Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Kedvenc dal :
Lost in Paradise
"Nem maradt semmim
Már csak ezt a kegyetlen akarást érzem
Végig lefelé estünk
És most elvesztem az édenben"
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Túlélni a vámpírságot
Humor :
Há' az van :DJenna Sommers ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Feb. 18, 2013 10:35 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Azt hiszem... szoknom kéne, hogy a látás hiánya nem egyelő automatikusan a figyelem hiányával. Legalábbis neki még így is feltűnt, hogy nem voltam valami gyengéd a vértasakokkal, szóval odadobott nekem egy papírzsepit, hogy töröljem le az arcomat. Rendes tőle... És talán jobb is, ha ezt használom, mert jobban megnézve még az orrom hegye is véres lett. Na mindegy, majd rájövök én ennek a technikájára is.
- Még nem igazán próbáltam az igézést. Bár azt hiszem, ez ösztönös dolog, szóval akkor is menne, ha éppen nem tanultam, ugye? - kérdeztem bizonytalanul. Nem akartam felsülni azzal, hogy olyan béna vámpír vagyok, hogy még igézni sem tudok, pedig ahogy kivettem mások szavaiból, ez egy nagyon jó dolog, sőt, néha még életmentő is. - Sőt, az Államokat sem igazán hagytam el. Jártam már egy-két helyen, de ott is inkább azért mert élni akartam kicsit az életemet. Persze ha azt nézzük, előtte is azt tettem. Már tinikoromban vonzottam a bajt, meg a seggfej pasikat, szóval meglett ennek a következménye - utaltam burkoltan arra, hogy van egy lányom, akit egyébként évekig nem láttam. - A nővéremnek persze beadta az élet, ő szerencsére megtalálta élete párját. Csak ne lett volna az a szörnyű baleset pár éve... - borzongtam meg. Az a nap katasztrófa volt. A szüleink már régen nem éltem, a lányomról isten tudja, hol volt, és egyedül ő állt már csak közel hozzám. Azt hiszem, akkor csak Elena és Jeremy miatt nem omlottam össze. - Különben, te Európában születtél? A régebbi időkben könnyebb, vagy nehezebb volt a rejtőzködés? - A két kérdés merőben eltért egymástól, de én mindkettő válaszára nagyon, nagyon kíváncsi voltam.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Feb. 17, 2013 4:54 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Hallottam miként suhan el a közelemből és sietett át a konyhába, ahol a hűtő nyílásából következtethettem, hogy megtalálta amit keresett. Kicsit tapogatóztam a kanapé karfája mentén, és leültem, biztos ami biztos hátradőlve, és megtapogatva kissé a nyakam, de az rendben volt, csak némi vér árulkodott még róla, hogy ott bizony seb volt, de magának a sebnek már nyoma sem volt. Ez legalább még mindig jól működik nálam, így bíztam benne, hogy menni is fog majd az is amit Damon mondott, és a látásom is meggyógyul egy kis idő múltán.
Jenna közeledő lépteire fejem a hang irányába fordult, s kicsit meglepődtem, de elmosolyodtam, ahogy az én ölemben végezte egy tasak.
- Köszi - mondtam hálásan, kezembe véve azt, s a zacskó száját kitapogatva, téptem le az azt lezáró szelepet, és kortyonként lassan bele-beleittam. Közben nem tudtam nem meghallani, hogy Jenna, a fiatalokra erősen jellemző vehemenciával tépi és habzsolja a vért, amit a felszálló illatok i alátámasztottak, ahogy a vér szaga szétáradt a szobában. Igen, fiatal még, a vér illata és íze enyhén bolondíthatja az érzékeit, ezért nem tanulta még ki a türelem művészetét.
- Tessék - húztam ki a zsebemből egy zsebkendőt, és a hangok irányába nyújtottam, gondolom ilyen intenzitású étkezés mellett biztos hogy az arca nem maradhatott tiszta, vagy minimum legalábbis a szája.
- Én imádtam utazni. Igazából körül-belül két évvel ez előttig azt is tettem egyfolytában. Bejártam sok-sok államot, országot, mindenféle egzotikus helyeket, és a világ nagyvárosai közül is sokat. Legtöbbször egyedül utazgattam, de volt hogy egy barátom is elkísért ide-oda, vagy épp én mentem oda ahol Ő volt, és együtt mókáztunk a városokban. A vámpírutazás könnyű ha már tudod magad kontrollálni, hiszen az igézéssel bármit megszerezhetsz, fuvart, szállást, enni és innivalót, vagy akármit. De persze ésszel kell csinálni, mert még mi is szemet szúrhatunk egy bekamerázott létesítményben például, szóval ajánlott nem randalírozni ilyen helyeken, mert nem szeretnénk egymást a híradóban viszontlátni - mosolyogtam mesélve amit tudtam.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Kedvenc dal :
Lost in Paradise
"Nem maradt semmim
Már csak ezt a kegyetlen akarást érzem
Végig lefelé estünk
És most elvesztem az édenben"
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Túlélni a vámpírságot
Humor :
Há' az van :DJenna Sommers ÍRTA A POSZTOT
Szer. Feb. 13, 2013 7:00 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Oké, végülis ő ajánlotta fel, hogy szolgáljam ki magamat, tehát ehhez is tartottam magamat, miután befejezte a mondanivalóját. Olyan gyorsan iszkoltam ki a konyhába, és olyan gyorsan találtam meg az említett kincsesbányát, hogy talán még két percre sem volt szükségem. Hoztam magamnak vagy két zacskót, de gondoltam neki is, mert hát... eddigi tapasztalataim alapján a vér szaga igencsak csábító lehet. Persze lehet, hogy ő már jobban bírja a dolgot... Mindenesetre odadobtam az ő ölébe is egy csomagot, majd mint egy állat (nem túlzok) rávetettem magam. Vér... azt hiszem, ebből soha nem lesz elég. Finom, vörös, éltető folyadék... Nem is értem, hogy miért undorodtam tőle, amikor még ember voltam. Mindenesetre a két zacskó nem tartott túl sokáig, és bánatosan néztem a velem szemben lévő tükörben vértől mocskos arcomat. A kultúrált vámpírkajálást még tanulnom kell.
- Válaszolva a kérdésedre - kezdtem bele, mert nem volt kedvem letörölgetni a számat. Majd lenyalom, de előbb még megvárom, hogy elkezdje a történetét. Egyébként sem látja, hogy hogy nézek ki, szóval tökmindegy. - Igen, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen utazgatni. És hogy tetszettek-e azok a helyek, ahol már jártál - ültem le az egyik fotelbe.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Feb. 13, 2013 1:18 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
(A birtok és az udvar)

Ahogy az ajtóig már eljutottunk, onnét már a falat tapogatva tenyeremmel szépen megtaláltam a nappalit... legalábbis erős sansz volt, hogy oda lyukadtam ki, nyomomban Jennával. Ami biztos is lett, mikor előre lépkedve megtaláltam a kanapét, és azt tapogatva álltam meg ott mellette.
- Azt hiszem gyorsabban kapsz inni, ha inkább küldelek, szóval a hűtőben, a konyhában találsz vértasakokat... ott... - mutattam abba az irányba, ahol kis hallgatózás után hallottam a hűtő ismerős, tompa zúgását. - Vegyél nyugodtan amennyit kívánsz, én pedig megvárlak téged itt - paskoltam meg a kanapé karfáját. - Utána ha érdekel, mesélek miért jó utazgatni. Azok közül amiket te mondtál, én többet is láttam. Némelyikhez jó kis sztorijaim is vannak - nevettem el magam, Stefan-al közös régi túrázásaink emlékére. Imádtam Vele bulizni, és mindig jó kis helyeket is jártunk be, olyanokat, melyekről kislányként anno sok-sok éve nem is álmodtam még. Szép idők... és talán egy nap újra tudok majd utazgatni. Néha úúúúgy viszket érte a talpam, pedig szinte alig támadtam még fel...
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Dec. 29, 2012 1:41 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Kissé elkalandoztak a gondolatai, és csendben vártam, hogy visszatérjen a jelenbe. Nem akartam zavarni. Ki tudja, hol és merre járt? Biztos valahol ott, ahol boldogabb lehetett, mint amilyen itt és most.
- Helyes! - mondtam biztatóan, és a kezét fogva felálltam. - Igen, ez a nappali. A kandallón ülünk. Ha elindulsz jobbra... ott a fal - mondtam. - Kb három lépés - tettem hozzá, és odaoldalaztunk, majd engedtem, hogy a fél kezét a falra tegye. - Ez a selyemtapéta még majd' kétszáz év elteltével sem kopott meg. Most sem fog, szóval smirglizd nyugodtan - vigyorogtam egyet. - És akkor egyenesen indulj el. Az első jobb fordulónál ott a konyha.

(konyha)
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Dec. 29, 2012 1:37 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Pedig az vagyok. Jó ember vagy Damon, és ezért hálás vagyok - feleltem, s jólesőn sóhajtottam fel, mikor megéreztem a pattogó tűz, s utána a fellobbanó lángok melegét. Kinyújtottam a kezem, a meleg felé, és forgattam kicsit a csuklóm, ahogy kezem melengettem. Csak akkor engedtem vissza az ölembe, mikor Damon mellém ült, és lassan fordultam kissé az irányába, hogy esztétikusabb legyen a beszélgetés.
Bólintottam, miként a "hangulat" kedvéért lehunytam kicsit a szemeimet. Emlékeztem mikor legutóbb besuhantam, és letepertem Stefan-t, meglepve Őt. És emlékeztem mikor feltáncikáltam az emeletre a lépcsőkön... Na azt most biztos nem ismétlem meg...
- Emlékszem - bólintottam, mert aztán rájöttem, Damon nem gondolatolvasó. Igyekeztem a szavait elraktározni. Emlékezni a dolgokra, bútorokra, ajtókra, ablakokra, ilyenek. Emlékezni, arra mik voltak a falon, ahogy mondta, nappali, konyha, háló...
- Ez azt hiszem menni fog - bólogattam, a falra és a tájékozódásra gondolván. - És a tűz is. Az könnyű, érzem a melegét, szóval elvileg nem nyúlkálok bele - kuncogtam. Igen, a tűz a legkönnyebb, csak odáig szabad nyúlni, amíg nem fáj. És ha hallom ropogni a fát, akkor jó helyre tettem. Ez könnyű(nek tűnik).
- Igen, tegyünk, próbáljuk ki - bólintottam, és felemeltem a kezem, ami pont megtalálta Damon-ét, amit meg is fogtam, és segítségével felkeltem. - Akkor ez most a nappali. Tájékozódjunk... mondjuk a konyhába? - kérdeztem, fordítva a fejem, arra, amerre Ő fogta a kezemet.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Dec. 29, 2012 1:03 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Nehogy már még te légy hálás nekem.... - dünnyögtem halkan, némi szégyenkezéssel, majd jókora tüzet raktam a kandallóban.
- Jól van Lexi - ültem le aztán mellé. - Képzeld magad elé a birtokot, amikor itt jártál. Megvan? - kérdeztem. - Semmi nem változott azóta. Még egy zsámoly sem lett arrébb téve. Szóval... megtalálsz mindent. Egyébként... van egy ötletem a tájékozódáshoz - villanyozódtam fel aztán. - A nappaliban vagyunk. A falon tapéta van. Ha úgy haladsz, hogy közben fogod fél kézzel a falat, az segít. Megmutatja, hol van sarok, hol van forduló. És amint megérzed a csempézett felületet, tudod, hogy a konyhába értél. És ha fa burkolatot, akkor már tudod, hogy az a szobád. Fát teszek a kandalló mellé, azzal is fogsz boldogulni szerintem. Bár gyanítom, ez a tűz nem ég le holnapig. Tegyünk egy próbát a fallal? - nyújtottam neki a kezem.
Vissza az elejére Go down


VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Dec. 29, 2012 12:59 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Hamar odaértünk a birtokra, és amint Damon segített kiszállni az autóból, aztán pedig bejutni a házba, valahogy... rögtön megcsapott az az ismerős légkör... az a régies, kicsit poros, kicsit most állott is, de mégis otthonosan meleg, régies hatás... Megnyugtató volt.
- Emlékszem rá - mosolyodtam el, ahogy óvatosan léptem a lépcsőnél, amit Damon is mondott. Figyeltem, és hallgattam hogyan suhan körbe hogy összekapkodja az említett lepleket, bár lakályos/nem lakályos, én úgysem láttam őket. Bár igaz ami igaz, esztétikusabb ha nincsenek ott.
- Köszi - néztem arrafele hálásan, ahol éreztem a jelenlétét, mikor segített helyetfoglalni.
- Igen, oké - bólogattam, és kezem az ismerős anyagra siklott, a kanapé anyagára, és elmosolyodtam újfent. Nagyon furcsa, de mintha csak hazajöttem volna. Itt olyan jó kis biztonságos érzés volt. Nem bánthat senki, nem jön autó, és elvileg megtalálom a bútorokat. Ez tetszett.
- Hadd mondjam el újra, hogy én tényleg... igazán hálás vagyok érte, hogy ennyit segítesz nekem. Ha lesz rá mód, hogy megháláljam, kérlek ne habozz szólni - mondtam, miközben hallgattam a szöszmötölt, és tettem fejben néhány kísérletet, azonosítani a zajokat, amiket hallok, padlódeszka nyekergése, ahogy lép, az ablakon zörgölődő faág, meg ilyenek... Próbáltam átérezni a ház jelenlétét... odafigyelni...
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Dec. 29, 2012 9:48 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
(hotel, Sarah szobája)

Kisegítettem Lexit a kocsiból, majd kinyitottam az ajtót, és bevezettem, megállva vele a elején.
- Vigyázz, itt van egy apró lépcső lefelé - mondtam, és körülnéztem. - Hát, jelenleg nem túl lakályos, mert minden le van takarva, de ezeket gyorsan összeszedem - kapkodtam le mindenhonnan a nagy lepleket, majd a kanapéra ültettem.
- Gyújtok tüzet a kandallóban, hagy melegedjen át minden, aztán megbeszéljük a többit, rendben?
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:51 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Mrs. Salvatore... vissza a mi megszokott kis életünkbe - ültem be Elena mellé, miután bezártam magam után a birtok ajtaját, és gázt adtam. Az ablakon át még láttam, ahogy benn sürgölődni kezdenek, aztán lassan kihajtottam a főút felé.

(Damon és Elena háza)
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:40 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Megittuk még a pohár bort, majd amíg Damon lerendezte a személyzettel az anyagiakat, én elfordultam és a képeket figyeltem. Valahogy soha nem szerettem belefolyni ezekbe az ügyekbe. Jó nekem így... tudatlanul, hogy vajon mennyibe is kerül az ilyesmi. Nem mintha Damon nem tudná megengedni magának.
- Ezt most támogatom. Talán a hintó már rossz hatással lenne a gyomromra, ha megint azzal kellene utaznom - mosolyogtam, és Damon kocsijához léptem. NEm vártam el, hogy kinyissa nekem, csak beültem és bekötöttem az övemet.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:33 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Akkor hát Mrs. Salvatore - öntöttem két újabb pohár bort - kettőnkre. A megváltozott múltra... a közös, gyönyörű jövőre. A gyerekekre... a szerelemre, és a karácsonyra - koccintottam poharam kacsintva az övéhez. - Nagyon szeretlek Elena - hajoltam oda egy csókra, és csak akkor néztem fel, mikor a személyzet visszajött.
- Nagyon köszönjük a segítségüket - léptem oda hozzájuk, és a kialkudott bérük kétszeresét adtam át nekik. - Boldog karácsonyt kívánunk mindannyiuknak - ráztam kezet velük. - Kérem, holnap reggel hozzák vissza a birtok kulcsait a házba - mondtam a vezetőjüknek, majd Elena felé fordultam.
- Vissza kell térnünk a jelenbe. A hintó itt marad... kocsival megyünk.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:28 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Fogalmam se volt, milyen furcsa érzés volt bennem mindig, mikor Katherine-t emlegette. Mert valahol a fejem mélyén ott volt, hogy ha nincs Katherine, Damon sosem figyel fel rám... ahogy Stefan sem.
- De, egy pohár bor nagyon jól esne. És utána... ha másra nem is, de lefektetni a gyerekeket hazaérünk - mosolyogtam, és még egyszer végigsimítottam a nyakamban lévő medálon.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:24 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Pontosan ezt a nőt akarom ma este elfelejteni... mindörökre - mondtam, és boldogan néztem Elenára. - Boldog vagyok, ha tetszett mindez. Igyekeztem, ahogy lehetett - öleltem Elenát. - Mit szólsz búcsúzóul egy pohár borhoz? Aztán azt hiszem, indulnunk kell. Az embereknek lesz még itt munkája, és a felvigyázó is nyilván utazni akar a családjához karácsonyozni.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:16 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Ha én nem is, de... egy ugyanilyen arcú nő élt akkor - mosolyodtam el keserűen, és a nyakkendőjét kezdtem figyelni, ami igencsak furcsán volt megkötve, ilyet még nem is láttam a modern időkben.
- Rendben, holnap este. Szavadon foglak fogni... - kuncogtam, majd nyeltem egyet. - Hm... nem, nem volt semmi baj a hintóval. Talán rosszul lettem volna, ha bizonyos okok miatt hajlamosabb lennék a rossziullétekre, de ilyesmi nem fenyeget - adtam egy puszit az állára. - Nagyon tetszett ez a délután. A vacsora, a zene, ez a ruha... minden.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:12 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Levettem, és a kanapé háttámlájára tettem a zakómat, aztán kissé beletúrtam a hajamba, hogy visszakapja modern formáját.
- Te viszont gyönyörűen festesz ebben a ruhában. Ha éltél volna akkor, amikor én, a szalonok ünnepelt szépsége lehettél volna - bókoltam, és élveztem a csókokat. - Úgy hiszem, amire most nincs időnk, azt holnap este, ajándékosztás után bepótolhatjuk - kacsintottam. - Nos, javíts ki ha tévedek, de ezek szerint nem bántad meg, hogy eljöttél ma a birtokra. Remélem a hintó nem rázott össze teljesen.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 6:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Miután kettesben maradtunk, a zene is abbamaradt, én pedig nagyot nyelve bújtam oda Damonhoz, hogy felnevessek.
- Akkor vesd le a zakót - húztam le róla, és végignéztem a továbbra is elegáns öltözetén. - Nagyon furcsák ezek a ruhák... de mégis nagyon vonzóak - bújtam oda hozzá újra, és kislányosan bólintottam egyet.
- Nemcsak egyet, rögtön kettőt - kezdtem el finoman csókolni őt. - Ha nem tíz percünk lenne, adnék mást is, de... azt majd legközelebb egy ilyen alkalomkor - simogattam a hátát.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:58 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Rámosolyogtam Elenára, aztán a személyzet felé fordultam, és megkértem őket, hagyjanak minket kettesben néhány percre, ők pedig bólintva kivonultak.
- Nos, ez viszont azt is jelenti, hogy zene nélkül maradunk - nevettem Elenára. - De remélem ez nem probléma - túrtam a hajamba. - Furán érzem magam ezekben a régi ruhákban. Idejét sem tudom, mikor öltöztem így utoljára. Ez a ruha volt rajtam, mikor... mikor átváltoztam - tettem hozzá.
- Nos, ha már így kettesben vagyunk... kapok egy csókot? - kérdeztem Elenát.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:47 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Nem is végleges elküldésre gondoltam... - ráztam a fejemet, miközben még midnig nem engedtem el a nyakát. - Csak szeretném, ha... mindenhogyan visszatérhetnénk a múltba. És hogy... kicsit teljesen kettesben legyünk, hogy Katherine helyét, emlékét... mindenhonnan száműzzem. Ha nem is véglegesen, de... abból az időszakból, mikor bántott téged azzal, hogy szeretett... - suttogtam a fülébe. - Csak kettesben akarok lenni veled...
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:45 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Elküldeni - követtem Elena pillantását egy másodpercig csodálkozva. - Nincsenek megigézve, ha erre gondolsz - mosolyogtam. - És nem is küldöm őket messzire, mert rájuk vár a feladat, hogy ma még rendet tegyenek a birtokon - mondtam. - De ha gondolod, a szomszéd szobába átküldhetem őket egy kis ideig - simogattam Elena hátát.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:31 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Nekem így is teljesen át tudod adni... és nagyon régen éreztem már ilyen jól magamat... úgy értem, régen volt ilyen romantikus hangulat kettőnk között, ahol tényleg minden a szerelemről szólt, az emlékekről... és változásról... - motyogtam mosolyogva, és újra megcsókoltam, de aztán félrenéztem a körülöttünk lévő többi emberkére.
- Mondd... te el tudod őket küldeni? - kérdeztem suttogva.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:26 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Bárcsak megmutathatnám neked ezt a kort igazából is - sóhajtottam. - De csak azt tudom átadni, ami az én emlékeimben él - kezdtem el újra lépegetni Elenával a zene ütemére lassan. - De azok az emlékek... néhány kivételtől eltekintve - boldog emlékek. De veled... még boldogabb vagyok - sóhajtottam lágyan. - Senki és semmi nem lennék nélküled, és a gyerekek nélkül - folytattam. - És ha tetszik ez neked... legközelebb is teremtek rá alkalmat, hogy visszavigyelek az én időmbe. Meglátod, milyen szép is tud lenni. Vannak ötleteim, hogyan valósítsam meg - mosolyogtam Elenára.
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:15 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Az ujjaim végigsiklottak a medálon, és még mindig mosolyogtam magamban, hát még mikor szembefordultam Damonnel...
- Köszönöm... - viszonoztam gyengéden a csókját, úgy hogy azt hittem, nem is térek magamhoz egy jó ideig, de az óra kongása gondoskodott mindenről.
- Nem, én még nem akarok menni... - karoltam újra a nyakába, mikor táncra hívott, és szorosan odabújtam hozzá. - Annyira élvezem most ez... ezt a kort, ezt a hangulatot... ezt az egészet, amit most adni tudsz... - suttogtam.
Vissza az elejére Go down


Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)Damon.Salvatore ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:10 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Örülök, ha tetszik - mosolyogtam, előhúzva a láncot a dobozból, és míg Elena hátat fordított nekem, a nyakára csatoltam az ékszert.
- Nagyon jól mutat - mondtam elismerően, mikor újra szembe fordult velem. - Anyám boldog lenne, és büszke. Biztos vagyok benne, hogy ő is úgy tartaná jónak, hogy ez a tiéd legyen. Holnap este, a fa alatt akartam átadni, de... aztán úgy gondoltam, a ma este jobban illik hozzá - hajoltam aztán oda, és nem törődve a körülöttünk állókkal, megcsókoltam Elenát, majd összerezzentem, mikor a falon lévő ódon óra ütött egyet.
- Nincs már sok időnk. Megígértük a felvigyázónak, hogy estére hazaérünk - mondtam kissé szomorúan. - De egy utolsó táncot még kérhetek? - szorítottam magamhoz Elenát újra.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the way for humanity

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 5:03 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
- Értek én szó nélkül is... mindent - simogattam továbbra is, akárcsak ő az én arcomat, és már azon gondolkodtam, hogy megcsókolom, mikor is elővett egy dobozt, és amikor átvettem, már könnyes lett a szemem azoktól a szavaktól, amiket mondott nekem.
- Ne is mondj többet... elsírom magamat - szipogtam egy keveset, majd kinyitottam a dobozt, de ekkor már szavak nélkül is bekönnyesedtem... - Ez... ez olyan szép... - motyogtam teljesen elbűvölve, és felpislogtam a szemeibe. - Felcsatolod nekem?
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Vissza az elejére Go down
 

A nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Lakónegyed :: Salvatore birtok-