Share | 
A topik címe: Anna Cromwell

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 23, 2014 11:57 am
Ugrás egy másik oldalra

Anna Cromwell


† IRevenge is an act of passion; vengeance of justice. Injuries are revenged; crimes are avenged.ez vagyok én †

Általában csöndes, visszafogott, türelmes vagyok ám emellett sokszor veszítem el az uralmat magam felett, főleg ha idegen érintenek. Elég, ha csak félelmet vagy dühöt érzek, máris robbanok, pedig valójában szelíd lélek vagyok… csak elveszett és saját utamat keresem. Bizalmatlan lélekként, kerülöm az embereket. Gyűlölöm a magányt, az elhagyatottságot, és mindennél jobban vágyok rá, hogy szeressenek de képtelen vagyok közel engedni magamhoz az embereket.. Vág az eszem, mint a borotva és nem félek megtenni, amit kell, hogy megóvjam magamat vagy azokat, akiket szeretek. Határozottan szállok szembe akárkivel és nem félek hangot adni a véleményemnek, ha úgy gondolom, megéri harcba szállni valamiért. Nem riadok vissza attól, ha kemény tettekre kerül a sor és bár eltökéltnek tűnök, minden helyzetben a kegyelmet választom a kegyetlenség helyett.  

Hosszú, barna, göndör tincsek keretezik arcomat. Gesztenyebarna tekintetem figyeli ezt az új világot. Sokan szerettek volna már megkapni, amit szálkás alakomnak köszönhetek de én senkit sem akarok ilyen közel engedni magamhoz. Ruhatáram nőies darabokból áll, imádom a szépen ívelt, alakomra szabott darabokat ugyanakkor  az a szomszéd lány is én vagyok, aki egy farmerben és topban érzi magát a legkényelmesebben. Szeretem a kötött holmikat, a fonott karkötőket, mindent, ami a természetet idézi, ami a natúr színekben pompázik. 

 
 
Teljes név: Anna Cromwell
Becenév: Anna
Születési hely: Anglia
Születési idő: 1494
Play by: Gemma Arterton
Faj: Boszorkány
Érdeklődési kör: Költészet. Végtelen mennyiségben falom az újabb és újabb köteteket melyek segítenek megértenem ezt az új, egészen más világot.
Kapcsolat a családdal: Ma már mindenki halott aki valaha is számított nekem.


A.- 23 – 2-3 év – Olivia Swan


Hosszú az út... †


- Nem, te nem érted! - vonom ki magam karjaiból dühösen – Nem tenne ilyet velem! Azért segítek neki, mert megmentette az életemet! - buknak elő belőlem a szavak, amik ólomsúllyal kötnek a vámpírhoz. - 1693. Salem! Engem is elítéltek. Én lettem volna az első igazi boszorkány akit akasztófán kívántak látni de ő megmentett. Az életemmel tartozom neki, nem érted? - kérdem tőle reszketve, könnyeimmel küzdve, mik végül előbukkannak. Magához ölel újra, még akkor is mikor tenyerem mellkasának feszül. Szeretem őt de nem hihetem el amit mond. - S nem szolgáltál már neki eleget kedvesem? Több mint kétszáz éve szolgálod hűségesen. Ő pedig nem akar elengedni, ezért megigézett, hogy fogságban tarts minket. - Arcomat mellkasába fúrom. Szeretem Nicholast. A farkast... az alfát, kinek embereit én tartom fogságban, mert Cedric így kívánja. Nem lehet igaz amit Nick mond. Képtelenség. - Hogyan? - kérdem szipogva még ő homlokon csókol. - Bár tudnám kedvesem... de ellent kell állnod neki. -  letépi nyakából a láncot és csuklómra köti. - Rejtsd el. Ne tudja, hogy viseled. - Hosszú órákig csitít. Fel akarom oldozni a falkát de nem engedi. Fél, hogy Cedric rájön mi történik és azonnal végez velem. Azt mondja, nekem kell ezt megtennem. Meg kell ölnöm és én tudom, hogy a hatalmam megvan hozzá de a bátorságom?

- Cedric... - ujjaim ajkára futnak. Kívánom őt, mint ahogy mindig is tettem. Ez az én bűnöm, a mocskom, amit Nick mellett sem voltam képes lemosni magamról soha. Valahol talán szeretem őt de ezt még magamnak sem merném beismerni. Már két évszázada vagyok vele, mellette. Harcias túlkapások, drámák, vérengzés. Megnevezni sem tudom hány alkalommal könyörögtem, hogy hagyja életben némely áldozatát és olykor hallgatott rám, megtette. Persze, utána az én véremet kérte cserébe de megtette... én pedig függője lettem ennek a kapcsolatnak. Önkéntesen adtam véremet, soha, egyetlen pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy erejét használná rajtam. Amióta viszont csuklómon pihen a medalion és benne a fű mi megóv, tudom, hogy megteszi. Három hete vagyok mellette úgy, hogy tudom mit tesz velem. Ujjaim arcélére simulnak, megcsókolom. Nem először teszem ezt ha véremet veszi, tudja, hogy utána még jobban vágyok rá. Ujjaim tincsebe futnak, én elhúzódom és elég csak akarnom, hogy fájjon neki. Boszorkány vagyok. Olyan fájdalmat okozok neki, amilyet csak bírok. Az ő árulására azonban nem számítok. Nem tudom hogyan, csak azt, hogy ujjai testembe vágnak és én csak a dühös szempárt látom, mielőtt megszakad a kapcsolatom a világgal.
A hozzászólást Anna Cromwell összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 23, 2014 2:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Május 23, 2014 2:06 pm
Ugrás egy másik oldalra

Elfogadva, üdvözlünk itt!
Nos, Anna, azt el kell mondanom, hogy mikor megláttam a multiknál, hogy kinek vagy még gazdája, már tudtam, hogy egy rettentően kreatív alkotást fogok olvasni hamarosan, amely tele van érzelemmel, és... mit is mondhatnék, pontosan ezt kaptam! 31
Anna karaktere ezer és ezer lehetőséget rejt magában, és te az előtörténeted alapján tökéletesen közelítetted meg a Cedric által várt célt. Gratulálok ehhez a kreatív megoldáshoz! :033:
Nem tartalak itt tovább, és ugyan azt hiszem, arcod már le van foglalva, de biztonság esetére tedd meg Te is! Wink
Jó játékot nálunk!

Vissza az elejére Go down
 

Anna Cromwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jason Cromwell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3