Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 15, 2014 2:14 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ksenia & Nate

Nice to meet you again


Fogalmam sincsen, hogy mit vétettem az életemben, hogy mindig azokkal a személyekkel kell találkoznom, akiket a hátam közepére se kívánok. Az elmúlt években egyedül egy személy volt akinek tudtam örülni, aki nem más volt, mint Roxi. Persze attól a találkozástól is tartottam, de ezt nem gondoltam volna, hogy Nate-el össze fogok futni, pláne nem azt, hogy itt. Nem olyannak tűnt, mint aki  ilyen helyekre jár. Nem voltam az, aki túl gyakran él kicsapongó életet, de mindenki életében előfordul az ilyen és mindenki egyszer átesik ezen. Nekem is volt görbe éjszakám, amikor mellette kötöttem ki. Nem panaszkodhatok, mert jól néz kis és vonzó férfi, de semmi többet nem jelent számomra. Nem is ismerem őt, így érdekes lenne, ha kötődnék hozzá, illetve eleve nem vagyok egyszerű eset, így egy csábos mosolytól nem dobom el az agyamat és nem nedvesedek be, mint a legtöbb lány. Van tartásom, de akkor is sokkolt kicsit ez a dolog, hogy itt állt előttem.
Megforgatom a szemeimet arra amit mondott és ezt biztosan jól is látta, hiszen az államnál fogva felemelte a fejemet, így muszáj volt ránéznem. Nem értettem, hogy minek csinálja ezt, hiszen amennyire kínos számomra ez a szituáció, ugyanannyira lehet számára is.- Te is jóltartod magad. - mondtam neki kicsit gúnyosan és unottan. Nem szerettem volna most itt lenni, hiszen nyugalomra vágytam, erre pont az egyik kalandomba kell botlanom. Komolyan mit vétettem, hogy ez történik velem?! Elmosolyodtam a következő megjegyzésén és egy apró nevetés is elhagyta a számat.
De, pontosan. Egy tigrist keresek, hogy az ilyen személyeket, mint amilyen te vagy távol tartsam magamtól. - mondtam neki minden kedvesség nélkül, majd pedig álltam a tekintetét. Egy pillanatra még zavarba is jöttem a fürkésző tekintetétől, majd összefontam a karomat magam előtt. Nem panaszkodhat a kinézetére, hiszen vonzó férfi, de akkor se tudom őt hova tenni. Egyszer volt egy kalandunk anno, de ennyi. Ezért se értem, hogy most mit szeretne tőlem, miért beszélget velem. - És te mit is keresel itt? - kérdeztem tőle kíváncsian, hiszen érdekelt az, hogy mennyi ideig is lesz itt, mert lehet arra az időre inkább elhagyom a várost, hiszen senkinek se hiányoznék.

ઈ Zene
ઈ Note : <3
ઈ Words: 351Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 15, 2014 1:05 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

nathaniel


kseniaElég sok mindent el tudtam képzelni magamról, de azt nem, hogy pont egy állatkertbe fog vezetni ez utam. Azonban nem kellene olyan meglepőnek lennie a számomra. Tulajdonképpen én magam is egy vagyok közülük. Csak egy más fajta. Nem tervezem visszatérésemet a Whitmore-ra. Megkaptam az izgalmat, amit akartam nem fogom tönkretenni egy lány életét. Bár szerintem, már így is megtettem. A szeme láttára megöltem valakit. Aztán meg erre még az is rátesz, hogy megcsókoltam aztán szépen leléptem. Kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a fejében most, de annyira azért nem, hogy visszamenjek. Nem.. Egyértelműen nem éri meg az egész. Jobb nekünk, ha nem keressük a másik társaságát. Nekem biztos. Neki is végül is, mert nem lesz mellette egy gyilkos. Hmm. Még, ha az lett volna az első alkalom.
Sosem voltam túlságosan oda az állatokért. Vagyis hát attól függ igazából, hogy miről van szó. Az ilyen kis patkányméretű valamik, amiket kutyának neveznek.. Hát, hogy is fogalmazzak nevetséges. A macskák meg maradjanak meg csak a nőknek. Legalább átérzik, hogy ők mennyit tudnak nyavalyogni egy férfinak, ha úgy alakul a dolog.
A világ kisebb, mint azt mi gondolnánk. Az is azt bizonyítja, hogy most belefutottam az egyik régebbi kalandomba. Nem is olyan régi. Mikor még átutazóban voltam itt. Nem szeretem kihasználni a nőket.. Szerintem ő maga is tudja, hogy mire vállalkozott. Nem vagyok az a tartós kapcsolatos srác, bár.. Minden lány valami ilyesmiről álmodozik. Mindegy. Ez engem különösebben nem érdekel. – Szia, Ksenia. Még mindig ugyanolyan gyönyörű vagy, mint voltál. – Kierőszakolom tekintetét azzal, hogy állánál fogva megemelem az arcát. Azt hiszem hivatalosan is van egy gyenge pontom. A törékeny nők. - Csak nem be szeretnél szerezni magadnak egy kis házi kedvencet? - Kérdezem vigyorral az arcomon, miközben oldalra döntve a fejemet figyelem gyönyörű arcvonásait, majd tekintetem végül a még gyönyörűbb szemein pihen meg.note: <3   ઈ music: xxxVissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 14, 2014 11:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ksenia & Nate

Nice to meet you again


Fura volt újra itt lenni ebben a városban, főleg a nyüzsgő New York után. Hiába találkoztam Roxi-val, a volt legjobb barátnőmmel még mindig nem találtam igazán a helyemet itt. Minden annyira misztikusnak tűnt számomra, illetve idegennek, hogy még a régi családi házam se tudott megnyugtatni és az otthon érzését kelteni bennem. Talán pontosan emiatt döntöttem úgy, hogy inkább megszállok az egyik közeli hotelben, hiszen ott semmi baj se érhet, illetve már annyit változott minden, hogy úgyse ismer meg engem senki se. Roxi-ról sejtettem, hogy még itt maradt, de a többiek nem hiszem.
Éreztem a napsugarait a bőröm és a lágy, meleg szellő simogatását. Mosolyogva sétáltam végig az utcákon és próbáltam rájönni, hogy miért érzek ürességet, miért nem találom a helyemet itt, illetve mivel nem volt mit csinálnom, így egyértelmű volt, hogy ide fogok jönni, hiszen imádom az állatokat és mindig megnyugtatnak. Lassan sétáltam körbe az állatkertben, amikor hirtelen belebotlottam egy olyan személybe, akiről azt hittem már soha többé nem fogom látni. Megpróbáltam elslisszolni minden szó nélkül, de elkapta a kezemet és nem engedett el. Óvatosan rápillantottam és az ajkamba haraptam. - Szia Nate. - mondtam neki kicsit zavartan és próbáltam mindenhova tekinteni csak rá nem, hiszen egy görbe éjszakának köszönhető volt a mi ismertségünk. Nagy a világ, ezért is hittem azt, hogy soha többé nem fogom őt látni,de úgy néz ki tévedtem.. nagyon is...

ઈ Zene
ઈ Note : Remélem kezdőnek elmegy <3
ઈ Words: 226Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Feb. 20, 2014 2:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

(New York-ból Wink )

Miután megérkeztem a városba, ebbe a kicsi, és tényleg nyugisnak kinéző városba, első lépésként berendezkedtem az új lakásomban. Nem is panaszkodhattam, kellemes környék, kellemes kis város, kellemes lakás. Minden jól indult. Tetszett nekem ez a környék, és az egész hangulata a helynek. Ez olyanféle városnak látszott, ahol vasárnap reggel még egymásra mosolyognak a szomszédok, amikor reggel összetalálkoznak a kertben fűnyírás közben, vagy ilyesmi.
Pénteken érkeztem a városba, de csak hétfőn kellett munkába állnom, így úgy döntöttem, a kettő közt lévő két napot a város megismerésére fordítom. Így szombaton reggel sétálni indultam, gondoltam körbenézek kicsit. És mit ad az ég, némi kószálás után, megtaláltam a városi állatkertet. Ez tetszett. Valami kis gyermeki lelkesedés köszöntött rám, és úgy döntöttem, hogy erre befizetek. Bementem, és elkezdtem az állatokban gyönyörködni. Kedvelem az állatokat. A farkasok kifutójánál kicsit elidőztem, a kerítés mellett támaszkodva figyeltem a vadakat. Magamban mosolyogtam. Volt ezekben az állatokban valami különleges... sokszor tűnődtem, hogy láthatnak Ők minket... az "értelmes" lényeket, akik sokszor jóval kevésbé vagyunk értelmesek mint ezek a farkasok például. Mi ezerszer inkább gyilkoljuk le saját fajtársainkat puszta élvezetből, sem mint hogy fajtársakhoz, és falkatársakhoz híven, védjük és támogassuk egymást. Hisz egységben az erő. Na de hát... épp én mondom ezt? A magányos farkas...?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 10:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

-Hát én? Ismersz....tudod hogy szeretem a csendet, és az állatokat...Na meg ez volt a kedvenc helyünk, nem de?-kérdeztem halkan, és végig mosolyogtam rá, majd még mindig gyönyörű szemeit néztem.-Ne haragudj de nekem most mennem kell.-suttogtam, és adtam arcára egy puszit.-Remélem még találkozunk, Selena.-mosolyogtam rá, és elmentem./folyt grill/
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 10:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ha közölném vele, hogy ennek a hasonmásokhoz van köze, akik mindannyian ugyanolyanok a szememben, tuti otthagyna. Így csak kedvesen mosolyogtam rá úgy, mint ezer éve.
- Én is örülök neked, Elijah - mosolyogtam. - Kicsit nosztalgiázgatok, na és te? - kérdeztem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 10:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ahogy elém suhant én is megöleltem.-Hogy vagy kedves Selena?-kérdeztem mosolyogva, és megsimogattam az arcát.-Nagyon ,de nagyon rég nem találkoztunk már.-mondtam kedvesen, és továbbra is mosolyogva néztem a szemébe.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 9:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

A nevemet hallottam, és azonnal a hang irányába fordultam. Kit láttak szemeim? Hát Elijah-t. Ajkaim önkéntelenül is mosolyra gördültek, ahogy vámpírtempómban elé siklottam, és átöleltem. Azt még szabad, nem igaz?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 8:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

/Főtér/
Beléptem az állatkertbe, hát igen megnyugtató volt, mit ne mondjak.Néztem az állatokat, a legtöbbjük, hozzám is jött, főleg az ilyen jegesmedvék.Hát gyorsan csentem egy kis halat, és bedobtam neki...Aztán a további sétálgatásomnak köszönhetően, olyasvalakit láttam meg, akit már nagyon régóta nem...-Selena...-mondtam halkan, és messziről néztem őt...Ugyan olyan gyönyörű volt, mint régen..
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 02, 2012 8:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Nem vagyok nagy állatbarát. Félnek tőlem, pedig én nem is élek bambin, hogy bántsam őket. De nem is miattuk jöttem el. Hanem az emlékek miatt. Majd ezer éve, még Tatia előtt Elijah itt udvarolt nekem. Tudtam, hogy úgy nem szeret, de nem számított. Én szerettem, és boldogan hozzámentem volna.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 26, 2012 4:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Állatkert
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Állatkert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Május 25, 2018 12:12 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3