Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 23, 2014 11:17 pm
noah ---

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír / Vámpírboszorkány
Kor •400-500 év között
Play by •Xavier Samuel / Szabadon választható/td>
Ismertető •Nos, hol is kezdjem. Egy biztos, hogy te se vagy egy angyali teremtés, sőt még talán nálam is rosszabb vagy. Szeretsz másokkal játszani, élvezed, ha megkínozhatsz másokat, de egy dolgot soha nem tudnál elviselni, ha nekem bajom esne.
Mondhatni hasonlítunk egymásra ilyen téren, de ha szükséges, akkor kegyetlenebb tudsz lenni, illetve remek rejtőzködő is vagy.
Régen találkoztunk mi már, s soha nem volt felhőtlen a mi kapcsolatunk. Sokszor veszekedtünk, vagy éppenséggel csak egymáson töltöttük ki egy-egy balul elsült "akciót", ami persze többször torkollott abba a bizonyos dologba, mint testi bántalmazásba. Végül a sok év alatt beléd szerettem, de abban soha nem voltam biztos, hogy te is igazán szerettél-e vagy csak kihasználtál és olyanra akartál formálni, mint amilyen te vagy. Végül pedig azt hittem, hogy meghaltál, de csak kijátszottál az igazi apám ellen, akit végül megöltem.
Sok évvel később jöttem rá arra, hogy az egész csak egy színjáték volt és te élsz. Utállak, s gyüllölek, de ugyanakkor még mindig minden porcikám sóvárog utánad. Szívesen állítanék egy karót a szívedbe, mert azt "sajnos" még nem tudom, hogy a megrendezett haláloddal csak engem akartál védeni és az édesapám pedig csak véletlenül került oda.
Fontos: Hogy nem vagy jó kisfiú, de hiába is szeretsz csajozni Rian volt az egyetlen igaz szerelmed és most azért érkezel a városba, hogy a múlt sebhelyeit helyre hozd.

/Név és pb is alkuképes 40 Illetve et-ben is olvashatsz róla/
Várjuk •Rian Cannavaro

Vissza az elejére Go down
 

Noah -----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-