Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 17, 2015 6:32 pm
Ugrás egy másik oldalra

archivált hirdetés
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 20, 2014 4:35 pm
Ugrás egy másik oldalra

Caleb Owens
▲ Faj: vámpír
▲ Hirdető: Bailey Thea Buzolic
▲ Kor: 533 év
▲ Avatar: Julian Morris
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Caleb az idők során elég sok mindent megélt. Túl korán kezdett el ragaszkodni az emberekhez és elég hamar szerelembe is esett. Míg ő örökké élt körülötte mindenki meghalt. Nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy bárkit is átváltoztasson, mert úgy gondolta az öröklét nem akkora öröm, mint azt mások gondolják. Plusz két évszázadba terült, mire rendesen uralni tudta a vérszomját, de még a mai napig vannak gyenge pillanatai ilyenkor általában valami érzelmi trauma éri..
Mondhatni bejárta az egész világot, de egyik helyen sem töltött túl sok időt. Voltak persze kivételek ezek egyike Franciaország. Ahol megismerkedett Adélaide-vel és udvarolni kezdett neki. Adél azonban nem igazán fordított rá különösebb figyelmet azonban egyszer mégis sikerült tőle egy csókot lopnia. Több nem történt közöttük, habár a lelke legmélyén vágyott arra, hogy a kapcsolatuk elmélyüljön. Adél mondhatni leordította a fejét a helyéről és ez a szimpla tett miatt eluralkodott rajta az éhség, ami miatt több ember életét oltotta.
Nagyon sok vámpírral ellentétben ő ennyi év után is még arra törekszik, hogy megőrizze az emberségét. Természetesen nem mindig jár sikerrel, mert az érzelmeit csak úgy tudja levezetni, ha táplálkozik.

Azonban egyszer velem is találkozott és az volt azaz idő, mikor félretette a vér iránti vágyát és egy kicsit visszakanyarodott az emberségéhez. Több éjszakát töltöttünk együtt eleinte csak beszélgetéssel később persze volt több is. Ekkor még én nem igazán voltam tisztában az erőmmel és a megérzéseimmel. Azt tudtam, hogy valami nem stimmel, de egy pillanatra sem sejtettem, hogy mi is ő. Annyira emberi volt, hogy egy pillanatra sem gondoltam azt, hogy vámpír. Édesapám halála után őt is kizártam teljes mértékben elzárkóztam előle. Úgy éreztem a „régi” életemből nincs szükségem senkire.. Tiszta lappal akartam indítani ezért is jöttem Mystic Falls-ba.. Részben.
Ezért, mert én ellöktem magamtól újra tombolni kezdett, de most sikerült visszatérnie magához és elhatározta, hogy minden erejét arra fordítja, hogy megkeres engem. Azt nem is sejti, hogy Adélaide is pontosan ugyanebben a városban tartózkodik. Elég sok izgalmat tartogat a számára az a kisváros.

// A név csak egy tipp változtatható a play by is, de örülnék, ha Julian Morris maradna. Ha valamivel kapcsolatban kérdésed van csak dobj meg egy PM-mel. Plusz segítségnek itt az előző user ET-je: ET
Nagyon várlak! 31
Vissza az elejére Go down
 

Caleb Owens

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caleb Odessin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3