kaptam. Jó, az még nem volt igazi nyomozás, azt próbáltam megfejteni, hogy ki lopta el a gondnok bicaját a suli elől. Már akkor is összetűzésbe kerültem a sötét alakokkal, mert néhány suhanc tette, és amikor kérdőrevontam őket, még a diktafonomat is elvették, vélhetően azért, mert elég ósdi gyártmány volt, kilógott a zsinórja a házizsákomból, mert külső mikrofont közöttem rá, hogy felvehessem a vallomásukat. Ám teltek az évek, egyre ügyesebb lettem, kamerával kezdtem el dolgozni, felfedeztem végül a netet is, és évek óta bloggerként működök, polgárpukkasztó tényekkel szórakoztatva hű olvasótáboromat, akik egyébként egyre többen vannak. Ez nyilván más mint az újságírás, ahol adott témáim vannak, és a szerkesztő meghúzhatja, ha erősnek érzi. De hát abból van pénzem, így kicsi a mozgástér, így inkább humort próbákok belevinni, ha már meghökkentő nem lehetek. Miután sikerül oly bájosan beájulni, arra eszmélek fel, hogy valahogy a homlokomra tett kézzel morgolgat, és láthatóan nem csak embereket tud dobálni, hanem valamiféle gyógyító ereje is van.
- De most nem valami rosszabbal futottam össze. Különben meg engem nem a mesék érdekelnek. Láthatóan hús-vér csajszi vagy, és még dögös is, ha nem gond, hogy ezt mondom. Jó, van egy fancsali fejed szivi, de azon segíthetünk. Elviszlek csörögni, meg ilyesmi, van egy fasza motorom. Csak ne szédülnék ennyire... – Roggyan meg ismét a térdem, belekapaszkodok a lány vállába, de utána kihúzom magamat, van még egy enyhe hidegrázásom is, de már tisztul a tekintetem. Most már elengedem, nem akarom, hogy úgy érezze, direkt csinálom, hiszen. Azért van egy finom illata, amit még így picit kábultan is érzek, és ez a misztikum, ami körbelengi, azt hiszem megfogtam vele az isten lábát. De miért is pokoli rosszkedvű?
- Jó, akkor mesélj, hogy mivel foglalkozol? – Kérdezem érdeklődve, ahogyan elindulunk az utcán, már nem tántorgok, végülis férfi volnék, vagy mi a szösz. Nem tudom,h ogy hova megyünk, mert ha már beszélgetünk, tényleg jó lenne leülni valahol, a kérdése ellenben meglep, holott logikus, hogy magához nem visz, de nem akarja, hogy más is meghallja. – Hoppá, tudtam én, hogy egyszer eljössz velem. Innen két utcányira. Bérelek egy garzont. Na gyere, és közben kiváncsian várom a bevezetődet. – Fogok rá a kezére, és csodaszép kék pillantásomban van valami igazán bátorító, ami mintha idegesítené, de csakazért sem kapcsolom ki a rajongó villódzást.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 06, 2016 2:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Amanda & Avery

Évszázadokon keresztül éltem abban a hitben, hogy elveszítettem a lányomat, a férjemmel és a szüleimmel együtt a tűzben, amit a boszorkányok okoztak. Rengeteg ideig gyakoroltam azt, hogy hogyan rejtsem el mások elől az érzéseimet, a boszorkányok kínzása után nem akartam több fájdalmat érezni, nem engedtem soha többé senkit olyan közel magamhoz, hogy egy nap fájjon az elvesztése. Nem hazudok azzal, ha azt mondom, hogy a családom elvesztését sosem tudtam feldolgozni, mindig volt egy keserű szájíz amit éreztem, ha eszembe jutottak ezek az emlékek. Egyetlen olyan ember van, akinek mondhatni sikerült magát beférkőznie magát a szívembe, teljesen akaratlanul. Raul az. Fogalmam sincs, hogy mit érzek iránta, de fontos személy lett az életemben, főleg mivel nagyon sokáig az ő vérén éltem, szó szerint a vérét szívtam. Táplált engem és még a másik két vámpírt is. Szinte nem is tudom, hogy mikor lett fontos számomra, nem vettem észre, hogy mikor kezdtem el vonzódni hozzá.
Rault pillanatok alatt kiverem a fejemből és vissza térek a jelenbe, mikor meghallom Amanda szépen csengő szavait. Mikor még elveszítettem őt, alig tudott pár szót, viszont mindig igényelte, hogy valaki foglalkozzon vele. Istenkém... Szívem szerint most szorosan magamhoz ölelném, közel akarom érezni magamhoz a lányomat, de nem tehetem most ezt meg, tűrtöztetnem kell magamat, tudom, hogy neki kicsit sok ez az egész.
- Hát nem látod a hasonlóságokat? - mutatok rá, majd magamra. Nem is tudom, hogy nem jöttem rá egyből, hogy ki is ő, az első pillanatban mikor megláttam. Vagy lehet tudtam, csak egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy Amanda tényleg életben van.
- Tudom, hogy nagyon sok fájdalmon kellett keresztül menned, hogy azt hitted, hogy nem voltál fontos nekem. Az életem értelme voltál... Vagy. - lépek egy lépést közelebb felé, miközben a szemeibe nézek. Tekintetemben nem látszik más, csak a sok évszázadnyi fájdalom, amin keresztül kellett mennem. - Fogalmam sem volt arról, hogy életben vagy. Amikor kiütött a tűz, engem elraboltak, boszorkányok kínoztak meg. Sosem tudtam meg, hogy veled mi történt, mostanáig abban a hitben éltem, hogy te is oda vesztél a tűzben. - mondom halkan, elgyötört hangon.

©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
☆ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
☆ nyomozó
Humor :
☆ állítólag szimpla zsaruhumorA poszt írója Denise Oberlin
Elküldésének ideje Kedd Feb. 02, 2016 12:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


klaus & denise
Abban a pillanatban, hogy eldöntöttem, totál őszinte leszek, már tudtam, hogy garantáltan meg fogom bánni. Csak abban reménykedhetek, hogy Klaus értékeli az őszinteséget. Nem vagyok az a félős típus, de hogy hülye nem vagyok, az tuti. Előszeretettel harapdálok meg vámpírokat, de egy Klaus elleni harcban több okot is figyelembe véve vesztesként jönnék ki. Ez persze normál esetben igencsak bökné a csőrömet, de mivel amúgy sem kicsinálni akarom őt, pusztán csak "ide vonzott valami megmagyarázhatatlan erő" - úristen, de idiótán hangzik -, így teszek rá, hogy alulmaradnék egy küzdelemben. Mondjuk most, hogy némi gúnyt érzek felfedezni a hangjában, mikor megkérdezi, elfelejtettem-e, miért követem őt, szíves örömest felpofoznám. De türtőztetem magam, ugyanis nagyon szeretek élni, és jó lenne, ha még teszem azt a távolibb jövőben is élvezhetném a lélegzés apró örömeit.
- Nem, képzeld el, hogy nem felejtettem el. Mindössze...nem igazán tudom megmagyarázni. - Csúcs, ezzel most biztos nem vagyok előrébb. Mármint simán lehet, hogy már csak ezért a sok baromságért is lecsapja a fejem, amit itt összehordok. De mit csináljak, ha egyszer még én magam sem értem, miért akartam megtalálni őt az elmúlt három évben? Egye fene, egyszerűen csak kinyögöm, mi van. Pont, mintha egy terapeutánál lennék. Valószínűleg ha ezt túlélem, szükségem is lesz egy kiadós beszélgetésre. Még jó, hogy ott van nekem a szuper barátnőm Scarlett, akivel mindent meg tudunk beszélni. Igen, szegényre mindent rá fogok zúdítani, mert egyszerűen hihetetlen, amit most érzek. Három év után végre szemtől-szemben állok azzal az illetővel, akit magam sem tudom, miért, de fel akartam kutatni. Erre jelen pillanatban egyszerre vagyok ideges és baromi nyugodt, egyszerre akarok elszaladni messzire, és mégis itt maradni. Ezer kérdésem lenne, de mivel nem tudom, kinyírna-e, ha feltenném őket, így ezt még egyelőre hátrébb helyezem a teendőim listáján. Ergo nincs más hátra, mint megnyílni, és közben imádkozni, hogy ne nyírjon ki itt és most. - Azzal kezdeném, hogy ez a szabály hülyeség. Értem én, hogy a fajtámat lenézitek...megjegyezném, nem vettem a lelkemre. De hogy lehet az, hogy ti nyugodtan, következmények nélkül ölhetnétek meg minket, mi viszont fülünk-farkunk behúzva kell csücsülnünk a sarokban? Jesszus, miféle hely ez? - Túl sok? Igen, azt hiszem, talán vissza kéne vennem egy kicsit. - Mindegy is. Az indokom, amiért felkerestelek, meglehetősen keszekusza. Főleg, mivel magam sem tudom, mi vonzott ide. Mikor pár éve hallottam a neved, és mendemondákat rólad - amik nyilvánvalóan mind igazak -, egyszerűen csak úgy éreztem, találkozni akarok veled. Nem értem, miért éreztem ezt. Lehet, valami vudu cuccot hajtottak végre rajtam, valami abrakadabrát, nem tudom. Nem értek az ilyesmihez. De így érzek, ez van. Nem bántani akarlak, csak...látod? Zagyvaság az egész, és még körülírni sem tudom. - Idegesen simítok végig a homlokomon, miközben összeráncolom azt. Cseszett idegesítő a tudat, hogy nem tudsz valamit, amit normál esetben tudnod kéne, és megmagyarázni sem tudod, amit nem tudsz, mivel nem tudod...mi van?

©
Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
₰ New Orleans és amerre az utam visz
Hobbi & foglalkozás :
₰ Emlékezés...A poszt írója Serah-Ann Lawrence
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 28, 2016 7:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextBastian & SerahÚgy látom, hogy tényleg nagyon nem érzi át, hogy miről is van szó. Ez az egész veszélyes, ez a világ veszélyes rá nézve és ha ezt nem fogja fel, vagy gondolja át abból tényleg komoly baja lehet. Akár bele is halhat, ez nem világos neki vajon? Na ezért nem bírom a firkászokat. Mintha tényleg képtelen lennének józanul gondolkodni, átlátni, hogy a tetteik súlyos következményekkel járhatnak, ahogyan most is majdnem itt hagyta a fogát, mert a három fickó majdnem szétkapta. Nem értem, hogy miért nem ment el inkább a helyett, hogy továbbra is kockáztat. Nem véletlenül ájul el, pedig én már nem folytatom tovább, nem erőltetem nála a beszédet, de vért veszített és úgy istenesen bevágta a fejét is. Inkább az a meglepő, hogy nem jóval előbb jött az a ájulás. Biztos a felspannolt állapot és az adrenalin miatt bírta eddig.
- Trükkök... - ezt már csak inkább az orrom alatt morgom, amikor hiszen ájult úgy sem hallhat belőle semmit sem. Még hogy trükkök. Nem trükk volt a három fickó leterítése és elzavarása, ahogyan az sem trükk ahogyan helyreteszem a sebét és lényegében megmentem az életét. Csak azért, hogy aztán valószínűleg tovább fárasszon a kérdéseivel és az akadékoskodásával. Persze hagyhatnám meghalni is, de annyi emberség még van bennem, hogy ilyet ne tegyek. Rémes.
Persze rendesen meglepnek a szavai, de nem tudom hogy mit kellene mondanom rájuk, legalábbis hirtelen. Olyan mint valami félresikerült rajongó, akit úgy néz ki, hogy nem tudok levakarni magamról, pedig én aztán nem vagyok popsztár, vagy hasonló, hogy rajongóm legyen.
- Nem tudom, hogy milyen ez, de... ettől még az életeddel játszol és én nem valami mesebeli boszorkány vagyok, akiért rajongani lehet és nálam sokkal rosszabbak is vannak a világban. - ez az, amibe nem gondol bele és ez az, amit nem is igazán tud. De mégis kockáztat miközben fogalma sincs az egészről. Naiv és botor lélek, aki mintha tényleg nem akarna most gondolkodni és nem tudom arra fogni, hogy beverte a fejét.
- Nem tetszik, hogy átgondolod... mintha nem lenne más dolgom csak veled foglalkozni. - elhúzom a számat, de végül sóhajtva állok fel és nyújtom neki a kezemet. Legyen, beszélek, legalábbis valamennyit, olyan helyen, ahol nem hall minket más, mert ez nem valami békés szórakozóhelyre való, vagy kávézóba, ahol túl sokan vannak. - Hol laksz? - erőt tudok adni neki, ha kell, hogy kibírja addig, de kocsim nincs. Nem tudom, hogy neki van-e, vagy mivel jött. Én gyalog voltam, nem szeretem annyira a modern járműveket, még ha tudok is vezetni. Magamhoz biztosan nem viszem, ha tudja hol lakom, akkor aztán végképp semmi esélyem sincs, hogy levakarjam magamról.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 22, 2016 9:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextto Serah
▲music: Suspicious Minds ▲Words:404▲What kind of angel are you?


Vizslatom az arcát, azon tűnődve, hogy mennyiben lehet más, mint én. Na nem testileg, vélhetően ha így néz ki, ugyanazok az adottságai, mint nekem, csak nőben. Árad belőle ez a komoly misztikum, amivel mások nem tudnának vele mit kezdeni, én azonban maga vagyok a megelevedett oknyomozó riporter. Van némi félretett pénzem, amiből el tudok egy ideig karistolni, néha álneves glosszákat küldök az egyik hetilapnak, így ráérek bloggerkedni, polgárpukkasztó sötét dolgoknak utánajárni, de valljuk be, a helyi szemétégetés kormányzati háttere aligha érdekel sokakat, mindenki tudja, hogy New Orleans építési vállalkozói lefizetik a korrupt politkai vezetést, így az utca embere ezekre már rálegyint, és inkább testvérgyilkosságról olvasna, gabonakörökről, egyébként érdekes, meghökkentő, és lehetőség szerint véres fejleményekről, amelytől éjszaka nem tud aludni, de mégis érdekli, mert parázni jó. Akkor hát miért ne jártam volna utána a szőke csinos nőnek, aki nagyon veszélyes játékot űz, mert én talán tartom a számat, de ha más is meglátja, akkor csak nem írthatja ki az egész várost, még ha engem fenyeget is. Vagyis most éppen nem, hiszen megmentett ettől a három idiótától, így magától értetődő, hogy én sem leplezem le őt, de nem garantálhatom, hogy távol tartom magamat tőle, ezt nem vehetjük bele az alkuba. Végtére is vegye úgy, hogy érdekel, mint ember, még ha nem is az. Ismerkedni már csak lehet.
- Csak úgy kiszaladt. Szokj hozzá. Azért, mert három pasival is elbírsz, még ne vegyél egy kalap alá velük. A trükkjeid aztán nem minden...  – Felelem felhúzogatva a szemöldöket, ami ugyan fájdalommal jár a halántéksebem miatt, ám mégis meg akarom tartani a büszkeségem. Lehet, hogy bennem aztán ilyen fenenagy varázserő nincsen, de kit érdekel? Attól még nem fogok alamuszi módon meghunyászkodni előtte. Vélhetően a túl nagy megerőltetés azonban kihat rám, bármennyire is hősködök, mert a testem felmondja a szolgálatot, és pápát int az ébrenlétre. Csattanásra eszmélek, és hogy valaki nyögdécsel a közelben. A harmadik taslinál jövök rá, hogy én vagyok az, és automatikusan fogom le a kezét, nem tudom, hogy meg tudom-e így állítani, emberként talán erősebb vagyok, bár amilyen pocsék most a közérzetem, ez a fémes íz olyan, mintha elszopogattam volna egy öngyújtót. Felkönyökölök, és most én is morcosan nézek, azért a végtelenségig nem tart ki a jókedv.
- Nem akarok. De attól még azt hiszed, hogy sarkonfordulok? Nem a sztorit látom benned te dinka, hanem lenyűgözöl.. Baj ez? Ha úgyis meghalhatok bármikor, miért ne lennék egy olyan társaságában, akinek a létezését mindenki tagadja? Te vagy az őrült, ha azt hiszed, hogy erről könnyű lemondani.. – Felállok én magamtól, és ropogtatom a nyakamat, azért húzós volt ez így, szikrázó kék szemeim mégis őt vizslatják. – Ha válaszolsz, akkor átgondolom, hogy mi legyen, van-e több kérdésem, vagy elég-e ennyi. De jobb lenne inkább valahol máshol, mert a bűvészkedésed ellenére sem tudok nagyon állni.Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 16, 2016 4:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

(Leslie lakása)

Leparkolok a pláza előtti benzinkúton, és elsősorban a tankolást intézem el, ami első helyen áll a fontossági listán. A kajaféléből még mindig tudunk lejjebb adni, de benzin nélkül nemhogy az amerikai, de még a város határáig sem fogunk elérni.
Miután tele a tank, nagy sóhajjal bevonulok a pláza élelmiszer részlegébe, és hozzákezdtek a végeláthatatlannak tűnő lista elemeinek összeszedéséhez. Igyekszem rangsorolni, hogy csakugyan a mindennapi étkezéshez kellő dolgokat szedjem össze először, majd gyors fejszámolás után teszek egy újabb kört, és összeszedem az összes többi kelléket. Még jó, hogy tényleg a lakókocsival jöttem. Púposan áll a kajaféle a bevásárlókocsiban, a pénztáros nő bele is izzad, mire mindent végigkódol nekem. Hát, ami a végösszeget illeti, én meg abba izzadok bele. Lehet hogy le kellene mondanunk az olyan luxus dolgokról, mint mondjuk az étkezés. Ha ez így megy tovább, és nem lesz valami munkám, Leslie minden ellenkezése ellenére hozzá kell nyúlnunk, és fel kell élnünk a kártérítési pénzt.
Két jóra szatyor lesz teli, és cipekedem kifelé, mint egy felmálházott teve, amikor meglátok egy apró virágüzletet a pavilonsorban. A gondolatra, hogy virágot vigyek Lesnek elmosolyodom, és a két szatyor mintha már nem is tűnne olyan borzalmasan nehéznek...
Lepakolom a szatyrokat a lakókocsiban, és visszaügetek az üzletben. Nincs nagy gyakorlatom a virágvásárlásban, így csak a fejemet vakargatom. Mit illik vinni ilyenkor? Nyilván rózsát, és vöröset. De hogyan? Mennyit?
Zavaromból az eladó rángat ki, és mosolyogva segíti ki teljes tanácstalanságomat. Összeállít egy öt szálból álló kis csokrot, én pedig megkönnyebbülten lépek ki a folyosóra. Hiába, ezt is tanulnom kell még. Mennyi és mennyi első, mióta Les-el találkoztam!
Már épp kifordulnék újra a plázából, mikor szemem sarkából egy másik üzletet pillantok meg, és úgy állok meg, mintha a padlóhoz ragasztották volna a lábamat. A gondolat azonnal a fejembe fészkeli magát, mintha csak azt mondaná: miért is ne?
Nem hezitálok, úgy engedek az ösztönöknek, mintha csak valami isteni sugallatot hallanék.
Alig negyed óra múlva remegő lábakkal jövök ki a boltból. A képemen olyan kifejezés ül, mintha fejbe vágtak volna egy jókora vasgolyóval. A térdem reszket, és úgy tántorgok ki a lakókocsihoz, mint egy részeg.
Indítok, de közben a vigyorom már körbeéri a fejemet. Alig várom, hogy lássam Les arcát.

(Leslie lakása)
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére Go down
 

Főtér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3