Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 11:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
- Szerintem elsieted a döntést. - Jó, nem akartam befolyásolni az Ő életét, de a barátom, és láthatóan tanácsra szorul... vagyis inkább hallhatóan... - Katherine-el egyszer már megégetted magad. Nem biztos hogy nagyon sietni kéne, odaadni neki a szívedet, amit egyszer már összetört, nem is kicsit, hisz a vége az lett hogy Te meg Damon megutáltátok egymást, és vámpírrá váltatok. A többieket nem ismerem ugyan, de... szerintem végig kellene gondolnod, azt az elméletet, hogy ha valaki két nőt szeret, akkor rendszerint a másodikat kéne választania, hisz ha az elsőt igazán szerette volna, akkor nem kezdett volna a másodikkal is, miközben az első már ott volt neki. Ez alapján talán Layla a legesélyesebb, hogy jó döntés lenne, ám... azt mondod csak barátok vagytok, de... érted... eléggé olyan a szitu, mintha nem is azok lennétek, hanem több... - finoman akartam mondani, de azért valóságnak megfelelően, hiszen megérdemli, a barátom, azt akarom hogy tisztában legyen vele, mit gondolok... ha már érdekli... Még ha finoman is igyekszem adni.
- De talán az lenne a legjobb, ha kicsit mindegyikük nélkül lennél, és... próbálnál ráérezni, van-e köztük olyan, aki iránt valóban többet érzel... Ha meg... esetleg egyikük sem befutó, vagy olyan mellett döntesz, akivel nem jön össze, hát... akkor én itt leszek, akkor is, mint mindig - mosolyogtam biztatóan. - És irdatlanul leisszuk magunkat, hátha segít a dolgon - javasoltam kuncogva.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 9:15 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Gondoltam, hogy le fogom sokkolni ezzel az egész vallomással. Életemben először van dolgom ennyi nővel egyszerre és bármit megadnék azért, ha valaki rámutatna, hogy most mégis melyikük felé induljak el. Hiszen azért elég nehéz.. Mindegyikükkel van múltam. Jó.. Caroline-t már kizárhatom a listáról az egyszer biztos. Inkább rendezem vele a barátságunkat. Ott van Katherine. Akin az egyik pillanatban kész voltam túl lépni a következőben pedig felajánlottam neki úgymond a szívemet. Most normális vagyok? Nem sikerült annyira kiismernem, hogy tudjam ez egy játék-e vagy sem. Aztán Cassie. Vele már jó ideje nem találkoztam, mikor újból felbukkant az életemben, de immár vámpírként. Ami megnehezíti a helyzetet, hiszen most szüksége lehet rám.. Az önkontroll meg minden egyéb. Tovább adni jobban tudom, mint alkalmazni. Rebekah.. Hirtelen jöttek a vele kapcsolatos emlékeim, de azért erre is tekintettel kell lennem. Layla.. Meg igazából kerülgetjük a határt. Néha átugorjuk, de nem annyira, hogy utána megbánjuk. Csak húzzuk addig, amíg egyszer el nem szakad és már nem lesz tovább, mert onnantól mindent vagy semmit helyzet alakul ki.
– Nem is számítottam másra. – Az utóbbi időben Elena után sóvárogtam.. Hiszen ő volt az életem nagy szerelme.. Ami elúszott, hiszen ő nem ugyanígy érez irántam. De ezen már kész vagyok túl lépni és magam mögött hagyni, csak nem tudom kivel. Egy olyan nővel lenne a legjobb újra kezdeni aki ugyanúgy néz ki? Igaz a belső értékeik teljesen különböznek.. Nehéz ez az egész helyzet úgy, ahogy van.
– Azt hiszem igen.. Csak most, hogy ennyi nő bukkant fel az életemben már nem tudom mi a jó döntés és, hogy merre induljak tovább. Egyszerűen összezavar az egész. – Fogalmam nem volt, hogy helyesen döntöttem-e Katherine mellett.. Talán Lexi képes lesz valami tanáccsal ellátni..
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 8:35 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Először azt hittem, Stefan megkukult, mert pár pillanatig nem mondott nekem semmit. Kicsit meg is riasztott, hogy talán oda gyalogoltam, ahová nem kellett volna. De aztán megszólalt, és a szavai alapján inkább csak gondolkodott... és úgy látszik végül a beszéd mellett döntött, amit én érdeklődve hallgattam.
- Tyűűű... - szusszantam nagy meglepetten, mert tényleg váratlanul ért a listája. - Caroline, Katherine, Cassie, Rebekah, Layla - a kezemen számolgattam, ujjaimat kinyújtva, hogy mennyi nő is fordult meg mostanság körülötte, és az ágyában, ki szexel vegyítve, ki szex nélkül, ha igaz, és a kis Layla tényleg nem volt még meg neki... Mély sóhajjal gondolkodtam el, hová is bújhatott az én kis szűzi, hűséges életet élő barátom. Nem semmi kört írt le a volt női keretében. És Katherine-el komolyabban? Ez komoly? Pont vele? Ez igen... Nem gondoltam volna hogy a múlt ismeretében, Stefan épp Katherine-t akarná visszakapni. Még Elenát érteném, mert jó, és kedves, illene Stefan mellé, de... Katherine? Fura...
- Én csak őszinte voltam - mosolyogtam, amit legalább Stefan lát, ha én nem is. Nem hiszem hogy jólesett volna neki, ha kritikát mondok a magánéletéről, így próbáltam finomítva kigondolni a választ, deee... hát na, azért meglepett rendesen a mondataival.
- Ugye tudod, hogy ennyi nővel eléggé megleptél? - kérdeztem, de a kezemet nem húztam el. Jó érzés volt, annyi idő után, újra Vele beszélni, és... egy kis emberi érintkezés is jólesett. - Ha Katherine-nek ajánlottad, hogy legyetek komolyan együtt, akkor... szereted Őt? - Na ezt nem akartam ilyen nyíltan, de hát... nem tudtam finomabban, és kíváncsi voltam, meg... nem árt tisztázni.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 6:24 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Azt hiszem egy pillanatig sem kell felháborodnom azon, hogy nem hisz nekem. Én sem igazán hiszek magamnak. Mert nem vagyok benne biztos, hogy ami most Layla és köztem volt az egyszerű barátság lenne. De még sem lehet semmi komoly, mert éppen elég bajom van anélkül is. Ennél összezavarodottabb nem is lehetnék. Mikor lett minden ennyire bonyolult? Mikor utoljára még úgymond magamnál voltam Caroline után tepertem, habár nagyon jól tudtam, hogy semmi értelme, hiszen nem nyerhetem meg őt magamnak. Megegyeztünk a barátságban bár vele is egy ágyban aludtam utána.. Csak hát ő ki is volt készülve.. Nem is kicsit. Szóval ez lehetne a kifogásom..
– Ha már az őszinteségről beszéltünk akkor miért is ne mondhatnám el, hogy mi történt velem az utóbbi időben.. – Kezdtem gondolkozóba, miközben megvakartam a tarkómat. Nehéz most így hirtelen mindent összeszedni. – Először is próbáltam közel férkőzni Caroline-hoz, amit már magam sem értek miért hiszen eleve jegyben jár Tyler-rel.. Aztán igazából most kezdett kicsit összekavarodni minden. Többször összejártam Katherine-nel aztán most találkoztam Cassie-vel, akivel régebben szintén viszonyom volt. Utána pedig még Rebekah-val is, akivel együtt töltöttem a húszas éveket csak éppenséggel erre nem emlékeztem.. Egészen addig, míg Ő vissza nem adta az emlékeimet.. Aztán még itt van Layla is és most már tényleg nem tudom merre induljak el. Bár Katherine-nek felajánlottam, hogy megpróbálnám vele komolyan.. Mármint érted. – Tatia lányát inkább nem említettem meg neki, hiszen az csak egyszeri alkalom volt. Bár félek, hogy ettől az őszinteség rohamomtól most ő fog mindjárt frászt kapni.
– Köszönöm Lexi. Ez most jól esett. – Mosolyogva fogtam meg a kezét és kezdtem el gyengéden cirógatni.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 6:14 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Hallottam hogy Stefan a függönyökkel babrál, én pedig hálásan hallgattam, és valahogy éreztem is, hogy a szoba sötétebb lesz, ahogy a függönyök elhúzásra kerülnek mind.
- Aha, ha Te mondod - bólogattam, nagy lelkesen, de érezhette, hogy nem hiszem amit mond. Ugyan, mint mondtam, a barátok nem egy ágyban alszanak. Nekem világi nagy barátom, mégse alszunk együtt, szóval... ez a kislány örülhet, fogott magának egy rendkívül jó pasit. Mert Stefan az, egy nagyon jó fogás. Én már csak tudom, hisz a legjobb barátom.
- Az összes? Volt Katherine, vagyok én, bár szerencsére nem az ágyadban, ki van még? Azt ne mond, hogy Elena is jön ágytalálkozóra, mert akkor hozzád vágok valamit, amint megtalállak - öltöttem ki Rá a nyelvem, de inkább csak vicceltem. Hallottam hogy hova ült, így igyekeztem kb. behatárolni, és arrafelé nézni. Elena biztos nem feküdne Stefan ágyába, hisz boldog Damon-el. Legalábbis remélem, hogy azóta is boldogok, mióta utoljára láttam őket. - Apropó, Katherine mégis hogy? - kérdeztem rá elég furcsálkozva. Nem értem hogy gabalyodtak ezek megint egymásba, ennyi idő elteltével.
- Értem. Hát... figyelj, Stefan, én tudom hogy jó fej vagy, és csupa szív. Igazi erkölcs-király, és... igaz, néha ki kéne belőled húzni a jóság karóját, de tudod hogy szeretlek. A legjobb barátom vagy. Néha eltévedsz, igaz, de akkor is a legjobb lélek vagy akit vámpírok közt ismerek. Ha ez a leányzó nem ismeri fel benned a jót, akkor Ő a vak, nem én - tapogatóztam előre, Stefan keze után, hogy barátilag megszoríthassam kicsit.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 5:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Már majdnem sikerült megfeledkeznem Lexi gyűrűjének sztrájkolásáról, mikor megégette magát. A lehető leggyorsabban próbáltam minden egyes függönyt a lehető legjobban behúzni, hogy még véletlenül se égethesse meg magát ezek után. Nem szeretném, ha valami baja esne. Éppen elég neki ez az egész vakság.
– Tudom ez már bőven átlépi a barátság határait, de mi tényleg azok vagyunk. Soha egyetlen egyszer még csak meg sem csókoltam vagy értem hozzá úgy. Elég.. közel állunk egymáshoz, de ennyi. – Nem tudom, hogy most miért magyarázkodom végül is igaza van. A barátok nem osztoznak egy ágyon.. Sőt még szobán sem, de mi most mégis ezt tesszük. A nőkkel már kezdenek meggyűlni a gondjaim. És fogalmam nincs, hogyan jussak egyről a kettőre.
– Semmi gond, tényleg. Most jelenleg a múltamnál vannak nagyobb problémáim is. – Túrtam bele a hajamba, majd helyet foglaltam vele szemben. – Valahogy az összes nő most bukkant fel az életemben.. – Mondtam egy hatalmas sóhaj kíséretében.
– Megölték az egyik barátját és segítségre van szüksége ezért hozzám jött. Még évekkel ezelőtt mentettem meg az életét és bízott bennem.. De nem tudom mennyire fog azok után, hogy megtörténik az elkerülhetetlen.. – Beavatom a múltamba. Lehet, hogy azok után már a segítségem sem kell neki és egyedül vág neki valahogy. Azt pedig nem szeretném még a végén valami baja esne.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 4:36 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Eltébláboltam a kanapéig, és tapogatózva ültem le, miután sikeresen megérintettem egy olyan pontot, ahova odasütött a nap, már óvatosabban, és helyet foglaltam az árnyékban. Még szerencse, hogy nem húzgáltam falig minden függönyt korábban, különben most gondban lennék...
- Ugyan már, Stefan, ne feledd, én mindent hallottam ám. A közös szoba, meg ágy, meg a "ne lopd el a takarót", nem úgy hangzott, mintha csak barátok lennétek. Tudod a barátok általában külön ágyban alszanak, és nem egy szobába bőröndöznek be - mosolyodtam el haloványan. Na jó, nem tudom bízzak-e én abban, hogy Stefan barátnőt szerezzen magának. Az előző sem volt kifizetődő, az azelőttiről nem is beszélve. Bár ez a kiscsaj legalább nem Petrova... Vagy az? Basszus, nem is tudom...
- Mondtam hogy bocsi - emeltem magam elé a kezeim, de reméltem hogy Stefan nem haragszik rám érte. Végülis nem az én saram a titka, sőt. - Akarod hogy beszéljek Vele? Nálam jobban senki nem ismeri mindkét éned, főleg nem annyira, hogy meg tudja értetni a barátnőddel, hogy nem eszed meg álmában - ajánlottam barátságosan.
- Egyébként, Te meg Ő? És hogy került ide csomagokkal? - kérdeztem, és nem zavartattam magam, hogy ez magánügy. Azok után amiket végighallgattam Stefan előadásában, asszem kérdezhetek bátran. Meg kíváncsi is vagyok.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 3:29 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Még mindig szörnyen éreztem magam, amiért nem figyeltem oda Lexi-re. Oda kellett figyelnem arra a kis zörejre is. De valahogy akkor volt más is, amire oda kellett figyelnem.. Katherine.
– Rendben van. – Válaszoltam, majd elengedtem őt, De figyeltem rá és ugrásra készen voltam, ha esetleg csak egy lépést is eltéveszt vagy valami. Feltalálja magát, hiszen valószínűleg jó ideje vak szóval.. De akkor is. Valamit csak lehet tenni ez ellen.
– Igen, megváltoztam.. Úgymond szükséges volt. Layla? Layla nem a barátnőm.. Csak egy barát. – Azt hiszem ezek után már nem is lesz több. Vagyis inkább a mesém után. Már ha egyáltalán hajlandó lesz meghallgatni.
– Tudom, tudom. De akkor valószínűleg szóba sem állt volna velem.. Aztán most terveztem, hogy elmondom neki, hiszen itt Mystic Falls-ban elég könnyen fény deríthet a múltamra.. – El akartam neki mondani, de még kipakolni sem volt ideje és máris a nyakába zúdult a titkom.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Aug. 12, 2013 1:21 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
(Stefan szobája)

Stefan segített nekem lejutni a földszintre, így lényegesen gyorsabban lejutottunk, mint amennyi időbe nekem tellett felmenni.
- Köszi, itt már boldogulok - mondtam, mikor leértünk, és a vízszintes padló állt csak előttem. Lassú léptekkel indultam el, tapogatva magam körül a dolgokat.
- Látom alaposan megváltoztál mióta utoljára találkoztunk ott a parkban. Például új barátnőd van - mutattam felfelé, azt az irányt még a legkönnyebb megtalálni. Visszagondolva... furcsa is most itt "látni" Őt, meg fura magamat is, végtére is, mikor utoljára találkoztunk, én még szellem voltam, Ő meg "más" volt, és... na jó, a csók nem volt fura, végülis barátok vagyunk.
- Bocs ha bekavartam a kislánynál, de... látod, erre jó az őszinteség, el kellett volna mondanod neki ki vagy, mielőtt beköltöztetted - forgattam meg a szemeim, visszagondolva, mikor hallottam Őket hurcolkodni a bőröndökkel.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Júl. 04, 2013 5:34 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Rám bízta, hogy minek veszem. Hát ez mondhatni egy pár szempontból rossz még párból pedig jó. Na, mindegy inkább jobb ha ezen nem is gondolkozom, mert még a végén arra jutnék, hogy akkor tényleg rávetem magam. Aminek meg van az esélye minden egyes pillanatban. Hiszen már a közelsége is megbolondít. Ezek szerint valamennyire ő is így van ezzel. Megráztam a fejemet. Ezt most tényleg ki kell vernem a fejemből. Eleve azon voltam, hogy még csak gondolkodni sem fogok ezen erre tessék.
– Azt hiszem képes leszek elviselni. – Mondtam vigyorogva, majd összevontam a szemöldökömet, mikor azt kezdte taglalni, hogy nagyon nehezek. – Drágám, emberkoromban sem okozott különösebb gondot pár bőrönd. – Kacsintottam rá, majd a következő pillanatban már bőröndökkel a kezemben álltam előtte.
– Lehet, hogy nehéz kinek hogy. De azért remélem a szobámba eltalálsz. – Böktem a lépcső felé vigyorogva.

(Stefan szobája)
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 03, 2013 9:21 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Nem tudom, hogy viccnek szántam-e, vagy komolyan gondoltam-e. Néhányszor belegondoltam már, hogy mi lenne, és sokszor kerültünk már olyan helyzetbe, ahonnan csak egy lökés kellett volna, hogy átlépjük a barátságot. Nehéz lesz, de akkor is mellette szeretnék aludni.
- Nem tudom, döntsd el, minek veszed. - Vigyorogtam rá. Ez volt a legegyszerűbb válasz. Kellettek a csomagjaim, ha pakolok, nem gondolkozom.
- Rendben, de előre szólok, rengeteg ruhám meg cipőm van. - Nevettem és megszorítottam a kezét, mikor megsimította. Imádtam ezeket az apró érintéseit, ha vele voltam, mindig éreztem, hogy fontos vagyok.
- De nagyon nehezek ám, vagyis... bocsi, megint elfelejtettem, hogy szuper erős vagy. - Mosolyodtam el, néha hajlamos voltam elfelejteni, hogy vámpír, és hatvanszor olyan erős mint én.
- Mellesleg tudod milyen nehéz idetalálni?
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 03, 2013 6:22 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
A válaszán egy kicsit meglepődtem. Nem gondoltam volna, hogy örülne neki, ha rámásznék.. Bár voltak olyan helyzeteink, amikor már elég közel kerültünk ehhez. De valahogy jobbnak láttam nem túllépni a barátságunk határát. De, ha mellettem fog aludni akkor valószínűleg egyre nehezebb lesz visszatartani ezeket a bizonyos vágyakat.
– Szóval.. Örülnék neki? – Kérdeztem hatalmas mosollyal az arcomon. Tényleg érdekel, hogy komolyan gondolta vagy ez is egy vicc volt. Ebben az esetben nem tudtam eldönteni, hogy igaz-e vagy sem.
– Akkor menjünk a dolgaidért és fel is vihetjük a szobámba. Van még ott bőven hely, hogy kipakolhasd a dolgaid. – Felálltam, majd megfogtam a kezét és finoman megsimítottam. – Egy pillanatra se gondold azt, hogy neked kellene cipelni a bőröndjeidet. – Kacsintottam rá, majd elindultam kifelé a kocsijához. Az kellene még, hogy egy nő cipekedjen, amikor itt vagyok én is.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 03, 2013 9:28 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
- Lehet még örülnék is neki. – Kacsintottam rá, mert végül is igaz volt. Stefan mindig is írtó jó pasi volt, és nagyon nagy önuralomra volt szükségem mellette. Egy kicsit hezitáltam is, mielőtt jöttem, hogy keressek-e inkább magamnak lakást, de aztán rájöttem, hogy egyszerűbb összekötni a kellemeset a hasznossal.
Igen, a párna szent, azt soha nem adtam még oda senkinek. bár neki talán lehet esélye rá.
- Tökéletesen meg fog felelni nekem melletted, legfeljebb majd azt a két nagy bőröndöt kipakolom valahova, ami kint csücsül a kocsiban. – Bólintottam, magamnak is, megerősítésképpen. Felpattantam, és felé nyújtottam a kezem.
- Ugye segítesz egy ilyen törékeny és gyenge lánynak becipelni azokat a csúnya nagy bőröndöket? – Nagyon koncentrálnom kellett, hogy a végén el ne nevessem magam, de sikerült.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jún. 26, 2013 6:08 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Nagyon jól tudtam, hogy félre fogja érteni a szavaimat. Vagyis pontosabban fenn akad egy bizonyos mondatomon..
- Túlságosan is bombázó vagy, édes. Attól kellene félned, hogy nem vetem rád magam itt helyben. - Mondtam vigyorogva, miközben szemeimmel - már csak azért is - jó párszor végig mértem. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy irtózatosan gyönyörű nő. De hát elég fura lenne, ha folyton kitérnék erre. Hiszen csak barátok vagyunk. Ilyen egyszerű.
- A párna szent. Értettem. Viszont, ha jobban éreznéd magad egy külön szobában valószínűleg elég könnyen találsz egyet. Elég sok szoba van.. Szóval amelyik a legjobban tetszik.. Oda cuccolsz és kész. - Egy jó pár család elférne ebben a házban. Ezért egyáltalán nincs ellenemre, ha valaki be akar költözni. Főleg akkor nem, ha az illető a barátom.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Jún. 25, 2013 9:34 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Összehúztam a szemem. Ezt n gondolhatta komolyan, ugye? Neem, viccelődött, de ezt még visszakapja.
- Stefan Salvatore, szerinted én nem vagyok elég bombázó? - Fontam keresztbe a karjaimat, és nagyon csúnyán néztem rá. El tudta terelnu a figyelmem, de volt egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz mindig jó hozzáállás. Mindenesetre örültem, hogy végre mellette lehettem.
Valahol maradnom kellett, miért kaphatnék egy szobát nála? A kérdésére elvigyorodtam, és úgy tettem, mint aki elgondolkozik, majd bólintottam.
- Hát jó. De külön kis párnát kérek, és ha lerántod rólam a takarót, nagyon megkeserülöd. - Nevettem, és közelebb hajolva fenyegetően felé nyújtottam a mutató ujjam. Persze, soha nem bántanám, de akkor is... a kis párna az szent.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Jún. 25, 2013 9:01 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Örültem annak, hogy sosem kérdezősködött a múltamról. Bár egyszer kénytelen leszek elárulni neki. Hiszen sokkal jobb, ha tőlem tudja meg mi történt a múltamban, mintha valaki más avatná be az egészbe. Valószínűleg egy életre megutálna. Még a segítségemből sem kérne. Ezt pedig egyáltalán nem szeretném.
Szeretnék neki segíteni, hiszen nagyon jó barátom és ezért nagyon is tudom, hogy számára mennyit jelent a barátság. Nem csak valami múlandó baromság vagy valami ilyesmi. Ennél sokkal fontosabb számára..
- Hát, hogyha egy bombázó volt, akkor ne várd azt, hogy ellenálljon. Azt meg végképp ne, hogy hallgasson rád. - Viccelődtem. Megpróbáltam egy kicsit poénosan felfogni a dolgot. Habár egy család lemészárlását már jó ideje nem így gondolom.
Szerettem a közelében lenni, hiszen önmagam lehettem. Az emberi önmagam. Amiről már azt hittem, hogy rég elveszett.
- A szobád? Esetleg nem szeretnél egy ágyon osztozkodni velem? - Kérdeztem hatalmas vigyorral az arcomon.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 9:07 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Sosem érdekelt Stefan múltja, sosem gondoltam, hogy rám tartozna. Mindig azt hittem, hogy majd egyszer beavat, ha akar, de nem erőltettem. Az évek meg hamar elrepültek, és csak most döbbentem rá, mennyire is fontos nekem.
Elfogadtam a poharat, és csak az után kezdtem mesélni. Érdekelte, egyből láttam, mert nekiállt kérdezgetni. Lemondóan megráztam a fejem, és egy kis szomorúsággal a szememben néztem rá.
- Azt tudom, hogy nő volt. Caleb is boszorkány volt, azt hiszem, pont annak a nőnek az ismerőse. Mondtam neki, hogy vigyázzon, de hát ki hallgat rám? - Kicsit gúnyosan felhúztam a szemöldököm.
Lehet, hogy nem annyira öreg de nálam idősebb. Rákacsintottam, ezt is nagyon rég csináltam, de vele mindig önmagam tudtam lenni.
Ahogy megszorította a kezem, elmosolyodtam, és hatalmas kő esett le a szívemről. Hát persze, rá számíthatok mindig.
- Na? Megmutatod a szobám? - Nevettem rá, és finoman belebokszoltam a vállába.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 8:18 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Nagyon jól tudom, hogy kereshettem volna az elmúlt évek során, de valahogy nem mertem. Féltem, hogy egyszer a múltam felbukkan és tudomást szervezve róla meggyűlöl. Jobb volt úgy elválni, hogy még nem utál. Bár most, hogy itt van elég nagy az esélye ennek.. Azért remélem, hogy titokban tudom tartani előtte a múltam. Nem szeretném azért elveszíteni, amit a múltban tettem. Azt már tényleg szeretném magam mögött hagyni.
Lötyögtettem a poharamban az italt egy darabig, majd mikor megszólalt tekintetemet a pohárról rá szegeztem.
- Szóval egy vámpír. Esetleg az tudod, hogy nő vagy férfi? Vagy milyen információid vannak róla? A tartózkodási helyét sem tudod..? - Érdeklődtem. Tényleg segíteni akarok neki, mert nagyon jól tudom, hogy neki milyen sokat jelentenek a barátai. Meg hát, azt sem nézi tétlenül, hogyha bárkinek lemészárolják a családját. Régebben engem nem érdekelt az ilyesmi. Mert hát azt hiszem én is bőven lemészároltam családokat régebben.. Na, de erről jobb ha ő nem tud.
- Azért annyira öreg nem vagyok. - Mondtam nevetve. Nem vagyok már mai gyerek, de azért mégis..
Mosolyogva megfogtam a kezét és finoman megszorítottam. Rám számíthat.. Mindenképpen.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 7:27 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Rögtön otthon éreztem magam, de ez talán csak annak volt betudható, hogy hiányoztam neki. Ő is hiányzott nekem, nagyon is, de ezt máskor szándékoztam közölni vele. Még, hogy nem rejtegette. Sose hívott meg magához, épp kapóra jött, hogy segítség kell, legalább tudok kicsit lógni a nyakán, úgyis nagyon rég csináltunk ketten bármit is.
Kényelembe helyeztem magam, és figyeltem, ahogy italt tölt, miközben rátértem a lényegre. Elvettem tőle a poharat, belekortyoltam, és csak az után kezdtem mesélni.
- Nemrég egy vámpír lemészárolta egy nagyon kedves barátom, és a családját. Elhatároztam, hogy bosszút állok, de egyedül semmire se megyek.- Néztem rá, közben a pohár oldalát kapirgáltam. Sóhajtottam egyet, majd folytattam.- Van sejtésem ki lehet, de sajnos semmilyen varázslattal nem tudok a nyomára bukkani. Te öreg vagy, gondoltam, hátha sokkal több vámpírt ismersz, és az az igazsád, hogy ebben a kérdésben csak rád számíthatok. - Fejeztem be, és finoman megsimítottam a karját. Tényleg csak ő van nekem most. Még ha vámpír is.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 6:55 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Hiába teltek el évek az utolsó találkozásunk óta Layla semmit sem változott. Ezt most nem a külsejére értettem, mert még száz év múlva is ugyan ilyen gyönyörű nő lesz, mint most. A belső értékei nem változtak. Ugyanolyan szeleburdi, mint akkor volt, mikor megismertem. De ezt pont így van jól. Pont ezért kedvelem annyira. Vele jól lehet szórakozni.
- Még kérdezed? Szép, hogy hiányoztál. - Mondtam miközben végigmértem az örömtől csillogó szemeimmel. Nem gondoltam volna, hogy még egyszer láthatom, majd még.. Viszont biztos van oka annak, hogy itt van. Csak úgy nem keresne meg.. Bár nála soha nem lehet tudni.
- Én nem rejtegettem előled.. - Ezt legalábbis nem. Bár ez is a múltam egy része. Meg már a jelenemé is. De ez nem az az része, amire egyáltalán nem vagyok büszke.. A ripper korszakomról még mit sem sejt.. A lehető legtovább szeretném ezt titokban. Már amennyire ezt itt Mystic Falls-ban titokban tarthatom.
Kényelembe helyezte magát én pedig addig töltöttem magamnak is meg neki is egy italt. - Hallgatlak. - Nyújtottam felé a poharat, miközben helyet foglaltam mellette.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 6:19 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Éveknek tűntek a percek, amíg várakoztam, de szerencsére az ajtó kinyílt, én meg egyből Stefan nyakába vetettem magam. Sokszor öleltem már meg, ez a mostani mégis jobban esett, mint az eddigiek. beszívtam az illatát, majd kicsit hátrébb húzódtam, hogy ránézhessek.
- Hiányoztam, ugye? – Vigyorogtam rá, majd a karja alatt egyszerűen besétáltam. Sosem jártam még nála, úgyhogy bármilyen zavar nélkül néztem körbe, szinte tátott szájjal.
- Te aztán tudsz élni, hallod-e? Képes voltál rejtegetni ezt előttem? – Fontam karba a kezem, és ránéztem. A hangomban volt egy kis sértődöttség ugyan, de a szemem nevetett, vagyis tudhatta, hogy kicsit sem haragszom. Újra körbe forogtam, majd, akár megengedte, akár nem, lehuppantam a kanapéra, és keresztbe fontam a lábaim.
- Segítened kell.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
the other part of my soul
Kedvenc dal :
war of hearts
Tartózkodási hely :
✥ seattle ✥
Hobbi & foglalkozás :
✥ lawyer ✥Lara Greene ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 5:31 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
(Stefan szobája)

Egyáltalán nem siettem lefelé. Talán, ha vártam volna valakit, de ez egyáltalán nem volt így. Talán egy eltévedt személy. Hm, nem is lenne olyan rossz. Legalább jól laknék vele.
Mikor ajtót nyitottam eléggé meglepődtem hiszen Layla állt az ajtóban. Már jó ideje nem láttam. Nagyon nem jó, hogy itt van. Mert az egyenlő azzal, hogy elég könnyen rábukkanhat a múltamra, amit még nem árultam el neki. Valószínűleg teljes mértékben megváltozna a rólam alkotott véleménye. Már az sem érdekelné, hogy megmentettem az életét.
- Hát ez tényleg az. - Mondtam nevetve, miközben a derekánál átkarolva szorítottam magamhoz.
Vissza az elejére Go down

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 24, 2013 10:34 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Szükségem van Stefanra, jobban, mint eddig bármikor. Nem tudom, hogy miért bízom benne ennyire, mindenesetre muszáj megtalálnom. Ha ő nem segít, nem tudom, hogyan találhatom meg azt, aki lemészárolta Calebet és a családját.
Ezért is kerestem fel Mystic Fallsban. És meg mert valahol laknom is kell. Megigazítottam a ruhám, és becsengettem. Sosem voltam még ennyire izgatott.
Elmosolyodtam, ahogy nyílt az ajtó, és ölelésre tártam a karjaim. Semmit sem változott, még mindig ugyanolyan jóképű volt, mint mikor utoljára láttam.
- Meglepetés!- Ugrottam a nyakába, és szorosan átöleltem.
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Ápr. 24, 2013 8:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
- Tudom, persze, és... remélem Te is tudod, hogy Te pont ugyanúgy számíthatsz énrám - feleltem, és visszamosolyogtam, mert úgy éreztem a hangjából, hogy Ő is így tett. Az ember hangján érződik ha mosolyog, ahogy az is, ha szívből teszi, és én úgy éreztem, hogy Jenna most így tesz.
- Ahh, értem. Jól van, de tudod, ha kellek, csak hívnod kell, bármikor beszélhetünk, ha úgy érzed, szükséged van egy barátra, vagy egy kis támaszra. Ha arról van szó, inkább hívj fel feleslegesen, mint hogy ne hívj, amikor kellene - mondtam komolyan, biztatva Őt. Szeretném ha tudná, gondolkodás nélkül, hogy ha arról van szó, engem akármikor hívhat, vagy kereshet. Sosem mondanám, hogy nem alkalmas, ha kellenék. Ez szerintem így normális a barátoknál meg a mentornál a tanítvány felé.
- Helyes, ne felejtsd, mert én sem fogom. Szép álmokat, Jenna - köszöntem el tőle én is, s aztán már hallottam is, ahogyan eltűnik a szobából, és becsukódik mögötte az ajtó.
Mély lélegzetet vettem, aztán kibotorkáltam a konyhába egy zacskó vérért, mellyel aztán szépen nekiláttam visszasétálni a szobámba... remélem sikerülni is fog.

(folyt. köv. ott)
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Ápr. 24, 2013 7:18 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
- Igazán nincs mit, tudod, hogy számíthatsz rám - mosolyodtam el. Nem csak azért, mert úgy éreztem, hálával tartozom neki, amiért felajánlotta a segítségét, hanem azért is, mert bár alig találkoztunk, igazán a szívmehez nőtt. Sőt, mondhatni a barátommá vált. Úgyhogy, minél előbb jönni készülök. Úgysincs különösebben más dolgom, tekintve, hogy a Gilbert-házba továbbra sem vagyok képes belépni. Tényleg, hol lehet Jeremy? A jómúltkor Elenának is elmondhattam volna, ha nem felejtem el, de így... majd ha legközelebb összefutunk, akkor megkérem rá, hogy hivatalosan is engedjen be. - Én pedig megleszek, ne aggódj. Ma nem szándékoztam többet enni. Tudod, a lányom...meg van néhány összeköttetésem, szóval megpróbálkoztam a tasakos vérrel - magyaráztam. Nem volt olyan finom, de hát ez van. Legalább a szomjamat elvette, de nem szeretnék egész életemben azon élni. Meg akarom találni az "egészséges" középutat. - Hát, akkor... jóéjt Lexi. Majd jövök, amint tudok. És nem felejtem el a bulit, amit ígértem - kuncogtam fel, majd kihasználva a nem is olyan régen szerzett gyorsaságomat, már el is tűntem.
/folyt valahol/
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Vissza az elejére Go down
 

A nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Lakónegyed :: Salvatore birtok-