Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
to love is to destroy, and to be loved is to be destroyed.


Kedvenc dal :
ԅ F I G H T songG A S oline
Tartózkodási hely :
ԅ mystic falls ♡
Humor :
ԅ lame ♡Scarlett Joy Kournikova ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 17, 2015 6:33 pm
archivált hirdetés
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 02, 2014 2:16 pm
Stacey Lydia Jordan
▲ Faj: boszorkány
▲ Hirdető: Violet McCullough
▲ Kor: 21 év
▲ Avatar: Taylor Momsen
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Kedves természetével mindenkit levesz a lábáról. Ha boldog akkor azt nagyon ki tudja mutatni, de ha nagyon maga alatt van alig van ember aki fel tudja vidítani. Vannak pillanatai amikor senki és semmi nem érdekli. Tudd önző lenni, de szerencsére ez nem kerül a felszínre olyan gyakran. A barátait mindig próbálja segíteni, de cserébe ő is elvárja ugyanezt. Nehezen bízik meg bárkiben is, hiszen sok csalódás érte az életben.
Anyjával nevelkedett. Apját gyerekkorában elvesztette. Nem beszéltek neki a mágia létezéséről egy idő után kezdte észrevenni a furcsaságokat maga körül. Elég korán alakult ki nála az ereje, ami annak volt köszönhető, hogy nyitott volt a világ dolgaira. Ekkor ismerte meg Violetet akivel mindent megosztottak egymással. Az egyik Mystic Falls-i nyaralásukon ismerkedtek meg Carolineal. Igaz barátság kezdett kialakulni közöttük, de mivel ez csak egy pár hetes kiruccanás volt nem tellett sok időbe, hogy megfeledkezzenek egymásról. A mai napig levelezgetnek, de a levelek közötti időtartam csak nőtt és nőtt. Hetek, hónapok és végül évente egy-egy levél.
De a kislányból végül felnőtt nő lett. Anya elvesztése után egyedül csak Violetre támaszkodhatott akinek most fontosabb volt a szerelem. De nem akarta egyedül érezni magát ezért követte őt Mystic Fallsba, de nem ő volt az egyetlen dolog ami ide vonzotta. Ott volt az a srác akiről Caroline olyan sokat mesélt. Tyler Lockwood. Talán most neki is fontosabb lesz a szerelem.

(A városba érkezése után sikeresen találkozott Tylerrel.. Aki egy kicsit furcsának találta. Violet segítségével próbált megszabadulni Carolinetól ami rosszul sült el ezért minden esélye elveszett Tylernél.. ; Segített visszahozni Violetnek a szerelmét..)

// Ha kérdésed van csak dobj megy egy PM-mel. Olyan usert várok, aki nem tűnik el pár hónap múlva vagy még a karakterlap megírása előtt. Nem várom el, hogy minden órában hozzám vágj, majd egy reagot, de azért azt sem szeretném, ha havonta csak egyszer jutna rá időd.
Vissza az elejére Go down
 

Stacey Lydia Jordan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Moira Lydia Rhodes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-