A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
tear you a p a r t
† Tartózkodási hely :
here, blink, there ⊃
† Hobbi & foglalkozás :
dealing with rats ⊃
† Humor :
bad ⊃Mabel Chevalier ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Máj. 15, 2014 10:21 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
genevieve & davina
Why should I trust you?
Boldog voltam. Nem is tudom, mikor éreztem magam utoljára ilyen jól, hiszem Marcel szabad utat adott, engedélyezte, hogy a városban járkáljak. Persze ott voltak a feltételei: vigyázzak magamra és semmiféleképpen ne álljak szóba a Mikaelson-okkal. Mondania sem kellett volna, hiszen magamtól sem tettem volna... azzal a céllal jöttek a városba, hogy visszavegyék és azok alapján, amit Marcel mesélt, egyáltalán nem tetszett nekem ez az ötlet. New Orleans már Marcel birodalma, én pedig szárnysegédjeként, szinte a lányaként természetesen mellette állok és segítek neki ennek a helyzetnek a megtartásában. Az életemet köszönhetem ennek a férfinak... ha ő nem lenne, akkor hónapok óta egy kriptában porosodnék arra várva, hogy mikor száll belém újra a megváltó élet. Persze ha jönne... nem hittem az aratásban és az újrakezdésben. Amikor láttam, hogyan vágják el a velem egykorú barátnőim torkát, megijedtem és menekülni akartam... nem gondoltam volna, hogy a vén boszorkányok ennyire elvetemültek tudnak lenni. A szemeik meg sem rezzentek, a kezük remegés nélkül szegezte a pengét a lányok ütőereihez és engem sem kíméltek volna, ha nem lép közbe Marcel és a csapata. Életem legszörnyűbb éjszakája volt és a mai napig beleremegek, ha rá kell gondolnom.
Készülődtem, elvégre ha már mehettem, akkor miért ülnék a padláson? Éppen a cipőmet húztam a lábamra, amikor felkaptam a fejem. Fura érzésem támadt, mintha lett volna valaki a közelben. Maga az érzés nem volt fura, hiszen gyakran éreztem ilyesmit: ha a boszorkányok varázslatot gyakoroltak, szüntelen le kellett hunynom a szemem és láttam magam előtt a történteket. Most nem ilyen intenzíven éreztem, mindössze azt tudtam, hogy boszorkányillat van a levegőben. Kirázott a hideg, megakadtam a végzett mozdulatban és mély levegőt vettem. Hol lehet? A templomban? Manapság nem sokan járnak ide, a mészárlás óta nem volt kedvelt a hely a lakosok körében. Meg tudtam érteni.
Összeszedtem magam és az ajtó felé indultam. Lépteim óvatosak voltak, nem akartam zajt csapni, de a padlásról lefelé vezető lépcső deszkái nem voltak a legstabilabbak, így a nyikorgás elkerülhetetlen volt. Kidugtam a fejem a faburkolat mögül és láttam, hogy tényleg nem vagyok egyedül. Egy nő járkált a padsorok között. Sütött belőle a magabiztosság, a belőle áradó erő csak hab volt a tortán. Rémisztő is lehetett volna, de mióta kezdtem öntudatomra ébredni, bátrabbnak éreztem magam, mint bármikor máskor. Valószínűleg emiatt tettem meg a maradandó pár lépést, hogy kilépjek a sötétség takarásából, egyenesen az oltár elé sétálva. A vörös hajú nő háttal állt nekem, én pedig leültem az oltár előtt helyet foglaló kőlépcsőre.
- Segíthetek? - Sokkal inkább kérdeztem volna meg egyenesen, hogy ki vagy te, mégis moderáltam magam. Talán érdemesebb kedvesen kezdeni.


▲ remélem megfelel ^^ ▲ runaway ▲ - ▲ made by K & M
Vissza az elejére Go down


† Tartózkodási hely :
Δ new orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Δ revenge
† Humor :
Δ bittersweetGenevieve Larouche ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 19, 2014 8:15 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

to Davina; you are the powerful witch, aren't you?

A szokás, miszerint templomba járjak, már régen kihalt az etikettemből. Ahogy körbenéztem, feltűnt, hogy valószínűleg másoknál is. De nem is imádkozni jöttem ide, hiszen van annál fontosabb dolgom is ebben az évszázadban, ha már az előzőt nem használtam ki rendesen. Naivságom immáron teljesen a múltté, és ki fogom használni azt, ami a rendelkezésemre áll. Azt is, ami nem. Ennyi az egész.
Davina a fontossági sorrend következő tagját képezte a listámon. Nem láttam eddig a lányt, nehéz volt rábukkannom anélkül, hogy ne kerülhessek veszélybe. Egy ártatlan 16 éves kislány, akit majdnem feláldoztak az Aratás keretein belül. S mivel a feladat elbukott, Davina minden erőt megkapott, melynek a földbe kellett volna jutnia. Ezért is volt számomra olyan érdekes. Marcel az ellenségeim közé tartozott, ám tény, hogy én az utálatot és haragot egészen máshogy fejezem ki, nem dühös szavakkal. Davina-nak azonban ezekről nem kell tudnia.
Ahogy végigsétáltam a padsorok között, a mennyezet felől éreztem azt a különös erőt, melyről Agnes beszélt. Ő pedig bizonyosan tudja, hogy mit beszél. Davina-nak itt kell lennie. És úgy kell vele beszélnem, hogy arról Marcel ne szerezzen tudomást.
Erőm teljében éreztem magam, amit nehezen értettem. Hiszen ha az életem az Aratásnak lenne köszönhető... kétlem. Akkor Davina-nak már halottnak kellene lennie. És bíztam abban, amit Agnes mondott; két boszorkány megérzi egymás közelségét.
Vissza az elejére Go down


† Tartózkodási hely :
Δ new orleans
† Hobbi & foglalkozás :
Δ revenge
† Humor :
Δ bittersweetGenevieve Larouche ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 19, 2014 7:55 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
***
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Today at 11:27 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 

Padsorok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: New Orleans :: Belváros :: St. Anne templom-