Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Júl. 10, 2014 7:23 am
Killian ---
▲ Faj: vámpír
▲ Hirdető: Mia Sanford
▲ Kor: 560-570 év
▲ Avatar: Daniel DiTomasso
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: //Avi-ban alku képes vagyok, de örülnék neki, ha őt választanád a közös képek miatt is. A vezetéknév alkotóra bízott, a többit pedig itt olvashatod:

Gyermekkoromban egy faluban nevelkedtünk. Ő amolyan boszorkány tanító volt, mivel volt hozzá tehetsége. Aztán én elmenekültem anyámmal, új életet akartunk kezdeni, mert immár vámpír is voltam, és nem tudtam elviselni, hogy hazudjak neki. Végül mégis megtalált, bebizonyította, hogy érdemes arra, hogy átváltoztassam, de ekkor nem számolt azzal a lehetőséggel, hogy elveszti képességét. Kétszáz évig néztem, hogy szenved, hogy amiatt szenved, amiért többé már nincs meg áhított tehetsége, így kikapcsolva érzéseim, elhagytam. Az 1800-as években végül újra láthattam őt távolról, ekkor döbbentem rá, hogy mi mindent hagytam ki így életemből, hát új életet kezdtem. Ő Freya-ként ismert, én Mia-ként éltem tovább. Fogalma sincs tudja e, hogy én hol vagyok, szándékosan egyikünk sem keresi a másikat, mégis valami vonz minket egymáshoz.
A jellemét az alkotóra bízom, ahogy a történet részleteit is, ha érdekel én mit írtam, az et-m rendelkezésedre áll, és ötletelhetünk pm-ben is.Vissza az elejére Go down
 

Killian ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-