Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Júl. 24, 2014 8:31 pm
Clara Fowler
▲ Faj: vérfarkas
▲ Hirdető: Tom Fowler
▲ Kor: 30-35
▲ Avatar: Marion Cotillard (alkuképes)
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Seattle-ben születtünk mindketten, csak ezután szüleink úgy döntöttek, hogy elköltözünk az ország másik részén lévő kisvárosba, Mystic Falls-ba. Itt lettünk kamaszok, egyikünk sem tartozik a nyugodt típusúak közé, sőt... Bár sosem hisztiztél, de annál inkább manipulálni tudtad az embereket a kedves mosolyoddal és a kék szemeiddel. Rosszul érintett az, hogy természetfeletti vagy, és úgy változol át, hogy megölsz valakit. Végül is aztán hozzászoktál a gondolathoz.
Nem éltél sosem rózsaszín álomvilágban, kemény és szigorú nevelést kaptunk mindketten, ezért is mondható el rólad, hogy tökös csaj vagy, aki mer tenni, és nem húzódik háttérbe. Amint lehetett, külföldre húztál, csapot-papot itt hagytál, viszont legalább kimaradtál a szüleink általi hülyeségekből.
Nem Mystic Falls-ba jöttél vissza, hanem Seattle-be. Valami történt, valami nagyon súlyos, amiért így tettél, és nem a nagyvilágot járod. Szükségét érzed annak, hogy a bátyád a közeledben legyen most. Csak úgy gondolod, hogy haragszom rád amiatt, mert évekig nem hívtál, nem üzentél. Egy picit talán igen, de hát mi mást várhatnék egy hölgyeménytől, aki mindig is független és szabad volt, mint a madár?

//infomorzsa: A keresztnév változhat, még a vezetéknév is (ha esetleg férjhez mentél valakihez), totálisan rád bízom. A jellemzésedről írtam keveset, bővítheted nyugodtan. Az előtörténetes rész a fantáziád szüleménye, csak ez a pár fentebb olvasható dolog az, amit bele lehetne szőni, semmi több. A PB-ajánlatom Marion Cotillard, de ha nem tetszik, akkor nyugodtan válthatsz. Ugyebár, PM-ben mindent meg lehet beszélni. :mer:Vissza az elejére Go down
 

Clara Fowler

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-