Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vendég



Vendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Aug. 14, 2014 12:32 am
Emily Bennett
▲ Faj: boszorkány
▲ Hirdető: Molly Sofia Bennett
▲ Kor: kb. 170 év
▲ Avatar: Bianca Lawson
▲ Státusz: SZABAD // SOROZATBÉLI KARAKTER
▲ Ismertető: Drága Anya Emily!
Életed sosem volt egyszerű, saját bőrödön tapasztaltad meg, milyen az, ha boszorkányságért máglyán égetnek el, sőt azt is, ha hátba szúr egy számodra kedves személy, akit egészen addig a barátodnak hittél. Voltak ügyeid és ügyleteid, gyanítom, még a mai napig is vannak. Azt pedig, amit rólad tudok, nem tőled tudtam meg. Csecsemőkoromban hagytál magamra, helyetted egy idős nő nevelt fel, azért mert olyanban bíztál, akiben nem lett volna szabad. Nem tudom, rád haragszom-e ezért, vagy arra a nőszemélyre. A válasz, hogy mindkettőtökre, túl egyszerű.
De megtaláltad a módját, hogy visszatérj, újra régi testedbe szállt szellemeddel járod Mystic Falls városát. Talán bosszúra készülsz, talán az ősi szellemek akaratát fogod véghezvinni.. Talán hozzám igyekszel végre? A lányodhoz, akit utoljára majdnem másfél évszázada láttál?
Tudod, az az egyetlen szerencsém, hogy egy cseppet sem ütöttem rád. Talán a belső tulajdonságaimat is attól a férfitől örököltem, akit sosem láttam ugyan, de az apámnak mondok..
Nem vagy a szívem csücske, hisz alkalmad lett volna arra, hogy felkeress, még szellem alakban is, hát még most, hogy ismét régi erőd birtokában vagy. Nem igényelt volna túl nagy erőfeszítést néhány bűbáj.. Főleg neked nem. Ugyan kérlek. Bennett vagy. Az első. Az anyám.

//Egyéb info található az ET-mben is.



Vissza az elejére Go down
 

Emily Bennett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-