Share | 
A topik címe: Tate Glosberg

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 05, 2014 4:24 pm
Ugrás egy másik oldalra

Tate + Glosberg"Sérthetetlen volt a szívem, mégis nálad összetört"
ez vagyok én


Sok mindent nem tudok magamról elmondani. Valójában a belsőm az mindig változik, az életem fordulópontjaival együtt. Hajdan talán naiv kisfiú voltam, de mára komolya férfivá értem, és nem olyan könnyű kijátszani engem, mint ahogyan azt első ránézésre gondolná az ember. Az utolsó ilyen eset, három éve történt, amikor a szerelmem, elhagyott egy vámpírért, akinek máig is csak a nevét tudom. Akkor döntöttem el, hogy vámpírvadász leszek, és nem szeretek bele senkibe, soha többé. Kedves vagyok, és barátkozó vagyok, persze ez a nagy barátkozás is embertől, na meg az első ránézéstől függ. Tudom, nem szép dolog a rasszizmus, de a vámpírokat nem tűröm magam körül. Sosem voltam túl só a bemutatkozásban, és a beszédben, úgyhogy ezt most le is zárom itt. Ha meg akarsz ismerni, csak szólíts meg, és talán életben hagylak.Teljes név: IDE
Becenév: IDE
Születési hely: IDE
Születési idő: IDE
Play by: IDE
Faj: IDE (a fajleírásoknál mindent megtalálhatsz)
Érdeklődési kör: Néhány mondatban (vagy címszavakkal) fejtsd ki, mi iránt is érdeklődik a karaktered. Művészet? Sport? Naplóírás?
Kapcsolat a családdal: IDEUSER NEVE - USER KORA - USER TAPASZTALATA - MULTI(K)


Hosszú az út...

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.


Vissza az elejére Go down
 

Tate Glosberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Archivált lapok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3