Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Aug. 28, 2014 12:52 pm
Laurel
▲ Faj: vadász / ember
▲ Hirdető: Nolan Blakwell
▲ Kor: 26 év
▲ Avatar: Katie Cassidy
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Őszintén szólva.. nem ismerlek annyira. Sőt, egyáltalán nem. Egy helyi bárban találkoztunk.. nem pazaroltuk időnket a túl sok és felesleges beszélgetésekre, egyszerre egymás karjaiban végeztük. Egyszerűen.. mindkettőnkben meg volt a megállíthatatlan vágy, a szikra és nem álltunk ellent. De.. az együtt töltött éjszaka alapján igen is erős személyiségnek tűntél, határozottnak, mint aki tudja mit csinál de még is heves voltál. Szóval.. meglepő módon nálam végezted. Méghozzá a hotelszobámba, ahova hiba volt belépned.
Felkeltél, de nem voltam melletted. Mozdulni akartál, de nem tudtál. Az ágyhoz bilincseltelek, de nem egy újabb menet miatt. Már pedig, te ebben hitben voltál s ezért nem rémültél meg a helyzettől.. csak azután ami történt kezdted felfogni hogy mi is az igazi tervem veled.
A nem túl otthonos hotel szobámba tartalak fogva, minden egyes nap meglátogatva téged.. hát nem vagyok rendes? Nem hagylak egyedül, etetlek, itatlak.. hálásnak kéne lenned, de te ez helyett szabadulni akarsz, ott ütsz ahol érsz, harapsz. A legutóbbit én is, előszeretettel mindennap táplálkozom belőled.

/ Név változtatható, viszont a pbnek örülnék ha maradna.. de lehet próbálkozni pmben. Wink Nagyon várlak!  31  /Vissza az elejére Go down
 

Laurel ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-