Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
■ a girl on the fire

Tartózkodási hely :
■ mystic falls actually
Hobbi & foglalkozás :
■ lawyer and teacher in one
Humor :
■ tiredBryan L. Foster ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 18, 2015 9:35 am
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 23, 2014 4:34 pm
Dominic (Sanford?)
▲ Faj: vampwitch
▲ Hirdető: Athena Sanford
▲ Kor: 582 év
▲ Avatar: Aaron Paul (alkuképes, kék/kékeszöld szeműek előnyben)
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Húsz éves voltam, amikor elmentem otthonról, mert úgy hittem, megtaláltam az igazit az apád személyében. Két évvel később jöttél te a világra...
Az apád és a nagyapád azonban egy csúnya dolgot terveztek, miszerint téged elvettek volna tőlem... Én, hogy ezt megakadályozzam, elmenekültem. Védtelek, óvtalak. Mindent beleadtam abba, hogy te biztonságba légy. A sokszori hónapokig vagy évekre való eltűnésem oka te voltál. Annyira jól átvágtam mindenkit azzal, hogy ide-odautazgatok, hogy sejteni sem sejtettek semmit. Neveltelek, megtanítottalak mindenre, amire egy boszorkánynak kell. Majd pedig vámpírrá is változtattam téged, mivel én is az voltam már. Így te is kettős természetfeletti lény lettél.
Olyan vagy, mint én. Szabad szellemű, laza, önfejű, és egyszerűen te is élvezed azt, hogy duplán kifejtheted erődet, hatalmadat, és a kínzás sem okoz problémát nálad. Anyja fia.
Azonban... most szeretném, ha egy család lennénk, és Miát, az unokahúgodat is megismernéd. Ti ketten vagytok az én szeretteim, értetek bármit megtennék.

//egyéb infomorzsa: A keresztnév csak eszembe jutott, változtatható, a vezetéknév lehet Sanford is, de más is, rád bízom. A jellem egy apró részét leírtam, de a bővebb változatot úgy alakíthatod, ahogyan szeretnéd, s ugyanez vonatkozik az ET-re is. A PB-ajánlatom Aaron Paul, de mint általában, itt sem kötöm meg, hogy csakis ő lehet, szóval hajrá, de azért lehetőleg ne barna szeműt válassz, csak ennyi a kikötésem. Ha megérkeztél, jelezd PM-ben. :mer:Vissza az elejére Go down
 

Dominic (Sanford?)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mia Sanford

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-