Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 09, 2014 11:48 pm
Ugrás egy másik oldalra

Keith ----
▲ Faj: Vámpír
▲ Hirdető: Clarissa Morgan
▲ Kor: 510 év
▲ Avatar: Szabó Kimmel Tamás
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Keith Darius unokaöccse, igen, annak a Dariusnak, a rút, gonosz, kevésbé félszeg Dariusnak, aki sosem tágít, ha valami gonoszságon jár az esze. A kezdetek kezdetén nem volt Keith más, mint egy srác, aki nem találta ebben a hatalmas és tömött világban a neki szánt helyet, aki félt az újtól, bátortalanul állt az emberekhez. Darius felkarolta, ami magába foglalta az átváltoztatást is, megmutatta, hogy milyen erősnek, rettenthetetlennek, furfangosnak és félelmet nem ismerőnek lenni. De volt valami, amiben Keith felülteljesített nagybátyján. Ő okos volt, igazi taktikus, jó rálátása volt a dolgokra, kitűnően vívott meg a problémákkal, ebben állt az erőssége. Ez alapján került egy irodába, egy számítógép, néhány kamera mögé. Darius cselszövései mögött az ő módszeres ténykedése állt, ő volt az agya az ügyleteknek, de sosem arathatta le a babérokat. Darius erejével, tekintélyével sosem küzdhetett meg, nem volt mersze. Kispadra lett ültetve. Története ezúton fűződik Clarissához. Mikor Clarissára megbízása zajlott, bármerre sodorta a sors, Keith mindig - különböző kütyüivel - a sarkában volt, persze digitálisan. Súgta a fülébe az információkat, a nyomokat, a lehetőségeket, a veszélyeket. Jó viszonyt ápoltak, holott Clarissa még sosem találkozott Keith arcával, hangjára viszont két éven át kelt és feküdt. Kedvelte. Keith mindig igyekezett jó kedvre deríteni, bókkal köszöntötte, humorizált, bátorította, tűrte nyafogását.
Ő egy jó srác, attól függetlenül, hogy a folyamatos elnyomástól újra és újra visszaköszönnek gyermekkori tünetei - viselkedészavarok. Kiteljesedik abban, hogy ha felpiszkálja valami, kontroll nélkül esik az embernek.
Hogy miért jön Mf-be? Dariusról sosem veszi le a szemét, ámbár radarjáról hónapokkal ezelőtt megszűnt létezni ezen a helyen. Fel akarja keresni, megtudni, mi lehetett a gond. Mert igen. Nem szeretné megtudni, hogy valaki megölte... ha az a valaki nem ő.

// Szeretném a nevet és a pb-t megtartani. Igen, magyar pb-t. Ezúton szeretném minden magyart és magyarnak önvallottat felszólítani, hogy legyen szívünk. Tudjuk jól,  magyarok filmiparban nem állnak a csúcson, ámbár emberek! Szavakban kétségkívül elsők között vagyunk - magunk mögé szorítva angolokat, németeket, valyriaiakat. Hát legyen minden egyes állampolgárnak a tudatába vésve, hogy mindenki, aki büszkén viseli a kokárdát 15-én, aki emelt fővel énekli a himnuszt újév napján, mindenki, aki külföldön hontalan, hogy van helyünk a szavak csatájában, hogy ott vagyunk az élmezőnyben, és ehhez nem kell holmi hollywoodi szépség feltöltött pofija, ne röstelljük sajátjaink arcát adni ahhoz, amiben hiszünk! Kérdem én, rosszabbak vagyunk a sajtókedvelteknél? Nem! Legyünk magyarok, legyünk bátrak, mutassuk meg, hogy Szabó Kimmel Tamás is érdemes a ringbe! HAJRÁ MAGYAROK! Köszönöm.  :fogas: //

Vissza az elejére Go down
 

Keith ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Május 21, 2018 11:11 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3