Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Vas. Dec. 25, 2016 7:39 am
Diaries Frpg

mystic falls újraszerveződik, mert a múltban minden a feje tetejére állt
A lakosság fél, az emberek tehetetlenek. A városban elszaporodtak a természetfeletti lények, az újdonsült polgármester pedig úgy döntött, ismét megalapítja a Tanácsot, amelynek célja a békés együttélés megteremtése. Csakhogy az út kezdete sohasem zökkenőmentes.

new orleans lángokban, a vámpírok és vérfarkasok nem nyugszanak
Az ősi ellenségeskedés a tetőfokára hágott. A vámpírok uralkodni akarnak, a farkasok a szabadságukért harcolnak és nem tudni, ki kinek az oldalán áll. A helyi maffia egyre több hatalmat kaparint meg, a hangulat minden egyes nappal feszültebb lesz Mississippi völgyében.

seattle nem nyugszik, az emberek mindent maguknak akarnak
A városban egyre kevésbé tűrik meg a természetfelettit, egy emberekből álló csoport eltökélt szándéka, hogy megsemmisítik a nem halandókat. Ugyanakkor létezik egy hely, ahol a védtelen lények menedéket találhatnak, a kastély falai között biztonságra lelhetnek.

baltimore lassan olyan lesz, mint a legtöbb átlagos város
A mágia itt megszűnt létezni, a vámpírok, boszorkányok, vérfarkasok hétköznapi emberekké válnak, nem kell attól tartaniuk, hogy előbújik belőlük a szörnyeteg vagy irányíthatatlanná válnak a képességeik. Aki szeretné, megkapja azt a bizonyos második esélyt a normális életre.Kód:
<center><link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Great+Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family: 'Great Vibes', cursive; font-size: 50px; color: #804f34; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.7; padding-bottom: 2px;  width: 330px; margin-bottom: -17px;">Diaries [color=#736430]Frpg[/color]</div>
<div style="width: 325px; background-color: #292019; box-shadow: 0 0 1em #000; border-radius: 0px 0px 120px 0px; padding: 10px; text-align: justify; font-size: 10px; border: 10px solid #1a1410;"><div style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 10px; color: #804f34; text-transform: lowercase; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.6; text-align: center;"><b>mystic falls újraszerveződik, mert a múltban minden a feje tetejére állt</b></div>A lakosság fél, az emberek tehetetlenek. A városban elszaporodtak a természetfeletti lények, az újdonsült polgármester pedig úgy döntött, ismét megalapítja a Tanácsot, amelynek célja a békés együttélés megteremtése. Csakhogy az út kezdete sohasem zökkenőmentes.

<div style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 10px; color: #804f34; text-transform: lowercase; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.6; text-align: center;"><b>new orleans lángokban, a vámpírok és vérfarkasok nem nyugszanak</b></div>Az ősi ellenségeskedés  a tetőfokára hágott. A vámpírok uralkodni akarnak, a farkasok a szabadságukért harcolnak és nem tudni, ki kinek az oldalán áll. A helyi maffia egyre több hatalmat kaparint meg, a hangulat minden egyes nappal feszültebb lesz Mississippi völgyében.

<div style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 10px; color: #804f34; text-transform: lowercase; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.6; text-align: center;"><b>seattle nem nyugszik,  az emberek mindent maguknak akarnak</b></div>A városban egyre kevésbé tűrik meg a természetfelettit, egy emberekből álló csoport eltökélt szándéka, hogy megsemmisítik a nem halandókat. Ugyanakkor létezik egy hely, ahol a védtelen lények menedéket találhatnak, a kastély falai között biztonságra lelhetnek.

<div style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 10px; color: #804f34; text-transform: lowercase; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.6; text-align: center;"><b>baltimore lassan olyan lesz, mint a legtöbb átlagos város</b></div> A mágia itt megszűnt létezni, a vámpírok, boszorkányok, vérfarkasok hétköznapi emberekké válnak, nem kell attól tartaniuk, hogy előbújik belőlük a szörnyeteg vagy irányíthatatlanná válnak a képességeik. Aki szeretné, megkapja azt a bizonyos második esélyt a normális életre.

<center><div style="font-family: 'Great Vibes', cursive; font-size: 20px; color: #804f34; text-shadow: 0px 0px 6px #6E4B53; opacity: 0.7; padding-bottom: 2px;  width: 330px; margin-top: 10px;">[url=http://diariesfrpg.hungarianforum.com/][color=#736430]főoldal[/color][/url] ● [url=http://diariesfrpg.hungarianforum.com/f74-kezdo-lepesek][color=#736430]kezdetek[/color][/url] ● [url=http://diariesfrpg.hungarianforum.com/f92-karakterborze][color=#736430]karakterbörze[/color][/url] </div></center></div></center>
Vissza az elejére Go down
 

Saját hirdetésünk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» 7 - Saját technikák
» Hikari Ayame
» Asgard > Saját karakterek
» Átharapás és saját vérvonal alkotása

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Vérrokonság-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához