Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 11, 2014 1:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


dorothea & timothy
i just want to have some fun 
Soha nem szerettem az olyan embereket, akik annyira el vannak telve maguktól. Komolyan nevetséges. A legtöbbjük természetesen anyuci és apuci pénze miatt hiszi magát nagy valakinek pedig igazából az ég világon semmi nincs bennük, ami értékesnek mondható. Agyatlan pénzes, szarháziak. Kezdem azt érezni, hogy allergiás vagyok az emberekre. Nem tudom honnan ered ez a hirtelen düh, de legszívesebben felképelném a srácot. Nem akarok jelenetet rendezni, mert nem szeretném, ha kitiltanának innen valami nagyképű kis ficsúr miatt. Elrontottam a dobásomat csakis miatta. Nem szokásom külső szemlélőkre nagy figyelmet fordítani, de nagyon ki tud hozni a sodromból egy ilyen nyomorék. –  Ha már ennyire nagy a szád, miért nem mutatod meg a nagy tehetséged, hm? – Próbálom visszafogni magam, de a hangom így is épp elég indulatot tartalmaz és a hangereje is bőven a normál felett van. Már csak a lüktető ér hiányzik a homlokomról és úgy néznék ki, mint egy elmebeteg, aki most szökött meg a közeli elmegyógyintézetből. Mindig is utáltam, ha minden ismeretség nélkül leszól engem valaki. Még gurítani se látott rendesen, de már beszól. Oké, tudom a mai lányok többsége a bunkó, idiótákért fut, akik később semmire nem fogják vinni az életben csak kihasználják őket, de én nem ezt a tábort erősítem. Sokkal jobban szeretem azokat a férfiakat, akik odafigyelnek a nőkre nem pedig csak a lábuk közötti részért futnak utána vagy éppenséggel nem futnak. Amíg pár lány a karjaikba veti magát az ilyen embereknek ez így fog maradni.. Én szívesen a karjaiba vetném magam, de csak azért, hogy utána váratlanul ágyékon rúghassam.
Megérkezett a hercegem fehér lovon. Valószínűleg a fehér ló kinn maradt, mert ide még az embereket is alig akarják beengedni nemhogy még egy lovat. Mások levetett cipőjét kell felvennünk. Ez nem tudom miért annyira jó. Aztán, mire hazaérünk a lábunk viszketni fog, mert sikeresen elkaptunk valamit az előző használótól. Oldalra pillantok és meg kell mondanom, hogy sokkal jobb, mint amire számítottam. Már a hangja is csábító volt, de a külseje, hát WOW! Egy igazi férfi, aki még jól is néz ki. Ritka, de örülök, hogy előfordul az ilyen is. – Semmi gond, édesem.  – Mondom, majd átkarolom és fejemet a vállára hajtom. Ha már játsszunk, akkor játsszuk rendesen. Megcsókolhatnám, de az már túlságosan is sok lenne. Meg nem hiszem, hogy díjazná, hogy egy nő megcsókolná, akit kimentett egy elég nehéz helyzetből. Bár valamilyen szinten férfiból van nem hiszem, hogy túlságosan bánna. Mikor végre elkotródnak a nagyszájú kis senkik ellépek mellőle és mosolyogva kezet nyújtok. – Köszi.. Amúgy a nevem Dorothea. – Mutatkozom be kedvesen azok után, hogy megmentett egy kitiltástól. Mert határozottan biztos vagyok benne, hogy bemostam volna a srácnak.  
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 10, 2014 10:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2I'm a superman
Dorothea && Tim


Valami nem hagyott nyugodni, kezdjük talán azzal, hogy egy kisvárosban vagyok, nem is olyan vésze a többihez képest. Egészen forgalmas, nem mondanám, hogy tombol az élet, de ha tudod hova menj, akkor nem unatkozhatsz. Mivel Meli végre leakadt rólam és nem engem traktál a hülyeségeivel, mert más nem látja és úgy érzi, most az elmúlt százötven évet nekem kell kifecsegnie így nem csoda, hogy szabadulni vágytam tőle. Szeretem a nővéremet, az már biztos, de néha sok.
Egészen véletlenül valami Bowling pályára sikeredett tévednem. Talán ehetnék valamit, ha már a játék nem nagy élvezet a számomra. A büféhez sétálva néztem a választékot. Meglepetésemre bőven volt mit válogatni. Na az ilyen meglepiket szeretem, nem mikor üres a büfé egy nagy városban. Amikor már ott voltam, hogy akkor egy hamburgert rendelek hirtelen valami megütötte a fülemet. Azonnal fordítottam a hangok irányába a fejem, mikor is egy csapat illuminált állapotban lévő fickó egy fiatal lánykát zavart meg. Mosolyt csalt az arcomra, ahogy próbálta megvédeni magát. Nagy szája van. Aztán csak a büfés hangja tántorított meg.
- Meggondoltam magam, kösz nem kell semmi. – intettem neki és végül elindultam a pálya felé, mire rám szólt az egyik fickó, hogy nem mehetek be csizmába.  Először elgondolkodtam, hogy megigézem, de aztán megadtam magam és átvettem az egyik cipőt, amit kötelező volt felhúzni. Utálok olyan cipőbe lenni, ami már száz másik ember lábán volt. Adjunk már a higiéniára. Lassan közeledtem a lány felé, nem tudtam még mit mondok, avagy teszek, csak a kéken izzó szemeket láttam, amik csalogattak.
- Megjöttem drágám, bocsánat dugó volt. – végül léptem mellé. Hm, egy ki szerepjáték a marháknak. Aztán a kisebb csoport felé fordultam.
- Talán valami baj van? Nehezek a golyóitok? – döntöttem oldalra a fejem, mert egészen sértő miket bírnak egy nővel művelni, főleg ha valaki olyan bájos, mint eme szépség.
- Tipli. – morrantam rájuk kicsit erőteljesebben, mint terveztem. Fránya vámpír énem csak arra buzdít, hogy törjem ki a nyakukat, vagy csapoljam őket le. Éreztem, hogy az erek fel akarnak törni a szemem körül, de erősnek kell lennem. Ellenállok a kísértésnek. Hiszen nem vagyok egyedül.


words: 342
note: bocsi a késésért.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 05, 2014 8:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


dorothea & timothy
i just want to have some fun 
Nem kell attól rettegnem, hogy minden egyes sarkon megragadhatnak és magukkal hurcolhatnak az apámhoz. Halott az a rohadék. Végre valahára. Most pedig kikapcsolódásra vágyom és arra, hogy soha többé ne bukkanjon fel a fejemben még csak az emléke is. Igaz a mai napig kísértenek a rémálmok. Hayden és az apám. Örökké az emlékezetembe vésték magukat és ebből talán csak az a legrosszabb, hogy Hayden még életben van és ott tehet nekem keresztbe, ahol akar. De most már nagyon teszek arra magasról, hogy ki akar tenni és mit. Megöltem. De láthatóan él, szóval lépjen túl rajta. Még mindig nem vagyok hozzászokva ehhez az egész természetfeletti dologhoz, de nem is nagyon akarom beleásni magam. Jobb távol lenni ettől az egésztől, mert van nekem épp elég bajom ez a sok baromság nélkül is.
A mai napra egy kis bowlingozást terveztem. A testemet is folyamatosan karbantartom, bár attól egy bizonyos személy nagyon, de nagyon elvette a kedvemet. Szóval inkább próbálok találni más valamit, amivel lefoglalhatom magam és ez tűnt a legjobb megoldásnak. Legalábbis jelen pillanatban. Nem vagyok az a típus, aki mindig tele van ötletekkel. Soha nem terveztem előre.. Az elmúlt időszakban nem. Most pedig furcsa lenne rögtön belevágni ebbe az egészbe, szóval egyszerre csak egy napot tartok számon. Ma pedig bowlingozni van kedvem ezért pontosan ezt fogom csinálni.
Miután megérkeztem és egyedül végre a pályához sétáltam a kezembe vettem a legmegfelelőbb golyót, mire a szomszédos pályán lévő fiatalok tekintete mondhatni rám tapadt. Régen nagyon jó voltam ebben. Már nem is emlékszem, hogy mikor játszottam utoljára. Nagy levegőt veszek, majd éppen gurítani készülök, mikor egy srác megszólal. – Hé, te béna. – Természetesen kiesem a koncentrációból és a golyó még csak a pálya közelébe sem megy. – Akarsz valamit, te hormontúltengéses vadbarom?   – Nem tudom miért keltem ki ennyire magamból. Soha nem szerettem, ha valaki beleszól a dolgaimba, ha leszól engem.. Készen álltam arra, hogy egy hatalmasat bemossak neki.. Mert megérdemli. Igazán megérdemelné.

|| remélem elmegy egy kezdőnek.  27 ||

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 05, 2014 8:01 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

*****
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Bowling pálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3