Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 25, 2014 10:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next


Veronica & Harmony
ξ TO A LITTLE WITCH


Nem is tudom, mikor volt itt az ideje annak, amikor én utoljára elhagytam a hotelszobám sötét takarását, és ismét napfény ütötte meg arcomat... ismét ragyogott a bőröm, mint mindig, amikor a napfényre ólálkodtam, és... tudtam, hogy most is két szemmel kell figyelnem, még mielőtt valaki nemes egyszerűséggel nekiugrik a torkomnak. Nehéz volt, nem mondom... mert mi a vámpírok ellen a legjobb módszer? Csak a verbénával tudok gazdálkodni, ékszert viselek, verbénát szedek... és Bonnie varázslata talán még érvényben van... de talán azóta kissé rosszabbul viselem az életemet...
Megálltam, és nagyot nyelve néztem körbe, de csak szemforgatásra voltam képes. - Bíztam benne, hogy eltűntél a városból. - jegyeztem meg az egyik könyvespolc takarásából, mikor megpillantottam Veronica-t. Hogy ez a nő mindenhol ott van... kezdem azt hinni, hogy képzelődöm, vagy már az őrület határán táncolok, ami azonban bizonyos, hogy... az elmém is tudja, mi az, ami jelenleg fel tud zaklatni... és ha ő tényleg itt van, akkor az élet is tudja, mivel csesszen ki velem. Rám küldeni egy boszorkányt? Azt hiszem, hogy nagyon kell vigyáznom... nem tudom, mire lehetnek képesek.

zene: roar | megjegyzés: bocsiii Sad| szószám: x+y | ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 26, 2013 9:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

dmitry victoria
to a bloody vampire

Nem lett volna előnyös, ha itt szépen leülök, és elkezdek hisztizni, hogy mi is történt velem, mit is értek az alatt, amit mondtam... teljesen tanácstalan voltam, szinte kétségbeesett, hogy mit tegyek... vagy mit ne. Az első, amit nem tehetek, az az, hogy megyek az orrom után, mert azzal mindig ráfaragtam. És... ha most ismét megtenném, azt hiszem, hogy megint a saját síromat ásnám, mint annak idején Henry-vel tettem. Nevetséges, hogy most ismét a szerelem miatt készülök elföldelni magamat. Egy vérfarkas a testvérével, akiket hozzám kötöttek a csalátgatjaink... védelmezniük kell engem, és most mégis... el akarnak tűnni... én ezt nem tudom minek nevezzem, egyáltalán érdemes-e róla beszélni, vagy sem. Mert egyértelmű, hogy lassan már bezárhatnának egy diliházba is akár.
- Nem hiszem, hogy érdekelné egy fiatal lány nem éppen furcsa problémája - billent oldalra a fejem, és láthatta rajtam, hogy igen... ha úgy nézzük, teljes mértékben ki vagyok borulva, és szívem szerint most mindenkit egérré vagy patkánnyá varázsolnék, hátha az kicsit eltereli a figyelemet.
- Egyáltalán miért beszélget velem? Magára nézve... olyan, mintha lenne fontosabb dolga is... ön olyan... nem is tudom. Mintha valami hivatali ember lenne, vagy nem is tudom - köszörültem meg a torkomat zavartan. Talán ennyire még sosem céloztam távol a valóságtól. De még midnig rajtam volt az ijedtség. Kezdett bennem kibontakozni egy rossz sejtelem... miszerint akivel szembenállok, az egy vérszívó. És kétséget kizárólag vacsoraként akar magának... de ostoba vagyok! Már mindent beképzelek...

nagyon sokat késtem, ne haragudj. Sad(( ©️

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Okt. 02, 2013 3:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Dmitry & Victoria

A jelképes kis ürügye, valahogy nem nagyon érdekelt. Magamat ismerve, inkább az fokozta bennem a tett-vágyat hogy mielőbb hozzájussak élet-feltételének forrásához. Kísértően néztem végig tetőtől-talpig magamnak, noha a látvány nem nyújtott akkora elégedett jóllakottságot mint maga a táplálkozásom. Sőt, inkább csak idegesítette a természetemet, hogy nem teperhettem le itt helyben. Jött a szokványos jelentéktelen bájcsevej, amihez se időm se kellő kedvem nem volt, hogy még hitelesebben átadjam az érdeklődést iránta. Persze, valamelyest szúrta az oldalamat, hiszen nem volt mindegy, hogy milyen harapnivalót akasztok a fogaimra. A napokban, elég kicsinyes étkekkel értem be, mint sem a tömegben vadászva rávessem magam a potenciális kiszemeltjeimre. Ez van. Néha az idő akaratlanul is diétára fogja az éhes gyomrokat.
- Nah és ezt a jövőben ki is fejtené számomra? - néztem rá, szemtelen kacérsággal megspékelten felráncolva szemöldökömet. Mi tagadás, talán ez az ismerkedősdi nem is olyan lehangoló mint azt elsőre hittem.
- Mit ért nem túl jó alatt?
Lankasztó szavakkal kezdett, ami már kellően felszínre hozta, azt az igazsággal teli kifejezésemet: "És még mennyi baj történhet most veled!". Hát...hogy kevésbé legyek szűkszavú a témában, a hazug, ámbár bizalmas arculatom lehetséges, hogy még édesebb vért ajándékoz. S ennek mélységes tudatában, lehet, az elhamarkodott bevetésem csak még slamposabb baklövést keresztezne. Ideje hát, újítanom. Századévek ide - vagy oda, a változatosság csak fellendíti egy középkorban ragadt vámpír mindennapjait. Mertem, ráerőltetni magam, hogy még nagyobb informálással megtudjam, ki és milyen áldozatomra bukkantam. S ha ehhez a tervhez, ilyen helytállóan szelíd mosolyt társítok, akkor örömmel vetek majd véget ennek a legnagyobb biztonság tudatában. Puszta formalitás. Ó...igen. Felemelő érzés lenne...csakúgy, előjelek nélkül a nyakához simulni, majd óvatos mohósággal áttépni a selymes, rugalmas bőrét. Az íz...a valódi mámorhoz jutató íz. Szinte már belülről öl a vágy...bírni, és bírni. Nincs kétségem, a türelem valóban rózsát terem!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 01, 2013 8:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

dmitry victoria


Csak néztem őt, néztem és néztem... és a karjaim között szorongattam azt a könyvet, amit az előbb nemes egyszerűséggel levettem a polcról, hátha azzal simán kisétálhatok innen. De nem hittem volna, hogy az egész lénye... ennyire lebilincselő lesz. Olyan szar ez az egész... annyira kétségbe vagyok esve. Nem értem, hogy miért siklott ki az életem... miért kellett ilyesmiknek történnie a közelmúltban? Gabriel... nem értettem, hogy mi oka volt annak, ami történt. Én csak őt szerettem volna magam mellett tudni... és egyszerűen... nem tudtam, van-e kiút abból, ami történt. Hogy... látom-e még valaha őt... vagy mindörökké vége...
- Öhm... - kezdtem bele ismét, és próbáltam másfelé terelni a gondolataimat. Be kellett vallanom, hogy... a sírás kezdett kerülgetni, ahogy eszembe jutott Gabe. És... ezért is próbáltam inkább nem gondolni rá ismét. - Talán modortalan voltam - tettem hozzá aztán, és próbáltam egy apró kis mosolyt magamra erőltetni, de nem tudom, mennyire sikerült egy fintornál többet produkálnom. - Nincs túl jó napom... hetem... évem - nyeltem nagyot.


◯ Zene: even if i'm late

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 19, 2013 5:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Dmitry & Victoria

Nem tudom, melyik volt hirtelen csábítóbb számomra? A gyámoltalan kislányos rémültsége, vagy a kecsesen kivillanó nyakának bevésődő, jellegzetes illata? Mindkét esetben, olyan állat módon belemartam volna, 3 órával használt szemfogaimat - megízlelve érintetlen vérének mámorát, - hogy az minden tragédiai színművet lealázna a földig. Azonban, bármennyire is idegesítő számomra, kénytelen vagyok kivárni a megfelelő pillanatot. Mi vámpírok már csak az elővigyázatosságra hajtunk. Mintha az elsődleges feladatunk, azaz a vérszívás mellette csak jelentéktelen cselekedet volna. Pedig ez mennyire fontos mozzanata nekünk, vér-szívóknak. Mint sz embernek a 3 alkalommal fogyasztott táplálék, amit mi még 4 hellyel kibővítünk az étkezési naptárban. Ha nem többel mint az átlag időpontokban. Ezek természetesen nem időrendben zajlanak. Csakis vágyaink beteljesülése előtt történnek az ilyenek. Úgy kedvre, ha nyersen akarjuk fogalmazni. Most viszont ideje újabb kihívásba ütköztetni a jelenlegi, számomra érdekes női jellemet.
- Könyvtár alatt az ember, miért próbálja hangsúlyozni hogy a legjobb időtöltés, ha valójában nem az? - könnyed, ugyanakkor gátlástalan mozdulattal támasztottam fel karomat a polcnak, minden lehetséges észrevételt magamra irányítva. Noh meg, a menekülési utat elzárva előle. Ez egy rámenős, és a mai fiatalok szerint "dögös" viselkedést idézne elő. Hogy őszinte legyek, talán egy kissé, megpróbáltam szerethetőbb, illetve "szexibb" oldalamat sugározni felé, ami kétségtelenül ismét a félrevezetésemet szolgálta. Valamiért elakartam hitetni, hogy bennem lelkiismeretesen megbízhat. Egészen addig a pontig eljuttatva a gerjesztett bizalmat, míg egy egyszerű mozdulattal véget nem vetek fiatal életéveinek a kiéhezett, tűhegyes fogaimmal. Már-már izgalomba hoz, a lány elképzelt vérének íze. Túlságosan is megkívánta a helyzet, hogy ezt a prédámat érintetlenül magam mögött hagyjam. Annyira, hogy ezért nem félek több látszatot, - nevezzük rejtvényt - felállítani. Hogy is van az a mondás? Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy Mohamedhez. Találó, nem?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 14, 2013 10:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

dmitry victoria


Bóknak veszi, bóknak veszi... engem nagyon nem érdekelt, hogy minek veszi... még a végén átmegyek valami csodálatos költőbe, ha ilyen rímpárokat teszek már össze a fejemben. Na jó, nem ennek van most itt az ideje. Leginkább annak, hogy... megpróbáljak épségben kijutni innen, mert ez a fickó minimum bérgyilkos, maximum tömeggyilkos, sorozatgyilkos, szociopata pszichopata. Jelenleg más nem jut eszembe. De elég ennyi a bókokból. Talán ezeknek már nem örülne annyira. Igaz, egyesek szándékosan keltenek ijedtséget a külsejükkel, mert biztos hú de nagyon jó vicc. Az ilyen lányokkal szemben, mint én... hát ez biztos.
- Hm, örülök, hogy bájosnak tart - jelent meg valami furcsa arckifejezés a képemen, és próbáltam nem rögtön hozzávágni valami könyvet. Eléggé cinkes lenne a helyzet. Én meg túl komolytalan vagyok évtizedek múltán is az ilyen témákban. De mit csináljak, egyszerűen nem vagyok hozzászokva, hogy mindenhol csak bántani és bántani akarnak... idióta én. Elég már a bántásból.
- Remélem, már nem akarjuk feltartani egymást, én csak egy... könyvért jöttem... - köszörültem meg a torkomat ismét, majd hirtelenszerűen levettem egyet a polcról, meg sem néztem, mi az.


◯ Zene: even if i'm late

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 11, 2013 5:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Dmitry & Victoria

Az illetlen illem rombolás, - mely most egy ütközésben bontakozott ki, - számomra két eltérő kérdést vetett fel. Egy, és az egyik alapvető kérdést: miért teszünk hangsúlyt a "megzavarás" szóban ha valójában nem is zavartuk meg az illetőt? Másodszor, miért olyan nyilvánvaló a köznépnek, hogy ha valaki elmélyül a gondolataiban azt máris hidegen kell hagyni? Orosz létemre, sosem voltam hozzászokva az emberek dicstelen figyelmetlenségének. Nálunk megszokott tulajdonság észrevenni a másik embert. Megdicsérni, olykor degradálni. Még ha nyomasztóan szürke egér is. Volt is egy frappáns megjegyzés ezzel kapcsolatban, miszerint: "Vedd észre az élet pozitív oldalát." Pozitív alatt érhetünk bármit. Jelenesteben nálam még a gyilkolást is. Milyen érzés kap el ha jól lakott gyomorral elégedett az ember? Boldogság. Nos, nálam se különb a helyzet. Csak jómagam még ragaszkodok az evolúciós vadászathoz, áldozatot módosítva a saját fajtársaim iránt. Most viszont, a boldogságom nem a gyomromból feltörő maró savtól tengett túl. Éppen ideális prédámra bukkantam. Kedvenc főételeim között, mindig is kiemelten szerepeltek a hiú 10-20 éveiben járó fiatalok. Ahogyan pillanatnyilag, is sikerült egyet kiszúrnom a korosodó, poshadt többség közül.
- Felőlem bárki mondhatja, én mindig elismerő bóknak veszem. - tetéztem a már kihúzott vigyorommal félelmét egy másodikkal. Majd ismételten, eltévedtem gondolataim viharjában, miként azon bizonyos pillanaton fantáziáltam. Az már lényegesen fejtörő számomra, milyen módszerrel és hogyan is kéne hozzálátnom mindehhez. Egyenlőre félre kellett hogy tegyem, kívánkozó gyilkolási ösztöneimet. Még a végén tényleg csak ösztön-lény fejlődne ki belőlem. Aki folytonosan az alapvető ingereket elégítené ki saját magának. Az pedig, annyira snassz gondolat - így fejben -, hogy inkább tartózkodóm a hirtelen haláli jutalmazástól.
- Ön viszont, túlságosan is idilli képet mutat a kislányos bájával. - vágtam vissza, természetemnél fogva sokkal szolidabb hangsúlyban, mint azt ő tette pár perc múltával. Nem volt erényem a hazugság, csak a kilátástalan zsákutcákban. Azt is, percnyi megtévesztés gyanánt. Vele viszont, nem volt kihívással teli feltételezésem. Játszi könnyedséggel rávehetem ha akarom, arra ami megfelelő a számízének. Még így, látomás szerűen ismét elképzelem, ahogyan felszakítom a szűziesen érintetlen testi vénáját, és méz édes szirupként megtelítem kívánkozó szájüregemet bíbor színű vérével. De még nem...még nem! Ideje lesz önmérsékletet vennem. Bármily szoros és heves képzelgések fognak el. És így jutottunk el egy újabb kérdéshez. Vajon lesz annyi önkontroll bennem, hogy mindezt szabályt szegően teljesítsem?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 09, 2013 4:07 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

dmitry victoria


A hideg borzongatta végig a hátamat. Az, ahogyan nézett... az arca, a mozdulatai. A tekintete. Magam sem tudom, mitől rémültem meg ennyire. Hiszen ez egy könyvtár, nem pedig tömeggyilkosok lelőhelye, ahol minden bűnt elkövető személyt megtalálhatok. Bár... nem is tudom, ő minek nézett ki. Jobbnak láttam inkább nem ítélkezni.
Megköszörültem a torkomat, és nyeltem egyet, miközben a könyvet, amit az előbb levettem a polcról, szorosan a mellkasomhoz szorítottam, és így néztem rá, de próbáltam minden érzelmet lerázni magamról. Egyszerűen nevetséges lenne, ha azok után, amit én már megtettem, csak úgy, egy jöttment akárki kifogna rajtam. Bár a boszorkányképességeim mostanában mintha megfakultak volna. De isten bizony, hogy én igyekszem. Méghozzá nagyon. Arról nem tehetek, hogy ezt senki nem látja... vagy hallja. Vagy nem tudom.
Próbáltam inkább másfelé fordítani a tekintetemet. Hogy ne láthassa rajtam azt a fene nagy feszültséget, melyet az a rejtett (vagy nem is volt annyira rejtett) cinizmus költött fel bennem.
- Nem akartam megzavarni - tettem hozzá még megremegő hangon. Miben zavartam meg? Jó kérdés. Nem is ezen van most a hangsúly. Hanem hogy megzavartam.
Annál inkább rámhozta a frászt, mikor újabb mondatot fűzött hozzá a beszédéhez, és ezután megvillantotta fogait. Talán egy mosoly akart ez lenni, de hát én ettől csak még jobban frászba jöttem.
- Remélem mondták már magának, hogy ijesztő, ahogyan viselkedik - jegyeztem meg szó nélkül, csak későn kapcsolva, hogy ezt talán magamnak kellett volna megtartanom.


◯ Zene: even if i'm late

©️

Ne haragudj a csúszásért, elszámoltam magamat. Sad
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 04, 2013 3:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Dmitry & Victoria

Sátáni vigyorom nyilvánosságra hozását már abban a minutumban fölülírta, a még gonoszabb cselekvésem a könnyelmű, eljátszott botladozásomban. Hiszen, mi emberek - vagy bármilyen anya-szülte hibridek - nem ürügy nélkül tesszük amit adott esetben készülünk megtenni. S az amolyan oktalan történések sosem szolgának helytálló érvként, mint a gondosan kitalált cselszövések. Így tehát, volt merszem a helyi könyvtár mélyebb és annál bővelkedő régi, egyben új köteteit felkutatni. Némelyik díszes iromány még az én sajátos kis világomba is betekintést élvez, habár nem olyan naturalista élethűséggel mint az a való életben elvárható egy nagyszerű siker-könyvben. Hát persze, hogy nem. Még a csőcselék észbe kapna, hogy azok az este hallatott mumusok és szörnyek nem is oly kitaláltak mint azt erőszakosan bemesélik nekik. Az én vérszomjas vámpír énem erre igen jó tanúbizonyság, nem de? Vagy ott vannak a vérfarkosok...szellemek...meg miegymás! Nem szégyen kitálalni, eddig én is úgy véltem ezek mind a szertelen szülők meséi, akik minél előbb ágyba akarják csábítani a buzgón érdeklődő gyermekek kíváncsiságát. Azonban, idővel rákellet bólintani a meghökkentő igazságra, és kézzelfogható létezésükre. Mindenekelőtt, most felavatott kis történetemet palástoltan, egy számomra kedvelt nyalánkságomba botlottam. Egy ízig-vérig ártatlan arcú diáklányba. Ugyan mivel hoz nagyobb élvezetet egy diák nemi különbsége? Semmivel. Azt viszont jó megjegyezni, hogy igenis kis arányú emberi létemre, férfivá érettem. S melyik ragadozó hagyná ki egy frissen leterített karcsú gazella nyakába harapni? Talán az, aki hónapokig vagy akár évekig csak folyadékon élt, s számára a szilárd táplálék Isten nyolcadik bűneként érvényesíti az esélytelen mennybejutást. Most viszont, hogy a pillanat hevét megragadjam, ideje mézesen, ugyan férfiasan helyreállítani az én szándékosan elkövetett cselekvésemet.
- Hát...mit kéne mondjak? Eléggé észrevehető vagyok, szerintem... - a kicsit sem mértéket tartó cinikus, valamint fennköltött fényezésem csak bennem nyugtatta a kedélyeket. Vele szemben, pont a szöges ellentétet érte el. Mondjuk, ez volt a célom ezzel. De most, hogy itt figyelmesen elnéznem, lehet most kivételesen visszavehetek az öndicséretemből, és helyette őt puhítanám meg a régies kifejezéseimmel.
- De ahogyan a mondás tartja...botolj barátodba, és kerüld a rosszakaródat. - fokozottan engedtem kivillanni fogsoromat, követelően az elmondott szövegélésem végett, ugyan a szemfogaimat még a közszemle előtt várakoztatva. Csakugyan, a barátkozó gesztusaimmal sem azt akartam hangsúlyozni, milyen veszedelmes a jelenlétem a változatlan félelmetes külsőm mellett. Tervem megtestesülten egyezett, mint az egy sznob francia kuktásnál szokás. Hasonlatban, először jól át kell melegíteni a kemencét aztán belehelyezni az elfogyasztott étket. Az én estemben először el kell hitetnem a jobbik, csalóka felemmel a legjószívűbb szentet, miután a csapdát leleplezetten hozzá tapadok a véréhez. A hozzászólást Dmitry Chernov összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 11, 2013 4:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 02, 2013 9:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

dmitry victoria


Az idő leragadt. Olyan lassan telt az elmúlt időszakban, mintha csak... megállt volna... mintha soha nem ment volna körbe-körbe. Az óra megállt, és ezzel együtt éreztem azt, hogy én is megálltam. Valahol. A teljes ürességben. A sötétségben... valami olyan helyen, ahol nem tudom használni az erőmet. Meg kell tanulnom... irányítani. Mióta ismét itt vagyok... képtelen vagyok rendesen irányítani ezt. Mintha tényleg valami lehetetlen feladatot vállaltam volna. Csak azt akartam, hogy végre... lássak ki ebből az egész helyzetből. Most nem volt jó semmi. És először életemben azt éreztem, hogy soha többé nem is lesz az. Reménytelen minden. Én is... mindenki más is. Vagy a másik lehetőség, hogy vagy én vagyok elcseszett, vagy pedig mindenki más. Egyik lehetőség sem éppen az a hű de happy end. De mikor volt az én történetem vidám? Ez egy valódi költői kérdés. Meghaltam, visszatértem. A szerelmem akkor már mással volt, és nem félt a szemembe mondani, hogy az az érzelem már a múlt. Én lenyeltem... de azóta minden zűrösebb... felfoghatatlan.
Smink nélkül csoszogtam le a könyvtárba. Meg kellett találnom azt a könyvet, amit múltkor olyan rejtélyesen lenyúltam innen, de aztán visszahoztam, hogy ne keltsen gyanút. A polcok között sétálva húztam végig ujjamat a keménykötésű könyvgerinceken, és nem tudom, mikor éreztem utoljára ekkora biztonságot. Talán soha... hiába az a kötelék Gabriellel és Nevillel... az egy kényszer számukra... de egy könyv... akkor is hű társ, mikor senki más nem. Szeretek olvasni.
Hirtelen azonban valami zajra emeltem fel a fejemet, és arra kaptam a tekintetemet. Egy férfi állt ott. Nem tudom, milyen érzéseket keltett bennem. Talán... az arca miatt először azt, hogy... ijesztő. - Öhm... nem vettem észre, hogy itt van - próbáltam mentegetőzni, és azt hiszem, a legjobb az lett volna, ha most rögtön elmenekülök. Ijesztő... méghozzá nagyon.◯ Zene: even if i'm late

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 23, 2013 4:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Menj... de még találkoztunk! Ezt jól jegyezd meg! - néztem utána ridegen. Tudom, hogy nem lesz kellemes. De.. találkozunk még. fogunk egymás utcájába sétálni. És nem én fogom vesztesként elhagyni azt a helyet.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 4:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next


[/center]
Már megtudtam volna ölni, de nem tehettem nem volt meg a megfelelő eszközöm hozzá.
-Tedd gyerünk!-Mondtam, nem hittem el neki ezt. Nem is érdekelt. El eresztettem és néztem ahogy potyognak a könyvek.
-Most, ha meg bocsájtasz el megyek!-Mondtam és elindultam az ajtó irányába


[Folyt valahol.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 2:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Ravasz vigyor jelent meg ajkaimon, ahogy az egyik szekrénynek lökött. Olyan erővel, hogy azt hittem először, lepotyognak róla a könyvek, vagy feldől az egész, de ehhez mégsem volt elég nagy a lendület.
- Próbálkozni szabad, drágám. - mondtam neki mézesmázosan. - Nem téged foglak bántani. Inkább megkeresem azt a nagy szerelmedet és megszerzem... magamnak. - mondtam gonosz gúnnyal, és megfogtam a csuklóját, hogy elszorítsam magamtól.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 05, 2013 8:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  NextMegragadtam a nyakát és a könyvtár egyik felébe cipeltem. - Tanán nem voltam elég világos, mondom nem kell tőled semmi se és ha ezt meg teszed apró darabokra tépem az arcod és eláslak messze innen.- Mondtam miközben előre dűlettek a fogaim és hisztérikus rohamban törtem ki. -Van egy tőr ellenetek mosolyogva vágom majd beléd és nézem ahogy megsemmisülsz, ha nem takarodsz el innét-Hangsúlyoztam a dolgokat.
-Ne merj hozzá érni a szerelmemhez megbánod hallod-Szorítottam még oda és suttogtam neki ezeket a szavakat.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 03, 2013 9:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Ha tudnád, mit dobsz el magadtól. - sóhajtottam fel. Nem voltam meglepve. Sejtettem, hogy ezt feleli majd, mégis elfelejtettem rá felkészülni hisz mindig reménykedünk abban hogy nem kell újabb és újabb plusz kört lefutnunk az ilyen előadásokban. De ez a csaj nem adja könnyen magát.
- Kérlek! Te tudod. Ebben az esetben.. - dőltem hátra. - gondoskodom arról, hogy a kiválasztott férfi soha ne lehessen a tiéd. - mondtam gonosz vigyorral.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 24, 2013 11:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

-Hát kösz nem, ember akarok lenni nem pedig egy újabb szörny-Mondtm össze csapva a könyvet és ismét egy másikért indulva.
-Mehetsz is, ha akarod...Tudod hol az ajtó nem?-Mosolyogtam flegmán, majd a hajamba túrtam. Nem hiszem el, hogy nem találok semmit. cselekednem kell.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 24, 2013 10:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Nos, ha eladod nekem a lelked, kapsz... igen, 10 évet. 10 évet, ami alatt bármit megkaphatsz, amit csak szeretnél. - vigyorodtam el, és végigmértem őt. Biztosan vannak vágyai, nem is kicsik. 
 - Utána pedig... olyan leszel, mint én. - néztem végig ezúttal magamon. - Démon. Aki örökre elkárhozott, és azt kell tenned, mint nekem. Lelkeket keresni. De ezerszer jobb ez az élet, mint a vámpíroké, és embereké. - vgontam egyet a vállamon.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 20, 2013 2:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Egy pillanatra fel csillant a szemem. Enyém lehetne a szerelme? De nem akartam, hogy lássa rajtam.-És ez hogy van kapok 10 évet?-Kérdeztem.-Mi van, ha nem válik be?- Vontam fel szemöldökömet.10 év az semmi sem lehetne vele ennyiért nem éri meg inkább majd magam próbálkozom.-Vámpír vagyok mi lenne belőlem, ha oda adom a lelkem? - Gondolkoztam el, talán belőlem is démon válna? Vicces lenne.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 20, 2013 12:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Nos, drágám.. - sóhajtottam fel, miközben végignéztem rajta, majd vigyorogva fontam keresztba lábaimat, immáron ismét a fenekemre ülve. - Még sosem volt olyan, hogy az én ígéretem nem vált volna valóra. A férfi szívét akarod? Hát meg fogod kapni, oké?! - néztem mélyen tekintetébe, közben jót mulatva magamban, hogy kételkedik bennem. Ennyire álszent még én sem vagyok, pedig démon vagyok. Mégsem szoktam megszegni a szavamat. Akkor félő, én is büntetést kapnék.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 12, 2013 6:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Elgondolkodtam ezen az ajánlaton, de nem lehetek hülye.
-Mennyire biztos, hogy működik?-Kérdeztem érdeklődve. Ember akarok lenni és vele akarok ember lenni
nem mással.
-Csak én is ilyen dumákat adok be tudod?- Mondtam neki össze font karokkal.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 11, 2013 6:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Ostoba vagy. És maradi. - vágtam egy mókás fintort, de nem azért hogy szórakoztassam őt, épp ellenkezőleg.
Felsóhajtva álltam fel, hogy felpattanjak az asztalra, majd érdekjlődve nézzek rá.
- Nos, ha te nem is vagy hajlandó rá... tudod, hogy a lelkedért cserébe akármit kérhetsz? Akár a hőn szeretett férfi szívét is. - mondtam egy ravasz mosollyal. Ha ennyire szerelmes... ennek muszáj szöget ütnie a fejébe.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 07, 2013 9:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

-Hát ebben nem vitázom - Mosolyogtam rá, miközben tovább keresgéltem a könyvek között.
-Hidd el nekem nincs.- Mondtam lassítva a keresgélésemen és el intettem egy nem túl őszinte mosolyt.
-LÉnyegtelen dolog számodra... de a lekemből nem kapsz, ha még lenne is van is.-Suttogtam. Nekem nem volt lényegtelen dolog én
tényleg komolyan is gondoltam.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 07, 2013 4:00 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- És azt hiszed, hogy az emberek megölésével, s kegyetlenségeddel a lelked már megszűnt létezni? Kérlek, ez ostobaság. - legyintettem, miközben lábaimat keresztbe fontam, s így néztem rá, teljes mértékben hátradőlve a széken.
- Egyetlen lénynek nincs lelke ezen a földön. És az maga a sátán. És persze mi, démonok. De ez most teljes mértékben mellékes. - legyintettem ismét, majd közelebb hajoltam, s mélyen szemiebe néztem.
- Mit akarsz? Mit keresel, amit nem találsz? - fejtettem le egyik kezét arcáról.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 04, 2013 9:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

hangosan felnevettem NEKEM LELKEM? aztán mikor láttam a nevetésemre a lány búskomor arcát abba hagytam.
-Embereket ölök, táplálkozom belőlük, kihasználom őket ez neked a lélek édesem-Mondtam, miközben még mindig nem igazán néztem rá.
Még is mit akarhat.
-Mit akarsz adjam el a hallott lelkemet egy férfiért....kösz kihagyom eddig hullának véltem itt csak a bájolás segíthet nem én kellek neki, sem emberként sem vámpírként-Panaszoltam neki el a bajomat, amjd becsuktam a kkönyvet és vissza tettem.
-Nem találok semmit-Fogtam a kezembe az arcomat.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 04, 2013 8:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Hát, nem is arra találtak ki minket, hogy egykönnyen végezni lehessen velünk. De ki vár ilyen szörnyűséges tettet el másoktól? - kérdeztem úgy, mintha tényleg kíváncsi lennék a válaszra, majd elégedetten felsóhajtottam, s leültem a székre, elengedve a hajtincsét, de eklőtte még kissé megrántottam.
- Nincs lelked? Nos, ezt cáfolnám. Bocs. Arra találtak ki, hogy érezzem a lelkeket. Tehát... neked nagyon is van. CSak éppen magad hiszed azt, hogy nincs. - billentettem oldalra fejemet.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére Go down
 

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

 Similar topics

-
» Konoha könyvtára
» Egy kisebb történelmi könyvtár
» A Könyvtár
» Brooklyn Közkönyvtár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3