Share | 
A topik címe: Doreen V. Ives

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 08, 2014 6:52 pm
Ugrás egy másik oldalra

Doreen V. Ives

‟ There are things within us all that can never be unleashed.

életem apró darabjai


Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.

▲ A lovely army

rejtett vizeken...


Teljes név: Doreen Vanessa Ives
Becenév: Dory, Nessy, Nessa
Születési hely: Oxford, Anglia
Születési idő: 1985. 01. 13.
Play by: Eva Green
Faj: Boszorkány
Érdeklődési kör: Jóslás, bájitalok, kártyavetés, szellemidézés... boszorkányos dolgok. Mágia. Természetfeletti. Ezenfelül sporszerűen és hobbiszinten vadászom a vámpírokat, anyám gyilkosát keresve - eddig hasztalan. Napközben egy könyvesboltban dolgozom, így tehát adja magát, hogy az olvasás egy kedvelt elfoglaltságom. Ha tényleg nagyon ráérek, az erdőket járom - sosem lehet tudni, mire bukkan az ember a fák rejtekében.
Kapcsolat a családdal: Egyke gyerek vagyok, apám elhagyta a családunkat, amikor tizenegy éves voltam, anyámat pedig egy vámpír ölte meg, négy évvel ezelőtt.

Magas, vékony, törékeny, nőies testalkatom van. Fekete hajam ezüstösen szikrázik a fényben, tökéletes kontrasztot alkotva fakó, hibátlan bőrömmel, és azúr színű szemeimmel melyekben vad élet szikrái játszadoznak. Hajamat többnyire kiengedve hordom, de, ha a helyzet úgy alakul, összefogom-, kontyba tűzöm rakoncátlan tincseimet.
Öltözködésemre a visszafogott elegancia jellemző. Kifejezetten szeretem a bőrkabátokat és a blézereket, valamint a farmer is közel áll hozzám. A kényelmet részesítem előnyben, nem pedig a divatot. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem hordok magas sarkút, mert de, sokszor. Sőt, a gardróbomban lapul jó pár elegáns, estélyi viselet is. Imádom a finom selymet, a csipkét és a sötét színeket.
Ami a sminket illeti, szintén a visszafogottság jellemez: többnyire szemeimet emelem ki tussal, illetve fekete szemceruzával, - szempillaspirállal, ajkaimat pedig vérvörös rúzzsal. Szeretem az ékszereket, a kitűzőket, a szép karórákat és egyéb kiegészítőket.

'She was free in her wildness. She was a wanderess, a drop of free water. She belonged to no man and to no city.'

Kapcsolatokat és értelmet keresek a gondolatokban, barátságaimban és a dolgaimban. Jó emberismerő vagyok, az foglalkoztat, hogy mi hajtja embertársaimat. Értékrendem biztos alapokon nyugszik. Tisztán látom, hogyan tevékenykedhetek a leghatékonyabban a közjó érdekében. Szervezetten és határozottan hajtom végre elképzeléseimet.
Elsődlegesen befelé fókuszálva élem az életemet, ahova az információt megérzések, ráérzések formájában fogadom be. Másodlagosan kifelé fordulok a külvilág felé, ahol aszerint állok hozzá dolgokhoz, hogy mit érzek velük kapcsolatban, vagy hogy hogyan illenek bele a személyes értékrendembe.
Gyengéd, törődő, összetett és nagyon intuitív egyén vagyok. Művészi és kreatív, a rejtett jelentések és lehetőségek világában élek.
Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az engem körülvevő külvilágban rendezettség és rendszer legyen. Sok energiát fektetek abba, hogy rájöjjek, mi a legjobb rendszer a dolgok elvégzésére, és folyamatosan meghatározom és újraértelmezem a prioritásokat az életemben. Ugyanakkor én, egymagamban intuitív alapokon működök, ami teljesen spontán. Ösztönösen tudok dolgokat, anélkül, hogy meg tudnám mondani honnan, és úgy, hogy közben nem rendelkezek részletes tudással a témáról. Általában igazam van, és ezt tudom is. Következésképpen elképesztően erős hittel bízom rá magamat az ösztöneimre és a megérzéseimre. Ez amolyan konfliktust jelent a külvilág és a belső világom között, és azt eredményezheti, hogy nem vagyok olyan rendezett. Megfigyelhetnek rendetlenségre utaló jeleket az egyébként rendezettségre való hajlamomban, mint például az állandóan rendetlen íróasztalom.
Zavarba ejtően pontos meglátásokkal rendelkezek embereket és szituációkat illetően. Megérzéseim vannak dolgokról és ösztönösen megértem őket. Gyakran erős megérzésem van, hogy míg én, és esetlegesen egy vendégem békésen teázgatunk, addig valamelyik szerettemet nagy veszély fenyegeti – majd később kiderül, hogy az illető autóbalesetet szenvedett.
Féltve őrzöm a belső énemet, és csak azt osztom meg, amit meg akarok, akkor, amikor én akarom. Mély, összetett egyén vagyok, aki elég magamnak való vagyok és jellemzően nehezen kiismerhetőnek írnak le. Soha nem fedem fel magamat teljesen, és mindig titokzatos vagyok.
De épp annyira őszintén kedves tudok lenni, mint amilyen összetett vagyok. Akit szeretek, azt életem végéig szeretem, és kitartok mellette; mélységes szeretetemet azonban nehéz kiváltani. Azonban tudom, hogy senki sem szent - éppen magamból kiindulva -, így tehát kevés ember tudhat a barátjának. Roppant mód zárkózott vagyok. Nem félek szóba elegyedni az emberekkel, de mély, szoros barátságokat ritkán kötök. Ha valaki kivívja a haragomat, az magára vessen és számoljon a következményekkel.
Mivel rettentő erős az intuícióm, mindennél jobban bízok a megérzéseimben. Ez amolyan makacsságot eredményezhet, és hajlamot mások véleményének figyelmen kívül hagyására. Hiszek benne, hogy nekem van igazam. Ugyanakkor maximalista vagyok, aki kételkedik benne, hogy kihozza magából a maximumot. Ritkán vagyok teljesen kibékülve önmagammal – mindig akad valami, amit tehetnék, hogy fejlesszem magamat, vagy jobbá tegyem a világot magam körül. Hiszek a folyamatos növekedésben, és ritkán szánok időt a saját teljesítményeimben való gyönyörködésre. Erős értékrendem van, és annak megfelelően kell élnem az életemet, hogy mit érzek jónak, helyesnek. Ami a személyiségem érző oldalát illeti, bizonyos értelemben véve gyengéd és könnyed vagyok. Viszont nagyon magasak az elvárásaim önmagammal és gyakran másokkal szemben. Nem vagyok híve a kompromisszumoknak, ha a nézeteimről van szó.
Türelmes, odaadó és védelmező vagyok.
A munkát illetően általában olyan területeken bukkanok fel, ahol kreatív- és valamelyest független lehetek. Van érzékem a művészetekhez, és jeleskedek a tudományok terén, ahol az intuíciómat ki tudom használni.
A csöndes külső mögött határozott meggyőződéseim vannak az élet fontosabb dolgairól. A célért küzdök, nem a dicsőségért, vagy a hatalomért.
Az elnyomottak és az alárendeltek megmentője vagyok. Egy vészhelyzet esetén azokat segítem, akik nagy veszélynek vannak kitéve, fittyet hányva saját testi épségemre. Szeretem a bosszút, sülve, vagy főve, az már mellékes. Kitervelni, lépéseket tenni a cél érdekében, felkészülni, megtenni.
Kételkedek mások indítékaiban, ezért nem könnyű átverni. Én vagyok az, akit aligha lehet rászedni. Igaz, a legtöbb emberrel kedves és barátságos vagyok, ennek ellenére alaposan megválogatom a barátaimat. Ezek a barátságok szoros kapcsolatok, amik túlmutatnak a puszta szavakon.
Tehetséges vagyok a folyékony nyelvezet és könnyű kommunikáció terén. Emellett, a nonverbális érzékenységem lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan ismerjem a környezetemet, és benne az embereket.
'Az én művészetem nagyon személyes: azt fejezi ki, ki vagyok én, ugyanakkor közelebb hívja a nézőt is. A művészetem célja, hogy a néző perspektíváját megváltoztassa a valóságról.'


Vissza az elejére Go down
 

Doreen V. Ives

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Archivált lapok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3