Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ Walk Through The Fire
Tartózkodási hely :
Δ Everywhere and nowhere
Hobbi & foglalkozás :
Δ Actress
Humor :
Δ died a few years agoAzure Anne Nystaia ÍRTA A POSZTOT
Vas. Aug. 24, 2014 10:23 am
Gannicus .....
▲ Faj: Vámpír
▲ Hirdető: Sibyl Nystaia
▲ Kor: 620-650 év
▲ Avatar: Dustin Clare
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: A mi történetünk 15. században kezdődött, amikor éppen megmentettél engem és édesanyámat. Majd pedig 6 évvel később találkoztunk újra, amikor szintén megmentetted az életemet, mert nélküled máglyán végeztem volna. De ekkor se élvezhettem sokáig a társaságodat, mert pár nappal később eltűntél.
Igazi "lázadó" voltál akkoriban, illetve remek harcos. Egy kisebb faluban/törzsben bukkantam a nyomodra sok-sok évvel később. Nem nagyon örültél annak, hogy megtaláltalak, mert részben tudtad, hogy ott is vannak olyan személyek, akik félnek a boszorkányoktól, de fura módon téged soha nem zavart az, hogy boszorkány vagyok. Illetve akkoriban még eléggé kicsapongó életet éltél.
Saját társaiddal szemben is képes voltál megvédeni engem, ha esetleg nekem támadtak. Hosszú könyörgések után végül sikerült arra rávennem téged, hogy taníts meg engem is harcolni. Nem túl nagy örömmel tetted, de hamar rájöttél arra te is, hogy erre is szükségem van ahhoz, hogy életben tudjak maradni abban a korban.
Remek ember ismerő vagy, illetve mindig is kiálltál az ártatlanok mellett. Soha nem adod fel harc nélkül, s inkább meghalsz harcközben, mint hogy harc nélkül gyáva módon tovább élj. A szüleidet igazságtalanul ölték meg és részben emiatt is váltál olyanná, amilyen vagy. Sok mindent megéltél, illetve mi "kapcsolatunk" se volt felhőtlen semelyik korban. Az I. Világháború óta nem láttalak és eddig még mindig nem sikerült a nyomodra bukkannom.
Régebben vadásznak gondoltalak, mert ugyan úgy harcoltál a természetfeletti lények ellen, mint az igazságtalan, önkényes emberek ellen. Vámpírként nehezen tudtál megküzdeni a vérszomjaddal, de ezt is úgymond a harcban vezetted le. Nem mondanálak átlagos vámpírnak, mert képes vagy akár a saját fajtádat is megölni, ha úgy érzed azzal jobbá teheted a világot.
Soha nem voltál az a tipikusan jó kisfiú, s nem is éltél soha úgy. Mondhatni nálad a mai napig az angyali és az ördögi éned párbajozik. Nem szeretsz másokat ok nélkül bántani, de képes vagy rá. Főleg, akkor ha "rossz" napod van. Próbálod ezeket a hibákat a mai napig is helyre hozni.

/Pb és név is alkuképes, illetve itt még bővebben is olvashatsz róla./Vissza az elejére Go down
 

Gannicus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-