Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Márc. 02, 2016 3:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

what are you doing here?
ariel && michael

Nem vártam azt, hogy ennyi évtized után egyből elhiggye a bátyám azt, amit lát, de azt se sejtettem, hogy ennyire nehezen fog menni, de legalább addig is volt mivel lefoglalnom magamat, hiszen ez a város se aludt szinte sose és minden egyes sarkon lehetett találni finom falatot, így nem volt kérdés, hogy kihasználtam ezt. Sose voltam túl erkölcsös teremtés, de nem is érdekelt igazából az, hogy esetleg valaki megvet azért, amilyen vagyok. Akinek nem tetszik, az pontosan tudja, hogy merre van az ajtó, mert még a végén a vérével támad kedvem festeni. Nos, tény, hogy a vérnek igazán gyönyörű piros színe van és remekül mutat a vásznon is, de ahhoz eléggé fel kell húzni, hogy ezt tegyem.
Amikor megkaptam az üzenetet, akkor eleinte tudomást se akartam róla venni, hiszen neki köszönhetően lettem vámpír, ami mondjuk annyira nem is nagy baj. Sőt, imádok bestia lenni, s játszadozni másokkal, de az, hogy az erőmet elveszítettem miatta. Nos, az már annyira nem tetszik, de előbb vagy utóbb visszaszerzem és lehetőség szerint a bátyám fog segíteni eme gondomon, ha nem, akkor találok másik boszit, akit utána meg is ölök, hiszen nem szeretek nyomokat hagyni magam mögött. Sietve nyitottam ki a kávézó ajtaját, majd minden egyes léptemnél a cipőm sarka koppant a padlón, miközben őt kerestem a szememmel, hiszen az illata már régóta körbe ölelt, majd meg is leltem őt. Viszonoztam a mosolyát, de feleannyira se volt őszinte, mint amennyire az övé. Sietve indultam el felé, majd mielőtt még helyet foglaltam volna látványosan megcsókoltam őt, mintha csak valami szerető lennék, s ennek köszönhetően egy-két szempár is ránk terelődött, majd végül egyszerűen helyet foglaltam.
- Mit szeretnél Michael? Csak nem hiányzott neked a szőke démonod? – kérdeztem tőle ártatlanul, s ha esetleg már kért ki italt és volt tejszínhab a tetején, akkor egyszerűen loptam belőle az ujjammal, majd lenyaltam róla, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

|| Bocsánat a késés miatt! 27


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Feb. 19, 2016 7:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

never say never, sweetheart
ariel && michael

A város egyik legjobb kávézójának egyik asztalánál üldögéltem. Igazán jólmenő üzletemberként megengedhettem magamnak azt, hogy ilyen giccses helyen fogyasszam el a reggeli kávémat, és nem kellett azon gondokodnom, hogy talán holnap már nem lesz miből kenyeret vásárolni. Merész hasonlat, de onnan, ahonnan jöttem, ez eléggé nyilvánvaló élethelyzet volt. Az apám sem tudta mindig megadni azt, amire vágytunk. Soha nem szerettem őt, elvégre állandóan azt éreztette velem, hogy én egy semmirekellő vagyok, és soha nem leszek jó semmire se. A húgom volt a megtestesült jóság, az állandó példakép, a lány, akit végül én magam fojtottam meg. Ez már nem volt annyira szép emlék, igaz, attól függött, kinek az érzéseiről volt szó. Én egy pillanatig sem bántam, hogy utána nélkülöznöm kellett a társaságát. Mintha nem is ugyanaz a vér folyt volna az ereinkben, és ellenkező esetben ő nyilván ugyanezt érezné a helyemben.
Hol is tartottam Igen, megengedhettem magamnak. Azt is meg kell mondanom mellé, hogy nagyon sok átdolgozott éjszaka gyümölcse az, amim most van. Rengeteg vért láttam már... de még mennyit. Hétköznapi emberek számára mindez gyomorforgató volt.
Letettem a bögrét, mikor a szőke hajtömeg feltűnt. Nem véstem be a naptáramba, mikor találkoztunk utoljára, az viszont bizonyos volt, hogy szebben is elválhattunk volna egymástól... már maga az átváltoztatása is egy érdekes történetnek bizonyult, egy erdő közepén, a testvére szeme láttára... aki előbb könyvelte el őt halottnak, mintsem hogy tényleg utánajárt volna, mi történt vele. Boszorkányok. Nem láttam még olyat, amelyik normálisan cselekedett volna, Ariel viszont az egyik kedvenc teremtményem volt, nem cáfolt rá önmagára. Talán ezért is varázsolt elő belőlem széles mosolyt már azzal, hogy belépett a helyiségbe. Nem lett volna kötelező eljönnie, de a város határát átlépve szinte rögtön megütötte az illata a remek szaglásomat. Nem tudta volna eltitkolni sem, hogy a közelben van. Én pedig... mindig kiszimatolom az ilyesmit.  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 26, 2015 3:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Natasha && Armand
yes, i killed your sister. and i enjoyed it

Soha, egyetlen arcot sem felejtettem még el. Olyanok voltak, mint a halál előtti momentum bevésődése a retinákba. Emlékeztem rájuk egytől egyig, s ha a név már fejtörést is okozott volna, soha nem erőlködtem görcsösen, hogy arra is sort kerítsek. Nem láttam értelmét, elvégre gyakorta előfordult, hogy csupán az arcot vettem alapos szemügyre, a névre már nem voltam kíváncsi. Megannyi nő fordult meg az életemben, de nem volt kevesebb férfi; s ezt még félreértelmezni is teljesen felesleges, hiszen az ízlésemen átszik, hogy mely nemet részesítettem kegyeimben. A nők voltak a gyengéim, ám előfordult, hogy nem élték túl a rövid kis kapcsolatunkat. Intenzív érzéseket tápláltam minden ember irányába, legyen az egy utcai hajléktalan, bájos hölgy a színházban, vagy úriember a tőzsdén, esetleg kéjenc az egyik bárban, valami rúdon vonagolva. Minden embernek megvolt a maga értéke, de nem voltam rest újraosztani a kategóriákat, ezáltal önkényesen bírálva azt, ha valaki nem a jó kasztban helyezkedett el. A mágiám mindenre kiterjedt, ha úgy akartam.
- Nincs módomban elutasítani. - villantottam elegáns mosolyt irányába, ahogyan lassan, de határozottan kihúzta a szemközti széket, majd helyet foglalt azon. Hangjában hallottam megcsillanni azt a bizonyos kis élt, amely gúnyosságot sugallt, ám remek radarom volt ahhoz, hogy kiszűrjem ezeket és mi több, figyelmen kívül hagyjam. Ez a nő többet érdemel, ha már a drágalátos testvéréből alig maradt valami - nekem köszönhetően. - Milyen régen esett sor az utolsó találkozásunkra... már fel sem ismertelek színes ruhákban. A fekete egészen jól állt. - billent oldalra fejem, alaposan végigmérve teste azon részét, amely kilátszott az asztal takarásából is. - Neked mit rendelhetek... Natasha? - Úgy ugrott be a neve, mint valami villám, de arcizmaim nem rezdültek. Nem, mindig is ura voltam az érzéseimnek. Csak azon testrészem mozdult, amelyről akartam, hogy mozduljon.
 


©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 02, 2015 8:58 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextArmand
Gondolataimba merülve állok a lágy alkonyi fényben fürdő temetőben. Arcomon a fájdalom, az érthetetlen veszteség felett érzett gyász kölcsönöz keserű kifejezést. Már órák óta a sírkő előtt szobrozok, s rezzenéstelen tekintettel nézem a rávésett nevet és évszámokat. Sasha.
-Boldog életed volt?- kérdezem halkan a hosszú hallgatástól kissé rekedten -Találtál magadnak valakit, aki elvitt táncolni?- arcom továbbra is komor marad, szerettem volna még egy kis időt vele tölteni, mégis úgy érzem ideje eltűnnöm. Lemondóan sóhajtok leheletnyi éllel hangomban, majd elfordulok tőle. Szükségem van egy italra.
***

Egy rémesen zsúfoltnak tűnő Pub előtt fékezek le, és két terepjáró közé préselem be magam. Miközben elhaladok a motorháztető mellett, megtorpanva veszem tudomásul, hogy a hátsókirakaton keresztül bepillantást nyerhetek a vendég-kínálatra. Tekintetem röpke másodpercek alatt végig szalad a termen. És elnyíló ajkakkal veszem tudomásul, hogy odabenn ül valaki, akit ismerek. Nem személyesen, ó, közel sem élénk a kapcsolatunk. Elgondolkozva tanulmányozom arcát, pontosan tudom, hogy a kemény arcvonalak milyen torz lelket öltöztettek fel. Gerincemen érzem a felkúszó, bizsergető érzést. Zabos, dühös vagyok és legszívesebben torkon ragadva rántanám ki helyéről, de nem tehetem. A szemtanúk sokasága megriasztja haragom.
Átlépem küszöbét a mocsoknak és átható pillantással tekintek a démonra. Arcomon enyhe sértődöttség bujkál, ahogy megközelítem az egyetlen szabad helyet a teremben, le sem véve róla tekintetem. Valószínűnek tartom, hogy fogalma sincs arról, hogy ki vagyok, ahogy azt is pontosan tudom, hogy gyakorlatilag erősebb nálam. Nem számít.
-Szabad?-  érdeklődök gúnyosan, ahogy vékony, puha bőrbe bújt ujjaim átölelik a szék háttámláját finoman kihúzva ezzel azt.

▲music: .You.▲Armand&Natasha▲Note:Remélem megfelel.  Embarassed

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Okt. 01, 2015 8:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Natasha && Armand
yes, i killed your sister. and i enjoyed it

 Lehunytam a szemem, miközben Mozart egy szinfóniája töltötte be a helyiséget. A dallam úgy szállt, mintha a szél hordozta volna magával, s tudtam, egyedül vagyok, mégis a dallam hatására mintha egy múltszázadi bál kelt volna életre körülöttem. Álltam a mosdókagyló felett, egy késről takarítottam le a vért. Lassan, apró mozdulatokkal, minden egyes DNS-t eltávolítva. Nem Ő volt az első. És nem is ő lesz az utolsó. Túl nagy örömet okozott az, ahogyan az élet megszűnt a tekintetekben. S erről a titkos életről senki nem tud, senkinekm ég csak sejtése sincsen arról, hogy mi az az élet, amiben benne vagyok, s amit szeretek műveéni azokkal a nőkkel, a fiatal kislányokkal, életerős férfiakkal... számomra nem szükséges kitépni a szívet s jól megszorongatni, hogy így érezzem az életüket a kezemben. Saját módszereim vannak, lényegében saját kézjegyem, de olyan gyilkos vagyok, akit sosem fog elkapni rendőrség.
Letisztítottam a kezem. Fél óra múlva már egy kis kávézóban üldögéltem, a gőzölgő kávét fújogattam, hogy ne égesse szét a szám belsejét, s ravasz mosoly időzött arcomon, mintha tudnám, hogy pár percen belül valami mocskosság fog történni. Nem volt hatodik érzékem, sosem gyakorottam efféle képességeket, s nem is volt rá túlzottan szükségem ahhoz, hogy megértessem magam az emberekkel. Azok közé tartozom, akiknek minden az arcára van írva, és ez valamilyen úton és módon de adottság. Ahogyan a színészi képességeim sem hanyagolhatóak el csak úgy.
A vörös hajú nőt rögtön kiszúrtam. Elég látványos jelenségnek bizonyult, főleg azért, mert tudtam, hogy láttam már valahol. Talán egy... képen? Az arcának furcsa rezdülései nem tűntek túl ismerősnek, még sosem láttam mozogni az ajkakat, a szemeket pislogva főleg nem. Igen, egy képen láttam.
Lehunytam a szemem, és elidőztem a múltban, észre sem véve, hogy dugig van a hely, és a velem szemben lévő szék az egyetlen üres a helyiségben. Már emlékeztem. A lány tárcájában volt egy családi kép. A halála különösen kegyetlen volt, akkor hagyott el a feleségem. Ő sem az első volt. De mégis a pályafutásom csúcspontja, egy alkotás, valódi műremek. Vétek volt nem kiállítani az élettelen testet egy múzeumban.
És tudtam. Várnom kell. Velem szemben fog leülni.  


©
Vissza az elejére Go down

avatar
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Chatkép :

Keresem :

● i found him

Tartózkodási hely :
● always next to ebony
Hobbi & foglalkozás :
● i'm interested in scienceA poszt írója Chantele A. Roux
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 24, 2015 9:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

SZABAD JÁTÉKTÉR

Mila&Lexi
lezárva!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 20, 2015 11:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Lexi&Milena
Who Are You?
☄ Sara Hickman - Mad World ☄

Az agyam egy része nem dolgozta fel, hogy kinek az oldalán igyekeztem. A dolog, ami csábított benne épp annyira taszított is. Féltem tőle. Féltem attól, amit tehet velem. Látszott rajta a kétségbeesett düh, a zabolátlan vadság. Azt kívántam bár én is rendelkeznék hasonló sötét aurával, ám be kellett látnom, hogy esélytelen. Én mindig is rózsaszín, vagy narancssárga maradok. Az, hogy kényelmetlenül éreztem magam, betudható volt annak is, hogy rendkívül gyorsan szoktam vissza az életbe. A vadász-ösztön csillapítása nehezebben ment, mint gondoltam. És a nő csillogó íriszei ezt nehezítették. Ahogy rám pillantott, ahogy elválaszthatatlanul találkozott tekintetünk, megértettem. Sosem leszek képes teljesen ártatlan és csíntalan maradni.
Fürkészve figyelem, ahogy előre dől és szavalni kezd. Stefan jó híre, az általános információ a kisebbik Salvatore-ról ezúttal megelőzi őt. Szünetet tart így elpillantok a pult felé, ám folytatására vissza vonja magára figyelmem. Váll vonása és szavai kereszteződése felélesztik bennem kíváncsiságom. Bár jól tudom, hogy ez mivel jár. -  Először is...  - köhintek  -  Stefan egy picit több annál, mint aminek leírtad.  - grimaszolok orrom alig felhúzva, majd folytatom  -  Damon. Ő a választottad?    -  próbálok vissza tartani egy mélyről jövő nevetést  -  Akkor úgy vélem rossz pasira fáj a fogad. Az ő szíve ugyanis rég foglalt.  - vonok vállat lenyugodva hátravetve lapockáim a háttámlának  -  Meg is ölt a féreg, de sikerült visszatérnem. Ez még nekem is új.  - bólogatok alig észrevehetően, végül ujjaimmal apró köröket írva az asztalra.
Valamiért olyan érzésem támad, hogy a feltámadás hozta hozzám, ám nem szolgálhatok sok infóval.  -  Ha az életbe térésemről akarsz érdeklődni, ajánlom Bonnie Bennett-et.  - kacsintok, végül a lapra révedek, hogy válasszak valamit. Bizarr nő, de igazán szimpatikus és izgalmas, azok ellenére, amiket feléleszt bennem.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 18, 2015 4:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Lexi & Milena


Sosem ástam magam túl mélyre egyes esetekben, tekintve, hogy nem érdekeltek a részletek. Én voltam az a vámpír, akit világéletében hidegen hagyott a rossz idő, a poroskodó könyvek és az, hogy nincs állandó lakhelye. Sosem érdekelt az, hogy nincs igazi családom... mégis, miért annyira nagy szám ez az egész? Ráadásul kezdek büszke lenni a társadalomra, végre rájöttek a nők, hogy ők nem holmi rabszolgák vagy málhás szamarak, akik mindent el fognak cipelni a saját hátukon, míg a férfiak munka címszó alatt szeretőket halmoznak. TAlán csak az én tapasztalataim túl keservesek ezen a téren, tekintve, hogy egy férfi miatt váltam annak idején vámpírrá... szinte könyörögtem Tatiának, hogy öljön meg... de ő új életet adott a halállal. Milyen régen láttam a barátnőmet... már bevallani is szégyen volna, hogy teljesen megfeledkeztem néhány apróságrtól, ami viszont töretlenül fontos. Mióta Maxfield vírusa beépült az agyamban, próbáltam a lehető legjobban elkerülni minden létező vámpírt, kivéve azokat, akik szinte szánt szándékkal kínálták fel magukat nekem vacsorára.
Elégedetten dőltem hátra. Végre elvonta a figyelmemet arról, hogy áhítozom a vére után. Tökéletes! - Nos, Stefan Salvatore-t mindenki ismeri... a férfi, aki minden miatt bűntudatot érez, és ha mégis nagy hibát követ el, kikapcsol. Sajnálom, ha ez a te műved, nem akarom szidni - vigyorodtam el végül, majd rögtön előrrébb is dőltem, hogy tudja, még nem fejeztem be a szövegelést. - Igazából annak a férfinak az öccse, akire régóta fenem a fogamat. És ismered a férfiakat, néha annyit tudnak beszélni... és ha beszélnek, olyasmit is mondanak, ami bosszantja őket - vontam egyet a vállamon. - Szóval, valahová ide tehető vissza, hogy megismertem őt. De rólad azt hittem, hogy te már halott vagy... méghozzá Damon által. Vagy lemaradtam valamiről? - kíváncsiskodtam. Vámpír volt, mikor elvileg meghalt. És jó lenne tudni arról, vajon miként játszható ki a halál. Mert ezek szerint lehetséges. Bár... itt már minden lehetséges.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 15, 2015 9:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Lexi&Milena
Who Are You?
☄ Sara Hickman - Mad World ☄
Hiába ösztökéltem magam arra, hogy bizalom-bizalom-bizalom, volt valami ebben a nőben, ami megrémített. Nem voltam soha igazán az az ijedős típus, azt inkább ráhagytam a tanítványokra, akik tőlem tanulták meg, hogyan csillapítsák a szomjúságukat. De, visszatérve a halálból, már tudom milyen az és nem szívesen vándorolnék vissza a fénybe, amíg ez megelőzhető. És jobb ismerni, az ellenséget. Így inkább a kávézó nyugodt, kellemes hangulata mellett döntöttem, ő pedig szívélyesen elfogadta a meghívást, ami titkon pluszpontot jelent. Ha nagyon hangulatba jövünk, még egy pitekülönlegességet is kipróbálhatunk. Miért is ne. Mi sem mutatná jobban, hogy komfortosan mozgok nőies magányomban, mint a jól informált süteményes pult ismeretterjesztése. Lassan egyébként is, ez az a kor, amikor komolyan kellene vennem az örökléttel járó elvárásokat az excentricitás irányában.
Miközben beérünk, megcsapnak az ismerős illatok. Fahéj, reszelt alma, mintha még gyömbért is éreznék, de nem tenném tűzbe a kezem.
Közvetlen, hétköznapi kérdés hangzik el tőlem irányába és boldogan veszem tudomásul, hogy hajlandó válaszolni rá. Egy apró bólintással jelzem, hogy tudomásul vettem. Kiakartam kérni a rendelést, de ő céltudatosan az ülőhely felé vette az irányt, ezért követni kezdtem.
-  Oké.  - nyögöm halkan, majd indulok az irányba. Talán jóvágású lesz a pincér és gyönyörködhetek benne, miközben próbálom felfedni a sötétbe burkolózó hölgyemény valódi szándékait. Hirtelen megtorpan és felém fordul, ám ez semmi ahhoz képest, ami elhagyja a száját. Tehát engem már csak így emlegetnek? "Stefan Lexije?" -  Ez kicsit erős becenév, de igen. Én volnék.  - bármit tett is az a lökött, vállalom érte a felelősséget. Elhaladok mellette az ülőalkalmatosság felé, majd könnyedén elhelyezkedem, mintha nem is hallanám, amit Stefan-ról mond. - Meg van a közös téma. Alakul.  - intek a pincérnek, miközben kényelembe helyezem magam -  Honnan ismered őt?  - kíváncsian pillantok rá egy bátorító mosollyal.
Nem veszem magamra az őt ért sértegetéseket, mert tudomásomban van, hogy rengeteg természetfeletti van rossz véleménnyel róla.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 24, 2015 4:00 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

<--- Üzletsor

Lexi & Milena


Megpróbáltam nem arra figyelni, hogyan is áramlik a vér a testében. Az egészben az volt a legrettenetesebb, hogy míg az embervérrel egy ideig elvoltam, és nem volt szükség felesleges mészárlásra, a vámpírvérből sosem elég. Egyáltalán nem tudom, hogy ez Maxfield vírusa miatt van-e, vagy... áh, minden bizonnyal azért van! Egy ideig csillapít, de nem hosszú ideig. Amíg Franciaországban bújkáltam, körülbelül több tucat vámpírt öltem meg, szinte teljesen kiszipolyozva őket. Beteges vagy sem, mindez megtörtént, de embereket ilyen iramban például sosem irtottam. Legalábbis éhség miatt nem. Az esetek nagy részében inkább unatkoztam, azért végeztem velük. Egy kis harapás az egyik oldalra, törés a másik oldalról, és kész is.
Egyáltalán nem nyújt vigaszt az, hogy ilyen kifejezéstelen arccal fejezi ki örömét, azonban be kell látnom, hogy ha én magam először találkozom valakivel, legyen az akár a teremtő Isten is, hát nem érdekel. Udvariatlan vagyok, túlontúl kegyetlen, és mi több, morcos. Mintha sosem tudnék eleget pihenni, egy zsémbes kis sárkány vagyok, ráadásképpen még orosz is, úgyhogy félnek tőlem az emberek, ha meghallják. Látszódik is rajtam.
- Cukorral - válaszoltam, majd besétálva abba a közelebbi kis kávézóba, a koffein illata végre elnyomta vérének üde illatát, és elmosolyodtam. Kitűztem egy célt magam elé... ülőhely szempontjából is, és rögtön arra is vettem az irányt. - Inkább foglaljunk helyet - böktem a fejemmel, majd hirtelen kapcsoltam. Bemutatkozott az imént... Lexi. - Várj! Te Stefan Salvatore Lexi-je vagy, ugye? - torpantam meg, majd felé fordulva vártam válaszát. - Ő aztán egy... igazán elbaltázott vámpír, már megbocsáss - ráztam a fejem hitetlen arckifejezéssel.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 15, 2015 2:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Ew <3

Megütközve kaptam szemem az asztallapra. Azt állítja, hogy ismer. Ismerne? Nem ismer. Miért hazudik? Körmöm a fából ácsolt szék peremét kaparta olyan dühösen, mintha magának akarná az egészet. Találkoztunk volna már? Bizonyosan. Beszéltünk? Keveset, s többnyire ő. Csináltunk baromságokat? Sajnos. Ez még akkor sem jelenti azt, hogy ismer. Senki sem ismer! Főleg ő nem. Nem tetszik ez nekem. A víz kivert, s három szabályos csíkban szaladt végig halántékomon. Gyomrom összeszaladt, és megrökönyödve kerestem a kiutat. Fecseg velem? Miért? Miért jött ide? Megragadtam a boros poharamat, de azzal a lendülettel úgy megbillentettem, hogy összemázolta a blúzomat. - Elnézést - motyogtam zavartan, és kitántorodtam a mosdóba. Éreztem, ahogy kicsúszik a lábam alól a talaj, és tudtam, csúnya dolgok történnének, ha most elengedném magam. Kivágtam az ujjlenyomatos ajtószárnyat és legyűrve a tumultust sajátítottam ki magamnak egy szűk, szelíden mocskos fülkét. Lekuporodtam a csésze elé, a hideg, márványozott csempére. Egy csődtömeg vagy. Egy szerencsétlen. Egy káosz. Egy káosz ezen az istenverte golyóbison! Vártam, hogy megüresedjen a hely, hogy egyedül legyek, de az az utolsó buksza annyit pepecselte magát a tükör előtt, hogy kénytelen-kelletlen idegemben nekirontottam és kitekertem a nyakát. Elhasalt a padlón. Kikészültem. Végtagjaim remegtek, ajkam lekonyult, szemem nedvesedett. Meghalt.
Percek teltek el, és már magam sem tudom, hogy fértem ki azon a tenyérnyi ablakon, de talpam már az avart verte. Csak haza akartam érni.
१ Megjegyzés: Köszönöm a játékot! Very Happy Sajnálom, hogy így lezártam, de Clarissának muszáj volt besokallnia. Legközelebb találkozunk :$ १ Words १ Zene
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 28, 2015 8:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Clarissa

Sokáig töprengtem, hogy vajon milyen ürüggyel tévedhetett ide? Milyen ígért fuvallat térítette be épp ebbe a kávézóba? S vajon mennyi ideig hagyta, hogy bujkálása vadóc szabadságát felzabálja? Valami történt. Biztos hogy történt, hiszen a szemein keresztül érződik a bohém és önfejű életérzésének hiánya. Belsőleg is más formát öltött. Egy eddig idegen, tapasztalt nő szerepét öltötte magára, a tartásával, erőltetett hangszínével és mimikájával. Valami bizonyosan megváltozott. Egy ilyen egyedi viselkedési normát csak egy fájdalmas lelki trauma formálhat ellentétes irányba. Mi történt az én jól ismert, csintalan bajkeverő Clarissámmal?
- Egyedi, ezt aláírom...de valami nem illik teljesen a képbe. Ha nem ismernélek, még azt hinném tréfából keltenél bennem kételyt. - felelem, miközben az intenzív vöröses színben ázó, fél édes boros poharat a számhoz emelem. Újból rávetem pillantásomat, mintha a külső tényezőiből előbb értesülnék a válaszadásáról. Ismerem annyira Clarissát, hogy tudjam milyen testbeszédi hibákat követ el, mikor hazugságba kezd. Legelső árulkodó jel, mikor az óramutató irányában megegyezően megcsavarja az orrát, majd a lábait keresztbe veti. Utána jön az a kényesen magas hangszín, amit egy feslett mosoly kísér. Reméltem, hogy újbóli találkozásunk alkalmával nem nyúl ilyen kibújó taktikákhoz. Megfigyelési készségem mozzanatról-mozzanatra végig kísérte őt, mikor még nagy példaképben tartottam hihetetlen bátorságát és önbizalmát. Mai napig csodálom határozott szellemét. Főleg a közös kalamajkánk megtörténte után.
- A szüleim rigolyái üldöztek ide... - iszok bele tartalmasabban a poharamba. Még régebben, alaposan belevezettem családi hátterem rejtelmeibe, így hát nem igen volt min törni a számat előtte. - ...hiszen te is ismered őket, hogy milyen kiállhatatlanok. - fejtem ki velős szószámmal a történet, miután újból beleiszok a félig hiányos üvegpoharamba. Hiába, az ilyen jellegű beszédtémákban, józan válaszadással nem lehet lecsillapítani az érdeklődést. Az emlékezés másodperceiben szökik fel szemöldököm, idézve a magam fájdalmas gyermekkorát és szívtelen bánásmódját.
- Tehát ésszerű kiút csak a költözésben lehetett...így most egyetlen beszédpartnert egy koszos, nyávogógépben lelem. - a kijelentést keserű, ugyan ironikus mosoly követ. Nem tudom eldönteni, hogy inkább szánalmat keltő vagy hatalmas mérföldkő a meghozott döntésem. Persze, a gondtalan családi-fészektől nehéz megválnia az ember fiának. Én azonban már pubertáskoromban a fészek elhagyásába temettem gondolataimat. Ilyen a megszokott családi krízis ha valaki félvér egyénként születik.

१ Megjegyzés: túl szadista voltam, elismerem  Rolling Eyes  १  Zene: If We Ever Meet Again
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Feb. 15, 2015 7:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Ew <3


Ahogy a meglepetés maga alá gyűrte gyanakvó tekintetét - maga sem hitt a szemének, az én aggódásom úgy fátyolosodott el. Annak ellenére, hogy a gombóc megülte torkomat, egy régi láz söpört végig elmémben, egy elfelejtett vadóc hangján szóltam fel, s egy szabadságot kiáltó, kalandra éhes csillogásba költözött tekintet vált ékszeremmé. Mindezt ő váltotta ki, a magával hozott emlékekkel. - Nézz rám, Ew. Az egyetlen és megmásíthatatlan - tárom szét karom, vigyorom kísér. A pincér megérkezett a megkésett italommal, én pedig egy zavart intéssel hessegettem tova. Bor, a bor jobb lesz. - Itt lakom - Zárom rövidre. - De téged határozottan nem láttalak még errefelé! - bököm meg vállát mutatóujjammal azzal a célzattal, hogy a sovány válaszomról rá terelődjön a szó. - Csak nem valami bajba keveredtél, ami eddig üldözött?


१ Megjegyzés १ Words १ Zene
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Feb. 08, 2015 1:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Clarissa

Nem tudom higgyek e a szememnek. Pedig ésszerűen azt kellene tennem. Azért mégis megkísérlem levakarni magamról a sötétítő napszemüveget, hátha akkor jobb fényben tűnik fel rég elfelednek hitt arcvonásai. Tükrözve mozdulataimat, ő róla is lekerül ez a hihetetlenül leplező maszk...és valóban ő az! Egy időben nevetnék föl és panaszoló sóhajt eresztenék ki a szám közül. Ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ne ismerjem meg ifjú éveim megtestesítő rossz kislányát?
- Clary...tényleg te vagy az? - utólag, csodálattal telítődött ábrázattal kérdem, ahogy tetőtől-talpig végig mérem. Szóval ilyen hatást gyakorolt volna az öregedés arra a fiatal bajkeverő spinire? Hát meg kell, hogy mondjam, neki az évek szemlátomást nem okoztak olyan kinézetbeli különbséget! Sőt...inkább nőiesebbre kovácsolták, az ártatlan kislány küllemet. Levegőt vennem már nem volt olyan ütemes mint az előzőkben...valljuk be, ténylegesen meglepett a váratlan feltűnésével.
Mégmielőtt bele indítottam volna őt a "hogy kerülsz ide?" szlogenű beszédembe, jóval előtte, magamhoz követeltem a pincérnőt.
- Két pohár vörös bort, legyen szíves! - az utasítást rögtön felvezettem. A legjobb módon értésére szerettem volna adni, hogy ezt pillanatot meg kell ünnepelni. Meglepetésszerű találkozásunkat ennyivel muszáj kifejezni. Egy pillanatra magam elé meredtem, majd lassan végül felemeltem a tekintetem a jellegzetes gesztenye-barna szemeibe.
- Minek köszönhető ez a rendkívüli látogatás? - sikerül végre furdaló kérdésemet feltennem neki, mialatt a kért italok kiérkeznek az asztalra. Természetesen az örömöm szívből jövő mosoly kísért...valahol azonban, a józan eszem azt a mondat sugallta: "milyen célból került elő ilyen nem várt módon?"

१ Megjegyzés: (; १ Words: közepes १ Zene: Somethin' Bad
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Feb. 04, 2015 10:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Ew <3


A pincér megváratott. Az óra ketyegett. A csend beállt. Talpam szakadatlanul járt az asztallap alatt, kezem a terítőt gyűrte, de a percek olyan komótosan közlekedtek, mintha tudták volna, valami van a levegőben, velemi közeledik, hevül, izzik és robban. Ez a gondolatsor vert tábort elmémben, és ott pedzegette kíméletlenül azt a kurta fonalat, ami az összekötő elemet képezte épség és sérülékenység között. Ez tartott egyben, s amint a rugalmasság alább hagyott, én úgy törtem meg.  Mi lesz már? Meddig tart összedobni egy kis meleg italt? Dolgozik itt valaki?  A fenébe is! A súlyos levegő megtapadt tüdőmbe, és megrekedt légcsövembe. Élveznem kellene ezt? Kiakaszt! A gyomrom görcsbe rándult, és ahogy gyűlt bennem a feszültség, éreztem, ahogy ínyem belesajdul, szemfogam pedig kijjebb húzódik. Aggodalmam okot talált magának, Ew egy pillanat múlva a szemközti széken találta magát, kérdőre vont, én pedig köpni-nyelni nem tudtam. Hátrahőköltem, kezemet rögtön ölembe rántottam. A pillantnyi megszeppenésből nehezen találtam kiutat. Clary! Úgy bebugyoláltad magad, hogy fel sem ismert volna, ha nem intesz neki. Lehetetlen alak vagy. Szavak helyett lefejtettem magamról a szemüveget. - Meg sem ismersz, Ew? - húzom félmosolyra ajkam. Mitől félsz, Clary? Már megint mitől?
१ Megjegyzés १ Words १ Zene
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 02, 2015 3:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Clarissa & Ewan
Ez a napirendbe ütemezett kis unaloműzés, kezd sokkal figyelemfelkeltőbb körökben mozogni. Talán ezt a tévképzetet az is megerősíti, hogy emberek között gyakoribb az olyasfajta a történés, amit a legképzettebb, élethűségre törekedő szappanopera sem tudna átadni. Mind olyan abszolút cselekmények, melyek hétköznapinak vannak elkönyvelve. Az ablakon keresztül megnyílt világ, egy vérbeli színdarabi előadás. A bent zajló történések sem marad figyelmen kívül. Fejemet megfontolt mozdulat sorból körül forgatom a közepesen telt-házas helységben. Sehol egy aggasztóan szögre ékelt: "ne dohányozz a képembe" jelző tábla. S ahogy látom, ott valahol a sarokban még a dohányfüst csóvája is láthatóan kivehető. Ezek szerint nem ártok semmilyen egészségileg alultáplált léleknek azzal, ha most egy slukkot elszívok időszerű egykedvűségemből. Tradicionális képkockaként gördül le, ahogy zsebemből előkészítem a gyújtásra szánt cigarettát. De az ilyen eseményre szánt hamuzót, nem lelem kéz közelben. Egy másik helyen azonban érintetlenül díszeleg. Térdeimet megfeszítve készülnék megemelkedni az asztaltól, de frontálisan ért üdvözlés állítja meg bennem a cselekménysort. Egy széles, kosztüm kalap, és egy tekintett mustráló óriás szemfedő. Egy meglepetésszerű gesztus, egy kivehetetlen ábrázatú spinétől. Most kedvbéli viccelődésnek szánta ezt jelentéktelen köszöntést, vagy én vagyok látás sérült hogy nem észlelem ki integetett a szemüveg mögül? Ráadásul messzebb van ahhoz, hogy valami sajátos stílusjegyet elkülönítsek rajta. Értelemszerűen annál az asztál foglal-helyet, amit nem sok híján a hamuzóért majd bezsebeltem. Naná! És még ismernem is kellene? Jézusom...hízelgőnek kéne hogy vegyem, - hát egyértelműen egy férfinak azt kellene. De fenemód idegesített, hogy nem tudtam mégis ki kíséreli meg elvonni figyelmemet köszöntésével.
Hátamat egy-ütembe tolom a szél vastámlájának, mikor ő kényelmesen elhelyezkedett roppant jó választott székében. A fenébe is, mikor gátolt meg egy nő jelenléte a cselekvésemben? Az iménti, elbukott suta próbálkozást rámenős formára váltottam, s szemérmetlenül a nő elébe ültem. Megszólalásom hallgatag, és csakis a hamuzóért nyúlva mutatok bármiféle kezdő lépést. Határozottan várok az ő indító dialógusára, belefoglalva a magyarázatot is erről a szertelen nagy barátságos üdvözlésről. Ismervén a nő dac erejét, én magam teszek neki szívességet, és megtöröm végre ezt a irritáló csöndet.
- Ismernem kéne téged?- noha nem látszik teljesen, de szemöldökömet jócskán felemelem a sötét szemüvegem takarásában, a számon-kérő kérdést mentális leckének feladva számára.note: good?
music: I get it 
&


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 02, 2015 1:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
to Ew <3


Élesen szólt az ajtófélfára aggatott csengettyű szava, jelezve a kávézó apraja-nagyjának az új jövevény érkeztét. Hívott a zene, a sűrű csokoládé és a forró fekete tömény illata, a jóízű hahotázások, maguk az emberek. Épp a múltkor tűztem napirendre az életmódváltást, az elkeseredettből valami kevésbé képlékeny, életigenlő modorra lenne előnyös cserélni - tekintve, hogy az előző egy roncs reményével kecsegtetett, de míg a nagy koncertek, utcai bandázások és a fesztiválok ábrándja hamis vágyakká tömbösödnek, addig a a bokakocogtatásom és a remegő ujjaim igazán valósnak tűnnek most, ahogy elkapok néhány engem ostorozó pillantást az italozók között. Öltözékemhez képest magaviseletem ellentmondásos és karcsú. Első "vissza az életbe" próbálkozásomhoz úgy véltem, nem adva alább, csinos, lenge és nyárias hacukát választok, bár a tél lába lógott a kései őszbe, lábamra bakancsot húztam, fejemre kalapot, kétségbeesett tekintetemet vaskos üvegű napszemüveggel takartam. Még mindig pofátlanul szörnyen kezelem a helyzetet, a nyilvánosságot, az embereket. Vállam előre bukott, ujjaimat kislányosan tördeltem, s nem is éreztem magam többnek egy kislánynál, ugyanannál, aki félt a sötétben, s félt a nappalban, mert hitte, hogy a sötét meghúzza magát, de jelen van, megbúj a bokrok árnyékában, a lemenő nap sugarában, az idegenek szemében. Pincérfiú baktatott felém, kezére hosszú rongy csavarva, nyakában csokornyakkendő, kezembe nyomott egy itallapot, és az asztalok felé intett - válasszak. A magamon érzett tekintetek megizzasztottak, muszáj volt erőt erőltetnem magamba, ahelyett, hogy felvenném a nyúlcipőm, s meg sem állnék hazáig, akármennyire hízelgő is a gondolat. Vállaimat hátrahúztam, női tartást vettem fel, s emelt fővel, hetykén haladtam végig az emberpillérű sorfalon. De a tekintetem... minden félelmemet visszaadott, félelmet a többiektől, s magamtól, a tettektől és a szavaktól, a történetemtől és az övéktől, mindent az okuláré fedett, mindent. Clarissa, ne görcsölj rá! Leülsz, megiszol egy poralapú Cappuccinot, és húzod el a csíkot. Kezdésnek nagyszerű lesz! Hallgattam a belső hangra, és kapkodva közelítettem meg a kiszemelt sarkot, szinte én is elhittem azt a magabiztos temperamentumot, amit sugallhattam. Megtorpantam.  - megtört a felvett magabiztosság. Látókörömbe ismerős, bár rég feledett arc hasított, majd aztán fájón belsőmbe. Mit...? Megdörgöltem szememet, hátha agyam hamis képet vetít elém, de semmi. Olyan húsvér valójában tengett-lengett itt, mint ahogy azt én teszem. Leblokkoltam. Csak álltam ott, elmémben fel-felköhögött néhány régi emlék, elmulasztott szó, elkótyavetyélt év. És ő.. Ewan Matthews. Pici szelete életemnek, de szelete. Félszegen intettem neki, majd, mintha mi sem történt volna, helyet foglaltam egy üres asztalnál, szinte az említett alak mögött. Most mi a csodát fogok csinálni?


१ Megjegyzés १ Words १ Zene
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 30, 2015 9:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Clarissa & Ewan

Másnak kellemes. Nekem nyersen és tabu mentesen kellemetlen nap mint nap úgy sétálgatom, úgy koptatnom a járdát mintha egy lennék a sok emberszabású között. Nincs nyilvános bíróság...nyugodtan valljunk szint a közönségnek. Az én emberségem kinézetben roppant jól átüt. De ez az első egyben utolsó közös jegy. A többi, ami voltaképp étkezési szokásaimra tér ki, tökéletes ellentéte az emberségemnek. Mostanra nyilvánvalóan látszik, miért olyan idegen a jelenlétem ha az utcákon bóklászok. Az embereket, pont az én embertelen hajlamaimért elkerülöm...egy figyelmes gesztus. Ugyanakkor egy gátló tapasz is, hogy ne kisértsen meg a gondatlanul feltépett vér illata. Két fajt ismerek ki alaposan magamban. Az egyik munkáért, a napok monotonítása ellen küzd, míg a másik vérre éhezik savanyú káposztaleves helyett.
Elég idő adódik magamon zsörtölődni, megint, de mivel az emberi tömegben még nagyobb a veszélyt-jósló sérülés, így kényszerítve lépteimet egy kávézóba vezetem. A koffein valamilyen szinten elnyomja bennem a lankadatlan éberséget, vér után koslatva. Vicces...az embereknél ez ellentétes hatást ér el. A pincérnő érkezésem során elémbe terem, ki figyeli honnét ilyen iziben. Elsétálok mellette, megszokottan a napszemüvegemet magamon felejtve. Egy ablak melletti asztalnál vetem keresztbe a lábamat. Egy hosszú kávéra adom fel a rendelést, miközben a helyet ideálisan kiválasztva kitekintek az ablakon. Vizuálisan nem igen jön meg a vér-étvágyam. Inkább a finom szagokra szoktam átmenni vérszívóba.
- ...köszönöm. - felelem párhuzamban a kiérkező kávéra. Kapkodás helyett, a terepszemlémet egy-egy korty kávé követ. Már is jobb...kezdek feloldódni a megrögzött figyelmemben. Természetesen a végkifejletig egy csésze kávéval nem érem be. A kávéház a maga hangulatiságával mégis rátesz egy lapáttal. Mennyivel jobb itt ücsörögni mint kint feszengve kivárni mikor történik valami fogamra-való baleset, incidens. Itt, kis mértékben meggátol a cselekvésben mindenféle külső tényező. Szerencsére.note: good?
music: I get it 
&


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 05, 2014 7:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Matthias
A mai napom a töménytelen semmittevésből állt ki, de szerintem egy ilyen kevés lustaságot megérdemlek. Igaz, évekig halott voltam, akkor lett volna alkalmam és lehetőségem is a pihenésre, de akkor valahogy nem ez foglalkoztatott. A többieket kerestem, de most, hogy egy részét a régi életemnek visszakaptam nem tudok mit kezdeni magammal, ráérek lógatni a lábam és belerázódni az itteni életbe. Nehezen megy, még nem igen szoktam meg a mai társadalmat, szokásokat a ruházat egyenesen a falra tud mászatni bizonyos esetekben. Ha az apám látná mi van most rajtam, s mennyire kilátszik belőle a lábam biztosan megbüntetne miatta, de ez itt, ebben a korban elfogadott, sőt elvárják, hogy mutogassuk a lábunkat. Milyen fétis ez már?
Lényegtelen, jelenleg sem a körülöttem lévő emberekre figyelek, hanem elmélyülten olvasok egy könyvet, mely rengeteg érzelmet váltott ki az elmúlt hónapokban a fiatalokból. Ígéretesnek tűnik én pedig kutyakötelességemnek érzem elolvasni eme remekművet, meg amúgy is, unalom ellen ez a legjobb dolog, amivel foglalkozni lehet. Egyik oldalamon gőzölgő tea van, a másikon egy jegyzetfüzet és egy ceruza, mintha tanuló lennék, aki egy művészeti kávézóban ül és várja az ihletet, meg az információt, de közben remekül szórakozik, hiszen hipster, mindenki megnézi. Igen, már ilyen szavakat is ismerek, pedig csak két hónapja vagyok életben. Feltámadtam, de fura kimondani.
Észre se veszem, ahogy járkálnak mellettem az emberek, ahogy azt sem, hogy valaki felém közelít. Csak a hangjára figyelek fel, kissé össze is rezzenek mikor meglátom a nagyon ismerős arcot. Matthias, istenem mennyire érdekes egy személy volt az életembe! Sajnálom, hogy nem tudtam viszonozni az érzéseit, de engem mindig is Andrew érdekelt.
Megigazítom a hajamat és kérdőn pillantok végig rajta.
- Elnézést, ismerjük egymást? – úgy teszek, mint aki nem tudja ki is áll vele szembe, pedig nagyon is jól tudom. De ha tudatlannak teszem magam akkor lógva hagy, és elmegy. Jó lenne. – Fogalmam sincs miről beszél, nem haltam meg. Koporsóban sem jártam még egyszer sem, majd később. – óó, mintha nem ismerném azt a szagot, évekig megvolt telve vele az orrom. De félek, nagyon is, mert bármit mondok Matthias úgyis tudja mi az igazság, remek a memóriája.


Elodie

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 03, 2014 7:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Scar & Jared

I don't trust words. I trust actions.
Beszippant. Megrekeszt. Befalaz. Lenyűgöz. Tökéletes - futott át az agyamon.
Állam alá nyomtam kezem, lapultam, mint vadászeb - közvetlenül egy rúzsfoltos korsó mögött, és elnéztem a zsákmányt. Borítja egyáltalán zsírpárna azt az arasznyi derekat? Tört-e már csontja? Heges a bőre? Visel anyajegyet? Hol és miért?  Van anyja? Csalta meg már a párját? Büszkén hordja szemfogait?
Ráztam a bokám, izgultam, azt hiszem, lázasan és eszelősen meresztettem szemeimet, agyban már lapoztam is fel a rutinlépéseimet: odamegyek, üdvözlöm - illedelmesen és büszkén, italt ajánlok neki, kedves szavakat, érdeklődöm hogyléte felől, megnevettetem, meg ám! Sétára invitálom, majd egy kósza pillanatban...beáll a sötét, lebuknak a redőny fogai.
A teljes procedúra... kecsegtető és hízelgő, de marhára időigényes. Túlságosan izgatott vagyok és tettre kész. Kihúztam hát magam, elléptem az asztaltól, megkerestem az övét - elnyomott légzéssel, nesztelenül, elléptem széke mellett, és egy váratlan pillanatban hátracsavartam törzsemet, megragadtam a helyes arcocskát, tekertem egyet, kitörtem a nyakát. Feje az érkező vállamra bukott, belerezzentek pilláim, megemeltem az élettelen testét - finoman és törődően, majd kisuhantam vele a szabadba.


Folyt.:http://diariesfrpg.hungarianforum.com/t2889-alagsor-jared-dolgozoszobaja
ઈ Zene :https://www.youtube.com/watch?v=qpgTC9MDx1o
ઈ Note
ઈ WordsVissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 26, 2014 12:00 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


scarlett & jared
Bőven van, mit feldolgoznom. Például azt, hogy Ryan-nek van egy lánya. Nem tudom, hogy ezzel az egésszel mégis, hogyan kellene nekem megbirkóznom. Láthatóan a lánya kedvel, amit nem tudok még hova tenni. Igazából az egészet nem tudom hova tenni. Azt hittem, hogy ketten leszünk és boldogságban élünk egy darabig a gyereket vámpírlétemből fakadóan nem is gondolkoztam. Szerettem volna családot, de furcsa, hogy így a nyakamba szakadt. Azonban be kell vallanom, hogy a kislány kész tünemény. Nem tudnék ártani neki és azt mondani, hogy vagy ő vagy én. Benne van egy kis darabka Ryan-ből és pontosan ezért is kell szeretnem azt a kislányt is.
A gondolatmenetemet egy kávé közben szerettem volna egy kicsit jobban kirészletezni és kiszínezni. Egyenlőre még nagyon zavarosak a számomra. Az érzéseimre kellene hagyatkoznom vagy valami olyasmi. Az egyik eldugottabb asztalnál foglalok helyet, hiszen most egyáltalán nem vágyom társaságra, majd miután megérkezik a kávém kavargatni kezdem és a tekintem egy pillanatra sem ereszti hullámzó felszínét.
Nem tudom, hogy mennyire fog jól állni nekem ez az egész anya szerep vagy pót anya.. Nem is tudom, hogyan fogalmazzak ezzel kapcsolatban. Semmit sem tudok, hiszen a lelkem mélyén én sem vagyok több egy gyermeknél. A lelkem legalábbis határozottan megegyezik egy apró gyermekével, aki nem tudja milyen döntés hozzon az élet nagy kérdéseivel szemben. Hátra-hátra pillant támogatásért, de már nincsenek szülők a háttérben, hogy segítsék minden egyes lépését. Ez pedig rettenetesen fáj. Tizenhat évesen elveszítettem az édesanyámat és az édesapámat még azelőtt, hogy megtudhattam volna ki is ő vagy bármi.. Fel kellett volna nőnöm ezeknek a szomorú történések hatására, de képtelen voltam. Még mindig nem vagyok elég erős, hogy fejest ugorjak a kihívásokba. Mindig van egy aprócska, kis hang, ami azt mondja gondold át még ezerszer. Nem egyszer, hanem ezerszer. Kész vicc az egész. Mikor már azt hinném, hogy lesz végre egy kis nyugtom, hogy tényleg élvezhetem a helyzet adta lehetőségeket, akkor dől minden össze. Nagy sóhaj kíséretében temetem az arcomat a kezeim közé és legszívesebben soha többé nem bújnék elő védelmükből.Ƹ̵̡ megjegyzés Ƹ̵̡ hanging tree Ƹ̵̡ szószám Ƹ̵̡ ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 22, 2014 3:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Scar & Jared

I don't trust words. I trust actions.
Munka. Mennyire negatív felütésű egy átlag polgár szájából napjainkban. Napjainkban - horkantottam fel -,nem, már évszázadok óta. Fárasztó, megterhelő, szívja az életkedvet, időt, amit másra fordítanánk, az energiát, az életet. Bolondok egytől egyig.
Mióta a városba értem, másért sem epekedtem, minthogy régi jó hivatásomnak adózzak, viszont míg megfelelő körülményeket nem teremtettem annak űzésére, kénytelen-kelletlen meghatározhatatlan ideig le kellett mondanom róla, mily kár.
De... a mai nappal újra forog a fogaskerék, működik a gépezet. Mindenem megvan hozzá, hogy a letelepedésemet követően szenvedélyeimet is visszaszerezzem. Takaros lakás, segítő szobatársak, izgalmas munkaeszközök. Már csak az alany hibádzik, hiányát pótolni is fogom, sürgősen. Ezért, és nem más okból tértem be a "cafe pub" táblára rótt gyöngybetűk alatt megtestesedő kétszárnyú üvegajtón. Úgy ám.
Nyugodt voltam. Végtelenül nyugodt. Lustán battyogva közelítettem meg a többiektől oly távol lévő nárciszokkal eltakart kopott farost dohányzóasztalkát, hozzá tartozó koszos narancs ülőgarnitúrát, ahonnan a legtartalmasabb volt a látvány. Levegőbe szippantottam. Nehéz, ólmos oxigén dulakodott tüdőmbe, a vadászat izgalma ragadott el. A hely zsúfolt volt, tele potenciális áldozatokkal. Szemem rugózott rajtuk: az a kis szőke a könyvekkel, a foga sárga, de az arca kerek. Oh, az a kerek arc. Ott a kis fekete! Szája cserepes, melle alig... És a sarokban a barna... Vállas, igen, hasán dudorodik a babaháj, tokás nyaka előrebukik, gerincferdülés vagy csak álmatag? Ki akarom deríteni, belevágni a baltát, lehámozni a húst, a zsírt... vizslatni a csigolyákat, hallgatni a sikítást. Izgatott lettem. Vámpírok, boszorkányok, farkasok illatának elegye melengette szívemet, szinte felüdülés volt körükben lenni, mint egy bizalmas, egy srác, aki közéjük tartozik, egy barát, egy társ..., akitől nem féltik a titkukat. Hallom mindegyiket... Mindegyiket! A bolti lopást, a hancúrt a főnökkel, csalást a vizsgán és a torkosságot azzal a habos süteménnyel, pedig már az ötödik kiló mínusznál jár! Az ötödiknél!
Cipők kopogása... Valaki közeledik.

ઈ Zene
ઈ Note
ઈ WordsVissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueA poszt írója Matthias St. James
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 27, 2014 2:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
elodie&& matthias
your face is unforgettable

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig is nagy újdonság volt újabb és újabb teremet megismerni a városban, annak ellenére, hogy jó ideje itt vagyok. Szerettem az ismeretlen helyeket, hiszen az ilyen helyeken valószínűleg az emberek sem ismernek engem. Ennél jobb pedig aligha szükséges a tökéletes élethez. Legalábbis én így vagyok vele. Más pedig - ilyen meglepő - nem érdekel.
Amúgy is... kellene egy friss kávé. Méghozzá jó forrón. Mindjárt lefagy a kezem, és úgy általánosságban az egész testem. Mióta visszatértem az élők közé hosszas időszak után, hajlamos vagyok odafagyni egy-egy székhez vagy kanapéhoz a hotelban. Nem ártana erőt vennem magamon, és beruházni pár új göncöt most, hogy közeleg a tél, de nem vagyok egy nagy ínyenc ilyen téren. S én egészen mást akarok egy nőtől, nem új ruhatárat. Valljuk be, ők ehhez értenek a legjobban. Hogyan hozzunk össze a férfinak új ruhatárat. Nem mintha lett volna részem valaha is kapcsolatban, ahhoz mindenki elmebetegnek és kívülállónak tartott.
Körülnéztem a helyiségben, és végigmértem a szabad helyeket. Nem mintha annyira ne találnék helyet, ha akarnék. Hiszen van két elbűvölő szemem, amit bármire használhatok. Bár ebben a városban már semmi sem biztos. De az utóbbi szokásaim szerint az, aki beszól, vagy éppen modortalan irányomba, az körülbelül egy óra múlva felismerhetetlenül fekszik valami konténerben a város egyik szegletében. Velem nem érdemes szórakozni, kár, hogy ezt nem látják rajtam nagyon sokat. De hát... a hibáiból tanul az ember. Végigmértem az emberkéket, hogy a kávé mellé valami édességet is válasszak... leginkább nők között keresgéltem, hiszen nem férfivfaló vagyok, még ha aberráltságom netán erre is utalt volna. A nőkhöz vonzódom még mindig.
De ahogy tekintetem tovább kutatott, egyszerűen ledermedtem, mikor egy barna hajtömeget meglátva felismertem azt az arcot... Elodie arcát. A fészkes fenébe, mit keres ő itt?!
Nem is érzem, mikor a lábaim elindulnak... de közeledtem felé, és mikor az illata megcsapta az orromat, mélyet szippanrtottam a levegőbe.
- Hm, milyen kellemes meglepetés... kedvesem. - bukott ki belőlem, ahogy egy ravasz mosoly jelent meg szám szegletében. Bizonyára emlékszik rám. Felejthetetlen vagyok, az isten szerelmére! Főleg kettőnk esetében. Én áhítoztam rá.. de ő... hagyjuk! - Azt hittem, meghaltál. Sőt, láttalak koporsóban feküdni! Mi történt?

[You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 14, 2014 1:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Christian & Rory
I hate vampires
 Ezt követően olyan gyorsan történtek az események, hogy ép ésszel alig voltam képes felfogni dolgokat. A vámpír elhúzódott tőlem, látszott rajta, hogy mennyire rosszul érezte magát attól a tömény verbénától, amit az imént saját akaratából kiszívott belőlem. Olyan gyorsan cselekedett, hogy az egyik percben még mellettem volt, a következőben meg már az épület túlsó felében csapolt le egy másik lányt.
- Így jár az, aki meggondolatlanul cselekszik! - Kiáltottam utána magabiztosan, hisz ha nem ugrik olyan sebesen a nyakamban, most semmi baja nem lenne. Ám, amikor ismét előttem termett, majd teljes erejéből úgy vágott pofon, hogy hanyatt estem, egyenesen a hányásba, akkora mértékű gyűlölet alakult ki bennem az irányába, ami nem múlik el olyan hamar.
- Pedig össze fogunk mi még futni! Ezt megígérhetem! - Üvöltöttem utána teljes torkom szakadtából, olyan hangosan, hogy azt mindenképpen meghalja. Mert tudtam, hogy meg fogja. Annyira messze nem járhat még, hogy ne hallhassa meg. Ez megtorlást kíván.
Folyt: valahol máshol

Δ Ezt hallgattam   Δ xD Δ ©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 14, 2014 12:27 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Lorelai & Christian
Little fairy, are you dangerous?  

Fogaim belesüppedtek a rögtönzött vérforrásba, és leküldtek néhány izmosabb kortyot száradó torkomon, nyelőcsövemen szélsebesen szánkózott végig a mélypiros iszap, egészen a gyomromig. A melegség megtöltött és elvegyült, szinte beterített. Ez a jóleső gyönyör eltartott néhány másodpercig.
Majd jött a hideg zuhany, a langyos őrület izzani és perzselni kezdet, átoldalazott a féktelenül maró és erőszakosan bántó hatáshoz, és megállt az idő.
Megtántorogtam, ujjaim igyekvően kaptak torkomhoz, ami szűnni nem akaró kínnak vetett alá. Fel-felhördült bennem a vámpír, de a dolgot csak-csak cselekedeteim tudták feljavítani. Kézbe kaptam egy kiszlapált sörösüveget, rászorítottam nyakára, és a pult oldalához csaptam. A jelenlévők bele sem pislogtak. Csend ült a teremben, az egyetlen hangforrást a hánykódó üvegszilánkok adták. Kikerestem a tömegből egy ballonkabátos, enyhén túlmázolt hölgyet, elé iparkodtam, közben nyelvemet nyújtottam, hátha a friss levegő lendít egyet rajta, majd gondolkodás nélkül megmártottam nyakában az üvegcsonkot. Az erek szakadtak, a csontok meghajoltak, a fej hátrabukott, kezembe fogtam, és sürgős jelleggel csapoltam le a verbénamentes "vértasakot".
Az ominózus akció hamar lezajlott, hasamban összetűzésbe kerültek a különböző forrású vérlemezkék, és már csak néhány segítő ujj hiányzott. A pultba kapaszkodtam, ujjammal torkomat ingereltem, hogy kilökje hasam tartalmát a padlóra, hadd eméssze azt. A dolog határozottan segített az ügyön, de még mindig tropa voltam. Nyelőcsövem haláltusát élt át, gyomrom vergődött, pillanatok alatt legyengültem, de a korom itt is, mint mindenben, nagy segítségemre volt.
A dologba belenedvesedő szemeimen düh fénye cikázott. Hülyére vett, nem szeretem, ha hülyére vesznek. Kezemet ökölre fogtam, hozzásuhantam, és olyan erővel képeltem fel, amilyennel én még nőt nem. A lány hátrabukott, és kiterült a hányásban. Fölé testesedtem. - Nem szeretnél te még egyszer összefutni velem, Szépségem - hörögtem hangomtól idegenül, majd kivágtáztam az épületből, hogy attól távolra a tisztítókúrát újra és újra megejtsem, kevesebb szem előtt. Mégiscsak az imidzsem...

Folyt.: valahol
zeneszám • megjegyzés • ©
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére Go down
 

Cafe Pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Cafe Galerie

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3